Vegigolvastam, tok jo lenne mindenkinek irni de meg a hullanal is hullabb vagyok

egesz du. az ugyeleten voltam egyedul a ket picivel, hat nem volt egy leanyalom, Anna bronhitisz, Alex meg nem de afele tart, kaptak antibiotikumot. Holnap jon a takaritono mert elkepzelni nem tudjatok hogy nez ki a lakas, valami borzalom.

Csak en vagyok ilyen bena vagy mas anyukanak sincs ideje takaritani?
Alex nagyon szenved a fogacskaval, mikor jon mar ki, ha kijon kiverem, hogy meri kinozni az en kicsi fiamat!
Anyostema: persze, persze, biztos idegesito es elkeserito amikor beleszolnak mindenbe, en nem tudnam elviselni!!! Meg anyumat sem, neha jo hogy olyan messze vagyunk egymastol, tuti nem rontja el a gyerekeket!

En egyenlore nem akarok arra gondolni hogy egyszer majd egy spanyol menyem lesz mert azok aztan "nagyon" haziasak es a legtobb "nagyon" jo anya.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Majd arra buzditom a fiaimat hogy keson hazasodjanak, elvezzek az eletet!
Lili: nalunk Alex a kiabalos, orditos, fejetvesztos, ha ugy igazan belejon akkor meg enni sem hajlando es nagyon nehezen nyugszik meg de hala Isten ilyen csak ritkan van. Szerintem ez a vermerseklettel van osszefuggesben, az a baba aki ezt csinalja ilyen ideges termeszetu de ez nem rossz, energikus felnott lesz! Felrenyeles nem igazan van szerencsere, olyan hogy megijedtem volna nem volt.
Jucicuki: szepek vagytok!!!
Meg valami, Ti nem utaljatok hogy uton-utfelen megallitanak mindenfele idegenek, bekukucskalnak a babakocsiba, mindenfelet kerdezgetnek, sajnalkoznak stb. es valaki meg azt is megallapitja nagy okosan hogy melyik a szebb es jobb.

En mar nagyon unom! Utalom amikor osszehasonlitjak a babakat hogy ennek kicsi a szeme, annak nagy stb. most meg nem ertik de kesobb mar majd rosszul eshet ha azt mondjak a testvered szebb Nalad.