Örülök, h jól éreztétek magatokat Titáéknál! Ha egészségesebb leszek, mi is megyünk!
Sokan írtátok, h jó lenne az IKEA-s tali, de mikor??
Gyönyörű menyasszonyok voltatok! Na és a nászutas képek... ilyen dögösmaca anyucikat
Itt az én köröm, asszem, mi is a vének közé tartozunk
Megismerkedés kb. 1998-99-ben, ő egy kórustársam pasija volt, és az egyik koncerten besegített gitározni (akkor én is foglalt voltam). 99-től jártunk egy énektanárhoz, ott koncerteken taliztunk, énekeltünk együtt is. Aztán 2000 őszétől jött a kórusba énekelni. Két kórustársam esküvőjén, 2001-ben hívta fel a barátnőm (a karnagy) a figyelmem, hogy a pasi belém van esve. Nekem nem volt az esetem, mert azt hittem, romlott életű (cigizett...), aztán a mackós alkatú férfiakat kedveltem, nem akartam házinyúlra lőni, meg hát az akkor már volt barátnője miatt sem, mert nagyon tapadt még Apára. Apa meg elkezdett rendületlenül figyelmes lenni velem: kicsi csokik, 1-2 kedves sms, e-mail, meg folyton nyaggatta a hozzám közelebb álló kórustársakat, hogy beszéljenek a fejemmel... a kerítést utáltam, és különben is félig-meddig még egy macerás pasiügyem volt. Néha elhívott beszélgetni, de elmondtam neki egyik alkalommal, hogy nem akarok tőle semmit. Mire ő: "ugye, nem zavar téged, ha ez engem nem érdekel?"

Rájöttem, hogy muszáj ráfigyelnem, mert nem egyszerű lekoptatni.... Aztán a kórus elment kirándulni pár napra, ahol továbbra is nagyon figyelmes volt, és annyira kellett rá figyelnem, h már láttam, ez nekem nagyon jó lesz

pár nappal később első randi (2002. aug. 8.), két hónapra rá lánykérés, 2003. szept. 6-án esküvő
Ja, köztünk két és fél év van.
Ennél sokkal részletesebben is tudnék mesélni
De már így is jó sok voltam
Megyek, ágyba dugom a nagyot is. Nyugodt éjszakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bondi 2008.11.14 22:06-kor.