Helló, ismét!
Mindenkinek köszi a drukkot, tündérek vagytok! Boszitopik, remélem, hatni fog.
Kispocc: drága kis Bulcsú, remélem, hamar elszáll a rosszkedve. Ma visszanéztem a 2007. novemberi babanaplómat (csak arról a hónapról vezettem, ez is sokat elárul), hát valami horror volt az a hónap. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy már nem itt tartunk. De nagyon átérzem, milyen lehet egy nyűgösködő babával. Gondolok Rátok!
Ágica, nagyon ügyesek vagytok a bilizéssel! Holnapra szorítok, és okvetlenül írd meg, mi az eredmény!!! Mikor mész CT-re?
Gica: köszi!

Nagyon ügyes vagy már a vezetéssel! Én csak du. 3-tól vizsgázom csütörtökön, kár, mert szívesen találkoztam volna Veled "tanulóváltáskor". Kakiügyben sajnos nem tudok segíteni, de talán ejteném a témát egy kis időre.
Panndi: én egyáltalán nem értek hozzá, de Fruzsi nekem olyan jól néz ki a fotókon, egyáltalán nem tűnik alultápláltnak.
Maggie: ó, drága, milyen hírekre jövök! Nagyon sajnálom, hogy betegeskedtek (a migrén épp eléggé borzasztó, sőt), mielőbbi jobbulást!!!
Vindo: bicikliölelgető Rugó

(Erről jut eszembe, Ádinak megtanítottuk tegnap, hogy ha kérdezik a nevét, így mutatkozzon be: "Soós Ádika motorszakértő". Ma mondjuk főleg úgy mondta, h "szakértő motor", de az sem rossz.

)))))
Köszi, hogy kérdezed, jobban lettem estére. A házat ma nem nagyon hagytam el, hogy wc-közelben legyek

amúgy étvágyam volt, szerencsére senki más nem szenvedett ezzel, csak így is maradjon...
MÓNI: holnap vezetés után (11 után lesz vmikor) felhívlak moziügyben, ha még van kedved a dologhoz (nekem igen), jó???