Sziasztok!
Végre nem csak én nyomulok itt egyedül
Rugó alszik, addig próbálok írni valamit. Tuti, hogy ma már estig nem fog

Mondjuk az a melegben a legrosszabb, mert akkor nem lehetünk az udvaron a 40 fokban. MOst azért nem rossz a klíma.
Gábor elment stúdiófelvételre a citerásokkal
Nekem majd angolom is lesz délután, meg jó lenne a Forma 1-et is megnézni, de azt Rugó sajnos nem szereti

Szegény Massa, jut is eszembe
Szerintem ma már tuti nem alszik, Rugó estig fogja ébren kihúzni...
Tegnap kiugrottunk megnézni este a falu nyári fesztiválját. Minden pénteken meg szombaton van valami program. Hát, a tegnapi együttessel ki lehetett volna kergetni a világból, így végül megnéztük a játszóteret, amit pár hete adtak át.
Elég szépek a játékok, meg fából vannak, de a hinták műanyag része már el van törve, és miközben Rugót libikókáztattuk ketten, arra lettem figyelmes, hogy három kisgyerek azt csekkolja éppen, hogy hagytunk-e valami értéket a babakocsi aljában (a legfiatalabb lehetett olyan hat éves)
Persze nem
Reakciók:
- lányok, a képek nagyon jók!!! Milyen jó kis tali lehetett. Sajna, mi most mindből kimaradunk egy darabig, az tuti
- Heni, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Hol is volt ez helyileg?
- Kispocc, az utolsó képen csúcs Bulcsú! Szépek a fiúk!!!
- Dettyk, a medencét most mi is leengedtük. Legalább locsoltuk belőle a gyepet

Pár nap múlva, ha meleg lesz, majd összerakjuk újra.
Ja, Rugó tegnap már a kutya itatója mellett is elkezdett vetkőzni, hogy belemászna. Olyan fürdés-fan lett, hogy csak lesünk

De a kádban már nem olyan jó, mióta megismerte a többi lehetőséget...
- Móni, séta a Duna-parton

Nekünk is el kellene már menni valahová, de Húsvét óta még a nagyszüleimhez sem jutottunk el.
- Regina, két gombóc fagyi
Most megyek, befejezem a reggelimet, aztán hangosan elkezdek pakolni, hátha lesz valami foganatja.
Bocs, ha valaki kimaradt.
Ja, ünneplőknek sok-sok boldogságot!!
Szép napot, V.