A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Hét óra után ébredtünk egy csengetésre, az egyik szomszéd egy adag hagymát hozott ajándékba :shock: :shock:
Ami nagyon jó, de nem lehetett volna később átadni??? :x

Most porszívóztam ki éppen.

Timi, szépek vagytok! És milyen jó kis összhang van köztetek :wink:

Megyek is, szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Délelőtt boltban voltam + főztem. Rántott hús, nekem párolt zöldséggel, Apának meg ha hazaindul, főzök rizst hozzá...
Anyu is itt van, kint kapál a kertben, már alig várta :shock:, délelőtt nem tudott, mert Szeli nyügike volt, bent kellett vele pihizni... Gondolom, most jött ki rajta a tegnapi nap... Csak fél órát aludt a babakocsiban hazafelé... :roll:

Zsozsinak és Geginek jobbulást!

Vindo! Naná, hogy strandolunk, ha már medencénk nincsen... 8)
Ha strandidő lesz, jövő héten is megyünk, az biztos! :) Szeli nagyon élvezi, és én is! :)
:lol: Barátnőm meg elkezdte a saját lányát Góji-nak hívni, mert Szeli így hívja... :lol:
Jaj, vigyázz magadra :!:

Vera! Jók a képek! :)

Timi képei is nagyon jók! Helyesek vagytok együtt! :)
Panka nagyon csinos azon a traktoron! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi
Akkor én sem adom fel ezt a bugyi témát. Lilla nem hajlandó felvenni.

Dettyk
Milyen érdekes, h nekem is azóta kell mellé feküdnöm, mióta ágya van. Addig egyedül is el tudott aludni.
Nagyon édes Panka ebben a kis ruhában :) és a harisnya...:lol:

Vindo
Nekem is göndör volt kicsi koromban, de nem ennyire. Talán anyósomtól.

Timi
Szegény kicsi fiad :( amúgy meg olyan szép nagy lett.

Mesi
Tök vicces én nem is tudtam, hogy most van Dani névnap :) még eddig :) legalább nyáron is lesz végre valami ünnep. :)
Annyira klasszak a Mei-tai-k. Sokkal párnázottabb mint ami most nekem van. És Gegivel az a kép :) ahogy anyára néz :)

Nektarin
Klasszak a képek.

Silka
Tábla engem nem zavar, de ne tűnj el plííz.

Babanet tali: korábban már írtam, h most nem fog összejönni, mert programunk van du és nem akarok fel le rohangálni. Egész nap főztem eddig. Sütöttem sütit, csináltam salit (azt visszük) megfőztem a mai és a holnapi kaját is.
Talán kicsit túl vállaltam magam...:roll:

Szobatisztaság: hát mi nem roham léptekkel haladunk, viszont szól ha nincs rajta a pelus és pisilnie kell és akkor rohanni kell bokrot keresni és még válogat is a kis drága. Akármelyik bokor nem is jó neki :)
Viszont bugyit még mindig nem akar venni.

Virnaka
Pasink lesz :) Dani :)de már sokan mások is írták :)
Ismét nagyon jók a képek, nekem a kidőlt gyerekes a két kedvencem és a házi állat, ti is ilyen Gerald Durell-esbe nyomjátok? Csak nem Vilhelminának hívták??? :)
Melyik részen voltatok? Ez a strand tök úgy néz ki, mint ahol mi voltunk.

Móni
4kor kelés :shock:
Strandolásba lehet mi is becsatlakozunk vmelyik nap :)

Mesi
:( :( már megint beteg szegény Zsófi. Nagyon érzékeny lett szegénykém. Remélem kicsit már jobban van.

Heni
Miért van lelkiismeret furdalásod. Ahogy olvasom kaja lesz elég, Áronka meg úgysem tud belőle enni :wink:

Vindo
Bogrács állvány :evil: még jó, h nem ütött meg jobban.
Ti apátok is tud akkor alkotni, ha gyerek felügyeletről van szó :)

Timi
Tök jó, h párod gyerekei is így kedvelnek.

Mi délután megyünk házavatóra. Kicsit rosszul esik, h Lillát itthon kell hagyni, de a házigazdák kérése volt, h most nem gyerekes party lesz. Jó, h ma egy kicsit enyhébb az idő és légkondi nélkül is el lehet viselni itthon az időt.
Már a főzés kész az a sok amit fentebb írtam, most már pihizek egy kicsit, mert a party-n ki leszek dőlve.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Rolika :(
Remélem a talin jól éreztétek magatokat.

KépKép
KépKép
fleur

Kispocc! Kiderült, hogy mi volt a baja Bulcsúnak???

Kép

Kép
regcsiken14

Néhány tegnapi strandolós kép: :)

Kép

Kép

Megevett 2 gombóc fagyit... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

sZIASZTOK!

hAZAÉRTÜNK,bÁLINT KIDŐLT A KOCSIBA :) caps lock ki :)
Jó volt 4 minicsalád viotl ott a topikból :) gyerekek édesek ,de legalább Harry Pottert egyeztettünk :)
Akit érdele még Fleur-on kivűl: szerdát dumáltuk meg még az ip és a pontos helyszínt keressük :)
Ott lesz:Irina.L.Móni Viranka.... további lerlkes potter raajongókat várjuk :)

jah és gépet elfelejtettem vinni... kapkodtam kicsit reggel
:?

Rolikát sajnálom én is :( :(
:arrow: mennem kell :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megjöttünk mi is, cicus még most is alszik a kocsiban. Még nem értük el a rakpartot amikor már durmolt 8)
A tali nagyon jó volt, csak kár, hogy kevesen voltunk.
Én vittem a fényképezőt és csináltam pár képet 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ezzel kezdem 8) :lol: ha akartuk volna nem sikerül így fotózni :lol: :lol:

Kép ott repül a kismadár :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

kicsit sok lett, bocsi :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ezek lemaradtak

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Már mi is itthon.Jelenleg mindenki alszik.Kicsit tali is nagyon jó kis tali volt :lol:

Móni: Köszönjük a gatyót persze mire hazaértünk ismét átázott :? Igy megy a mosógépbe :D

Mesi: Nagyon örülök hogy vége talákozhattam veletek is és először élőben és nem csak képeken láthattam a gyönyörű mosolygós Gegit :D :D Amúgy Zsozsit tudod mikor láttam utóljára mikor tavaly nyáron Niki itthon volt és neki volt szervezve póttali :shock: És nagyon sokat változott ő is kis szöszke :lol:

Viranka: Hogy bírták a lufik? Igaz csak egy gyerekem van de valahogy átéreztem a helyzeted. Lili hazafelé megint fájlalta a lábát szegény alig bírtam meggyőzni hogy bírja ki hazáig :D

Irina: Egyszerűen csodálatos Ádó.Olyan kis huncut.És azok a szemek........egyszerűen kész voltam tőle :D

Regi: Annyira jó az a fagyis kép Szeliről :D

Fleur: Érezd nagyon jól magad :D Legalább kicsit lazulsz :D

Vindo: hagyma :lol: de milyen rendes hogy azért hoz valamit :D

Timi: Csodásak a képek! Annyira nagy tényleg az összehang.

Kép

Kép
agica1126

Nagyon jók a képek.. :)
varga tünde

Halihó, először jövök a talis fotókkal:
Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Helló ismét, drága lányok!

Akkor először korábbról (sajna nem minden szokott az eszembe jutni):

Viranka: szuperek a Kispocc-talis és a nyaralós képeitek! Felszabadultak és vidámak vagytok!

Kispocc: 48 kg vagy 54, ne őrjíts meg, te lány! ;-) Hogy van Bulcsi?

Heni: gratulálok a keresztelőhöz!!!

Timi26: szerintem is nagyon harmonikus család vagytok a képen ;-)

Regi: Szeli egy csokibarna hercegnő, nagyon édes!

A TALI: szuper volt, nagyon jól éreztem magam Veletek, lányok, tehát megérte, de legközelebb tessék többen jönni, mer irgumburgum!!!
Belehallgattam a Kossuth Rádió sátránál lévő babanetes beszélgetésbe, volt egy kérdése a riporternőnek, amitől a fejem csaknem egy fába veregettem: "És mit szólnak a férjek otthon, amíg a feleségek a neten lógnak?" Ah, kell valamit szólniuk hozzá? Miért, mit szólok ahhoz, hogy a férjem elolvasta az e-mailjeit? Jaaaaaaaaaaaj már, csak nem engedélyt kell kérni hozzá? Fura kérdések voltak néha, az biztos ;-)

Ja: aki szeretne a képekből (amiken ő és családja vannak) a rendes méretű változatot, írjon, szívesen átküldöm!
Mónikám, Tőled én nagyon szeretném elkérni a képeket rendes méretben, mert nagyon tetszenek (amiken szereplünk, azokra gondoltam ;-)). De csak ha nem nagy teher... (a csillader@gmail.com-ra nyugodtan jöhetnek). Ha az, akkor majd lebizniszeljük másképp (viszek CD-t legközelebb stb.).

A szerdai potterezéshez javasoljatok időpontokat, kérlek! Nekem déltől már bárhol jó estig.
Pusza, még visszanézek este!

Kép
Kép
irina

Ui: BADAR FEJJEL A KICSIKET, AKIKET A TALIN LÁTTAM, MEG SEM DICSÉRTEM :oops: AKKOR EZT MOST PÓTOLNÁM: CSODÁSAK VOLTATOK, BÁLÓ, MÍRA, GRÉTI, PETRUS, LILI, ZSOZSI ÉS GEGE!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Szerintetek nem a Benny Hill szokott ilyen arcokat vágni? :lol: :lol: :lol:
Kép

MÁS: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A SZERVEZŐKNEK A BABANETES TALI!!!! :D

Kép
Kép
irina

Megnéztem a 2005. őszi topikot, szegény kisfiú... :cry: :cry: :cry: Őszinte részvétem Rolika szüleinek!

Kép
Kép
irina

Halihó,
képekkel majd később...:-)

visszaolvasok:

Heni: nagyon édesek a fiaid! :-) De édes Péterke h keresi a tesót!!!:-)

Panndi: a te lányaid is nagyon édesek!

Vindo: medence party, aquaticum..jó lehetett!!! Szupi képek! a kedven az utolsó kis segédmunkás!!!:-)

Védőnő: :evil: Emma i már fél éve 10 kg körül van hol több hol kevesebb....de mi védőnőt is kb fél éve látunk, és hogy hány kiló..nem kérdezte.... :shock: :shock:

Mesi: hajrá!!!! Nagyon jól néz ki!!!
Gegi képek..milyen ügyes !!!!!!
Na 1 oldallal megvagyok.. :shock: holnap folyt köv..:-)
fürdés :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Csajok,

jaj, de irigykedem!Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy messze lakom a fővárostól :roll: , nagyon jó lehetett a tali! :wink: Gyönyörűek vagytok, minden Kőc, és minden Anyuka!! :D

Köszönöm szépen, hogy kérdezitek: Bulcsú tán túl van a tegnapin...nem tudom, mi lehetett, tán a front, vagy pocak, mindenesetre reggel fl6-tól 4-ig max 10 perceket aludt, és üvöltött. Elfáradtam :? . S Boti is gyagyult este, szegény, annyira cirkuszolt, már nagyon sajnáltam :roll:

És este átjött anyósom hozzánk, 9 után, mikor már mindegyik Gyermekem elaludt, és mi elmentünk kettesben vacsizni :D . Olyan jó volt kikacsolódni egy ilyen nap után...

Irina!Benny Hill :D :D :D Gyönyörűséges Őszibarack!!!!

Viranka,flállítottam én is az ágyat :lol: :D , belepakoltam Botit, aki azt hitte, aludni kényszerítem, s olyan ordítást rendezett...szerintem sose fog benne aludni :D . De Bulcsú szundított benne egy órát :D

[b]Regi,
Szeli de éééédes! :D És milyen ügyes a pisi-kakival! :wink:

Teszek néhány képet, s rohanok :arrow:
kispocc

Kép Fiúk
Kép
Kép
Kép
Kép
kispocc

Sziasztok!
A keresztelő nagyon szuperul sikerült:-) hát még lehet jobb lett, mint a Péterkéé, a hidegtálak nagyon finomak voltak :D
Kicsit nem nagyon jól tűrte Áron a macerát, de végül is sikerült megkeresztelnie a papnak:-)

Pár kép:( lehet sok lesz)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D !

Jaj, csajok, annyira irígy vagyok a tali miatt :roll: , persze, hogy mennénk, ha csak rajtunk múlna :) ...de majd legközelebb, talán közelebb lesz :wink: .

A képek szuperek, Anyukák nagyon szépek, a gyerkőcök pedig fantasztikusak, olllllllyan nagyok már :roll: ...
A madaras kép :shock: , valljátok be, hogy direkt ott engedték el :wink: . Panka állandóan piszkál, hogy keressük meg Grétit, Ádit, Bálintot stb., végigsorolja az összes nevet :lol: , és mindenkit felismert, Petrával voltak gondjai, hiszen Őt csak tavasszal látta, de megtanulta.

Kispocc, csodaszép fiaid vannak :D ! Te pedig olyan csinos kétgyermekes anyuka vagy, hogy hihetetlen :shock: ! És magadról soha nem raksz képet, én is csak egy pocisat láttam, ha jól emlékszem :oops: ...

Heni, nagyon örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, nagyon szépek vagytok :D ! Látom, azért Áronka barátkozott az atyával. Egyébként az atya egészen úgy néz ki, mint aki tavaly ment el tőlünk :shock: . Régóta nálatok van?

Megyek, veszek Pankának még egy Annapetit :wink: , van fél napom :? ...

Ja, ezt majdnem elfelejtettem:
Kép Le kell majd kicsit engedni a vízből és újratölteni, mert 38 fokos lett 1,5 nap alatt :shock: :roll: .
dettyk

Ha már van egy kis időm, írok még, hogy Vindo is tudjon olvasni :wink: .
Panka múlt szombaton cicizett utoljára. Én mondtam azt, hogy elég volt :oops: , már nagyon fárasztó volt, de összefacsarodik a szívem, ha arra gondolok, hogy az a bennsőséges odabújás nem lesz többé...Bencénél is így volt, túl lettem rajta :roll: . Két este kérte, azóta nem beszélünk róla. Egyszer megkérdezte: Nincs cici? És elfogadta, hogy nincs :roll: .
Egyébként nagyon sokat dumál, néha nem értem :oops: , halandzsázik. Sokszor mesél magának, kitalál dolgokat. Pl. "Doktor néni azt mondta: Csókolom." "Azt mondtam: Köszönöm." Ez az "azt mondta/m" most kedvenc szófordulat nála, és általában helyesen használja. És kezd udvarias lenni: megköszöni a dolgokat, Használja, hogy "kérem szépen", és tegnap addig mondogatta, hogy "Köszi, anya!", míg nem válaszoltam, hogy "Szívesen!" :shock: :lol: . Azért látszik, hogy elhallja a párbeszédeket Bence és köztem, hiszen az udvariasságra elsősorban-egyenlőre-őt nevelném, és így simán ráragad Pankára is, de nagyon cuki :D .
Egyébként, ha nem is hallatszik ki az írásomon, tiszta depi vagyok, egyik pillanatban sírok, másikban nevetek :? ...nagyon nem megy már nekem ez az itthonlét, főleg, hogy most csak kettesben vagyunk :( . Bence nem jön ma haza, majd csak jövő héten: Debrecenben akart maradni. Nagyon várom már, hogy mehessek dolgozni, ez a heti fél/egy nap az apjukból is kevés, nem győzöm egyedül :( . Tudom, hogy mire leírom, máris jobb lesz, de meddig...Ha nagyon elhatalmasodna rajtam, kaptok majd egy litániát :arrow: :wink: ...
dettyk

Akkor még azt is leírom, hogy már az autóban sem szoktunk pelust használni, és délben sem: szárazon szokott ébredni, és azonnal megy pisilni a bilire :D . Sőt, attól függetlenül, hogy éjjel ébredt inni, ma reggel is szárazon ébredt, bár ez nem jellemző még :roll: . Szóval, ha pucér a popó, akkor nincs baj, viszont a bugyit még nem tudja lehúzni, és ha rajta van, előfordul, hogy becsurgat...Tanítgattam volna lehúzni a bugyit (amit pár év múlva majd tiltani fogok neki :wink: :lol: ), de olyan kis béna vele 8) :D ...
dettyk

Jó reggelt!

Pankának boldog névnapot! :)
És Anikóinknak és Ancsinak is boldog névnapot! :)
Bongyi Levijének boldog szülinapot! :)

Ma Apa végre itthon, így szerintem nem megyünk ma sehova, hogy együtt lehessünk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Babanetes talis képek nagyon tetszenek! LMóni! Jó lett a frizurád! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Dettyk augusztusban tali nálunk. Közelebb vagyunk egy kicsit nem? :lol:
Panka nagyon ügyes :lol:
SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKI
megértem, hogy nyűgös vagy, hipp-hopp elrepül ez a pár hét és mész vissza dolgozni. Addig is élvezd ki minden percét. Utolsó olyan nyarad amikor nem kell rohanni dolgozni :wink: :lol:

Regi jó apanapot :lol:
köszönöm a dicséretet :oops:
Szelike nagyon élvezi a strandot és nagyon barna :lol: még mindig szép kislány :lol:

Heni gyönyörűségesek vagytok. Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő :lol:

Kispocc az első képen a legszebbek :lol:
na meg a nevetős Bulcsú :lol:

Timi szép család vagytok.
Nagy az összhang tényleg :D

Irina persze, hogy elküldöm.
de ezek nagyon-nagy felbontású képek 6 MB kb 1 kép
maradjon ekkora vagy felezzem meg őket?
azok is szuperek amiket te csináltál :lol: akarom mondani ti :lol:

Fleur milyen volt a kerti parti?

Mi tegnap délután elmentünk Miklóson a dunapartra sétálni. Gyönyörű hely. Grétinek is tetszett nagyon :lol: Este alig bírtam elaltatni annyira fel volt pörögve. Reggel meg 6-kor kukorékolt :roll:

Ki mit főz ma?
Kéne valami jó ötlet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anikóinknak és Ancsinak is boldog névnapot

Levinek boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na el főzni valamit

Vindo most van mit olvasni 8)
nagyon jót nevettem a ruhában fürdőző Rugón :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur: micsoda fürtök!!!!:) Nagyon édes Lilla a képeken..és Te is csini pocakot növesztettél a kismanódnak! :-)

Dettyk: :-) egyedül kicsit, rácsos ágyból kimászás :shock: ...án is gondolkodom a rács levételén csak kéne leesésgátló..ötlet, vkinek ami bevált???
Bence Debrecenben??? :wink:
Ezek a fotók..a szöszke mindenkit megetettő combfix-es Panka!! :D :D :D

Panndi: 1-2 hét és már nem lesznek balesetek..:-) kitartás!!!

Timi: Oh szegény Viktorka!!!!! azóta remélem jobban van és nem kelett varrni!!!++++++++++++++

Maggie:jó utat nektek...mire végzek haza is jösztök? :lol:

Na ezt elküldöm

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Végre nem csak én nyomulok itt egyedül :lol:

Rugó alszik, addig próbálok írni valamit. Tuti, hogy ma már estig nem fog :roll: Mondjuk az a melegben a legrosszabb, mert akkor nem lehetünk az udvaron a 40 fokban. MOst azért nem rossz a klíma.
Gábor elment stúdiófelvételre a citerásokkal :roll:
Nekem majd angolom is lesz délután, meg jó lenne a Forma 1-et is megnézni, de azt Rugó sajnos nem szereti :cry: Szegény Massa, jut is eszembe :(

Szerintem ma már tuti nem alszik, Rugó estig fogja ébren kihúzni...

Tegnap kiugrottunk megnézni este a falu nyári fesztiválját. Minden pénteken meg szombaton van valami program. Hát, a tegnapi együttessel ki lehetett volna kergetni a világból, így végül megnéztük a játszóteret, amit pár hete adtak át.

Elég szépek a játékok, meg fából vannak, de a hinták műanyag része már el van törve, és miközben Rugót libikókáztattuk ketten, arra lettem figyelmes, hogy három kisgyerek azt csekkolja éppen, hogy hagytunk-e valami értéket a babakocsi aljában (a legfiatalabb lehetett olyan hat éves) :evil: :evil: :evil:
Persze nem :roll:

Reakciók:

- lányok, a képek nagyon jók!!! Milyen jó kis tali lehetett. Sajna, mi most mindből kimaradunk egy darabig, az tuti :roll:

- Heni, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Hol is volt ez helyileg?

- Kispocc, az utolsó képen csúcs Bulcsú! Szépek a fiúk!!!

- Dettyk, a medencét most mi is leengedtük. Legalább locsoltuk belőle a gyepet 8) Pár nap múlva, ha meleg lesz, majd összerakjuk újra.

Ja, Rugó tegnap már a kutya itatója mellett is elkezdett vetkőzni, hogy belemászna. Olyan fürdés-fan lett, hogy csak lesünk :shock: De a kádban már nem olyan jó, mióta megismerte a többi lehetőséget...

- Móni, séta a Duna-parton 8) Nekünk is el kellene már menni valahová, de Húsvét óta még a nagyszüleimhez sem jutottunk el.

- Regina, két gombóc fagyi :shock: :shock:

Most megyek, befejezem a reggelimet, aztán hangosan elkezdek pakolni, hátha lesz valami foganatja.

Bocs, ha valaki kimaradt.

Ja, ünneplőknek sok-sok boldogságot!!

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Nektarin: nagyon szupik a képek!!!
ügíesek vagytok a szobatisztasággal.....és igen akkor a szűkítő jó ötlet!
Vindo: Rugó frenetikus..miket művel..meg kell zabálni! :lol: :lol: kiváncsi vagyok a videóra!! Merülés??? nem semmi..ügyes!!!!

Ancsi: Rolinak++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mesi: nagyon klasszak..menyi idős kortól használható..hány kg-ig? Jó lenne ha már aon kéne gondolkodni h szükségünk lesz rá.. :wink:

Móni: nálunk is így kezdődött!!!!!! :lol:

Emma még most is 7X eszik egy nap!!!! ( a tejcsikkel együtt)

Cumi: lassan 4 hónpja nincs..és nem is kérné, ujját sem semmit sem igényel..szusz maci kell csak az alváshoz.....azonnal elfogadta nem volt sírás utánna...nem is kereste és ha másnál látott csak furán nézte.. :shock:

Móni: strandolás..biztos jó éesz..korai alvás..1-2 x volt..mikor picit lázas volt....de nem ébredt 4 kor..

Vera: a képek...... :lol: :lol: szupik....
Kispocc: képet!!!!

Vindo: :?

Mesi: Zsozsinak, Geginek jobbulást!!!!

Heni: keresztelőről sok képet!!!!

Szomorú hírek: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vindo: nem semmi látvány lehettettttt :wink:

Milyen volt a tali???????

[b]Timi
: jók a képek..4 gyerek..elhiszem h fárasztó.. :wink:

De jók a képek!!! annyira szépek, édesek a gyerekek..Móni, mocsoda rövid csini frizkód lett!!!!

Kispocc: nagyon helyek fiaid..de magadról csak nem tettél fotót!!!!

Heni: nagyon szupik a keresztlős kápek, szépek vagytok!!!!

Panka micsoda kis szövegláda... :lol: :lol:

Minden ünnepeltnek sok boldogságot!!!![/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

utolértem magam..majd akkor képekkel és beszámolóval jövök..
Sjna mind a hárman megfáztunk kicsit..egymás után.....pihizünk..

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, a videót itt lehet megnézni:

http://www.youtube.com/watch?v=XxKGB3roKzM

Kicsivel írom, nehogy önreklámozásnak tűnjön, hogy még egyszer beteszem. Ha jól értettem, nem nézted még meg :roll:

Ha igen, akkor ezt tekintsd tárgytalannak :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: Rugó..ahogy porszívózik... :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Apa alszik, nem csoda... :? Szeli is szunyál! :) Így jövök. 8)

Kispocc! Édesek a fiúk! :)

Heni! Nagyon csinosak voltatok a keresztelőn! :)
Áron baba nagyon cuki abban a keresztelős ruhában! :)

Dettyk! Kitartás!!! Már nincs sok hátra! :)
Az egyedüllétet én is nehezen szoktam viselni... :?

Kaqk! Én az ikeában vettem, nekünk bevált.
(Csak itt a szobában nem fért el az ágykerettel együtt a 2 ágy egymás mellé, ezért csak a matracokat tettük le. De ha majd Szeli este is elalszik egyedül, akkor megint fel lesz szerelve!)
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30099293

Szeli megint csak pelenkába hajlandó kakilni... :( Mit bánom én, majd csak túljut ezen is! :) Kár is lenne vele harcolni. :lol:
Pisi csak éjjel csurog be :), de inkább szerintem az is inkább reggel, amikor hamarabb ébred, és nem jutunk ki elég gyorsan a bilihez... :roll: Egyébként nappal teljesen száraz a pelenka akkor is, ha megyünk valahova :), de a kaki miatt nem merem nem ráadni... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok!

Isten éltesse sokáig Anikóinkat és Pannáinkat és Levikét!

Nagyon örülök az ügyesen biliző, WC-t használó kicsikéinknek! Nekünk ez még Óz birodalma...

TIMI26: Hogy van Viktorka? Olyan hősiesen viselte a fájdalmakat, le a kalappal előtte.

DETTYK: Cukor Pankusz a medencében! :-)
Hát én nagyon megértelek, igen nehéz lehet Neked (mint korábban is írtam, én biztos nem tudtam volna csinálni), főleg úgy, hogy alig van módod elszabadulni... ez a nagy dilemma tényleg, hogy ha ez van, akkor be van zárva az ember, ha meg dolgozni kell mennie, akkor meg a gyerekeit látja jóval kevesebbet... én azért azt remélem, minden a legjobban alakul Nektek!

MÓNI: Drága vagy, előre is köszönöm a képeket! Bőven jók az 1 mega körüli méretek is, csak van, amelyikből szívesen hívatnék elő. Kérlek, írj egy mailcímet és átküldöm én is Neked a Csincit és Téged ábrázoló képeket ;-)
Milyen messze van Tőletek a Duna? Még Miklós felé sosem jártam a Duna-parton, csak itt Sorin, itt a Kis-Duna-ág folyik, de talán felétek is (?)...
KAQK: mielőbbi jobbulást mindnyájótoknak!!!

VINDO: Behaltunk Rugón Sanyival! ;-)))))

Ádi kedvenc szava hetek óta a kontextus, feltehetően a rádióban hallotta. És mivel fogalma sincs róla, mit jelent, használja, ahogy jön. Tegnap a kádban ülve közölte, hogy "A kontextus lenn van a pincében". Hát oké. :lol:
Amúgy mindig megkérdezzük tőle ilyen szavak hallatán (meg az olyanokén is, amiket pl. csak ő ért, tegnap óta van a Miszisz Piszisz, amiről nem tudjuk, kicsoda), szóval mindig megkérdezzük, hogy "na és hol van Miszisz Piszisz", és Ádi MINDIG határozottan elmutat valamely irányba. Tök jó, tehát ezek mind léteznek. Mármint Ádi fejében. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Csend és nyugalom van :lol: Gyerekek alszanak, megy a F1, csatatér elrendezve 8)

Irina kontextus :shock: :roll: lehet nyelvészgyerek ez az Ádi :wink:

Dettyk karácsony óta van nálunk Miklós atya, nem tudom hol volt pap előttünk.

Vindo nálunk helyben kereszteltettük a faluban.

Regi milyen kis csoki Szeli:-) 2 gombóc fagyi:-)

Csajok hát a talis képek szuperek!Már nagyon várom a következő talit, ott a helyünk
:D

Péterke tegnap hozta a legjobb formáját, felrohant az oltárhoz, mindent meg akart fogni. Anyu teljesen kikészült, hogy ilyet is tud ez a gyerek :roll: nagyanyám hajtogatta, hogy mert nincs ehhez szoktatva:shock: én nem tudtom, hogy mit vártak egy 2 éves gyerektől, hogy majd összekulcsolt kézzel ül a padban és imádkozik???? :roll:
Valahogy nem forszirozza anyu, hogy menjen hozzá Péter egy hétre :roll:

Heni
KépKép
heni81

Most jöttem angolról. Amúgy a mai nappal kezdődött a szoptatásban a napi egyszeri alkalomra való áttérés. Így aztán kicsit aszimetrikus vagyok :roll:
De lehet valami a dologban, ami vonzó, mert hárman dudáltak rám, ahogy hazafelé jöttem a 47-es melletti járdán :roll:

Kaqk, gyógyuljatok meg hamar... Mi a bajotok? Várjuk a képeket.

Heni, hát, anya is eltántorodott attól, hogy majd egy héten keresztül pátyolgatja Rugót :wink: Végignézték pár napját, mikor ott voltunk, és letett róla.
Péterke kis érdeklődő, így van rendjén a dolog.

Irina, kontextus :lol: :lol:
Értelmiségi gyerek, az már egyszer biztos :wink:

Regina, Szelina már így is ügyes a szobatisztaság ezen fokával. Messze előttünk jár :D

Összepakolom a konyhát, aztán átöltözök. Gáborék az új részben tevékenykednek, Rugó órákig elvan hátul a fúrókkal meg a gipszkarton lapokkal, csípőfogókkal stb.

Kép
vindolanda

Regi: köszi

Vindo: vmi megfázás...apa lázas volt egész nap..remélem este nem lesz..Emma is extra nyűgi volt ma..:-( pedig már nem folyik az orra..szeritem nálla meg beindult a 2 szemfog is..nekem meg a hasam nem az igazi..ne is merek enni.....:-(

Irina: Ádi micsoda szavakat hall....:-)

Képeket már áttöltötem....de majd holnap ..vasaltam, ápoltam apát, Emmát hajkurásztam....és közben én sem vagyok a toppon...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Nem is az a baj, hanem, hogy szenved kakilás előtt... :? Mintha nem akarná kiengedni... :roll: Valamikor órákig is nyöszörög miatta... :(

Fáj a torkom... :shock: ... ???

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Sikerült felraknom pár képet a másikba... :) Végre..

Huu betegeskedőknek jobbulást!!!!!!

Regi: vannak olyan gyerekek,akik szégyenlősek a kakival. Majd az idő megoldja.. :)

Jaj mennem kell,mert nem bírnak magukkal...........
varga tünde

Jó reggelt!

Regi fáj még?
jobbulást+++++++++++++++++++

Kaqk nektek is jobbulást++++++++++
várjuk a képeket végre :D

Heni rájött, hogy még nagyon nincs itt az ideje :wink: :lol:

Csajok mozi hánytól és hol? Ágica ugye te is jössz?

Irina mik vannak nálatok a pincében :lol: :lol: :lol:

legurulásgátló: bármely lapszabászatba lehet venni faanyagot, olyan méretet amire szükség van. Pár csavar, esetleg távtartó és már kész is. Akár olyan színből, anyagból amilyen kell. Vagy amit Regi is írt. Ikeában van :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Augusztusi tali nálunk!!!!

Kinek jó a hétköznap és kinek a hétvége???

Hétköznap bármikor hétvége pedig 15-16 vagy 22-23 esetleg 29-30

utolsó nagy tali lenne a munkakezdések előtt 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Regina, értem :wink: De idővel biztos rendeződni fog :wink:
Az ágyas linket köszi, mi is majd ősszel veszünk neki külön ágyat a saját szobájába... vagyis ha már a berendezésnél tartunk :roll:

Kaqk, gyógyuljatok akkor!!

Tünde, megyek képeket nézegetni :!:
Én is rakok majd párat mostanában.

Móni, egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani. Nem tudom, hogyan fogunk állni anyagilag. Időben meg mindig a hétvége a jobb, de némely hétvégék augusztusban nekem már a munka miatt foglaltak :roll:
Sajnos nem tudok nyilatkozni :(

Rólunk: tegnap ugye R. nem aludt napközben, ki is dőlt fél kilenckor. Reggel viszont keltünk G. ébresztőjére, így szerintem ma alvás lesz. Nem is baj, mert vasalnom kell. Éjszaka meg angolozni :?
Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok

Móni: Annyira ari vagy.Még nem tudom hogy tudok e menni majd ma kiderül :D

Tali: Nekünk szerintem bármelyik megoldás jó :D

Bili: Tegnapelőtt a kisasszony önállóan belepisilt a bilibe.
Tegnap pedig már a kakit is oda rakta :D Halvány reménysugárt látok rá hogy talán lesz ebből valami...És ha bugyi van rajta akkor nem ül rá hanem becsurgatja :roll: :roll:

Kép

Kép
agica1126

Cicus ma reggel felkelt, lejöttünk. Nem sokkal később reggelizett majd kérte a túró rudit. Elővettem a csomagot Ő kivett 2 db-ot majd az egyiket odaadta Entitásnak. Rudi, finom. Nyamm-nyamm :lol: :lol:

Most meg miután az apja ébredt hozta a karúszóját és mondta men úúúúúúúszi :lol: :lol:

Most épp kint kergetik egymást Entivel :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már elpakoltam egy nagy adag ruhát.... de még van :?

Biztos aranyos ahogy kergetőznek.... :lol:

Kivittem őket az udvarra,de ott sem jobb gyerekek 8) Mamákat idegelik... :)
varga tünde

Akkor jönnek a képek:

Itt piros a szeme:
Kép

Kép

Maradt egy homokkupac az udvaron:
Kép

Kép

Megyünk az udvarra :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság