A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Köszi, majd megnézem. :D
Mit esztek? Még én se ettem, képzeld, pedig ilyen sokáig sose szoktam nem éhes lenni, érted. :D

KépKép
benó

Neked van hangfalad??Küldök neked zenét!!!! :D

Kép
martik77

Hát, figyi, itt az interneten csak baromságokat találok, majd inkább a könyvtárból kiveszek egy könyvet vagy ott megnézem, ott vannak szótárak.

KépKép
benó

Elvileg van. :roll:
Hú, megnézem a kuglófot, nehogy odaégjen.

KépKép
benó

Én már befejeztem a májkrémes kenyerem L.meg libazsírosat eszik. :wink:
Olvastad a szülészet,nőgyogyis könyvről amit írtam?

Kép
martik77

Igen. Köszi. Majd azt is megnézem a ktárban. :D

KépKép
benó

Akkor küldök linket :wink:

Köszi az utána nézésnek.Nagyon idegesít ez az álom.http://www.youtube.com/watch?v=juHOYZ2R6t4

Kép
martik77

Most iszom tejet, és azt hiszem, útközben bemegyek majd a pékségbe és veszek valami sajtos kiflit pl. és az lesz a reggelim.

KépKép
benó

Hú, erre nem tudok rákattintani. :wink:

KépKép
benó

Kár!!!Miért nem????

Gyógyszer!!!!! :D

Kép
martik77

Oké, nézem.

KépKép
benó

Ja, azt se vettem még be.

KépKép
benó

Na, megnéztem :D, jó volt. :D :D :D

KépKép
benó

Iszonyat mennyiségű mosatlan van itthon. :roll: Du. muszáj lesz elmosogatnom, mert holnap már jön haza a Gy. :D

KépKép
benó

Szólj, ha indultok.

KépKép
benó

Mennem kell!! :(
Majd du jövök!!!! :D

Kép
martik77

Oké, puszillak. Én is megyek. :D

KépKép
benó

Aztán meg majd jövök. :D

KépKép
benó

Annyira szép ez a vonalzó. :D
Menjek már a sunyiba. :D

KépKép
benó

Túlságosan kialudtam volna magam? :roll: :lol:
Puszi

KépKép
benó

Ja, rájöttem, hogy nem 7-től aludtam, mert még megnéztem a C.-t, tehát kb. 9-től. Az nem olyan sok :roll: , az csak majdnem 12 óra. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szép vasárnapot mindenkinek! :wink:

Kép
flóra 11

Márti, tegnap nem vásárolgattam a bnőmmel, csak elmentem hozzájuk. Vittem neki ajándékba egy horgolta angyalkát, két horgolt hópelyhet és egy kis kerámia harangocskát. :D

Kép
flóra 11

Benó, holnap én hajnalban kelek, a busz fél hétkor indul, fél nyolckor vagyok Szerdahelyen és fél kilencre vagyok berendelve. De bemegyek, hátha hamarabb is bekerülök,ha már ott vagyok.
Későbbi busszal nem mehetek, mert akkor már nem érek oda időben.

Kép
flóra 11

Nem baj Benó,így is eleget aludtál,de nem csoda, Bécs után....
Én is tudnék ennyit aludni,ha hagynának,biztosan. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D
Mindenkinek jó karácsonyi készülődést, hangolódást! :D Benó nagyon aranyos a vonalzód! :D :D

Én nem tudok hangolódni az ünnepekre, mert itt ülök az irodában és már háromszor felhúztam magam azon, hogy még köszönni sem tudnak! :evil: :evil: Úgy érzem magam sokszor, mint egy gép :evil: :evil: Én hülye meg még kellemes ünnepeket is kívánok! :evil:
Tegnap este én is becsomagoltam az ajándékokat! :D Olyan szépek! :D

Ma megkell csinálnom a januári beosztást, elszámolásokat és kikell bírnom egyedül ezt a zajos napot! :( Majd próbálok jönni...

Kép
szilzi

Szia Flóra! :D :D
Holnap csak kivizsgálás lesz a dokinál ugye? Vagy csak konzultáció?

Kép
szilzi

Na úgy látom nem vagy már itt! :( :(

Kép
szilzi

Timi, Te merre vagy???????? Olyan régen voltál már :(

Kép
szilzi

Helló Szilzi!
Vagyok, csak közben áthívott a szomszédcsaj, hogy égessek nekik fel CD-re zenét, mert az apja 50 éves és nagy bulit csapnak. Ott voltam mostanáig.
Tegnap hozták a tortát,hogy nálam tették ki az erkélyre,hogy meglepetés legyen. Kérdezte tőlem a csaj,hogy tetszik-e. Hát nem mondtam inkább véleményt,mert a torta egy didis nő piros bugyiban. :? Utálom az ilyen gusztustalan tortákat. És erre a csaj mondja, hogy a mellét szívni is lehet és tényleg szívószál áll ki a bimbóiból és ott valami alkohol van. Fúúúúúújjjj!!!!!! :? :? :? Utálom az ilyeneket,borzalmas ez a torta,ne akarjátok tudni.

Kép
flóra 11

Sütöttem egy kenyeret magamnak,most bekapcsoltam a mosógépet,olvasztom a fagyasztót,közben pedig varrom ki a pulcsira a kockát a Péternek.

Kép
flóra 11

Hát elég gusztustalan lehet a torta! :? Nekik biztos tetszik! :?

Pulcsira is kockát varsz a fiadnak, vagy az lesz a póló helyett?

Milyen karácsonyi sütiket sütsz?

Én meg itt küzködök és egyfolytában azon gondolkodom, hogy ha az én gyerekem nem fog köszönni, ha megy valahová, mit csinálnék vele?! :evil: Az emberek 80%-a nem köszön! :evil:

Kép
szilzi

Borzalmasak az emberek, vagyis a kommunikációs készségük, meg az egymás közti viszonyok. Erről a négy ádventi gyertya története jut az eszembe. Rögtön küldöm.

Kép
flóra 11

A négy gyertya
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
Olyan nagy volt a csend körülöttük, hogy tisztán lehetett érteni, amit egymással beszélgettek.
Azt mondta az első gyertya: - ÉN VAGYOK A BÉKE! De az emberek, nem képesek életben tartani, azt hiszem, el fogok aludni.
Néhány pillanat múlva már csak egy vékonyan füstölgő kanóc emlékeztetett a hajdan fényesen tündöklő lángra.
A második azt mondta: -ÉN VAGYOK A HIT! Sajnos az emberek, fölöslegesnek tartanak, nincs értelme tovább égnem.
A következő pillanatban egy enyhe fuvallat kioltotta a lángot.
Szomorúan így szólt a harmadik gyertya: - ÉN A SZERETET VAGYOK!
Nincs már erőm tovább égni. Az emberek, nem törődnek velem,
semmibe veszik, hogy milyen nagy szükségük van rám.
Ezzel ki is aludt.
Hirtelen belépett egy gyermek. Mikor meglátta a három kialudt gyertyát,
felkiáltott:
-De hát mi történt? Hiszen nektek égnetek kéne mindörökké.!
Elkeseredésében hirtelen sírva fakadt.
Ekkor megszólalt a negyedik gyertya:
-Ne félj! Amíg nekem van lángom, újra meg tudjuk gyújtani a többi gyertyát.
ÉN VAGYOK A REMÉNY!
A gyermek szeme felragyogott. Megragadta a még égő gyertyát, s lángjával új életre keltette a többit.
Add, Urunk, hogy soha ki ne aludjon bennünk a remény.!
Hadd legyünk eszköz a kezedben, amely segít megőrizni
gyermekeink szívében a hit, remény, szeretet és béke lángját!!!

Kép
flóra 11

Ma gyújtjuk meg a remény gyertyáját,ami számomra nagyon fontos,mert nekünk is csak ez maradt az idén.... :(

Kép
flóra 11

A Péternek ez lesz póló helyett,igen. Végülazt találtam ki, hogy pulcsira hímzem neki. Elég hosszadalmas munka,ráadásul amit tegnap kihímeztem, azt ma kifejtettem,mert nem tetszett. :? Most pedig nem tudom folytatni,mert ideült mellém. :D

Kép
flóra 11

Hogy mit fogok sütni? Még nem igazán tudom.Aprósüteményt nem fogok,mert a F.vett egy kilót készen,olyan jóáron volt, hogy nem érdemes vele bíbelődni. Sósakat is vettem. Viszont gyümölcskenyeret biztos sütök,meg mézeslapokat.

Kép
flóra 11

Akkor ezek szerint meglepi lesz a pulcsi! :D
Nagyon jó ez a történet ezt jó lenne ha Mindenki elolvasná és megis értené! De azerintem az emberek fele legalább, ezt is csak hülyeségnek tartaná! :(
A gyülömcskelnyér és a mézes receptjét is kérném! :oops: :D

Most elhúzok ebédelni, mert eddig nem hagytak, utána igyekszem jönni, de egyfolytában jönnek hozzám! :(

Kép
szilzi

Fagyó kész,kitakarítva, már visszakapcsoltam. Ki is teregettem.Nagyon fúj a szél,de végre elállt az eső és kisütött a nap.

Most ebédelek.Maradékot,mert ma nem főztem. Még.

Kép
flóra 11

Halihó! Hó nélkül, süt a nap és baromi szél fúj!

Azt kérném karira,hogy valaki menet közben mossa meg a hajam, mert énnekem nincs időm rá. :evil:

Azt hiszem én vagyok az egyetlen akit nem hat meg a karácsony. :oops: Nincs angyalkám és ajándékom...........
Viszont a fizetésem sem volt időm elkölteni, tehát előnye is van annak, hogy folyton dolgozom.

Aludtam 3 órát, ma nem kell 1 napot bemennem, de a telóm kikapcsolva, nehogy behívjanak!!!!!!!!! :wink:

Voltunk kajavásárló körúton, éhen nem fogunk halni. Most főzők két napra és kéne takarítani is ma, ki kéne használni a szabadnapot,de menten elalszom itt ülve. :shock: Ja és talán este megmosom a hajam.

Kép
muzsuzska

Elvitték a gusztustalan tortát.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi!
Hát nem irigyellek, az biztos. De ezt nem fogjátok így bírni. Munkahely ide vagy oda, akkor is szólni kell, hogy ez nem emberi, egyszerűen kibírhatatlan és törvénybe ütköző. Ha összefognátok mind, akkor mindenkit nem dobhatnak ki.

Kép
flóra 11

így végül azok jártak jól, akiket elbocsájtottak. Nekik van esélyük jobb munkahelyet találni.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzska! :D

De jó, legalább egy napot otthon vagy! :D Nem is értem, hogy bírod :shock: , a telefon kikapcsolás jó ötlet volt! :wink: :D

Kép
szilzi

Sziasztok!!!!!!!
Flóra, hatan voltunk és ketten maradtunk a laborba. :evil:
Nincs más választásom a lombikig.

A cicim kezd érzékeny lenni, már két hónapja nem éreztem ilyent.Karira pirim lesz , vagy reménykedjek? Nem merek.

Kép
muzsuzska

Az a baj Flóra, szerintem a Zsuzsiéknál is, hogy itt úgy kezelnek, hogy menj ha akarsz, mindenki pótolható! :evil: Nem érdekel senkit a Te életed, gondjaid, találnak a helyedre mást! Mindegy mennyi tapasztalata van, mindegy milyen, a létszám megvan! :evil: És most amennyi munkanélküli van, mindenki ragaszkodik még a rossz munkához is! :( Főleg gyes előtt!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Zsuzsi, reménykedni szabad :D De szerintem már nem is tudnád magad beleélni, csak akkor ha három orvos azt mondaná, hogy kérem szépen itt baba van! :D Ugyanúgy hitetlenkednél mint a Benó! :D

Kép
szilzi

Zsuzsi, reménykedni mindig szabad, de már annyiszor volt ilyen érzésünk.....
Én már nem fogok reménykedni többé.... Nincs értelme.

Kép
flóra 11

A leveles tésztába göngyölök virslit, a tetejét kenjem be tojással?????????

Kép
muzsuzska

Azt hiszem kb a 7. hónapban fogom elhinni,hogy baba lesz, igaz még akkor se biztos,hogy minden rendben, akkor marad a születés pillanata.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: