A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, és lesz csuklya is!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi ment privi

Heni milyen ügyes Péterke is :D
Gréti nem hajlandó bilizni, szól ha pisil de hevesen tiltakozik a bili és a wc ellen is. Viszont most is bugyit kért pelus helyett :roll:

Vindo mindjárt megpróbálom cicust fotózni este meg majd apa engem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hát egy bugyi sokkal csajosabb is, mint egy pelenka :idea:

Kép
vindolanda

Hűha Emese milyen szuper szinek! Nekünk egy ágytakaró volna jó ilyen sziből, majd szólj ha már mást is vállaltok.

Móni ne aggódj, majd egyszer ráérez Gréti is :wink:

Vindo érdekes védőnőtök van :roll:

Heni
KépKép
heni81

Naggyon lelkiismeretes lélek :roll:

Ágytakarót mi anno a Jysk-ben vettünk, bár nem volt túl nagy választék, de teljesen pamut volt és olcsó :roll:

Szerintem elbontom az ágyat, bekenjük magunkat naptejjel és medence-partyt rendezünk Rugóval :idea:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Zsófi ebédel, Fruzsi alszik :)

Este nyolckor evett, letettük aludni, kis sírás után elaludt, és reggel nyolcig szunyált :lol: Akkor evett rengeteget, elmentem velük a postára, hazajöttünk, játszottunk a teraszon, 11:20-kor betettem az ágyába, mert ásítozott, rögtön elaludt, ha felébred, enni fog :) Ilyen békés délelőttöt meg tudnék szokni :wink:

És csak négyszer eszik egy nap Fruzsi, ötöt már nem tudok belepréselni...
Vendég

Panndi de jó! csak 4 evés? nálunk van 8 is :shock: bár nagyon változó :? nem tudom még beállitani. igény szerint szopizik Áron. Cumi ugye nincs, igy lehet sokszor csak nyugicici kell. Meg persze vagy cicivel alszik el, vagy tologatva :? de nem kell karban ringatni az a lényeg!

Péter kedvenc tárgya lett a kisszéke :shock: hurcolássza, többször ráül, mondogatja, hogy szék....hm, meg tegnap óta azt beszéli, hogy buta :shock:
Most már ő is nagyon sok mindent mond :D

Heni
KépKép
heni81

Cumi nálunk sincs :wink:
Vendég

Hú, már dög meleg volt kinn, be is jöttünk. Kocsmáztunk, végignéztünk egy autómentést a 47-esen (vagyis csak ahogy lepakolták a törött autót a szerelőhöz), majd almát ettünk az egyik szomszédnál, meg beszélgettünk Sanyikával az egyes szám alatt :roll:

Én már nem is emlékszem, hányszor evett R. ilyen korában, de szerintem sokszor. És komfort-szoptatás is volt gyakran :roll:

Buta - ezt hogy használja Péterke? MIre mondja?

Szétlocsolt egy flakon vizet :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, fél óra medence-partyval kezdtünk 8) Bár ez inkább neki volt 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

LMóni! Ma nem megyünk, majd holnap!

Ma mentünk volna valami bábjátékra, de tisztára bedepiztem... úgy mindentől... :( Egyáltalán nincs jó kedvem... Apa is későn ér haza, tegnap is alig, hogy hazaért, már ment is el, ma is csak 7-re várható... :(

Heni! Nem lehet általánosítani! Zsozsó (Szeli féltesója) is 2 évesen már szobatiszta volt! :)

Képzeljétek, ma Szeli belekakilt a bilibe, aztán kiöntötte a wc-be a kakit, és megtörölte a fenekét... :shock: Csak lestem, mert épp Zsoltival beszéltem telefonon, közben Szeli nagyon önállóan végigcsinálta a folyamatot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi persze hogy nem, én 1.5 évesen már jaj mennyi minden csináltam :roll:

Vindo csak úgy mondogatja, semmivel nem köti össsze. Valószinű a bot szó után kezdte el mondogatni. :roll:

ugye ma későn keltünk, de már délben Péter nem birt magával, el is aludt :shock: csak közben meg felébredt a cicifüggő, pedig főznék :roll: ilyet:
http://drinfo.hu/recept/zoldsegetelek/t ... os-cukkini

Paandi szerinted nem is fog nekik kelleni? néha rácuppan az öklére

Heni
KépKép
heni81

Heni! Meg Te nem is vagy fiú... ;) :lol:
Gusztát főzöl!
(Nálunk Zsolti nem igen eszik úgy ebédet, ha nincs benne hús, vagy akkor kell neki hozzá valami húsos leves... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi nálunk max.2x van egy héten hús, most igyekszünk sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani, majd télen ehetünk húst hússal :wink:

Heni
KépKép
heni81

Regi, Szeli ügyes :)

Heni: nem tudom, cumija Zsófinak sem volt, ő az ujját kezdte el szopni kb fél évesen, és most hagyta abba kb egy hónapja.

Ma szólt ebéd után nem sokkal, hogy pisilnie kell, pisilt, közben mondtam neki, hogy ha végzett a WC-n, alvás lesz, menjen a szobájába és aludjon. Mondta hogy jó, aztán bement a szobájába, felfeküdt az ágyára, két perc után mentem én is, hogy megnézzem mit csinál, és aludt :shock: Hát nálunk eddig ilyen sosem volt :lol: És már két órája alszik, meg már Fruzsi is alszik másfél órája, tök jó 8)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk :) szép volt,jó volt,rövid volt... :)
Pocc egy nagyon szimpi csaj (kölcsönben volt az utazóágyuk :) így minden elfért a kocsiba :) ) s ha nem tudnám h. 2gyerekes anyuka,akkor egy 20 éves csitrinek néztem volna :) :) :oops:

Rövid összefoglaló?????? van új pocakos?Fleurnek fia avagy lánya lesz végül?
én büszke magamra :) pesten keresztül vezettem :) kezdek megnyugodni :) odafele elkaptuk a f@sza jégesőt végül mi is félreálltunk,mert már nem láttam ki az ablaktörlőn :) a panziót alig találtuk meg,viszonta kiilátás meseszép volt,előttünk ment a sínpár amin sokszor jött pijos sihuhu ami eeement alahúton :) (alagút a fenyőfák voltak) bálintot Mírát alig lehetett kiszedni a vízből,ebben legalább anyukra hasonlítanak :)

:arrow: kipakolok végre :) áhh inkább gyorsolvasok :)

KépKép
viranka

Lányok, íme a porszívózó Rugó:

http://www.youtube.com/watch?v=XxKGB3roKzM

Szóval ez az első általam lekicsinyített videó és az első felpakolt fájlom 8) 8) 8)
A lakásban felfordulás van, Rugó tiszta kosz (amíg fürödtem, Gáborral ettek), a hangunk meg olyan, mint akik kómáznak, a videó végére odatett egy kupacot a szőnyegre, de a porszívózás a lényeg!

Viranka, kisfiú lesz, az már tuti :!:

Majd rakjatok képeket!!

Kép
vindolanda

Lányok, hol vagytok? :o

Kép
vindolanda

Vindo csúcs Rugó :D Ede 8)

Viranka majd várjuk az élménybeszámolót képekkel tarkitva :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Vindo! Rugó nagyon aranyos! :) Többször is megnéztem a videót! :)

Lassan készülődünk az élményfürdőbe! :D

Puszi Mindenkinek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

De nagy a csend :roll:
Nem jön akkor senki a babatalira? Pedig még csak meleg sem lesz :roll:

Regi jó fürdőzést :lol:

Mi játszóházba megyünk :lol: Jövőhéten apa szabin lesz és akkor letámadunk majd pár strandot 8)

Vera várjuk az élménybeszámolót és a képeket :lol:
Mozi mikor lesz?
Ügyes vagy nagyon a vezetéssel :lol:
Nem igazán történt semmi. Fleurt Vindo írta.

Vindo jó a video :lol: :lol:

Túl egy fura éjszakán. Tegnap este kint játszottunk az udvaron, 7 előtt picivel bejöttünk, apa gyorsan lezuhanyoztatta csincikét mert extra koszos volt és készültünk volna vacsizni. Csinci hozzámbújt és elaludt 7 előtt :shock: Este 10 körül felriadt majd aludt tovább 2-ig. Újabb ébredés majd visszaalvás, 4-kor pedig úgy döntött reggel van :shock: én a szemem elig bírtam kinyitni. Kerestem neki mesét és nagy nehezen 5-kor visszaaludt 7-ig.
Ilyen éjszakánk még tán sose volt. Nem igazán szokott korán elaludni :roll:
Most a babakocsijában ül és várja, hogy induljunk. Megyünk játszóházba meg ezt-azt elintézni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na szép, ismétlem önmagam :oops: bocsi, fáradt vagyok.
Megyek is kávézni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nincs itthon kávé :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Babanetes tali: A helyzet az, hogy Zsozsinak tegnap 39,3 volt a láza, most csak 38 felett van. A mandulája, plusz a füle sem békés. Kap antibigyót, remélem most már jobb lesz. Gegi elkapta, taknyos és hőemelkedése van.
Szóval így nem viszem őket, nem venném a lelkemre, ha valaki megbetegedne! :(

Irina! A mei tai-odat leviszem majd, csak írd meg, mikor érkeztek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Megérkeztek a gipszkartonos munkások, este meg hozza G. az ablakokat. Még két hét, és lezárható is lesz az egész 8) Elszabadulhatunk itthonról, mert már április vége óta őrizzük a létesítményt.

Zsozsinak, Geginek gyors gyógyulást!!!

Móni, nálunk is volt már egyszer-kétszer ilyen, R. kidőlt nyolckor, aztán reggelig nyomta. Biztos Gréta is nagyon fáradt volt :roll: Jó ügyintézést :!:

Regina, hogy Ti mennyit strandoltok :shock: :D

Mi a medencében fetrengünk, tegnap este mind a hárman ott voltunk, persze volt nagy sikongatás - nem mi sikongattunk. Aztán este az Aldiba mentünk, mert elfogyott a pelenka.
Ja, és felfedeztem a mogyorós Milfina joghurtot, nem is rossz :idea: 8)

Heni, ede az az apa rugóul.
Amúgy rajta is maradt, néha edézzük Gábort. Régen meg Gágónak hívtuk, mert a bátyám nagyobbik lánya így hívta.

Na, megyek tisztába tenni :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

viranka, képeket kérünk!

Mi jól vagyunk, Fruzsi egy ideje este nyolckor eszik utoljára, és reggel nyolcig szunyál :wink: Zsófi megjelenik nálunk öt óra fele, és alszik fél nyolcig kb. Nem panaszkodhatom :)
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
a háziállatunk :)
Kép

KépKép
viranka

Sziasztok!

Tegnap Péterke túlpörögte magát, itt voltak este anyuék. 10 kor feküdt 5kor kelt :shock: normális ez a gyerek?????
Szerintem nem bir aludni a melegben :evil:

Gyorsan megmostam az étkező ablakát, körbeporszivóztam, hűha micsoda pókhálók voltak :oops:
Délbe jön tesóm, ki akarom takaritani a konyhabútort nagyjából legalább, mert ilyeket nem tudok mellettük megcsinálni, mert nem 1 órás munka :?

Holnap csak megteritünk, meg bacon szalonnás masnit sütök, aztán mehetünk kereszteltetni. Kajának csak hidegtálak lesznek, mivel vacsora lesz csak. Külön keresztelős tortát sem süttetünk. Anyu süt 3 félét, nagyi is, anyüsék, keresztszülők nem tudom mit hoznak, de gondolom is is lesz sok süti.
Ez most inkább olyan kis lightos vacsi lesz, kicsit lelkiismeret furdalásom is van Áronnal szemben :oops: bár pont úgy készülök rá, mint annó. Vettem neki kis helyes ünneplő rugit :D kis sapival, tutyikkal. Olyan édes benne, bár lehet melege lesz, de hát a templom hűvös :roll: é

Vindo tudom ám, hogy apa Ede

8)

Talira amjd megyünk Móniékhoz 8)

Móni kávé :evil:

Regi jó pancsolást! Már biztos ott vagytok:-)

Péter épp a kézi orrszivót pörgeti, ilyen marhaságokkal fél órákat bir szórakozni. :roll:

Heni
KépKép
heni81

Viranka szuperek a képek!!!!! a Bálint lépcsőn lemenős a kedvencem:-)

Kispocc :shock: :shock: :shock: hogy te milyen vékony vagy!!!!! szerintem még nem is raktál magadról mostanság képet, csak pocakosat :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Hú, de jó képek, Bálint tényleg nagy zsivány :D
És van egy pók is 8)
Csajok, csinosak vagytok :D

Heni, ez a süti jól hangzik...
Amikor megyek a fornettishez (olyan hetente kétszer) mindig húsosat keresek, de valahogy csak édesek vannak :roll:
Azért néha sikerül beszereznem a csirkehúsos-gombásat. Kolbászosat csak Db-ben kapni, meg a sajtkrémeset is ott eszem :!:

Remélem, jól sikerül a keresztelő. Majd csináljatok képeket! Szerintem a templomban jó hűvös lesz :!:

Na, megyek, felöltöztetem Rugót. Már voltunk a postán, a zöldségesnél, aztán 35 perc medence-party.

Ahogy kinyitottam a garázsajtót, rám dőlt a bogrács állványa. Horzsolt meg jól megütött. Még jó, hogy nem Rugó nyitotta ki.
Gáborék pakoltak reggel, mert fát hoztak a szigeteléshez :x :x :x

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Bulcsi reggel óta ÜVÖLT, semmi sem jó :( . És feladtam kicsit, most letettem az ágyába, de Boti se tud tőle aludni, annyira sír. Nem beteg, nem lázas, lehet, fáj a pocija, de már megmasziztam, simiztem, magamra kötöttem kenguruban, volt figyelemelterelés...de semmi :roll:

Viranka!De kedves vagy, el is pirultam :oops: :D !Nagyon örülök, hogy találkoztunk, végre én is láttam valakit élőben! :lol: A szimpátia kölcsönös :wink: :D
De jók a képek!!Az én fiam még sosem aludt így ebben az ágyabn :roll: ...talán majd Bulcsi. :wink:

Heni!Köszi, pedig 4-5 kiló plusz van rajtam...én alapon 48 kiló vagyok, de nem bánom ezeket a plusszokat :D
Remélem jól sikerül a keresztelő! :wink: Jaj, takarítás... :roll: nehéz nagyon a gyerkőcöktől, tudom. Én is akkor tudok, ha valaki van itt.

Mesi!Jaj, nagyon sok gyógypuszit Zsozsinak, és a nem is kicsi Geginek++++++
Gegi annyira, annyira édes, gyömszkölni való kis gombóc husi!Akárhányszor meglátom a képeken, mosolyt csal az arcomra, tünemény!!!!No persze Zsozsi is gyönyörű... :wink:
Írok Neked :arrow:

Hát, még mindig sír, musz menjek, dajkálom tovább :arrow:
kispocc

Ja, köszönjük a videós dicséreteket :oops: :oops: :oops:

Kispocc, nem lehet, hogy a frontot érzi Bulcsú, attól nyűgös? :roll:

Kép
vindolanda

Helló!

Csak életjel:

Nem tudtam visszaolvasni,mert menekülünk le a tetőtérből. Dög meleg van... :?

Jók a képek!

Nagyon jó volt az állatkertezés. Amint hosszabb ideig ide tudok ülni letöltöm a képeket,igaz nem sokat csináltam. Remélem jók lesznek,még meg sem néztem őket :oops:
Este 9 ig kint vagyunk már napok óta,és kb. 10 körül fekszünk,addigra elviselhető a hőmérséklet.
Pelus nélkül vagyunk napközben 90%ban,de vindo, nem szól csak ide-oda kupacol,már kaksit is :shock: :lol: Nem is viseli el,meg befülled körbe tőle. Hát ez van velünk.. :)
varga tünde

Hiába na, nekünk már csak ilyen kupacolós gyerekeink vannak. R. is tépi le magáról a ruhákat, pelenkát, mindent.
Mondjuk ő sokszor akkor teszi, mikor eszébe jut, hogy a medencébe kellene menni - pl. tegnap fél kilenckor este.
Bekéredzkedett a lakásba, elkezdi levenni a cipőjét. Gondolom, de rendes gyerek. Elkezd vetkőzni, segítek neki. Erre kirohan az ajtón, és menne a medencébe :shock:

Tünde, szegény Ti ott a tetőtérben...

Várjuk a képeket.
Volt kedvenc állata Dominak?

Kép
vindolanda

Angolozás helyett utánanéztem, hogy Rolikával kapcsolatban van-e valami hír. Sokat gondoltam rá a napokban. Sajnos csak szomorú hírekre bukkantam a 2005. őszieknél :cry: :cry: :cry:

MOst már tényleg megyek vissza tanulni :arrow:

Kép
vindolanda

2005. őszieknél megtaláljátok a híreket.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nem tudok mit írni..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ancsi26

s meg pancsolos kepek robi vmit atallitott a billentyun.... :?
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

amugy tok jo volt :lol: a haziallatunk minden nap este f9kor elobukkant es ott zabalta anapkoyben berepult aldozatait... elosyor majd megallt az uto bennem mikor meglattam :?
volt meg14 latogatonk,egy bazi nagy szazlabu persze ejjel,nem sikithattam mikor meglattam :lol:

Irina
B. is szokott visitani mint 1 malac ;s goyom sincs mi a baja

Mesi syepek a mei tai ok :wink: Zsofinak

Akkor holnap babatali nem talalom a kerdojelet..... :?: :?:
++++++++++++++

KépKép
viranka

Csinci most ébredt, ebédelt majd odahúzott a hűtőhöz és kért dinnyét :D most azt eszegeti :D

Viranka gyönyörűek vagytok :D
a pók nem maradt volna háziállatnak nálunk :roll:
Én mentem volna de senki se jön úgy néz ki :(

Kispocc sajnálom, hogy Bulcsú ilyen nyűgös :(
Holnapra már enyhül az idő, hátha jobb lesz már a hangulata

Mesi Grétimnek már kint van mind a 20 foga de ennek ellenére nagyon folyik a nyála. Megkérdeznéd édesanyádtól, hogy ez lehet-e az orrmandulától? Vagy esetleg mi lehet a gond? A doktornő szerint csak nem tudja még lenyelni a nyálát de én olvastam ezt az orrmandulát. Tanácstalan vagyok :roll:

:arrow: nem hagy

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Most értünk haza, nagyon jó volt :D, elfáradtunk... Anyu dél körül csatlakozott, így megint tudtunk csúszdázni! 8)
Szeli ügyesen pisilt, kakilt a bokorba! :)
Hazafelé aludt a babakocsiban, most mesét néz.

Babatalit sajnos kihagyjuk, nem jut rá... :? Úszásra se megyünk holnap, mert bérletet kéne venni... talán a jövő héten... :roll: :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok
Megjöttünk a "nyaralásból" szupi volt...holnap igyekszem visszaolvasni, képeket letölteni, írnipár sort magunkról és az eddig történtekre reagálni.

puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Lányok,
most csak erre futja, de jövök még, ha tudok!

MI OKVETLENÜL MEGYÜNK HOLNAP, MÓNIKÁM!!! ÚGY TUDOM, ÁGICA IS JÖN, MESIÉK BEUGRANAK, VIRANKA, TI IS OKVETLENÜL GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki tud, jelezzen vissza, nehogy Ádival ott gubbasszak egyedül! ;-)

Kép
Kép
irina

Természetesen egyáltalán nem csak az előbb megnevezett barátnőknek örülnék holnap a babatalin!!! 8)
Jöjjön, aki csak tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

[b]Irina 10-kor ha ott találkozunk jó?[/b]
Nem tudok vinni semmit :oops: sütni sincs kedvem ebben a melegben :roll: esetleg ásványvíz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Virankaállítsd át a billentyűzetet angolról magyarra

KépKép
Kép Kép
l.móni

MEGYÜNK MI IS :) 10 KÖRÜL AKKOR BEESÜNK :)

MÓNI :) ÁTÁLLÍTVA :)

KépKép
viranka

ÁÁÁ. Arra jöttem haza a vezetésből fél kilenckor, hogy Rugó ruhástól, egy kilósra dagadt pelenkával úszkál a medencében, amit G. épp leereszt. A cipői békésen lebegnek körülötte :shock: :shock: :shock:

Mondjuk nagyon meleg volt a víz :roll:

A lényeg, hogy jól elvoltak :wink:

De jó, Kaqk, hogy hazajöttek a nyaralásból, egyre többen leszünk akkor. Kicsit uborkaszezon volt a napokban :roll:

Kép
vindolanda

Móni, Vera: megyünk mi is 10-re, juhé! 8)

Csajok, szerintem se süssetek, majd veszünk valamit a Mammutban (pl. Sanyit megkérjük szépen, hogy hozzon nekünk ezt-azt)
Inkább ha van, valami árnyékoló alkalmatosságot érdemes hozni, bár nekem kb. a gyerek babakocsijának kisernyője van... meg talán nagyobb ernyő, azt berakom.

Puszi holnapig mindenkinek!!! :-)

Kép
Kép
irina

Megvagyunk, de Bence nélkül Panka utánfutó 50 cm-nél messzebbre nem távolodik el tőlem :wink: . Sajnos a talira nem tudunk menni :( , de fényképezőt vigyetek és sok-sok fotót csináljatok!!!!!!!!!!

Viranka, a képek szuperek!!!!!
dettyk

Sziasztok!

Csak a képek megnézéséig jutottam. Csúcsszuperek!!! :D

A héten 4 gyerekes voltam, itt voltak a párom gyerekei is (lízingelt gyerekeim). Nagyon jól elvoltunk, de marha fárasztó volt.

Viktorks sebe gyógyul, de már az összes ragtapasz ami volt rajta leesett. Pedig szinte öránként cseréltem a külső tapaszt. Na mindegy, szerintem szépen forr, bízom benne, hogy nem léesz semmi gond vele.

Kedden itt voltak Dettyék egy kis dumcsira.
Kép
Kép
Kép

Ma meg a jászberényi állatkertben voltunk a kis csapattal:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Bocsi, mára csak ennyi, nagyon fáradt vagyok!

Sajnálom szegény Rolikát és a szüleit... :cry: :cry: :cry:

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Az utsó véletlenül ment 2x... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: