Sziasztok, itt vagyok én is
Ma G. szabadnapot vett ki, hogy egyéb munkáival haladhasson. Persze mindent csinált, amit nem kellett volna, a garázsban pakolgatott, telefonálgatott stb. A géphez azért nem fértem hozzá tőle, mert néha leült dolgozni is

MOst meg elment citerázni, este jön nyolc körül
Igen, a súllyal kapcsolatban igazatok van, csak egyszer már vettek Rugótól vért, hat hónapos volt, hárman fogtuk le, és utána fél óráig zokogott

És szerintem nem volt értelme az egésznek, csak székrekedése volt három hétig attól a béndzsa vastól.
Gábor fel is ajánlotta, hogy ő viszi majd R.t státuszvizsgálatra, vesz ki szabadnapot, hogy ne nekem kelljen küzdenem velük.
Lehet, az Alföldnek ebben a zugában ritkaság a fehér bőrű vékony gyerek, akinek alapból karikás a szeme. Nincsenek hozzászokva

Megjegyzem, rám is nézhetnének néha:(
Robesz tényleg nagyon szőke herceges
Silka, csak semmi eltűnés
Heni, "fogd meg jól" gyerek
Regina, hát, az egy óra vasalás is egy óra vasalás:)
Nekem most tanulnom kell altatásidőben, az nem megy ugyanis, ha ébren van. A legtöbb házimunkát így együtt kell végeznünk, ami elég idegtépő tud lenni néha. Vasalni viszont együtt nem megy, így azt most hanyagolom... Gábornak már fogynak az ingjei, nemsokára neki kell látnom annak is. Az akvárium-pucolást sem bírja végignézni.
De amúgy ügyes gyerek, ma is kivitte a szemetet, miután Túró Rudit evett, és teljesen egyedül jutott eszébe. Meg próbálja mondani, hogy víz (ísz), meg add ide (dide), szóval mintha a fejlődés apró jeleit látnám rajta.
Szobatisztaság - Tünde, a mi gyerekeinket össze kellene engedni pucin, aztán csak pakolnák a tócsákat ide-oda:)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, megyek is