A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok,

Elszállt amit írtam brrrrr

A képek nagyon szuperek, mind, mind :D

Én is rakom az ígért képeket, nehéz volt válogatni, mert mindegyiken puccosan van.

A talira sajnos nem tudunk menni, családi kerti party van szombaton, de már jó lenne találkozni, igen Fleur, rég láttalak Titeket is :D :(

Én jól, csak hát fáradékony vagyok és hányingerem van, remélem elmúlik most már.

Bilizés
, hát mondhatom, szobatiszták vagyunk :D , egy hete semmi becsurgás, bekakilás, mindig szól, néha-néha egy puki bemegy és nyele is van, de nagyon ritka, akkor is szól csak nem mindig jut el a bilire. Viszont éjjel és du. az alvásnál sincs semmi tök száraz, úgyhogy hétvégén beruházok gumis frottír lepedőre és meglátjuk. Ami viszont rossz, hogy a bili kiöntésénél mellé akarok hányi, így wc szűkítőt is venni kell :shock:

No jönnek a képek.

Kép
Kép
nektarin

No, megjöttem a vezetésésből, gyerkőcöket mama altatja. Szerencsés vagyok, mert ha itt van anyukám, követelik, h ő altassa őket. Én pedig átadom neki ezt a feladatot. :wink:

Ágica!
Szorítok, h minden rendben legyen!
Nálunk mostanában Zsuzsu szépen mondja, h pisi és akkor indul a bili fele. Gergő továbbra is kaki tekintetében szobatiszta, a pisi nem izgatja. :roll:

Gremese!
Megnéztem a meitaiokat. Tök jók! Sok sikert a vállalkozáshoz!
Gegi nagyon aranyos kisfiú és milyen erős! Hihetetlen,h már áll!
Zsófi és szopi - vajon miért most jutott eszébe?

Fleur!
Szépek vagytok!

Vindo!
Védőnő :evil: Még jó, h nem ő a védőnőtök,mert szegény Rugót csak kínozná, mikor semmi baja. Megjegyzem mi a tesómmal cérnavékonyak voltunk mindig és mégis felnőttünk, kutya bajunk.
Nagyon aranyos a kőművessegéd! :)

Maggie!
Sajnálom a fejfájást. :( De akkor most már jobban vagy?

Dettyk!
Hát ez a Panka kész kis hölgy! :)
Kell is az ember lányának egy kis egyedüllét, nagyon jól csináltad!

Timi!
Sajnálom Viktorkát! :( Biztos nem lesz semmi gond és szépen összeforr a seb!

Regi!
Te is állandóan takarítasz, főzöl. Hogy bírod?

No megyek.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Írtam... :arrow:

Kicsit megszívtam, hogy gyalogosan vittem Szelit, párszor cipeltette magát, de kibírtam! :)

Panka nagyon csajos! :lol:

Timi! Jaj, szegény Viktorka! Remélem, hamar összeforr az a seb!!! ++++++++++++

Tegnap nálunk is volt baleset, az éppen 2 napja járó Dóri belekapaszkodott Szelibe, mikor állt fel, persze épp a terasz lépcső tetején, aztán valahogy elvesztették az egyensúlyukat, és le is gurultak együtt... :? Épp nem tudtuk őket elkapni, pedig ott álltunk mellettük... :oops: Szerencsére nem történt nagyobb baj. Volt egy kis sírás, meg Szeli lábán van egy apró horzsolás, de ennyi! Huhh... :roll:

Mesi! Jól összehozzátok ezt a vállalkozást! Ügyesek vagytok! :)

Nektarin! Hol veszel lepedőt?
Én még nem találtam, igaz csak a tescoban néztem. (Meg Szelinek még pisis lesz éjjel a pelenka... :roll: szóval még van időm beszerezni.)

Maggie! Migrén... :(

Gica! Dehogy!!! Tegnap csak szőnyeget pucoltam + a kanapét...
Ma ki akartam porszívózni, de be kellett mennünk a postára, ilyenkor ez egy délelőtti program, majd porszívózok, ha Szeli felébredt, mert megint csupa morzsa minden...
És én csak hétvégén főzök, hétköznap ritkán! 8)
Meg vasalnom kéne, mert hétvégén nem jött össze, buli után 11-ig aludtam! 8)

Most viszont nekiállok...
Holnap megint megyünk az élményfürdőbe! :) Ha már kánikula lesz... 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Nálunk szobatisztaság sehol,de sebaj. Viszont a pelus zavarja,azt mondja kökis-bökis és leveszi magától. Pisi az megy ahova épp sikerül,és büszkén mutatja,hogy pisilt,de nem hajlandó se wc-re ülni,se bilire.Na majd ha ott lesz,akkor menni fog,de még mi nem tartunk ott. :)

Rakok majd képet,apa ki bővítette a játszót és van már 2 hintánk,logónk is. Ha fel kel reggeli után,vagy du. alvás után egyből palinta és megy oda. :D Vagy fél órát hintázik,játszik aztán megint hinta.közben Beni gyűrűzik,vagy ő is hintázik.Mondja Beninek gyeje Ence palintázni. :D :D Egyre több szót köt össze,olyan édi.. :)

Ma elvittem méreckedni a fiúkat,rég voltunk. Domi 12kg és 90cm magas :shock: Bence 116cm és 20kg.. :)

Megyek megnézem Benit,rosszalkodik..
varga tünde

Halihó!

Mi is megvagyunk ám! D.e kicsit takaritottam, igy Áron első alvásakor nem jutottam ide, bár reggel csak hn 9 kor ébredt :D de lustiztunk mi is Péterrel a tv előtt, bár ő is csak 7kor ébredt ( igaz 11 kor feküdt :evil: )

Timi szegény Vikdani:-( jaj nagy lehetett az ijedség! Biztosan gyorsan rendbe jön a kis gézengúz álla!

Panka milyen kis édes!!!! Nagyon csajos! Nagyon szereti ő is az állatokat, látom! Péter is imádja! Állandó program a tyukok etetése, mondja is, hogy kot-kot buza :D

Tündi lesz majd szobatisztaság nálatok is, meg mindenkinél, előbb vagy utóbb!!!! :wink:

Heni
KépKép
heni81

Kép
Kép
Még nyaralás előtt, Tesómmal kendőben
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Regi, az elefáni bababoltban láttam, de biztos, van másol is.

Kép
Kép
nektarin

Hello Lányok,

sajnos nem tudom utolérni magam... :roll:

Viszont Fleur és Nektarin is megérdemli, h rendszeresen kapjon kistesó táblát, úgyhogy ezennel szívesen átadom a készítés jogát annak, aki ezt nálam rendesebben meg tudja tenni.

silka
silka

Vindo ebből a súlyproblémából nehogy problémát csinálj! Mindenkinek van egy tempója! Péterke szerencsére nem hizik már lassan fél éve semmit, 15 kg :shock: nem kövér, csak olyan fogd meg jól gyerek. Van, hogy rengeteget eszik, van hogy egész nap csak kakaó kell, passz.

Nektarin szupi lehetett a nyaralás! Jól sikerült a kicsinyités :wink: de azért kivehető.

Silka hiányzol ám nekünk, Lizi képek, beszámolók és a te szupi tábláid, próbálj jönni, kell neked is fél órácska pihenés.

REgi igaza van Gicának, sokat dolgozol, munka, főleg a háztartás megvár.

Heni
KépKép
heni81

Heni! De én nem is dolgozom sokat... :oops: Miért gondoljátok ezt???????? :roll:

Ma eddig csak vasaltam 1 órát... :roll: Délelőtt csavarogtunk, voltam turiban is, vettem Szelinek 2 pólót (most már talán elég lesz :lol:) + magamnak egy sportos halásznacit! :) Szeli body-jait meg mosom-vasalom, aztán mennek a dobozba. A bilizésnél már nem praktikus... Szeli mindig elfelejti felhúzni, aztán meg pisis lesz... :? :)

Most pihi... :D
Megnézem, milyen sorozatok vannak a "dobozon" (nem tudom, minek hívják a upc-s konverter utódját, ami digitális... ez is konverter???)! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Basszus, jól sikerült tényleg, na most nem kezdem el újra, az iwiw-reis tettem, brrrr

Silka, jó lesz nekünk az a ritka tábla is, naaaaa

Kép
Kép
nektarin

Nektarin! Jó lehetett nagyon! Tényleg picik a fotók, de közelről azért ki lehet venni az édes Szőkeségedet! ;) :lol:

LMóni! Mi újság??? Hogy van Gréti?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Csajszik,

hogy csináljátok...én sosem tudok ideérni :roll: ...folyton olvasóban vagyok :oops:
Mesi,aztaa de jó kis mei-tai!Nagyon érdekelne engem is!!! :D Mikortól lehet benne cipelni Kölkecskéket?

Minden kép gyönyörű :D !!
kispocc

Silka! Táblát nem vesszük át, mert akkor végleg eltűnsz! ;) Tessék sűrűbben jönni! ;) :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hát Regi sütsz, főzöl, takaritasz, vasalsz, befőzöl.....

Silka tábla a nyerő!!!! Igaza van Reginek, végleg eltűnnél...

Kispocc alvásidőben én is leülök, kell egy kis csend a fejemnek. Eszek-iszok, laptopozok:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!!

Nagyon rég jártam erre...de olvasni szoktalak titeket!!! :oops: :oops:

Valami nagyon szomorú és fontos dolog miatt jöttem.... :( :( :(

Melike topikjában az egyik topiktársam kisfia tegnap beleesett a vízben és azóta lélegeztető gépen van!!!! :cry: :cry:
Legutóbbi üzenete az édesanyának,hogy Rolikának nincs agyműködése,a gép lélegezteti és csak a csoda mentheti meg!!!! :cry: :cry:
Kérlek titeket,hogy aki tud az mondjon el egy imát Rolikáért....nagyon megköszönnénk....hátha segítene....hátha valami csoda......

KÖSZÖNJÜK....

ancsi26

Sziasztok, itt vagyok én is :o

Ma G. szabadnapot vett ki, hogy egyéb munkáival haladhasson. Persze mindent csinált, amit nem kellett volna, a garázsban pakolgatott, telefonálgatott stb. A géphez azért nem fértem hozzá tőle, mert néha leült dolgozni is :roll: MOst meg elment citerázni, este jön nyolc körül :x

Igen, a súllyal kapcsolatban igazatok van, csak egyszer már vettek Rugótól vért, hat hónapos volt, hárman fogtuk le, és utána fél óráig zokogott :shock: :shock: :shock: És szerintem nem volt értelme az egésznek, csak székrekedése volt három hétig attól a béndzsa vastól.

Gábor fel is ajánlotta, hogy ő viszi majd R.t státuszvizsgálatra, vesz ki szabadnapot, hogy ne nekem kelljen küzdenem velük.

Lehet, az Alföldnek ebben a zugában ritkaság a fehér bőrű vékony gyerek, akinek alapból karikás a szeme. Nincsenek hozzászokva :roll: Megjegyzem, rám is nézhetnének néha:(

Robesz tényleg nagyon szőke herceges :D

Silka, csak semmi eltűnés :wink:

Heni, "fogd meg jól" gyerek :lol: :lol:

Regina, hát, az egy óra vasalás is egy óra vasalás:)

Nekem most tanulnom kell altatásidőben, az nem megy ugyanis, ha ébren van. A legtöbb házimunkát így együtt kell végeznünk, ami elég idegtépő tud lenni néha. Vasalni viszont együtt nem megy, így azt most hanyagolom... Gábornak már fogynak az ingjei, nemsokára neki kell látnom annak is. Az akvárium-pucolást sem bírja végignézni.

De amúgy ügyes gyerek, ma is kivitte a szemetet, miután Túró Rudit evett, és teljesen egyedül jutott eszébe. Meg próbálja mondani, hogy víz (ísz), meg add ide (dide), szóval mintha a fejlődés apró jeleit látnám rajta.

Szobatisztaság - Tünde, a mi gyerekeinket össze kellene engedni pucin, aztán csak pakolnák a tócsákat ide-oda:)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, megyek is
:arrow:

Kép
vindolanda

Heni! Igaz, de ezt jól elosztva... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ancsi! Ez nagyon szomorú... :cry: Hogy történt?
++++++++++++++++++++++++++++++++

Azért magatokról is írj pár sort, vagy dobj néhány képet!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Ancsa, akkor gondolok Rolikára :!:

A kozmetikus-tanfolyamot elvégezted már? Hogy vannak a lányok?

Kép
vindolanda

Lányok, Rugó ugye porszívónak használja a wc-papír állványát. Berreg hozzá. Ez eddig oké, de most tovább fejlesztette a technikát: ki-be kapcsolja, és ahhoz igazítja a berregést. Meglát valami érdekeset, rácsap a "porszívó" végére (ahogy én szoktam, mikor leállítom), abbahagyja a zúgást, leteszi az állványt, és úgy megy matatni.
Ha jól megfogdosta a kiszemelt dolgot, bekapcsolja, elkezdi a berregést, és porszívózik tovább :D

Kép
vindolanda

Ááá. Most meg a slusszkulccsal be akarja indítani a műanyag quadját. Kész vagyok :shock:

Gica, micsoda gyerekeid vannak, ragaszkodnak hozzá, hogy más altassa el őket :roll: :D 8)
A vezetés milyen volt?

Kép
vindolanda

Nem írogatok itt tovább magamban, megyek dolgomra :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Jesszus Ancsi! Irj valami bővebbet! Melyik topicban tudjuk nyomonkövetni a történéseket??? Manikűrözöl ezerrel???

Vindo vedd fel videóra! Nem semmi egy gyerek ez a Rugó!!!!

Heni
KépKép
heni81

:arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, nincsen videónk :roll:

A fényképezőgépen van ilyen funkció, de meg van őrülve tőle :shock: Titokban fényképezek :roll:
De azért igyekszem majd.

Kép
vindolanda

Helló!

Ancsi+++++

Készülünk megyünk veszprémi állatkertbe.. :)

Vindo: sz.tem is.. :D :D

Heni: nem aggódok. :)
varga tünde

Ancsi
++++++++++++++++++++++++ :( :(

Ezt a rossz hírt ellensúlyozandó tegnap végre fény derült a nagy titokra és tuti Dani van a pocakban :). Tegnap apának mondom, h rugdos a fiad és először olyan meghökkent fejet vágott :) még neki is szoknia kell.

Majd jövök még csak készülnöm kell szépek lesznek a körmeim :)

KépKép
KépKép
fleur

Ancsi!
++++++++++++++++++++++++++

Fleur!
De jó, Lillának lesz egy kisöccse! :)

Vindo!
Imádják a anyát a gyerkőcök, és vele is elalszanak. Amikor el kellett mennem vhova nagy ritkán úgy , hogy alvásidőbe is beleesett, akkor mindig anya volt velük, úgyhogy kénytelenek voltak megszokni. A másik mamát is szeretik, de vele meg sem próbáltam még elaltatni őket.

Rugó egy műszaki szakember! Hihetetlen! :)
Én elég ritkán megyek védőnénihez. Te milyen gyakran viszed Rugót? Van, h 4 hónap is eltelik két alkalom között. Nem mondták,h sürübben menjünk... Most júniusban voltunk ugyan, és majd 2 éves korukban megyünk újra. Nem szeretek járni..

Nektarin!
Nagyon ügyes Robesz!
Örülök, h jól van a kis pocaklakó is!

Most búcsúzom, délután Agárdra indulunk újra.
Puszi mindenkinek

Gica

Kép
gica1

Vindo :roll: nekem is csak a fényképezőn van ilyen funkció. Titkon lehet csak ilyesmit csinálni :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

vagyok én is csak itt voltak anyukámék :lol:
Szuper volt :lol:
Cicusom rajongása még nőtt az unokatestvére, Vivi iránt. :lol: Pedig azt hittem azt már nem lehet fokozni 8) :lol:
Már teljesen rendbe jött, most rosszalkodik mögöttem. Várja, hogy kimenjünk pancsizni.

Nektarin szuperek a képek :)
Nagyon csini vagy :)

Fleur lesz mind a két tipusból :lol:
Medence feltöltve, jöhettek ha gondolod :wink:
Képek csodásak :lol:

Gica jó nyaralást :)

Ancsi+++++++++++++++++++++++++

Panndi jók a képek, szépek a csajok nagyon :lol:

Timi jobbulást Vikdannak++++++++3

Dettyk imádnivaló Panka :lol:
az a zöld harisnya 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Megjöttünk az élményfürdőből, Szeli le is feküdt aludni... 8)
Én meg megyek mindjárt zuhanyozni, csak még benéztem! :)
Nagyon jól éreztük magunkat! :) Bár Szeli egyszer elmerült véletlenül, de annyira nem volt kiakadva. Meg véletlenül a fűre kakilt... azt mondta, hogy "pisinike", és fogdosta a nuniját, én meg lehúztam róla az úszópelust (pelenkába már nem szeret pisilni, csak éjjel csurog bele), erre kaki jött... :? Na, mindegy, felszedtük... :)

Vindo! Rugó egy műszaki zseni, az már biztos! 8)

Fleur! :)

Gica! Most már nem kell olyan sűrűn menni a védőnőhöz, mint eleinte... Mi most voltunk mérésen, aztán majd 2 éves korukban kell újra menni.

Kép

Kép
regcsiken14

...De legalább most végre (1 hét után) nem sírva és rohangálva kakilt bele a nagyvilágba... :) :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Sziasztok, bocs, hogy nem jöttem ma :roll:

Hajnalban keltem, mentem Db-be rákszűrésre, G. maradt itthon Rugóval. Hazajöttem, motoroztam vele, ettünk, majd lefeküdtünk. Három órát aludtam vele együtt, majd vezettem. Most értem haza. KÖzben este medence-partyztak Gáborral.

Jövök majd holnap bővebben, üdv, V.

Rolikának akkor +++++++++++

Gica, sajnos ezek itten betartják a két hónapot. Én is utálok járni, pláne, mert mindig baj van a súlyával :roll:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Most csak gyorsan tudok jönni:

Ancsa és Fedi: nagyon sajnálom a kicsi Rolit és nagyon szorítok Neki!!! Bízom a csodákban!

Ancsi, gyere, ha tudsz, már rég hallottunk rólatok!

Regi: aranyos vagy, köszönöm, lehet, hogy bizniszelnék A part-ot illetően (szívesen átírnám).

Ágica: jaj, de jó, ha jöttök szombaton! Csak gyűlünk, gyűlünk :-)

Gica: Ti jöttök szombaton? Csajok, ki jön még? Dettyk, Sense, Silka, Fleur? Meryke? Kiskolbi, ha olvasol minket, nem jössz? Még emlékszem, tavaly Mesi, Te és én zártam a boltot ;-) Mások????????????????????????????????????????????? (Bocs, senkit nem akartam kihagyni, de hirtelen ennyi név jutott eszembe? Maggie, Vindo, Kaqk, Titeket nem mertelek kérdezni, mert tudom, Debrecennagyon messze van...).

Nektarin: csodaszépek vagytok, sugárzó kismami és családja! ;-)

Vindo: megnéztem a Duchess-t, a végétől én sem voltam elragadtatva (SPOILER, ha valaki meg szeretné nézni, ne olvasson tovább! Szerintem nem fejezték be, és a pálfordulást sem értettem, lélektanilag teljesen motiválatlan volt -- másfelől meg nyilván ez volt a valóság, az meg ritkán egy romantikus lányregény).

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Heni, felvettem videóra egy porszívózást :wink:

Felrakjuk majd akkor, ha lesz időnk :D Írok majd linket akkor.

A lakásban nagy a kupi, R. ruhája meg koszos, mert összedinnyézte, amíg fürödtem :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Most csak gyorsan tudok jönni:

Ancsa és Fedi: nagyon sajnálom a kicsi Rolit és nagyon szorítok Neki!!! Bízom a csodákban!

Ancsi, gyere, ha tudsz, már rég hallottunk rólatok!

Regi: aranyos vagy, köszönöm, lehet, hogy bizniszelnék A part-ot illetően (szívesen átírnám).

Ágica: jaj, de jó, ha jöttök szombaton! Csak gyűlünk, gyűlünk :-)

Gica: Ti jöttök szombaton? Csajok, ki jön még? Dettyk, Sense, Silka, Fleur? Meryke? Kiskolbi, ha olvasol minket, nem jössz? Még emlékszem, tavaly Mesi, Te és én zártam a boltot ;-) Mások????????????????????????????????????????????? (Bocs, senkit nem akartam kihagyni, de hirtelen ennyi név jutott eszembe? Maggie, Vindo, Kaqk, Titeket nem mertelek kérdezni, mert tudom, Debrecennagyon messze van...).

Nektarin: csodaszépek vagytok, sugárzó kismami és családja! ;-)

Vindo: megnéztem a Duchess-t, a végétől én sem voltam elragadtatva (SPOILER, ha valaki meg szeretné nézni, ne olvasson tovább! Szerintem nem fejezték be, és a pálfordulást sem értettem, lélektanilag teljesen motiválatlan volt -- másfelől meg nyilván ez volt a valóság, az meg ritkán egy romantikus lányregény).

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ja, a második felvétel végén nyomott egy nagy kupacot a szőnyegre, mert alul semmiben jött-ment :shock: :shock: :shock:

De azt már nem vettem fel, mert mennem kellett intézkedni. Most fürdenek :wink:

Kép
vindolanda

Bocs, a duplázásért, folyton megszakad a net, aztán ilyenek történnek. :?

Kép
Kép
irina

Rolika ++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi szupi, hogy tudtok ilyen helyekre járni!!! Utolsó nyaratok kötetlenül, használjátok ki!!!

Irina mi sajna most nem tudunk menni, Áron keresztelője lesz szombaton.

Vindo már alig várom 8)

Rolika+++++++++++++++++++++++++++

Ma volt az Atya, majd holnap mesélek :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok lányok!

Hol vagytok??? :roll: :roll: :D

Szegény G. éjszakázott, szerintem olyan négyig-ötig fenn volt, hétkor meg kelt, most dolgozik :roll: Én felkeltem olyan hat körül Rugóra, de ő aztán visszaaludt, nyomja azóta is. Én meg netezgetek, reggelizek :roll:
Várom, hogy valaki ír majd, de már nem vártam tovább, és inkább bejelentkeztem :wink:

A szúnyogriasztóról akartam írni (sray), hogy többet is kipróbáltunk végül, amiket írtatok, azokat is, és teljesen egy sem űzi el a kis dögöket. Legnagyobb hatásfokkal talán az Off működött. Én nem tudom, honnan jönnek ezek, mert még egy árva patakocska sincs a környéken :x Este nyolckor ellepnek mindent.

A múltkor volt a falu fesztiváljának a megnyitója, kivitték a gyerekeket rá. Állítólag úgy összemarták őket, hogy volt, akit orvoshoz is kellett vinni. A kínai boltos néni mondta, aki megbízható hírforrás, hogy másnap hozzá csupa bedagadt gyerek jött :?

Irina, hát, a Hercegnőnek nem fáklyásmenet a vége, az tuti :o De tulajdonképpen nem biztos, hogy reálisan más módon is be lehetett volna fejezni a filmet.

Heni, majd tudósíts az eseményekről.

Rugó új heppje a wc-lehúzás. Most jött rá, hogy erre is képes :? Már elzárva tartjuk a csapot a tartály mellett :idea:

Szép meleg napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Akkor a babanetes talira ki jön és hánykor lesz a találkozó?

Vindo várjuk a videot :D

Regi ma is mentek strandra?

én éjszaka elaludtam a nyakam, alig bírom forgatni a fejem :?
tegnap voltunk fodrásznál, nekem rövid lett a hajam csincinek meg vágtak a végéből 1-2 cm.-t

:arrow: kilógott egyedül

KépKép
Kép Kép
l.móni

wc lehúzás nálunk is sláger (lenne)
Hétfőn este le akartunk menni a dunapartra és szabályosan letámadtak minket a szúnyogok :evil: 2 percet nem voltunk ott és mindenki tele lett szúnyogcsípéssel

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak 2x szállt el amit irtam :evil:

Jó reggelt!

Na megpróbálom röviden.

A wc lehúzás a pisilés után a jutalom nálunk, most már 3 napja ügyesen megy a bilizés, bár a kaki még nem oda megy.

Az atya nagyo aranyos volt tegnap, 1 órát töltött nálunk, Péter végigpörögte :shock: legalább látta az atya, hogy miért is nem járunk :roll:

Móni tornáztasd meg kicsit, vagy maszirozd meg. Én tegnap a térdemet huztam meg, jaj de nagyon fájt, ma már jobb.

Vindo, videót feltölteni tessék!!!!

Heni
KépKép
heni81

Áron még mindig alszik :shock: már nézegetem, hogy lélegzik e :shock:
igaz az este csak 11 kor feküdt le, mert kicsit hamar elaludt, aztán még felébredt.
Péter is nagyon nehezen alszik el esténként, mellé kell feküdni az apjának és énekelteti vagy fél órát :shock:

Bilizés: egy hét után megint próbálkozni kezdtünk, mert megint nagy lett a meleg. 3. napja próbálkozunk, nagyon ráérzett most, teccik neki, hogy ő szabályoz már, nézi, hogy csorog, pláne kint patakocskába :D na majdcsak alakul valami.
Bár tegnap volt itt a védőnő és azt mondta, hogy fiúknál 2.5 év előtt ritka a szobatiszta.

Heni
KépKép
heni81

Ja még a szunyogokról: meglepő, de nálunk nincsenek. Nem volt árviz, valószinű ezért :roll: pedig itt is sok van minden évben.

Heni
KépKép
heni81

Móni, frizurafotó esetleg??? :wink: Grétával együtt :wink:

Heni, jó, hogy írtad ezt a két és fél évet. Csak azt nem tudom, akkor engem miért sürget a védőnő hónapok óta ezzel is :roll:

Merülés - G. mondta, hogy R. tegnap direkt merült le mindig, és csak először nyelt vizet. Aztán már ügyes volt.

mennem kell, jön :arrow:

Ja, amúgy utánam húzza le a wc-t, kioson hozzám mindig :shock:

Kép
vindolanda

Heni, a szúnyogok szerintem áttelepültek Nógrádból Hajdú-Biharba :roll:

Remélem, jövőre továbbállnak :idea:

A videót le kell majd kicsinyíteni, azt meg én nem tudom. G. kell hozzá majd :oops:

Kép
vindolanda

Itt van az új széria. :)

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Gegi most alszik, Zsozsinak éjjel 39 fokos láza volt, most is taknyos, meg lázas, így van időm mei tai-ozni. :? Persze nem sokáig, mert Zsozsi most kelt (reggel óta aludt még egyet), és ebédet is kell gyártanom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: