A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti, Döme már alszik? A fiaim még nincsenek itthon. Még nem is találkoztam ma velük. :(

Kép
flóra 11

Vigyázz Benó mert rád felnőtt pelus kell nem gyerek méret!!! :lol:

Kép
martik77

Na, jól van, a lenti fájósat akkor már túltárgyaltuk, szerintem. :lol:
És mi van a teltségérzéssel? Kisebb a helye a gyomornak?

KépKép
benó

nem pisiltem be
már csak 16 napot megyek

KépKép
benó

IGEN!!!!!!!!! :D

Dömének engedtem,hogy 10-ig netezen.9-ig a nagyszobába"laptopozott",mert azért ülni még nem bírt.De most már alszik vagy legalábbis fekszik.

Kép
martik77

Perszehogy kisebb és egyre kisebb lesz,hiszen minden szerved,ami eddig vígan elfért, most egyre feljebb kerül, míg teljesen hozzápréselődik a rekeszizmodhoz. Még a légzés is nehéz lesz, mert ha felnyomja a rekeszizmodat, akkor a tüdőd sem tud majd úgy tágulni.

Kép
flóra 11

Na jó,a 16 nap már valahogy kibírható. :wink:

Kép
flóra 11

kenem magam a terhesolajjal, azért az 1 ujj
lassan szunya

KépKép
benó

Professzor,adjunktus,med,hab,doktor Flóra!!!!!

Nagyon orvosias volt!Nem hiába a három gyerek.. :wink:

Kép
martik77

Helyes,közben hallom már a fiaimat,hogy jönnek haza. :wink:

Kép
flóra 11

nekem szólt az igen, M.?

KépKép
benó

IGEN BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :lol:

Kép
martik77

Köszönöm,köszönöm, (hajlongok közben...) :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért nem kell túlzásokba esni,ez csak egyszerű logika. :lol:

Kép
flóra 11

jó, akkor ez rendben ,kösz ezt is nektek
pl. a doki bácsi honnan tudja, mit kell érezni mikor? olyan cukin magyarázott, mintha ő is érezné ezeket

KépKép
benó

Oké akkor visszafokozlak Péknének!!!Így jó?? :lol:

Kép
martik77

Megyek melegítek a F.-nek kolbászt. Aztán jövök. :D

Kép
flóra 11

kösz, M. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Férfi!!!Mindenhez értenek és ezek szerint mindent éreznek!!! :lol: :lol: :lol:

Szüléskor is azt mondja nem fáj ez annyira!!!
Honnan tudja?? :shock: :shock:

Kép
martik77

én már a kolbászt nem várom meg, bocsi :arrow: szunya van
jó éjt, csajok :D :D :D és kösz,h kibírtok :D mit is tudtok tenni :lol: :lol:

KépKép
benó

neki nem is fáj annyira, igaz :lol: :lol: :lol: :lol:
puszi :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Amúgy pedig a tüneteket ismeri,felismeri,hisz tanulta egykor ugyan úgy mint te a gyorsírást.Neked az egyértelmű neki meg az amit te mondasz,hiába máshogy fogalmazod.Olyan mit az idegenszavak magyar megfelelője.Így érted?

Kép
martik77

akartam holnapra kuglófot sütni, de nem sütöttem, ez van
megyek

KépKép
benó

Legfeljebb a füle fájhat,ha nagyon ordítasz majd! :lol:

Én is megyek mert nagyon elfáradtam.Bocsi Flóra :oops:

Holnap jövök.Puszi!
Jó Éjt!!! :D

Kép
martik77

gondoltam ám :lol: na, olya könyv kell akkor nekem is, olyan tünetes, bár biztos azt se érteném
:roll: tudod, én még a gyégést se tudtam, mi az

húzok

KépKép
benó

Majd keresek neked valamit erről :wink:

Puszi :D

Mondjuk van egy olyan:Lampé féle szülészet-nőgyógyászat könyv az spec jó.Régi de jó!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2008.12.20 10:03-kor.

Kép
martik77

Vagyok!

Kép
flóra 11

Oksa lányok. Akkor én is lépek.Legalább haladok a hímzéssel.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Halihó csajok!!!!!! :D :D :D :D

Hol van mindenki????

Benó megnéztem ezt a könyvet a neten.3 kötetből áll,és van új kiadása is.Ab.nőm akinek az ikrei már nagyok(tudod róla meséltem)ő ebből nagyon sokat tanult. :D

Kép
martik77

Helló lányok!!!!!!!!
Márti köszi a privit!

Kép
muzsuzska

Felébredtem ettem, aztán lassan készülök vissza aludni , de ha nem megy akkor is jó vízszintesben az ágyban lenni.

Nincs egy zajszögem se karácsonyi ajándéknak.......... :oops:
Én a húsvétra gyúrok inkább, közel van májushoz! :D

Lehetetlenség boltba menni , főleg alvás helyett.

Kép
muzsuzska

Szia!!!Megjöttél???
Én most babázok mert a b.nőm megkért,hogy vigyázzak rá még elszalad bevásárolni. :D

Kép
martik77

Egyre nehezebben bírom az 12 órázást, tényleg zombi leszek.... :roll:
A lakás fut, nem tudom mikor fogok sütni mert 24 reggel jövök haza éjszakából. Párom végig fog dolgozni, még szilveszter éjjel is! Én kaptam igéretet, hogy karácsonytól újévig lecsúsztathatom a túlórákat. Kiváncsi leszek mi lesz belőle. :cry:

Kép
muzsuzska

Szia babázós!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Azt hiszem én leszek a karácsonyi kakukk tojás a topicban, aki át fogja aludni az egészet. Ajándék és egyebek nélkül.

Kép
muzsuzska

Tegnap előtt anyám segítségül adott egy fazék töltött káposztát, amiből ettem és utána 5x voltam wc-én. A zsírszintem a maximumon volt, de éhes voltam és mire rájöttem mi nem stimmel a kajával már késő volt, persze félig aludva ettem.
Nagy segítség volt!!!!!!!!!!! :evil:

Vadász kaján vagyunk, mindenki azt eszi amit vadászik a hűtőben, még jó hogy előre teleraktam. :D

Kép
muzsuzska

Megyek szundízni!!!!!!
Jók legyetek és nagyon hiányoztok!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Szegény Zsuzsi mikor tud jönni akkor nincs itt senki. :(

Pihengessél,ne foglalkozz semmivel :wink:

Kép
martik77

Én meg babafelügyelek,de most elaludt Döme szobájában és L.vigyáz rá mert ő úgyis ott ül a gépnél. :D

Kép
martik77

Kép
L.mint babysitter :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2008.12.20 14:54-kor.

Kép
martik77

Kép

Herkules féltékeny :(

Kép
martik77

Nem jön senki??? :( :( :(

Kép
martik77

Itt vagyok.

KépKép
benó

És már vissza is olvastam, nem írtatok sokat. Hol vagytok?
Zsuzsi, nagyon gratulálunk, hogy ilyen jól bírod ezt a rohadt 12 órázást. Szörnyű lehet. Kitartás neked, és ne aggódj, max. nem sütsz karira, vagy csak valami gyorsat. :wink:

Márti, úristen, tök megijedtem, milyen gyerekkel ül ott az L. (mielőtt nem olvastam).

Mi meg a suliban megnéztünk egy filmet (durva volt eléggé, de a vége jó - Tapló Télapó volt a címe :roll:, jó csúnyán beszéltek benne), aztán mentünk a közös kajára, ez is jó volt, szétosztottam a rénszarikat (emlékeztek, amik egy csomagban voltak füzérként és szétvagdostam őket, fűztem bele cérnát akasztónak) meg a diómécseseket, amiket tegnap csináltunk a Vivikéékkel. Mi meg kaptunk a sulitól könyvet, lehetett választani. Nagyon rendes dolog volt az államtól. :oops: :roll: :wink: Én azt választottam, hogy 1100 épület, amit látnod kell, mielőtt meghalsz - milyen pozitív, mi? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Utána elmentünk az Andival és az Adrival a szokásos helyünkre, s mivel jól belaktunk a suliban (belém nem sok fért, mi van velem? Tudom, kisebb a gyomrom...), ezért nem ettünk már semmit (legalább nem költöttünk sokat, csak ittunk (én vizet). Utána még akartam venni a tesómnak órát karira, de bementünk az Andival egy boltba, és ott 10 alatt nem akartak nekem eladni órát, ráadásul egyik se volt a tesóm stílusa, meg amúgy se vennék 10 ezerért, úgyhogy nem vettünk. És most itt vagyok.
A Gy. délelőtt valamikor elment (látom, hogy nincs itt) íjászkodni Letenyére (ha jól tudom) és majd csak hétfőn jön haza.

Viszont valahogyan átvette de. a babavárós meditációs cd-t, amire már olyan régóta vártam, képzeljétek, tök jó!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Meg befizette a kocsibiztosításomat is, nagyon rendes. :D :D

És írt egy levelet, hogy vigyázzatok magatokra, aláírás: apu. Hát nem édi? Imádom! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Herkules megugatta a kislányt?

KépKép
benó

Sziasztok lányok.Bekukkantottam, visszaolvastam.

Márti,L.nagyon jól néz ki bébiszitterként. :lol:
Ja,és tudod mit? Nekem is van ugyanilyen hóbuckás függönyöm. :lol: Ez volt a hálóban,csak nyáron vettem újat. Most valahol a szekrényben van.

Kép
flóra 11

Na, milyen rendes ez a Gyuri! :lol:

Kép
flóra 11

Puszi, Flóra :D

KépKép
benó

Tényleg rendes nagyon. :D
Te mit csináltál ma?

KépKép
benó