A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt :)

Gegi tényleg jól nyomja, ügyes :)

Lassan fel sem tűnik a talikon, hogy ő egy kistesó :wink:
Vendég

Vindo Köszi a köszöntést. Csajok nincs időm reagálni majd holnap megpróbálok.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Bocsi csajok,hogy kicsit el tűntem.
De itt vagyok.

Isten éltesse az elmúlt napok és a mostani Szüli és Névnaposait!

A képek fantasztikusak :D

Mesi!
Nem semmi fiad van :D

Vindo!
A labda még meg van.

Most csak ennyire futotta.
Este meg próbálok képeket tenni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Huu de ügyes Gegi :shock: :)

Tök jók a képek!!!

Regi:

Én kimostam az üvegeket,és beraktam a sütőbe 100fokon 10 perc hőlégkeveréssel,és máris tuti. De rakhatsz bele Na-benzonátot,de jól írta Móni is.. A szalicilt nem szeretjük,mert mindenkinek itthon cseszteti a gyomrát. Milyen energia italt iszol?

Tegnap este én is kiruccantam,unokahúgommal.1kor jöttem haza,jó volt nagyon.. :) Évek óta nem voltam el ennyi ideig páromtól és gyerkőcöktől.. :)
varga tünde

Itt vagyok :!:

Éva, akkor eltaláltam :wink:

Hörcsög, igényelnénk akkor a labdát, majd írd meg, mennyibe került :!: Vagy küldünk cserébe mi is valami meglepetést :idea:

Fruzsi, Zsófi, Péterke, Áron aranyosak, Gegi meg ügyes :!:

Tegnap sikerült még medence-partyt rendezni, elég nagy volt a víz, Rugó élvezte. Mikor elkezdett fázni, akkor meg bementünk anyósomékkal az Aquaticumba, és este fél tízig fürödtünk 8)

Ember alig volt, babamedence üres, gyerekmedencébe beengedtek minket is, bevittük Rugót a jakuzziba, a nagy medencébe és mindet rettenetesen élvezte. Végre mi is egyedül voltunk fél órát :D

Fél tíz előtt tíz perccel a gyermekmedence felügyelője mondta is csodálkozva, hogy milyen jó a gyerek energia-szintje, annyira pörgött. Erre Gábor: igen, mediterrán típus :D

Éjszaka itt is esett, most hideg van kinn. Nyolckor keltünk, a férfiak most teszik be az ajtókat.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

VALTI BABÁT ÉS MILÉNÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!

Mesi: imádom, hogy olyan ambíciózus vagy!!! :-) Remélem, sikeres lesz az üzletetek (és milyen rendes is vagy, mert így anyóson is segítesz)! Ígérem, ha elindítjátok a dolgot, az elsők között veszek mei-tait Tőletek! ;-)
Gegi döbbenetes, holnap szerintem verset fog írni 8)

Heni: csodaszépek vagytok mindannyian! :-)

Panndi: csodásak a csajok és Te is! Nekem még mindig Fruzsi frizkója a kedvencem! ;-)

Nikolett: jobbulást a kis Noéminek!!! Gyere, amikor tudsz, itt ez az alapszabály, hogy csak akkor jövünk, ha ráérünk ;-)))))

Vindo: igazi delfincsalád vagytok! Na jó, anyósod nem, ő valami más emlős. ;-)
Ha jól rémlik, Te már láttad a Gettómilliomost. Tegnap fejeztem be, szuper volt, a zene is nagyon tetszett. Rájöttem, hogy nagyon bírom a rendezőt is, egyedül a zombihorrorját nem láttam, hát majd pótolom. ;-)

Hát én már úgy vártam a levegő lehűlését, mint a karácsonyt.

Lányok, ne lombozzatok le, úgy vártam már a babanetes talit, és lehet, hogy nem is leszünk, csak páran?

Kép
Kép
irina

Halihó Lányok!

Átfugottam néhány oldalt, de sokmindent elszállt. :oops:

Mi jól vagyunk, minden rendben, élvezzük Agárdot. A derekam szépen alakul, még érzem, de már bemerészkedtem vele a vízbe.
Most hazajöttünk mert Apának van vmi dolga, én meg vezetni fogoka, aztán irány újból le a hét közepe táján.
A gyerekek szeretnek pucérkodni, Gergő ezerrel dagasztja a sarat, Zsuzsu készíti a homoksütiket. De úgy látom, h a tó vize nem igazán jött be. Gergő vágyik bele, de amikor bevisszük rájön, h ez neki hideg és inkább kimegy és tovább dagaszt.

Heni!
Szépek vagytok!

Panndi!
A csajok is!

Mesi!
Hajrá vállalkozás! Nagyon ügyes vagy!
A csak nekem kép döbbenet! Mennyi haja van Zsófinak! Zsuzsunak a két copfja nem tesz ki egy Zsófi copfot! :D
Gegi nagyon erős gyermek! Lassan összenőnek! :)

Irina!
Hát, mi nem valószínű, h szombaton itthon leszünk. Majd szervezünk egy másik talit!
Almát néző Ádi nagyon aranyos! Hát a mi fényképezőnek szóló mosolyunk teljesen más, majd jövő héten rakok fel belőle mintát. :)

Vindo!
Jól bírta Rugó a fürdőzést! Az meg szuper lehetett, h Tiétek volt az egész élménymedende! :)

REgi!
Édes Szeli a Wc-n! :)

Móni!
Jól emlékszem, Gréti meggyógyult végre?

Viranka!
Jól néztek ki! Hogy bírták a gyerkőcök az esküvőt? Jól viselkedtek?
A varrással nagyon ügyes vagy!

Csajok, nem tudom mi van velem, de én állandóan aludnék. Amikor kidőlnek a gyerekek dél körül, egyszerűen rám is olyan fáradság jön, h muszály aludnom.

Jut eszembe!
Ágica, mi van veled? Kiderült már valami? A fogigátló a ludas?

Na, most ennyi, majd szerdáig még benézegetek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gica, szia!!!
Örülök, hogy jobban van a derekad :D

Irina, igen, a Gettómilliomostól egész feldobódtam én is. Anno láttam a zombihorrort tőle, de annyira mély nyomokat nem hagyott bennem - G. imádja a zombis filmeket, szinte mindet megnézzük. Viszont A part nekem nagyon bejött, és a zenéjét is szerettem :roll: Pedig azt sokan szidják.

Akkor rakok képeket is.
Kép
Kép

Itt együtt locsolták az autót egy csomó ideig, de mire kiértem a géppel, R. már megunta.
Kép

Kőműves-képességeit minden héten megvillantja:
Kép

Rohanok vissza tanulni, míg alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Hörcsög, akkor írok priviben egy címet :wink:
Ez kimaradt az előbb :oops:

Kép
vindolanda

GICA: Örülük, hogy jobban vagy! :-) Kár, hogy nem tudtok jönni a talira, akkor majd legközelebb!

VINDO: A partot én is nagyon szerettem :-), a regény is remek. Boyle-lal szerintem az a bajuk, hogy mainstreamnek túl egyedi, művészinek meg túl mainstream. Még szerencse, hogy a néző nem kategóriák szerint néz filmet (remélem). Zombihorror: pár hete végignéztük a Kaptár 2-3-at bambuljunk felkiáltással, mert az 1. rész nagyon nem tetszett nekünk, és szerintem a 3. rész már egész frankó lett (a frankó itt annyit tesz, hogy "tetszett nekünk" ;-). A zombik mondjuk mulatságosak, nem ijesztők, de ez talán a kor is mondatja velem. Nem ezek viselnek meg inkább a The Changeling-es tematikák, egyáltalán amiben gyerekek szenvednek, azt már alig bírom megnézni. A Gettómilliomos is drámai volt, de megérte végignézni.

Kép
Kép
irina

Na, balga vagyok, Vindo, a képeket meg meg sem dicsértem! Nagyon szépen alakul a ház, és a kis kőmíves különösen szívmelengető látvány! ;-)

Kép
Kép
irina

Hú, a hármasban rohangálnak a sivatagban, ha jól emlékszem :wink: Azzal nekem sem volt bajom. Meg Jovovich-ot szívesen nézem. De narancssárga hajjal az igazi 8)

A Changelinget meg akartam nézni sokáig, de megláttam a hosszát, és elbizonytalanodtam. Egy altatásba nem fér bele, ha 11-kor kezdem, akkor kettőig nem kerülök ágyba :roll:

Hallottál amúgy az Agora c. filmről? Nézz utána, én már régen fenem rá a fogamat. (Csak még nem volt premierje, így kritikákat sem olvastam róla, trailere mintha lenne.) Meg a Coco Chanel-re is, és M. Pfeiffer-nek jön ki idén még egy öregedő kurtizános filmje :roll: Csak hogy a női vonalat erősítsem.

Kép
vindolanda

Vindo: igen, a Kaptár 3 a sivatagban rohangálós az immár telekinetikus képességekkel bíró Jovovich-csal ;-) Én is bírom a nőt.
Nem ismertem az Agorát, de nagyon izgalmasnak tűnik az imdb alapján, R. Weisz meg az egyik kedvencem úgyis és ismét Egyiptomban fog rohangálni :-) Köszi, hogy ajánlottad!
A Cocót én is várom, bár divatfan ismerőseim szerint a ruhákra kevés hangsúly esik benne. Nem baj, a fő az, hogy A. Tatou ott van. :-)
Hát én a legtöbbször 2-3 részletben nézem meg a filmeket (vagy Sanyival egy vagy két részletben, a filmek 90%-át együtt fogyasztjuk), már megszoktam. Nem az igazi, de nincs jobb. Amúgy évekre visszamenően le vagyok maradva a filmnézéssel, de ez főleg azért van így, mert 10 kijövő filmből 9,5 érdekel ;-))
Én most az Ice Age 3-tól voltam elbűvölve, egy hétvégi napra kaptunk pár óra kimenőt és háromdében nézhettük meg Sanyival. Még sosem láttam ilyen mozit, érdekes volt. Viszont az Ice Age korábbi részeit (a motkányt leszámítva) kicsit untam, de ez parádés, tele filmes utalásokkal és egy dilis új szereplővel. Szóval bejött.

Lányok, más gyereke nem kezdett el mostanában dinoszaurusz-szerűen üvölteni (tudjátok, mint a nyikorgó kertkapu alászorult kiscicával időszak volt ;-), ez is ahhoz hasonló)? Ádi egy hete nyomja ezt, hátborzongató. Nem is sikoly, hanem valahol a nyekergés, a sikoly és a hörgés között 8)

Kép
Kép
irina

Há, most látlak, Gremese, a Teszveszen, no mindjárt veszek is Tőled egy mei-tait (nagyon szépek! ;-))

Kép
Kép
irina

Móni
Örülök, h Gréta már jól van.
Köszi a pocak dicsit :) én pont, h olyan nagynak látom :oops: pedig még csak július van és hol van még a vége :)
Nem lett beteg :) utána kutya baja nem volt.

Viranka
Nagyon csinosak voltatok az esküvőn és annyira jól áll ez az új haj. Tudom már mondtam :) de még mindig tetszik :)

Meleg: az oltári. Nálunk meg különösen az, ha kánikula van. tetőtér és az összes ablak egy kivételével délutáni napot kap. Rémes. Még szerencse, h már van légkondi, mert amúgy megőrülnénk. Szerencsére estére már nem kell bekapcsolni, csak az ablakokat kell kinyitni.

Vindo
Pisi porszívózós Rugó :lol:

Irina
Gondolom, h nem könnyű és én is rá tudok görcsölcsni a mindent egyszerre témára, de próbálj kicsit lazítani is.

Viranka
Off: DE ÉN IGEN IGEN HARRY POTTER :) :)

Regi
Nagyon jók a pancsis képek.
Meg a WC-s sem semmi :lol:

Miléna Boldog születésnapot!

Mesi
Hajrá vállalkozás és fogyi!!!!
Gegi :shock:

Kaqk
Jó utat nektek.

Heni
Fúú Áron mekkorát nőtt :)

Panndi
Klasszak a képek :)

Valter Boldog névnapot!

Most csak erre volt energiám a többi majd holnap.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Irina! Köszi! :) Szépet választottál, jó erős is! Remélem tetszeni fog!!!!!

Gegivel nem lehet bírni. Mindenhol feláll. Mászik, küzd - annyira édes, ahogy nagyokat nyög -, és sikerül is neki. Már kétszer koppant a fejecskéje, de nem pánikol nagyon, hamar meg lehet nyugtatni.

Tegnap elmentünk négyesben a Tropicariumba, Zsozsi rettenetesen élvezte, még a Bungee trambulinra is fel akart menni - de mi még nem engedtük.

Gegi végig mei tai-ban volt, kivéve, amikor ettünk, mert akkor betettem a babakocsiba.
Nagyon jó érzés volt így vinni, kicsit pocakos feeling. :)
Néztek is az anyukák, mi a szösz van rajtam. 8)

Ez volt:
Kép Kép

Babanetes tali: Én azért úgy készülök, hogy megyünk! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Képek nagyon jók! :D

Péterke már milyen nagy fiú! Heni! Nagyon helyesek! :)

Fruzsi és Zsófi nagyon hasonlítanak! Szépségek! :)
Panndi! Szeli kb. 1 hét alatt eljutott odáig, hogy bilibe pisil, ha útközben vagyunk, akkor meg bokorba. :) Mindig szól! :) Csak éjjel csurog a pelenkába! :)
Egyébként van, hogy kéri a pelust, mert kakilni még inkább abba szeret, de igazából sehova nem szeret kakilni, csak egyszer kipottyan neki... :? Ez még meg kell tanulnia... :roll:
Most bugyiban van. :)

Rugó nem semmi! Lassan teljesen megtanulja a szakmát! :lol:

Nemsokára hozzák nekem a szőnyegtisztítót! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Szép jó reggelt :)
Lilla még alszik, így van egy kis időm. Most piheni ki a Balatont azt hiszem :)

Mesi
Tök jól néz ki ez a Mei-tai. Igaz, h nekem már van egy, de lehet lesz még 1 :) hogy is találom meg?

Szobatisztaság:
No a Balatonon nagyot léptünk előre, mert ugye állandóan pucizot és mondtuk neki, h szóljon, ha kell pisilni. Először még mi vettük észre rajta, h topog, de aztán már mondta, hogy anya pocsolya bokorba :)
Ezzel fogtuk meg, h jó nagy pocsolyát lehet csinálni. Előtte itthon is sikerült bilibe párszor mikor pucérkodott. A bilit még szoknia kell a bokor jobban tetszett neki. A bugyit nem hagyta magára adni, egyelőre inkább pucéran van. A kaki még pelusba megy.

További élménybeszámolóval még jövök később :)

KépKép
KépKép
fleur

Irina! Lehet, hogy Ádó is valami horrort nézett! ;) :lol:
A part... jó film... kemény! 8)
Jégkorszak 3-at én is megnézném... :)

Gegi... :shock: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Bejelentkezek akkor, míg R. alszik. Végre nyugodtan tudtam kakaót inni reggel, nem szedte ki senki a kezemből 8)

Tegnap óta semmi különösebb nem történt velünk - talán elugrunk a védőnőhöz délelőtt, ha felébredt a csodálatos baba. Két hónapja voltunk kb. :roll:

Este elég hideg volt kinn, de R. meglátta a medencét lefedve. Odagyalogolt hozzá, és elkezdett vetkőzni :lol: Már a cipőit is levetette, mire észbe kaptunk, hogy mire készül :shock:

Szobatisztaság: hát, az azért reményre ad okot, hogy egy hét alatt is belejönnek a gyerekek, ha itt van az ideje. De nálunk még azzal is gond van, hogy szól, ha pisilnie kell :wink:

Bár azt, hogy "de" már ügyesen mondja, ha valamivel kapcsolatban szólok neki, hogy ezt most ne csinálja. Nevet is hozzá, szóval a humorérzéke bezzeg fejlett :shock:

Na, apósom úgy berakta az ajtókat, hogy egyiket sem lehet jól becsukni, az egyik nagyon szorul, a másik nagyon laza. Gábornak kell majd helyreigazítani, venni kell gyalut is :x Azt mondja, az ablakokat már ő rakja be, az egyik haverja segít majd neki.
Valahogyan el kellene hozni az ablakokat a héten, de a mi kocsinkra nem tudunk utánfutót csatolni :roll:

Emese, Zsozsi szereti akkor a kockázatos dolgokat :D

Regina, jó szőnyegtakarítást :wink:

Fleur, ha nem lenne légkondi, mennyire menne fel nálatok a meleg a lakásban? Amúgy hányadik emeleten laktok?

Netezek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo
4 és feledik tetőtér, kb olyan 32 fok, de lehet több is. mondjuk télen meg marha jó, meg ősszel is.

KépKép
KépKép
fleur

Hát igen, valamit valamiért...

Régen a harmadikon laktunk, légkondi nem volt, és csupa déli fekvésű szoba volt faltól falig tartó ablakokkal.
Nyáron ott is ilyen hőmérséklet volt, de télen 6000 ft volt a gázszámlánk és novemberben kezdtünk el fűteni, márciusban meg ki is kapcsoltuk :roll:

Felkelt.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Szobatisztaság egyre jobban megy, tegnap fürdés közben kiszállt a kádból pisilni, majd visszaült :)

Szól mindig, csak nem mindig érünk oda (Fruzsi szoptatása közben még nem mindig megy elég gyorsan :) ) Bilink nincs, WC-be pisil és kakil. Olyan nagyok már :oops:
Vendég

Jó reggelt csajok!!!!

Tegnap anyuéknál voltunk. Péterke végig anyuval volt, udvaroztak, jáccottak, olvastak. Péterke annyira kifáradt, hogy ebédnél majdnem elaludt etetés közben :shock: lehunyt szemmel rágott, gyorsan becsaptuk a kiságyba és aludt több mint 2 órát!
Valahogy anyu nem sietteti azt a hetes nyaralását Péterkének náluk :wink: Pedig csak vele kellett legyen :roll: apu főzött 8)

Elugrottunk focira is, soha nem volt még Péter és már a kocsiból észre vette, hogy fociznak és kiabálta, hogy góóóóóóóóóól...

Haza felé a fociról Áron a kezemben maradt, nem tettem be az autóülésbe, csak az ölemben ültettem Áront és úgy mentünk vissza anyuhoz. Péterke kis idő után felkiált, hogy EZ??????és riadtan néz az Áron üres autóülésére :shock:
Legalább már tudja ki is tartozik pontosan a családjához és megijedt, hogy elhagytuk Áront. :wink:

Mesi akkor te most vállalkozó lettél???? Anyósoddal társultatok? NAgyon dizajnosak a mei-taik:-) gondolom te vagy a terező :wink:

Panndi jaj de édesek a csajok a balaton partján :D

Vindo micsoda medence!!!!! Rugó láthatólag nagyon élvezi!!!!! Lehet a héten mi is beszerzünk egyet!

Heni
KépKép
heni81

Na, szegény Rugó fogyott 10 dekát az utolsó mérlegelése óta. Mondtam a védőnőnek (most nem a sajátunk volt), hogy nem reggelizett, meg tegnap elég alaposan telepakolta a pelenkáját (ez nála olyan 2-3 naponként történik), de nem hatottam meg. Rögtön arról beszélt, hogy meg kell szúrni, ki kell vizsgálni, egy csomó gyógyszert kell szednie, majd az orvos felírja a két éves státusz-vizsgálaton :shock:

Utána megnézte a súlygörbéjét grafikonon, aztán elbizonytalanodott, hogy hát nincs azért olyan nagy baj stb. (egyszer érte el az átlag súlyt, mikor született).

De azért engem jól felhúzott :roll:

Arról bezzeg egy szót sem tudtam vele beszélni, hogy megy bölcsibe, a beszédre rá akartam kérdezni stb. ki is rakott minket. MOndjuk voltak vagy négyen, de azért...

Kép
vindolanda

Ja, és a bőre is túl fehér :roll:

Heni, "ez" :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Hahóóó, emberek :roll: Jól eltűntetek :!:

Kép
vindolanda

Vindo! :evil: Asszem legközelebb inkább akkor menj, mikor a Ti védőnőtök dolgozik... :roll: Elhiszem, hogy felhúzott... :evil:

Panndi! Ügyes! :)

Lehet, hogy a kakit nekem is a wc-be kellett volna kezdenem, és akkor nem félne tőle Szeli... :? :roll: :(
Egyébként a pisi megy a wc-be is, mindegy neki. A bili azért van elöl, mert arra egyedül is rá tud ülni. :) De Anyuhoz nem cipeltem el a bilit, mikor ott aludt Szeli, csak a wc-szűkítőt vittük, de anélkül is bele tud pisilni, az élményfürdőben úgy csináltuk! :) Vagy a bokorba... :)

Kipucoltam a sarokülőt, meg a szőnyegeket a szobákban! 8) Már nagyon idegesített, hogy koszos volt, meg ugye Szeli ejtett rajtuk jó néhány foltot... :roll:
Addig barátnőm elvolt a 2 csajszival az udvaron! :)
Elég hamar végeztem, utána együtt megebédeltünk, ők haza is mentek, mert Dóri elálmosodott, Szeli is alszik! :) Én meg pihizek pár percet, aztán megyek teregetni...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nálunk most az van, hogy elkezd pisilni, megállítja, szól, rohan a wc-re, és ott folytatja. Remélem eljutunk odáig, hogy picit sem megy a bugyiba :)

Heni: ez :lol: nálunk Fruzsi elöl ül, és amikor elindulunk, Zsófi pár perc után mindig megkérdezi, hogy Fuzsi??
Vendég

Most csak képek :D

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

No akkor Balcsis képek:

Az édes kis fürtjei:
Kép

Ennyire odavolt a pillangós úszógumiért:
Kép

Kép

Kép

Pancsi a Balatonban
Kép

És itt a pocak is jól látszik 22+4
Kép

És egy ma reggeli kutyus sétál :)
Kép

+ráadás anyuméknál öcsémmel
Kép

KépKép
KépKép
fleur

ez egy jó oldal kezdés lett :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Csini vagy! Lilla fürtjei pedig nagyon cukik! :)

Panndi! Pár nap! ;)
Szeli 1x pisilt véletlenül a kanapéra, meg 1x a folyosón a kőre... ennyi! 8) És 1 hét után a bugyit is elfogadja! :)

...A k... anyját ennek a fagyisnak... itt zenélteti azt a h... kis kocsit... (bocsánat!)... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Csak jelentkezem, hogy megvagyunk :oops: .
A múlt hetünk nagyon sűrű volt, minden nap hordtam Bencét (és az utolsó két napon már Dorkát, az unokatesót is) Abonyba, az állatkerti "táborba". Szuper volt, nagyon jól érezték magukat. Próbáltam úgy alakítani, hogy ne kelljen minden nap hazajárnom, de nem igazán tudtam ott időt tölteni. Egy napot a strandon töltöttünk, ami finoman szólva sem nagy durranás, pénteken pedig ott maradtunk az állatkertben. Na az jó volt, Panka is nagyon jól érezte magát.

A képeket természetesen megnéztük, szuperek mind :D !!!!!

Mesi, Gegin teljesen megdöbbentem :shock: , de gondolom nem csak én :D . Na, mostantól hallgathatod majd, hogy egy ekkora gyereknek ezt még nem szabad :wink: .

Fleur, jaj, nagyon cuki Lilla a Balcsiban, és a pocak is nagyon csini :D ! Melyik városban voltatok? Nagyon jónak tűnik a strand.

Vindo, Rugó is láthatóan élvezi a medencézést :D !

Egyébként Bence megy Debrecenbe anyósommal pénteken, ha minden igaz. Csütörtökre strandolást terveznek, szerdán pedig moziba viszi (3D) a Jégkorszak 3-ra. Így a héten egy gyerekem lesz :D . Nem is baj, mert hiába imádják egymást, most, hogy állandóan együtt vannak, vannka konfliktusok :? .

Bilizés, a kaki általában mindig bilibe megy, ha itthon vagyunk. Ha nincs rajta bugyi, a pisi is. Ha bugyi van rajta, előfordul, hogy becsorog...de alakul...Ma délelőtt bugyiban bicikliztünk a boltba.

Alvás, le kellett szerelnem a kiságyról a rácsokat, mert Panka kimászott belőle :shock: ...mostantól én is mellé fekszem altatáskor. Reggel rendszeresen a földön ébred, de tettem az ágya elé szivacsot 8) .

Pénteken EGYEDÜL aludtam :D !!! Besokalltam nagyon :oops: . Gyerekeket elvittem anyóshoz, apjuk is ott volt, én hazajöttem takarítani. Csak szombaton este (a legnagyobb viharban :? ) mentem értük, őszintén szólva nem volt lelkiismeret-furdalásom, remekül elvoltam egyedül, és még bírtam volna legalább egy napot :oops: . A takarítással sem végeztem, és pihenni sem tudtam :roll: , de szuper volt...Rendszeresíteni fogom :wink: .

Bocs, hogy most csak magunkról, de megint rohanok, nemsokára vinnem kell Bencét...
dettyk

Regi, remélem, mert elég sok bugyit és nadrágot fogyaszt el így egy nap... :)
Vendég

Emese azta! mindent szabad amit a gyerek magától csinál! Áron is felgyúrja magát ülő pozicióba, ha nekem támaszkodva fekszik az ölemben.

Fleur! gyönyörűek vagytok!!!!

Panndi :-)

Regi ne takaritsá már annyit csaje!!!!!
Te se Dettyk!!!!

Gyorsan rántottam cukkinit ebédre, mert csak 2kor aludtak el a gyerekek :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni, emlékszem, Sense is mondta még Veráéknál, hogy Lotti ül fel. Nem nyomhatjátok le, hogy már pedig ezt nem szabad még neked :wink: ...Minden gyerek a saját ütemében fejlődik. Még ha fantasztikusnak is tűnik ez az ütem :o :D .

Néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Minden állatot megetetett :D !
Kép Kép Kép Kép Kép Kép A játszótéren is mindent kipróbált, és néha majdnem infarktust kaptam :oops: 8) ...
És a bónusz: neonzöld necc combfix, orange klumpával... :wink: :twisted: :
Kép Kép
dettyk

Panka nagyon csábos :lol: :lol: :lol: :o

Lilla meg milyen kis arányosan szép :D Fleur, a haját kitől örökölte?

Megyek, behozom Rugót az udvarról, már jönnek a szúnyogok. Most locsol, előtte két órán keresztül az új részen a fúróval játszott, berregett hozzá, meg a mérőszalaggal dolgozott :shock:

:arrow:

Pénteken jönnek felrakni a gipszkarton meg a szigetelést a "plafon nélküli" nappaliban meg a galérián. És G. elkezd dolgozni az ablakokkal :mrgreen:

Kép
vindolanda

Halihó!

Gratu minden, a szobatisztaság felé haladó babának. Nekünk a peluson kívül kaki az esti fürdővízbe szokott sikerülni a random evések és a kései vacsi következtében... ez még nem kezdet, de azért csak eljön majd egyszer az is.

REGI: Akkor ezennel Vindo, Te meg én megalapítottuk A part-rajongók babanetes klubját ;-) Végignézném mostanában a filmet, de csak videón van meg, a videó meg a múlt héten döglött be... majd megjavíttatom, de kell hozzá a lelkierő.
És igen, igazad lehet, szerintem is valahonnan elleste Ádi ezt a hörgős technikát. :-)))

VINDO: Védőnéni irgumburgum!!! A miénk egyszer vette elő a gyarapodási táblázatot, hümmögtünk egyet közösen felette. Nekem a dokink azt mondta, 11 kiló legyen a gyerek kb. 2 évesen, az már oké. Úgyhogy szerintem Rugó is rendben van. Sőt: mostanában több kisgyerekes ismerőssel találkoztam erre-arra, és sok kicsi lány és fiú igen vékonydongájú, és semmi bajuk. Főleg ha vékonyabbak a szülők vagy kis termetűek.
Jól haladtok a házzal, sajnálom, hogy vannak, akik lassítanak titeket.

FLEUR: Aranyos vagy, köszi! ;-) Lilla és a loknijai egyszerűen varázslatosak!!! És szerintem nagyon szép kismama vagy, a pocakod meg pont úgy jó, ahogy van! ;-)
Mesi meitai-aira én a Teszveszen találtam rá, de biztos másutt is kapható lesz.

HENI: "Ez?!!" - cukker Petikéd! :-))))

DETTYK: Panka továbbra is fantasztikus, vagány, eredeti és immár ezek szerint divatdiktátor is, ilyen kombinációkat még Gautier sem tudna tervezni! ;-)) Gyönyörűséges!
Jaj, élvezd az egyedüllétet továbbra is, ha megadatik, itt aztán szerintem mindenki nagyon megért, sokkal több pihenés is járna Neked.

MESI: Hát Gegi bombasztikus!!! És valami édes tünemény! A meitai tuti jó lesz (írtam Neked mailt).
Akkor szombatra ezek szerint vagyunk már vagy hárman: Te, Móni és én ;-)
KI JÖN MÉG BABANETES TALIRA SZOMBATON, LÁNYOK?!!!!

Mi szokásos Duna-parti sétánkat tettük meg Ádival (kb. 200 méterre van tőlünk, babakocsival szoktunk menni), hát tele van szúnyoggal, de hirtelen jött az összes, eddig alig vagy nem is voltak. Biztos az áradás miatt.
Amúgy minden okés, álmodozom leendő életünkről leendő (még nem látott, csak elképzelt) lakásunkban. :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Fleur: nagyon édesek vagytok a nyaralós képeken!

Vindo: asszem megvan Rugó szakmája! :lol: :lol: :lol: Nagyon rutinosan csinálja! :D

Mesi: gratulálok az új vállalkozáshoz. Le a kalappal előtted, hogy a töréntek után is felkarolod őket: Szurkolok, hogy összejöjjön a buli!!!
Gegi :shock: Rebeka is pont ennyi idősen állt fel. És nem lett baja tőle. :D :wink:

Folyt. köv.

Kép
Kép
timi26

Akkor megállapítottuk hárman, hogy A part jó film, és kész :D

Irina, de jó lehet a Duna-parton lakni. Itt még patak sincs. Otthon legalább a Tarna ott volt, meg egy kis ága, ami mellett laktunk. Azt Sz...-pataknak hívták, mert a szennyvizet beleengedték. Ki is pusztult az élővilága :roll:

Rugó most 10,4 kiló, szerintem nem lesz 11 két éves korára :wink:
De engem nem zavar a súlya, csak ez a hozzáállás idegesít, hogy nem hízott, akkor szúrjunk. Dög meleg volt, alig volt étvágya, ment a hasa, anyósomék miatt olyan izgatott volt, hogy nem lehetett leültetni enni, és rengeteget mozgott, pl. az Aquaticumban, nem reggelizett aznap stb.

Szerintem ha túl leszünk ezeken, akkor elindul megint a súlya.

Csak egyszer már szúrták meg, szerintem feleslegesen, mert fehér volt a bőre és kicsi a súlya. Nem lett jobb étvágya a vas után sem, meg hízni sem hízott. És fehér is maradt. Hat hónapos volt akkor, a kizárólagos szoptatás végén jártam, ilyenkor élettani dolog a vérképben az, amit találtak nála.

Timi, akkor gyere majd :!:

Kép
vindolanda

Dettyk: így kiszőkült Panka? Csodaszép kislány! Ideje Viktorkának újra megmustrálnia! :lol:
Egyedüllét: na ja. Kéthetente 1 éjszakára nekem is megadatik. Jólesik, de marhára hiányoznak olyankor.

A kertiparti múlt szerdán nagyon jó volt, de korán (1/2-9-kor) el kellett jönnünk, mert Viktorka már nem bírta hiszti nélkül. Néhány kép:
Kép
Kép
Kép

Viszont rossz hírem is van... :cry: Ma megtörtént az első baleseti sebészeten végződő balesetünk...
Itt volt a párom kisfia is, hárman medencéztek, nagyon jól elvoltak. Egyszercsak bejönnek, akarták mutatni, hogy Viktorka milyen nagyfiú, be volt burkolva egy nagy fürdőlepedővel. Csakhogy Viktorka lépett egyet, megbotlott és állal a földre csapódott...a keze is be volt bugyolálva, nem tudta kivédeni az esést. Olyan szerencsétlenül esett, hogy a komyhakő éle megrepesztette az állát.
Kb. fél centi hosszú repedés és szét volt nyílva! Sokkoló látvány volt!
Ennek ellenére hamar megnyugodott és nem vérzett annyira, de azért elvittem a gyerekorvoshoz. Megnézte, mondta irány a sebészet, össze kell varrni. ÁÁÁÁ nem voltam kicsit sem ideges!!!
De szerencsére nem varrták, csak valami ragasztóval átitatott tapaszt tettek rá, azt bebugyolálták, és közölték, hogy 1 hétig nem eshet le a tapaszt, mert ha szétnyílik a seb, akkor nem csak varrni kell, hanem előtte vágni is !!! :shock: :shock: :shock:
Persze estére már a felső tapasz le is jött.
Holnap kutathatok valami erősebb sebtapasz után, különben szétvág az ideg, hogy mi vár a csemetémre! :cry:
Egyébkén Viktorka nagyopn hősiesen tűrte a beavatkozást, meg sem nyikkant, csak nézelődött. Én a helyében kb. beleőrültem volna a fájdalomba! :oops:

Itt egy kép a bibis fiacskámról:
Kép

Megyek lefekszem mert kimerített idegileg ez a délután.
Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Timi: várunk!!!

Vindo: teljesen igazad van, és Te tudod az előzményeket is, szerintem kb. fél kiló fel-le csúszkál simán a kicsiken a kakilás stb. következtében, ahogy írtad is.
Csak azért írtam, amit, mert talán emlékszel, Ádival is megjártuk a gasztrót, mert megállt 8,5 kilónál féléves korában és 9 kg alatt volt egyévesen, amit a dokink még elfogadhatónak talált, én viszont nem annyira. Tudom, hogy félévesen a legkövérebb a legtöbb baba, de Ádi átlag feletti súllyal indult majd átlag felett gyarapodott, és az hiába lassul le, nem jelenti azt, hogy a gyerek fél és egyéves kora között gyakorlatilag néhány dekát hízzon. A gasztrón elég furán is néztek ránk, hogy csak most megyünk, mert ez elég drámai. De aztán semmit nem találtak.
Utólag annyi a sejtésem, hogy több minden történt: kórházazás, hozzátáplálás indítása (és mivel tudtam, hogy valszeg dolgozni fogok, szoptatni a hozzátápi után szoptattam, nem előtte, így írta az összes okos könyv és tanácsadó, Ádi meg szerintem emiatt nem gyarapodott, mert eltelt a gyümölcsökkel, de azoknak az E-értéke meg sem közelíti az anyatejét). Plusz tényleg nagyon rapszodikus lett az étvágya 7-8 hónapos kora után. Legközelebb nem ezt csinálom, munka ide vagy oda, hagyom szopni először és teljesen igény szerint, mert csak ennyit bírtam anyailag kiokoskodni a történésekből, mert az orvosok nem segítettek sokat abban, hogy kiderüljön, mitől stagnált a gyerekem súlya ennyi ideig. Mondjuk most is össze-vissza étvágyú (vagy zabál, vagy alig eszik), és ugrásszerűen nő a súlya, ha nő. Szóval Ádó sem egy egyszerű eset ;-)

Puszi mindenkinek, megyek a gályára.

Kép
Kép
irina

Timi, szegény Viktor :? Egy hős volt, az biztos :wink: Jó party lehetett 8)

Irina, igen, emlékszem rá, hogy Te is megjártad a hadak útját :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Irina, nekem valahol megvan dvd-n, asszem avi... :roll: Majd megpróbálom megkeresni! ;)

Be kell mennem a postára, babakocsit nem viszek, remélem, Szeli jól bírja majd a sétát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Timi! Sok esetben csak összehúzzák a sebszélt, összeforr az úgy is. Előfordulhat, hogy vágnak, olyankor kiegyenesítik a széleket, hogy jobban összeforrjon. A roncsolt seb nehezebben és csúnyábban forr.
Édesem.... az az arc.... :( Jobbulást kívánok!!!!!!!

Csütörtökre 38-40 fokot jósolnak. :shock:

Köszönöm lányok a jókívánságokat, igen, belevágtam. Apa most a csinált egy Kft.-t, ezt ki is használom, no meg azt, hogy szeretek babás-mamás dolgokkal foglalkozni, segíteni, dolgozni, és hát ugye itt van apa, egy profi honlapkészítő, és itt van anyósom, aki egy szuper-profi varrónő! Ebből már csak össze lehet hozni valamit. :wink:

Fleur! A héten várom a próbababámat, szerdán megyek mamához az új szériáért, csütörtök-pénteken küldök képeket a mai tai-okról :)

Lillának a fürtjei.... gyönyörű... És Panka... Kész csaj! (Jól tele volt a bugyor a mászókán) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Nekünk a gyarapodási táblázaton kellene még egy felső vonal. :lol: Gegi mindegyiken túlmutat. :lol:
Egyébként Zsozsi is majdnem 15 kiló. :lol:

Képzeljétek, egyik nap Zsozsi kitalálta, hogy szopizni akar. :shock: Zavartan nevetett, én is tökre zavarban voltam. Szépen kibontott, majd nevetve az orrát odaérintette a cicimhez, de nem csinált semmit. Azóta még egyszer mondta, hogy Zsozsi szopizik, de mosolyogva leszereltem, hogy ő már nagylány ehhez.
Hopp, Gegi meglógott, már nem látom innen.

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog névnapot Pocaklakó Daninak!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Bocsánat az eltűnésért, de olyan rossz napjaim voltak, amit senkinek sem kívánok. Finom kis migrén kínzott több napig. Tegnap aztán jól kiütöttem magam a szokásos koktéllal.

Most meg lassan pakolgatok, utazunk anyukámhoz egy hétre. Már ebédre vár bennünket, de a gyerekek még alszanak. :roll:

Képektől elolvadtam. Azok a fürtök.... Mindig is ilyen kislányt szerettem volna. :oops: :oops: :lol: Panka mosoly és ruci... :lol: :lol: Nem is tudom, hogy milyen fiú tud ennek ellenállni. Nekem nem sikerülne, az biztos. Gegi meg... Igazam lesz azzal a táltos dologgal. :lol: De milyen jóképű kis törpördög. Azaz nem is törp, ilyen méretekkel. :shock: :roll: Csúúúúúúcs!!!! Viktorkának sem kell majd a szomszédba mennie segítségért, hogy lenézze a bugyit a lányokról. Mint egy szőke kis angyalka. Éééés tényleg a legbájosabb mosoly tulajdonosa a mi kis barackunk, Ádi. Én el sem tudom képzelni, hogy rossz is tud lenni! Sírás, hiszti, kizárva. :lol: Ennyi helyes pasi egy csomóban. Rugótól meg a szavam is elállt, tényleg milyen szakszerűen csinálja a dolgokat. A medencés képek meg... Nagy az összhang apával. Már mondtam, hogy olyan a tekintete, a szeme, hogy semmi nem kerüli el a figyelmét, mindent alaposan elraktároz, aztán egyszer majd csak kitör belőle a tudás. Őrület egy kispasi. Neki is olyan finom vonásai vannak, mint Ádámnak.

Gremese! Sok sikert kívánok én is!!!! Nekem is nagyon tetszik a képen lévő "mélytányér". Szuper ügyeske vagy. Geginek meg gratulálok a teljesítményéhez. Nálunk Dávid, aki hasonló paraméterekkel született csinált ilyet. Február végén született, karácsonykor már önállóan járt, mit járt, szaladt.

Súly: én most nem tudom, hogy hol tart Bercó, már régen mérettem, de gyanítom, hogy legközelebb majd csak a kétéves státusz alkalmával ejtem meg. Azt érzem, hogy alig bírom cipelni a fenekét. :lol:
dmaggie

Sziasztok

Irina: Mi is megyünk a talira ha addig remélhetőleg nem jön közbe semmi :wink: :D

Gica: Köszi kérdést jobban vagyok.Holnap megyek CT-re és majd ott is okosabb leszek lehetőleg. :roll:

Timi: Szegény Viktorka.Jobbulást neki!!

Vindo: Petra 3 hónap alatt 80 dkg hízott!! Most 11,5 kg és 88 cm kb.
:roll:

Fleur: Nagyon jók a képek.Nagyon csini kismama vagy. :D

Mesi: Nagyon ügyes Gegi gratulálok a felálláshoz! Sok erőt és sikert a vállalkozáshoz! :)

Maggie: Jó utat nektek! :D

Dettyk: Panka egy igazi dögös csaj :lol:

Rólunk: Szombaton sikerült a bilibe kakilni de csak azért mert észre vettem hogy nyom és gyorsan lehuztam a bugyit és a többi a bilibe landolt.Azóta a közelébe sem megy a bilinek. :roll: Sokat járunk esténként a játszóra mikor nincs az a dög meleg.Éjjelente megint jön közénk bár ma éjjel moccanás nélkül végig aludt a saját helyén.

:arrow: P ügynök engem akar :lol:

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: