Sziasztok!
Csak jelentkezem, hogy megvagyunk

.
A múlt hetünk nagyon sűrű volt, minden nap hordtam Bencét (és az utolsó két napon már Dorkát, az unokatesót is) Abonyba, az állatkerti "táborba". Szuper volt, nagyon jól érezték magukat. Próbáltam úgy alakítani, hogy ne kelljen minden nap hazajárnom, de nem igazán tudtam ott időt tölteni. Egy napot a strandon töltöttünk, ami finoman szólva sem nagy durranás, pénteken pedig ott maradtunk az állatkertben. Na az jó volt, Panka is nagyon jól érezte magát.
A képeket természetesen megnéztük, szuperek mind

!!!!!
Mesi, Gegin teljesen megdöbbentem

, de gondolom nem csak én

. Na, mostantól hallgathatod majd, hogy egy ekkora gyereknek ezt még nem
szabad 
.
Fleur, jaj, nagyon cuki Lilla a Balcsiban, és a pocak is nagyon csini

! Melyik városban voltatok? Nagyon jónak tűnik a strand.
Vindo, Rugó is láthatóan élvezi a medencézést

!
Egyébként Bence megy Debrecenbe anyósommal pénteken, ha minden igaz. Csütörtökre strandolást terveznek, szerdán pedig moziba viszi (3D) a Jégkorszak 3-ra. Így a héten egy gyerekem lesz

. Nem is baj, mert hiába imádják egymást, most, hogy állandóan együtt vannak, vannka konfliktusok

.
Bilizés, a kaki általában mindig bilibe megy, ha itthon vagyunk. Ha nincs rajta bugyi, a pisi is. Ha bugyi van rajta, előfordul, hogy becsorog...de alakul...Ma délelőtt bugyiban bicikliztünk a boltba.
Alvás, le kellett szerelnem a kiságyról a rácsokat, mert Panka kimászott belőle

...mostantól én is mellé fekszem altatáskor. Reggel rendszeresen a földön ébred, de tettem az ágya elé szivacsot

.
Pénteken EGYEDÜL aludtam

!!! Besokalltam nagyon

. Gyerekeket elvittem anyóshoz, apjuk is ott volt, én hazajöttem takarítani. Csak szombaton este (a legnagyobb viharban

) mentem értük, őszintén szólva nem volt lelkiismeret-furdalásom, remekül elvoltam egyedül, és még bírtam volna legalább egy napot

. A takarítással sem végeztem, és pihenni sem tudtam

, de szuper volt...Rendszeresíteni fogom

.
Bocs, hogy most csak magunkról, de megint rohanok, nemsokára vinnem kell Bencét...