A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mi egyszer próbálkoztunk nadrágpelenkával, de kiütéses lett tőle R. bőre körben :roll: Pedig nem volt rá szoros akkor, még nagyobb is volt a mérete kilóban :roll:

Így aztán hagyományosban nyomulunk :wink:

Patiszon 8)
Hú, régen sokat ettünk rántva :D Meg tököt tartár mártással :D

Gréta nagyon ügyes volt, hogy így meggyógyult :D

Most megyek enni, korog a hasam :arrow:

Kép
vindolanda

Pedig szerettem volna, ha nálunk bejön ez a pelenka, mert ugye mi 14 hónapja mászás közben, állva, sétálva pelenkázunk :roll:

DE lehet, csak rossz típust választottunk.

Szelinek tuti nem lesz baja tőle.

Vissza enni
:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Móni: De jó Cicus ma jobban van..remélem nem lesz már lázas! Piskóta tekercs..nyami
Heni: na tegnap meg ma cukkni nap volt..,.a terecepted alapján, fasírt, rántott, ma töltött....:-)

Tündi: akkor ma lazíts..ha tudsz! :wink:

[b]Élményfürdő
: :lol: :lol:

Vindo: na akkor volt kis takarítás is..:-) nem irigyellek a hv miatt.. :? Neo :lol: :evil:

Irina: nem semmi vagy! Ádi mosolya meg...hát elolvadtok.. :oops: :lol:

Maggie: De jó h jelentkeztél.... :lol: jöv. szombattól itthon leszünk....tali mindeképp!!!!!

Babanet tali: mi pénteken jövünk haza a balcsiról..kizárt hogy szombaton megint neki induljunk.. :?

Viranka: :? 20-án még itthon leszünk..a páromnak akkor tartjuk a névnapját.....de 21-23 akkor megyünk a 3 napos lagiba..:-( nem jösztök 20-a eőtt egy pár nappal..és akkor mi is itthon vagyunk..légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ja 3 napos lagzi,..agyik barátunk kölcsön adja a sportkocsiját és azzal "villogunk" majd..na nem illogni akarunk hanem kicsit kiélvezni a szbadságot..amennyire lehet kettesben..:-) wow már alig várom..remélem Emma jól ellesz a nagyikkal és mi is kibírjuk a hiányát!

Patiszon: tegnap azt is rántottam..mi imádjuk!!!!!!!

Nadrágpelus: nem próbáltuk..kimaradt!

úszópelus: :?

[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Baja nem lesz, mert kaptunk 5db-ot kb. (Libero Up&Go), ki is próbáltuk már. Csak elég drága, és azért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra. Meg ha elfogy a másik (Pampers 5-ös), akkor lehet, hogy ilyet vennék... :roll:

Nem bírtam ki, hogy ne egyek patiszont... :oops: Meg volt még borsófőzelék, azt ettem hozzá egy keveset (nehogy ki kelljen dobni). Majd a vacsinál helyrehozom... ;)
A mai rendelt ebéd meg marad holnapra... 8) Holnap úgyse tudok főzni, mert megyünk úszásra! :)
Apa meg holnap is dolgozik... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Lenne egy off kérdésem. Ültettünk uborkákat, volt kígyóuborka (azt már felfaltuk), meg egy másik, szúrós héjú fajta. Azt nem tudom, hogy azt így simán szokás enni, vagy még akkor kellett volna leszedni, mikor picik voltak, és úgy eltenni???? :roll: (Totál nem tudjuk... :oops: :lol:)

Ilyen:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: úszópelus jól kiakadtam. bugyipelus,volt is nekünk is liberó,a múltkor jó árban volt a tigrises a tescóban,szerettük,mert nem vágta a lábánál. ugyanis a másik tépőzára vágja Domi combiát :( hátul a popó felett körben jobban szellőzött,mint a másikban.jobban elviselte azt mint ezt a másik pelust. uborka,mindegyiket meglehet enni frissen,de ezt a fajtát mi elrakni szoktuk.ledörzsizük a bökőket és úgy.vagy üvegben vagy ha nem nagyok a magok lereszelve uborka salinak,télire vagy frissen.amúgy nálunk tök mindegy milyen ha meglátják leszedik és megeszik :shock: :lol: te adtál Szelinek sárgabarackot?

Finom lett a lekvárom,meg dicsértek érte.. :D csináltam lekváros buktát finom.. :) :)
varga tünde

Megkaptam a tegnapi strandolós képeket :D:

Kép

Pancsoló:
Kép

Pici csúszda:
Kép

Nagy csúszda:
(Ott csúsznak épp a barátnőm és a férje a kék csúszdán :lol:)
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Tündi! Igen, adtam, szereti a sárgabarackot! :) Most érik a miénk, és ezt kapja tízóraira, 2-3-at megeszik. Miért?
Köszi! Már elég nagy a magja, majd kikaparom max. Sejtettem, hogy ezt inkább picinek kellett volna eltenni... :roll: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

...Akkor majd a tigriseset megnézem, ma úgyis megyünk a tescoba... :)

Kép

Kép
regcsiken14

:lol:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, csak a legszükségesebbeket viszi Szelina a wc-re :lol:

Ádi tényleg nagyon jóképű :shock: :D

Uborka - szerintem nekünk még anno csak ilyen szúrós-szőrös volt, mindent abból csináltunk, ha jól emlékszem (ecetes, uborkasaláta stb.)
De én nem vagyok nagy szaktekintély ebben :mrgreen:

Rugó még mindig alszik, megyek vissza tanulni :arrow:

A portörléssel már végeztem. Este vezetek.

Holnap jönnek anyósomék, itt is alszanak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Azért kérdeztem Regi (amúgy én is adtam már neki,de csak 2db-ot),mert itt a régi öregek azt mondják,hogy a sárgabarackot nem szabad adni,csak 3 éves kor után.De hogy miért ne kérdezd,mert azt egyik sem tudta pontosan elmondani :shock: Jók a képek. .:)

Elvoltunk megnézni a kiscicákat,ami nemsokára itt lesz nálunk kb. 2 hét. Hát nem tudom mi lesz vele,ha itt lesz egész nap :shock: Beni agyon gyümiszkülte őket,ki be takargatta,megmosdatta :lol: suttyomban meg ilyenek... Nagyon jól érezték magukat a fiúk,mi meg jót beszélgettünk a nagybátyám feleségével. :)Most jöttünk be ettünk és Domi már kész fekszik az ágyában. :)
varga tünde

Vindo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
varga tünde

Halihó, lányok!

Maggie drága, Te beszélsz nekem elemekről?! A 3 gyerekes tanuló-dolgozó feleség? :wink:
Aug. 3-tól leszünk Gyenesdiáson, okvetlenül mondom majd a nevedet az ottaniaknak (naná, hiszen tkp. Neked köszönhetem az egész ottani nyaralásötletet!).
Ez a papi bungi és dagiga valami csodás! :lol: Mindig nevetek Bercó becenevén ;-)

Móni: jaj, de jó, hogy Cicus jobban lett! :-) Maszkabál? Bevallom, nekem meg az a kedvencem, az összes lemez közül azt szeretem a legjobban, főleg a Skót c. dalt 8)

Viranka: engem a HP nagyon érdekelne, csak igen sűrű a jövő hét, és mivel már lefoglaltam a gyerekvigyázós lehetőségeket, nincs kire hagynom Ádit...

Regi: szuperek a strandolós képek, a WC-s viszont egyenesen megható! ;-)
Pink :-)))) már bánom, hogy nem mentem el a Kapcsolat-koncertjére, de utána kattantam rá igazán. A Sobernek ezt a változatát nagyon szeretem:
http://www.youtube.com/watch?v=L5T5uhd4m7c
Már csak a munkahelyemnek kéne úgy gondolnia, hogy véglegesen alkalmaz, és akkor talán lassan merészelnénk 2. gyereket vállalni... de kerek egy éve várok az 1 évvel ezelőttre tutibiztosra megígért véglegesítésre... úgyhogy hiszem majd, ha látom.

Tündi: tudom, hogy Nálatok is cefet meleg van, sajnálom :cry: De abban igaza van Maggie-nek, hogy a 2 évvel ezelőtti nyár volt a legnehezebb mindenkinek :wink:

Vindo: hát az úúúúúúúúúúgy volt (nekem is beépített sznobriasztóm van, ezért én lepődtem meg legjobban, hogy az említett műfajoknál kötöttem ki), hogy tök véletlenül Sinatrát meg Fitzgeraldot hallgattam valami karácsonyi netes adón. De kb. itt is maradtunk, inkább a swingnél meg a korai bigbandes dolgoknál, nem is értek semmit a zenéhez (csak Sanyi), és egy sor alműfaj egyáltalán nem tetszik, némelyikkel kifejezetten meg lehet ölni engem. ;-) A világzene is tök véletlen volt, aztán most nagy Palya Bea-fan lettem, de lényegében Ádi miatt kezdtem el ilyen népzenésebb dolgokat hallgatni.
Anyósodék jövetele miatt részvétem.
Jó tanulást!

Kaqk: hajrá sportkocsis víg élet! :-)

Vezetés: egyelőre még vennem kell pótórákat, ezt mondjuk már az első alkalommal is megjósoltam, ma szerintem egészen rémes voltam a gyakorlópályán, de baromira zavart a tőlem 5 centire elszántó többi mazsola. Mindegy, csak összeszedem magam 30-ára, akkor lesz a vizsga.

Sárgabarack: eszerint pl. már 8 hós kortól adható (http://picibaba.hu/picibabaval/anyatej_hozzataplalas/mit-lehet-enni-mivel-varjunk-meg), lehet, hogy a népi vélemény a magja miatt alakult ki, asszem, az mérgező anyagot is tartalmaz.

No nekem is mennem kell, esti szessön. Puszi Nektek!

Kép
Kép
irina

Jaj irina én hála túl vagyok a vezetésen.Most már csak a jogsit kell megcsináltatni.

Hát próbálnák én sűrűben jönni de Noémi most beteg,mandula és gége gyulladása van.De tök jól viseli szegénykém.Igaz 4 féle gyógyszert szed.Természetesen a férjem is beteg de az rosszabb mint a gyerek.Jajaj amikor egy férfi beteg.

Regi.!! Én így a lányomat nem merem beleengedni a medencébe.
Hogyan szeretnéd elrakni az uborkát???
Mi savanyítani kicsiket szoktunk,de ez a méret kovászosnak viszont tök jó.

V. Tünde Noémi van,hogy napi 10 sárgabarackot is megeszik igaz a bőrét leszedem.

Hát ezek a gyerekek amikor elkezdenek beszélni az csúcs. Noémi nem sok mindent mond de néha be kell ájulnom olyanokat mond.
talabér nikolett

Élünk! Strandolunk ezerrel, és semmire nincs időm. Röviden: A hugomék ugye hazaköltöztek, anyut teljesen leamortizálják :( , nagyi nem tud nagyi lenni, mert próbál nevelni, gyerekek visítanak, hisztiznek, korábban azért rohangáltunk Apával, mert úgy nézett ki, mégis megveszik a házat. Házakat, telkeket néztünk, de most lehet, mégsem veszik meg, jövő héten kiderül. :(
Én meg belevágtam valamibe, mei tai-okat fogok varrni (vagyis anyósom). Most éppen emiatt rohangálok (anyagbeszerzés, piackutatás, próbababa, honlap....). Ha érdekel valakit, gremese néven megtalál az on-line piactereken (a vaterán még nem, ott most regisztrálok).

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Miléna! Boldog születésnapot! :)

Irina! Én ott voltam a koncerten! Nem hagyhattam ki... 8)

Niki! Én beengedem, mert ott kb. nekem bokáig ért a víz! 8) A másik oldal felé mélyült, de még a közepéig elvolt benne a mászó-tipegő Dóri (barátnőm kislánya) is! :)
Hát ez az uborka már csak frissen megenni jó, hatalmasak... :roll: :lol:
Noéminek jobbulást! :(

Mesi! Akkor hajrá! +++++++

Babanetes tali: Épp azt nézegettem, hogy egyáltalán nincs messze a délitől, egy bajom van, hogy dög meleg lesz... :roll:
Most akkor ki szeretne oda menni? Menjünk rá, Csajok?????

Kép

Kép
regcsiken14

Na csak lemerültem...
Szóval most vállalkozok ezerrel (életemben először), még nagyon az elején vagyok. De a lelkesedés megvan, meg az ötletek, meg a kivitelezők. :wink:

Zsozsikám édibogyó, mint mindig, szőkül és barnul, tiszta szexi. Ha lehet ilyet mondani egy alig két éves gyerekre. :lol:

Gegi a héten felült :!: Igaz, még kétrét görnyed, és a lábujját rágcsálja ilyenkor, de ül!!!!!

Zsozsi 8 hónaposan ült, igaz, akkor egyenes háttal.

Én fogyok :D , 1,5-2 hete voltam 86+, ma reggel 84,45. Reggelizni rendesen reggelizek, ebédre már jobban odafigyelek, hogy a menü fehérje és zöldség legyen, a vacsi meg lájtos, ja, és a vacsi előtt 2x10 perc az elliptikus tréneren. A tejcsi nem látja kárát szerencsére.

Geginek nagyon nem elég a szopi, már a gyümi+szopi sem mindig, úgyhogy tegnaptól elkezdtem főzelékezni. Mozog, mászik ezerrel, persze, hogy éhes. No meg fiú, gondolom ez is számít. :D

Visszaolvasni nem tudtam, mert egész nap kétgyerekes vagyok, Zsozsi alvásidejében vagy a háztartás, vagy mei tai biznisz van, délután meg sokszor négy gyerekes vagyok, aminek nem mindig örülök, de ez hosszú....

Igyekszem jönni, de most ez naon nehéz.

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna! Boldog szülinapot!

Tegnap úgy pancsoltunk a medencében hárman, hogy Gegi négykézláb közlekedett a vízben. Nagyon élvezte. Ha belógatta véletlenül a fejét a vízbe, vagy Zsozsi lefröcskölte, kapkodta a levegőt, pislogott, hüppögött, de nem sírt. Szerintem simán lehetne vinni babaúszásra! De nem viszem, úsztatom én otthon. :lol:

Babanetes tali: Jó lenne menni, de tény, hogy tavaly is nagyon meleg volt. Szerintem várjuk ki, milyen idő lesz. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo! Anyósodék hol fognak aludni? :shock: (Miért kell ezt???) :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, Gegi mondja Zsozsinak: dedededede...
Zsozsi odahajol, nagy szemekkel megkérdezi Gegit: MICSODA? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mi is megvagyunk vagyunk, még lenn vagyunk anyuéknál Balcsin, ma megyünk haza. Rengeteget voltunk a Balatonon, Zsófi nagyon jól érezte magát, be nem áll a szája. Olyanokat mond, hogy ihajjjj :) Tegnap kimondta élete leghosszabb helyes mondatát: "Nagyi, fújjunk buborékot a padon!" :lol: Elindultunk a szobatisztaság felé :lol: Délelőtt egyelőre nem hajlandó a WC-re ülni, de déltől igen. És tegnap szólt a vízben, hogy pisilnie kell, és tartotta a partig, olyan kis ügyes volt :)

Fruzsi meg kerekedik, eszik, ma reggel több mint 300 grammot evett :shock: Kíváncsiságból lemértem, mert éreztem szopi közben, hogy nagyon szííííív :lol:

Ja, és megszületett Fruzsi keresztszüleinek a kisfia :lol:

Na igyekszem őjra felvenni a fonalat :)
Vendég

Jaaa, és kezdenek összehangolódni a gyerekek: este egyszerre elaludtak 21:30-kor, és ma 6:30-kor keltek 8)
Vendég

Sziasztok, gyorsan bejelentkezek akkor :D Anyósék már megérkeztek, most egy medencét raknak össze az udvaron :roll:
Persze 10-re mondták az érkezést, és kilencre itt voltak, mi még szinte pizsamában, porszívózás közepén, kutyasz... az udvaron :roll:

Tegnap vezetni voltam este. Nyírmártonfalvára vezettem ki 8) Meg vissza is :wink:
De a kulcs nálam maradt, G. meg itthon hagyta az övét. Hazajöttek Rugóval Db-ből, de minden be volt zárva. A kapun átemelte Rugót, aztán bemászott utána. Kerestek egy létrát, azt odavitték a wc-ablakhoz. G. bemászott a 40x40-es ablakon, a wc-re ráállt. Nézett volna kifelé, hogy hol van Rugó, akit a földön hagyott, de visszanézett rá két méter magasból, mert utána mászott a létrán :lol: Csak be kellett emelni, aztán megkeresni a kulcsot. Fél kilenc után értem csak haza.

Mesi, sok szerencsét az üzlethez :D Ügyesek legyetek.

Alvás: az új részen van/lesz egy galéria a két háló fölött. Egyelőre létrán lehet felmenni, és ablakok sincsenek, de ott alszanak. Szerencsére 8)

Niki: de ügyes vagy a vezetéssel :D Noéminek jobbulást, a párod meg akkor olyan, mint Gábor, ha beteg :wink:
Nekem jövő héten lesz próbavizsga, kiszűrjük, mire kell még gyúrni.

Panndi, neked roppant ügyes lányaid vannak :!:
Vannak képeitek is???

Tünde, egy szifó vagy mi tegnap váratlanul elhalálozott. Gyanús nekem ez az akvárium :o

Miléna, boldog születésnapot!!!!

Ha jól láttam, tegnap Valter-nap volt. Bár a táblázatban nincs benne, és nem tudom, mikor is ünneplik, azért boldog névnapot Valti babának is!

Babanetes tali: mi sajna kihagyjuk, az 100%

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Képek lesznek, igen, talán este :)

Boszitopik: ma kétszer is szólt már, hogy pisi :)
Vendég

Helló!

Irina: lehet akkor volt a legmelegebb,de akkor még b.márián laktunk és a fák miatt,nagyon hűs volt.és akkor lent voltunk alsó szinten,nem felül.

Panndi:ügyesek vagytok ti is.. :) lányok előbb érnek :wink:

Mesi: ügyesek vagytok.. édesek lehetnek a pancsolóban. :) jó húsban vannak a gyerekek,a múltkori képek alapján Zsozsi is többet nyom mint Domi. :)

Vindo:hát lehet van ott valami.mikor cserélted a vizet?a mienkére is ráférne,egy kis friss víz,ma lehet ráveszem magam. :roll: amúgy neked mit szoktak ajánlani ilyenkor a halas boltban?
varga tünde

Megjöttünk az úszásról, meg is ebédeltünk! :) (Én lengyeles karfiolt ettem grill csirkemellel, Szeli pedig csirkemell pörköltet nokedlival.)
Az úszás végére Szeli elég nyügi volt, gyanítom, hogy farkas éhes lehetett, ugyanis reggelire csak másfél túrós fornettit volt hajlandó enni, amikor kijöttünk falta az almát, amit eltettem... itthon meg majdnem bevágta a kis adag kaját... :shock: :)

Panndi! Azt elhiszem, hogy élvezitek a Balatont! :)
Nagyon ügyes Zsófi, hogy megvan az első helyes mondat! :)
Kivi vagyok, Szelinek mi lesz az. Nekem az volt (Anyu mindig meséli), hogy "Szilvike hova mész?" :lol: (Az unokatesóm egyébként.)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli már alszik is! :)
Én meg várom, hogy kiengedjen a hús, Apának akarok készíteni töltött paprikát holnap ebédre, meglepetés lesz. 8) (Bár annyira szereti, hogy amint kész lesz, tuti, hogy eszik belőle. :)). Most telefonált, hogy indulnak haza, de neki van még 1 adag zöldbabfőzeléke, azt fogja enni szerintem tükör tojással... :roll:

Estefelé meg viszem Szelit Anyuhoz, mert megyek bulizni 8) Este 9-re... (akkor szoktam lefeküdni... :oops: :lol:). Majd kell vennem energiaitalt, mert elfogyott... anélkül tuti, nem bírnám... :D
Valószínűleg Zsolti is ellett volna Szelivel, csak Anyu már 2 hete kérdezgeti, hogy Szeli mikor alszik ott... Ezért elviszem, hadd örüljön! :) Legalább holnap délelőtt vasalok, már rengeteg összegyűlt, a nagy melegben nem volt kedvem hozzá... :oops: Holnapra meg elvileg lehűl a levegő. Aludni úgyse tudok 7-nél tovább... :?
Aztán majd délutáni alvás után megyek érte! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tünde, hát, már régen cseréltem teljesen :oops: :oops: :oops:
Részlegeseket vízcserét szoktunk csinálni olyan két hetente.
Még nem beszéltem a halas emberrel :roll: G. új halkaját hozott viszont a múltkor, mióta azt adjuk, halt meg két hal. Gyanakszom rá :idea:

Valami gyógytápot adtunk azért nekik, de nem nagyon használt :idea:

Regina, jó bulizást!!!
Kobra energiaital??? 8) :D

Kép
vindolanda

A gyógytáp állítólag jó úszóhólyag-gyulladásra is :roll: A szifunál viszont nem láttam dudort vagy valami mást. Csak meghalt. Lehet, véletlen egybeesés. Na, várunk még pár napot, és visszacseréljük a régi kajájukat.

Kép
vindolanda

Vindo! Naná! 8)
Halak... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Még akartam írni, hogy azért G + Rugó nem semmi, hogy így bemásztak! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fújjjjj nagyon a szél...

Én is adtam nekik gyógytápot,de semmit nem vettem észre rajtuk.

Teljesen én is régen.... részlegeset meg 3 hete kb. :oops:

Elfelejtettem,hogy kijött Dominak a 17dik foga. :)

Megyek mosogatni... A mosogatógépemnek valami baja van,állandóan dugulási hibát hoz ki,de semmi nincs benne.. Már szétszedte apa,kimosattuk stb.
varga tünde

Csajok! A sárgabarack lekvárt ki hogy szokta készíteni???

Kép

Kép
regcsiken14

Amúgy a gyógytápra az is rá van írva, hogy fokozza a szaporodási kedvet, de eddig még annak sem látom jelét :wink:

17. fog - hú, ügyes Domi. R. nem növesztgeti. Kb. egy évesen megállt 16-nál, azóta semmi. Bár most folyik a nyála három napja.

Regina, én sehogyan sem :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, Tündi szegény halak :(
ha változik a víz minősége az is baj lehet ám :roll:

Regi 1 kiló barackhoz kb 0,5 kiló cukor.
Barackot kimagozni, lemérni, cukrot hozzáadni. Kézzel összegyúrni (cica boldogan pacsált benne :lol: ) Fórrás után kb annyi ideig kell főzni ahány kiló a barack és akkor kellő sűrű lesz. Kavargatni is kell néha.
Én így csináltam. Isteni lett :lol:

Miléna boldog születésnapot

Panndi milyen ügyes Zsófi :D
a kis dumagép :D Fruzsi meg jó sokat tud enni :shock:

Mesi sok sikert hozzá+++++++++++++++
Párod csinál nektek honlapot?
Meg varrhattok másfajta bébihordozókat. Falvédőket. Fejvédőket. Gyerekmintás paplan+ párnahuzatot 140-es paplanra. Azokat csak aranyárban lehet kapni :roll: (bocsi nem akarok belekotyogni)

Cicus már rendbe jött :D
Már az udvaron lenne állandóan. Vitte a slagot a medencéhez, hogy töltsük fel. Na azt azért még nem de már a szobafogságnak vége (lenne ha nem lenne ilyen elképesztően fülledt, undok meleg)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mi úgy,hogy meleg vízbe-picit-,lehúztuk a héját,aztán 1kg mint Móni,ahogy írta 0,5kg cukor,egy nagy edénybe mind,rá cukor,1 napig összeérni,kevergetni,aztán kifőzni.kis adagokba főztük kb. edényenként 25percet.megyek sírás van...
varga tünde

Köszi! Tartósítás? Dunsztolás? Ezeket hogy és mivel szoktátok???

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Regi egy kis szalicil mehet bele, nekem anyuék azt sem szoktak. Száraz dunszt jó neki.

Vindo majd még számolj ám be :wink: na ez a létrás sztori:-)

Emese jaj de szupi!!!!! Hajrá!!!! Na ná, hogy nem elég Geginek a gyümi meg a tejci! Ilyen testnek kell a kaja! Én emlékszem sinlacot adtam először a gyümik után Péternek,nagyon szerette.

Tündi, Vindo hát nagyon otthon vagytok ebben a hal témában:-)

Dög meleg van kint, tényleg vennünk kellene egy családi medencét :roll:

Vettem ma magamnak fürdőrucit :roll: hát nehéz menet volt :roll:
Tankinit szerettem volna, de nem volt :evil:

Heni
KépKép
heni81

Hali:

Vindo: létramászás :shock: ..Emma is csinálja..a múlkor István felmászott...Emma meg utánna...nagyit kellett riasztani hEmmt szedje le.I nem tudott lemeni E-tól. :lol:

Gegi: :lol:

Panndi: Zsófi csúcs :lol:

Emma is kezdi használni az Én-t meg több szót is összerak de még nincs ragozás :-)

Móni: de jó h Cicus rendbejött!!!!

Fullasztó az idő..jön is a vihar..:-(

Mi: bepakoltam...holnap reggel indulunk a Balcsira..Emma: Emma vár Balaton..majd pénteken jövünk haza.....

jók legyetek

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt a vihar...

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, ide csak később érjen ide, ha kérhetem, mert kaja után még egy medencézést terveztem :!:

Jó utat, Kaqk!!!

Kép
vindolanda

Kellemes hűvös lett (18 fok), de azért kisütött a nap! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Itt is hatalmas vihar volt.
Most fúj a szél és itt is kisütött a nap de legalább kicsit hűvösebb van :)

Vindo szerintem 1 óra kb és odaér. Elég gyorsan halad :roll:

Kaqk jó nyaralást nektek.
Kérünk majd jó sok fotót :lol:

Regi a cukor meg a főzés már tartósítja.
Az üvegeket alaposan mosd ki és forrald 5 percig egy edényben mielőtt beleteszed a lekvárt. Akkor tuti nem lesz gond és tartós marad a lekvárod :D

:arrow: hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most vonult el a vihar :evil: Vindo felétek megy!Nálunk mind leszedte a palát a fészerről.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!
Hazaértünk. A Balcsinál elkerült minket a vihar, csak a széléből kaptunk a déli parton. Jó nagy volt a szél, esőt nem kaptunk, de itthon elkapott minket a zuhé. Szerencsére a lakásban voltunk már :)

Lilla nagyon jól érezte magát, de elfáradt nagyon. Nem igazán úgy tudott aludni, ahogy itthon megszoktuk. Ma már mondta, h haza.
A szobatisztaságban nagyon nagyot ugrottunk :)
No részletes mese képekkel szerintem majd holnap, meg olvasás is. Hogy tudtok ennyi idő alatt ennyit írni ???? :)

pusza

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!!!
Pár kép a fiúkról:
Kép Kép Kép Kép Kép
Tesóm már megint alkotott:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Na én is ideértem a képekkel :)

Heni: szépek a fiúk :)

Zsófi ma már bugyiban volt itthon :) Kétszer nem értünk ki időben a WC-re, épp Fruzsit szoptattam, és így a sebességem picit csökkent... de ügyes volt, mert szólt, és hazafele is kellett már pisilnie, 10 perc volt hátra az útból, és tartotta hazáig, csak itthon pisilt :)
Az biztos, hogy rengeteget energiát igényel ez a dolog, és nem tudom, hogy lesz hétfőtől, amikor Apa már dolgozik, de muszáj ráállnom a témára, de Fruzsi mellett tényleg nehéz.
Most tök jó volt, hogy tudott rá Apa is figyelni, de ha már ennyire belelendült a WC-be pisilésbe, kakilásba, kár lenne veszni hagyni :roll:

Na és akkor a fotók, sok lesz, bocsánat :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Panndi! Jaj, olyan szépek a Lányok! Fruzsinak meg olyan kisugárzása van... Nem is tudom megfogalmazni... Okos, értelmes a tekintete. No persze Zsófinak is, de Fruzsi... :D

Lányok! Gegi felállt! :shock: :shock: :shock:
Meg egyedül iszik cumisüvegből... Jól nyomja... :lol:

lmóni! Bizony, nem csak mei tai lesz, hanem ágynemű is, meg mások, csak még meg kell álmodnom! :wink:

Heni! Áron még mindig tiszta apja! Péterke meg Te! Édesek együtt!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Az tök jó, hogy a babanetes talit az egy éves (Meryke) Mátéval hirdetik! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: