A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mondjuk ez nem az én érdemem. Én próbálkoztam nála cumisüveggel, csőröspohárral, de csak a kiskanál meg a pohár volt jó mindig :roll:

Mielőtt azt hinnétek, hogy fényezem itt magamat :wink:

MOst jutott eszembe, hogy Miléna sem volt már hetek óta :idea:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki, így én is távozom. Kimegyünk, amíg nincs dög meleg. lekenem azért napvédővel is Rugót :roll:
:arrow:

Kép
vindolanda

Becsípődött a derekam. :( Még szerencse, h anya itt van. Tegnap jött, gyerekfelfigyázásra, mert mentem vezetni. Hát, van mit bepótolnom....
REmélem holnapra elmúlik, holnap mennénk nyaralni.

Mesi!
Hűha, Gegi aztán mindenevő. :wink:

Vindolanda!
Rugó igazán profin iszik ezek szerint. És igenis a Te érdemed!

Móni!
Cicusnak jobbulást! Kemény éjszaka lehetett!
A képeken nagyon szépek vagytok! És milyen aranyos copfjai vannak Cicusnak!
Én most vettem Zsuzsunak hajgumit. De mivel pár szál haja van, alig tart valamit. Azért nagyon aranyos így!

Most mennem kell
Puszi
Gica

Kép
gica1

Helló!

Csak gyorsan írok.Mennem kell vásárolni,míg a gyerekek alszanak. Nem volt időm olvasni,talán holnap de. Már most tök fáradt vagyok.
Ma reggel óta hajtok.Ágybeli lehúzás,máj felszelés-beáztatás tejbe,közben fűnyírás,aztán ebéd felrakás,fűnyírás befejezés,aztán ágy felhúzás,kimosott ágybeli teregetés,ebéd megfőtt (resztelt máj krumplival és zöldség leves) közben elmosogattam,gyerekeket lefürdettem,most elviekben Domi alszik,mindjárt meg is nézem.Bence meg a dédivel,remélem ő is alszik ma.Tegnap nem aludt du. estére már kibírhatatlanul viselkedett. Most készülök és megyek bevásásrolni.Du. jönnek az unokatesók játszani a fiúkhoz.

Vindo: a haladdal mire jutottál?

Képzeljétek apum aug.20tól nyugdíjas lesz... :)
varga tünde

Tündi: Te mindig annyi mindent csinálsz....én ma csak mosok. :-)

GicA: becsípődés :( , jó hogy anyud ott van és segít!

Móni: na hátha túl vagytok a nehezén.++++++++++++jobbulást Cicusnak! Nem is dícsértema képeket, nagyon édesek vagytok rajta!!! :lol:

Panndi: Zsófi szöveg :lol: .. a balcsin..de jó!!! de mi is megyünk mostmár nem soká ,.....csak legyen jó idő.++

Mesi: :lol: köröm pingálás!!! hajgumi.. :lol:

Anitja: hamarosan összeszoktok..++++ husi musi
Nati!!!! :lol:

Mi de-t bugyi vadászaton voltunk..kis drágámra a 2/3-as bugyik is nagyok...de nem is nagyon lehet kapni..olyna kevés van..már nztem karát, kínai, piac...nincs ...bár az sem lenne baj ha nagy... :( :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde, kiemeltük szegényt, de már elég csúnya volt. Kapott gyógytápot, meg a többiek is azt ettek egy-két napig. De szegény elhalálozott a második reggelre :(

Így most egy guppi maradt. Remélem, a többinek nem lett baja :roll:

MIre a szkennelt lapokhoz hozzáfértem volna, az ügy megoldódott.

Kép
vindolanda

Gica, jobbulást... Aztán nehogy a nyaralás alatt is fájjon :!: :!: :!:

Hát, én próbálkoztam minden babaitató-szerkezettel, de csak fulladozott tőle.

Kép
vindolanda

Kaqk, megnéztem pár webáruházat, de csak pelenkatartó bugyikat találtam ebben a méretben, amit állítólag a mosható pelenkák felé húznak
:(

Kép
vindolanda

Vindo: de drága vagy! Köszi :lol:

Mérges lettem..amit most vettem disney-s 3 db-os bugyit..nem hogy nagy de el is van szabva..én hülye csak mosás után néztem jobban meg. :-(

a fenék rész ..hát nem ilyen háromszög alakban megy hanem rombusz...szóvl jól be fogja takarni a fenke felét! :-( ááááááááááááá
mindegy a piacon a nénike ígért nekem szombatra..remélem tényleg lezs és gyors mosás után mehet a csomagba..vasárnap reggel indulás!!!!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Megjöttem..

Emese: videó: :lol: hajgumi és körömping: :lol: :lol:

Kaqk: olyan napom nincs,hogy egy dolgot keljen csinálnom :? nagyon ügyes Emma.. :) nehéz jó bugyit találni ekkora méretben :?

Vindo: sajnálom a halacskát :(

Regi: gumipókozás jó ötlet.. :)

Én is főztem már cukkinis-tejszínes csirkecombot.. Nekem is nagyon ízlik,és a párom is dicsérte,ez nagy szó nálunk..

Gica:jobbulást! nekem a flector tapaszt ajánlották..jó is,de a nadálytő krém sem rossz.. :)

Ágica:huu nem semmi,hogy nem tudják eldönteni mi a baj.. :(

Domi nem aludt semmit.. De gyanítom,hogy anyum nem hagyta :? Nem tudom,hogy fogja kibírni estig..
Amúgy az írtam,hogy 16db 7dl üveg sárga baracklekvárt főztem be vasárnap? Estére hulla voltam...
varga tünde

Tünde, Te nem vagy semmi ennyi teendővel :shock:

A kedvenc mondatom az elsősegély-könyvből: "A beteget csak a szükséges mértékben vetkőztessük le."
Vajon mit gondolnak? Pucérra fogom szegényeket vetkőztetni lendületből? :roll:

Kép
vindolanda

:D lehet.....
varga tünde

Sziasztok,

Hát nagyjából visszaolvastam, de semmire nem emlékszem :shock:

Egyenlőre rólunk

Szobatisztaság: hát a nyaralás alatt elkezdtük nagyon, merthogy nagyon ráértünk, és ráfigyeltünk, hát az eredmény, a pisi mindig bilibe megy, mondja is, hogy pisi és fut a bilihez, és örül, együtt kiöntjük, a bugyi letolással vannak kisebb gondok néha, a kaki viszont, hát szól, hogy kaka és rohan mint az örült, de ritkán ér oda :shock: viszont se éjjel, se du. az alvásnál nem pisil, ugyan adok még rá pelut, de ahogy felkel kicsit lustizik, megy pisilni.
Szóval nagyot léptünk.

Beszéd: iszonyat sokat dumál, már mindent mond szinte, most már 2-3 szavas mondatok is vannak, és teljesen egyértelműen mondja mit szeretne, enni, csinálni, szóval aranyos, a legjobb, hogy elkezdte a birtokost használni, párnám, neki az a favorit az alvásnál, szóval párnám, és így lett Anyám, Apám, sőt ha mondjuk most írok a laptopon, mondja, hogy Anyáé.

Ami nagyon megy még a Vuk, kb. 50-szer látta, mindig kéri, és nézi, de csak azt.

Nyaralás: Tehát nagyon szuper volt, a szálloda remek hely volt, a szoba kényelmes, a fürdő szintén, kivéve a fürdőkádat, merthogy zuhany volt. Volt babaágyunk, szép, új, modern volt, volt egy kis terasz, onnan látni lehetett a tengert. Saját tengerpartja volt a szállodának, és két medencéje, reggeli után mentünk homokozni a tengerpartra, hála istennek az Apja volt a menő, úgyhogy ők mentek vízért a partra, rájött ugyanis milyen tuti is a sarazás. Már a 3. napra volt homokdarálónk, vízimalmunk, és homoktoló autónk :D , a tengerbe először nem akart belemenni, de ahogy belementün, nem akart kijönni, nagyon ügyes volt. A medencénél ugyanez volt, a kezdet után úgy kellett kiiimádkozni. Az úszúgumi nagyon bejött neki. Ebéd után aludtunk kollektívan, aztán vissza a tengerpart, medence, homok. Este vacsi, utána séta a sétálóutcán, úgy képzeljétek el, nem mentünk sehova Jesolóból, ugye a vízi vidámparkhoz még kicsi lett volna, én nem mentem a medencébe, Velencében voltunk már, és hát melegben Robesz annyira nem élvezte volna, így hát maradtunk, de nagyon jó volt, este volunk, vidámparkban, az tetszett neki, motorozott a tengerparti úton, játszóterezett.
Igazi pihenés volt, bár ugye az is bene volt a pakliban, hogy nem volt túl jól, és sajnos most sem vagyok, ha eszem, az a baj, ha nem az.
Az utat kicist nehezen viseltem, a gyerek nálam sokkal jobban :D
Ügyes volt, vittünk játékot, ennivalót, babazenéket, és egész jól eltelt, pedig hát volt vagy 9 óra, megállásokkal együtt.

Rólam: Hát 6 napja ugyanazt eszem, magyaros vajkérmes párizsis, sajtos, paradicsomos zsemle, kettő darabot egy nap, oszt ennyi. Fura, de csak ezt kívánom, már a 4 doboz ürült kis, az egész családom kiröhög.
Hányás nincs, émelygés van.
Ma volt a védőnő, és ugye voltam UH-n amit írtam nektek.

No, ennyire volt időm, még du. megpróbálok feltenni képeket.

Ami megmaradt.

Anitja, jaj de szépek vagytok, majd kialakultok ne izgulj.

Kqak, hát Emma, nagyon ügyes, a bugyikat nézted a CandA-ban, szépek vannak, neknk Tescos van.

L.Móni, de jók a képek, hú már beköltöztetek, jövőre már más lesz, mi most volt 3 éve, hogy kiköltöztünk.

Regi, fogyókúra, hát nagyon ügyes vagy, én is oda szeretnék figyelni, nem akarok semmit visszahízni, remélem összejön.

Emese, édeses a gyerkök, és mekkor már Gegi, remélem igazad lesz, én is kislányt szeretnék titkon persze, mert fiúnak is örülünk.

No tényleg megyek, leég a húsim.

Kép
Kép
nektarin

Halihó!

Most egyelőre csak képekkel jövök, később, ha B. engedi akkor bővrbben is.

Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [/quote]
dmaggie

Kaqk! Én a tescoban vettem 5 db-os bugyit 2000-ért, nem tudom, hányas, de Szelire jók (Disney-s az is)! :) (Az utolsó csomagot hoztam el.)

Szeli 11200 g, 86 cm! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

...ja, úgy volt ráírva, hogy 1,5 - 2 évesre.

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Csodásak a képek, és Ti is! :) Az a grimasz... :lol:

Most csak ennyi, Szeli a kanapén aludt el 2 körül 8), pelenka nélkül... :roll: Mikor letettem, nem akart aludni, kirohant, hogy kaka, de nem kakilt, csak pukizgatott, azt hiszi, azt is csak bilibe lehet... :? Aztán így maradt, tv-ztünk, ő meg elaludt... :)
Útközben 1x szólt, hogy pisilni kell, akkor egy bokornál megálltunk. De így jó, mert hiába van rajta pelenka, szól, hogy vegyem le, ha kell neki, így nincs baleset! ;) (Egy pelenkát meg kb. 3-4x adok rá, mert száraz marad... :lol:)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Bercó ma annyira nyügi, hogy a macskák is menekülnek a környékről. Most éppen kiszedte a kosárból az autókat, beleült, elvan. :lol:

Tehát, Sense, Sutivanban voltunk. Csodálatos kis falucska. Egyszerűen kész voltam a gyönyörű kis sikátoroktól, a színpompás növényektől.
Jaj, nem tudom folytatni, itt áll mellettem és nem jó az illata. :lol:
dmaggie

Gica! Jaj, szegény! Még jó, hogy van segítséged!!!!
Ezt "csak" neked! :D
Kép

Nektarin! :lol: Azt egyél, amit kívánsz! :)
De jó, hogy ti is így haladtok a szobatisztasággal. Mig még mindig gyérül állunk. :?

Zsozsi kapott ma nagyitól fürdőrucit. Nagyon ari, de azért pucéran a legjobb. 8) A Tescoból van, ahogy a bugyijai is.
Kép Kép

Ja, azt nem is írtam, hogy Gegi 10,5 kiló, 70 cm, és 51 cm a mellkasa. Azt mondta a védőnő, mint egy 1 évesé.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, a testsúlya olyan, mint egy 22 hónaposé :wink: Bár R. még nem triplázta meg a születési súlyát, az igaz.

Maggie, nagyon szép helyen jártatok :D
Biztos jó lehetett 8) Bercó a tengerparton :D
Az utat jól bírták a babák?

Kép
vindolanda

Halicvvcnv gofb.lg,,, m f v
dettyk

Dettyk, biztos, hogy ezt akartad írni? :wink:

Kinn vagyunk épp, rohanok is vissza :arrow:

Kép
vindolanda

Hűű, hát ezt sikeresen elküldte Panka :oops: ...

Tehát sziasztok :D !

Mesi, Pankáé is Tescos, hasonló a design:
Kép

Kaqk, én a múltkor vettem bugyikat Pankának a piacon, 100 ft volt db-ja, aranyosak, nem egy komoly minőség, de a célnak megfelelnek. Mintás a popójuk.

Maggie, csak sóhajtozok :roll: ...gyönyörűek a képek, Ti pedig nagyon szép család vagytok :D !!!

Panka a múltkor a digitális mérlegen több mint 14 kg volt :shock: ...

Egyébként a Normaflore-nak köszönhöthetően már kakiállagút kakil :oops: , és naponta max. kétszer. A héten Bencét hordom Abonyba ZOO-táborba, reggel viszem, délután hozom, ez napi 120 km :? , lehet, hogy holnap ott maradunk, nem akarok 40 fokban autózni...
dettyk

A fiúk átmentek a kocsmába beszélgetni, egyedül maradtam a lakásban 8) 8) 8) 8)

Ez az érzés megfizethetetlen. Utoljára vagy három hónapja volt ilyen 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

Vindo, irigyellek :roll: .

L.Móni, szuperek a Balcsis képek :D !! Pusziiiiiiii Cicusnak!!!!!

Lányok, ezt az iwiwről másolom be, hátha érdekel valakit:
Az Új Budapest Filmstúdió irodája Budapesten, a Ráday u. és Erkel u. sarkán.

Filmgyártással, filmforgalmazással foglalkozó, 10 éve működő cég

Teljes munkaidőre keresünk tapasztalattal rendelkező irodavezetőt.

Az ideális jelentkező:

- Jó kommunikációs és szervező készségű

- Legalább középfokú angolnyelvtudással rendelkezik

- megbízható, lelkes csapatjátékos

Előre is köszönjük szépen a segítségeteket!

Kántor László

Jelentkezni itt lehet önéletrajzzal
ujbpfilm@ujbudapestfilmstudio.hu

http://www.ujbudapestfilmstudio.hu

Tel/fax: + 36 1 316 09 43

Én meg sütöttem egy rakás palacsintát holnapra a 40 fokos konyhában, amint elaludt Panka...élmény volt :? 8) :roll: ... Ja, mert nemtom' írtam-e, de szerintem holnap strandolunk...
dettyk

Pusit én is Pilisen hallottam először, nálunk a pusi poca :D .

26-án Republic koncertre megyek a barátnőmmel :D ! Már alig várom!!!!!!!
dettyk

Jó reggelt!

Nem terveztem, de lehet, hogy elmegyünk ma a fürdőbe, mert megzakkanunk itthon... Uncsi is meg meleg is van... persze, ha lenne medencénk... de nincs... :?
Csak a kaját meg ki kéne már fizetni. Az egy dolog, hogy kiteszem mindig a hűtőtáskát a srácnak, de fizetni is kéne ma már... :roll:

Jók a fürdőrucik! :)
Szelinek is tescos, de nem ez a típus, majd lefotózom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk, olyan nagyon nem kell irigykedni, csak 20 percig voltam egyedül :roll: De azalatt nyugodtan megvacsoráztam :wink:

Regina, jó fürdőzést :!:

Tényleg hülye meleg van :roll:

Együtt keltünk, mennem is kell :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Életjel...! :D

Szabin vagyok, de nincs több időm, mint amikor dolgozok. Élvezem, hogy egész nap a gyerekekkel lehetek!!! :D :D :D
Hétvégén takarítottam, félig kész a lakás, de ebben a melegben nem folytatom, majd ha enyhül egy kicsit.

Egész nap megy a pancsolás, közben főzök, ebéd után pihi, délután folytatódik a locsi-pancsi. Mondjuk ma lehet, hogy kiugrunk a helyi strandra. (Messzebre nem tudunk menni, mert elromlódott az autóm... :( )

Viktorka egyre többet beszél, mindenben utánozza Rebekát, kis bohóc, rengeteget nevetünk neki! :D
Mindenkinek köszön, aki elmegy előttünk, még a kezét is felteszi, mint a nagyok! :D
Tegnap itt volt nálunka párom kisfia, amikor jött érte az apja, automatikusan köszönt neki, hogy "szia apa". Erre Viktorka is "ia apa". Kicsit meg is volt zavarodva, mert amikor mentek el hajtogatta: "aji" (Lali), "aji", apa...

Az éjszakák rendeződtek amióta később fektetem le. Általában 5-6 körül kéri a kakaóját, aztán visszaalszik.
Viszont kimászik rendszeresen a kiságyból. Arra már rászoktattam, hogy lefekvéskor nem mászunk ki, de amikor felkel automatikusan mászik kifele. Nekem meg még nincs pénzem kis heverőre, majd ősszel.

A nyaralásról az idén mi is letettünk, talán 1-2 napra lejutunk a Balcsira...
Az augusztus hónap számomra kész anyagi csőd lesz. A két gyerek szülinapja + Rebekának szülinapi buli, iskoláztatás...

Fogyi: ügyesek vagytok! Én hónapok óta egy dekát sem tudok leadni, bármit is csinálok. Nem tudom mitől lehet, tavaly egész gyorsan ment. A télen visszaszedtem pár kilót, azzal küszködök...

Nyaralós képek nagyon szépek!

Natasa gyönyörűűűű!!!!
És a többi gyerkőc is! :D :D :D

Pár kép a hétköznapjainkból:

Egyszerűen muszáj volt felpróbálni Rebeka sisakját!
Kép

Párom kisfiának a kvadja. Viktorka meg van érte őrülve! Órákig elücsörög rajta! :D
Kép
Kép

Pancsi:
Kép
Kép

Kép
Kép
timi26

Ma van anyukám szülinapja, este kertiparti lesz náluk.

Vindo: ne haragudj, de ezen a pusin olyan jót nevettem!!! :lol: :oops:

Puszi!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Timi szupik a képek! Látom nem unatkoztok 8) jó kis medencéjük van a gyerekeknek!

Regi hát tessék beszerezni egyet! Nekünk most lyukadt ki( valósznű a macska), de 2000 ft körül vannak ezek a kis pancsolók a rossmanban, majd elküldöm apát :wink:

Tegnap Áron megkapta a 3hós oltást. 6200 g és 63 cm, most nem hizott csak 600 g-ot. De nem mondott semmit a doktornő. :roll: de nem vettem észre, hogy éhes maradna szopi után, tea továbbra sem kell neki.

Vettem neki tegnap egy édes kis sapikát, Péterre való sajnos nem volt már, és már nem is rendelnek ( pedig még csak nyár közepe van :evil: )

Péternek áttört a 18. foga is, már csak kettő van hátra és vége ennek a nyál rémálomnak, remélem!

Sir :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Hát, ezekkel a medencékkel bajban vagyunk, ugyanis R. 15 perc után megunja őket. A fürdőkádból viszont nem lehet kiszedni :roll:

Timi, hát, nálunk otthon, Heves m. északi szegletében a lovat lónak hívják :roll: :wink: :lol:

Amúgy furcsa ez, mert bizonyos szavainkat itt Db-ben nem ismerik (pl. nyögvenyelő/sztrapacska, lefele fővel/fejjel lefelé, buci/kenyér vége stb.). Mind a két sógornőm db-i, jól szórakoztunk ezen egy időben, hogy egyeztettünk :roll:

Nagyon meleg volt kinn, bejöttünk épp.
Lehet, megfürdetem a kádban :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, ez kimaradt: makuka/szotyi.

Timi, szépek a gyerkőcök. Azért remélem, a pár nap Balaton összejön :wink:
Ti jól vagytok?

Kép
vindolanda

Vindo éppen ezért szép a magyar nyelt, mert vannak sajátosságai:-) hűha rengeteg olyan szó van itt Nógrádban, amit másképp mondunk. Pláne én amikor összejöttem Lalival, sokszor nem értette mit mondok :oops:

Péterke sincsen 15 percnél tovább el a medencében.

Most egy családin gondolkodok, hogy már ez a pancsoló lehet kicsi neki.

Most jöttünk be, dög meleg van :evil:

Heni
KépKép
heni81

Szerintem a medence méretével lehet a gond nálunk is.
Majd meglátjuk az Aquaticumban, csak egyszer eljutnánk már végre :roll:

Heni, a makukát Te ismered amúgy?

A kedvencem, mikor jönnek hozzánk idevalósi barátok, és azt mondják Rugónak, hogy "hellaou Rugaoú", olyan ízesen :D

A bátyáim gyerekei is olyan jól aou-znak néha, az óvodában ellesték. Otthon nem beszélnek a szülők úgy :D

Szerintem Rugó is így nyomja majd, ha megnő :wink:

Megfürdettem Rugót a kádban, most Bud Spencert néz, én meg ebédelni fogok 8)

Kép
vindolanda

Nem ismerem amúgy :D

Péter épp Áron lábát szagolja, majd a magáét és azt mondta ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóó

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Maggie csodásak a képek, csodás helyen voltatok és még mindig szép család vagytok :D

Mesi, Dettyk édesek a fürdőruhás csajszik :D
Grétimnek 4 db fürdőruhája van. Most egy csíkos a kedvence :)

Gica jobbulást neked.
Egy csontkovács csodákra képes.

Tündi ügyes vagy a lekvárral.
Én is főztem múlthéten, igaz kevesebbet mint te de isteni lett.
Ma csinálok túróbombát, ahhoz is kell a piskótájához.

Cicus is változó mennyit van a vízben. Ha van játszópajtás akár órákat is. Ha nincs 15-20 perc.
Cica most kap egy kicsit nagyobb medencét. Ilyet:
http://www.jatek-makett.hu/aruhaz.szaba ... 8-cm-.html
Ez egy darabig jó lesz neki :D
Ő sajna nem javul. Az éjjel és reggel is nagyon lázas volt. Kiváltottam neki az antibiotikumot. Ha felébred adok neki. Enélkül most nem javul :( Olyan kis elesett szegény :( Úgy segítenék neki de nem tudok sajnos :(

Viranka merre vagy?

Ágica mikor mész a többi vizsgálatra?
a lábad azóta fájt
?

Meryke nagyon eltüntél te is :roll:

Timi anyudnak boldog születésnapot :D
jó bulizást estére :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

nem tudom miért nem megy át normálisan a link :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni szegény cicus :cry: jobbulást neki!
Nekem ilyen medencém volt gyerekkoromban, sajnos csak egy évet birt ki, mivel az oldala betört, valószinű szétégette a nap. Én inkább felfújós párti vagyok.

Heni
KépKép
heni81

Viranka, Hörcsög meg Meryke nekem is tegnap jutott eszembe...
Viranka még lóg egy esküvői beszámolóval is, ha jól tudom :wink:

Móni, szegény Gréta.
Hány napja lázas?
Rugó mindig olyan három napig nyomja 39 körül, aztán meg hirtelen lemegy neki.
Azt elhiszem, hogy válogat a fürdőruhák közül :D

R. a múltkor összeszedte a földön szanaszét heverő használt ruhákat, és mind kihordta a szennyeskosárba :shock:

Kép
vindolanda

Ez a 3 nap. Remélem neki is le fog most már menni.

Gréti múltkor a mosógépbe tömte a ruhákat 8)
Aztán hívott, hogy indítsuk el :D

Heni lesz neki hátul építve egy rendes medence jövőre. Addig meg jó lesz ez is. Nővéreméknél bevált remélem nálunk is be fog :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Vindo,Lmóni: Sajna a lábam még fájogat de már tudok olyan emberiesen is menni és nem bicegek.A további vizsgálatokra én döntöm el mikor megyek el bár ha mellkhas ct-m is negatív lesz meggondolom hogy elmenjek e?? Olyan furának tartom h fáj a lábam és gyomromba keresik a bajt? :roll: És ha fülem fájna akkor nődokihoz kéne mennem? :roll: :oops:

Jut eszembe Viranka a jövőhéten tuti megyek valamelyik nap a dokihoz!! Jössz?

Sajna Petrusom is beteg lett 2 napja lázas és iszonyat megy a hasa ma viszem le a dokihoz.És egyszerűen nem fogadja el a light-osabb kaját hiába kínálgatom.Igy ma evett egy kis üres kiflit reggelire meg kért banánt,turórudit ennyi.Ja meg paradicsomos krumplit :oops:
Lmóni:Lehet már meséltem de felvették a bölcsibe és van a csoportba egy Gréti nevű kislány :wink: :lol: :lol: :lol:

Megyek pihenek mert megint nagyon fáj a fejem(a doki szerint ilyenkor megy le a vérnyomásom :roll: )Petra már durmol 8)

Kép

Kép
agica1126

Betegeskedőknek jobbulást!

Köszi Móni :oops:

Lányok ma voltunk balcsin,nagyon élvezték a gyerkőcök. Most meg a dédinél alszik a kisebbik,mert itt fent kibírhatatlan idő van 31fok! :evil: Nem tudom mit kellene még csinálnom,hogy ne legyen ennyire meleg.. Becsukok korán reggel mindent,besötétítek,de nem elég..Olyan mérges vagyok..

Vindo:nekem is egy lazacfélém kezdi feldobni a pacskert.. Pipázott tegnap a víz tetején,soha nem szokott ott lenni.Furi volt kivettem külön,ma meg már fejjel lefelé úszkál. :(
varga tünde

Hú, hát annál a halnál sem lehet minden rendben :?
31 fok :shock: :shock: :shock:
Itt most 26,5 van, de a csúcs este hatkor szokott lenni. Szerintem 27,5 felé nem megy még ma :roll:

Két évvel ezelőtt mértem egyszer 30,5-öt, de akkor még nem volt sötétítő függöny a konyhában és a folyosón a déli fekvésű házban :roll:

Ágica, hát sok mindennek összefüggnek a dolgok. G. egyszer fájtatta a hasát egy ponton, aztán kiderült, hogy a tartáshibája miatt a gerince ott nyom valamit, és azért szúr neki :idea:
Az a legbiztosabb, ha alaposan kivizsgálnak.

Kép
vindolanda

Vindo
Ágyneművel kicsit félreérthető voltam. Csak a nagyobb takarót vettük meg neki. Most vadászok ágyneműt, Micimackósat természetesen :)

KTimi
Tök jó, h nálatok így előre be lehet menni a bölcsibe. Miklóson nincs ilyen sajnos. Pedig én is vinném, h szokja a helyet.

Regi
Fogyival nagyon ügyes vagy.

Sense
Boti :( mellgyuszi :( na jó egyszerre jött most nektek minden...nagyon édesek a gyerkőcök.

Anikó
Édes Marci. Nagyobb képet nem teszel róla?

Heni
Tök jó, h új szavakat tanulunk tőled :) ezt a pusit én sem ismertem :)

Móni
Innen is puszi Grétának.
Balcsis képek tök szuperek és tegnap is akartam már mondani, h tök jól áll neked ez a hajpánt :)
Medence klassz, majd megyünk és kipróbáljuk :) ezt vedd fenyegetésnek.

Anita
Jajj a második képen annyira kis édes.

NEktarin
Kitartás rosszullét már nem tart sokáig. Nekem is kb az volt mint neked :) Robesz nagyon ügyi. Amúgy olyan rég találkoztunk már.....

Maggie
Írtó jók a képek.

Zsófinak ez a fürdőruci :) Lilinek is van Tescos bugyija, de eddig nem sikerült ráadni.

Timi
Jó, h írtál nagyon édesek a gyerkőcök.

Ágica
Puszi Petrának.
A vizsgálatokra nekem rejtélyes szédülésem volt pár éve. Nagyon beteg voltam. Se fej ct se neurológus nem tudták kideríteni mi bajom. Végül fülészet és nőgyógyász oldotta meg a problémám.
Abba kellett hagynom a gyógyszert, amúgy írtad te is, de lehet nálad is ez van. Sztem ha szedsz valamit, próbáld meg abbahagyni. Egy próbát megér.

Lilla még mindig köhög, de ezen kívül nincs más. Ma leviszem dokihoz, h ránézzen. Holnap megint utazunk, most a Balcsira, de csak pár napra, szombaton már jövünk is. Jó időnk lesz úgy nézem :)
Remélem Lillával is minden ok lesz.
Az étvágya pocsék..gyümölcsön kívül szinte semmit, ja meg tejen kívül. De gondolom a meleg miatt így nem erőltetem. Tegnap bilibe pisilt :) jajj én olyan boldog voltam. Nála ez volt az első alkalom. Most már sokszor akar itthon is pucér lenni.
Én jól, ma is kicsit fájdogál a hasam. Remélem hamar elmúlik. A hátam meg egyre jobban :( hát remélem kibírom. Az előző pocakosságnál nem volt bajom vele, csak nagyon a végén.
Na megyek mert főzök, vasalok, pakolok :) du meg mennénk még le. Pancsi lesz a bnőméknél.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Nálunk szunya van, én is elaludtam altatás közben, kb 10 percet alhattam, de még álmodtam is :shock: gyorsan fel is keltem, főzni kellett.
Gombával töltött cukkini és a rizs már a sütőben, leves csak zacskós :oops:

Ma ahogy a teraszon voltunk, Péterke próbált valamit mondani, járt kelt kinjában, majd megint odajött hozzám és kipottyant a kaka, szegényem utána meg mintha szégyelte volna, csak bújt belém.

Most, hogy nagy a meleg pucizunk, aztán alakul.

Móni biztos jó az a medence is, sőt mi imádtuk, és meg is sirattuk annó amikor betörött az oldala.
Olyan érdekes, hogy ez a tipus volt már annó is, 20 éve. Képzeld emlékszem rá, hogy 500 sk volt és akkor 1 a 3hoz váltottak :shock:
Majd a kertipartyn megnézzük 8)

Tündi te annyira pörögsz :shock: hogy birod?
Panndival nem taliztatok? ( most vannak ők is siófokon
:roll: )

Ágica jaj szegénykéim!

Vindo nálunk a szeméttel van igy, rögtön viszi a kukába, sőt a pelust is!

Mosógép tömése állandó program :?

Heni
KépKép
heni81

Fleur az tuti, hogy az időtök jó lesz! Jól kenjétek be magatokat! Nagyon veszélyes most a nap! Pihenjetek jó sokat! Neked ez most nagyon fontos! Majd pocakfotót kérünk, régen nem láttunk már!

Nálunk 26 fok van általában, nappali-konyha É-ra néz, igy hűvösebb talán, az első szobákban meg le van engedve a redőny igy nem melegszünk fel, meg a szigetelés sokat számit, nem jön be a falakon sem a meleg, de! ha majd jön a hideg, nekünk bent nagyon meleg lesz, mert akkor meg nyomja a meleget befelé a hungarocel :shock:

Heni
KépKép
heni81

Panndi is eltűnt, pedig ő nem szokott :roll:

Rohanok tanulni, mert elnetezem az alvásidőt :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Heni! Már mondtam neki, hogy vegyünk... :roll:
Meg hát abba a picibe én nem férek bele... ;)

Jaj, nagyon jó volt az élményfürdőben! Már működik a nagy csúszda is, amit majd holnap ki is próbálok, mert a barátnőmékkel megyünk, lesz aki vigyázzon Szelire, míg lecsúszok (ez már hét elején le lett fixálva, csak én nem bírtam holnapig várni... :lol:). És működött a gyerekpancsoló is! :) Szeli nagyon élvezte a kicsiknek való csúszdát! :) (Nemrég épült ez az egész nálunk, és még múltkor ezek nem voltak.)

Egyébként elég vicces volt a helyzet, ugyanis összetalálkoztunk Szeli féltesójával (Zsozsóval), meg a nagyanyjával (aki ugyebár Zsolti volt anyósa... :lol:). Gyakorlatilag együtt strandoltunk... :shock: Szeli odáig volt Zsozsóért szokás szerint! :) Jól eljátszottak a vízben, Szeli meg kacagott, sikongatott örömében! :D A végén össze is tegeződtem a "volt anyós"-sal... :shock: :lol:

Majd később jövök...

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: