Sziasztok,
Hát nagyjából visszaolvastam, de semmire nem emlékszem
Egyenlőre rólunk
Szobatisztaság: hát a nyaralás alatt elkezdtük nagyon, merthogy nagyon ráértünk, és ráfigyeltünk, hát az eredmény, a pisi mindig bilibe megy, mondja is, hogy pisi és fut a bilihez, és örül, együtt kiöntjük, a bugyi letolással vannak kisebb gondok néha, a kaki viszont, hát szól, hogy kaka és rohan mint az örült, de ritkán ér oda

viszont se éjjel, se du. az alvásnál nem pisil, ugyan adok még rá pelut, de ahogy felkel kicsit lustizik, megy pisilni.
Szóval nagyot léptünk.
Beszéd: iszonyat sokat dumál, már mindent mond szinte, most már 2-3 szavas mondatok is vannak, és teljesen egyértelműen mondja mit szeretne, enni, csinálni, szóval aranyos, a legjobb, hogy elkezdte a birtokost használni, párnám, neki az a favorit az alvásnál, szóval párnám, és így lett Anyám, Apám, sőt ha mondjuk most írok a laptopon, mondja, hogy Anyáé.
Ami nagyon megy még a Vuk, kb. 50-szer látta, mindig kéri, és nézi, de csak azt.
Nyaralás: Tehát nagyon szuper volt, a szálloda remek hely volt, a szoba kényelmes, a fürdő szintén, kivéve a fürdőkádat, merthogy zuhany volt. Volt babaágyunk, szép, új, modern volt, volt egy kis terasz, onnan látni lehetett a tengert. Saját tengerpartja volt a szállodának, és két medencéje, reggeli után mentünk homokozni a tengerpartra, hála istennek az Apja volt a menő, úgyhogy ők mentek vízért a partra, rájött ugyanis milyen tuti is a sarazás. Már a 3. napra volt homokdarálónk, vízimalmunk, és homoktoló autónk

, a tengerbe először nem akart belemenni, de ahogy belementün, nem akart kijönni, nagyon ügyes volt. A medencénél ugyanez volt, a kezdet után úgy kellett kiiimádkozni. Az úszúgumi nagyon bejött neki. Ebéd után aludtunk kollektívan, aztán vissza a tengerpart, medence, homok. Este vacsi, utána séta a sétálóutcán, úgy képzeljétek el, nem mentünk sehova Jesolóból, ugye a vízi vidámparkhoz még kicsi lett volna, én nem mentem a medencébe, Velencében voltunk már, és hát melegben Robesz annyira nem élvezte volna, így hát maradtunk, de nagyon jó volt, este volunk, vidámparkban, az tetszett neki, motorozott a tengerparti úton, játszóterezett.
Igazi pihenés volt, bár ugye az is bene volt a pakliban, hogy nem volt túl jól, és sajnos most sem vagyok, ha eszem, az a baj, ha nem az.
Az utat kicist nehezen viseltem, a gyerek nálam sokkal jobban
Ügyes volt, vittünk játékot, ennivalót, babazenéket, és egész jól eltelt, pedig hát volt vagy 9 óra, megállásokkal együtt.
Rólam: Hát 6 napja ugyanazt eszem, magyaros vajkérmes párizsis, sajtos, paradicsomos zsemle, kettő darabot egy nap, oszt ennyi. Fura, de csak ezt kívánom, már a 4 doboz ürült kis, az egész családom kiröhög.
Hányás nincs, émelygés van.
Ma volt a védőnő, és ugye voltam UH-n amit írtam nektek.
No, ennyire volt időm, még du. megpróbálok feltenni képeket.
Ami megmaradt.
Anitja, jaj de szépek vagytok, majd kialakultok ne izgulj.
Kqak, hát Emma, nagyon ügyes, a bugyikat nézted a CandA-ban, szépek vannak, neknk Tescos van.
L.Móni, de jók a képek, hú már beköltöztetek, jövőre már más lesz, mi most volt 3 éve, hogy kiköltöztünk.
Regi, fogyókúra, hát nagyon ügyes vagy, én is oda szeretnék figyelni, nem akarok semmit visszahízni, remélem összejön.
Emese, édeses a gyerkök, és mekkor már Gegi, remélem igazad lesz, én is kislányt szeretnék titkon persze, mert fiúnak is örülünk.
No tényleg megyek, leég a húsim.