Sziasztok,végre újra itthon!
Nem volt nekem jó idegenben
Pont úgy vagyok,mint Melcsi,1szerűen imádok itthon lenni.Pedig tesóméknál voltunk,az egész család,megültünk utólag,meg előre is mindent,ami a májusi ünnepeket jelenti,volt grillezés,meg fagyi,csoki,eper első kézből,én mégsem éreztem jól magam.Ráadásul már két napja apa nélkül kell aludnom,a nagy létszám és a saját kényelmem miatt,tegnap pedig haza sem jött velem,mert anyum házánál segédkezik.

Egyedül kellett hazajönnöm,hát bizony az ülés olyan volt alattam a tegnap esti forgalom miatt,mintha bepisiltem volna,pedig csak 50km-re laknak.
Egy valamire mégiscsak jó volt ez az egész,rájöttem mennyire tud hiányozni!
Most ez olyan hülyén hangzik,mintha nem szeretném a családomat,de ez nem így van,csak most vhogy már jobb nekem itthon!
Csajszik!A héten szerintem jön a baby-boom!

Frontok jönnek-mennek,hideg meleg,kánikula,stb,úgyhogy lesz itt bébi eső!
Én nap mint nap dumizok Lilivel,csak még csütörtökig várjon,(addig még van két vizsgám,kedden és csütörtökön)de a múltkori kemény hidegfront után(amikor Riella és Liza is szült),azt gondoltam a következő már engem is érinteni fog,mert tudjátok akkor volt az az "úristenmegyünkszülni"para.Az pedig holnap érkezik!
Jaj,én úgy szorítom a lábaimat össze ahogy csak tudom,de szombat este is olyan keményedéseket éltem át,hogy már rendesen fájtam.
Lehet csak ilyen extra nyüfi passzban vagyok,ez a mai nap az évfordulója az elvesztett babámnak és ez mindig nagyon megvisel,pedig nem gyúrok rá direktben,de sajna ezt elfelejteni nem lehet
Ma megyek Nst-re,meg beszélni a dokival,ma mondja meg mikor akar befektetni.
Lorci!Ha te ennyire előre szaladsz én nem futhatok veled,úgy tűnik le kell cseréljelek Picire!

Nagyon ügyes és hős-ősasszony voltál,büszke vagyok Rád!
Apa nálam is nagyon érdekődik miről is dumizunk itt,de én nem engedem be az intim szféránkba!

A kisbabákat mindig megnézheti,ilyenkor mondja,hogy nemsokára a mienk is itt lesz és olyan csudi büszke már most,hogy csak!