OK, Maminti, Andrist stoppoltam valamelyik lánykámnak! Naggyon kis pasis
Hanga nagyon édes, hasonló karakter, mint Lilusom, úgy nézem. Kinga milyen szép, mosolygós kislány
Próbáljatok meg bevezetni valami alvás előtti rituálét, pl. masszázs.
Esznek eleget napközben? Egyáltalán éjjel kajcsizni kelnek, vagy csak ébrednek és foglalkozni kell velük?
Mi egy hétig ettük az almát, aztán a barackot. Én most üvegeset adok nekik pár napja. Univer. Alma-őszi. Alma-őszi-banán. Alma-krumpli.
Mindet szeretik a kis haspókok.
Ma saját barack-krumpli cuccot fogok készíteni, majd meglátjuk, mekkora sikere lesz.
Csilla, Banika mennek a drukkok! Minden rendben lesz, nyugi!
Utálom ezt a paráztatást egyébként, nem hiszem el, hogy nem lehet ezt máshogy, csak hogy a szívbajt kell hozni a kismamára. Miért nem akkor mondják, ha már biztos, gusztustalan, ez a lehet, hogy ez van...de nem biztos...
Banika!
Anyós témában akartam még írni, hogy vigyázz vele, az elején nagyon meg kell húzni a határokat, miben kéred a segítségét, mit szeretnél egyedül csinálni.
Nálunk is voltak gondok pedig mi anyuval megbeszéltük, hogy mindig szólok, ha kell segítség és hogy inkább a házimunkában kell segíteni, hogy legyen időm a gyerekekre, mert egy idő után volt olyan ismerősöm, azt vette észre, hogy ő nem is fér a gyerekhez, de a házimunka nem halad
Nálunk hála az égnek nem ilyen gond volt, csak anyu meg apu munka után minden nap átugrottak és párom mikor hazaért kicsit úgy érezte, hogy valami átjáróházba jött. Aztán megbeszéltük anyuékkal és most már nem nyüzsögnek annyit.
Szóval csak okosan!
Szanett! Remélem már jól van a gyomrod
Riddencs?
Szép napot!
Judit