A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika, Fanni,
Szép a pocótok! Egyenlőre az én köldököm még bírja, ki tudja meddig! :shock: De sajna az én hasam, illetve bőröm nem bírja növekedést, hiába kentem. Van egy csomó csíkom! :( :( :(
Akkor csatlakozom én is egy képpel:
Kép

Dóri,
Hát a lányaid, egyszerűen tündériek! :D

Szanet,
Szerintem nagyon szép vagy, és a pocid nagyon csini! :wink: Az arcodról meg meg majd lemegy a puffadtság!

Kamilla,
Mondjuk az szerintem is nagyon durva, hogy 5 hét múlva kell menned. Én most is 4 hétre megyek, később meg azt mondta a doki, hogy 2-3 hetente mindenképp mennem kell.

Riddencs,
Üdv itt! Gratula!
Én is úgy tudom, hogy megtapadást elősegítő gyógyit csak addig kell szedni amíg a méhlepény nem táplálja a babákat. Én is a 12. hét környékéig használtam utrót.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na tessék! Képzeljétek körbe repedt a köldököm! De hál istennek jelenleg ez a legnagyobb problémám.

Dobok egy képet. A fiúcska szégyellős volt tegnap és elbújt.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok!!

Gyönyörűek a gyerkőcök!! :D :D

Pocakosok :lol: ti is nagyon csinosak vagytok !!!
Most beszéltem egy Shöpf-Merei -s dokinővel.Elmondtam az eredményeket és teljesen jonak találta :D :!: Csütörtökön megyek hozzá egy megnyugtato - tájékoztato ( ezt ő mondta :) ) beszélgetésre.ja és még azt mondta,hogy 16 hetesen megcsináljuk a vérvételt .Nem is megyek vissza az Istenhegyire :twisted: ( mert csak rámijesztettek és nem magyarázták el )Csütörtökön irok h mi volt.jajj egy nagy kő esett le a szivemről ( legalábbis egy darabig :oops: )
s.csilla

Sziasztok!

Banika, Szanet: nagyon szep pocitok van! Csinik vagytok!

Szanet: a Te pocid naaaaaaaaaaaaaagyon nagy de olyan vekonyka vagy, nagyon szep vagy es a parod is jo fejnek tunik! :D

Dori: lanyok csodaszepek, micsoda hajacska! :lol: Gondolom furdes utan voltak, nem?

Riddencs: IIsten hozott koztunk, gratulalok az ikrekhez! En szedtem utrogestant de csak a 12. hetig, mast nem.
Szoval akkor most fekves, fekves, fekves, ugye! Nagyon vigyazz Magatokra, pihenj, ez a legfotosabb, az ember hajlamos azt hinni hogy Vele nem tortenhet semmi baj pedig sajnos igen. Pihi!
Nemuket meg nem tudjatok?

Rebe: Neked nem is olyan nagy a pocid! Csini!

Kamilla: de tunder ez a kislany, edes!

ANNA IS ATFORDULT HATROL HASRA! UUUUgy orulok! Olyan ugyeske! Eloszor oldalra fordul aztan felhuzza a labacskait es at"dobja" Magat! :D

Kajcsis kerdesemre senki nem valaszolt. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Csilla :P
Örülök, akkor minden OK!

Rebe :P
Te pocid formás, csini, kicsike :D
Én még nem vagyok csíkos és a köldököm is egyelőre inkább nyúlik mint lyukas, de nincsenek kétségeim... Valahogy mindenki a 30. hét körül reped :? mint Kamilla is...

Kamilla :P
Szépséges, s milyen jól látszik a kicsi lányod. Ti látjátok benne, kire hasonlít?

Riddencs :P
Én úgy tudom, hogy 12-13. hét után kifejezetten káros a plusz progeszteron... de jó lenne konzultálnod egy orvossal, aki ért hozzá... Egyébként pedig gratulálok a babákhoz!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti!

Én a gyümit is ugyanúgy egymás után etetem, ahogy a többi kajót. Mi a pihenőszékben eszünk.
Ma alma-krumpli volt a menű. Szerették. Holnap készítek barack-krumplit házilag. Majd meglátjuk :wink:

jucicuki

Riddencs
Vigyázz magatokra!Velem nem szedettek az elején semmit,a 9. héten tudtuk meg,hogy ketten vannak.

Dóri
Olyan édesek a lányok!

Juci
A kajakérdés nálunk sem lesz gond,anyós már most intézi a szabadságát,pedig nyugdíj mellett dolgozik csak 4 órában.Hiába mondom neki,hogy nem kell minket őrizni majd egész nap,éljék csak nyugodtan a kis életüket,ha szükségünk lesz vmire,akkor úgyis szólunk.Tegnap már a keresztelővel fárasztott.Félek,hogy nekem kicsit sok(k) lesz belőle.

Rebe
Szerintem sincs nagy pocakod.Az enyém elkezdett viszketni esténként.

Csilla
A vérvételből szerintem se tudnak "semmit" megállapítani ikreknél.Hallgass a doktornőre.Én is mindig a dokimat hívom aki 2 perc alatt megnyugtat.

Vásároltatok ti már ebay-en?Nekem van egy ismerősöm aki szokott.Tegnap láttam perego aria-kat,ami szerintem nem 40/60-as.Ha eljön az ideje,azt hiszem komolyabban rá kell majd nyomulnunk.
Apuka ma megvette a pelenkázóra a szép zöld fókás matracunkat.Az asztalos is megrendelte a bútorlapot a szekrényhez és a pelenkázóhoz.Úgy tűnik mire megérkeznek a kiskukacok,addigra elkészül minden.
Vendég

Csilla, örülök, hogy minden oké! :lol:
Vendég

Riddencs
Üdv itt :lol:
Érdekes ez a 18. héten javasolt progeszteron-pótlás :roll:
Ahol dolgozom, ott a lombikos mamiknak max. a 16. hétig szokták javasolni...
Nekem is teljesen spontán ikreim vannak (hacsak a tudatalattim nem működött :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörűek a pocakos képek. Ne aggódjatok a kgok miatt, szülés utáni strapában könnyen le is mennek. Nem baj, ha van egy kis tartalék.

Tontica

Nálunk az ikrek most esznek 6-7 óra körül 11 körül 2-3 körül 6 körül és este 8-9 körül. Reggel szopizás, 11 körül főzelék, 2-3 körül gyümi és tejcsi, 6 körül tejcsi és Dominak egy kis pót tápi, este ugyanígy, csak Laura is kap egy kis pótlást. Egymás után esznek, mikor melyik az éhesebb azzal kezdek, de például hétvégén a kocsiban uzsiztak és ott együtt evett a kettő, bébihordóba ültetem őket és úgy etetem őket. Szerencsére mindkettő szépen eszik, gyorsan eszik. Remélem tudtam segíteni.

Üdv : Zsani

snezsanett

vasalás helyett :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

jucicuki

Lányok!!!!

Tudtok valamit amit kismami is bevehet gyomorégésre?
Nagon kitoltam magammal: nagyim hozott disznósajtot, én hülye mg este 10kor ettem egy csomót belőle. annyira ég a gyomrom, h már fáj. ki akar szakadnia torkom :( :cry: :cry:

szanet

Szanet

Szerintem renit nyugodtan vehetsz be, mintha én is azt szedtem volna. Szegénykém!!!

Üdv: Zsani

snezsanett

Köszi Zsani!

megkérdem, gyógyszertárban..

szanet

Kamilla,
Jó a kép! :wink:

Csilla,
Örülök, hogy jó híreket mondtak, remélem személyesn is megnyugtatnak! Nem lesz semmi gond, majd meglátod!

Szanet,
Renit nyugodtan bevehetsz, nekem a védőnőm is mondta!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szanet :P
Rennie és cola! Utóbbiban én nem hittem, de kipróbáltam és pont az a hatása, mint a rennie-nek. (Sok-sok büfi és megkönnyebbülés :wink: )
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én a tejre esküszöm. Jó hidegen!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Rebe!
Nagyon csinos a pocakod! :D
Kamilla!
Gyönyörű a kislányod!!!!!!!
Juci!
A csajok továbbra is nagyon édik,ne is vasalj inkább még kérünk sok képet!!! :D :D
Csilla!
Nagyszerű hogy minden OK!!!!!!Sokan nem gondolkodnak az egészségügyben és halálra rémítik a kismamákat megalapozatlan dolgokkal!Még ha komoly a gond az ember akkor is elvárná,hogy normálisan levezessék neki a dolgokata! :evil:
Tonti!
Én egymás után etettem a lányokat és az ölemben ültek!Nálunk mondjuk ritkán volt sírás a kajáért,általában türelmesen kivárták a "sorukat"! :D Akkor ettek már egyszerre amikor már etetőszékben ültek.
Riddencs!
Én is a 12.hétig szedtem Utrot.Talán ha jól emlékszem még a tájékoztatóra is rá volt írva hogy terhesség alatt csak a 12.hétig szabad szedni.
Ma voltunk vásárolni a lányoknak,tiszta horror a gyerekruhák ára.Az mellett nem egyszerű méretben is ha nem is ugyanolyat,de hasonlót találni.Ti egyformába öltöztetitek a gyerkőcöket?Persze az egyneműekre gondolok!

bognartundi0727

sziasztok!

Nagyon köszönöm,hogy igy ismeretlenül is örültök az örömömnek :D :D Nagyon jol esik,de tényleg.Annyira szeretlek titeket olvasni, olyan mintha ismernélek titeket :D Na most jol elérzékenyültem :oops: Holnap irok,hogy mit mondott a genetikus.

Szép estét mindenkinek :D :wink:
s.csilla

Csilla

Drukkolok holnap.Mi is holnap megyünk kontrollra a vesetágulat miatt.
Vendég

Sziasztok!
Mostanában csak ilyenkor van időm/erőm írni :?
Az éjjelek még mindig horrorok. Tegnapelőtt 4 Hanga- és 2 Andris kelés. egnap csak 1-1!!!!, de ma már túl vagyunk 2+1-en...
Nincs valakinek valami használható ötlete, hogy tudnák végigaludni az éjszakát???Vagy minimális keléssel????

Tele vagyunk csini kismamákkal :wink:

Dóri!
Gyerkőcök édesek! Annyira szép kék szemük van, mindig megállapítom :D

Kamilla!
Nem hívod fel a dokid UH miatt? 36. héten sztem már nagyon nagy az esély egy szülésre...

Juci, Tontica!
Milyen gyorsan szokták meg a gyümiket? Mi mmég almával nyomjuk, de 2-3 kanálnál több nem megy le, fintorognak és öklendeznek néha :?

Szanet!
Gratulálok!

Kép
Kép
maminti81

Hanga bogár Kép

Pici Andris
Kép

Kingus szeret fürdeni
Kép

Kép
Kép
maminti81

OK, Maminti, Andrist stoppoltam valamelyik lánykámnak! Naggyon kis pasis :wink:
Hanga nagyon édes, hasonló karakter, mint Lilusom, úgy nézem. Kinga milyen szép, mosolygós kislány :lol:
Próbáljatok meg bevezetni valami alvás előtti rituálét, pl. masszázs.
Esznek eleget napközben? Egyáltalán éjjel kajcsizni kelnek, vagy csak ébrednek és foglalkozni kell velük?
Mi egy hétig ettük az almát, aztán a barackot. Én most üvegeset adok nekik pár napja. Univer. Alma-őszi. Alma-őszi-banán. Alma-krumpli.
Mindet szeretik a kis haspókok. :lol:
Ma saját barack-krumpli cuccot fogok készíteni, majd meglátjuk, mekkora sikere lesz.

Csilla, Banika mennek a drukkok! Minden rendben lesz, nyugi!
Utálom ezt a paráztatást egyébként, nem hiszem el, hogy nem lehet ezt máshogy, csak hogy a szívbajt kell hozni a kismamára. Miért nem akkor mondják, ha már biztos, gusztustalan, ez a lehet, hogy ez van...de nem biztos...

Banika!
Anyós témában akartam még írni, hogy vigyázz vele, az elején nagyon meg kell húzni a határokat, miben kéred a segítségét, mit szeretnél egyedül csinálni.
Nálunk is voltak gondok pedig mi anyuval megbeszéltük, hogy mindig szólok, ha kell segítség és hogy inkább a házimunkában kell segíteni, hogy legyen időm a gyerekekre, mert egy idő után volt olyan ismerősöm, azt vette észre, hogy ő nem is fér a gyerekhez, de a házimunka nem halad :roll:
Nálunk hála az égnek nem ilyen gond volt, csak anyu meg apu munka után minden nap átugrottak és párom mikor hazaért kicsit úgy érezte, hogy valami átjáróházba jött. Aztán megbeszéltük anyuékkal és most már nem nyüzsögnek annyit.
Szóval csak okosan!

Szanett! Remélem már jól van a gyomrod :!:

Riddencs?

Szép napot!

Judit

jucicuki

Jo reggelt!

Csilla: nalam parasabb kismamat keresve se talaltal volna es most megis azt mondom Neked hogy biztos vagyok benne nincs okod az aggodalomra emiatt a hulye Mom ertek miatt. A genetikai uh. a fontos! Remelem holnap mar raksz vonalzot!

Maminti: ez az ejjeli keles tenyleg horror lehet, esznek is vagy csak torodes kell Nekik? Ha nem enni kelnek en raaldoznak egy-ket ejszakat hogy nem veszem ki a kisagybol megha cigany gyerekek potyognak az egbol se. Sirni fognak, legyel ott megvigasztalni, puszika, simi, enek amit akarsz, az se fog hasznalni valoszinu de elobb-utobb majd elalszanak. Nalunk Alex csinalt olyat hogy mindig ugyanabban az oraban kelt es nem enni, mi bizony hagytuk es bementem hozza idokozonkent, ezt azt hiszem 2-3 ejszakan at csinaltuk es azota jobban alszik. Vagyis nem sir ejjel csak nyoszorog, berakjuk a cumit a szajaba es alszik tovabb. Tudom hogy kegyetlennek tunik de bejon! :wink: Sokan nyulnak ehhez a modszerhez mert sokszor ez az egyetlen megoldas, vagy az hogy kivarod hogy magatol megoldodjon a helyzet. Ha ehesek es azert kelnek nincs mit tenni max. annyit hogy ejjel megprobalod Oket megtomni. Adj Nekik vacsira joejt tapot, az jo suru, az enyemek is azt kapnak.
Gyumit hala Istennek gyorsan megszoktak, szeretik, jol esznek, ketten egy nagy uveggel.
Nagyon edesek a gyerkocok, Kinga tunemenyes ahogy furdik! :D

Jucicuki: en annyira tudom irigyelni azokat akiknek kozel laknak az anyukajuk, anyosuk, testveruk, baratnojuk stb. becsuljetek meg a segitseguket! Barcsak az en anyukam is minden nap atjohetne! Meg nem is latta az unokait! :(

Kajcsis valaszokat koszi, ezek szerint nem csak en etetek egymas utan, ez jo hir. Sajnos nalunk sokszor van siras-rivas etetesnel, amig az egyik eszik a masik ordit, nem valami turelmesek a gyerekeim. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Igy jatszanak a gyerkocok:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Maminti!
Nagyon szépek a babók!!Nálunk Nóra lányom 10 hónapos korában kezdte az éjjeli fesztiválokat.Azóta is sokszor kelek hozzá éjszaka,pedig már 21 hónapos!Nem egyszerű,de biztosan az a legjobb megoldás amit Tontica írt!Volt olyan éjjel hogy 2-fél 4-ig úgy gondolta hogy ő nem álmos.Nagyon ritkán vettem ki éjjel az ágyából,most már általában vissza alszik.Nem egyszerű :cry:
Tontica!
Nagyon édik a babák!!!!Örülök hogy már Anna is ilyen ügyes!!Neked sem lehet egyszerű a 3 gyerkőccel segítség nélkül!!Szomorú hogy ilyen távol vagy a családodtól!!! :cry: Ez a segítség dolog vékony jég,mert az sem jó ha nincs senki+meg az sem ha "túl sok"van belőle.Én azt tudom,hogy milyen ha nincs senki.Sokszor éjjel főztem,takarítottam,vasaltam....Most már egy kicsit könnyebb,hogy eljátszanak amíg végzek a házimunkával.Még soha nem töltöttek külön tőlünk egy percet sem.Néha jól jönne a segítség.Nem egyszerű ebben megtalálni az egyensúlyt ami mindenkinek jó!!!
Banika,Csilla!
Remélem minden OK!!!!!!!!!!!!!!!!

bognartundi0727

sziasztok!

Jajj de édesek ezek a babák!!! gyönyörködöm bennük!!!

Éjszaka: Maminti nem semmi hogy ennyiszer fel kell kelned. nekem egyszer vagyis nekünk mert mostanában egyszerre kelnek, ébresztik egymást. fél óra alatt letudva a kettő aztán visszalszanak. Fanni sztem nem kelne fel egyszer sem, de Gergő lármázik. ja szokott még bukni, fulldoklik. ilyenkor csak felveszem, mondom neki minden oké, és alszik is tovább. ez kb egyszer van/éjszaka.

szülők:anyámék 50 kmre vannak, anyós,350 km-re. mikor volt segitségem, akkor több munkám volt.a gyerekeket én láttam el, más munka nem nagyon volt. kellett vele foglakoznom nem tudtam pihenni, meg ugye megszokott dolgaimat én szeretem csinálni.
szóval nem mindig jó a segitség. én tudok boldogulni.
anyukám is minden hétvégén jön, már a férjem megjegyezte hogy nem kéne... :roll: :roll:

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Megettek tízóraira fejenként 130 g saját készítésű őszi-krumpli papit :lol:
Ne röhögjetek ki, de tök meghatódtam, hogy így szeretik a főztömet :oops: :oops: :oops:
Bár sok mindent nem kellett vele csinálni ugye :wink:

Judit

jucicuki

-Köszi a tanácsokat! vetettem párommal egy doboz Renit, h legyen. De nem vettem be , m elmúlt estére :lol:

-Valaki írta a kólát. Nekem attól is égett már a gyomrom :wink:

-A gyerkőceitek csodaszépek, nagyon édik!!!!!! Milyen nagyok már!mikor elkezdtem ide írni, akkor még a hasatokban voltak :lol:
Úgy várom már az enyémeket is!!!

-Szülők: Tényleg nehéz ebben megtalálni a középutat. Ahogy ismerem a páromat, ő is kiakadna, ha itt ugrálna valaki éjjel -nappal. Amúgy tényleg nem jó, ha az ember hazajön a kis családi fészekbe és mindig vmi "idegen" van itt. én sem szeretem, m akkor már nem tudom elengedni magam.
Ettől függetlenül szeretem, ha jön a család, vagy ismerősök, de valóban kell találni vmi köztes megoldást!

szanet

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a reakciókat, olyan jól esett, hogy ilyen sokan írtatok! Kaposváron szerdán azt mondta, egy másik orvos, aki az UH-t csinálta, hogy ne szedjem a Duph-t, mert felesleges...sztem is, ezért most redukálom :) , meg megkérdem a szhelyi orvosomat is róla...

Úgy tűnt tegnap, hogy egy kisfiú és egy kicsi lányka lakik a pocakomban:):):)!!!

Tontica, Maminti., Jucicuki: csodaszépek a babák, gratulálok! :D

Kép
riddencs

Riddencs!

Gratula a vegyespároshoz :lol:

Tünci!

Én igyekszem őket nem egyformában járatni, de néha elcsábulok, mert olyan édesek :oops:
Egy tini iker ismerősöm mesélte, hogy ők nagyon utálták, hogy még a ruháik is egyformák, ezért nem akarom erőltetni.

Zsuzska, akkor Te mindent egyedül csinálsz? Főzöl is? Le a kalappal :shock:

Judit

jucicuki

Bocsi; Maminti, azt irtam probald meg ejjel megtomni Oket, nem ejjel hanem este vacsira, eltevesztettem.

Most csak ennyi mert Anna is irni akar a billentyuzeten. :lol:
Egy percem sincs. :roll: :evil: :cry: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Juci!
Én is így vagyok ezzel+még az a helyzet,hogyha találok végre vmi nagyon édi cuccot,elfogadható áron akkor külön örülök,hogy van belőle 2 :D .Nálunk már néha igénylik,hogy olyan legyen rajta is mint a testvérén :) .Én nagyon erősködtem,hogy nem lesznek egyformában,mindenki hülyének nézett :D .

bognartundi0727

Banika,Csilla!
Mi a helyzet veletek?????

bognartundi0727

sziasztok!!!
most értünk haza!!! d.u 1 orátol!! De az a fotos,hogy megérte várni ,mert minden oké :!: :!: :!: mostmár megnyugodtam( remélem :oops: )ez a vérvétel ikreknél egy nagy humbukk :evil:
mostmár csak uh-ában bizhatok!!!!holnap rakok fel képet,ha sikerül meg vonalzot :D
nagyon arik a gyerekek :!: :!:
Riddencs gratula kiskukishoz meg a punáshoz :lol: :lol:
Banika mi volt?????
most lefekszem ,mert nagyon elfáradtam ( a várakozásban :lol: )
szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s.csilla

Sziasztok!

Gyerekek gyönyörűek :lol: Én is szeretném már az enyémeket cirmókálni.
Anyós témában köszönöm a hozzászólásokat.Én is úgy gondolom,hogy időben tisztázni kell,hogy ki mikor miben segít.Én már mondtam neki,hogy amit tudunk ,azt úgyis megoldjuk.Ha nem megy akkor szólunk.Tudom,hogy jót akar szegénykém,de a párom az egyszem kisfia és azt hiszi az a jó,ha felnőttként is úgy kezeli,mint egy gyereket.Kicsit nehéz elfogadnia,hogy felnőtt a kisfia és azt gondolja mindent neki kell megoldania helyette.
Pécsen 11-től negyed 5-ig voltunk.A "szokásost" mondták.Megvan a tágulat,picit nőtt,de működik mindkét vese a Marcinál.4 hét múlva megint mehetünk.Ja!Kétpetéjűek!

Riddencs
kaposváron a Varga dokinál voltál uh-on?Én mindig hozzá kérek időpontot,mert nagyon normális.Állítólag ő a legjobb uh-os nálunk.

Csilla
Örülök,hogy minden rendben.Én is itt döglődöm az ágyban,mert totál kifáradtam a több órás várakozásban.A doki kért elnézést a rendszer miatt,de elég nagy a körzet amit el kell látniuk.

Tonti
Kicsit kölcsönadhatom az anyóst?Én is attól félek amit a Juci férje érzett,hogy átjáróházban élünk majd.

Zsuzska
Én is szeretem a magam dolgait én intézni.Már attól kiver a víz,ha esetleg előbb befektetnek,akkir ki mossa a cuccaimat.De valószínűleg a barátnőm kérem majd meg.
Vendég

Tündi

Babaexpo vasárnap?
Vendég

Juci!

nem, nem fözök, csak hétvégén.úgy hozatjuk.mosok, tergetek, mosogatok meg ilyenek.

Mikor én 4 hónapot a kórházban voltam, nekem minden cuccom a férjem mosta, ő vásárolta a betétet, a sampont, a hajpakolást, a kaját, és ő fözött is, és szinte minden nap hozott be. most is rengeteget segit.ő a legjobb segitség! :lol:

jó éjszakát! nyugisat!:)

zsuzska80
Szombathely

Juci!

nem, nem fözök, csak hétvégén.úgy hozatjuk.mosok, tergetek, mosogatok meg ilyenek.

Mikor én 4 hónapot a kórházban voltam, nekem minden cuccom a férjem mosta, ő vásárolta a betétet, a sampont, a hajpakolást, a kaját, és ő fözött is, és szinte minden nap hozott be. most is rengeteget segit.ő a legjobb segitség! :lol:

jó éjszakát! nyugisat!:)

zsuzska80
Szombathely

A pasim a lakásban tologatja a babakocsit.Ez már a vég. :lol: :lol:
Vendég

Csilla!
Örülök,hogy minden OK!
Banika!
Jól kipurcanhattál egész nap!Örülök,hogy jól vannak a "kiskukacok"!
Ha minden igaz akkor megyünk vasárnap,mert nálunk csak az biztos ami elmúlt.Regisztráltattam asztalt, úgyhogy elméletileg ha bírják a lányok akkor ott leszünk.Remélem találkozunk :D :D

bognartundi0727

Tünci

Ha megint olyan banga lennék,hogy későn esne le,hogy te vagy,akkor kiabálj rám nyugodtan.Ti árultok is?Remélem ki tudunk menni délelőtt.
Legközelebb ha megyünk Pécsre 4 hét múlva,akkor már párnát is viszek.Most csak a heti hidegélelemről gondoskodtam.

Banika
Vendég

Sziasztok!

Csilla, Banika, örülök, hogy minden ok :lol:

Mindjárt indulunk a szemészet fél éves kontrollra, ha minden ok, akkor legközelebb 18 hósan megyünk :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Zsuzska

Én egyszer kértem meg a párom,hogy kapcsolja be a mosógépet.Mellékeltem neki képes ábrát,hogy mit hova kell öntenie.Ő mégis inkább önállósította magát,úgyhogy fogalmam sincs mi lett a mosószerrel meg az öblítővel,mert nem a helyére öntötte a drágám.De lelkesen takarít,törölget és nem háborog ha átrendeztetem vele a lakást kéthetente. :D
Vendég

Banika: Igen , a Varga dr-nál voltunk, nagyon rendes volt, mindent szépen átnézett. Úgy elmentem volna a Bababörzére, de anyukámnak vas. van a szülinapja és Szhelyen leszünk. Pécsen kihez jártok?

Csilla: Jó hír, hogy minden rendben a babákkal! :)

Az én pasim, mikor megtudta, hogy ketten lesznek, őrült inf.gyűjtésbe kezdett a babaholmikkal kapcs-ban, így mára már jobban tudja, mit kell megvenni és mennyibe kerül, mint én...Hihetetlen! :D :D

Szép napot mindenkinek!
riddencs

Sziasztok!

Csilla: tudtam en hogy minden rendben van a babakkal! Eljen!!! :D Hany hetes vagy most?

Riddencs: gratula a nunis-kukis paroshoz!!! :D Jo fej lehet a parod, mennyire orul a babaknak! Az enyem mindig azt mondogatta ha koran meg akarok ozvegyulni szuljek Neki ikreket :lol: de soha nem gondoltuk volna hogy bejon (nem a megozvegyules :lol: ). Most mar imadja Oket!

Jucicuki: valoszinu en is elcsabulnek neha ha lany-lany vagy fiu-fiu parosom lenne hogy egyforma ruhaba oltoztessem oket de azert az tulzas mint amit egy anyuka muvel akinek lany ikrei vannak akik a fiam iskolajaba jarnak hogy minden nap ugyanabban a ruhaban mennek iskolaba raadasul nem is hasonlitanak egymasra mert ketpetejuek.
Nalunk konnyu a helyzet! :lol:
Drukk hogy mindent rendben talaljanak a kontrollon!!!

Alexem szerintem fogzik, tegnap ejjel 3-tol fel 5-ig csak sirt, megetettem es meg utana is folytatta, adtam Neki fajdalomcsillapitot es akkor nagy nehezen elaludt, ott kellett ulnom az agya mellett es rakosgatnom a szajaba a cumit. :( Remelem nem kinozza meg nagyon az a franya fogacska es hamar kibujik! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Latom sehol senki, mi voltunk setalni, babak alszanak a babakocsiban, fo az ebed.

Anyostema: en most egy kicsit hadd alljak az anyosok partjara mert:
1. nekem nincs igy nem tudom milyen :lol:
2. meg egy anyosnak is orulnek csak valaki segitene takaritani, vasalni, fozni, babakra vigyazni neha
3. en is fius anyuka vagyok es ha arra gondolok hogy egyszer majd egy "nember" :lol: elveszi tolem az en edes, draga, kicsi fiamat akkor sirhatnekom tamad! :roll:
De most komolyan, en akartam, en hordtam ki, en szultem meg, en nevelem, vigyazok Ra, imadom, mindent megteszek Erte, ezert tiszteletet erdemlek, nem?! Szerintem barmilyen is az anyos nem szabad ellene beszelni a fiut hanem az anyossal kell/ene megbeszelni hogy ez es ez nem tetszik, legyen szives valtoztatni rajta. :wink:
Meg szerencse hogy van egy lanyom is. :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Banika!
Megígérem hogy Rád kiabálok :D A párom szerint a mi ismertetőjelünk a két "boszi",a tied pedig a pocakod.Jól kiröhögtem,hogy ez egy babaexpon nem biztos hogy jó ismertetőjel,mert kb.100 pocakos kismami lesz :D :D .Árulni is fogunk,ha a lányok hagyják,felgyülemlett egy "kevés"ruha a 21 hónap alatt.
Ja 21 hónaposak ma a boszorkáim :D :D :D !
Juci!
Remélem minden rendben lesz!!!!!!
Riddencs,Banika!
Velem a Varga doki szörnyen bunkó volt.Szülés előtt leküldtek még UH-ra hogy nézze meg biztosan fejesek-e.Akkor már komoly görcseim voltak.A szülésznő aki lekísért mondta,hogy menjek csak,ő meg nagyon lehordott miért nem vártam ki a sorom.Közölte,hogy az egyikük farfekvéses és mindenképpen császár!Még szerencse hogy az egyik doki aki vizsgált előtte nem hitte el és meggvizsgált mégegyszer!Ő mondta hogy ha ez a gyerek faros akkor a seggén nőtt a füle,mert ki tudja tapogatni a fülét :D Majdnem megcsászároztak ok nélkül.Nekem rossz élményem volt vele,de persze ez nem jelenti azt hogy rossz szakorvos!!Csak annyira megmaradt bennem,mert abban a kiszolgáltatott helyzetben szörnyű ha így bánnak valakivel. :cry:

bognartundi0727

Sziasztok!!!

Banika szuper,hogy veletek is minden oké!!!!!!
Juci , nem is tudtam, hogy fél évesen már lehet szemészetre vinni a babokat :shock: Sajnos mátét csak tavaly vittem el ,mert én vettem észre hogy a néha kancsalít :( egy éve van szemüvege, és elég nagy dioptriás 4és 6 -os :? Veleszületett rendellenesség.A családunkban senkinek nem volt szemüvege.ha tudtam volna hogy el lehet vinni 6 honaposan,akkor lehet,hogy mostanra már sokat javult volna!!!!Ja és sajnos mindig szemcsi kellesz neki :? De sztem tök jó áll neki :D

Tündi!! Boldog 21 hónapos fordulót a lányoknak!!!!!!
Tontica annyira tündérek a a gyerekeid :!: :!: Nekem sincsen semmi bajom anyossal , igaz egy évben kb 3 -szor látogatjuk :D

Sajna nem müködik a szkennelő(remélem jol írtam)és nem tudok képet rakni.A videot sem sikerült feltölteni :? 13 hetes vagyok.Mindjárt rakok fel vonalzot :)
Ja és végre tudok főzni!!!!!! Nálam is kész az ebéd!!!!!!!
s.csilla

Csilla!

A koraszülötteket vinni KELL először hetente, aztán kéthetente, aztán havonta és most legközelebb 18 hósan kell csak menni :lol: :lol: :lol:
Kancsalság, azt mondta, hogy 9 hónapos korig normális, ha utána esetleg észrevesszük, hogy még összeakad valamelyiknek a szeme, akkor kell előbb menni.
Szörnyű, hogy ezt egy időre született, "egészséges" gyereknél senki nem mondja el...

Tonti!

Én soha nem beszéltem anyósom ellen, csak ha valami nagyon nem tetszett akkor szóltam, de anyósom mióta megismert utál, főleg miután komolyra fordult a dolog. Ha van rajtam sapka azért, ha nincs azért, szóval elég nehéz szeretni, pedig kevés ember van, akivel én nem jövök ki :oops: :roll: :cry:

Tündi!

Boldog hófordulót!

Ma meglátogattuk a korás nővérkéket, nagyon örültek nekünk, vittünk fényképet is ajándékba. Ezt:

Kép

Nagyon örültek nekünk :lol:

Este nálunk buli lesz, anyu szülinapját ünnepeljük, tegnap este legyártottam tiramisut, amíg Ati babázott.

Puszi Nektek!

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: