Sziasztok!
Rugó alszik

Egyelőre
Sense, örülök, hogy alakulnak a dolgok (Botó, mellgyulladás...). Volt valami a tévében?
Végbél-tükrözés...
Az Alice in Chains-nek meghalt már az az énekese, aki a 90-es években volt nekik? Mintha úgy rémlene. Pedig olyan jó kis fonott szakálla volt egy klipben.
Regina, nagyon kreatív vagy ezzel a gumipókkal
Anikó, nálatok is van traktor-mánia? Ha Rugó lát egyet, akkor ott megáll a világ, képes 15 percet csodálni a traktort működés közben

Hú, de szoktam unni. Szépek vagytok!
Gica, kedves vagy

Bár nem hiszem, hogy nélkülözhetetlen lennék
Homok-süti - Zsuzska ügyes akkor, nálunk még ilyen nincs. Mondjuk elég ritkán szokott homokozni is.
Ami most nálunk menő, az a bogár-fogdosás

A szomszéd kerítésén napoznak mindig, odajárunk hát
Ágica, hogy vagy ma? HOgy fogod időzíteni a vizsgálatokat majd?
Amúgy Petra meg Rugó azonos fejlődési ütemet tartanak, sem bili, sem beszéd
Niki, várjuk a képeket...)
Anitja, hogy vagytok???
Város-falu: én alapvetően egy faluban nőttem fel, amit később várossá nyilvánítottak - de elég kevés a lakosa. A helyi közösséghez azonban inkább lazán kapcsolódtunk - ennek sok oka volt: pl. anya válása, anyai ágról máshonnan származtunk stb. Gyerekként szerettem ott lakni. Kamaszkoromban meg később viszont nagyon jól esett városban lakni

Én nem vagyok egy nagy társasági ember amúgy, nem is nagyon szeretek beszélgetni. A lépcsőházban azért tudtam nagyjából, hogy kik laknak. Most faluban lakunk megint, és jelen pillanatban ez esik jól. Szóval ha Rugóval kimegyünk az utcában, akkor szeretem, hogy ismerem az embereket, akik elmennek az utcában - még ha csak látásból is. De ide sem tagozódtunk be szorosan, ez olyan agglomerációs lét. Ha nem lenne 7 km-re Db., azért nagyon szenvednék...
Viszont az a kis zsákfalu, ahonnan G. származik (600 fő), az már nekem sok lenne. Nagyon erősen köti az embereket, minden házban tudják, hogy ki lakik, és a legfontosabb szinte, hogy a másik mit mond az emberről. Persze, ha nem törzsökös valaki, akkor más a helyzet, de alapvetően ez az erős kapcsolatháló nem az én ízlésem.
Na, megyek, elpakolom a lakást, amíg R. alszik