A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, és engem ez a tejmentes diéta nem is zavarna, de úúúúúgy hiányzik a csoki :oops:
Vendég

Én 14 évesen 64 kg voltam, aztán 23 éves koromig 50 :oops: . Hát szerintem nagyon hülyén néznék ki most 50 kg-osan, a szülések után egyébként is változott az alkatom, a csontozatom. Hiába jöttek rám a régi ruháim, mégis nehezebb voltam 8) . Én is szemezek az 55 kg-al, de szerintem már soha nem leszek annyi. És ahhoz képest, hogy Pankával 69 kg-osan kezdtem a terhességet, most meg vagyok elégedve a 60-al :wink: .

Regi, de jó, már fel is lépsz :shock: :D ?!?! Gyorsan visszarázódtál :lol: .

Panndi, akkor mi nagyjából egy súlycsoport vagyunk, csa Te is magasabb vagy nálam 8) , tehát rá kell döbbennem, hogy dagi vagyok 8) :twisted: ...
dettyk

Állás: igen, a bölcsiset és a testhezállóbbat választom, ami távolabb van és alacsonyabb a presztízse :roll:
Rugó most fontosabb, és hogy legyen pár hét az átállásra :D

Testsúly: 51 kg vagyok, 170 cm :roll:
Voltam már 47 kiló is (25 évesen, lakásfelújítás után), a maximum meg 54 volt, mikor 18 évesen felzabáltam az összes húsvéti kaját, mivel nem jöttek vendégek :roll:
Egyetemista koromban aztán 50 lettem, és ezt nagyjából tartom 13 éve.

De egy kis torna rám férne, csak hogy én soha nem csináltam semmit :roll:

Most sok dolgom van, R. meg elaludt :D :D :D :D 8) Eszek, teregetek, és a többi :arrow:

Panndi, az egy kiló tényleg nagyon jóóóó :D

Heni, jó nyaralást akkor. Mikor mentek?

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, be kell jelentkezem egészségügyi vizsgára, jövő héten már vsz. túl is leszek rajta - ha minden jól megy.

Elég jó volt a tanfolyam, amire nem is számítottam. Egy db-i mentős csákó tartotta, nagyon sok sztorit mondott - elég sok morbid volt közötte. Meg voltak fotók is a power point alatt - pl. itt egy szíven szúrt ember, aki túlélte a támadást, mivel nem húzták ki a kést belőle. És azért látszik az arca is, mert hozzájárult, hogy a fényképét oktatási célra felhasználjuk :shock:

Mondjuk voltak sokkoló dolgok is - pl. koponyaalapi törés kezelés nélkül pár nap múlva. Balesetek, stb.

De tényleg tetszett :D

Este nyolckor értem haza.
Pénteken megyünk a babát fújni, akkor a gyakorlati rész lesz.

Holnap megyünk a fősulira, és remélem, sikerül mindent megbeszélni, és szeptembertől kezdhetek ott. Remélem :shock:

Ha ez így lenne, a másik helyre szerintem be sem adnám a pályázatot 8)

Na, tényleg mentem.

Kép
vindolanda

Dettyk!
Jaj, szegény Panka! :( REmélem azért hamar átmegy rajtatok ez a vírus. Borzasztó lehet látni, ahogyan szenved. Sok-sok gyógypuszi neki!

Heni!
De jó, hogy tudtok menni nyaralni!
Ne idegesítsd magad azon, h Péterke elfelejt szólni, vagy későn szól. Nehogy elkedvetlenedjen ő is.
A papot valami gyors sütivel kínáld. Olyan jókat tudsz sütni!

Vindolanda!
A paraméterek szerint jó alkatod van! :wink:
És hogy bírod, h egész nap fenn van Rugó? Kezded megszokni?

Mi pedig kb 1 hete elértük azt, h már ebéd után alszanak el. Eddig 11-f12 körül dőltek ki, aztán a múlt héten még délben sem aludtak, ezért akkor megebédeltünk és utánna jött a szunya. Egész jól beálltak rá, csak nekem kell megszoknom, h a főzést átrendezem. Mert ugye eddig szép nyugodtan megfőztem, amíg aludtak és utánna kaja. Most vagy mindig előre főzök egy nappal, vagy délelőtt. Ti hogy csináljátok?

Gica

Kép
gica1

Vindo julius 30. csütörtökön reggel indulunk és vasárnapig maradunk.

Regi jó alak? Lehet még a talin. Kicsit nagyon rákattantam a csokira :oops: csak + 5 kg , mi az nekem, 73 kg vagyok :shock: 68 voltam szülés után pár héttel, gondoltam is csak 3 kilót kell majd leadni a versenysúlyomhoz, na tessék :shock: :oops:

Panndi nekünk sem fáj már a pocó:-) egyértelműen a GW segitett.

Áron elaludt, Péter még nem, de a szobájában, zöldbabot kellne csinálni, de semmi kedvem.

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
Debrecenben fogsz tanítani vmelyik fősulin ha minden összejön?

Kép
gica1

Hát, nekem a cél 55 kg lenne :roll: Ja, én is 170 cm vagyok.

Én voltam 45 kg, de akkor azért voltak problémáim... na mindegy.
Vendég

Gica, hát fogyni nem is akarok, de egy smirglivel itt-ott nekiesnék magamnak :wink: Ha használna :roll:

Ha jól alakulnak a dolgok, Böszörménybe kerülök.

Hát, elég idegtépő, ha nem alszik, de a 45 perces altatás még rosszabb... De ma valahogy elaludt, mondjuk sétálgattam vele pár percet, szóval rásegítettem :roll: Sokat voltunk kinn délelőtt, és elnyomta az idő.

Megyek vissza teregetni :arrow:

Kép
vindolanda

Zsófi áll az az ablakban, és kiabál a kakasnak, akit egyik reggel hallottunk kukorélni: "Ébredj, kukori! Légyszi, kukori!" :lol:

Meg újabban, ha valamit nem szeretne, azt mondja, hogy légyszi ne :) A légy szíves-ből találta ki, mi nem használjuk a légyszi szót :)
Vendég

És megtörtént ma az első falfirkálós baleset is. Amíg telefonáltam, R. belopózott a szennyeskosár mögé egy tollal, és kb. fél négyzetméter területen alkotott :roll:

A kis Picasso :o

Kép
vindolanda

Panndi, 170 cm vagy :shock: ? Én is...na jó, 169 8) , de magasabbnak tűntél nálam. Ennyire gönye vagyok :twisted: ??
Amikor Bencével várandós lettem, 49 kg voltam, az volt az alsó rekord, de akkor mindenki hűledezett, hogy mi bajom van? Nem volt semmi, csak államvizsgáztam 8) . A maximum a 85 kg volt, mindkét gyerekkel 85 kg-osan mentem szülni. Panka után jópár hónapig 76-78 kg voltam, na az durva volt :oops: . Na, súlytémát lezártam, egyébként is mindenkinek más a csontozata, alkata stb. 8) .
dettyk

Hát utoljára 170 voltam, lehet, hogy nőttem :)
Vendég

Én Zsófit 76-tal, Fruzsit 72-vel szültem. Azt hiszem, nekem jó fogyókúra ez a gyerekvállalás-dolog :lol:
Vendég

Panndi, nagyon édes beszólásai vannak Zsófinak :lol: !

Pankán vmelyik nap nevettünk jót: Bence kérte, hogy mondja utána: "Kicsi lány, ne dumálj!". Panka lefordította: "Kislány, ne ugass! :oops: ". Ez persze véletlen lehetett, mert éppen mellettünk volt 2 kutya :P ...De jót nevettünk, csak nehogy használni kezdje abban az értelemben...

Vindo, lehet, hogy elkiabáltad ezt a pályaválasztás dolgot :lol: ...mi is túl vagyunk már ezen 8) .
dettyk

Hát, Rugó beszólásain egyelőre nem röhögünk :roll: :wink:
De Panka meg Zsófi már nagyon ügyesek, kombinálnak:)

Bár R. ma kinyitotta az egyik könyvét, rámutatott a labdára, és azt mondta, hogy labda. Nála ez is komoly dolog :roll:

Bezzeg a csavarhúzás, DVD-kezelés stb. az megy neki.

Megyek tanulok elsősegélyt, jöjjenek a gerinctörések és az égési sérülések :arrow: :shock:

Kép
vindolanda

HAli..nem volt net...:-(

Panka drága.++++++++++++++jobbulást!

Kilót: hát szeretnék én is leadni vagy 3-4 kg-t..:-)
Mozognom kéne..na majd szeptembertől rendszeresen..Emma bölcsis lesz!!!:-) fél napra...

Megyünk mi is nyaralni...azt hiszem Földvárra...5 napra..:) Igaz apa dolgozik napközben :-( de délután már velünk lesz...

Nem is elékszem miket írtatok..bocsi :-(

pihizek kicsit..este nyári szinház...csak ma anyuval megyek ( apu nme alar, és ne menjen kárba a jegy) Párom fogj letenni Emmát.....hát nem tudom...
Eddig senkinek nem engedte....csak úgy ha én is ot vagyok....pár napja próbáljuk h mindketten bent vagyunk...és ketten tesszük be az ágyba..vicces..de jó lenne ha Páromnak is hagyná...de mindig mondja Apa nem, Anya!..anya, anya....:-(

Pedig az augusztusi 3 napos esküvőig alakulnia kellene...

:arrow: a konyhát rendbe tenni

JAja Emlékszem láttam a egy kis tündéri husi csajszit! NAti..milyen édes!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Csajok beszólásai :lol: :lol: :lol: :lol:

VIndo: munka: +++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, hová mentek majd esküvőre?

Mi szeptemberben Miskolcra fogunk, de családostól 8) Majd meglátjuk, mennyire leszünk lazák. MOndjuk éjszaka hazajövünk, ha R. elálmosodik.

Kép
vindolanda

Hú, a múltkor Gábor nyitva hagyott egy lapot a böngészőben, és szlovéniai szállásokat nézegetett :D :roll: 8) :shock:

Hátha...

Kép
vindolanda

Mi is megyünk esküvőre szeptemberben :)
Vendég

Silka!
Boldog szülinapot :)

ezt a szófosó bandát :) :) látszik nem süt ezerrel a nap :)

amúgy Sziasztok :)

mi szombaton megyünk esküvőre :) Míra ruhája már majdnem kész az enyémet befejeztem,csak le kellene vágni a szálakat+vasalni :) közbe meg dekorációkat kellene csinálnom,mert bevállaltam én is :) csak kedvem nincs :)

kilók:én anno 55 voltam,míg fogigátlót el nem kezdtem szedni aztán szép lassan felkúszott 65-69 kilóüra :) onnan tudtam h. híztam h. egy gatyám szorult :) ha meg fogytam akkor meg majd leesett :)még hiányzik -4-5 kg és akkor már jó leszek :) most vettünk sárgabarackot 25 kg-ot általában ilyenkor reggeltől estig azt eszem és akkor meg megy a hasam :) jó fogyi :)
tényleg Panndi ha kell akkor gyertek át 7körül itt van tőlünk nem messze akik árulják 300,-/kg :) egy láda kb. 10-12 kg :)

Pankának jobbulást :(

Regi!
tegnap kiékültünk remélem este bescanneli :)

brokkolit imádom :) meg minden ződséget :) de megkívántam most :)

:arrow: hajtogatok,vágok,ragasztok :)

KépKép
viranka

Ja, szóval az állások kapcsán az kimaradt, hogy az elsőt vissza kellene mondani holnap csak azért, hogy a másodikon indulhassak - ez utóbbit azonban nem 100%, hogy megnyerem, mert persze több jelölt is van rá (bár nekem ugye meg van a PhD-m, ami előny).

Szóval az, ami 15 km-rel távolabb van, biztosabb. A közeli meg az egyetemen olyan vagy összejön, vagy nem. És ráadásul olyan tanszék ez, ami nekem nem vág a szakmámba.

De ugye szeptemberben lenne szavazás a másodikról. Pofára meg nem akarok esni, hogy a fősulit visszamondom, aztán meg egy egyetem nem jön össze. Akkor meg ott maradnék állás nélkül.

Hú, remélem, így érthetőbb volt. Ezen kívül vannak még apró nüansznyi dolgok, amiket azonban ide nem írok le. A másikban meg nem akarlak benneteket ezzel untatni.

Így végül arra jutottam, hogy ha holnap mindenben megegyezünk, akkor igent mondok nekik.

Viranka, milyen díszeket csináltok?
Sárgabarack :shock:

Kép
vindolanda

Panndi, Ti hová mentek esküvőre? Ott alszotok majd?

Kép
vindolanda

Mi még nem tudjuk hova megyünk...csak annyit árultak el hogy kastély szálló..ahol 80-an tudnak aludni ( állítólag kevés ilyen van) szóval még titok. :-(

Vindo: hm...ne, irigyellek...de biztos jó lesz a vége. :-)

burgyázunk...:-) = gyúrma, ja a szandi meg hancsi. hogy miért?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka
ha mész Ágicához én is sokszor puszilom és gyógyuljon meg gyorsan, ki a gyanúból

Anita
Kis husi Nati :)

Mesi
Hajrá fogyi!!

Aniko
Csak a türelem. Nem hiszem, h a leírtakon kívül tudsz bármi mást tenni. Nem szabad teljesíteni ami ésszerűtlen és hagyni kell egy darabig. Nálunk ez jött be.
Ha rossz nap van akkor sajnos sok hiszti van, de el fog múlni. Lehet foga is jön vagy valami más is lehet a háttérben.

Vindo
Hogy munka megbeszélés, mert te vagy a befutó??? Csak nem mertem leírni :) de úgy látom igen.

Dettyk
Szegény Panka puszi neki :(
Nem itt Pesten Kondorosi usziban.

Gica
Örülök, h mobilabbnak érzed magad.

Regi
Hú de jó fellépés :) no remélem lesz sok kép rólad :)

Mi is megyünk Balcsira jövő héten Lellére csüt-pé-szombat. Remélem jó idő lesz, mert idén már biztosan nem megyünk Balcsira még 1x.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

vindo: hilltop neszmély borhotel, ott is alszunk :)

viranka: köszi, hogy szóltál, de szombaton elutazunk, úgyhogy most kihagyjuk, pedig nagyon szeretem :)
Vendég

beszéltem Ágival(sajna úgy jöttek össze a dolgok,h. nem tudtam bemenni hozzá) azt mondta,lehet/vszínű hv-re hazaengedik,most a vérnyomását ellenőrzik,nem kapott vízhajtót :)

KépKép
viranka

Viranka, Ágicát úgy engedik el, hogy csak a hétvégére vagy végleg??? És Petrával mi újság, nem tudod?

Hú, Panndi, borhotel :D 8)

Kaqk, Panndi, micsoda helyekre jártok Ti esküvőkre. A miénk szerintem egy snassz mezei miskolci vendéglőben lesz :roll: Tudom, nem az számít :D

Közben megérkezett G., gyorsan a kezébe nyomtam Rugót :lol: 8)

A korababa a harmadik szomszédban, akiről szoktam néha írni (29. hétre született), már jobban van. Sőt, Bp-ről már Db-be szállították, és ma kihozták a nagyszülőkhöz is. A nagymama szerint szép. Nagyon félt attól, hogy valami probléma visszamarad neki, de egyelőre úgy tűnik, rendben lesz. Igaz, egy cisztája az van, de állítólag szépen operálható :(

Na, lépek is :arrow:

Kép
vindolanda

Fleur, értem akkor :wink:
Hát, holnap már okosabb leszek.

Rosszullétek vannak még?
Lilla hogy van?

Kép
vindolanda

Végül is a pap nem jött :roll: mert beteghez kellett mennie, én meg itt sütök neki :roll: na jól belakmároztam legalább :oops:

Heni
KépKép
heni81

na jó kis oldalkezdés :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, drága Lányok!
Bocsánat, hogy eltűntem, elég sok minden zajlott az elmúlt két hétben (címszavakban: elsősegély-tanfolyam, elsősegély-vizsga, járok rutinra vezetni, voltam Hellinger-családfelállításon, elkezdtünk lakásokat nézni -- majd írok is kicsit ezekről, ha marad idő). De olvastalak Titeket, különösen sokat gondoltam NATASÁRA, ÁGICÁRA és most szegény PANKÁRA is! Remélem, minden rendben lesz mindenkivel!
Úgy érzem, esélyem sincs mindenre reagálni, de próbálkozom:

NATASA GYÖNYÖRŰ, igazi husibaba és nagyon hasonlít Nolkára!

Az ünnepelteket utólag is isten éltesse, sok puszit küldök nekik!

A babafotókat is mind megnéztem, tüneményesek!!!

Nyaralóinkra is folyamatosan gondolok, alig várom az élménybeszámolókat. DETTYK: csodásak a képek, Panka imádnivaló, és látszik, hogy nagyon élveztétek!

GICA: ha jól emlékszem, Te keresnél vezetésoktatót, én az enyémet meleg szívvel ajánlom, ha érdekel, de a pesti oldalon ad órákat (én a Határ úthoz járok). írj privit, ha így is jó, és elküldöm a nevét-elérhetőségét.

VINDO: megértelek, hogy vacillálsz az állások között. De szerintem ilyenkor tényleg önzőnek kell lenni, és addig nem visszamondani a másikat, amíg az egyik nem (kvázi-) biztos. Már ha ez járható út. Drukkolok Böszörményhez! +++++++++++++++++
Köszi, hogy kérdezed a vezetést, egyelőre élvezem, bár még csak rutinozunk. Ami engem aggaszt, az az, hogy mindössze 4 alkalom (= 8 óra) után már vizsgázni is kell, szerintem ez elég kevés. De majd meglátjuk. Az elsősegélyvizsgához ajánlok egy oldalt (de lehet, hogy a tanfolyamotokon is fogják), a letölthető e-book szerintem elég a vizsgára, de vannak fent tételek és a kétnaponta jövő hírlevélben is vannak még tök jó anyagok, infók: www.elsosegelyhely.hu

FOGYÓKÚRA: REGI, én úgy Veled tartanék, de félek, egyelőre nem fog menni. Annyit kell mászkálnom ide-oda mostanában (lakásnézések, vezetés, ügyintézés), hogy sokszor semmi időm enni, salátás grillhúsokat meg általában nem árulnak sehol (egy helyet tudok, de arrafelé ritkán megyek). A közeli kifőzde, ahova néha járunk meg épp nem fogyibarát (a közelben dolgozó munkások járnak oda pl. sokan, na azok nem fogyóznak), bár nagyon finomak a kajáik. Azért próbálkozom, odafigyelek a cukorra, édességekre, fél évet adtam magamnak, hogy lemenjek 70 kilóra.

ANIKÓ: szorítok, hogy a hisztikorszak mielőbb véget érjen Nálatok, de azt hiszem, az van, amit Mesi is írt. Nálunk is volt egy rosszabb időszak hónapokkal ezelőtt, szerencsére nem tartott 2 hónapig... de alkalmanként elég vad hiszti tud lenni, főleg ha még más is bejátszik (front, fogfájás).

MAGGIE: sokat gondoltam Rátok, hogy utazásra minden rendben legyen! Remélem, a nyaralás is úgy sikerül, amilyen lelkesen mentél! ;-)

ÁDIBOGÁR: jól vagyunk, de aggódom, hogy nem nagyon jött foga ki hónapok óta, és úgy általában nemigen fogyaszt tejterméket, próbálok mást is adni neki, amiben van Ca.
Most nagy kedvence az Alma-féle Minimax-dal, korszakosan rajong dolgokért, tisztára, mint az anyja. ;-)

MICHAEL JACKSON: tinikoromban a két meghatározó korszakom mellett (Mode--Bonanza és U2--Nirvana) egy ideig MJ-ért voltam oda, azóta is nagyon szerettem, de inkább a régebbi dolgait. Jobb életet érdemelt volna, nem lehetett könnyű abban a családban élni...

HELLINGER: a konkrét saját állításról kb. egy hónapig nem célszerű beszélni, ezért csak annyit, hogy fantasztikus élmény volt, azóta is a hatása alatt vagyok. Szerintem aki nem hiszi el, hogy működik, az vagy ne foglalkozzon vele, vagy menjen el egy állításra segítőnek, és látni fogja. Sanyi a maga cinikus módján csak annyit mondott, "ijesztő, ha az ezotéria működik". ;-)

LAKÁSKERESÉS: a másodikként megnézett lakás, amely minden szempontból tökéletes volt, az orrunk előtt lett elvive, amitől most egy ideje le vagyok törve, ritka az ilyen kombináció. Mindegy, nem adjuk fel, megnyugodtam, van még lakás Újlipótvárosban. Most ez a nagy cél, imádom az egész részt.

Bocsánat, most ennyire futotta, még átnézek...

Kép
Kép
irina

Heni, ez tényleg jó oldalkezdés volt :shock: :D

Irina, kösz a linket. Kaptunk egy könyvet ugyan, de azért megnézem :wink:
A nyolc óra nekem tuti kevés lett volna, pláne, ha a hátrafelé beállást húzom :shock:

Az állásokkal az a helyzet, hogy a másodikat még ki sem írták (kb. aug. vége a jelentkezési határidő), az elsőre meg holnap választ kellene adnom, ha tetszik :roll:

Na, a munkahely-saga befejezve
:oops: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: a hivatalos vöröskeresztes könyvben igazából a Rautek-fogás (= eszméletlen ember kihozása veszélyes szituból) az, ami jobb, mint az elsősegélyhelyes e-bookban, de a többi mind bent van az utóbbiban.
És persze vannak ellentmondó dolgok is (pl. égési fokozatok definiálása, kisgyerek légútjának felszabadításakor most lehet-e a szegycsontnál böködni vagy nem), de a honlapon lévő dolgok szerintem bejönnek. A kedvencem: alkar feletti sérülésnél két háromszögkendővel kell felkötni a kart. Na, hány kendő van a kocsi elsősegélyládájában? Egy ;-) Bár ha két kocsi van már, akkor lesz elég... Na jó, abbahagytam...

Vezetés: szerencsére van mód pótórára, én csak akkor vizsgáznék rutinból, ha csontra jól csinálom a beállásokat.

Állás: értem, akkor nehezebb az ügy, mint gondoltam...

Kép
Kép
irina

Vera! Boldog névnapot!

(Tényleg ma tartod, vagy elírtam valamit a táblában? A naptárban nem látom... :roll:)

Megyünk délelőtt a játszótérre...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek :)

Most csak rólunk, bocsi.

Kissé szétcsúszva de próbálok jövögetni most már. Voltunk hétvégén otthon és mi cicussal csak kedd este jöttünk haza. Jó volt :) Éssssssssssssssssss vettünk egy ici-pici édes kutyust :lol: Tacskó. Most edzik egymást Grétivel. Jelenleg a se veled se nélküled pontnál tartanak :D Csincike már megfürdette (beledobta a medencébe) Próbálta lecsatolni a fülét, farkát (láss csodát, nem jött le) Ha Gréti nem piszkálja a kutyát akkor az megy utána és incselkedik vele. Együtt nőnek fel :lol:
A hétvégéről lehet, hogy mesélek majd :arrow: csak még egy kicsit le kell higgadnom. Van mit mondani :evil:
Nekikezdtem az udvart pakolni egy kicsit és kitalálhatnánk mikor legyen a kerti party. Kinek melyik hétvége jó? Esetleg hétköznap?
Tegnap este megcsípett egy darázs. Most be van dagadva a bal kazem és alig bírom mozgatni az újaimat.
Betegeknek jobbulást.
A képek csodásak, illetve a rajta lévő gyerekek :lol:
Anitja Nati egy édes kis husi-musi puszilgatni való lányka :lol:

teszek mindjárt pár képet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép fel keleett próbálni :lol:

Kép

Kép kerti partin voltunk

Kép

Kép Ő Entitás

Kép Imád így aludni

Kép egy doboznyi gyerek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

További szép napot mindenkinek.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

írtam :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi!
köszönöm :) és igen álnéven van a naptárban :) :)

Ágicával túl sokat nem tudtam beszélni,mert épp vezettem :)

Irina!
Hellingerről majd értekezzünk :)

KépKép
viranka

lmóni! Édesek a gyerkők!!!! :D
Nekünk mindegy, megyünk ha hívtok. :wink:

Darázscsípés: Ha megcsíp, rögtön rá kell tenni egy félbevágott vöröshagymát.
Most, hogy be van dagadva, igyál kálciumot!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Lanyok!

Bocsanat, hogy igy eltuntem, de nem volt internetunk.. Kaptunk egy igen magas szamlat a szolgaltatotol, holott korlatlan hasznalatunk van fix osszegert... :? jol elhuzodott a vita..

Most is csak gyorsban, mert jon a vedono, aztan jovok bovebben.

Velunk minden rendben, Alex nagyon jol van, rohamtempoban novekszik, keddi mereskor volt 3400 gramm (2210-zel szuletett). Sokat szopizik, es nagyon jo baba. :) Rania csak most kezdi felfogni a helyzetet, nagyon aranyos Alex-szel, simogatja, puszilgatja, ugyanakkor nagyon kell vigyaznunk, mert mindig le akarja huzni a foldre jatszani.. :D Gyorsan meg kell erosodnie Alexnek, hogy birja a kikepzest Raniaval! :D

Megprobalok majd visszaolvasni is... :? Remelem, mindenki jol van :)

Anitja! Neked kulon: Gyonyoruseges husibaba Natasadhoz szivbol gratulalok!! :D Gyonyoruseges kislanyod van! :D Sok boldogsagot Nektek! :D

Puszi, majd jovok! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Móni nagyon édes Gréti és a kutyus :D
Amikor akarod, akkor legyen a party, ha hivsz, mi szivesen megyünk:-)

Irina de jó, hogy irtál:-) Hajrá vezetés!Hajrá úgy lakás!

Niki szépen gyarapszik Alex, majd még irj és rakj képeket!

Bilizéssel úgy döntöttem, hogy csak ébredés után próbálkozunk, hogy ismerkedjen a dologgal, mert ma is szépen pisilt reggel aztán meg ráült egy párnára és totál átáztatta, aztán meg nagy boci szemekkel nézett rám.
Ésszel tudja miről van szó, de szerintem nem tudja kontrollálni magát. Majd szépen lassan inkább.

Heni
KépKép
heni81

Panndi
Jól hangzik ez a hotel.

Vindo
Nem. Nem is volt. A múltkor elrontottam a gyomrom. De néha nagyon fáradt tudok lenni. Lilla köszi jól. Nálunk "sem csökkentek" a hisztik :) mondjuk most, h jött a hidegfront meg a szél nagyon bújós.
És hát egész nap csacsog. :)

Hú Irina lakáshoz nagyon nagyon drukkolok.
Ha nem is salátás grilles szerintem úgy is tudsz fogyni, ha kevesebbet eszel ebédre és uzsonnára, tízóraira viszel magaddal gyümölcsöt vagy valami egészségeset, amikor tudod, h szaladgálsz. No meg persze, ha kevesebb édességet eszel tuti meglesz a hatása.

Nem baj, h én most nem reagálok a kilókra??? :lol:

Vera ha ma boldog névnapot!

Móni
Darázscsípés :( Ca-t szedj rá. Jajj nagyon cuki lett a kutyu. Tali: nekem talán a hétköznap jobb, már ha van kocsi.
A 7végéink kb aug. 2 hetéig be vannak táblázva.

Niki
Jó, h jelentkeztél.

Lilla tegnap olyan édes volt. Egyedül felhúzta reggel a szandiját és boldogan elkezdett ugrálni, hogy sikerült, sikerült. Azt hittem megzabálom :)
Tegnap amúgy egy sor új dolgot is mondott, de már nem tudom mik voltak azok. Most nagyon új dolog az is, h felénk áll, h mit csinálsz?
Amúgy jól vagyunk. Kicsikét folyik az orra, de tényleg nem vészes, viszont most alszik és hallom, h köhög :( remélem nem lesz beteg és nem azért ilyen anyás.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Halihó
Móni: de jó képek, cukia kis kutyuli...biztos édesek Csinikével!
Irina: jó hogy jelentkeztél. Hajrá rutin, lakás+++++++++++++++++++
Vera: boldog névnapot!
Niki: jó h előkerütél..Alex szépen gyarapszik..képeket!!!!!!!!!!!!!
Fleur: remélem nem lesz beteg a kismanód! +++++++++++++
Heni: akkor inkább lassíts a bilizéssel...nem könnyű nekik felismerni hogy mi a különbség hog nemsoká pisilnem kell..vagy hogy már csorog is...de ha ébredések után ráül..az már jó kezdet..szerintem...

nálunk még mindig az a biztos ha kérdezgetem..egyedül a kakinál szól hogy pisi..és akkor már szalad is..a pisinál is ritkán szól..de biztosabb ha kérdezem..:-)

JAja olyan cuki fürdőrucit rendeltem..rákattantam az ebay-re az angol-oldalra...:-)

Szinházeszméletlen jó volt, nagyon sokat nevettem..Nemcsák és Bőröndi volt a főszereplő...nőt alakítottak..hát valami fergeteges volt!!!! ( mi van a szoknya alatt..azt hiszem ez volt a címe )

Altatás: mikor mennem kellett készülni akkor mondtam el Emmának h megyek el, apával játszanak, fürdenek és apa fogja letenni aludni..ő vigyáz rá...stb....erre odajön hozzám, anya ENM, apa...és már ment is az apjához...:-) gondolom átállította magát...:-) és olyan édesen köszn el, puszit adott, integetett, egy cseppet sem volt haragos, mérges, sértődött..olyna jó.....minden jól ment..altatásnál hívott h anya, anya..kb 3 percig, da apukája ügyesen megnyugtatta és pikk-pakk elaludt a helyén. :-) JAj úgy örültem..ez volt az első apás altatás...Aztán 2 kor kiabált, anya, anya, apa, apa....psiilni menni....édes az apát is kiabálta.. :-)

Ma meg jön egy kis barátja Bence......sajna nem lesz túl jó idő, pedig pancsit terveztünk...hát lesz homokozás, hinta meg csúszda..:-)

Jaj ma autósülést mostam..hát jól székaptam..azt hittem nem is fogom tudni összerakni..de sikerült :lol: szárad!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok.

Úgy tűnik, Böszörménybe megyek :D
Nagyjából mindent megbeszéltünk, bölcsőde van, órák reggel tíztől 8) Tanítás három munkanap.
Út fél óra kocsival háztól házig, bár, gondolom, ősszel azért több lesz.

Augusztusban már lesznek levelezős órák is.

Most rohanok egészségügyi tanfolyamra, aztán este Aquaticum 8) 8) 8)

Szerintem csak holnap jövök, szép napot!

Az ünneplőknek sok boldogságot (SIlka, Viranka).

V.

Kép
vindolanda

Vindo: SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!szupi!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Vindo gratulálok az álláshoz :lol: :lol:
jó fürdést nektek :D

Viranka boldog névnapot

Silka boldog születésnapot

Mesi kálciumot még este vettem be és én ecetet ismerem nem pedig a hagymát :)
a kezem már alakul, tudom mozgatni az újaimat :)

Kaqk ügyes volt Emma nagyon az alvással :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: