Sziasztok, drága Lányok!
Bocsánat, hogy eltűntem, elég sok minden zajlott az elmúlt két hétben (címszavakban: elsősegély-tanfolyam, elsősegély-vizsga, járok rutinra vezetni, voltam Hellinger-családfelállításon, elkezdtünk lakásokat nézni -- majd írok is kicsit ezekről, ha marad idő). De olvastalak Titeket, különösen sokat gondoltam NATASÁRA, ÁGICÁRA és most szegény PANKÁRA is! Remélem, minden rendben lesz mindenkivel!
Úgy érzem, esélyem sincs mindenre reagálni, de próbálkozom:
NATASA GYÖNYÖRŰ, igazi husibaba és nagyon hasonlít Nolkára!
Az ünnepelteket utólag is isten éltesse, sok puszit küldök nekik!
A babafotókat is mind megnéztem, tüneményesek!!!
Nyaralóinkra is folyamatosan gondolok, alig várom az élménybeszámolókat. DETTYK: csodásak a képek, Panka imádnivaló, és látszik, hogy nagyon élveztétek!
GICA: ha jól emlékszem, Te keresnél vezetésoktatót, én az enyémet meleg szívvel ajánlom, ha érdekel, de a pesti oldalon ad órákat (én a Határ úthoz járok). írj privit, ha így is jó, és elküldöm a nevét-elérhetőségét.
VINDO: megértelek, hogy vacillálsz az állások között. De szerintem ilyenkor tényleg önzőnek kell lenni, és addig nem visszamondani a másikat, amíg az egyik nem (kvázi-) biztos. Már ha ez járható út. Drukkolok Böszörményhez! +++++++++++++++++
Köszi, hogy kérdezed a vezetést, egyelőre élvezem, bár még csak rutinozunk. Ami engem aggaszt, az az, hogy mindössze 4 alkalom (= 8 óra) után már vizsgázni is kell, szerintem ez elég kevés. De majd meglátjuk. Az elsősegélyvizsgához ajánlok egy oldalt (de lehet, hogy a tanfolyamotokon is fogják), a letölthető e-book szerintem elég a vizsgára, de vannak fent tételek és a kétnaponta jövő hírlevélben is vannak még tök jó anyagok, infók:
www.elsosegelyhely.hu
FOGYÓKÚRA: REGI, én úgy Veled tartanék, de félek, egyelőre nem fog menni. Annyit kell mászkálnom ide-oda mostanában (lakásnézések, vezetés, ügyintézés), hogy sokszor semmi időm enni, salátás grillhúsokat meg általában nem árulnak sehol (egy helyet tudok, de arrafelé ritkán megyek). A közeli kifőzde, ahova néha járunk meg épp nem fogyibarát (a közelben dolgozó munkások járnak oda pl. sokan, na azok nem fogyóznak), bár nagyon finomak a kajáik. Azért próbálkozom, odafigyelek a cukorra, édességekre, fél évet adtam magamnak, hogy lemenjek 70 kilóra.
ANIKÓ: szorítok, hogy a hisztikorszak mielőbb véget érjen Nálatok, de azt hiszem, az van, amit Mesi is írt. Nálunk is volt egy rosszabb időszak hónapokkal ezelőtt, szerencsére nem tartott 2 hónapig... de alkalmanként elég vad hiszti tud lenni, főleg ha még más is bejátszik (front, fogfájás).
MAGGIE: sokat gondoltam Rátok, hogy utazásra minden rendben legyen! Remélem, a nyaralás is úgy sikerül, amilyen lelkesen mentél!
ÁDIBOGÁR: jól vagyunk, de aggódom, hogy nem nagyon jött foga ki hónapok óta, és úgy általában nemigen fogyaszt tejterméket, próbálok mást is adni neki, amiben van Ca.
Most nagy kedvence az Alma-féle Minimax-dal, korszakosan rajong dolgokért, tisztára, mint az anyja.
MICHAEL JACKSON: tinikoromban a két meghatározó korszakom mellett (Mode--Bonanza és U2--Nirvana) egy ideig MJ-ért voltam oda, azóta is nagyon szerettem, de inkább a régebbi dolgait. Jobb életet érdemelt volna, nem lehetett könnyű abban a családban élni...
HELLINGER: a konkrét saját állításról kb. egy hónapig nem célszerű beszélni, ezért csak annyit, hogy fantasztikus élmény volt, azóta is a hatása alatt vagyok. Szerintem aki nem hiszi el, hogy működik, az vagy ne foglalkozzon vele, vagy menjen el egy állításra segítőnek, és látni fogja. Sanyi a maga cinikus módján csak annyit mondott, "ijesztő, ha az ezotéria működik".
LAKÁSKERESÉS: a másodikként megnézett lakás, amely minden szempontból tökéletes volt, az orrunk előtt lett elvive, amitől most egy ideje le vagyok törve, ritka az ilyen kombináció. Mindegy, nem adjuk fel, megnyugodtam, van még lakás Újlipótvárosban. Most ez a nagy cél, imádom az egész részt.
Bocsánat, most ennyire futotta, még átnézek...