Jó reggelt

!
1/2 4 óta ébren

: Panka akkor összefosta magát nyakig, azóta hány

. Szegénykém kér inni (szerencsére), de 3 percen belül sugárban hányja ki a vizet, aztán 20 perc alvás, és újra szomjasan ébred...
Hugomékon keresztülment múlt héten, és vasárnap, mikor a Balcsiról hazajöttünk, egy csomó unokatesó is volt náluk, akik szintén átestek ezen

. Remélem, gyorsan keresztülmegy rajta

.
Mesi, imádom a képeidet

! Gege állandóan nevet

!! Bencének is nagyon tetszik, jót nevetett rajta

.
Aniko80, csatlakozni tudok Mesihez hiszti ügyben, nálunk ébredésekkel és saját ágyban nem alvással párosult, kb. 1,5 hónapig tartott.
Regi, nekünk is sima gumilepedőnk van, bár amit belinkeltél, biztosan kényelmesebb, bár jóval drágább is.
Nagyon ügyes vagy a fogyival, de lassan elfogysz

!
Nekem tornáznom kellene, de nincs erőm

. A Balcsin 2 este elmentem futni (soha nem tudtam futni), és nagyon jól esett, gyorsan bele lehetne jönni, csak itthon nincs, akire bízzam a gyerekeket, amíg futok

. És itthon nem is lenne olyan élvezetes, mint a Balaton parton

.
Szobatisztaság, reggelente bilibe kakilunk már jó ideje. A pisivel ott tartunk, hogy utána szól, illetve ha pucin kint van az udvaron, leguggol, ha már kezd csorogni

.
Anitja, nagyon édesek a gyerekek

!!
Fleur, hű, de jó hétvégétek lehetett

! A kecskeméti strandon voltatok? Pihenj akkor!!
Vindo, Rugó pályaválasztása

! Ugye már minden rendben?? A múltkor kicsit magad alatt voltál-tőled szokatlan módon

.
Silka, nálam az vált be, hogy reggelire ettem többet, este pedig már semmit, vagy csak némi fehérjét: virslit, tejet, tojást.
Megint egy adag kijött

, el, takarítani

. Szegénykém olyan bágyadt, inkább lenne ördögfióka

.