A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Pattikám!
Kép
20150601134430

Ma reggeli mind:
Amíg mi készültünk az oviba,Domika játszott:
Kép

És mellészegődött Bátyus is:
Kép

Vercsi bohóckodik:
Kép

Na,azért tud rendesen is mosolyogni:
Kép

Ó,igen,az a nagy daru még mindig sláger:
Kép

Én is megyek ám az oviba:
Kép

Azért megnézem a rucimat is:
Kép

Nem unod még,Anya?
Kép

Á,azért le kellett volna kicsinyíteni-na,már mindegy-bocsesz :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ígérem legközelebb kicsinyítek egy kicsit :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Csak azért jelentkezek, hogy ne aggódj! Megvagyunk de ma nem leszek mert tegnap fel lett fúrva a karnis, ruhaakasztó az előszobába, fregoli és még néhány apróság így áll a retek a lakásban! Nagytakarítanom kell! :oops: :cry:
Vendég

[size=24]Szly, h. szilvi: Nagyon boldognévnapot kívánok neketek!!![/size]

Kép

Bocsi, de rohanok vérvételre!!!

Pocsék éjszakánk volt..... :x :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szilviknek Sok Boldog Névnapot Kívánok!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:20-kor.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Gyerköceim még nyomják, én is szundiztam volna, de fel kellett kelnem mivel jön a dr.-nő! :oops: én olyan fáradt vagyok! :cry:

Pati, mi is elaludtunk 8kor, 11kor egy kis kaja, fél 2kor is és fél7kor, de szerencsére én visszateszem az ágyba és durmol tovább. szegénykém! Próbálj meg napközbe aludni vele egyet, hátha segít!

Titi, örülök, a h jó híreket kaptál és sajnálom a ramaty éjszakát!

Szly , Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Kubu, üdv köztünk! nagyon édes Bencus! Egy újabb jóképű kisfickó!

Nici, jobbulást!

Viki, képet a szerelmetkről majd töltök fel! :lol: de gyerébe mi is kérünk egy pár képet a királyfinkról! :wink:

Wera, még jó h birod a vért, én sem birom! :oops: szegény apa mihez kezdet volna nélküled!

Kike, köszi a képeket! egyáltalán nem nagyok, legalább jól látjuk őket :wink: szépek a gyerköcök!

Ági jobbulást!

Anyjuk, gratual az egy csikhoz.
Anna ügyes volt hogy átaludta az éjszakát! puszi neki!
Múltkor elfelejtettem irni, nagyon tetszet a video amit férjednek csináltál! :D

Tali, mi nem hinném h megyünk nagyon messze vagytok Titi nekünk! ja és takaritanom kell szombaton buli van! 8)
bencuri

jó reggelt!!

Boldog névnapot a Szilviknek!
Kép

nekünk über brutál érdekes éjszakánk volt... szokás szerint 9 után durmolt. erre kelt fél11-kor és nyomta 11-ig. aztán meg kelt 3-kor, ekkor már kajált is. aztán fél6-kor, meg 8-kor. most kajáltunk...
mi lehetett vele? de itt csunya idő lett, lehet azért volt...

kike!
nagyon szuper az összes kép. és milyen tiszták ;) mennyivel másabb már igy nézegetni őket! és nem kell azokat annyira lekicsinyiteni! jók ezek igy is nagyon!!!

Kép

Kép
timi1982

Kubu! Én is üdvözöllek Köztünk! Bence nagyon ari!
Vendég

a takarításhoz mindenkinek kitartást!!! én kedden csináltam... hát nem esett jól ;)

Kép

Kép
timi1982

Roxin megy a drukk+++++++++++!

H.Szilvinek és Sziszkának is Boldog névnapot!
Lányok mi újság felétek? gyertek meséljetek!
bencuri

mi lassan indulunk sétálni. mostanában ilyenkor szoktunk és nem délután, mert akkor már olyan hamar sötétedik.

ilyenkor meg tudunk sétizni fél10-10-től akár 1-fél2-ig is. meg közben veszek husit is mert nyusziapunak chilisbabot kell csinálnom :D
meg mondta hogy már frankfurti leves vagy borsó leves is régen volt..
nah hát mondtam neki hogy maradjunk csak a babnál... a többit majd máskor mert az már nagyon GÁZ ennyit összeenni :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

jah igen!!!

ronixnak ++++++++

és titnek meg nem is tudom hogy gratuláltam-e vagy sem, hogy minden rendben volt a dokinál. remélem jól igérte meg hogy kislány lesz ;)
mindenesetre én szorítok hogy az legyen!!! egy angyali szép kislány!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi jó sétálást! jól öltözettek fel mert nagyon hideg van! most nyitottam kiaz ablakot Szoninál és brrr! gyorsan szaladtam is vissza a meleg hálóba! :roll:
bencuri

hát én úgy kezdtem, hogy még gimi mellett titkárnősködtem egy évig hogy összeszedjem az első repjegyre valót amcsiba. Aztán fősuli mellett már volt egy csomó magántanítványom (angol), de előtte elkezdtem a tolmácskodást is, meg voltam személyi asszisztense egy amcsi házaspárnak. Aztán elkezdtem kéttannyelvű sulikban közben fordítottam pár könyvet, egy szintén amcsi cégnek csináltam mindenféléket, akik ezt mindenféle utazással jutalmazták, és persze közben egyszerre mindig hatfélét ügyködtem. Kb. a nap 24 órájából 26-ot használtam ki. :) Mostmár kicsit lassítottam, de rájöttem, hogy valószínű azért az én gyerekem Eliot, mert engem egy átlagos gyerek untatna hogy mindent csak úgy megtanul... :) Nem kötné le az energiáimat. (ha nem így lenne, valószínű már a kínai abc-t tanítanám neki... :) De így megtanított rá, hogy lassítsak és baromi türelmes legyek, mert nem megy minden úgy ahogy én azt elképzelem... Vicces, mert már volt aki kérdezte hogy hogy bírok a gyerek mellett ennyi mindent csinálni, én meg még így is azt érzem néha hogy tunyulok... :) Dehát én mindig ilyen kis duracellnyuszi voltam. :)

amúgy kubu üdv itt, jó hogy jöttél és előbújtál a zugolvasásból!!!

anyjuk, nincs tippem. AZ az igazság, hogy a nyelvtanulás még nem diszeseknél is mindig totál egyénfüggő. Ezért nincs egy olyan könyv sem, amire én letenném a nagyesküt. Egyszerre mindig legalább tízet használok és egyénileg állítom össze az anyagot. Úgyhogy így nem tudok mit modnani, hogy mi lenne neked hatásos... Voltak már diszeseim és mind más eset volt...

amúgy meg ma láttam, hogy a család akikről írtam tegnap hogy elvesztették a gyerekeiket, nem csak terhes az anyuka, de már áprilisban meg is születtek a hármasikrek. :)

ki sem találjátok, de a gyerekem alszik... :) Ja, és nagy hír!!! : ma először a műtét óta emelte a fejét. Nem igazán támasztott karral, inkább hátból nyomta, de talán eljutunk oda, ahol két hónappal ezelőtt tartottunk. Egy kicsit visszavetett minket ez a kórházasdi...
Ja és ezzel kapcsolatban akartam kérdezni: Katák, igaz az, hogy az altatás miatt egy csomó minden amit addig megtanult a gyerek kiesiK? állítólag utána könnyebben visszajön mert már tudta... Ezt hallottam. Lehet, hogy nem csak a karmerevítő vetette így vissza, hanem ez is???

Tegnapi sztori: licitáltam egy gap pulcsira (kedvenc márkám) de nem nyertem meg, viszont egy másikat meg licit nélkül sikerült. Erre este mutatom apának hogy mire licitáltam de nem jött össze, és mondja, hogy ó de kár, pedig ez cuki lett volna. Erre mutatom, hogy de ezt meg sikerült megvenni. Válasz: már megint vettél valamit? Szerintetek??? Mondtam is neki, hogy a másikat kár hogy nem nyertem meg, de egy ugyanolyat meg nem jó hogy mégis? Ki érti ezt? Férfiak... Méghogy a nők bonyolultak... :)

szly és h.szilvi boldog névnapot! (h.szilvi merre jársz különben)?

Meg egy csomóan nem járnak erre... Pedig jó lenne tudni mi van velük. Pl. henka, kryss, hene, tappancs is ritkán jön...

Na most eldugulok és húzok reggelizni.

KépKép
muffin

Viki!
Íme a csávó:

Kép

Bencének nagy bulija lesz? Mit kap ajándékba?

Babu!
Megnyugodtam! Kitartást a takarításhoz! Mi holnap fogunk.

Szerencsére nekem nem kell ma és holnap főzni.
20150601134430

tenyleg cudar ido van!

es ez az allando sotetseg engem kicsinal:(

Bencuri:koszi a video dicseretet!
Vendég

Muffin: koszonom a valaszod!
Es arra esetleg van otleted, hoghymilyen konyvnek alljak neki( nem tudom minden nap elovenni x idore, ne legyen tul uncsi)?
Amugy mikor nemetet tanitottam en sem egy konyvbolkeszultem, sot konyvet nem is vetettem a diakkal, ha epp nem volt neki valami amibol tanult, mert magam fenymasolgattam, keszitettem feladatlapokat.....
en szivesen vallalnek ujra tanitvanyt, de miota Pesten vagyok nem talalok:(
Gondolom dunat lehet rekszteni a magantanarokkal, es hat a nemet nem is meno nyelv.
de legalabb araa jo lenne nem felejtenek el mindent.
A pulcsis dolgon ne akadj ki: ferfi( ilyent en ferjem is csinal, sot ha nem veszek semmit is azzal jon megint veszek valamit, pedig csak neztem....)
Vendég

Viki! Főzni ma Nekem sem kell! Resztelt máj van és husi leves! Puszi Lackónak! :D
Vendég

Sziasztok!
nekünk az éjszaka tűrhető volt. Fél 2-kor kelt először, aztán fél 4-kor, majd fél 6-kor. De akkor nem igazán akart visszaaludni, nekiállt dumálni a nagyágyban mellettem. Meg azt vettem észre, hogy rugja le a saját pokrócát, és huzza magára helyette az én takarómat! Mondom micsoda luxus....nem elég, hogy bentragadt a nagyágyban, még a takarómat is elviszi! :lol:

ronix!
Drukk a dokihoz! Nem lesz semmi baj!

teo!
Nekem 4 henger fér el egymás mellett ugy, hogy ne ragadjanak össze a kalácsok, de egy egy adagos tésztából 6 db kalács lett. és én nyitott sütőnél csinálom, mert elég gyorsan kell forgatni.
Nyelvek terén én is ugy vagyok, hogy csak ugy ragad rám. Tanultam németet, angolt, elkezdtem olaszt is (de nem beszélem), elkezdtem spanyolt is (azt még folytatni akarom), meg most svédül is beszélek már. Nagy álmom még megtanulni franciául.

ági!
Jobbulást!

Névnaposoknak boldog névnapot!

d.dodó

en sem fozok ma!
csak egy levest( edeskomeny) mert ferjemmeg sem kostolta az aranygaluskat, igy holnapra azt csomagolok neki, na meg egy rakat rakott kapi is van.
Vendég

Kép
hova nézzek anya?

Viki, Tőlünk kap egy szerszámosládát amit ha kinyit akkor versenyautópálya és van két autó benne az egyik kedvenc meséjéből a roaryból!
Tortája pedig a másik kedvenc mesefigura lesz verdákból!
most szombaton jönnek anyukámék és tesóm, és férjem anyukája, neki két teója!
Jövőhéten meg az apukája, meg a másik két tesója jön páromnak! Mert úgye nem jönnek együtt mert elváltak! :roll:

Igy kétszer kell készülni, először úgy volt h háromszor,de lefaragtuk kettőre! :D
bencuri

olyan ksi tunder Szonja!
Vendég

Szép napot :P
Szép termést hoztatok összek asszonypajtik, míg nem voltam :lol:

No, lássuk, mire emlkészem!
Pat!
Az éjjelkelők-szoptatók tborban én is ott lakozom ám :wink:
Zsoltimanó aludj, aludj, aludj!!!+++++++++++++++++++++++++++
Zsu is ilyen, mint Lilu? De ő nem hiperkinetikus? És a suliban hogy teljesít, otthon hogy telnek a napjaitok? Ő már 2.osztályos, ugye? Van egy nagyon jó könyv: dr. László Zsuzsa: Az örökmozgó gyerek
Én most rendelem meg a FIMOTA Központból! Nagyon jó!!!

Anyjuk!
Tegnap övönaluli ütést mértél rám az aranygaluskával :evil: :lol: De Apa épp tanúja volt, mikor itt szenvedtem a monitor előtt, és téged emlegettelek :lol: Erre elment Nagytétény legjobb kajáldájába, és hozni akart nekem meglepinek 8) IMÁDOM!!! Igz, már be voltak zárva, de a szándék engem tökéletesen kielégített :D :D :D
A 140 ml tejcsi nagyon szép, Anya!!!

Ronix!
Lénácskának drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kérdés: írtad, hogy többször is reggeltől estig dolgoztál. Hogy bírtad Léna nélkül? Vagy már tréningeztél előtte? Mert én már pár óra távollét után nagyon odavagyok Csabi után... Persze Lilut már könnyebben engedem.

Kubu!De jó, hogy te is csatlakoztál!!!
Édes a kis Bence!

Nicike, Kubu, Wera!
Szigethalom, Szigetszentmiklós, Csepel és Nagytététny nincs olyan vészesen távol egymástól. Csinálhatnánk egy talit, amihez akár a többiek is csatlakozhatnának, ha el tudnak jönni idáig... Ötlet?

Dodó!Ügyesen gyarapítod a tejcsit! Nem feladni!!! Lizynek puszi!

Szly, Sziszka és sztem nem olcvas minket, de HSzilvi!Boldog névnapot!!!

Titi!
Örülök nagyon a 8 hetes bogyócskánkanak!!!

Ági!Jobbulást!
Szonjánk hogy viszonyul most az ovihoz? Nándi még csak szopik? Éjjelek milyenek? (A FIMOTA nagyon jó!)

Viki!Piri gyorsan múljon el!
Lacust sejtettem, hogy nem zavarja. Ő nem az a fajta, aki ilyen miatt izélne veled. Puszi neki a fejebúbjára!

Wera!Apának jobbulást!

Mindjárt folytatom!

Véda
Vendég

ajjaj, itt az eso is esik:(
Vendég

Szonja Kép

Nagyon klasz ajándékokat vettetek!!!!
20150601134430

hát én úgy kezdtem, hogy még gimi mellett titkárnősködtem egy évig hogy összeszedjem az első repjegyre valót amcsiba. Aztán fősuli mellett már volt egy csomó magántanítványom (angol), de előtte elkezdtem a tolmácskodást is, meg voltam személyi asszisztense egy amcsi házaspárnak. Aztán elkezdtem kéttannyelvű sulikban közben fordítottam pár könyvet, egy szintén amcsi cégnek csináltam mindenféléket, akik ezt mindenféle utazással jutalmazták, és persze közben egyszerre mindig hatfélét ügyködtem. Kb. a nap 24 órájából 26-ot használtam ki. :) Mostmár kicsit lassítottam, de rájöttem, hogy valószínű azért az én gyerekem Eliot, mert engem egy átlagos gyerek untatna hogy mindent csak úgy megtanul... :) Nem kötné le az energiáimat. (ha nem így lenne, valószínű már a kínai abc-t tanítanám neki... :) De így megtanított rá, hogy lassítsak és baromi türelmes legyek, mert nem megy minden úgy ahogy én azt elképzelem... Vicces, mert már volt aki kérdezte hogy hogy bírok a gyerek mellett ennyi mindent csinálni, én meg még így is azt érzem néha hogy tunyulok... :) Dehát én mindig ilyen kis duracellnyuszi voltam. :)

amúgy kubu üdv itt, jó hogy jöttél és előbújtál a zugolvasásból!!!

anyjuk, nincs tippem. AZ az igazság, hogy a nyelvtanulás még nem diszeseknél is mindig totál egyénfüggő. Ezért nincs egy olyan könyv sem, amire én letenném a nagyesküt. Egyszerre mindig legalább tízet használok és egyénileg állítom össze az anyagot. Úgyhogy így nem tudok mit modnani, hogy mi lenne neked hatásos... Voltak már diszeseim és mind más eset volt...

amúgy meg ma láttam, hogy a család akikről írtam tegnap hogy elvesztették a gyerekeiket, nem csak terhes az anyuka, de már áprilisban meg is születtek a hármasikrek. :)

ki sem találjátok, de a gyerekem alszik... :) Ja, és nagy hír!!! : ma először a műtét óta emelte a fejét. Nem igazán támasztott karral, inkább hátból nyomta, de talán eljutunk oda, ahol két hónappal ezelőtt tartottunk. Egy kicsit visszavetett minket ez a kórházasdi...
Ja és ezzel kapcsolatban akartam kérdezni: Katák, igaz az, hogy az altatás miatt egy csomó minden amit addig megtanult a gyerek kiesiK? állítólag utána könnyebben visszajön mert már tudta... Ezt hallottam. Lehet, hogy nem csak a karmerevítő vetette így vissza, hanem ez is???

Tegnapi sztori: licitáltam egy gap pulcsira (kedvenc márkám) de nem nyertem meg, viszont egy másikat meg licit nélkül sikerült. Erre este mutatom apának hogy mire licitáltam de nem jött össze, és mondja, hogy ó de kár, pedig ez cuki lett volna. Erre mutatom, hogy de ezt meg sikerült megvenni. Válasz: már megint vettél valamit? Szerintetek??? Mondtam is neki, hogy a másikat kár hogy nem nyertem meg, de egy ugyanolyat meg nem jó hogy mégis? Ki érti ezt? Férfiak... Méghogy a nők bonyolultak... :)

szly és h.szilvi boldog névnapot! (h.szilvi merre jársz különben)?

Meg egy csomóan nem járnak erre... Pedig jó lenne tudni mi van velük. Pl. henka, kryss, hene, tappancs is ritkán jön...

Na most eldugulok és húzok reggelizni.

KépKép
muffin

Véda!
Hát igen..., Laci egy nagy haspók. Örülök viszont hogy cicizik, mert felfejleszti a szopit. Sztem jó ez a kecskerutás cucc + iszom a maci kávét is.

Nem dobsz fel képet a királyfiról?
20150601134430

Veda: meg ma is van aaz aranygaluskabol!
Vendég

Az agyam kihagy!

Dóri! Apa egy tünemény!!!! Kép
20150601134430

Most nézem MÁHOZ EGY HÓNAPRA UTAZUNK HAZA!!!! :lol: :lol: :lol:

Én nekem van krumplileves, és csinálok rizst, meg sülthurkát! (olyan régen ettem, de most kaptunk ajándékba)

d.dodó

Jó reggelt!

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jólesett!
(persze gondoltam, hogy Viki lesz az első, csodállak, hogy mindent fejben tudsz tartani :-) )

Babák nagyon aranyosak!

Már nem is tudom mit akartam!

Wera! Sajnálom apát, de azért nézesse meg!

Anyjuk! Grat a jó éjszakához!

Titi! Örülök, hogy minden ok és a doki is szimpi! Drukkolok, hogy lány legyen! (szerintem nem fogod kibírni a végéig, és én sem hogy fiú e vagy lány! )

Kubu! Üdv! Gyere gyakran!

Lányok! Mostmár átküldöm Andinak a táblit úgy ahogy van! Ok?

Betegeknek jobbulást!

Apa új munkahelye kicsit gáz. Ed ig unatkoztak, most meg reggel hattól este fél 9-ig dolgoznak. Mindent egyedül kell csinálnom. Az esti fürdetés is kriminál volt. Míg Rolit öltöztettem, Jázmin végig ordított. A gyerekeket apa csak alva látja. Reggel még, este meg már alszanak. Remélem ha rendesen beindul, nem lesz ennyi túlóra, mert akkor nem hiszem hogy sokáig fog itt dolgozni és megint kezdődik elölről az egész munkakeresés.

Kép
szly27

a múltkor írta valaki hogy nem jelenik meg azonnal amit a többiek írtak azóta hogy ő is elkezdett írni. Most én is így jártam. Mintha senki nem írt volna azután amit utoljára olvastam, most frissítettem az oldalt, és ott lett egy csomó írás. :)

Reggelit benyomtam, most várom hogy felébredjen a kis gengszter. :) Aztán ma valószínű bemegyünk a suliba is, mert el kell intéznem a gyedes dolgokat (10 nap múlva lejár a tgyásom...) és szerintem darabjaira fogják szedni... :)
Aztán leadom a szitternek és tartok pár órát. Utána hazajövünk, akkor meg apának adom le és tartok megint pár órát. :)
Addig meg itt punnyadok. :) Amúgy tök furcsa, de ha kinn rossz idő van, akkor hiába van idebenn ugyanannyi hőmérő szerint mint amikor süt a nap, akkor is fázom... cihológia??? :)

KépKép
muffin

nem úgy jártam. hanem úgy hogy mégegyszer elküldte. de hogy miért??? bocsi

KépKép
muffin

Foglalkozás: tyűűűűű... Mik vannak itt :D
Én ker. suliban érettségiztem, pusztán azért, hogy mehessek kozmetikusnak, és legyen azért plussz1 szakmám is, és a 2 együtt nagyon hasznosnak tűnt. De aztán 18 évesen férjhez mentem Apushoz, és nem volt pofám ahhoz, hogy ő dolgozzon, tartson el, én meg iskolába járjak. Estin meg a kozmetikusira nem lehetett. Hát, lemondtam az álmomról, és elmentem dolgozni. Először idősek klubja gondozónő, majd bíróság büntetésvégrehajtási csoportnál ügyintéző, majd bölcsiben gyermekgondozónő lettem... 3 totál különböző dolog :lol: Aztán jött Lilukám, majd 2,5 éves volt, mikor elkezdtem a szoc.szervező emelt szintű 2 éves képzést. Imádtam! Lilu 3 évesen ment oviba, én pedig a suli mellett 4 órában időseket gondoztam a saját otthonukban. Nagyon szerettem őket. Igaz, haldoklókat fürdetni, pelenkázni, etetni, először nehéz volt, de nagyon jól belejöttem, és a haldoklás már nem rémiszt meg, sőt. Rájöttem, hogyan lehet bánni velük ilyenkor, és nagyon megszerettük egymást minden "kisöreggel". Sulit szín ötössel fejeztem be, főnököm - akkor még - látott bennem fantáziát, szoc.munkás fősuli is felvetődött tőle, és így lettem az egyik idősek klubja vezetője. Végtelenül szerettem csinálni, csak sokat kaptam fölülről a fejemre, és az már annyira nem tetszett. De megnyugtató, hogy a munkatársaim, és a kisöregjeim mind visszavárnak, és szeretnek, hiányolnak még most is :cry: :D
Apa kőműves. De ua. mondom, mint Teó. Nem ismétlem. Ja, és Apa is az a jobbikfajta kőműves, nem alkoholizál, eltakarít maga után, precíz, lelkiismeretes, és megbízható. Itthon mindent ő csinált a tetőtérben!

Amúgy jó napunk volt tegnap is. Lilu 2 nyomdát is kapott, tanítónéni is megdícsérte, így egész nap szárnyalt. Este már annyira , hogy össze is törte magát :(
Csabesz forog hasra, és vissza, sokat alszik, jókat eszik, és vigyorog. Mit mondjak róla? Hogy imádom? Igen, imádom!!!

Véda
Vendég

szly, sajnálom apa munkahelyét... mármint a szitut. remélem hamar rendeződnek a dolgok...

KépKép
muffin

véda, tök jó téged olvasni. :)

KépKép
muffin

halljátok, ezen a gyedes papíron olyan kérdések vannak... :)állampolgársági kód. :shock: aztán hogy a nem tudom milyen törvény nem tudom hányas cikkének nem tudom hányas paragrafusa alpján igénybe kívánom-e venni ezt, meg azt. Honnan a fenéből tudjam, hogy a nem tudom milyen törvény nem tudom hányas cikkének nem tudom hányas paragrafusa mit tartalmaz???
Utálom ezeket a hülyeségeket. Nem vagyok egy buta ember, de ilyenkor elgondolkozom, hogy ezeket a papírokat kinek írták? Egy kaukázusi hiperpigmentált hogy tölti ki ezeket?

KépKép
muffin

Viki :P
Ezt a mosolyt neked küldjük Nyíregyre!!!
Kép

Anyjuk :P
Most meg jössz a rakott krumplival :evil: :lol:
Te mindig a kedvenceimet csinálod :wink:

Véda
Vendég

Dóri!
Én úgy szeretlek téged olvasni!!!! Kép

Szly!
Nem volt nehéz fejben tartani a névnapodat, mert tegnap csomagoltam neked a teát be. ;)

Sjanálom a sok melót apánál.

Dundi elaludt, megyek hajat mosni (vagyis azt a keveset ,ami maradt :roll: )

AKatus!

Hogy vagy? Jobban aludtál?
20150601134430

eltűnt amit írtam... :twisted: :twisted: :twisted:

mondjuk úgyis magamat szórakoztatom egyenlőre. :)

szóval utálom már a fejést, mert most is dilemmázok, hogy ha bemegyek a suliba, akkor hogy és mikor fogom megoldani a fejést? Délután ötig csak nem húzhatom... MEg este is amikor már fekhetnék, akkor még fél óra... reggel meg férjem intézi az etetést, nekem csak a fejés miatt kell kelni... Jó lenne már ha vége lenne ennek az időszaknak...
Bár abba is sokszor belegondoltam, hogy ha meg szopna, akkor nem tudnék így órákat tartani. Érdekes lenne... :) Mert így van hogy óra közben is megetetem, addig is csöndben van. :)
(ja, tegnap három órám volt úgy, hogy se aludni nem akart, se semmit, csak kézben lenni... estére kicsit le akart szakadni a hátam. :)
alig várom a következő gyereket, hogy végre kipróbálhassam hogy milyen az, hogy nem kell macerás előkészületeket tenni minden evés előtt, hanem csak cici elő és már mehet is. :)

KépKép
muffin

bocs, szabad megint kepeket?
Vendég

Arany Cabi szívemben azt szeretem, hogy mindig mosolyog! Kép
20150601134430

Tami!
Ezt meg kell kérdezni?

Kike képeit is imádom nézni!
20150601134430

szoval, kepek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Veda: nem rakot krumpli, hanem kaposzta. A rakottkrumpli nalam is nagyon nagy kedvenc! Foleg a francia rakott krupli:)Nyamm! Tenyleg hetvegen csinalok is, reg nem volt!
Vendég

Muffin: hat igen , te meg most is porogsz ezerrel!
A masodik babat pedig en is igen varom a szopizas miatt( hatha sikerul!!!!!!!!!!!!)
Vendég

Annam mar alszik is!
Neha gondolkodom, nem gaz e hogy az en lanyom ennyire jo lett( mert azert kezdetben nem ilyen volt) es valyon meddig tart ez az idill?
Vendég

szupi, lassan velem lesz tele az olda, jobb ha befogom...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: