Helló csajok!
Lanta!
Én lemaradtam a keresztelő kommentről.
Szóval nagyon szépek vagytok a kis csajsziddal!
A.m.!
Végre-végre hogy megvan a hülye AFP eredmény.
Druska!
Megy a szurok az UH-hoz! Írj majd hogy mi volt!
Szeder!
A magnesium-citrátból (nem nevehetnénk MaCi-nak mint a másik topikomon?!

) 3×1et írt fel kezdésnek a doki, ennyit is szedek. De szerintem ezt még bőven lehet emelni, mert a receptet meg 3×3 szemesre írta, hogy legyen belőle bőven otthon.
Gwini!
Csini a pocak! Jobbulást!
Holka!
Ez mennyire vicces, mégiscsak kislány.
Szerintem 3 az igazság, a következő UHig ne higyj senkinek!
Luca!
Most nem akarok itt keverni, de teljesen biztos vagyok benne, hogy az a készítmény amit én kaptam, tartalmaz calciumot is. Lehet hogy a Naturlandosban nincs benn, de határozottan emlékszem, hogy a recepten és az öt méteres számlán amit kaptam, azon rajta volt a calcium is. Egyébként nem tabletta, hanem ilyen átlátszó kapszulába van valami fehér por betöltve. Rendes gyógyszertári tégelyes a csomagolása is, uh. az biztos valami helyben gyártott cucc.
Eszike!
Figyu az én eredményeimet. Teljesen friss, mai:
BPD - két halánték közti távolság: 4,3 cm
HC - fejkörfogat: 16,5 cm
AC - haskörfogat: 13,8 cm
FL - combcsont hossza: 3,1 cm
OFD - homlok és tarkó közti távolság: 6,0 cm
Tuti hogy 18 hetes a bébi és a papírkámra is ennyit írtak. Sokat számít az is hogy ki UHz...
Teljesen megértem a felháborodásodat, a másik kórházban sem jobb a helyzet. Ha nem mész úgy oda valahova, hogy tudod hogy mit akarsz, akkor véged.

Szomorú nagyon hogy így van.

Én dokit fogok váltani, ha az új válaszottamnak is megfelelek. A mostaniból a feledékenysége miatt eléggé elegem van...
Jah és képzeld, ez a fránya Pocok baba annyira, de annyira elbújt az UH elől, hogy én ilyet még nem láttam!

Szó szerint hassal ráfeküdt a bal csípő csontomra, uh. a doki már-már az oldalamon kotorászott az UH fejjel, hogy lásson is belőle valamit.

A teste, feje, gerince kiválóan látható volt, de pl. a kezét-lábát csak hosszas kotorászás után tudta elővarázsolni a doki. A neme persze nem látszott, és én ezért annyira elverem ezt a gyereket ha megszületik, hogy ihaj!

Előre és utólagosan is elverem mindenért!
Én ettem előtte, mert a kajától általában fel szokott ébredni, de ma nagyon kis lusta, egy-két rúgást éreztem eddig még.

Na mindegy, imádom!
4 hét múlva kb. elmegyünk egy 4D-re, nagyon szeretném tudni mit rejteget a lába között.
Figyu, a börzére vásárlás nélkül is érdemes lehet kimenni. Szoktak egy páran babakocsit, hordozót, kiságyról fényképet, stb.-t kivinni. Ha mást nem, a telcsiszámokat érdemes gyűjtögetni. Mi így találtunk egy nagyon jó babakocsit, amit, ha jövő héten nem kapunk olyat amilyet szeretnénk ajándékba, akkor meg is fogunk venni.
Ráadásul nagyon nagy bevásárlást most szerintem nem fogsz tudni tartani, mert a télből megyünk a nyárba, a mi babóinknak meg néhány lengébb darab mellett, inkább hidegre való cuccok kellenek majd. Szóval kisszoknyát, halásznacit ne nagyon vegyél.

Nekünk majd a kocsikabát, bundazsák lesz a nyerő.
Szép napot mindenkinek!
Monee