A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois : tényleg, emlékszem, hogy egyszer már volt arról szó, hogy oda megyünk babamamatalizni. Akkor viszont azt nyélbe kéne ütni, mondjuk jövő hét pénteken ??????

Mózes : nekünk is merev falú volt és vázra pattintós, nagyon szerettem. Olyan édes volt benne a kis csomag. :roll:

Kép
ikoka7

Boo : ok, várom.

Azt hiszem valami salátát fogok étkezni, mert itthon most készült el a fasírt és abból feltétlenül ennem kell majd savanyú káposztával.

Kép
ikoka7

Jajj Lányok, én annyira szomorú vagyok, hogy nem lehetek veletek! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Petrám nagyon zaklatottan alszik, még mindig forró, pedig már egy órája beadtam neki a kúpot. :roll: :(

Ez a 15 hós oltás nagyon brutál, legalábbis az ő szervezetének (meg sok más babának, ahogy nézegettem a neten).

Boo!
Én is feltétlenül mózessel vennék megint babakocsit, méghozzá merev mózessel. Mi kb. fél éves koráig használtuk, nagyon szerettük. :wink:

Apropó babakocsi: még mindig eladó Petra Chicco ct.01 babakocsija, ha valaki ismerősét érdekli! :wink: 45e. az ára. :wink:

Holnap kérek beszámolót az estéről, sokat gondolok rátok, úgy ott lennék én is. :( :roll:

Pagika!
Örülök, hogy jól mennek a dolgok a bölcsiben! :D

Tike!
Postán van a bogyó! :wink:

Bond!
Most akkor be se nézel soha? :roll:

Czigka!
Te meg hová tűntél? :roll:

Kép
katy76

Boo!
mi is 3-4hós koráig használtuk a mózest,de utána már kinőtte.
ráadásul mi is 2hós koráig éjszaka abban altattuk...
szóval én sem bántam meg a mózest és amellé teszem le a voksom...

katy!
hamar gyógyuljon meg Petra.
akkor felkészülök én is,m mi jövőhét szerdán megyünk...

tényleg...Czigka is eltűnt...merre jársz?
én is reménykedtem,h Bond azért néha olvas minket és néha ad magukról
helyzetjelentést...

Mamatalisoknak jó mulatást...

Kép
Kép
csibe83

Boo

6 hóig használtuk...mi imádtuk!

Katy

Huha , Roló ma kapta meg az oltást, de azt mondta doki néni, hogy csak egy hét múlva jelentkezhet tünet, láz kiütés ilyesmi....
kíváncsi leszek..szegény Petra, talán holnap már jobb lesz!

KépKép

KépKép
ronmay

basszus elkezdődtek a rosszulléteim,de nem reggel,hanem igy estére
van elég komoly hányingerem.
Kiarával ilyenem nem volt...

Kép
Kép
csibe83

Pikkpakk :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois is idehaza :roll:
:arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok !!!!

Este szuperjó volt. Ettünk , ittunk, beszélgettünk, bár a szórakozóhely kajálós része is olyan hangos zenétől harsogott, hogy mindannyian megkönnyebültünk, amikor átmentünk egy csendes helyre. Ott is jót dumáltunk. :wink:

Katy : sajnálom , hogy nem tudtál jönni, én meg is lepődtem, mert nem tudtam hogy mi van. Petrának jobbulást. Zsombi hétfőn 9:15-kor kapja meg az oltást, én már tök para vagyok, de persze Ő azt nem fogja látni rajtam.

Gondoltam este ráugrok Apára , de úgy aludt, hogy hiába bújtam semmi reakció. :oops: :?

Most lementek a fiúk sétálni, játszani, vásárolni én meg ejtőzök egy kicsit aztán nekiállok a házimunkának. Hát néha nem bánnám, ha lenne egy Gizike, aki megcsinálja. Most például lenne dolga rendesen. Lehet, hogy ha nagyon beindulok munkaügyileg , akkor megbíznék valakit (persze olyat akiben megbízok ), hogy suvickolja ki egy héten egyszer a kéglit és vasalja ki a cuccainkat. Ez nagyon gáz ? :roll: Én réges régen( 10-12 éve ) vállaltam takarítást , mert csak a fizetésemből nem éltem meg. Estleg ha tudtok valakit ajánlani... :roll: :oops: :D

Kép
ikoka7

Van egy gurulós ruhaállványom, amit még az albérletbe vettem magamnak, itt viszont nincs mit kezdjek vele. Ha esetleg valamelyikőtöket érdekli :roll: 1500-ért megszabadulnék tőle.http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/16684783

Kép
ikoka7

Lányok, ezt az ikresről loptam le :oops: :oops: :oops:
Nyuszinak már meséltem, Zétény most ezt nézi nálunk tátott szájjal:

http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=a ... b4593b32ff

Ikoka!
Mi is hétfőn megyünk oltásra.........húúú, de lelkes vagyok :?
Takinéni :arrow: Már miért lenne gáz? Nem te lennél itt az első akinek van :wink: Nekem is van Angélám.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én sem vagyok túl fitt, háromkor feküdtem le, és 1/2 8-kor kelt a csemete. Mondjuk az nem is olyan rossz, mivel este 8-kor viszont már lefeküdt. Kissé összezavarta ez a 6 órai fürdés :oops:
De mindjárt megy szundizni én meg Megasztárral összekötött ejtőzést tervezek az urammal :roll:

Boo!
Micsoda tökkkéletes feleség vagy te :wink:
Oltástól annyira nem parázok azért, eddig eddig egytől sem lázasodott be, csak szerintem már igen sokat fejlődött a drámai érzéke az utolsó szuri óta, szóval nagy haddelhaddra készülök (ez de hülye kifejezés így leírva :shock: )

Katy!
Én is nagyon sajnáltam hogy nem voltál, Petránal jobbulást!! :)

Csibe!

Én ilyesmiért juszt'se érzek együtt :) Bocsi, ez már csak a múltamból fakad :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Igazad van, változott a hatályos jogszabály, elavult volt a tudásom, mert 2010. május 1-jétől kezdve a felmondási tilalom nem a Gyes folyósításáig áll fenn, hanem a gyermek 3 éves koráig.

:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! katy: Petrának gyors gyógyulást, bogyókat köszönöm, postaköltséget hogy rendezzük? Mi is november elején kapjuk az oltást, hááát igyekszem addig még kihúzni a szopival ( mostanában drasztikusan csökken)

Tanácsot kérnék: mit adjak Hédinek, ha semmilyen tápszert,babatejet nem iszik meg...próbáltam már rendes tejet is, kakaóból a nyuszisat meg a házi főzöttet...eredménytelen. Szopi már tényleg csak nass. Egyéb tejtermékeket eszi( joghurt, túrórudi, túró, sajt), de fedezi ez a szükséges mennyiséget?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Hédi ma először volt egyedül a keresztanyjánál :lol: Tegnap este óta mondogattam neki, hogy megyünk holnap a keresztanyuhoz, majd sokat játszotok, anya addig elmegy bevásárolni stbstbstb. Picit tartottam tőle, hogy lesz sírás...erre mi volt???
Az ajtóban átkéretszkedett ( hogy kell írni? :oops: ) a keresztanyjához, kivette a cumit a szájából, kérdő hangsúllyal apa? felkiálltás, miután mondtuk, hogy apa elment dolgozni,te most ittmaradsz stbstbstb pápát intett és mikor látta, hogy nem fordulok sarkon,hanem bekísérem széttette a kezeit és csodálkozva közölte, hogy háááát ( Nagyon vicces volt épp csak azt nem mondta, hát te mi a francnak jössz??? Bent kértem egy puszit tőle és ugye nagy félve ismét belekezdtem a szokásos szövegbe, mire ő faképnél hagyott és már ment is játszani)
Mikor mentem érte nagy örülés után esze ágában sem volt kabátot húzni és hazafelé venni az irányt :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

:D

Este:
Megint szuperjó volt :wink: . Hazafelé azt számolgattam, hogy 5 órán át trécseltünk, és még így is "le kellett intenünk" szegény Ikokát, mert tényleg baromi késő volt, amúgy simán dumcsiztam volna még. Sztem betegek vagyunk :lol: :lol: .

Kaja: Nekem Isteni finom volt :oops: :lol: . Pedig sose ettem még itt, szóval nem vmi beidegződés miatt, bár az talán befolyásolt, hogy tökre éhes voltam. 3 kétszemélyes tapas tálat ettünk, amin mindenféle falatkák voltak (rák, burrito, csirkeszárny, tatárbifsztek, tepertőkrém....) és überfinom kenyér volt mellé. Én gyakorlatilag mindent szerettem a tálról, szóval elaléltam :oops: :lol: . Aztán még ráküldtem egy mogyorószuflét, ami tökkkéletes volt. Hmmmm...vissza kell mennem :lol: :lol: :lol: .
Ja, és az eddigiekhez képest itt fizettem a lekevesebbet, és itt ízlett először a kaja

Az tényleg gáz volt, hogy még az "étterem" részen is iszonyú hangos lett 11 után a zene, tehát konkrétan olyan volt, mintha egy disco közepén vacsoráznánk, lámpafénynél :lol: .

Utána átmentünk egy csendes helyre, ahol viszont a kiszolgálással akadtak problémák, nevezetesen én pl. kértem egy limonádét édesítőszerrel, tehát kaptam citromos vizet cukor nélkül :twisted: .
Ikoka kért egy kávét nagy pohárban, és hideg meleg tejet, kapott egy nagyobb kávéscsészét, meg forró tejet, és Nyuszi forrócsokija is túl forró volt :twisted: :lol: .
Ráadásul fizetésnél hiába vártuk a pincért, hogy jöjjön a pénzért és adja a vsszajárót, így úgy döntöttünk, bukták a borravalót :twisted: .
És itt következett az este poénja: szépen összerakosgattuk a pénzt apróból (is), és megbeszéltük, hogy feltünés nélkül, és rohadtgyorsan spuri, még mielőtt észreveszik, hogy elapróztuk. Szépen felöltöztünk, megindultunk, és (asszem) Orsi az első lendülettel lelökte a számlát a földre, az apróval együtt, ami szanaszét gurult, és jó hangosn esett a földre :lol: :lol: :lol: :lol: . Szemlesütve iszkoltunk ki a helyről, ráadásul a pincér még meg is jegyezte a másiknak, hogy "te, ezek telerakták kétszázassal" :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Én nem támadtam le senkit sem, hanem jóóól elaludtam :lol: . Reggel, mikor apa édredt, én már fent voltam Botonddal. Mivel nem talált az ágyban, kómásan kikiabált:
- Dóri?
- Itthon vagyok szívem.
Odabújtam mellé, megölelgetett, megpuszilgatott, majd kómásan kinyitotta az egyik szemét, és megkérdezte:
- Te tényleg berúgtál este, és sofőrszolgálattal hozattad haza a kocsit :roll: ?
- :shock: :shock: :shock: Dehogyis. :lol: :lol:
- Ja, akkor azt csak álmodtam. :lol: :lol:

Botond viszont megint bealudt a járókában :shock: :lol: .
Apa mondta, hogy már este is felsírt egyszer, aztán elkelt 6-kor, és nem tudtam visszaaltatni. 7-ig próbálkoztam, de addigra egyre csak éberebb lett :twisted: , szóval betettem a járókába, kapcsoltam neki mesét ( :oops: nem szoktam, de most nagyon szombat hajnal volt :oops: ), és visszafeküdtem (ajtó nyitva volt, bébiőr belőve, cumi a szájába :lol: ). Aztán Egy óra múlva felriadtam, hogy Úristendecsöndvan: gyerekem a járókába szunyált :lol: . Gondoltam jófej leszek, beviszem a szobájába, meg ne fázzon itt kint, erre jól felkelt, és az előbb tettem le :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Én is megasztárt nézek mindjárt :wink: . Apa meg a barátainknál betont ver, mert mélyítik a pincét :twisted: . De délután megyünk utána.

Boo!

Tökre látom benne Miront :shock: :D .

Tike!

Nagggyon édes lehetett Hédi :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nahát örülök hogy jól sikerült az éjszaka! :wink: :lol:

Mi ma reggel voltunk 4D éssss tényleg puncisom van!!! :mrgreen: :mrgreen: Úgy örülünk hogy el nem tudom mondani!

És megborult az a teória:

-Ha szarul vagy fiad lesz-egyikkel se voltam szarul
-Ha ragyás leszel fiad lesz-most is ragyás vagyok :twisted:
-Ha előre áll a hasad fiad lesz-mindkettőnél előre fele áll, és változatlanul nincs nagy hasam, a méhem alakja miatt :lol:

Dodi

Mi már ezer éve nem használunk járókát. Roló nincs el benne, mióta mászott. Jó hogy neked van egy hely ahova berakod és otthagyod és ott marad :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Biztos nagyon jó lehetett az este! :wink: :( Jó lenne, ha most nem várnánk 2 hónapot a következővel! :D

Nekünk elég szar volt az éjszakánk. Petrának nem ment le a láza, illetve még feljebb ment, lényeg a lényeg, elég sokáig nem aludtunk. Napközben egész jól volt, 38 körül volt a láza, sokat aludt, de mikor fent volt, akkor jó volt a kedve.

A popója és a punikája annyira vörös, hogy borzasztó. Van egy kis hasmenése is, ami jól kicsípi annak ellenére, hogy azonnal szedem ki belőle.

A kiütései most már nem olyanok, mint eddig (eddig foltokban voltak), most kis pöttyök vannak rajta, szerintem ez már csak a láztól. Az előző az kanyaró-szerű kiütés volt az oltástól.

Petrának a 8. napon jöttek ki a kiütések, és utána lázasodott be.

Azért előre ne aggódjatok, nem mindenkin jönnek ki ezek az oltási szövődmények!

Eddig Petra se volt soha lázas oltásokat követően, de szerintem most a bölcsiben lévő bacik eléggé leterhelik a szervezetét, sok dologgal kell mostanában megküzdenie az immunrendszerének, így lehet, hogy ezért verte így le a lábáról az oltás.

Hétfőn nem megy bölcsibe, kell 2 láztalan nap előbb. Anyuhoz viszem, mert nem tudok itthon maradni (így is több órányi munkát hoztam haza, amit még fogalmam sincs, hogy mikor fogok megcsinálni).

Tike!
Postaköltséggel ne foglalkozz! :wink:

Ronmay!
Jujj, nagyon örülök!!! :D :D :D :D :D

Kép
katy76

A tegnap megint szuper volt! Mikor megyünk megint?

Örülök hogy sikerült az est poénját hoznom... Feltűnés nélküli távozás... hát igen, én voltam a béna :-)
Képek mikor lesznek?

Én fitt vagyok... Nálunk ma Apanap volt végre, reggel ő kelt hozzá (bár sokáig, fél9ig aludt) addig én kómáztam (bár sajna nem aludtam), aztán ebédet csináltam, ők elvoltak, porszívóztak. Kicsifiam nem akart aludni, kétszer próbáltam letenni, majd fél3kor Apa altatta el. Mi is aludtunk vele fél5ig, utána a fiúk játszótereztek, én meg sütit csináltam itthon... Jó kis relax-nap volt ez ma :-)

Katy,

szegény PiciPetra :cry: :cry: :cry: remélem, most már hamar helyrejön!

Kár hogy nem voltál tegnap, hiányoztál a csapatból :lol: :lol:

Ringató jegyeid nálam vannak, Lois kiosztotta őket :-)

Oltásról amúgy ha nem írtok, nekem eszembe sem jut, a marharépa
:wink: :wink: :wink: gyerekorvos nem is szólt legutóbb....

Ronmay,

hurráhurrá Kicsipuncis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikoka,

lelkesedésedet ne veszítsd :lol: :lol: :lol: :lol:

Takinéni szerintem sem gáz :wink: :wink: :wink: :wink: , sőt, én is utálnám, ha a kicsi szabadidőmben a lakást kellene állandó mód suvickolni... mondjuk most pont belefér, de meló mellett... (nekem is van Margitom, mondjuk amióta spórolunk, sokkal ritkábban jön sajna)

Boo,

hurrá ,
küldetés teljesítve :lol: :lol: :lol: :lol:

januártól leszek aktív, addig kell mindent lerendezni :cry: :cry: :cry: :cry:

ez az overall nagyon randa nekem...

Lois,

azért köszi hogy csekkoltad :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

nem tudok tanácsot adni, Nyusziéknál volt ugyanez a szitu, bár nem tudom, sikerült-e megoldást találni...

Keresztanyázás édes lehetett!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csak dióhéjban :arrow:

Dodi!
Megasztár tegnapi kaka, X-faktor egész jó, minimalista alvással is tök jó napunk volt, gyermekem nagy empata :roll: Pince szétverve??

Pocok!
Még jó hogy utánanézek :oops: Ez egy jogász dolga nem? Nem kell tudni a jsz-t csak azt, hogy hol kell keresni :wink: Attól még égő, hogy ennyire nem követem :oops:
Pénz szétgurítós eset :arrow: És én meg ilyenekről maradok le :lol: :lol: :lol:
Te figyu, a Mildibé is Milupás lett?? Mert amit most vettem tejet, azon már az van :shock: Mármint mindkettő név rajta van. Akkor a két tej tök ugyanaz?

Katy!
Nemisnemis 2 hónap :shock: ............. na most jól megnéztem, szept 8.-án volt az előző, szóval ne tessék itten túlozni :wink:

Boo!
Húúú, ez a gatya nagggyon randa :shock: :shock:
De nem is értem, ennyi erővel csinálhatnák valamivel helyesebbre is, nem?
Átküldenéd nekem megint azt a gombás linket?? Barátnőmnek megígértem. Köszke :roll:
Punciáll??? :shock: Te nem vagy ép.... :lol: :lol: :lol:

Tike!
Hédi milyen ügyes :arrow: Nálunk ilyen nagyondenagyon nem játszik :?

Ronmay!
Hatalmas gratula!! :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay : gratulálok a kis puncishoz :D :D :D , nagyon ügyik vagytok :wink:

Kati : ajaj, szegény kicsi Petra, így megszenvedte az oltást, de biztos igazad van abban, hogy most sok mindennel kellett megvívnia a harcot az immunrendszerének és ez már sok volt. Remélem azért már kiheverte. Ma fel kell hívnom a védőnőt, hogy menjünk-e holnap oltásra, mert Zsombi még mindig takonypóc, de más baja nincs. Éjszaka köhögött párat, de most nappal kutya baja, csak folyik az orra. Biztos allergiás a télre, mint az anyja. :roll: :wink: :lol:

Kispocok : pénzledobós vicces jelenet :wink: :lol: :lol: :lol: , de legalább akkor már észrevették , hogy távozunk. Apás nap : hurrá.
Margitról majd kérek egy-két infót személyesen.

Dodi : nem szakítottatok félbe, végül is elmondtam, amit el akartam, amúgy nem élem meg ilyen borúsan a helyzetet. Változtatni kívánok mindenképp , mert nem szeretném ha elfajulnának a dolgok , éppen ezért ma reggel be is vetettem a nehéztüzérséget és leigáztam Apát. :roll: :oops: :lol: Talán az kellett, hogy kimondjam a gondolataimat és ezáltal valóságossá váltak.

Boo : overál szerintem is csúnyácska, de a cél szentesíti az eszközt.....állítólag. :roll: :wink: A játszótérről vagy rohangálásból hazajövet általában kirázom a gyereket :wink: : leveszem a cipőjét , kiszórom belőle a dzsuvát, a ruháját pedig leporolom. Az , hogy ruhacsere van , amikor hazajövünk az természetes, hisz nem lehet itthon 3 réteg cuccban. Az meg, hogy 3 rend ruhája megy aznap a mosógépbe vagy 4 szerintem már mindegy. Ami emellett az overál mellett szól az csupán az, hogy nem ázik át és mivel Zsombi is még lehuppan néha a sejhajára , pozitív, hogy nem ázna át.

Kép
ikoka7

Olyan punnyadék vagyok. Apa elment Zsombival a nagypapához egy fúróért. Kaja van, rend lehetne nagyobb, vasalni való kupac óriási, de kit érdekel, én csak punnyadok ma.

Kép
ikoka7

Tyűha, hogy zajlik ma itt az élet . :roll: :cry: :? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsombi alszik, Apát meg most hívták be dolgozni. Hát komolyan mondom már a tököm kivan ezzel. Olyan 6 körül végez szerinte. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt érzem. Persze ok, kell a lóvé, de vasárnap délután inkább lemondanék a plusz pénzről, csak együtt legyünk. Na ez van.

Így hát amikor Zsombi felébred ( remélem alszik még legalább 1-1,5 órát ), akkor megkajáztatom és elmegyünk a barátnőmhöz. Átvisszük neki egy kupac kölcsönkapott és már kinőtt ruhát, meg van egy közös barátnőnk, neki viszek egy nagy kupacot az én kihíztamésmársosemfográmjönni ruháimból ). Ő most olyan vékony , amilyen egykor én voltam, de nyilvánvalóan nem lesz már olyan lapos hasam.

Na szóval elmegyünk hozzájuk, ott elvagyunk egy keveset, aztán hazajövünk és bízunk benne, hogy addigra Apa is végez.

Kép
ikoka7

Na ilyen sem volt még, hogy egész nap csak magammal társalogjak. :roll: :cry: :? :shock: :shock: :lol: 8) :o :) :D :twisted: :?: :idea: :!:

Kép
ikoka7

Sziasztok!

De utálom, amikor így lemaradok...
Ezen az oldalon túl vagyok, megyek visszaolvasni.

Boo!
Az overálos oldalt miután előre lefikáztátok meg sem nyitom :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Na, vannak kissé idejemúlt témák is, de sebaj:

Boo!
Sajnálom anyudat, ilyen váratlanul lett ennyire rosszul? És sajnálom, h nem sikerült magatoknál tartani.
Crocs válogatásodból nekem a csimma és az a balerinatopánka tecc.
Zsiri műtét :( de remélhetőleg ezután már minden ok lesz kuki ügyben.
A gyerek nemének meghatáározásának számolása nekem úgy jött ki, h Szonjinál, Marcinál ok, de Bodzira fiút hozott ki.
Leivás a sárga földig...hát néha én is gondolok rá, pedig én messze nem vagyok olyan szituban, mint te.
Mekegő Zsiri :)

Pocok!
Magamnak gondolkozom csizmán Crocséktól, csak amiatt vacilálok, hogy nem láttam élőben, lehet, h tök idétlen. Meg apának láttam egy bakancsot v. mit, de ahogy őt ismerem, nem fogom tudni rábeszélni (főleg, h költekezés stop van nálunk)
Bodzi is elég erőszakos lett mostanában, de én csak azzal nyugtázom, h szegvári vér van benne (dédi).

Lois!
Akkor mi Bodzival megyünk ringani (nem néztem utána, de gondolom ez ilyen bébis dolog, enyém nagyok már nem értékelnék?)

Ronmay!
Karácsony ;)

Katy!
Én szoktam homeozni, bár inkább hullám szerűen sajnos. Van amikor iszonyat lelkes vagyok és mindenkit azzal tömök és imádom, ahogy a kis homeos kerámia tartókám bővül, aztán alábbhagy a lelkesedésem :(

Csibe!
De jó, h két telek is kilátásba van. És az elsőhöz képest milyenek? Mert emlékszem, h az szerelem volt elsőre.

Dodi!
Én hallottam. Sajna ezek a konzulensek, opponensek már csak ilyenek. Kell, h alapja legyen a saját munkának.
Arcgőzölé fölé guggolásodat megnézném :)
Én nem ijedtem meg, h Botond egyedül volt a járókában, de én már csak ilyen hanyag anya vagyok :)
Miért is nem szeretjük ezt a cépcséges adidast?

Tike!
Kocsit sajnálom, nem egyszerű az autóvásárlás. Mi rendszeresen koppanni szoktunk amikor magánszemélytől akarunk kocsit venni (gusztustalan módon mindig eladják az orrunk előtt).
Bál, de jó lehetett. Olyan beöltözős volt?
Büdilábú anyuka miatt ne te égj :)
Sztem ha Hédinek nem kell a tápi sem és a tej sem, akkor ne adj neki. MIlyen szükséges mennyiség fedezésére gondolsz?

Nyuszi!
Marcinál sem igazán jön be a "hiszti közben elmagyarázom, h ne csináld és miért ne" módszer :(

Pagika!
Ügyesek a csajok, h ilyen jól vették a bölcsit.

Lois!
Pont szombaton voltunk az ÚjBuda Centerben. Hogy az mekkora egy fos hely. Mármint nem a játszóházra gondolok, hanem magára a helyre, mint bevásárlókp. Fújj, soha többet nem megyek a közelébe sem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szegény-szegény magányos Ikoka :D :D :D
Én be-benéztem, de itt volt a pereputtyom, családi napot ültünk, így írásra nem futotta :roll:

Szonibaba!
Én sosem voltam még ebben az ÚjBuda centerben, csak ha a Lágymányosi híd felé megyek akkor el szoktam néha menni mellette, de azt is ritkán, mert ált. inkább a Szerémi úton megyek fel.
Más topikban olvastam pont a minap, hogy ott taliztak, és tetszett neki a bébis rész a játszóházban.
Okéé, egy jegyet akkor elteszek Nektek, majd kövi talin valakinek odaadom, inbább Bp.-n parkoljon, ne nálam itt a messzeségben :)
Nem hiszem, hogy a két nagyobb Ded ne lenne el, ez cca 3/4 óra karácsonyi énekelgetés, biztos sok éneket ismernének, tán még újat is tanulnának :)
A mi Ringatónkon eléggé vegyes a korösszetétel, olyan félévestől 3 évesig. De zömében 1.5 év körül.
Most váltottunk, amire elkezdtünk járni, ott nagyon sokan voltak, az én fiam sajna elég frusztrált volt tőle, most egy későbbi foglalkozásra járunk, itt csak harmadannyian vannak, ez már bejövős :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!

Neked tartozom egy óóóóóóriási JUHUUUUUUUUUUUUU-val :lol: :lol: :lol: :lol: .
És piszkosul irigy is vagyok :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .
Szerevezhetnénk még vmi közös progit, mielőtt becsajosodsz :roll: :lol: .

Lois!

Megasztár sztem szokásos, viszont az X-faktortól többet vártam :roll: . Az előadók rendben voltak, de úgy volt beharangozva, mint a M.o-on eddig láttott legnagyobb világszínvonalú szuperprodukció......stb. Hát kis rosszindulattal ez egy jól megvilágított megyei tehetségkutató színvonala volt :twisted: :lol: . A Csillag születik is látványosabb volt ennél jóval, nemhogy a Megasztár. Alig volt közönség, (ráadásul Geszti mögé beültettek egy gyapjast, aki szegénykém annyira irritált, hogy begyújtottam volna a séróját. Legalább meglett volna a show :twisted: ). Ráadásul Ördög Nóri haja is a múlté, és Balázs se hozta (még) a formáját. Szóval csalódott vagyok kissé.
De Wolf Katiért odavagyok, isteni a hangja, és nagyon normális. Meg szimpi még a Janicsák lány, meg a Shopirikihgu Dorka is :lol: .

Szonibaba!

A lányok nem igazán szorgalmazzák ezeket a sportcipőket, mert nem tartja eléggé a bokát, nem supinált...stb. Viszont anyum kollégája szerint, ha alapból nincs baj a baba lábával, bármilyen jobb minőségű cipőt lehet neki venni, mert ezeknél is jó a belső kialakítás, tehát eldeformálni nem fogja a lábát. Azt mondta, csak a kinaiakkal van gáz, mert hanyag a belső kialakítás. Bár azokat felnőttnek sem ajánlja :roll: .

:arrow: Bocsi, szundi

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Ja a külsőségeket nem igazán figyelem, csak a zene érdekel :)
Az mondjuk hogy nincs élő zene meg hogy a közös dal playback, az igen gáz. Viszont van pár elég átütő tehetség, amiből a Megasztárban, konkrétan az utóbbi két szériában igencsak ínség van. A Wolf Kati dalától teljesen kész voltam, szerettem a Crazy-t is a szlovák(??) sráctól, meg az alabamás clownarcú srác is tiszta besz@rás. Legalábbis nekem bejövős. Meg azon a kripli fiúzenekaron és vigyorogtam végig, tök szórakoztatóak.
Gyapjas lányt én is néztem :shock: :D :D :D
Affektáló Ördög Nórit jujjdenem bírom, de ez az új haja szerintem tök vagány :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

ronmay!
gratula a puncusoshoz!!!

X-faktor:
hát a geszti nagyon elcseszte a zeneválasztást a csajoknak,viszont szerintem a nagy feró viszont nagyon eltalálta a hangjukhoz
a megfelelő dalt...
hát a kis vastagot nagyon untam,szinte elaludtam rajta...
a non stop viszont nekem kimondottan tetszett...

megasztárba belenéztem,de borzalmas ahogy azok énekelnek...
egyedül az a szij melinda vagy kinek van jó hangja...

szonibaba!
az igazi telek lett volna a legjobb,de azt már eladták...
az egyik telek jó lenne csak ott van egy bútoros és eléggé hangos ott..
a másik meg kicsit lápos,viszont apa tegnap elment apujával emgnézni
hogy mégis mennyire és elméletileg nem vészes,szóval az eléggé jó vásár lenne
csak kicsit sokat akar érte az eladó,de még alkudozunk...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Pénteken nagyon jól éreztem magam én is!! Jó,hogy amikor Pocok alakított,már nem voltunk ott :twisted: Én veletek ellentétben szinte semmit nem aldutam,mert Lili óránként kelt,nem tudom mi baja volt,de nem a foga szerintem. Ki akart jönni az ágyából,nem bírt magával. Reggel 8-kor kelt,ehhez képest megint nem aludt,csak 1 órát egész nap. Király!Remélem nem romlik el megint az alvókája,mert már nagyon szépen aludt napközben is és éjjel is. lehet,hogy a járásával van kapcsolatban?

Ronmay! Gratulálok a kislányhoz!! Szabad tudni,hogy mi lesz a neve?

Boo! Én az overall dolgot a Tescoban megoldottam,így az van kettő is :wink:

Tike! Igen,mi is küzdünk ezzel a problémával,Lili sem iszik meg semmilyen tejet,kakaót,semmit. Viszont annak örülök,hogy a lekváros kalácsot már eszi :lol: Nekünk azt mondta a doktornő,hogy ne erőltessem,nem szereti a tej ízért egyszerűen. Viszont a sima Activiat szereti,a túró rudit is,úgyhogy én jobb híján ezzel pótolom a napi adagot :wink:

Képzeljétek,Lilinek letört elöl a foga :cry: Nem tudom mikor,mert amióta jár,elég sokat esik,de eddig nem vettem észre. Nem nagyon van letörve.de azért nem szép.

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:50-kor.
Vendég

Megjöttünk a dottorétól, fájdalmasan szembesült azzal a Dedem, hogy nem egy, hanem két szuri az adag :? Nagyfiúsan a karjába kapta mindkettőt már, egész ügyes volt, a mérésekkor jobban ment a tutulás.
11400 gr és 82 centis paraméterekkel bír most a hivatalos mérés szerint.
Már van új Vigantol receptünk is. Én amúgy elkezdtem adni a Cebion multivitaminját is, mindig nyüszögés van belőle, mert túl keveset adok neki szerinte :)

Boo!
Szép gyűrű nagyon,mondjuk én occsó lány vagyok és nem hordok aranyat, (meg carul is áll :roll: ), de azért ami szép az szép :D

Nyuszi!

Letört fog :( :( Én is ettől félek mindig, de az én gyerekem ugye a homlokát amortizálja mindig.
Nem alvás :arrow: :?

Czigka!
Szijjja, én is hiányoltalak :roll:

Amit belinkeltem a GYésM-t senki sem töltötte le?? :oops: :( Pedig jó................ :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Miért kapott két szurit Zétény? Most kapta egy nem kötelező második adagját is?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
A Prevenar harmadikját kapta meg még. Valahogy totál elfelejtettem ezt :oops:

Csúnya Boo, (meg Pocok), megfertőztetek a babakocsi elégedetlenségetekkel-telhetetlenségetekkel :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csak gyorsban ...

Voltunk reggel oltáson : egyet karba, egyet combba. Egyik a prevenar második adagja, másik az MMR kötelező. Volt nagy sírás, de csak a lefogásnak szólt és persze biztosan fájt is, de utána gyorsan elfelejtettük ( mindketten, mert egyikünknek sem volt könnyű :roll: 9.

Magassága : 87 cm, súlya : 12,7 kg. Nagyon meg lett dícsérve, hogy milyen szép okos, ügyes, naaagy, sőőőt biztosan 15 hónapos ? Anya melle csak úgy dagadt a büszkeségtől.

Kép
ikoka7

Ööö, most olvasom Lois-t, akkor a P. harmadikját, hülyeanya aztsemtudja mit beszél.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
gyűrű nagyon tetszik...

lois!
a linked én is azonnal letöltöttem és már nekem is csak ki kell irnom...

babakocsi:
hát az az igazság,h mi is most vettünk,hisz tudjátok tönkrement a régi,
de ha később megy tönkre a baba tudta után,akkor sztem lehet
mi is másmilyet vennénk,vagyis tuti,mert most eléggé gondolkozom mit tegyek...
vagyis először meg kéne tudni mit lehet venni hozzá,m elméletileg travel system előkészitéses.

Kép
Kép
csibe83

Lois!
Mondom játsziházban nem voltunk, csak az ajtóból láttam, h brutál nagy.
Ha 3 éves a legnagyobb úgy átlagban, akkor inkább cask Bodzival megyek.
Mikor is lesz pontosan, mert felírom magamnak (és mennyivel lógok?)
Talin odaadod vkinek a jegyet? Akkor ez azt jelenti, h mi már le vagyunk írva tali ügyben? :oops:

Dodi!
Bár a nagyrészét csak fél szemmel láttam az X faktornak, de én is nagyobb durranásra számítottam.
Cikinemciki, de én Balázsfiúért odavagyok, még így is, h nem bontakozott ki. Nóti új haja nekem nem tecc. A W. Kati egy kicsit nekem olyan amikor beszél, mintha mindig be lenn lőve v. mi.
Sportcipő ügyben akkor tőlem kapsz egy jó pontot ;)

Boo!
Ha hamarabb mondod egész közelről megnézhettem volna a Jáksó állát, mert vasránap egy liftben utaztam vele.
A gyűrű szép, amit belinkeltél.
Babakocsi: mire jön a tesó, addigra úgyis beleszeretsz egy újba :) Én sajnos nagy fun vagyok babakocsi téren, de rajtam kívül senki nem értékeli a családban (nem is értem miért.)

Csibe!
Húú, a lápdolgot azért jól járjátok körül, nehogy később gáz legyen.

Nyuszi!
Fáj is neki?

Czigka!
Na a mandula műtét sem kellemes ennyi idősen :S

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Öööö, én nem írtam ki DVD-re, nekem a monitoron nézi :oops: Eszembe sem jutott kiírni :oops:
Most a Maszkabált akarom levadászni, az is nagy liebling állítólag :roll:

Ikoka!
Huhh, nem semmi Zsombi, pedig az enyémGyerek sem kicsi :D

Boo!
Ááá, annyira nem szaladtam még előre, még csak nézegetek, tudom igazából hogy mit szeretnék, csak még nem döntöttem el, hogy valóban kell e nekünk.
Én fordítva működöm, mindenki a nagy kocsiját cseréli kicsire, én meg pont hogy nagyot akarok 8)
Nem szeretem ki a BBC Streetyből sem, az a városjáróm, de kellene egy terepezős-hójáró is, mert a tavalyi, amit erre használtunk már nem jó. Ugyanúgy BBC-t akarok, amivel kompatibilis a BBC-s hordozóm, meg a mózes, BBC High Trek. Még vajúdnék rajta, de épp most vonják ki, a Brendon nem forgalmazza tovább, de még van pár jó áron: http://www.brendon.hu/products/list?sea ... igh%20trek

Csibe!
Milyet vettél?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szonibaba!
Öööö, akkor ezt elhamarkodtam :oops:
Naszóval, a kövi talin odaadom a jegyet a kis kacsódba, így oké??? :lol: :lol: Kemény 550 pénz az ára :roll:
Dec. 15.-én lesz 10.15-kor egész pontosan, a Művészetek Palotájának az Üvegtermében.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

szonibaba!
lápot jól megvizslatta apa és apuja.
nem tartják vészesnek,főleg hogy amúgy is földet ekl rá hozatni...

lois!
ez lett megvéve:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: