Este:
Megint szuperjó volt

. Hazafelé azt számolgattam, hogy 5 órán át trécseltünk, és még így is "le kellett intenünk" szegény Ikokát, mert tényleg baromi késő volt, amúgy simán dumcsiztam volna még. Sztem betegek vagyunk

.
Kaja: Nekem Isteni finom volt

. Pedig sose ettem még itt, szóval nem vmi beidegződés miatt, bár az talán befolyásolt, hogy tökre éhes voltam. 3 kétszemélyes tapas tálat ettünk, amin mindenféle falatkák voltak (rák, burrito, csirkeszárny, tatárbifsztek, tepertőkrém....) és überfinom kenyér volt mellé. Én gyakorlatilag mindent szerettem a tálról, szóval elaléltam

. Aztán még ráküldtem egy mogyorószuflét, ami tökkkéletes volt. Hmmmm...vissza kell mennem

.
Ja, és az eddigiekhez képest itt fizettem a lekevesebbet, és itt ízlett először a kaja
Az tényleg gáz volt, hogy még az "étterem" részen is iszonyú hangos lett 11 után a zene, tehát konkrétan olyan volt, mintha egy disco közepén vacsoráznánk, lámpafénynél

.
Utána átmentünk egy csendes helyre, ahol viszont a kiszolgálással akadtak problémák, nevezetesen én pl. kértem egy limonádét édesítőszerrel, tehát kaptam citromos vizet cukor nélkül

.
Ikoka kért egy kávét nagy pohárban, és hideg meleg tejet, kapott egy nagyobb kávéscsészét, meg forró tejet, és Nyuszi forrócsokija is túl forró volt

.
Ráadásul fizetésnél hiába vártuk a pincért, hogy jöjjön a pénzért és adja a vsszajárót, így úgy döntöttünk, bukták a borravalót

.
És itt következett az este poénja: szépen összerakosgattuk a pénzt apróból (is), és megbeszéltük, hogy feltünés nélkül, és rohadtgyorsan spuri, még mielőtt észreveszik, hogy elapróztuk. Szépen felöltöztünk, megindultunk, és (asszem) Orsi az első lendülettel lelökte a számlát a földre, az apróval együtt, ami szanaszét gurult, és jó hangosn esett a földre

. Szemlesütve iszkoltunk ki a helyről, ráadásul a pincér még meg is jegyezte a másiknak, hogy "te, ezek telerakták kétszázassal"

.
Én nem támadtam le senkit sem, hanem jóóól elaludtam

. Reggel, mikor apa édredt, én már fent voltam Botonddal. Mivel nem talált az ágyban, kómásan kikiabált:
- Dóri?
- Itthon vagyok szívem.
Odabújtam mellé, megölelgetett, megpuszilgatott, majd kómásan kinyitotta az egyik szemét, és megkérdezte:
- Te tényleg berúgtál este, és sofőrszolgálattal hozattad haza a kocsit

?
-

Dehogyis.
- Ja, akkor azt csak álmodtam.
Botond viszont megint bealudt a járókában

.
Apa mondta, hogy már este is felsírt egyszer, aztán elkelt 6-kor, és nem tudtam visszaaltatni. 7-ig próbálkoztam, de addigra egyre csak éberebb lett

, szóval betettem a járókába, kapcsoltam neki mesét (

nem szoktam, de most nagyon szombat hajnal volt

), és visszafeküdtem (ajtó nyitva volt, bébiőr belőve, cumi a szájába

). Aztán Egy óra múlva felriadtam, hogy Úristendecsöndvan: gyerekem a járókába szunyált

. Gondoltam jófej leszek, beviszem a szobájába, meg ne fázzon itt kint, erre jól felkelt, és az előbb tettem le

.