Ivás:
Hááát, nem tudom eldönteni

.
Nem szívesen ugráltatok mást, hogy hazafuvarozza a fenekem, ráadásul ha jól bekajálok előtte, semmi értelme, (merhátén nem az íze miatt iszom

). Aztán további indok, hogy hízok, mint egy disznó (

), szóval kéretik nem összesúgni a hátam mögött

. "Csak" 61 vagyok, de mivel nekem kissé meg van nyúlva a bőrőm, ennyi hízástól is olyan a hasam, mintha 4 hós terhes lennék

. És mivel az utóbbi hónapokban csak annyit változott az étrendem, hogy megint iszom alkoholt (heti 1*

), tuti, hogy attól hízom

.
Szóval nem tudom, max. iszom egy "belépőt"

.
Valójában 4 hónapos terhes vagyok, azért nem iszom, a hízásról meg csak vetítek

.
Ikoka!
A hűtősről én jókat hallottam, csak épp a legtöbben elfelejtik betenni a fagyasztóba

.
Viccelsz? Te nem kiültetve voltál, hanem az asztalfőn ülhettél

.
Boo!
Tegnap enyémgyerek is frászt hozott rám. Írtam a dogámat, ő a járókában játszott. 9-kor elindult a porszívó (akkorra van időzítve), ezért beszaladtam a nappaliba, hogy kikapcsoljam. ekkor látom, hogy a gyerekem fekszik a járókában mozdulatlanul

. Totál beszartam, hogy megfulladt, vagy vmi (bár bébiőrön át csak hallottam volna), de nem, csak elaludt

. Ilyen még sose volt, de annyira bekómált, hogy arra se kelt föl, hogy bevittem a szobájába

.
Amúgy mielőtt megijednétek, hogy miért volt egyedül: a járókában magára lehet hagyni a Suttogó szerint is, hiszen azért van. A kiságyban is egyedül hagyjuk őket, és ebbe is csak olyan dolgok vannak, amik nem okozhatnak bajt

.
Bicikli: igazad van, végülis a csaj is figyelhetett volna, de azért mégiscsak a gyerekeinknek kell megtanulni a "világot", mert az sose fog hozzájuk alkalmazkodni

. Szóval ez egy szerencsés tapasztalás volt

.