A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
Nem a lefektetéssel van gond, az megy Apával is, mert mikor tornára megyek, ő vacsiztatja, fekteti Petrát. Az elalvás utáni valamikori felsírásokkal van a gond. Ez lehet 9-kor, lehet hajnali 1-kor is, változó. De majd valahogy megoldják nélkülem kivételesen. :wink:

Kép
katy76

Tike!
Bocsi, de nem volt még időm postára menni, de a héten elküldöm! :wink:

Nyuszi!
Neked meg viszek a mamatalira hoemósat! :wink:

Kép
katy76

Jó reggelt :D
Valaki foglal helyet péntekre?? Kéne, nem? Én lefoglalom, csak mondjátok meg mi a neve, mert már elfelejtettem :oops: Na mondjuk vissza tudnék keresni de ahhoz meg lusti vagyok :roll:

Boo!

Micsoda szappanopera megy a szomszédotokban...szomorú. Nem is tudom hogy lehet kezelni egy ilyet, hogy akiben bíztál és szeretted éveken keresztül átvert. Hogy lehet így később bízni bárkiben??

Tike!

Zoknis műsor :arrow: Nagyon röhögnék.... :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Foglaltam asztalt :wink: . 7 főre, aztán max. 6-an megyünk, ha Ikoka mégse tudna jönni, mert ő még nem volt bizti. (???)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pénteken ki tervezi,hogy iszik? :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
én tervezem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hánykor van a találka és hol? A Cactus előtt?

Kép
katy76

... és szerintem Dodi is biztos tervezgeti :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Halihó !

Szóltam én is Apának a péntekkel kapcsolatban. Részéről rendben( na még szép hogy :wink: ), remélem a munkája részéről is az lesz. :roll:

Zsombi csupa takony és hőemelkedése is volt. Most alszik a kis Drágám, remélem, ha felébred már kutya baja sem lesz. Jó sz@r éjszakánk volt emiatt, egész éjjel szortyogott , meg forgolódott.

Kép
ikoka7

Énisénis fogok kicsit italozni :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois nem vesz magához szesznedűt, csak nézi majd ahogy az anyatársak alkohol hatására egyre kevésbé lesznek anyukásak :wink: :lol: :lol: :lol: (és irigykedik.... :oops: )

Dodi!

Királyság, köszi :D

Ikoka!

Szegény Zsombi, jobbulást :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tényleg Dodi! Hányra foglaltad az asztalt? Én sem hiszem,hogy iszom :oops: De majd asszisztálok hozzá,ahogy ti isztok :lol:

Ikoka! Szegény Zsombi! :wink: Lilinek is még szívjuk az orrát reggel és este,de nem vészes.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Fél9-9-re, mert eddig is kb. olyankor találkoztunk. De sztem nem rúgnak ki ha előbb megyünk sem :wink: .

Off!
Eladó egy Rowenta Fresh Extreme Basic epilátor occsóért , mindenféle csiriviri tartozékkal :lol: .
Ezt kaptam anyutól szülinapomra, közben meg én is epilátorral leptem meg magam :P :lol: . Ez sokkal jobb (és drágább), mint amit én vettem, és csak egyszer próbáltam ki a karomon, a másikat viszont már többször használtam bikinivonalon is, így azt nincs pofám eladni :roll: :lol: .
Ha titeket nem érdekel, akkor megtartom, mert amúgy tök jó, csak frusztrál, hogy bent áll a szekrényben :? .
Anyu 13.900-ért vette, nektek 8000-ért odaadom :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Bikinivonal?? Mi vagy te valami fakír???????? Nekem ott bazira fáj :oops:
Én egy olyan aksissal szermezek, amit zuhany alatt is lehet használni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Láttam olyat én is, és még el is gondolkodtam, hogy ki az a hülye, akinek nem elég, hogy gúvasztja a szemét, hogy kiszedje a nanométernyi szőröket is, még vizet is kér a nyakába nehezítésül?! :shock: :lol:
Bikinivonal: Fakír ugyan nem vagyok, csak jól bírom a fájdalmat :wink: . Ráadásul elég merész voltam, mert közel 10 évnyi borotválkozás után estem neki epilátorral, gondolhatod milyen vékonyka szőrőm volt/van ott :twisted: :lol: . Valójában annyira fájt, hogy már nem fájt. Vagyis pár szál után úgy elzsibbad a fájdalomtól, hogy egész tűrhető. De végig ver olyankor a víz, és megfogadom, hogy soha többé... :evil: :lol:
Aztán mégis nekiállok újra, mert attól tartok, hogy ha továbbra is borotválom, akkor 35 éves koromra a térdemig lesz szörös a muffom :lol: :lol: :lol: :lol: . (másfél percig gondolkodtam hogy a női nemiszerv melyik elnevezését használjam, de úgy gondoltam ez illik ebbe a mondatba :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok,

ez úgy működik, hogy a víz felpuhítja a bőr felszínét, és így az epilátor kíméletesebben távolítja el a szőrszálakat - kevésbé fájdalmas.
Bikinivonalra is simán használható az epilátor, bár én az érzékenyebb helyeken inkább gyantázni szoktam már - az valahogy gyorsabb és hamarabb túl vagyok rajta.

Tudok ám jó epilátort ajánlani, szakmai ártalom, ezzel is foglalkoztam :lol: :lol: :lol: :lol: és úgy néz ki, még fogok is :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

köszi a foglalást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóó lesz holnaputáááááááááááááááán :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Akartam írni, de már nincs erőm. Azért annyit leírok, hgoy még élek. MIndenki jól vn, elkezdtük a bölcsit. Majd valamikor a héten, jövőhéten megpróbálok jönni.

Kép
pagika

Dodi!
Ebben a vizesben nem ez a paramétere az igazából vonzó nekem, hanem az hogy nem vagyok konnektorhoz kötve, meg olyan nagy teljesítményű, hogy 20 perc alatt megvan vele a két virgács. Nekem ma több mint egy óra volt az enyémmel.
Ami nem tetszik benne, hogy ha lemerül, akkor nincs hálózati adapter, hanem meg kell várni, hogy szépen feltöltsön.
Hiába minden duma, tiszta Kszéna vagy a szememben hogy "ott" is epilálod. (látod Lois úrilány és beérte egy "ott-al" :roll: )

Pocok!

Miért volt az a meggyőződésem, hogy vegyi áruban utaztál?? Nem tudom.... :oops:
Van valami történés munkafronton?? :shock:

Pagika!
Várunk.... :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na most van az, hogy a tököm kivan az egésszel, de még mindig nem látom a végét :evil: .
Viszont ferge...most figyelj...teges lesz 8) :lol: :lol: :lol: .
Az előzőt tényleg összecsaptam :oops:

Kispocok!

Hallgatlak! Melyik az a tuti epilátor, és miért?
(Na, akkor most megsúgom, hogy már olyan álmos vagyok , hogy simán leírtam a miért-et, ly-vel. Igen így: milyért :oops: :lol: . Még szerencse, hogy a wordben van olyan tudjátokmi, különben szórakoztató szakdogám lenne :lol: :lol: .)
Hogy én miért nem faggatalak ki titeket erről annak idején :roll: ? Na nem baj, azért oszd meg, max majd az enyém véletlenül el fog romlani :twisted: , a drágábbat meg eladom addigra :twisted: .

Lois!

Köszi az elismerést 8) . Nem hárítom, kijár nekem :lol: . És ez legalább erőt ad a továbbiakhoz. Bnőm esküszik rá, hogy minden alkalommal csak egyre vékonyodik, és higgyem el, hamarosan nem is fog fájni. Hááát, nem tudom :roll: :lol: . De legközelebb veszek előtte egy forró fürdőt, mert Pocok nem beszél hülyeséget :wink: . Vagy az arcgőzölő fölé gugolok, és úgy... :lol: :lol: :lol: :lol: .
Csak viccelek, nincs is nekem olyan.
Na megyek, nagyon pihent már az agyam :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Piálás : én sajna nem italozhatok, mert ha páromat esetleg behívják dolgozni ( de nem fogják :twisted: ) , akkor nekem ugranom kell, vagy legalábbis mennem kell.

Dodi : azt a pihent agyú mindenedet ! Asszem én be is sz@rnék ha OTT kéne epilálnom. Gyantázásban benne vagyok, de játszik a borotva is. Viszont hallottam , hogy van olyan is ami jégakkus vagy valami ilyesmi, szóval hűt közben . Na annak utána néznék.

Várom már a holnapot. :roll: Jaj és sietnem kell, különben megint ki leszek ültetve büntibe. Na jó nem csak viccelek.

Boo : nem voltál tegnap...jól vagy ? Tudom idióta kérdés... . De gyere légyszi és írj akkor is ha pocsék kedved van.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ivás:
Hááát, nem tudom eldönteni :roll: .
Nem szívesen ugráltatok mást, hogy hazafuvarozza a fenekem, ráadásul ha jól bekajálok előtte, semmi értelme, (merhátén nem az íze miatt iszom :oops: :lol: ). Aztán további indok, hogy hízok, mint egy disznó ( :evil: :evil: :evil: ), szóval kéretik nem összesúgni a hátam mögött :roll: . "Csak" 61 vagyok, de mivel nekem kissé meg van nyúlva a bőrőm, ennyi hízástól is olyan a hasam, mintha 4 hós terhes lennék :evil: . És mivel az utóbbi hónapokban csak annyit változott az étrendem, hogy megint iszom alkoholt (heti 1* :oops: ), tuti, hogy attól hízom :evil: .
Szóval nem tudom, max. iszom egy "belépőt" :lol: .

Valójában 4 hónapos terhes vagyok, azért nem iszom, a hízásról meg csak vetítek :twisted: :lol: .

Ikoka!

A hűtősről én jókat hallottam, csak épp a legtöbben elfelejtik betenni a fagyasztóba :? :lol: .
Viccelsz? Te nem kiültetve voltál, hanem az asztalfőn ülhettél :wink: .

Boo!

Tegnap enyémgyerek is frászt hozott rám. Írtam a dogámat, ő a járókában játszott. 9-kor elindult a porszívó (akkorra van időzítve), ezért beszaladtam a nappaliba, hogy kikapcsoljam. ekkor látom, hogy a gyerekem fekszik a járókában mozdulatlanul :shock: :shock: :shock: . Totál beszartam, hogy megfulladt, vagy vmi (bár bébiőrön át csak hallottam volna), de nem, csak elaludt :shock: :lol: . Ilyen még sose volt, de annyira bekómált, hogy arra se kelt föl, hogy bevittem a szobájába :lol: .
Amúgy mielőtt megijednétek, hogy miért volt egyedül: a járókában magára lehet hagyni a Suttogó szerint is, hiszen azért van. A kiságyban is egyedül hagyjuk őket, és ebbe is csak olyan dolgok vannak, amik nem okozhatnak bajt :wink: .

Bicikli: igazad van, végülis a csaj is figyelhetett volna, de azért mégiscsak a gyerekeinknek kell megtanulni a "világot", mert az sose fog hozzájuk alkalmazkodni :? . Szóval ez egy szerencsés tapasztalás volt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo : ijedtség :? :? :? olyan kis kópék már, Zsombi is rám tudja hozni a frászt sokszor. Biciklis sztori : basszus szegény Drága még jó , hogy nem rá esett. Szerintem szólj nyugodtan a csajnak, ha még jó arc is , akkor biztosan megérti az aggodalmadat...pláne, hogy mégcsak nem is alaptalan.

Enyémgyerek most épp küzd az álommanóval, vagyis inkább ellene, de én az álommanónak drukkolok. :roll:
Bakker már csendben volt és megszólalt a buz i telefonom, én állat nem halkítottam le :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nem akarom elkiabálni, de jól van a Mazsolám. Folyik még kicsit az orra , de nem volt már hőemelkedése sem szerintem. Még porszippantyúzom az orrát, de nem vészes, a közérzete pedig jó, kivéve ha aludni kell.

Kép
ikoka7

Mi van, megint sehol senki. Látszik, hogy mindenki gyereke lót-fut már, mert alig írtok. Régi szép idők, amikor ideültem a kávémmal és volt mit olvassak. :roll:

Kép
ikoka7

Dodi : sziaaa! te meg itt írsz , észre sem vettem. :roll: Asztalfő : köszi, ez aranyos volt. Ó, hát akkor az a ketyere nem nekem való, mert én biztosan nem raknám be a hűtőbe, amilyen szenilis vagyok.

Elalvó Botond : édespofa :wink: , enyémgyerek ritkán csinál ilyet, hihetetlen , hogy folyton küzd az alvás ellen, utána pedig tök nagyokat alszik.

Kép
ikoka7

Az én másfél órára kalibrált lányom dél óta alszik :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: Mondjuk egész délelőtt a keresztanyjánál sertepertét ( értsd: ugrált az ágyon, szaladgált a tükör előtt, ismét ugrált az ágyon, megsem állt egy percre sem)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na, hali!
Kicsi időre ugrok be megint. Szóval elkezdtük a bölcsit hétfőn. Akkor egy órát voltunk benn, kb. olyan vlt, mintha valakihez mentünk volna babalátogatóba, vagy mondjuk a játszótérre. Szóval egy percig néztek, hogy hol vagyunk, aztán nekilendültek játszani. Másnap már másfél órát voltunk és ebben volt egy tízórai, ami annyira nem fogyott, mivel fél 10-kor volt ez, mi meg jó későn reggeliztünk. Amúgy ananászlé és alma-banán volt felszeletelve kis tányérkán. Meg a kis keresztfiam (bátyámék kisfia) is a csoportban van, kedden volt a szülinapja, így az ő kis sütikéjéből is kaptak. Aztán öltözködés és mentünk le az udvarra. Ott mondta a dajka, hogy menjek egy kicsit távolabb, hogy ne legyek a szemük előtt. Hát nemis érdekelte őket, hol vagyok, egy-két esés utáni sírás kivételével. Amúgy meg végig motoroztak, labdáztak meg homokoztak. Szerdán 2 órára mentünk, 9-től 11-ig, és fél óra után ki kellett mennem a folyosóra, meg se nyikkantak, fél 10-kor ugye tízórai volt, megették és ezután mondták, hogy jól viselkednek, nincs semmi gond, ha gondolom menjek el nyugodtan, jöjjek vissza 11-re. (persze legyek telefonközelben) Annyi volt, hgoy Nati kicsit sírogatott, a hülye anyja meg nem hagyott ott cumit neki, de állítólag könnyen megvigasztalták. Miko rvisszértem Nati rögtön kérdezkedett fel hozzám, és kicsit nyöszörgött, Noémi sírt, mivel pont előtte fejelt össze egy kisfiúval, viszont Nikol le se tojta a fejemet. Úgy kellett előhalászni, miközben ölelgettem a másik kettőt őt letették elém, szóltam neki, hogy Nikol szia, itt van anya! Még csak rám se nézett ment motorozni. :roll: :roll: :?: :lol:
Ma meg már szinte csak bevittem őket és ebéd után kellett értük mennem. Ez tök jó volt, mert eddig totál gondban voltam, mi a fenét adjak rájuk. benn a csoportszobában meleg van, kinn azért elég hűvös és vizes a homok meg a fű. És ma így ki tudtam menni a tescoba, a nagyba, ahol sokkal több gyerekruha is van és képzeljétek kifogtam egy tök jó kis akciót, 3 overál volt pont egy méretben, ami jó rájuk, se több se kevesebb. És 1380 forintra leértékelve 5000-ről! És nem is nagyon gáz, piros kis arany csillagokkal. Nagoyn megörültem neki, mert hát a legtöbb helyen ugye pont ez az, hogy 5 ezer körül van, na az háromszor máris 15 ezer, úgyhogy tök jó! Eztán kis vékony gatya vagy harisnya és rá az overáll, legalábbv nem kell szarakodni a kabáttal, pulcsival stb.
Amúgy az ebédet megették, na nem mindet, de egész szépen ettek, nem álltak fel a székről és jól viselkedtek, Nati vol tmegint sírósabb, de a két tojás nem sírt egyáltalán. Na, hát majd még kiderül, mi lesz később, de szerintem eddig jó úton haladunk. A dajkák is nagyon szimpatikusnak tűnnek, úgy látom a gyereket nézik, neki mi a legjobb.
Vissza nem tudtam olvasni, így nem is tudok reagálni, majd igyekszem.
Hozok új képekeet is, mert van egy csomó, csak ugye kicsinyítgetni kell... :evil: :evil: Azt nagyon utálom!

Kép
pagika

Rapid cipőbeszámoló :lol: .

Tegnap vettük Botondnak télre csizmát. Ahol eddig minden cipőjét vettük, mondta a csaj, hogy van Siesta 15-ért, meg Superfit 18-ért :shock: :shock: :shock: . Ott jól nem vettünk semmit :twisted: . De legalább elmeséltettem vele, hogy mit tud ez a Superfit 18-ért, mikor még csúnya is, de nagyon elismerősen beszélt róla, szóval betettem a lehetőségek közé :lol: .
Aztán tök mázlink volt, mert a Humanicban le volt árazva pár csizma, köztük egy Superfit is, ami továbbra is csúnya, de hiperegészséges, ultravízálló, és érettségiig tanítja a gyereket csehszlovákul :twisted: :lol: .
Asszem 13900 helyett volt 7900, ami még így se occsó, de mégis majdnem félár :wink: .
Nem pont ilyen, de hasonló :roll: :
Kép

A másik, amit tudom, hogy nem szerettek, de kitartok az ortopéd dokink véleménye mellett (mert így megnyugszik a lelkiismeretem :twisted: ), hogy akarok neki venni új sportcipőt is, mert a mostanit 2 hónap alatt kinőtte :shock: . Pedig a nagyobbat vettük...
Ez a mostani kiszemelt, de sehol se láttam a méretében, szóval most próbálok vadászni...
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

pagika!
tök jó,h ilyen jól birják a csajok a bölcsibe szoktatást.
hát én is elmegyek megnézni a tescoba ezt az overált,hátha nálunk
is lehet kapni...

Dodi!
tényleg elég magas lehet a fájdalomküszöböd...
számomra az epilátor ki van itltva a lakásból,m nekem nagyon fájt.
inkább a gyanta,az is fáj,de az csak pillanatnyi...

Boo!
nem semmi mennyi baleset történik veletek...
hál istennek mostanság nekünk nincsenek,de le is kopogom...

velünk:
apa betegeskedik kicsit.Kiara mostanság fél8kor kel a 9helyett
és igy én is hamarabb elfáradok,ezért amikor délután Kiara alszik,
akkor én is alszom vele... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok :-)

Lois,

jó volt a meggyőződésed, leginkább vegyiáru, de az utsó melóm kivétel volt ez alól.
Munkafront - hááát, majd inkább személyesen. Lényeg hogy nagy tipródásban vagyok múlt hétfő óta.

Boo,

látom, Miron nem hagyja hogy unatkozz
:? :? :? :?

celebgyerekek - én is nemrég hallottam hogy itt laknak a melletünk levő utcában

Ikres Anyuka, igen, tudom asszem. Fiú + lány, ugye? Jófejek :-)))))
Nagypapa kemény lehetett!

Pagika,

de jó hogy jöttél, és hogy ilyen jól veszik a csajok a bölcsit!!!!

Dodi,

atyavilág, ilyen beájulást!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nimród ilyet talán először és utoljára kb 6 hónapos korában csinált... édes lehetett Botond, szinte látom magam előtt :wink: :wink: :wink:

mennyit aludt ma Botond? Enyémgyerek megint maratonit nyomott, tuti van valami megint a levegőben!

Tike, gondolom nálatok is ez lehetett! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy mennyiiiiiiiiiiiiiiii a téli csizmaaaaaaaaaaaaa???????????????????????
Tuti jó vásárt csináltatok a 8ezressel ezek után!

Rólunk:
megállapítást nyert, hogy Kicsi Angyalarcúm nem anyamajma többé... mostanában voltunk több új helyen is, és vendégeink is voltak, és mindkét esetben hulla jól elvolt, feltalálta magát! Olyan jó volt látni!

Orrfolyása talán múlóban végre, már ideje volt :arrow: múlt hétfő óta taknyos szegényem

Annyimindentakartamírni, de elfelejtettem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ja, nekünk tegnap volt esés :arrow: homokozó, Apa elbambul :evil: :evil: :evil: :evil: Nimród leveszi szájjal a homokozó szélét, óriásit koppant... kicsit fel is repedt a szája sarka, vérzett eléggé. Apát bersze leb@sztam, jól össze is vesztünk... de basszus, miért nem képesek a pasik fél szemüket a gyereken tartani??????

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

én is alszom Nimróddal, amikor tudok... a héten ma jött össze először, de most másfél órát aludtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
OOOOOOOOOOOOOlyan jó volt, főleg hogy ma Apa korán ment, amire persze felébredtem és nem tudtam visszaaludni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Naaaa, seholsenki????

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok !

Mi nem a Holdon vagyunk, viszont kimegyünk most a kopaszi gátra. Bárkit várunk szeretettel. :wink: Egy barátnőmmel megyünk és a kislányával. Pussz Mindenkinek ! GYERTEK!!! Kb. dél-1-ig leszünk csak

Kép
ikoka7

Bakker aszongyák lehet jövő héten havazik :shock: :shock: :shock: :shock: Nem is tudom sírjak vagy röhögjek...lehet mégis kéne már nekünk is az a téli bakancs :?

Dodi!
Superfitről én is hallottam szépeket, itt nálunk csak a Brendonban láttam agyzsibbasztó áron, de lehet akkor kinézek a Humanicba :D Mekkorát vettél a mekkora lábikóra?

Epilálás :arrow: Elsőre hirtelen halál, akkor bazira fáj, én szerintem napokig szedtem. Utána már nem fáj egyáltalán mikor már nincs annyira kinőve. Legalábbis nekem.

Pocok!

huuh, tuti ajánlat futott be?? Estig visszafogom a kíváncsiságom :D

Celetörpök :arrow: Mi a Marsi-Palik gyerekekkel futunk össze rendszeresen 8)

Én ilyeneket már le sem írok, hogy mikor hova veri magát a gyerek, tegnap pótnagyink szóvá is tette, hogy egész tiplimentes a homloka, erre sikerült az orcáját "megasztallábaznia" persze az élére esett, majd egy hatalmas púp került a homlokára "valahonnan" :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : szegény puklis Zé :? :roll: Hát kopp-kopp Zsombi elég ügyesen szokott esni és viszonylag pukli és sérülésmentes. 2 hete volt egy nagy esése betonon és a kis kezére esett, ahogy próbálta kivédeni a zuhanást. Lett is nagy brühühü, meg folyt a vér. Lement a plezúr 3 ujjacskáról, amiből az egyik tök nehezen gyógyult/gyógyul. Apával volt, amikor jöttek haza Zsombi mutatta nekem a kezét meg a véres nadrágját, Apa meg nagy szánom-bánom arccal nézett rám. Megkönnyebült amikor nem haraptam le a fejét, hanem azt mondtam, hogy sajnos ilyenek vannak és lesznek még, de ez legyen a legnagyobb baja az életben a Kicsimnek.

Kispocok : most már én is nagyon kíváncsi vagyok :roll: :roll: :roll: , remélem este beavatsz minket a titokba.

Na kint voltunk a Kopaszi gáton. De , hogy ez a hely milyen szépen meg van csinálva és karban van tartva. :shock: Viszont ami elkeserített az az, hogy mennyire nincsen kihasználva és, hogy így az enyészeté lesz ez is , mint sok minden más. Például lehetne játszóház, ahol mi törzsvendégek lennénk :wink: . Lehetne egy jó, de nem megfizethetetlen cukrászda, ahol ma betoltam volna valami finomat az arcomba. Lehetnének rendezvények, mert lehet, hogy néha vannak, de hozzám még nem jutott el a hírük. Szóval én biztos felturbóznám és nem haszonszerzési céllal ( nem csak ) , hanem azért, hogy az emberek itt télen-nyáron jól érezzék magukat.

HÓÓÓÓ ??????? Na neeeeeeeeeee, azt még nem akarom. Még rövidujjús idő van, havat neeeeeeeeeeee. Viszont nekünk is be kell már szerezni egy bakancsot és egy csizmát. Ezek szerint iziben.

Kép
ikoka7

Mi van csajok , rápihentek az estére ? :wink: :lol: :roll:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
3 hónapos koráig használtuk a BBC-nél, de kellett, újszülöttet én semmiképpen nem tologatnék hordozóban. De van olyan barátnőm, aki 7 hónapos koráig használta a mózest a törpéjével. Addig simán tolerálta a Ded.
Meg a Bergont is használtuk, az is fektethetős. Minikorra kell a teljesen vízszintes szerintem.
Most azt tervezem, hogy lehet a Bergont eljótékonykodom a iszaposok gyűjtésére, és ha kelleni fog terepezős verda akkor megveszem a BBc-háromkerekűjét sportként, ami kompatibilis a kiskocsim kiegészítőivel (mózes és hordozó).

Ikoka!
Délután tök sokan járnak ki a Kopaszi-gátra, egyáltalán nincs parlagon.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Ja, azt nem tettem hozzá, hogy mi annyira sokat használtuk, hogy az első 6 hétben nekem abban aludt éjszaka is, mert nem vettem bölcsőt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo : mi , vagyis Zsombor 4 hónapig tudta használni a mózest. Egyáltalán nem volt jó utána átváltani sportrészre, mert nem volt teljesen dönthető, így ki kellett párnázni a hátánál , hogy egyenesen feküdjön, de a mózest akkorra már kinőtte. Tehát, ha nem lesz óriásbébi a barátnőd gyereke, mint amilyen a miénk volt, akkor akár7-8 hónapos korig is. Mondjuk attól függően, hogy mennyire izgága.

Lois : igen, biztosan igazad van, hogy délután sokan járnak ki oda, de akkor miért nincs mégsem egy játszóház ? Tudom én vagyok az elégedetlen... :roll:

Kép
ikoka7

Boo : milyen szekrényt ? és minek ? :shock: :roll: Eddig arról volt szó, hogy mindenki odamegy a kaktuszbigyóhoz, mert kint hideg van és úgysem érkezünk egyszerre. De akkor nekem is mondjátok , hogy mi legyen.

Kép
ikoka7

Ikoka!
Hát azé' mert ez egy park :wink: Nem kell mindent tudnia egyben. Szerintem a Margit-szigeten, vagy a Ligetben sincs játszóház. DE bárki rám-cáfolhat.

Mózesben amúgy tök nagy eltérések vannak a méretek között, márkafüggő.

Boo!
Tudtommal fél 9-kor az étteremben, Dodi nevére van foglalva. Legalábbis mi akkorra érünk oda Nyuszival.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : jóvannnnaaaaaaaaaaa, értettem, csak annyi épület áll ott üresen , hogy arra gondoltam csinálhatnánk egy játszóházat. :roll: :wink: de befogtamapofámatkussolokszépen.

Kép
ikoka7

Ikoka!
Onnan 3 percre van amúgy az Újbuda center, ott van játszóház, jó is állítólag. Eleven Park. A Park másik bejáratától meg 200 méter (múltkor ott mentem be először). Talán egyszer lesz ott egy tali is, már volt tervben :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

mózes mindenképpen kell, a hordozóban nem lehetnek sokáig mert rossz a gerincüknek!
Mi 7 hónapos koráig tuti használtuk, mondjuk ez nagy, keményfalú mózes. A textilmózesek picik, azt hamar kinövik a manók. Ha téli baba akkor pláne jó, mert azt jobban lehet téliesíteni sztem.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: