A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Én is csak életjel... fárasztó nap volt, Zsófi extra nyűgös, én fáradt vagyok :roll: Etetek, altatok, és én is lefekszem :arrow:
Vendég

Tényleg nagyon csak futólag olvastam. 7végén Lilla anyósnál volt, sikerült is kicsit elkapatnia, no meg persze most anya az főisten ami valahol nagyon jó érzés, valahol nagyon fárasztó.

Én most tértem magamhoz, mert tegnap egész este hánytam és végül ügyeletre kellett menni, még szerencse, h miután még az utolsó pohár vizet is kihánytam (az ügyelet után) úgy döntöttem inkább nem iszom, alszok és így a kórházat is megúsztam.

Móni bocs, h nem reagáltam az sms-re, nagyon kusza volt ez a 2 nap...de érthető módon nem tudok menni Sense-hez :( pedig szívesen mentem volna.

És még elkaptam, h Nektarinnak is van miért gratulálni :) :) szívből gratulálok, már kezdtem megijedni, h utánam nem jön senki.

Puszi nektek!
Most csak ennyire van erőm.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Szegénykém... :( Kitartás+++++++++++++++++++++

Panndi! Nálatok is hatnak a frontok :?

Én nem sokat aludtam, fájtam nagyon mindenhol, aztán 4.30-tól meg jöttek fájások, amitől olyan izgatott lettem, hogy már azért nem tudtam aludni. Mérni nem mérhetőek rendszertelenek és az erősségük is különbözik :roll:

No igyekszem jönni még... de azt hiszem egy kórházi sétát beiktatunk... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!

Húúú, ma baba lesz!!!!???? Szorítok!!!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hú, akkor levegőzni is telefonnal megyek, ha hírek várhatók Anitjától :wink:

MOst ennyi, mert együtt keltünk. Igaz, nyolc óra ébredés nélküli alvás után. De azért húzhattuk volna tovább is.

Fleur, vigyázz magadra.

Altatáskor jövök bővebben :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Apa éjszaka Péterrel aludt :? nyöszörgött amikor mentünk aludni, aztán apa melléfeküdt és ott is maradt, aztán hatkor én ébresztettem már őket :shock: na bezzeg ha van ott mellette valaki nem kel fel ötkor :evil:
Áron alvásáról inkább nem irok már Irina :wink: :wink: :wink:

Irina jaj a kis Ádi és Péterke szerintem olyan kis rokonlelkek lehetnek, legalábbis én úgy hiszem. A nehezen altatás, sok hasfájás, késői járás, de most Ádi kicsit leköröz minket a beszéddel, de igyekszünk mi is :wink:
Szerintem az altatásotok meg fog oldódni, Ádi kis okos, én leginkább megbeszélni próbálnám vele.
Vannak titkos módszereim, a soha nem alvó keresztfiam érdekesmód nekem mindig elalszik, bár a szülei nem is altatják, várják, hogy maga aludjon el :shock: :shock: kicsit érdekesek :shock:

Anitja hajrá!!!!

Fleur jobbulást!

:arrow: Áron felébredt :D :D úgy kiabál: hej hej :D :D :D nem sir :D :D imádom!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Anitja! Hajrá-hajrá.. :)
varga tünde

Tök ideges vagyok. Nyertem a tv egy cucost. Ki is fizettem,és még mindig nem küldte!Most néztem letiltotta-felfüggesztette idő közben a tv. Telefonon nem érem el :evil: :evil: Neee már..... :cry:
varga tünde

Tündi mi van???????????????ha nyertél miért fizettél érte? tv-s játékon nyertél valamit?

Heni
KépKép
heni81

Szerintem tv=teszvesz :wink:
Vendég

Ja Panndi az lesz :oops:

Heni
KépKép
heni81

Én is azt hittem, tévés játék :oops:

Kép
vindolanda

Anitja!
Hajrá-hajrá!!!! De izgi!

Kaqk!
Köszi, én kérdeztem. Nagyon-nagyon ügyesek vagytok. Mi még azért ettől messze vagyunk.

Irina!
Nekem is kell mesélni (az Iciripicirit szokták kérni, néha a Három nyulakat), énekelni legalább negyed órát a gyerkőcöknek, mire kijöhetek a szobájukból. Ők akkor még nem alszanak, de elfogadják, h kijövök, aztán párszor elhangzik még, h "anya", bemegyek, simizés, jóéjt kívánok és kijövök.

Fleur!
Jobbulást! Valami vírust nyeltél be?

Regi!
Sajnálom a hisztit. Kemény lehetett, de a lényeg, h hazajutottatok. Gondolom, h leizzadtál párszor.
Töltött hagyma? Mivel töltötted?

Tünde!
Ez bosszantó. :evil:

No, megyek teregetni.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Jaj. Na végre ülök a kanapén a kávémmal, mindkét lurkó alszik. Nagyon örülök, hogy visszatért a rend, és Zsozsi rendszeresen alszik délutánonként. Hiába, kell neki. Egy kis következetesség, és minden rendben.
Gegi is durmol, ő belealudt az almaevésbe. :lol:

Zsozsi jól van, az orrát szívom, nyugodtan alszik.
Geginek szívjuk az orrát, plusz a szeme is begyulladt, tegnap dokinál voltam vele, mosnom kell, meg csepegtetni. Nagyon rosszul alszik, Apával váltva vagyunk vele, hogy tudjak aludni. Szívjuk az orrát éjjel is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur: remélem már sokkal-de sokkal jobban vagy.. :)

Heni: jó is lenne,ha ott nyertem volna! de én ott nem szoktam szerencsét próbálni ( tvben),csak teszveszen néha,ritkán. Most jól bele trafáltam :evil: .

Ma ezt sütöttem:

Kép vajas pogi :)

Ma nálunk is mindenért hiszti van. Uncsi itthon lenni,még az udvar is az. De ilyen időben nincs hova elmenni :? Domi állandóan sétálni szeretne,persze mikor fent vannak,akkor szakad az eső.Most bezzeg,hogy alszanak-lassan- kisüt a nap :x

Másikra is teszek képet,de ezt még ide:

Kép akvárium,ha már annó annyit beszéltünk róla..halak nem is nagyon látszanak benne :?
varga tünde

Regi! Nem csodálom, hogy kiakadtál, de Kispoccnak igaza van, az emberek nagy többsége (akinek van gyereke), tudja, miről van szó. Ha egy anyuka éppen küzd, együtt érzően mosolygok rá, és egyből felvidul, hogy valaki együtt érez vele. :wink:

Egyszer jártam úgy, hogy Zsozsi túl fáradt volt, jött a vérhiszti, nem tudtam a babakocsiba belegyömöszölni, mert lehúzta magát, lecsúszott - vagy mit csinált -, és nekem állandóan vissza kellett ültetnem, hogy bekössem. De ő lecsúszott, sírt, kajabált..... Mindez persze nyilvános helyen.
Engem azonban nem érdekelnek ilyenkor az emberek, lesz.rom mi a véleményük. :wink:
Finoman beletérdeltem Zsozsikám hasába (nem fájt neki persze, csak valahogy ülve kellett tartanom), miközben hadakozva bekötöttem. Kb. úgy nézhettem ki, mint egy pankrátor akció közben. :lol:

Heni! Süsssssééééééé!!!!!!!!! Mutasd meg mit tudsz! :lol:

Bilizés: Én csak ámulok Emmán! :shock:
Én még nem erőltetem, de azért próbálkozunk - a teraszon. Minden gyerek máskor érik meg erre, tuti.
Zsozsi először ugye állandóan a bilin ült, és cseppenként erőltette ki a pisit, hogy megdicsérjük. Na fél óra nyögdécselés, meg bilibe cseppentés, meg bevisszükéskimossukabilit után már kivert a ragya, így ráadtam egy pelcsit.
Újabban meg mondom neki, hogy ha pisilni kell, üljön a bilire, szóljon, segítek. Na akkurátusan a bili egy méteres körzetében pisil, vagy kakil. :shock: :shock: Ez utóbbi csak egyszer fordult elő. No meg mikor véletlenül sikerül a bilibe pisilni, akkor ahogy feláll, már önti is ki nagy slunggal. :lol: No mi ezért csak a teraszon próbálkozunk egyelőre. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, végre ideértem.

Viranka - nekünk is megy a boltban hisztizés, de csak és kizárólag a nagy bevásárlókocsik miatt :roll: Egyedül kell neki tolnia, persze mindennek és mindenkinek nekitolja :oops: Ha hozzáérünk, visít :shock:

Nálatok mi a baj?

De a múltkor a Corába mentünk. MIvel korábban ott a kis bevásárlókocsikkal befürödtünk, most bébitaxival próbálkoztunk, és nagyon bejött.
Egy fél órát ült benne, kormányozott... Nem is tudom, mikor shoppingoltam ilyen jót 8)

Maggie - hogy van Bercó?
Pakoltok már?

Panndi - sikerült aludni?

Tünde - :evil:
Mennyit utaltál át?

Heni - hej-hej :lol:
Kiegyensúlyozott baba lehet Áron.

Irina - számokok :D
A földhöz csapkodás nálunk is menő :roll: Bizonyos tárgyakat azért nem hagyok neki, de a többi esetében mindig nagy a vigasság egy-egy csattanás után :roll:

A szoptatással kapcsolatban én azt olvastam, hogy 2-3 kiló pluszt szed fel a szervezet ilyenkor :roll:

Megtaláltalak a szegedi konfi programjában:)

Altatás - hát, én annyival próbálkoztam, hogy az altatás mostani pozíciójához igyekeztem Rugót hozzászoktatni. Pl. mikor visszaaltattam, vagy korábban, mikor letettem aludni. Vagy mikor már annyira fáradt volt, hogy nem bírt az ágyból sem elmászni, de azért mocorgott megállás nélkül. Aztán rögzült neki (gondolom), hogy a hozzám bújás és a mese az altatást jelenti.
Elég ügyes lett, kb. 4-5 napja egy mese alatt elalszik rajtam/mellettem fekve.
De az is lehet, hogy nem rajtam múlt, hanem pusztán eljött ennek is az ideje, és én csak rásegítettem egy kicsit.

Van egy pesti ismerősünk, ahol a kisgyermek autizmus tüneteit mutatta még régen. Elég hamar speciális fejlesztő csoportba került a kisfiú, és nagyon ügyesen szintre is hozták. Most öt éves, és magától, a számítógép segítségével a monitorról tanult meg olvasni magyarul valamennyire angolul is :shock: Az írott betűket viszont nem ismeri :lol:

Az ácsok holnap jönnek csak cserepezni. Állítólag ki kell száradni a tetőleceknek, mert különben bepenészednek :roll:

Állásügyben történt egy megkeresés Db-ből, az egyik tanszéken van üresedés. Holnapra hívtak be beszélgetésre :roll: Hát, nem tudom, mi lesz belőle. Majd meglátjuk.

Eddig az önéletrajzom frissítésével foglalatoskodtam.

Sír :arrow:

Kép
vindolanda

Regi! Nálunk a mai napig vannak nagyobbacska (de már nem vérhisztik). Ilyenkor nálunk a következő vált be, hagyom őrjöngeni a földön pár percig. Majd odamegyek hozzá, és ha már hagyja magát felvenni, és magától átöleli a nyakamat, akkor egy perc alatt meg lehet nyugtatni. Ha söpri a kezemet, és szenved ha hozzáérek, akkor hagyom még egy kicsit vergődni. Kegyetlennek hangzik, de nem hagyja, hogy hozzáérjek, figyelemelterelés nem jöhet szóba, semmi nem használ, csak ha magára hagyom. Meg kell várnom a pillanatot, mikor felvehetem, és akkor szinte mintha elvágták volna.

Miléna! Az alvó állatka nagyon jó ötlet, ha tud valamihez ragaszkodni, ami csak az övé, akkor az megnyugvást tud nyújtani. Zsozsinak nyuszija van. :)
Nyugtatóan fog rá hatni. Próbáld ki! De először ne az ágyba adj neki valamit (plüsst vagy a pulcsidat akár), hanem napközben a lakásban bármikor. Főleg, ha hiszti van, és az a jó, ha az állatkával a kezében nyugszik meg. Utána mehet az ágyba, és könnyebb lesz azzal elaludnia.

Kép
Kép
Kép
gremese

Postás Józsi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó Lányok!

Az előbb előbújt a napocska, úgy megörültem...de máris elborult :? .
Látom, másnál is megy ma a nyüszi. Fiúk ma felváltva üvöltenek :roll: . Lehet, én is beállok közéjük sírni :roll: :D .

Tünde!Nyami! :P TV: :twisted: :twisted: És most mi lesz a pénzeddel? Vagy mi van ilyenkor??

Mesi!Gyógyuljatok meg mihamarább!Hülye takony :evil: :cry: !
Mesi, Te szoptatás mellett hány kávét iszol??Mert nekem dokinéni azt mondta, lehet egyet. De az nekem sajna nem elég semmire...

Gica!Nálunk is nagy kedvenc az Iciripiciri :D ! Na, én is teregettem tegnap is, ma is...de ebben az időben nehezen száradnak. De jó lenne egy szárítógép :wink:

Anitja! :?: MIZU???Nati kifele tart? :D

Fleur!Oóóó...szegénykém!De örülök, hogy jobban vagy!Vigyázz magatokra!

Irina!Szia! :D Hát csak ne szerénykedj, ügyi voltál a KRESZ vizsgán :wink: ! Ajaj, szegény Férjed...fárasztó lehet valóban ez az esti félórás dalolás :D
Teszek képet, illetve a szándék mindig megvan bennem, csak a férjem laptopjára vannak feltöltve, ő csak este ér haza, én meg estére hulla vagyok..ördögi kör :D De egyszer ideérnek a képek, ígérem! :D

Most szaladok, kiterítem a következő adag ruhát :roll: S ezeket majd vasalni is kell :twisted:
kispocc

Kispocc! Én kettőt iszom, Gegin nem látok semmit. Mármint alszik, amikor alszik.

Kép
Kép
Kép
gremese

Fogalmam sincs Kispocc,hogy mi van ilyenkor.Várok még egy 2 napot aztán értékelek.Más ötlet?

Vindo:2ezer.. Szorítok az állás ügyben. :)
varga tünde

Hali!

Mi jól! Pizzát sütöttünk ebédre..emma azóta is csak ezt hajtja..pizza, pizza...ja és a nagy kedvencet: a pacsinta, pacsinta,( palacsinta) :-)

Itt semmi extra nem történik. :-( az idő javulgat,..már tegnap is tudtunk du-án kint lenni kicsit..és talán aruhák is megszáradnak végre :-)

Az alvó állatka nagyon bejött..mi akkor kezdtük, mikor a cumiról szokott le...eleinte nem érdekelte csak oda tettükaz ágyba..de mostmár azt szorongatva alszik el.....napközben meg mikor mit baba, nyuszi, kutya...szorongat, visz mindenhova..:-)

Bili: eddig a szobában volt..de már kikerült a wc be..végre.:-)

Tündi: teszvesz :-(

Maggie: hogy van Bercó?

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi!Babakocsis jelenet nagyon ismerős!! :D Én a Tagore sétányon Füreden jártam így. Gyerekem kacsákat hajtott, elfáradt, s muszáj volt beültetnem...én is térdeltem a pociba :lol: 2 öreg néni még megállt siránkozni mellettünk, "jajjj, szegény Picike, ne sírjál..." :lol: :lol: :lol: Hát mire bekötöttem, azt hittem, rámszakad az ég!
Jó azért, hogy az ember lánya tudja, nincs egyedül ezekkel a kínokkal...
kispocc

Mesi, jaj de jó, én is kipróbálom...megyek, iszom egy kávét...hátha észhez térek. :wink:
kispocc

Tünde, kösz :wink:

Közelebb lenne, mint Böszörmény, az benne a jó. De sajna ezek kiszámíthatatlanok :shock:

Kép
vindolanda

Vindo: +++++++++++++++++állás!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

táblát hoztam. Próbáltam visszaolvasni, de az amúgy is elég rendes fejfájásom még jobban belehúzott a monitornak köszönhetően, úh most már hányingerem is van :?
Két napja tart ez a sz.rság :twisted:

Anitja, Neked még annyit üzennék, h mikor Panndiról felraktam az általam utsónak titulált táblát, akkor pár órán belül szült is. Szóval Neked is ezt kívánom! :D

Kép

silka
silka

Sziasztok!

Mi ma itthon vagyunk, próbálok egy kis rendet és tisztaságot varázsolni... :roll:
Voltunk az udvaron is, Szeli jól eljátszott, szerencsére a nap is kisütött! :)
Délután jön Zsozsó, Szeli megint oda lesz meg vissza... :lol:

Silka! Ez a fehérítési módszer engem is érdekel!
Én mostanában egyesével nézem át Szeli ruháit, mielőtt mosógépbe teszem (koszos, cseresznyés, paprikás zsíros... :?), Ariel folteltávolítóval olyan 95%-ban minden kijön. 8)

Vera! Csoki ellen a krómot próbáltad már? Hogy állsz az akupunktúrával? Fogytál azóta??? Én visszatértem a nekem jól bevált Cefamadar-hoz... :)

Ágica! Hogy van a fejed?
Gratula a fogacskákhoz! :)
Petrus akkor jól kifáradt! :) Nagyon kis csini! :)

Na, ennyi... ezt még délelőtt írtam. Bementem altatni, elterveztem, hogy kijövök, és olvasok... most keltünk fel... :? :oops:

Megyünk ki megint az udvarra... ! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Jók a nyáridéző képek! :)
Most olyan jó, hogy süt a nap! :) Szeli kint tologatja a babakocsit, néha megjelenik bent! :lol:

Ja! Szeli reggel megivott egy deci kakaót, meg most alvás után is kért, és megint 1 deci lecsúszott! :shock: :D Most érzett rá az ízére, úgy látszik! :lol:

Miléna! Ez nagyon jó hír, hogy hívtak a munkahelyedre vissza! :D Nyelvvizsga: +++++++
Én nem tudtam Szelit visszaszoktatni az egyedül alvásra. :? Most már nem is próbálkozom... :? Egyedül akkor tudom egyedül letenni, ha elalszik a babakocsiban, mikor átviszem az ágyába, felébred, de hamar vissza is alszik egyedül. Egyébként esélytelen...
Viszont barátnőm is együtt aludt a picivel, mikor beteg volt, így Dóri utána is követelte (volna), de barátnőm hagyta kb. 5 percig sírni, azóta megint simán elalszik egyedül is a saját ágyikójában! :)
Szóval szerintem próbálkozni kell, aztán úgyis gyereke válogatja... :roll:

A hiteleket ne is mondjátok... :evil:

Ruhák nálunk is nehezen száradnak. Melegben nem gond, mert kiteszem a teraszra. De párás időben nem tudok mit kezdeni... :evil: (A lakásban valahogy alacsonyabb volt a páratartalom, nem volt ilyen gondom... na, valami előnye legyen annak is! ;) :lol:)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Töltött hagyma isteni lett :D, röviden annyi, hogy előre meg kell főzni félig a hagymát, majd a belsejét kiszedni, a helyére darált hús, rizs, tojás, és úgy még sütőben megsütni. És a hagyma belsejéből és amiben főtt mártás készül, tejfölös habarással. Apa tésztával ette.

Vera! Nekem meg unokatesómék múltkor megállapították, hogy Szeli milyen jó kislány, nem olyan hisztis, mint én voltam... :shock: Na, ha látnák ilyenkor, meg hogy minden egyes pelenkázás és öltöztetés egy küzdelem, mert tekeredik, feláll, nem akarja... brrr... A többit nem is sorolom... :lol: Általában nem is szoktam felvenni, de ez most kicsit sok(k) volt, meg asszem én is rossz passzban voltam tegnap... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Bercónak jobbulást!

Irina! Ádó aranyköpései... :lol:
A nadrágnak én jobban hinnék, mint a mérlegnek! ;)

Anitja! Már nagyon izgulok Érted! :) Tipp: jún. 24.! :lol:

Fleur! Mitől hánytál? :(

Kép

Kép
regcsiken14

Gyerkőcök fent.Megyünk uzsi és :arrow: udvar.. :) Süt a nap,de párás a levegő :?
varga tünde

Heni! Hogy altatod a keresztfiadat???

Tündi! :evil: Mi volt az??? Ha nyerted, miért kellett kifizetned??? (Jaaa, Panndi! ;))
Guszta a pogi! :) Szép az akvárium! :)
Telefonszáma nincs meg? Vagy szólj rá e-mail-en!!!! Hátha csak elfelejtette...

Gica! Szerencsére „csak” addig tartott a hiszti, míg ki nem értünk az épületből, de az volt vagy 15-20 perc, nagyon lassú voltam, bénáztam... :?

Mesi! Nagyon örülök, hogy Zsozsi alszik nappal! Ez meghatározó!!! :)
Hogy is csináltad? Nem emlékszem... :oops:
Jobbulást a gyerkőknek!
Köszi! :) Hát rám nem mosolygott akkor senki... :roll: :lol:
Én meg belekönyököltem... ;) Pankrátor... kb. :lol: És előtte a cipőjét is úgy kellett ráadnom... :? De már csak nevetek az egészen... :lol:
Ez jó módszer, amit írsz, itthon így is szoktam, de ha most hagytam volna, visszaszalad a játszóházba... :)

Szeli fürdés előtt bilizik, mindig nyom ezerrel, szoktam rajta nevetni, kakilna, de ugyebár nem kell (néha pukik jönnek). Aztán van, hogy pisil, van hogy nem, ha igen, akkor megy és önti a pisit a wc-be! :lol:

Vindo! +++++

Kispocc! :lol:
Én sejtettem, hogy Szeli ilyen lesz, mert anyukám mesélt dolgokat... :lol: Apa se könnyű eset... :lol:

Silka! Jobbulást! Lehet, hogy az idő???

Kép

Kép
regcsiken14

Látom, szinte csak én irkálok... :roll:

Ismer valaki valami jó kis öltöztetős babát, ami nem túl drága?
Szeli teljesen odavan, a saját ruháit veszi mindig elő, hogy adjam a babára... :lol: Persze azok nagyok rá, így ő nem tudja öltöztetni... :? Van egy másik baba, aminek van nadrágja, meg felsője, azzal elboldogul. És nagyokat szuszog közben! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, itt vagyok én is :roll:

Csak fél szemmel 8)

Kép
vindolanda

Bilizés kapcsán legyetek nyugodtak, R. még csak nyomni sem próbál. Pedig elmondtam már neki ezerszer, hogy mire szolgál :roll:

De hiába.

Kép
vindolanda

MOndjuk lehet, még nem is érti pontosan. Ugyanis a beszédfejlődése sem szárnyal. Még hexameterben is elmondhatnám neki, akkor sem lenne értelme :roll:

Kép
vindolanda

Erre eltűntetek.

Megyek én is.

Este vezetek, remélem, Anitja nem pont akkor ír sms-t.
De majd hazaszólok Gábornak, és leírja Nektek a friss híreket, ha a birtokomban lesznek :arrow:

Kép
vindolanda

Itt-itt!!!
fájások vannak CTG szépen jelezte, Nati beékelődött, jól van, flowmetria, méhlepény rendben, heg (5.6mm - az állítólag jó)
Méhszáj megrövidült
és zárt :?
hazaküldtek :?
Viszont Natibaba szép nagy baba, 4 kg körül saccolják :shock:

Sajnos Nolka viszont nincs jól :( szorulása van :cry: most is egyik kezemmel a hasát masszírozom :( úgyhogy megyek is, segítenem kell neki..
VAN VALAMI TIPPETEK GLICERINKÚP ÉS BEÖNTÉSEN KIVŰL? EZT AJÁNLOTTA A VÉDŐNŐ

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

hazértünk Senseéktől :) tök jó volt :) Boti és Lotti is egy kis tündér :) Gyerekeim mintha otthon lettek volna,meg is lepődtem úgy feltalálták magukat :) Kaja is zsuper volt .) lüke lányom megsózta a gyömbért mert tök jól pezseg... :) aztán nem itta meg :) :)
B. kocsiban rögtön elaludt,mindjárt megyek keltem is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Anitja, mintha kamillateát gyakran adnának székrekedés ellen :roll:

De Rugónak a tuti recept a szőlő, nagggyon durva 8)

Viranka, majd rakjatok képeket is :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
[quote]
írta:
MOndjuk lehet, még nem is érti pontosan. Ugyanis a beszédfejlődése sem szárnyal. Még hexameterben is elmondhatnám neki, akkor sem lenne értelme Rolling Eyes

Vindo én ezen annyit nevettem :D :D :D
HAjrá állás!!!! Szerintem megkapod!

Regi jól hangzik a töltött hagyma:-) Tündi licitet nyert meg a teszveszen:-)

Irina nézzük ezerrel a dobd el a pelust, Elmot!

Áron épp a játszószőnyegén nézelődne, ha Péter hagyná!:roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát, akkor kihúzhatom magamat :wink:

Egy nagyon büdös ember érkezett a kocsmába, kimenekültünk. Aztán meglátta az utca elején a szomszéd Márti kocsiját, és felismerte... Rohantunk vagy száz métert, hogy elkapjuk, mielőtt eltűnik a lakásában.

R. most szomszédol, én meg hazaugrottam wc-re.

Lassan készülődni kell, G. is érkezik, és megyünk Debrecenbe.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

silka: folttisztító érdekel, köszi :)

Anitja: Nati nemsokára kinn lesz, tök jó :)

Ma voltam a hathetes kontrollon, minden oké, kistesó zöld utat kapott :wink:
Vendég

csak 3 képet csináltam :oops: azt is telefonnal :) mert gépet nem vittem,ha bármi történne velünk a gép egybe maradjon :lol: 8) :wink:
Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Viranka:nagyon jó képet csinál a telód.. :) Szépek a gyerkőcök. :)

Rájöttem,hogy mi a nyüszögés nem evés fel sírás oka. Ugyan is du.ra hőemelkedése lett Dominak.Gondoltam be lesek a szájába. A hátsó alsók jönnek,teljesen kitapinthatóak a fogacskák.Az utolsó nagyok.Ja meg felülről is vissza vannak :(

Szóval egy kör kérdés: aki adott már a piciének cataflam cseppeket,mennyit adott? Még életemben nem adtam Dominka,és csak az van itthon. Mennyit adhatok,ha szükséges?

Anitja: közel a vége. :) NAGY BABA lesz Nati.. :) nagyon rossz a sz.rekedés.még ma Domi sem produkált.

Sikerült felhívnom az ürgét.Azt mondja feladta a csomit.Remélem holnapra itt lesz már :? Nem értem a késés okát...
varga tünde

Vera: klassz képek..nagyon édesek a sráccok, meg Míra ahogy öleli Botit! :lol:

Panndi: zöld út :-) Ti aztán nem pihentek! :lol:

Tündi: csomag: na akkor jó...Cataflam..nem nagyon emlékszem..várj megpróbálom megnézni az e-mailben..mikor Írországban voltunk akkor adtuk Emmának...

Vindo: mindig jókat nevetek azon én is amiket írsz :-)

Anitja: hooruukk!

Voltunk játszitéren....nagyon jó volt..Emma annyit csuszizott...persze a legnagyobb csúszdán..:-) gépet nem vittünk..majd legközelebb. Vindo egyik délutáni programra bejöhetnétek..nagyon klassz hely!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde!
3* annyi csepp ahány kiló Domi :) Míra imádja :)

KépKép
viranka

Halihó!

Henikém, Elmo és pelus Ádi egyik kedvence, de azóta is magasról letojja a bilit. :lol: Néha előrángatja fürdés közben (mivel minifürdőszobánk van szinte hozzáférhetetlen káddal, a szobában fürdetünk), de ennyi. Na majd július-augusztusban próbálkozom pucisággal az udvaron. Sok sikert Nektek a biliztetéshez!

Anitja: hú, de izgalmas!!! Nagyon szorítok, hogy Nati mielőbb szülessen meg és olyan módon, ahogy Te szeretnéd!
Székrekedésre: nekem csak a meghajtós gyümölcsök és a sok folyadék jut eszembe hirtelen... meg a szélcső.

Vindo: de jó, én is láttalak a genderkonferencia programjában. Jut eszembe, szállást még nem is kerestem... Jókat fogunk szerintem beszélgetni... Szegedet meg nagyon szeretem.

Viranka: a képek tanúsága alapján Mírának nagyon bejött Boti 8) El is hiszem, nagyon helyes kisrác. Báló meg imádnivaló.

Ma Ádó túlesett a bárányhimlő-szurin, de én megint úgy izgultam, nehogy valami baja legyen... egyelőre nincs, de mindig előjön belőlem a Paramami, mint anno, a születésekor, pedig olyan jól elnyomtam már magamban... de hiába, mindig előtolakszik.

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: