A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Idézet:

Aki még esetleg nem tudja: 2010. október 4-től kivonták a forgalomból a Vigantol olaj nagy részét, mivelhogy a pipetta gumijából mérgező anyag oldódik ki! Csakhogy erről épp az érintetteket felejtették el értesíteni!
Az érintett sorozatszámok megtalálhatók a http://www.ogyi.hu/kivonasok_2010/ címen. Megjegyzem, hogy bár azt mondják, Magyarországon nincs forgalomban ezekből, valahogy mégis minden ismerősömnél ilyen van otthon, és a gyógyszertárakban is hiánycikk! Úgyhogy jól nézzétek meg, mivel mérgezitek a babáitokat!

Én most kezdtem el volna újból adni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Nekünk olyan kanapénk van :oops: :? . A gyerekszobába vettük "szoptatósnak", meg hogy ott tudjunk aludni, ha kell. Szoptatni/etetni tökéletes, aludni viszont csak anyum aludt rajta egyszer úgy, hogy a fa részén csak a feje volt párnán, a teste meg a szivacson volt. Picike, szóval nála működött :lol: .

Lois!

Vigantol :evil: .
Nálunk mázli, hogy eleve úgy adtam, hogy áttettem egy cseppentős üvegbe (mint a béres, vagy a cebion), így nem sokat volt benne használatkor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

csak akit nagyon érdekel:

http://hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=78122

f.nikici

CSak gyors bekukk...

80% hogy kislányunk lesz!Úgy örülünk, de még nem merjük elbízni magunkat, ezért jövő hét végén elmegyünk 4Dre, hogy kiderüljön a biztos... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

ez szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay! De jóóóóóóóóóóóóó!!!

Boo! Ez az a 15 ezer Ft-os kanapé? Mert azt akarjuk mi is megvenni Lili szobájába.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo,

pedig eddig már kb háromszor előfordult hogy ideges voltam rá... :? :? :? :? Mondjuk most (is) én voltam a hülye, mert nem jöttem rá, mit szeretne, ő pedig elvesztette a türelmét hogy hülyeanyja bénázik.

Nimród ma fürdésnél elkezdte dobálni a játékait...
Hogy haladtok Miron rendszabályozásával?

Kanapé :-) :-) :-) :-) :-) :-) fejedet megnéztem volna!

Katy,

de jók ezek a hírek!
És Te amúgy hogy vagy? Torna :lol: :lol: :lol:

Csibe,

remélem minden rendben lesz!
Szopit sajnálom... lassan én is kezdem a fiamat lekattantani a ciciről - reggel ha meglátja a cumisüveget, nem jut eszébe, de mostanában ébredés után egyértelműen közli hogy szopizni akar :-)

Dodi,

ez kemény, mármint hogy emiatt dobta vissza a konzulens... nevetséges, komolyan!

Mamitali részemről okés, Apánál is befoglaltam már :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

szedjétek magatokat össze Apával :D :D :D

Vigantol: nálunk azt ígérték, visszaveszik, jövő héten érkezik az új készlet elvileg.
Amúgy már régóta nem adtam, mindíg elfelejtettük, most akartam újra kezdeni. Tudom hogy volt már téma, de meddig kell adni?

KépKép

KépKép
kispocok13

ronmay!
hát 80%os gratula a kislányhoz!!!de izgi,h ti már itt tartotok...

vigantol!
hát én is mindig elfelejtettem adni,de akkor most egy darabig nem is adom...
én úgy emlékszem 2éves korig ajánlják talán,de nem tuti...

Kép
Kép
csibe83

6531802, 6548902, 6565002, 6566101, 6600902, 6633502, 6635502, 109793, 111323, 6531901, 6549001, 6566003, 6595802, 6619301, 6633601, 6535601, 1 09792

asszem ezeket vonják be..
had ne mondjam,h 6619301-es a mienk...

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!
Jujj de jó!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Vigantol: én azt nem értem, hogy miért most csináltak ebből hírt, amikor én már másfél hete sem tudtam kiváltani a receptet, mert mondta a gyógyszerész, hogy hiánycikk, mivel visszahívták az összeset. Miért vártak a bejelentéssel vajon mostanáig? :roll: :roll: :roll:

off:
Tike!
Megoldom úgy a dolgot, hogy az egyik homeós tubusban csak pár golyó volt, úgyhogy azt kiürítettem és abban el tudom biztonságosan küldeni a golyókat. :wink: Majd arra vigyázz, hogy nem csak a kupaknál nyílik, mert szétszedtem az illesztésnél, hogy bele tudjam tenni a golyócskákat!
off vége :lol: :lol:

Pocok!
Én köszi, jól vagyok, már nyugodtabb vagyok sokkal. Bár ma megint jól felhúztam magam, mert mikor mentem Petráért láttam, hogy a bal orcája tiszta pötty és tök vörös. Kiderült, hogy alvás közben rásütött a Nap. Hétfőn szólni fogok miatta, csak nem értem, hogy a gondozónők ezt nem veszik észre??? :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma beszélgettem egy olyan anyukával, aki most szoktatja a babáját. Kérdeztem, hogy meg van-e elégedve a bölcsivel, mire egyből mondta, hogy az egyik gondozónő stílusa nem tetszik neki annyira. Sokat változott a gondozónő, de ezek szerint nem eleget, mert az anyuka azt mondta, hogy sokszor türelmetlen a gyerekekkel.
Nekem szerencsém van, mert Petra egyáltalán nem szorul vigasztalásra, türelmes az evések alatt is, ő az első rendszerint, aki elalszik, szóval sok gond nem lehet vele. :roll:

Kibújt még egy foga Petrának, de képzeljétek, nem tudom, hogy melyik lehet. Ugyanis felül kint van a 2 középső metszője és semmi több. Erre most jobb oldalt is és bal oldalt is kibújt 1-1 fog, de barom messze vannak a középső metszőktől. Vagy szemfog, vagy örlő. :roll:

Tegnap este leraktuk Petrát a szokásos időben és utána még gyorsan elmentem pilatesezni egyet. Olyan nagyon jó volt! :D
Amikor tornán vagyok "visszajön" valami a régi életemből, és ez olyan jó érzés! :D

Kép
katy76

azt láttátok iwiwen,h tabatinak megszületett asszem október 1én
a kislánya??,

Kép
Kép
csibe83

Egész nap semmi?? :shock:
Mondjuk én is csak bekukkra jöttem, most estünk haza :oops:

Csak három mondat :arrow:

Ronmay!

Kishugi :arrow: Éljenéljen!!! :)

Csibe!
Zétény is ilyen ütemben fogant és mutatta a nagy semmitse, ott lesz a szívecske nemsokára :wink:

Pénteki mamatali :arrow: Nekem elvileg jó, már ha ez nem a mozis verzió :roll: Mozit passzolom :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo :arrow: Nálunk gellert is helytálló a roppant tudományos elméleted :lol:

Anyukád :cry: :cry: :cry:

Miron műtétje :arrow: Basszus, nagyon sajnálom, reméltem, hogy a hormonok elegek lesznek :( :( :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy!
Aranyos vagy, de azért ez az én saram, mivel vállaltam hogy koordinálom a dolgot :arrow: Ergo nekem kellett volna utánanéznem :oops:

Dodi!

Ilyen értékelést sem hallottam még :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Mondjuk jellemző :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Hótaposó :arrow: Az olyan gumis csizmaszerű.
Hójáró bakancs :arrow: Az meg olyan impregnált bőrös cucc.

NA mivel ennél választékosabb mondatok nem jönnek már ki belőlem, el is pályázom :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo : annyira sajnálom, ami Veletek történik. :cry: Anyukád állapota :( :( :( :( Miron műtétje :( :( :( :( Tudom, hogy vacakul vagy és ha bármiben segíthetek szólj. Tudom ezek csak szavak, de tényleg komolyan gondolom. Ha el kell intézned valamit, vagy be kell vásárolnod, vagy mittudomén és meg tudod oldani, hogy addig is Édesanyáddal lehess. Tényleg szólj bármikor bármiért. Az, hogy hazaköltözött várható volt. Mivel nem akar tudomást venni a betegségéről, a törődést, gondoskodást sem akarja elfogadni. Nem érti miért bántok úgy vele, ahogy. Pedig tudom, hogy csak jót akartál, de Ő kirekesztette az agyából a negatív gondolatokat. Ha Neki így könnyebb hát ne haragudj érte. Mindig energikus egyedülálló nő volt, borzalmas lehet Neki ha gondoskodni akarnak róla. Plusz szerintem meg akar kímélni Téged a szenvedésének a látványától. Ő akar a Te erős Anyukád maradni. Aztán bocs, ha nem erről van szó , hanem valami tök más dolgon összevesztetek.
Valamelyik nap hívtalak, gondoltam lehozod Miront a játszóra és kicsit kikapcsolódsz.

Ronmay : Kislány : hip-hip-hurráááááááááááááááá !!!! De akkor is , ha fiú, mert Roló is egy tündéri kispasi. Olyan fura , hogy neked már ott egy új élet a pocidban. Tegnap szortíroztam a kinőtt ruhákat: nosztalgiáztam. :roll: :oops: :wink:

Csibe : Látom itt már bíztattak a csajok, hát én is ezt teszem. :wink:

BOND : AZÉRT OLVASOL UGYE ?????? 1-2 mondat erejéig pötyöghetnél is.

Most ennyi, mert a fiúk lementek sétálni , én pedig megpróbálok haladni az itthoni dolgokkal is. Mert mi folyton úton vagyunk : játszótér, barátok, meló, stb., úgyhogy alig vagyunk itthon, viszont így nem haladok semmivel.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Boo: Nálunk is bejött a számtan :wink:
Miron műtétjéhez: egy ismerősömnek is műtötték a kislányát ( mondjuk kisebb volt még), de ő úgy oldotta meg a kaja kérdést, hogy megkérdezte,hogy előtte mennyivel nem ehet a baba és felkeltette és éjszaka megetette, így reggel nem volt gond.

Képzeljétek bálban voltam az éjszaka, apa meg itthon vigyázott Hédire. Tagja vagyok egy helyi egyesületnek és ez az egyesület szervezett bált, apa találta ki, hogy menjek csak nyugodtan és olllyan jól esett :lol: :lol: :lol: Mondjuk időben hazajöttem, mert tudtam,hogy ma hulla leszek különben...még egy pálinka is lecsúszott, remélem azért a reggeli szopiban nem jelentkezett :roll: :lol:

Ja az autót amit kinéztünk eladták mire odaértünk, hogy megnézzük ( 4 nap) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo : bármikor szívesen benne vagyok egy dumcsizásba , akár gyerkőcökkel, akár ketten, akár csapatban. Van egy gyógynövényalapú nyugtató : NERVENPFLEGE . Kis lapos dobozban lehet kapni a gyógyszertárban. Régen volt idő, hogy szükségem volt rá. Nem tompít, lehet vezetni mellette és kicsit megnyugtat. Tudom, hogy borzalmasan érzed magad, DE a Kisfiad ezt nem érezheti. Akármennyire palástolja az ember lánya, ilyen szituációban mindenki idegroncs. Remélem Párod melletted áll és szeretget annyit, hogy ezáltal kicsit feltöltődj.

Kép
ikoka7

Drágámat behívták dolgozni. Hol vagytok ???????????????

Akkor pénteken lesz mamatali ? Hol ? Van már terv ? Mert akkor szólok Apának, hogy ez a péntek az enyém. :roll: :twisted:

Kép
ikoka7

Boo!
szörnyen sajnálom,h miken kell átesned...anyudat,h hazaköltözött,
meg Miron műtétje...
sok-sok erőt neked...

a számolós nekünk Kiarára bejött,de másodiknak fiút mutat és
arról még nem tudok nyilatkozni...

ikoka!
de jó hallani rólatok is...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Katy,

jó, hogy jól vagy :-) Pénteken jössz majd?

Boo,

+++++++++++++++++ úgyis tudod...
Remélem, anyuddal nem zörrentetek össze semmin..

Még egy ötlet: Sediatif PC - ez asszem valami homeós nyugibogyó, nekem anno bejött.

Lois,

lábbelidefiníció :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

de jó neked! Bál :lol: :lol: :lol: :lol:

Péntekben én is benne vagyok, már foglaltam is Apánál...

Mi ma repterezni voltunk (ha minden igaz a szezon utsó ugrása) és Nimród olyan boldogan kurjongatott amikor meglátta az ejtőernyősöket leszállni :lol: :lol: :lol:
És hős volt, mert eddig csak messziről imádta a kutyákat, de közelről beparázott, viszont ma már csak akkor tojt be, mikor a tőle fél centire levő kutty elkezdett ugatni :roll: :roll: :roll: (reptéren van három befogadott eb)

ha seholsenki, akkor én is megyek aludni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo : SEDATIF PC : igen az is nagyon jó. Az akkor vált be , amikor különmentünk Párommal . Bementem a patikába este, hogy nagyon rosszul vagyok és úgy érzem szétrobbanok az idegtől. Kérdeztem, hogy szerinte bemenjek az ügyeletre. Mondta, hogy tényleg szarul nézek ki, megmérte a pulzusszámomat és valami 150 volt, a vérnyomim is az egekben. Adott egy pohár vizet, kérdezett pár dolgot ( hogy mi történt ) , majd adott egy doboz ilyen bogyót, hogy szedjem. Tényleg bevált. ( kb. 2 hétig szedtem és megoldottam az életemet, mert ez csak a kezdeti sokkban segít, nem a megoldásban ). A Nervenpflege bogyó is gyak. homeós, de mégsem. Vicces , mert tök lábszagú.Gyógynövényes. Azt kb. 10 éve szedtem , kicsit tovább. De én nagyon lobbanékony vagyok és idegbajos amúgy is, na ha ezt még feltupírozzák, akkor végem.
Leszögezném nem vagyok gyógyszerfüggő. De ezek nem azok. A rosszalvó gyerekeknél is javasolják a levendulát, merthogy az nyugtató hatású.

Csibe / Ronmay : le a kalappal előttetek, hogy már Baba van a pocakban. De ez az szerintem , ami a húszas éveiben járó Anyáknak természetes, nekem meg elképzelhetetlen. Azért kicsit irigykedek is, mert tök jó, hogy 2 tündéri csemetétek lesz kis korkülönbséggel. Én erre alkalmatlan lennék. Pont tegnap beszélgettem erről egy barátnőmmel, náluk voltunk délután. Nagylánya decemberben lesz 3 éves, a kicsi pedig Zsombinál 2,5 hónappal idősebb. Hát tényleg le a kalappal mindenki előtt, aki ezt így bevállalja. Imádom Zsombit, de , hogy ketteske most épp a bordáimat rúgdossa, hát erre nem vagyok még vevő.

Kép
ikoka7

Képzeljétek kezdem visszakapni a testem. Na jó még messze nem vagyok olyan , mint voltam terhesség előtt, de már nem hányom el magam, ha meglátom a tükörképem. :wink: :roll: Lusta tetü vagyok nem tornázok, meg semmi ilyesmit nem csinálok, viszont szerintem az, hogy Zsombi állandó mozgásban van és ezzel engem is erre késztet, jó hatással van rám. Továbbá nem eszem délután 6 után (csak néha, ha úgy alakul a nap) és kevés kenyeret eszem. Még mindig van rajtam kb. 5 kg felesleg, de ahhoz majd tényleg tornázni kéne valamit. Barátnőm nyüstöl, hogy járjunk el edzőterembe ( már egyszer elkezdtük, csak akkor még Zsombi olyan kicsi volt, Párom meg olyan ... ) , lehet most beadom a derekam.

Kép
ikoka7

PAGIKA ??????????????? Te itt szoktál lenni ilyenkor hajnalok hajnalán. Merre jársz ?

Kép
ikoka7

Boo

Mennek az energiák!!!!

Ikoka

Inkább most mint 3 év múlva újra előröl babázni...én meg arra lennék képtelen..Most tudom, hogy egy év és újra teljes erőbedobással lehet mászni, ha kiszabadulok..nem kell figyelgetnem a testemre :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
Gellert is helytálló??? Lővésem sincs...biztos valami "frajdi" elszólás volt, lehet Gellért lesz a kövi gyerekem :wink:

Pocok!
Már az új habtapin nyomjuk :wink: NAgyon szép.
De már szét is csesztem több helyen :oops: Ez valahogy sokkal sérülékenyebb, nincs rajta az felület-kemény réteg, mint a hagyományoson :? Na meg a kutya körmével sem kompatibilis :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Anyám mikor beteg lett akkor Hova nevű gyógynövényes nyugtatót adtam neki, az is jó állítólag.

Mondjuk én megastresszre inkább benyomnék egy 3 cent páleszt, nem valami bogyót :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Hozzám bármikor "eltűnhetsz" :wink: Komolyan! Mironostul vagy anélkül is :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Csak csatlakozni tudok a többiekhez,nagyon sajnálom,hogy anyud így döntött,de Ikokának valószínűleg igaza van abban,hogy nem akarja,hogy lássátok,ahogy leépül. Dolgozni még tud anyud? Most tényleg az a fontos,hogy amíg itt van,addig próbálj minnél töb közös programot csinálni vele,használjátok amíg lehet. Engem is bármikor felhívhatsz,ugye tudod?!

Mostmár kijelenthetem,hogy kicsi lányom jár!!! Egyre többet sétál egyedül,és nem csak itthon,hanem az utcán is. A babakocsi mostanra feleslegessé vált,mert még akkor sem hajlandó nagyon beleülni,amikor elfárad :oops: Akkor kicsit felkéredzkedik és pár perc után megint elindul.

Pénteki tali részemről mehet :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Aki ráér légyszi nyomjon egy szavazatot ránk, legalább ne utolsók legyünk :twisted:

http://kapos.hu/szavazas/77/

tike

Tike!
Én szavaztam...öööö, láttam valakinek majd ezer voksa van.... durva :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Teljesen komolyan gondoltam :wink: Bármikor :)
Alkohol :arrow: Persze nem problémamegoldó, de a tabletták sem azok.

Nyuszi!
ÜgyesLili :D :D
Mi egész hétvégén fesztiváloztunk, enyémZé azért vígan elhéderez a babakocsiban is, de tök sokat bír már egyedül sétálni. Mondjuk akkor gyökkettővel haladunk :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.10.11 20:10-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

van 4000-es szavazat is :shock: Mondjuk kipróbáltam és tudok többször is szavazni, szóval csak idő és türelem kérdése :roll:

tike

Sziasztok!

Csak pár gondolat:

Boo!

Én megértem anyudat :roll: :oops: . Én (is) elég röghözkötött vagyok, szeretek a saját ágyamban aludni, a saját kádamban fürdeni, a saját poharamból inni...
Szerintem azon felül, hogy nem akar a terhetekre lenni, és nem akarja magát magatehetetlennek érezni, ez is indok lehet. Az ő otthona, az ő élete, szó szerint azt csinál vele, amit akar.
Soha nem tudhatjuk meg, hogyan érez, hagy döntsön ő. (Ölelőszmájli :wink: )

Meglep valakit, hogy feszkóra én is inkább innék? :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Persze, ha az ember vezet, vagy gyerekezik, nyílván nem piál be, de ne is ilyen mennyiségre gondoljatok. Pár cent, és tényleg azonnal oldódik a feszültség :wink: .
Pénteken leihatod magad 8) .

Babanemjóslás:
Botondnál 1-1 maradt, szóval bejött :lol: .
Ha a második egy éven belül megfogan akkor meg 3-3 marad, szóval minden valószínűség szerint az is be fog jönni :lol: :lol: .
Ergo kösz a tippet, nagy hasznát vettük :twisted: :lol: .

Tali!

Én a Cactus Juice-ra gondoltam, azt beszéltük nem :roll: ?
Vacsizós-beszélgetős-esetlegtáncizós-hamarhazajövős :lol: .
Akkor eddig:
Boo
Kispocok
Lois
Nyuszi
Dodi
Ikoka ?
KATY???

:arrow: szakdogapffffffffffffffff :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

örülök hogy sikerült végre beszerezni a habtapit :lol: :lol: Sajna hogy nem strapabíró, ezt nem tudtam, nálunk ugye nincs kutty.

Milyen fesztivál?

Nyuszi,

grat a járáshoz :lol: :lol: :lol:
Szerencsére még Nimród is elvan a babakocsiban, bár max fél óra a limitje.

Húúúúúúúúúúúúúú, ma a játszótéren olyan hisztit nyomott... El kellett jönnöm vele, nem akartam nagyon égni, már így is ciki volt...
Az uzsira elfogyasztott banánja nem volt elég, és a banánhéjat is rendszeresen meg akarja enni :arrow: szépen sokszor türelmesen elmagyaráztam hogy nem veszem ki neki a szemetesből, a cserébe felajánlott keksz sem jött be, erre indult a sírás. Elvittem a szemetestől, na akkor durvult be :arrow: a babakocsiba sem tudtam berakni, úgy megfeszítette magát! Szóval ölben hoztam el, egy sarokra a játszótérről szuszakoltam be a babakocsiba... volt még sírás és hüppögés, aztán pár perc múlva megnyugodott.
Durva volt, ilyet még nem láttam tőle... Szegénykémet úgy sajnáltam...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Nekem oké a hely, bár lövésem sincs hol van, de megyek ahova mondjátok, mint tudatlan vidéki lányka :roll:
Katy miatt lesz pénteken nem?? Szóval nehogymá' ne jöjjön :D :D :D
Szakdogapffff :arrow: Hogy én mennyire élvezem hogy épp halasztok.... :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) Bazira nem hiányzik........ :oops: :oops: :oops:

Tike!
Akko' tőlem kaptál még egyet :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

jó látni :lol: :lol: :lol: :lol:

Cactus nekem jó, és bevállalom a Boo-val alkoholizálást is :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lois,

Oktogon mellett :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois! Mehetünk megint együtt,ha gondolod :wink:

Pocok! Nimród és a hiszti?! :shock: El nem tudom róla képzelni,de tudom milyen ez,mert Lili néha levág ilyet :oops:

Tike! Szavazok én is mindjárt :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

Ugye, a kis Angyalarc :-) hát, igen, elég akaratos kicsi Manó, az kell hogy legyen, amit ő szeretne... ha nem, akkor jön a sírás-visítás. Még nem tudom, hogy kezeljem, mert ha otthagyom, olyan szinten belelovallja magát, hogy alig bírom megnyugtatni utána...és megszakad a szívem...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! Pedig ezt kell csinálni :oops: legalábbis Lilinél ez vált be,mert ha ott maradok,az még rosszabb. Tudom milyen rossz,de sajnos nálunk nincs más alternatíva. Az a baj,ha leggugolok mellé,hogy elmagyarázzam neki,hogy ne hisztizzen,azt meg sem hallja,annyira üvölt :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Igen, én is leguggoltam mellé, magyaráztam higgadtan, magamhoz öleltem, de ilyenkor becsukja a füleit :cry: :cry: :cry:
Szerencsére nem gyakori a dolog :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

tike!
én is szavaztam,de hihetetlen,h másnak mennyi szavazata van...

ikoka!
még számomra is hihetetlen,h baba van a pocakban :wink: ,
tudod mi nem terveztük egyáltalán,de ha már igy alakult,akkor bevállaljuk
és meglátjuk hogy lesz,hisz épitkezni szerettünk volna és úgy néz ki
hamarosan újra közelebb jutunk,m nem fogunk pereskedni,mert
találtak egy másik telket nekünk ami eléggé szimpi...
vagyis kettőt is,de még átrágjuk melyik legyen...

Kép
Kép
csibe83

Szép jó reggelt :D
Lányok mélységesen felháborít, hogy reggelre alig van mit olvasnom a kávém mellé :D :D :D
Most kénytelen vagyok én klimpírozni valami reggelesen belassultat :oops:

Pocok!
Az első markáns sérülést a habtapin én csináltam tök egyedül, a porszívóval, amivel előtte felszívtam egy fél fogpiszkálót :shock: :shock: :oops: :oops: Ami a végén maradt és szépen végigvágtam vele két egységet :oops: Meg jól le is csesztem C.-t hogy a hülye fogpiszkálóját legközelebb agyerek torkából szedem ki :?
Tojásfesztivál :wink: Amúgy a hülye nevével ellentétben jó buli, sikerült végighallgatnunk egy fél Almát, meg egy egész Magna cum Laudét :P Meg Anyának sikerült kissé be is pálinkáznia pénteken :oops: :oops: 8)
Hiszti :arrow: Nálunk ezeket nem a nyilvánosság előtt csinálja, ha kinn vagyunk akkor ugye a szokásos szemlélődő mimóza :roll: De ilyen brutál hisztik csak elvétve vannak.

Nyuszi
:arrow: Nagyon köszi, persze közös autókázás szuper lenne :) Csak nem tudom egyszerre unjuk e el a bulizást :roll:

Tike!

Tőlem már kaptál akkor vagy ötöt :wink:

Csibe!
tök jó hogy sikerül békésen rendezni a dolgokat, egy pereskedés hidd el rémes lett volna :D Mesélj a telkekről, mik az alternatívák?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok. Én is tuszakoltam már be magát megfeszítő-ordító gyereket a babakocsiba :roll:

Képzeljétek Hédi mit művelt a csiribirin, azt se tudtam röhögjek vagy égjek :roll: :roll: Szóval itthon az apjával szoktak olyat játszani, hogy lehúzzák a zoknit és szagolják,hogy milyen büdi,vigyük ki a szennyesbe :arrow: egymás lábát is szagolgatják néha és nagyokat röhögnek meg fújjognak :arrow: Csirin Hédi elég közel került egy anyuka lábához a torna részen, megszagolta és nagyokat fújjogot :shock: :lol: :evil: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ronmay: majdelisfelejtettem gratula a kishugihoz :wink: :lol:

tike

Tike!
Hédi zokni szagolása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Péntek:
Persze, hogy jövök, csak elfelejtettem írni! Izgi lesz, mert mióta Petra bölcsis, csak én tudom megnyugtatni, az apja édes kevés. De reméljük, hogy kivételesen nyugodtan fog aludni. :D

Hiszti:
Petra a múltkor a lépcsőházban vágott le egy hisztit, földhöz is vágta magát, lefeküdt a földre (a mi kis folyosónkon, amit én szoktam felmosni, úgyhogy no para! :lol: :lol: ). Én szépen bementem a lakásba és mondtam neki, hogy ha úgy gondolja, akkor bejöhet. Annyira elcsodálkozott, hogy feltápászkodott és duzzogva bejött utánam! :lol: :lol: :lol:

most csak ennyi, mert auditom van. :evil:

Ja! az otthoni gépem csupa vírus, úgyhogy nem is tudom, hogy onnan tudok-e majd jönni. Este nagytakarítok a gépen, aztán meglátjuk. :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: