Ronmay!
Jujj de jó!!!!
Vigantol: én azt nem értem, hogy miért most csináltak ebből hírt, amikor én már másfél hete sem tudtam kiváltani a receptet, mert mondta a gyógyszerész, hogy hiánycikk, mivel visszahívták az összeset. Miért vártak a bejelentéssel vajon mostanáig?
off:
Tike!
Megoldom úgy a dolgot, hogy az egyik homeós tubusban csak pár golyó volt, úgyhogy azt kiürítettem és abban el tudom biztonságosan küldeni a golyókat.

Majd arra vigyázz, hogy nem csak a kupaknál nyílik, mert szétszedtem az illesztésnél, hogy bele tudjam tenni a golyócskákat!
off vége
Pocok!
Én köszi, jól vagyok, már nyugodtabb vagyok sokkal. Bár ma megint jól felhúztam magam, mert mikor mentem Petráért láttam, hogy a bal orcája tiszta pötty és tök vörös. Kiderült, hogy alvás közben rásütött a Nap. Hétfőn szólni fogok miatta, csak nem értem, hogy a gondozónők ezt nem veszik észre???
Ma beszélgettem egy olyan anyukával, aki most szoktatja a babáját. Kérdeztem, hogy meg van-e elégedve a bölcsivel, mire egyből mondta, hogy az egyik gondozónő stílusa nem tetszik neki annyira. Sokat változott a gondozónő, de ezek szerint nem eleget, mert az anyuka azt mondta, hogy sokszor türelmetlen a gyerekekkel.
Nekem szerencsém van, mert Petra egyáltalán nem szorul vigasztalásra, türelmes az evések alatt is, ő az első rendszerint, aki elalszik, szóval sok gond nem lehet vele.
Kibújt még egy foga Petrának, de képzeljétek, nem tudom, hogy melyik lehet. Ugyanis felül kint van a 2 középső metszője és semmi több. Erre most jobb oldalt is és bal oldalt is kibújt 1-1 fog, de barom messze vannak a középső metszőktől. Vagy szemfog, vagy örlő.
Tegnap este leraktuk Petrát a szokásos időben és utána még gyorsan elmentem pilatesezni egyet. Olyan nagyon jó volt!
Amikor tornán vagyok "visszajön" valami a régi életemből, és ez olyan jó érzés!