A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Látom msn-en, megkérdezem...
Vendég

Kike! innentől kezdve ugye ugyanúgy kell, ahogy eddig kellett csinálni! ?

Kép
szly27

Mármint hogy megvan a kód az oldalró?igen,ahogy eddig csináltuk,csak most havonta ezt el kell játszani-az oldalról a kód,aztán a többi dolog ami következik.

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Nem kerül sokba ;) Nem kell kifizetni.
20150601134430

áááááá....fél 3 van, és az én gyermekem ma reggel 8 óta még csak egy 20 percet aludt. És itt nyűglődik egész nap. :evil:

d.dodó

Viki! Én ki szeretném fizetni! Még a postaköltség is rájön!

Kép
szly27

Vidd el sétálni ;)

Nekünk az a joker! Mindig bealszik.
20150601134430

Szly!
Ha utalnál, v. kézpénzes utánvéttel küldeném, akkor többe kerülne. Nem ér annyit. 500 Ft-ért nem éri meg ezt csinálni. Nyugi!
20150601134430

Szly:gyorspostáztad az Álom Manót?Mert már alszik is :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

viki!
Zuhog az eső! :?

d.dodó

Jóvanna, nem látok ki Svédországba :lol:
20150601134430

Dodó:ó-akkor séta ugrott-küldöm az álom manót! :wink:

Karodon lógatva nem alszik el?Persze gondolom hogy nem könnyű a Leányzó,de nálunk beválik,ha nem is alszik,de megnyugszik tőle.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! akkor látom innen odament az álommanó, mert hallom, hogy Jázmin sikongat!

Viki! Ok! Nagyon köszi! Nem vagyok jártas ezekben a postai dolgokban. Akkor priviben átküldöm a címem!

Kép
szly27

Mennem is kell, mert már követeli a kajcsit!

Kép
szly27

na, végre elaudt...kíváncsi leszek mennyit alszik.

d.dodó

Muffin!
Ne csinald! 1.5cm-t havonta?
Nekunk 33 es 34rol nott eddig 42re.
Eddig azt hittem ki tudom varni csut-ig a beutaloert de most megint tiszta ideg lettem,megorjit ez a tema.

Nem kell a ...korzetikre hallgatni,latod nalatok tulreagaljak ezek meg le se sz.rjak. Van nekunk itt 2 Katank meg sok olyan aki tenyleg ert hozza es arra kell hallgatni. :wink:

Kike!
mi lett a kecskevel????en errol lemaradtam :cry:

Szly!
Ha dobz priviben mail cimet asszem tudok kuldeni egy progit amivel veglegesiteni lehet es akkor orok elet 600nap jo lesz :wink: :lol:
Vendég

Vik,a tegnapelőtt éjszaka ez kriminális volt, kb 5 órát aludtam, hat részletben és nem Adél miatt... Ma éjjel, csak másfél óra volt, mire szoptatás után visszaaludtam... :twisted: Mondjuk most adél is nyikorgott azalatt a másfél óra alatt. Kamaszkoromban remek alvó voltam és hogy elmúlt...

Véda, jelentkezz ha olvastál! Főleg ha küldjek telefonszámot vagy valamit. Veled vagyunk!

Meg persze Veled is Evelin!

Marcsi! Apával javul a nexus?

Kép
andkata

AKata!
Nézek majd neked homeós bogyókat erre! Csak most Dunci reklamál!

Adél Csajunk jól van?
20150601134430

Meg is van, gyorsan megkerestem.

Sedatif PC: este 2 tabletta elalvás előtt, felébredéskor még 1 tabletta. Stressz okozta alvászavar, álmatlanság kezelésére.

Aconitum Napellus: 15 ch este 1x5 golyó. Hirtelen ijedtség, pánik, félelem miatt a beteg nem tud aludni, vagy éjfél körül hirtelen felébred, szorongással.

Argentinum Nitricum: 15 ch este 1x5 golyó. Az álmatlanság és felületes alvás oka az, hogy a beteg előre fél vmilyen stresszhelyzettől, például vizsgától. Gondolatai, magatartása kapkodó, zilált. Izgalmi hasmenés kialakulása nagyon jellemző, gyömörgörcs, böfögés, a torokb an kaparásérzet is felléphet.

Gelsemium sempervirens: 15 ch este 1x5 golyó. Vizsgadrukk, félelem, aggódás miatt nemalvás.

Nux Vomica: 9 ch este 1x5 golyó: Túlhajszoltság, feszültség miatt a beteg nehezen alszik el, majd hajnali 3-5 körül felébred, a teendőkre, problémákra gondol. Nem tud visszaaludni, reggel fáradtan ébred.

Lachesis: 15 ch este 1x5 golyó. A beteg későn, nem ritkán éjfél után alszik el. Rossz álmok gyötrik, melyek halállal, temetővel kapcsolatosak. REggel fáradtan ébred, nyűgös.

Convallaria majalis: 9ch este 1x5 golyó. A beteg éber, nyugtalan, alvása nem pihentető. Emiatt nappal kimerültnek érzi magát. Sokszor szivgyengeség is észlelhető.

Acidum phosphoricum: 15 ch este 1x5 golyó. Szellemi túlterheltség miatt nem tud aludni. Hangulata közömbös, az örömhirnek sem tud igazán örülni a fáradtság miatt.

Coffea tosta: 15 ch este 1x5 golyó. Az egyén többnyire jó hir, nagy öröm, gondolatözön, szellemi túlfűtöttség miatt nem tud elaludni.

Arnica montana: 9 ch este 1x5 golyó. Izomfáradtság, testi kifáradás, erős sportolásból adódó izomláz, összetörtségérzet miatt az illető nem tud elaludni. Az ágyát túl keménynek érzi.
20150601134430

Titi, küldtem privit!
:lol: :lol:

Magdiról van hír?

Nemalvósoknak álommanót, betegeknek gyógypuszit küldök :)

Az én kis mormotám a fél 12-es evés óta durmol (de tegnap este 11 körül aludt el, és a reggel 7 órás eteteés után nem aludt vissza, egy darabig kendőben is cipeltem, olyan édesen kuksizott benne :D )

Muffin: egyrészt fantasztikus vagy, másrészt az orvosotok - a védőnővel együtt - :x :x :x
nehogy hagyd magad kibillenteni miattuk!!!!

Na, vissza a fordításhoz - olyan rossz, nem merek belemélyedni, mert azt hiszem, mindjárt ébred a csöppöm. De persze szunyókál békében :)

Kép
Kép
bondi

Mav:sajna elpusztult szegényke-nem tudni mitől :cry: és félek elmondani a Gyerekeknek,annyira szerették :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,hú de sokat aludt :roll: Már gügyörög is. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, igen:
Véda, szörnyű, milyen szakemberek vannak! :evil:
Még szerencse, hogy nem hagyod könnyen magad!
Az egy dolog, hogy a szülő ismeri a legjobban a gyerekét, és ezt olykor semmibe veszik, de hogy még az ő munkáját is te végezd el.... :x (ezt akár Muffinnak is írhattam volna...)

Kép
Kép
bondi

Azt hiszem kikapok,Apa mindjárt itthon lesz,és ma túl sok mindent nem csináltam :lol: Azon kívül hogy itt lógtam veletek :D

Kép
Kép
Kép
kike

tuleltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :lol:
Vendég

Anna szerencsere egy oraval hamarabb elalmosodott, elaludt, igy el is ment:)
Vendég

Viki:mi ez a tea? es mit tud? herbariaban vetted?
ihato?
en is kiprobalom( bar igazan mindegy, de miert ne?)
Vendég

Tami!
Szly találta, elvileg tejcsi serkentésre jó. Gyógynövényesnél vettem. Kipróábljuk mit tud.
20150601134430

Mav: en is mar nagyon varom jojjon a vedono, vele lezsirozom ezt a koponya uh-t, mert engem is nagyon nyomaszt a dolog.

KAta: hat ha jovo heten lesz Titaeknal tali, es jossz, akkor megkoszonom!Mert mi ha minden siman megy csak decemberben megyunk legkozelebb dokihoz.
Es igaz az hogy bar nem venykoteles a ha tejpep nem adhatja ki a patikus orvosi utasitas nelkul?
Tegnap ezt mondta nekem a patikus. Mondta ha receptet nem is viszek egy papirra irja fel a doktorno mire gondolt-he??????Nem a doktorno gondolt, hanem en! HA egyszer nem ha kaphato barhol, akkor a ha ami meg jobb is a babanak miert ekkora ceco?
Tudsz ajanlani valamit, hogy egy masik patikaba konkret nevet mondjak? Hatha akkor kiadja?
Vendég

na vagyok. Voltam drnál. Azonnal behívtak.... megvizsgáltak, amit én elég kellemetlennek tartottam, na de nem azért, mert hogy fájt volna.... csak hát ... értitek. Meg is uhztak. Semmi kórosat nem találtak. Terhes sem vagyok. Viszont megállapította a doki, hogy nagyon vérzek.....
Megkaptam az ergánt és napi 3x15 cseppet kell szednem belőle. 3 napon belül elvileg hatni kellene úgy, hogy csökken a vérzés intenzitása. Ha mégsem, akkor kismotyóval mehetek a kórházba műtétre... Na ezt nem nagyon szeretném...

Amióta megpiszkáltak, azóta eléggé megindult a "csap".... és most még jobban....: tena extra+vatta=szűk 2 óráig elég.... Kértem, hogy írjon fel vmi vérképzős dolgot vagy vasat, erre a válasz: egyek terheseknek való multi vitamint.... Jóóóó... ás erre elköszöntem.

Itthon pihengetek, de eléggé fáj a fejem és szédelgek. És nagyon reménykedem....
Röviden ennyi.
magdolnam

Vik, Sedatif PC már megy, mélyebben alszom tőle...de a visszaalvás most evvel együtt nehezen ment...Telihold volt, ma már nem lesz...reméljük.

Most viszont migrain miatt be kellett vennem Panadolt. így nem voltam, mióta tündérbogár megszületett.

Adél remekül van. jól viselte, hogy tegnap a háztartást előnyben részesítettem vele szemben, jól bírta a társaságot és dumál állandóan...Tündérbogyó. Annyi erőt és örömöt ad.

Magdi? Marcsi beszéltél vele?

Kép
andkata

Magdi:remélem mihamarabb felépülsz-de mitől van ennyire?azt nem mondta?
Pihengess,és vigyázz magadra!

Kép
Kép
Kép
kike

Maverick! Küldöm az email címemet! Köszönöm szépen!

Kép
szly27

látod Kike, ezt nem mondta. Pedig kérdeztem és engem is érdekelne.
magdolnam

Viki: nevet leirod kerlek!
Vendég

Adél Kép
20150601134430

Kecskeruta tea
20150601134430

Magdi az Ergam biztos segít...majd irj, hogy mi van! Drukkolok!

Pontosan milyen tejpépre gondolsz, Tamara?

Kép
andkata

jaj a kis proffod nagyon édes!
magdolnam

kecskeruta és sárkányfű, Viki?

Kép
andkata

Magdi:köszi :D

Jelentkezz majd ám,hogy hogyan alakul!

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin: ne hagyd magad kicsinalni elbizonytalanitani hozza nem erto emberek altal! Tobbet tudsz a kisfiad allapotarol, betegsegerol mint ok, sot szerintem lassan professzori szinten leszel a temaban !
Annyira csodalatra melto mennyi idot, erot beleolsz hogy mindent megtudj, megtalalj mivel adhatod a legjobbat Eliotnak. Tenyleg emberfeletti kuzdelmet folytatsz! ne hagyd magad!
Vendég

Magdi! Azért nem mondta mert ő sem tudja mitől lehet! Ez nagyon sokszor így van. Kezelik a tünetet és kész. De az a lényeg, hogy rendbehozzon az Ergam! Szorítok!

Kép
szly27

Sárkányfű?

én lennék a sárkányfű árus? :lol:
20150601134430

Kislányom bevágott fél üveg burgonya alma bébiételt! És nyitotta a száját :lol: Nálunk ilyen még nem nagyon volt! Most rotyizik a babhordozóban, szóval fel vagyok készülve egy jó kis tusolásra! Közben beszélget a kutyusnak. Fel is vettem videóra, majd feltöltöm!

Kép
szly27

köszi :) Valaki kérdezte, hogy pl a dmben is vannak tápik.. és mi lenne ha leemelné a polcról az 1-est. Jelentem 1 t csak és kizárólag receptre adnak ki. 2től lehet venni bárhol
magdolnam

Csak nekem tűnt el a vonalzóm?

Kép
szly27

koszi a tea nevet!

Magdi: remelem segit es hamar jobban leszel.

Kata: olyan tejpep ami 4 hos kortol adhato, de nem a sima bolti hanem ha, tan Andi mondta o olyant ad vaniliasba.
nem lattam meg sosem ilyent fogalmam sincs.
Mirol adtal elo?
es hol lehet ilyen baba mama klubokat talalni?
Vendég

nem véletlen Magdi! A szoptatás előnyben részesítendő. Ezért van, hogy minél tovább próbálkozzon az ember szoptatással, főleg ha apró a gyerek, mert olyankor igazán fontos. És ne vegye le azonnal a tápot a polcról! Adél is kap tápot, mert muszáj volt, de történetesen én ezzel egyetértek. Nyugaton mindenfajta tápot megkapsz recept nélkül.

Kép
andkata

Tamara, utánanézek, ok?

A megfázásokról! Jó sok kérdésük volt és általában tudtam rá válaszolni :)
Kérdezd a védőnőt, ha van, őneki tudni kell róla. Itt elég jó kis csapat lett..

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: