A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

3 napos lázról jut eszembe. Dóri is egyik héten lázas volt, elmentek dokihoz, és kapott antibiotikumot, de sejtette a doki, hogy a 3 napos láz lesz, mert a torka nem volt vészesen piros. Aztán mondtam is neki, hogy be ne adja neki a gyógyszert! 3. napon jöttek is a pöttyök! 8)

Irina! Másnapra már alig látszott Szeli sérülésének a nyoma a talpán! :)

Maggie! Vizsga?

Köszönöm a köszöntéseket! :)
(Most tartok vasárnapnál... :roll:)

Dettyk! Bencének gratulálok a kitűnő eredményhez! :)
Akkor főzz 2naponta, míg ki nem ürül a hűtő! :)

Anitja! Mi nem megyünk olyan sokat, heti 3x biztos, hogy itthon vagyunk egész nap (max bolt)! :)
Én tudatosan nem csinálok neki 1 napra sok programot! Szerintem se jó túlzásba vinni!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi de jó, hogy megkerültél:-) A mozgalmas napok a jók!

Anikó várjuk képet!

Regi tőled is! már régen nem raktál :wink:

Ma sajtos cukkinis tészta a menü, meg rántott leves, még fől :oops: igaz :oops: már 2 óra, de nem volt kedvem előbb :roll:

Heni
KépKép
heni81

Niki, de jó, hogy otthon vasgytok :)

Hoztam képet :)

Kép

Kép
Vendég

Petra ülve aludt... :shock:
Olyan Szelinek is van, hogy elindul a fény felé félálomban, de inkább elalvásnál és ébredésnél.

Heni! Dehogy nem sütöttem, főztem! ;) 10 ujjukat megnyalták! :) A levest előtte délután megfőztem, meg a tortámat megsütöttem, másnap csak díszíteni kellett! :lol:
Töltött paprika nálunk az egyik kedvenc kaja, 2 lábassal szoktam főzni belőle! :lol:
(Fogyi alatt ezért nem is készítek! ;)
Csajbuli csúúúcs volt, szétröhögtük az agyunkat! :lol:

Kozmetikus rám is rámférne, de nem jut rá... :? Van ezer más fontosabb... :(

Panndi! :lol: séró...

LMóni! Konyhát én is megnézném, tegyél képet (ha eddig nem tetted)! :)

Vindo! Rutinhoz gratula! :)

Péterke és Áron baba nagyon helyesek! :)

Hát nekem nem kellett ezen gondolkoznom, hogy vegyem át Zs nevét... :lol: De asszem vagy megtartottam volna a lánynevem, vagy csak a vezetéknevét vettem volna fel „né” nélkül... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

De hülye vagyok :oops:

A gratulációm a kis fütyishez Fleurnak szántam, bocsi Anitja

Kép
aniko15

Panndi de édes Fruzsi:-) Áron még nem fog meg dolgokat :? csak az ujjamat szokta szopi közben.

Regi gondolom, hogy megnyalták mind a 10 ujjukat, de remélem nem merültél ki!

A kozmetikus csak 300 ft volt, szemöldökszedés+festés, itt helyben.

Heni
KépKép
heni81

Rugó olyan édes azzal a ribizli ággal! :)

Heni! Pedig a ribizlis muffin nagyon finom, és egyszerű! ;)

Ágica! Hány napra mentek/mentetek?
Jó pihenést!!! (Bár ezt már nem olvasod... :?)

Anitja! Csigapingvin :lol:

Bilizés
: Én megmondom őszintén, hogy nincs kedvem állandóan kakis bugyit mosni, és pisit takarítani a szőnyegről. :oops: Az udvaron még oké lenne, de Szeli ki-be mászkál... :? Ciki vagy nem, egyelőre marad a fürdés előtti bilibe pisilés. Aztán meglátjuk, ha Szeli már meg tudja mondani, hogy kakilnia kell. Én lehet, hogy ezt megvárom... :roll:
Bár nyáron, ha dög meleg lesz (újra), akkor lehet, hogy bugyizunk, július-augusztusban talán.
Én még nem látom rajta, hogy igényelné a bilizést. Szeli meg olyan természet, ha valamit nem akar, jobb nem erőltetni, mert csak rosszabb lesz... :?
Szeli is megtörli WC-papírral a nuniját! :lol:
Meg belepukizni szokott a bilibe, tehát látom, hogy erőlködik, tudja mire való.

Anitja! Bölcsibe nem kell szobatisztán vinni őket! Nálunk pelenkázzák a gyerekeket, ha kell!

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Viranka, ezt akkor ki fogom próbálni. Nálam az az alapvető gond, minden sz.r nedvességre visszagöndörödik az alja...

Fleur, gratulálok Danihoz!

Heni, nahát micsoda ötleteid vannak! :lol: De most nálunk nagyon nem aktuális a dolog. Úgyhogy azt bátran megígérem, h a férjemnek baba lesz az ajándék a 30. szülinapjára! :lol: :lol: :lol: 40 lesz idén

Timi, akkor nagyon drukkolok, h Neked viszont teljesüljön a 30-asra az álmod! Zeneiskola ilyen szinten durva lett? :shock: Mikor anno én jártam, 500 Ft-ot kellett befizetni. Igaz az az őskorban volt 8) Nagyon szépek a gyerekeid, büszke lehetsz rájuk.

Anitja, nagyon szépen énekel Nolka! Le a kalappal előtte! Ügyes fiú.

Dettyk, a füredi Eszterházy strandot nagyon tudom ajánlani, van egy része, ami kifejezetten babáknak/kicsiknek lett kialakítva, lankás, sekély, mint egy tengerpart. Tavaly oda jártunk Lizivel, mikor Vp-ben voltunk, és imádta. Bár legtöbbször a mélybe akart menni. :) Csopakon mondjuk kb 4-5 éve nem voltam, de azt is szépen megcsinálták, és anno gyerekkoromban mindig odavittek a szüleim és szuperül éreztem magam. A Balatonfelvidék meg egyszerűen imádnivaló a látványaival, a kilátóival, a látnivalóival... Nem hiába, hazabeszélek, úgyhogy befejeztem a kampánybeszédemet :D (Viranka, ez Neked is info)

Niki, szuper hírek!

Hát, tegnap ismét jelezte a lányom, h ne is zaklassam a szobatisztasággal. Esti fürcsi előtt pucin rohangált, mire közölte, h "kiszedjük a kakit" (ez nála a kakira való jelzés), mondom, gyere, már nincs pelusod, ülj a bilire. MIre "Lizi nem kakil bilibe, inkább pelus" No comment :D

silka
silka

Jaj! Azt meg nem is mesélem, hogy egyik nap már saját kígyóuborkát és paprikát ettünk! 8)
A 2. cseresznyefa meg nem olyan finom roppanós, mint az első volt, de azért nem rossz! :)

Heni! Szeli is mindig kiszaladna az úttestre... mindig viszünk babakocsit, muszáj!

Nemsokára ébred a Csajszi...

Kép

Kép
regcsiken14

Lizi hogy beszél már, mindig lehidalok :shock: WC-re ülés nálunk igencsak kedv kérdése. Általában nincs kedve :roll:

Én hétfőn megyek kozmetikushoz :)
Vendég

Ez a családi gyerekfelügyelet is jó :
https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0906161

Silka nem is néz ki annyinak :oops: Lizi nagyon ügyes beszéd terén:-)

Panndi kell egy kis ápoltság! Én most a szempillafestésen is gondolkodom, mert nekem olyan nagyon világosak a szempilláim, nagy spirálos voltam annó, de itthon nem használok.

Heni
KépKép
heni81

Heni,

tényleg nem. És nem is érzi magát annyinak. Képzeld, engem is átpalizott, mikor megismerkedtünk. Megkérdezte, h szerintem hány éves, 28-at mondtam (akkor 34 volt) és rámhagyta, h igen. Csak 1 hónappal később vallotta be a korát. :lol: Mondjuk ez még keményen a "csupán haverok vagyunk" időszakban volt

Családi felügyelet tök jó ötlet lehet, tőlünk Ny-ra is bevált (lásd Nikit), csak ugye a bölcsik félnek, h kegyvesztettek lesznek. Most mindenki mindent megtesz értük. Itt nálunk terjednek olyan info-k, h a szűkös férőhelyekre egy jól megtömött borítékkal jó eséllyel pályázik a szülő. És ugye ki szereti, ha kihúzzák a pénzt a zsebéből...
Mindenesetre megnyugtató megoldás lehetne a bölcsiproblémára, természetesen szigorú követelményrendszert felállítva és pszichologóiai alkalmasságot vizsgálva

silka
silka

Lányok,

hova lehet nagyobb méretű videofájlt feltölteni? Videára próbáltam, de 50 Mb a max méret. Enyém 54 Mb.

silka
silka

Regi, de jó lehetett :D ! A gyümölcsökért irigyellek, nálunk minden gyümölcsfa tönkrement, a sárgabarack kezd már potyogni, kis bogyók :? , de finom :roll: . Ja, málnánk van :) .

Heni, írd le a cukkinis sajtos tésztát, mert nem tudok mit kezdeni a sok cukkinimmel 8) :D !!!!!

Silka, de jó, köszi az ötletet :D ! Nekem is jobban tetszik az északi part, csak messzebb van, és kisgyerekekkel nem mindenütt jó a strandja. És hát a fizetős strand + kiadás :roll: . De Csopakot megnéztem, mert alig van messzebb pl. Zamárdinál, és nagyon jó áron találtam szállásokat :shock: ! Remélem, apa rábólint pénzileg, én elmegyek a két gyerekkel egyedül is, de nem lesz Balaton-mentes a nyarunk 8) !
Apátok tényleg nem néz ki annyinak :shock: !
dettyk

Heni: én festetem, mert az enyém totál szőke, viszont hosszú, de nekem egyszerűbb tartósra befestetni :)

Holnap reggel vérvétel Zsófinak+nekem, Zsófi miatt izgulok.. jövőhéten meg hathetes kontroll (vagyis hét, mert elfelejtettem időben bejelentkezni), remélem minden oké lesz, és engedélyt kapunk mindenre :wink:
Vendég

Miért kell vérvétel Zsófinak? és neked?
Nekem már egy hónapja van engedélyem, de még sajna nem érvényesitettem :oops:

Heni
KépKép
heni81

Dettyk nagyon egyszerű!csak megpárolod a hagymát, cukkinit, fokhagymát, majd rányomsz egy tömlős sajtot, bazsalikommal, sóval izesited. Ezt ma csak úgy kigondoltam. De egyébként próbált ki tojásrántottát is cukkinivel, istenes vacsora:-) ( szintén a párolt c. rádobod az elkevert tojásokat) Nekem a főzelék is nagyon izlik belőle, tejszinnel habarom be, úgy finomabb.

Heni
KépKép
heni81

Heni, köszi :D ! Rántottát már próbáltam, tényleg nagyon finom volt :D !
dettyk

Ma éjjel 3 gyerekem lesz 8) , hugom nagyobbik lánya is itt alszik.
dettyk

Sziasztok!

Hogy ti milyen jó kajcsirecepteket tudtok!!! Én is rá vagyok állva a gyorsan főzzünk és egyszerűt idő hiányában... :roll:

Niki: nagyon örülök, hogy Alexandert hazaengedték!!!

Viranka: akkor holnap veszek én is olyan sampont! Remélem nekem is beválik! :D

Dettyk: magán lett a zeneiskola, csak az a bibi, hogy a környéken nincs másik ami esetleg olcsóbb lenne. Pedig szerintem meg kéne adni a lehetőséget a nem annyira tehetős szülők gyerekeinek, hogy zenét tanulhassanak...no komment.

Vindo: postázhatom én is a vasalnivalót? Én tavaly októberben vettem új vasalót (a régit a férjem lenyúlta), kb 2x vettem elő eddig... :oops: Van 1-2 Viktorka ruha, amit semmiképpen sem lehet ráadni vasalatlanul, na ezeket szépen ki is nőtte, de még mindig gyűröttek... :roll:

Regi: amíg elvesztél én megkerültem!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy kól sikerült a hétvége! :D

Mára ennyi, amoda is írtam!

Puszi nektek!!! :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Most megint inkább olvasó üzemmódban vagyok, együtt ébredtünk, így nem tudok blogolni :roll:

Timi, egy kis plusz vasalás nem árt soha :wink: Küldd nyugodtan :D

Niki, nagyon örülök Nektek!

Panndi, majd írd le, hogy mi volt Veletek ma a vizsgálatokon!

MOst csak ennyi, R. közelít :arrow:

Kép
vindolanda

Lányok, hol vagytok?

:roll: :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Péternek kijött az alsó bal 17. már teljesen :D erre ma 2 cumival járkál megint, sokszor csak leül, lefekszik, kedvetlen :( hát nézem, jön a bal felső 18. :roll: jól bekentem neki dentinoxal, azóa már jön megy, tesz vesz, csavarhúzózik.

Timi 26 én speciell nagyon hiányoltalak, most nagyon örülök, hogy ilyen gyakran tudsz jönni:-)

Dettyk mostanság mit csinálsz? Járda kész:-) lehet már épitesz valamit? mi sziklakertet fogunk csinálni:-)

Emese, Sense, Kispocc kistesósok hol vagytok???

Heni
KépKép
heni81

Vindo jó az idő, biztosan mindenki csavarog, csak mi ülünk itthon:-(

Áron hintázik, Péter mesét néz, nekem meg nincs mit olvasnom :(

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Túl vagyunk a vérvételen, végül két szúrás lett belőle, jövőhéten lesz eredmény.
Heni: allergiavizsgálat :roll:

Tegnap Fruzsi már csak ötször evett, este 200 grammot :shock: 10-kor megetettem, és reggel 3/4 hétig aludt egy hang nélkül :lol: Hatkor felkeltem pisilni, hát rég ébredtem magamtól, mindkét gyerek egy nyikkanás nélkül végigaludta az éjszakát, éljeeen :lol:
Vendég

Sziasztok!
Még Natival a pocóban...

Mindjárt ebédelünk... nem tudok többet, de erre 2 napja készülök...:

Heni! Köszi, isteni volt!!!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Panndi hurrá:-) most nálunk is elég jók az éjszakák amióta hason alszik :roll:
Jaj ez a fránya allergia :?

Anitja ügyes vagy! nemsokára szülés! én már az utolsó napokban süttem, főztem, mostam, takaritottam non stop, valamiféle készülődés :roll:

Heni
KépKép
heni81

Anitja, jól néz ki :)

Én a szülés napján takarítottam, mostam, főztem :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mi de. baba-mama klubban voltunk :) kcisit kikapcsolódni :) B. úgy elfáradt h. hazaértünk nem is ebédelt tápit ivott aztán elaludt :)

Anitja!
ezt a képet nem kellett volna felraknod :) olyan éhes lettem :)

Panndi!
s eredmény mikor lesz? kíváncsi vagyok rá :) sok ilyen "nem " átaludt éjszakát kívánok :)

Heni!
tök jó cukkinis recepteket tudsz :) nyálam kicsordult :) leközelebb ilyet csinálsz letámadunk :)

Niki!
de jó h. Alex otthon van :) ügyesek vagytok :)

Balaton:gyerekként voltunk párszor akkor hatlmasakat fürödtünk :) aztán mikor már Robival jártunk nyaralni Kőrőshegyre jártunk ott van ismerősünk apjának pár háza :) a Balcsiban 1*sem fürödtünk (mert van medence)csak esténként jártunk le Földvárra mozizni :) de jók voltak :)

csók :)

KépKép
viranka

Sziasztok, végre ideértem...

Délelőtt voltunk Rugónak rövidnadrágokat venni a kínaiban, a fornettisnél meg a százasban is.
Hazaértünk, és mentünk is kocsmázni :roll: Kétszer :wink:
A ácsnak is itt van a lánya, 8 éves, őt is pesztonkáltam egy-két óráig. MOst R. alszik. Mondtam a leányzónak, hogy jöjjön be, ha melege van, de egyelőre még a kutyával játszik 8)

És akkor amik bennem maradtak:

Panndi - mi volt a tünete Zsófinak, hogy allergia-vizsgálatot kellett rajta végezni? Lehet, írtad, csak elfelejtettem :roll: Valld be, hogy Fruzsi haját kemény munkával állítod be :D

Anitja - Bóbita :shock:

Gica, hogy vagytok? Láz, orrfolyás... :(

Anikó - akkor várjuk a képet a frizírozott Dávidkáról :wink:

Silka - Lizi nem kakil bilibe :lol: :lol:
Nagyon határozott leányod van, az már biztos :D

Heni, szegény Péterke a fogakkal :?

Röviden most ennyi.
Szép napot, V.

Hörcsög is régen írt, meg Maggie és Irina is :roll: Na és Kispocc :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Délelőtt sétálgattunk, elkísértük a barátnőméket ügyintézni, aztán betértem egy angol turiba, 510 Ft-ért vettem Szelinek egy spagetti pántos lila felsőt, egy pamut rövidnacit és egy body-t! :shock: :D Meg is beszéltük, hogy vissza fogunk még oda menni, csak a csajoknak elfogyott a türelmük... :? Ja, és ezt kb. 10 perc alatt találtam! :lol:
Most Anyu átjött (útközben csatlakozott hozzánk), Szeli alszik. Én meg du. megyek hastáncra! :)
Anyu vett Szelinek egy talicskát, egész hazafelé azt tolta! :lol:

Dettyk! Guszta a süti! :)
Pankát alig ismertem meg kiengedett hajjal... :)
Szelinek levágtam tegnap a frufruját, mert állandóan kiszedte a csatokat, és a hajgumit, így nem tudom neki megnöveszteni. :( Elég bénán vágtam, ahogy értem, gyorsan egy mozdulattal... :? :lol: Anyunak tetszik... :lol:
Mi tavaly Balatonszárszón voltunk egy aránylag olcsó apartmanban, de sajnos, mikor hívtuk őket 1-2 hónapja, már az egész utca le volt foglalva... németek... :(
Sajna én sem kapok üdülési csekket, még jó, hogy Anyu kapott! :)

Ja! És a nagy hír! Most jött meg a postával a levél! SZELIT FELVETTÉK A BÖLCSIBE!!! :D

Babaszemélyi... :shock: Nem is hallottam még róla... :roll:

Timi26! Jesszus, de drága a zenesuli... :(
Rebeka nagyon csini! :) Viktorka is édes! :)

Én nem emlékszem, mit kaptam 30. szülinapomra. :roll: Azt tudom, hogy pocakos voltam, és nem érdekelt, hogy kerek! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Nem merültem ki, jól megszerveztem előre az egészet, így nem volt gond, nem is idegeskedtem! :)
Kozmetikus: nekem arctisztítás kéne, az meg nem olcsó... :?

Lizó nem semmi! Hogy megmondta, hogy inkább pelus... :shock:

Panndi! Ez szuper! :)

Anitja! Ez nagyon jól néz ki! Ügyes vagy! Szép lett, biztos nagyon finom is! :)
Nolka annnnyira édes, ahogy énekel! :) Nagyon okos!

Szeli meg ezt szokta „énekelni”:
szé, szé fúúú
es es
huss
:lol:
Ráismertek? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Eredmény jövőhét végén :)

Piros foltok meg kiütések lesznek rajta a tejtől.

Fruzsi sérója, hááát... ilyen :lol: Zsófi is ilyen volt :wink:

Regi: örülök a bölcsinek :D
Vendég

Regina, ez a bölcsőde jó hír :D
R. néha talicskával megy a kocsmába :roll:

Panndi, értem.

Kb. két hónapja tudok neki tejet adni én is, korábban tiszta kiütés volt a szája körben, ha megitta. Aztán meg egyik napról a másikra meg tudta inni. Mindig csodálkoztak is, hogy miért nem iszik kakaót. Na, most meg mindig elkunyizza az enyémet.

Az ácsok keményen dolgoznak 8)

Kép
vindolanda

Regi! Ez szuper hír!!! Biztos élvezni fogja Szeli!

Panndi! Drukkolok, hogy kiderüljön mi a gond, és lehetőleg ne legyen nagy baj...

Én a harmincadikon 30 téliszalámis szendvicset és konyakmeggyet adtam hajléktalanoknak. Először kivettem szabit, és egész nap kényeztetni akartam magam, aztán így döntöttem...

[/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Silka! A youtube-ra nagy méretű fájlokat is feltölthetsz!!! Még HD-t is!
Lizi nagyon komoly, tudatos Kislány, az biztos...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

REgi szuper hir! Megint jót csavarogtok:-)Hastánc 8) Talicskánk nekünk is van, de P. nem nagyon hatja meg. Na inkább a szerszámok! az igaziak!Tök szuper, hogy anyukád ennyit segit!
Arctisztitás nekem nem használ semmit, csak jó vörös lesz a fejem tőle.

Panndi remélem nem tejallergia lesz, mert az nagyon kemény!

Anitja micsoda ötlet 8) ma nem sütöttél???

Viranka voltál postán???

Vindo csinálj képet ám az ácsmunkáról!

Heni
KépKép
heni81

Anitja, Te egy nagyon rendes nő vagy :wink:

Anno mikor interjúztam hajléktalanokkal, én csokit adtam nekik mindig. Annak is nagyon örültek.

Heni, rendben, majd csinálok valamikor fotókat.

Épp most hozták a cserepet is, megint tele lettünk raklapokkal :?

Panndi, +++++++++++++

Kép
vindolanda

Regina, akartam írni, Szelina nagyon divatos, hiszen egy csomó lila cucca lesz akkor :D

A múltkori szerelésben is nagyon szép volt.

Kép
vindolanda

sziasztok!

jó sok lemaradásom van, most megpróbálom behozni.

vera!
nagyon jóóó az új hajad!. én is megint elgondolkodtam némi vörösön.
mesi!
remélem, azóta mindannyian jobban vagytok!
dettyk!
nem csodálom, h büszke vagy bencére. nagyon okos kisfiú!
regi!
isten éltessen! :lol:
fleur!
ez a cumi-cica mese nekem nagyon tetszik. :wink:
kaqk!
fantasztikusan ügyes emma a pelusmentességgel!!!!!! mi még ehhez nagyon messze járunk!
panndi!
hajak: :lol: :lol: :lol:
vindo!
gratula a rutin-vizsgához!
heni!
botond is imádja a kechupot. gyakorlatilag mindenre tehetnék neki. :shock:
heni!
biotonhal a kertből? :lol: :wink:
rugó, panka, péterke, áron!
nagyon szépek vagytok!
fleur!
hurrá! egylányegyfiú! :lol:

elküldöm, mielőtt elszáll!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Silka!
30-asra: én egy hosszú hv-t kaptam szilvásváradon plusz 30 szál vörös rózsát.
B tőlem semmit nem kapott, mert pont akkor volt közöttünk 1 hó mosolyszünet. :oops:
anitja!
nolka és a bóbita! nagyon ügyes!
móni!
na ja egy hibrdet én is elfogadnk. na nem automata váltósat, mert én szeretem megdolgozni időnként a motort! :wink:
niki!
örülök, h otthon vagytok és minden rendben.

Ildikó
KépKépKép
sense4

rólunk:
múlt csütörtökön meg volt b térdműtétje. most már jül van, de csak kedden szedik majd ki a varratokat. még nem nagyon akor azért rálépni, mert fáj neki.
így 3 gyerekem volt az elmúlt héten... :wink:

bili helyzet: mi ott tartunk, h botond ha pucéran van, akkor belepisil. egyszer kaki is volt. mindig pisil, ha ráül. de nem mindig belepisil ha kell neki. de ha pelenka van rajta, akkor csak azt jelzi h kaki van, vagy hogy éppen kakil. szóval mi nagyon messze vagyunk a végétől.

délutáni alvás: minimum 2 hete botonddal nem kell sétálni. magától kéredzkedett be az ágyba egyik nap. azóta is úgylszik el, h befekszik, én melléülök a fotelba, és kb15 perc alatt magától elalszik. szupeeeer! legalább ez megoldódott.

éjs

Ildikó
KépKépKép
sense4

éjszakák:
változóak. lotti 1-2 szer ébred. szopi, aztán visszaalszik. botond 2-6 ébredéssel büszkélkedhet. ezek időnként igazi hisztik. :evil: próbálkozom a sedativ-val...

vera!
móni, dettyk, emese!

(a többieket azért nem írom ,mert ti jelentkeztetek. :wink: )
jövő hétre találjunk egy napot! nekem a kedden kívül minden jó, de inkább a hét elejét preferálnám. hétfő? szerda?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok !

Egy elveszett bárány jelentkezik.

Köszönöm a hiányolást. Mindig olvaslak titeket de mire oda jutok, hogy írok addigra minden kimegy a fejemből, hogy mit akartam írni.

Minden ünneplőnek sok boldogságot.
Betegeknek jobbulást.

Képek egytől egyig édesek.

Rólunk :
Ádi szépen fejlődik. Nálunk is vannak hidztik mint ahogy olvasom mindenkinél.
Én szoktam nézzni a Viastanon a Segítség szülő vagyok című műsort.
Nagyon jó tippeket ad gyereknevelésre. Van itthon is könyve a csajnak megvettem olvasom és jó.
Persze nem mindennel értek egyet de nagyon sokat segítet nekünk eddig.
Pl a bünti sarok. Nálunk Ádi ha rosszat csinál vagy nagy hisztibe kezd akkor megy a büntibe. Van hatása mert sokkal jobb gyerek és fele annyit nem hisztizik mióta alkalmazzuk ezt.

Most, hogy Regi írta a bölcsit meg többen mondták a játszótéren is így holnap elmegyünk megnézzni, hogy felvettek-e minket.
Mondjuk én nagyon úgy számolok vele mert nagy terveim vannak az őszre.

Múltkorjában olvastam valahol, hogy mennyire jó ha a gyerekülés hátúl középre van kötve. Kipróbáltuk és Ádi nagyon élvezi, hogy rendesen kilát.

Bili témával mi is odébb vagyun.
Ha előveszem és ráültetem akkor addig erőlködik míg tud pisilni. Ezért én úgy gondoltam, hogy ez így nem a legjobb mert akkor pisiljen ha kell.

Sikerült rendben átállítani Ádi napirendjét így ő álltalában délben megy aludni és 2-3ig alszik.
Igaz altatásnál bent kell lennem de max 20 perc alatt elalszik.
Mindent amit tud azt végig sorolja persze jó hangosan akkor rászólok, hogy maradjon csendbe mert így én nem tudok aludni aztán újra mondja csak suttogva.

Ha minden igaz akkor augusztus elején megyünk 2 hétre izraelbe család látogatásra. Nagyon várom. Igaz mi novemberbe akartunk menni aztán végül anyagi szempontól augusztusba megyünk. Így nem kell Ádinak repülőjegyet venni és lesz üres ház amibe mehetünk és enm kell erre is külön külteni.

Valaki kérdezte az útlevelet. És igen csak 2 évre adják meg.

Képekkel nem tudok szolgálni mert az a másik gépen van.

Viszont én szeretném majd kérni a kakaós csiga receptjét. Nem tudom ki írta de szeretnék valami finomat csinálni.
Holnap Heni meggyes sütije fog sülni a sütőbe.
Ja és a receptekhez amit feltesztek lehetne képet is csatolni szerintem.

Na lépek is mert késő van már.
Jó éjt mindenkinek.
20200310173350

Halihó!

Végre itt. Tegnap már annyira paff voltam, hogy semmire sem volt erőm. Nagyon korán lefeküdtem, aztán éjszaka nem aludtam valami jól. Kell még egy kis idő mire kipihenem magam. Ma meg rohangáltunk egész nap. Már készülődünk a nyaralásra.

A vizsgán megint volt meglepetés. Majd kíváncsi leszek, hogy én mennyire fogok meglepődni. :roll:

Majd igyekszem visszaolvasni, hogy képbe kerüljek.

Most pusszancs!!!!
dmaggie

Sziasztok!

A 7végén megint nem tudok majd írni, mert elutazunk.

Remélem jövő héten már sikerül némileg felvennem a fonalat.

Puszi nektek

Ja a pocak 16 hetesen
Kép

egy gyönyörűséges
Kép

És a Kolbiéktól kapott kedvenccel az új ágyban
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt :D !

Csak gyorsan Sense-nek:
Sajna, én most kihagynám a bagi bulit :cry: ...a jövő héten zk.-ra és műszakira viszem az autót, időben és pénzileg sem fogok mostanában fényesen állni :? ...

Reggeliztetni :arrow: .
dettyk

Sziasztok!

Ma végre előbb keltem, mint R., így nyugodtan kakaózok. Még tejszínhabot is rakok a tetejére 8)
Az ácsok dolgoznak, remélem, nem keltik fel :roll:

Ktimi, hú, augusztusban hány fok lesz majd Izraelben? :roll: Jó nyaralást-rokonlátogatást akkor :!:
Ezt az autósülés dolgot jó, hogy írtad, lehet, ki is próbáljuk :wink:

Fleur, micsoda pocak :!: :D Csinos vagy :wink: Lilla fürtjei pedig páratlanok :D

Maggie, majd meglepődsz, mint a múltkor :wink: Akkor is épp csak görbült :D

Sense, Botond nagyon ügyes!
R.nál is tapasztalok változást, este pl. már hajlandó mellettem nyugodtam elaludni szoptatás-séta nélkül. És egyik napról a másikra történt a változás.
A délutáni még mindig sétával történik, de majd abbahagyja azt is egyszer, gondolom.

Most ennyi, élvezem, hogy netezhetek :arrow: 8)

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Fleur Lilla gyönyörű kis huncutka :lol: :lol:
pocid fotón nagyobbnak tűnik mint élőben :roll:

Maggie hova mentek nyaralni?

Gica jobban vagytok?

Sense hogy juthatunk el hozzátok?
nagyon hosszú az út?
Hát, a jövőhét végén költözünk és az a hét nagyon húzós lesz.
Így előre most nem tudom megmondani, hogy mikor jó vagy biztos jó-e :roll:
Amikor a többiek mennek és mi is ráérünk megyünk 8)

Elolvastam ki mit írt de nem emlékszem :oops:

Tegnap egész nap kint voltunk a háznál. Egész jól alakul :D
Voltunk délután Fleurékkel fagyizni :lol: Isteni fagyit árulnak a közelükben :D
Vettünk függönykarnist is az Ikeában. Új termék, bevezető áron. 2000 ft volt darabja (máshol 7490-ért néztünk nagyon nyeglét, ami egy vastagabb függöny alatt kettétört volna) ez szuper és stabilnak néz ki. Hétvégén fel is fúrja apa.
Fotó majd lesz igérem de a gép megint itthon maradt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Milyen ügyesek a gyerekek az alvás változással :D

Sense elhiszem, hogy könnyebb úgy, hogy nem kell sétálni a karodban Botival.

Rugó is nagyon ügyes :D

Irina nálatok, hogy alakul az alvás?

Ágica 3 üzletben néztem és már nem volt :(
csak kifestő meg valami más izé :?
bocs, hogy csak most válaszolok :oops:
Szuper időtök van a nyaraláshoz :lol: :lol:

Dettyk korán van.
5 percig gondolkoztam mit is jelent a zk :oops: :roll: :lol:
leesett már :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni