A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nekünk is volt papír bili,még maradt is Beniről.Akkor még olcsóbb volt és vettem pár db-ot.Nagyon jó,igaz most már biztos jóval drágában adják :evil:

Heni: én is a gyors és egyszerűket kedvelem :wink: nálunk még csak most virágzik a cukkini. :) Amúgy én ebbe a bögrésbe raktam mazsolát is.. :)

Ketchupot mind a négyen szeretjük :roll: Tavaly főztem hazait,nem lett sok üveggel,de hamar elfogyott az is. :)

Nyomott az idő :?
varga tünde

Viranka: köszi megtaláltam...a dm ben 350 ft a brendonban 295. nem kevés..csak olyan esetre ha hosszabb útra mennénk, és nem karjuk a bilijét vinni. :?

Dentiox helyett most dologélt vettem.homeos, igaz nincs benne lidocain, de szerintem Emma már csak megszokásból kéri..meglátjuk..fini vaniliás illatú, meg lehet az íze is..

szájpenészére meg most canasten oldatot kapott....egész jól tűri..minden egyes evés után gézzel ki kell törölniott ahol bibis..:-( + a Viranka által ajánlott homeos borax bogyók...jó lenne elmúlna.

Vindo: ez a Rugó sorozat..imádom... :lol: annyira kis helyes!!!

Ágica: megy a jó idő woodoo ++++++++++++++++

[b]Heni
: tonhal sali..mmm oltás :-( , utazás Szlovákiába :-)

Mesi: :evil: nem bírom hogy mindenki ( tisztelet a kivételnek ) olyan önző és csak magával foglalkozik..mást észre sem vesz! :cry:

Anitja: :lol: most a legközelebb..:-) teljesen megértelek! De azért jó lenne mér találkozni vele nem? :lol: [/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

R. elaludt, így most elkezdek egy giga-vasalást :? Egy hónapja nem vasaltam, szerintem kellene vagy 4 óra, mire elfogynának a ruhák :roll:

Azt akartam még írni, hogy a fát Erdélyből hozták, és olcsóbb volt, mintha Db-ben vettük volna :shock: Szóval vannak a határmenti létnek előnyei is 8)

Ja, és segített az egyik szomszéd kipakolni. Éppen akkor jöttek a munka-ellenőrök, és kérték a szomszédnak valamilyen kiskönyvét, mert mi biztos alkalmazzuk. Egy tíz perc után adták meg magukat, és elfogadták magyarázatnak, hogy a szomszéd a fapakolásért nem kap pénzt :shock: Nem hallottak ezek még olyanról, hogy csak segít az ember, ha látja, hogy szükség van rá :roll:

Ő adta amúgy a ribizlit a meggyért cserébe.

Na, lépek, vasalni kell :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó :D !

Ne haragudjatok, ha nem tudok most mindenkinek reagálni, de nagyon sok a dolgom, míg Panka alszik :oops: .

Vindo, gratula a rutinhoz :D !

Mesi, örülök, hogy Zsozsi jól van, remélem, Gegi is hamar rendbe jön :D . Micsoda pörgés :shock: ! Köszönöm az összes tanácsot és ránkgondolást, úgy tűnik, nem kezd alakulni a helyzet :wink: , kopp-kopp...

Kaqk, hihetetlen, Emmácska milyen érett a bilizésre :shock: :D ! Nagyon ügyes :D !

Nálunk érdekes módon a kakival nincs gond, szól, szalad, örül :D . Tegnap 3x kakilt bilibe. A pisit valahogy még nem érzékeli, sőt, ma reggel nem volt kaki, csak csurgatott, akkor is azt mondta: kaki :roll: .

Henikém, nem leszünk ám így jóban, ha strandidőben ilyen recepteket írogatsz :wink: . A fenébe, volt itthon hozzá minden, és muszály volt megsütnöm :twisted: , alig tudok mozdulni tőle 8) , isteni lett.
Kép Kép :D .

A hugom a nagyobb cukkinikből töltöttet csinált, nem tudtam betelni vele, bár ők nem igazán kajálták. Nem baj, több maradt nekem :D .

Paradicsom, mi imádjuk, a paradicsomleves betűtésztával nagy kedvenc, a paradicsomszósz is töltött paprikával vagy csak gombócokkal 8) , a paradicsomos káposzta viszont annyira már nem jön be. Én megeszem, Bence nem annyira szereti.

Még egyszer mindenkinek köszönjük a ránkgondolást :D ! Még nem merem elkiabálni, de nem hatnak...

Tegnap volt évzáró a zenében:
Kép Kép
És egy bambulós ébredés utáni kajálós :D :
Kép [/i]
dettyk

Sziasztok

Eltűntem, hát, lambériázunk, festünk, kerítést cserélünk, kertet rendezünk, szóval nem unatkozunk.
Robesz egyre több mindent mond, sőt szinte mindent, most kezd két szavas mondatokat mondani, édes, a bilizés, hát hol van, hol nincs, általában este belepisil, és néha belekakik, minden nap ráül, de nem mindig van benne valami :D

Minden ünneplőnek sok-sok boldogságot kívánok!

Betegeknek jobbulást!

Emmának gratulálok, szuper ügyes!

Anitja, sokat gondolok Rátok!

Mi jövő héten megyünk nyaralni, mármint jövő hét végén, 10 napra, már alig várom.

Még jövök majd, főleg a másik topikba

Kép
Kép
nektarin

Heni, ezek a babaútlevelek tényleg elég viccesek :D
R. nek is csináltattunk tavaly, és már a fotózás is egy komoly procedúra volt :D
Jó utat Nektek!

Ma a kocsmában az egyik alkesz bácsi így köszönt Rugónak: Szevasz nagylány!

:shock: :shock: :shock:

Panka nagyon aranyos.

Rohanok vissza vasalni :arrow:

Kép
vindolanda

Nektarin, jó azért hallani rólatok :D ! Jó nyaralást :D !

Vindo, nagylány :shock: :lol: :lol: :lol: , kérem szépen, mit tesz az alkohol :wink: :lol: ...

Nem tud valaki nagyon-nagyon olcsó szállást a Balcsi déli partján? Nem kell semmi extra, csak jó strand legyen, ne túl messze :) . Nem biztos, hogy idén el tudunk menni a barátnőmékkel, sajna üdülési csekket gyed alatt nem kapok, pénzünk pedig nemigen van :? . De a gyerekek miatt el akarok menni. Régen voltunk Fenyvesen, imádom, szuper, olcsó is, csak borzasztó messze van :roll: . Jobb lenne közelebb. Ötlet?
dettyk

Szevasz nagylány! :lol: :lol: :lol: :lol: ...akkor már jó állapotban lehetett!!!

Köszi...Emma nevében is...!

Vindo: kiskönyv, fa :shock:

Útlevél igaz a kicsiknek 2 évre adják? akkor dec-ben Emmának is újat kell...nem biztos h elhinék hogy ő az..3 hónapos volt....:-)de nem tervzünk külföldre menni. :)

Dettyk: bambulós, kajálós..:-)..örülök h "nem" alakul a helyzte!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dettyk jaj örülök, hogy izlett:-)

Anyu a cukkinit csak a tyúkoknak ülteti :shock: na ő nem szeret főzni. Majd elárulok apunak pár jó cukkinis receptet, ha haza jött, bár lehet rá sem fog nézni a cukkinire, 2 hó cukkinis meló után.

Nagyon helyen Panka:-)

Tündi akkor hv nálatok is lesz ám, mert a virág után mindjárt van.

Heni
KépKép
heni81

:lol:

Hát igen, lehet, már érdekeseket látott :wink:

Dettyk, kislány koromban voltam utoljára a Balatonnál nyaralni, de szerintem a többiek informáltabbak :wink:

Kaqk, igen, két évre, ha jól emlékszem.

Idén még nem tudom, hogy megyünk-e valahová. Ha marad pénzünk persze. Lehet, azért egy önszervezős Ho. vagy Szlovénia jó lenne :roll:
De erre kicsi az esély :(

Vasalok :arrow: :mrgreen:

Kép
vindolanda

Mi max a balatonra jutunk le..úgy hogy apa dolgozik közben kicsit..

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jövőre biztos jobb lesz.
Akkor már jobban egyenesben lesztek:)

Amúgy nekünk már volt olyan szállásunk Ho-ban, hogy olcsóbb volt, mint a szülőfalumban/városomban a fogadó :roll:
Egy idős magyar házaspárhoz jártunk vissza, akik a háború miatt költöztek Split környékére.

Mondjuk mindig G. szervezi az utakat, szóval önálló utazás és önálló szállásfoglalás. Elég puttó helyeken is laktunk már, de ilyenkor szerintem más a lényeg.

De idén nem tudom, mi lesz :?

Próbálunk mindent olcsón beszerezni az építkezéskor, hátha marad valamink.

Kép
vindolanda

Mi amikor HO voltunk, 3000 Ft / éjszaka/ fő volt a szállás, nagyon megérte.
Még nekünk sincsen uticél, de a balcsira egy hvre lemennék.

Vindo minek jártok ti a kocsmába?

Kaqk 2 évre igen, de ha minden igaz juliustól jön a babaszemélyi és nem kell útlevél.

Heni
KépKép
heni81

Hát, Rugó minden nap - néha naponta többször - elmegy oda motorral vagy talicskával :roll:
Felül a székekre, játszik, pakolgat az irodában, kokettál az alkeszekkel :D
Néha 45 percig is ott szórakoztatjuk a vendégeket meg a tulajt.

(A tulajtól vettük a házat anno. A második szomszédban laknak, így jóban vagyunk velük).

Így minden nap járunk. Ha nem oda, akkor a kisboltba, ahol üres feles üvegeket pakolgat.

Heni, mi is olyan 3000/éjszakáért voltunk, és 50 méterre a tengerparttól. Az még nem is volt lepukkant hely. Vissza is mentünk oda.

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

csak az utsó két oldalt futottam át...

Viranka, isteni lett a séród! Nagyon jól áll a forma és a szín is telitalálat! Igazi vörös típus vagy! Aztán tessék szorgalmasan vasalgatni! :lol:

Kaqk, gratulálok Nektek, nagyon ügyes nagylány Emma! Manapság nem is szoktak ilyen korán szobatiszták lenni a gyerkőcök! Lizónak 0 affinitása van hozzá, úgyhogy mi egyenlőre hanyagoljuk a témát.

Móni, teszel föl képeket a házról? Nagyon kíváncsi vagyok, biztos szépek vagytok.

Panndi, jók a fotók! Rákötötted őket egy kis gyengeáramra? :lol:

Ágica, jó pihit, jó időt! 8)

Heni, mindjárt meg is nézem a töltött paprika receptet. Pont a napokban gondoltam rá, h csinálnék, de még soha nem próbáltam (és az, ahogy anyukám csinálja, nem nagyon ízlik :oops: ) Túrós batyut meg pont múlt héten készítettem (netről találtam jó receptet) mert Lizi most odáig van érte.

Papírbili? Hogy mik vannak! Látszik, h nem jártam még utána a témának....

Dettyk, Pankád milyen kis cuki! Déli partban sajna nem tudok segíteni, én "északi part fan" vagyok.

Vindo, úgy gondolom, a bácsi már nem volt szomjas... 8)

Grétinek, Maggie-nek, Regi-nek és minden ünneplőnek pusszancs!

Betegeknek gyógyulást!

Teljesen lefoglal a keresgélés a neten. 1 hónapon belül nagy kerek szülinapja lesz a férjemnek (meg nekem is :twisted: :twisted: :twisted: ) és vmi jó ajándékot keresek. Szolid keretből vmi különlegeset, de még nem találtam rá a megoldásra... Legjobb lenne elutazni egy hv-re, de az most biztos nem fér bele...

Mindjárt dobom a táblát...

silka
silka

Kép

silka
silka

Azt még lefelejtettem, h a fodrászt elhalasztottuk, mert eddig (nem) hagyta becopfozni a haját. Annyira cukor, ahogy a két miniatűr copfban tekerednek a kis csigái. Nálunk ugye ez is újdonság, mert Lizi elfelejtett beállni a sorba, mikor a hajat osztották :)

silka
silka

Babaszemélyi??? :shock:

Erről nem is hallottam. Remélem, azért a régi útlevelek még jók lesznek :!:

Silka, egy copfos fotó?? :wink:

Mikor anno 30 éves lettem, talán vettem egy parfümöt magamnak. Vagy a fürdőruhámat :roll: Már nem tudom pontosan, olyan közel van a szülinapom a névnapomhoz :roll: De valamelyiket biztosan.
Meg már régen is volt :roll: Másfél éve :roll:

R. olyan kicsi volt még, hogy 56-os overálban jött velünk a hordozóban

Emese, igen, sok ruhánk tescós. R. egy kis reklám-baba is lehetne a számukra :wink: Amennyi fotót felteszek róla :oops:

Kép
vindolanda

Én kb. 2 hónapos terhes voltam Pankával, amikor 30 lettem :) . A szülinapomon céges vacsi volt, a munkatársaimtól kaptam ajándékot :) .
dettyk

Én apától kerekre egy bicajt kaptam gyereküléssel :) de előtte szívatott h. órát vesz :) tudja mennyire utálom ha a karomon vekker van :)
ezt azóta is használom :) hol M,hol B ül benne :) de volt már úgy is h. M bicajának alánca leesett így az került a kosárkába,M az én helyemen és toltam őket :)

Silka!
köszönöm :) inkább használom aGliss Kur hajegyenesítő szereit :) mert beváltak :) hajvasalóm nem vált be cserélni kellene mert ettől törik a hajam ezerrel :(
töltött paprikát Horváth rozi szakácskönyvből nem próbáltad? ott szerintem tök jól le van írva :)

Dettyk!
én csak azokat a helyeket nézegettem ahol üdülési csekkel lehet fizetni :) De írj Kispoccnak és Silkának hátha tudnak a közelben :) mondjuk mi is északi partra megyünk elméletileg Csopakra,mert unokatesóm dícsérte milyen tök jó játszóterei vannak :) de h. honnan tudja ezeket :) nincs is gyereke :)

Vindo!
jó fej Rugó :) kis kocsmatöltelék :) miért nem mondtátok az ellenőrnek h. meggyel fizettek? a ribizliért cserébe?
babaszemélyiről volt itt egy cikka főoldalon nem is oly rég :)

elmentünk Vega toysba medencét venni :9 Míra kinézte magának ezt :)
http://vega-impex.addel.hu/product_pict ... rufoto.jpg
megbeszéltük nagykorában megkapja :) félre is tetette z eladócsajjal azzal afeltétellel h. nagykoráig őrizze meg Neki,de hatévesen majd érte jön :)
dőltünk a röhögéstől ahogy előadta magát :)

:arrow:

KépKép
viranka

Csak egy gyors bejelentkezés hírem van :) kispasink lesz :) Dani :)

JA Silka már nem István hanem Jahn Ferenc kórházban szülök.

KépKép
KépKép
fleur

Gratulálunk a kisfiúhoz Fleur!!!!

Kép
vindolanda

Fleur: nagy nagy gratula a kisfiuhoz!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur!
Gratula Danihoz :)
milyen más lesz Lilla után :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Fleur: gratula Danihoz!!!

Viranka: tényleg bevált a Gliss Kur hajkiegyenesítő? Le is lapítja a hajat? Mert nekem ez a problémám...a vasaló ugyan kiegyenesíti, de oroszlánfejem marad utána is... :roll:

Kaqk: tényleg nagyon ügyes Emma! Én is azon az elven vagyok, hogy minden gyerek megérik a szobatisztaságra. Rebekánál ez majdnem 3 évesen történt meg, viszont 2 nap alatt teljesen szobatiszta lett. Valószínű Viktorka sem fogja elsietni.

Eztet most elküldöm, folyt.köv.

Kép
Kép
timi26

Fleur gratula Danihoz!

Viranka Mira 8)

Mi voltunk ma oltáson, elég jól tűrte. 5650 g és 59 cm. Csak 1250 g-ot hizott egy hónap alatt:-) Most már utolérte Péterkét, pedig ő 400 g + indult.
SZóval Áron sem lesz nádszál legény:-)

Silka Apa nálunk 30 re Péterkét kapta:-) esetleg kistesó apának és neked? 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni: a tonhal saliban a tonhal is saját? :wink: :D

Vindo: nagyon csípem a fiadat, olyan kis huncut arca van! Egyébként mi sem beszélünk és bilizünk még.

Panndi: jobbulást a lányoknak!

Mesi: nektek is!

Dettyk: miért nem szóltál, hogy sütöttél? Segítettünk volna az elpusztításában! :D
Nálatok a zeneiskola fizetős? Mert én most írattam be Rebekát, majdnem dobtam egy hátast az árától 56000 Ft egy félév, szerencsére kapunk gyerekvédelmi támogatást, így ingyenes amíg csak szolfézsra jár. Hogy mi lesz 2.-ban amikor hangszert is tanul majd... :roll:
Panka baba tünemény! Örülök, hogy "nem" rendeződnek az éjszakák!

Nekem 30. születésnapomra az lenne a legnagyobb álmom, ha gyermeket várhatnék a páromtól...de ez csak álom egyenlőre...

Silka: asszem Nyerkit írta anno, hogy elírta Roli súlyát és 3290 gr-al született...
Édes lehet Lizi copfocskákkal! :D

Bocsi, ha nem reagáltam mindenkinek, próbálok visszakapcsolódni közétek, de nem mindig sikerül mindent megjegyeznem... :oops:

Rakok pár képet Rebeka ballagásáról. Bocsi a minőségért, de egyik kezemmel fényképeztem, a másikkal Viktorkát próbáltam magam mellett tartani.

Puszi nektek!

Kép
Kép
timi26

Kép

Kép

Ezt meg csak úgy. Viktorka eszik :D
Kép

Kép
Kép
timi26

Írtam :arrow:

Fleur gratula Danihoz! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt!

Timi milyen nagy lány már Rebeka:-) És Vikdani is nagyon megnőtt!
Saját :wink:

TEgnap este Áronnak extrán fájt a hasa, ittam egy kakaót :evil: tuti az lesz a ludas! A tejcit sem kellett neki, orditott cicivel a szájában :shock: Aztán lehúzott egy kis üveg teát, hasra tettem és,,NEM"aludt 4ig, ha hason alszik,,, NEM" alszik jobban mindig.
Péterke sajna 5.30 kor ébredt. Eddig arra gyanakodtam, hogy éhes, azért kel korán, mert rögtön kakaót kér, de az utóbbi napokban jól megetettem vacsira, és nem jobb.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Mammcik!
Még Natival a pocóban :wink:

Fleur! Gratulálok a Kisfiúhoz!!! Jaj de jó lesz Lillának, Kisöcsikéje lesz :lol:

Vindo! Kocsmázás :lol: :lol: :lol:

Timi
! Szépek nagyon Gyermekeid

Heni! Én is ettől tartok, pedig úgy imádom a tejet, na nem baj, majd sörözök 8) Mesi féle malátasörrel (Karamalz)

Hoztam Nektek egy videót, amin Nolka a Bóbitát énekli 8) szóval nem bilizünk, de éneklünk (azt hozzá kell tenni, én nem mondókázok éneklek neki egésznap! Szoktam, de nem viszem túlzásba)
http://www.youtube.com/watch?v=THiPFFzWDHc

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Zsófi ma is ötkor kelt, még mindig lázas, szóval ma doki. Majd írok valamikor, meg visszaolvasok valamikor :roll:
Vendég

Ja, hát én semmi tejterméket nem tudok enni, még tejporosat, tejsavósat sem, mert megy tőle a hasa, és nem hízik... Sőt, már az olajos magvak sem mennek. Tünet ugyanez... Így kilőve a csoki, keksz, müzliszelet, chips és minden tejtermék...
Vendég

Panndi!
nem irigyíellek :? ezt Bálinttal játszottam el anno... szójajoghurtot próbáltad már?
Zsófinak jobbulást,hátha csak 3napos láz :)

Anitja!
B.nek nagyon tetszett NOlka :)

Timi!
igen nekem bevált a sampon :) igaz mikor szárítom akor +húzom is ki,de hatásos és lelapul :) :) itt látszik vmennyire :)

Kép

Mesi!
tegnap este megint Gegét emlegette fiam :)
:arrow: itt hadakoznak :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Most csak bejelentkezek, amíg R. reggelizik.

Sajna 3/4 hatkor felkeltünk, de panaszra így sincs okom, mert már három éjszaka nem ébredt fel - tegnap pl. 11 órát aludt egyhuzamban 8)

Ma csak hetet, de így sem rossz 8)

MOst az ácsokat várom, meg a kaját, és pakolgatok pluszban.

MInden diétásnak kitartást!

Később visszaolvasok, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Heni, azta', akkor biztosan nem éhes Áronbaba, gyönyörűen gyarapodik :D ! Sajnálom a pociját, Bencénél is a hason alvás jött be anno.

Timi26, ahhoz képest jók a képek :wink: . Gyertek, amikor ráérsz, mi itthon vagyunk :D .
A zene fizetős, de ennyire nem durva. Amíg szolfézsra járt, addig 4000 körül volt egy félév, hangszerrel 6500 Ft/félév volt, most emelték 8100 Ft/félév. Szerencsére most mi is megkaptuk a RGyT-t, így ingyenes :roll: . A tanító néni azt mondta, nagyon nyomjuk neki a zenét, mert nagyon muzikális, és az éneklés-, mozgás az egyik, amihez van elég önbizalma :roll: .

Fleur, hatalmas gratula Danihoz :D !!!!! Nagyon tetszik a névválasztás :D !

Viranka, köszi a tanácsot :D . Én azért nézegetem a délit, mert hozzánk az közelebb van :D . De ha tudtok olyan strandot, ami kisgyerekkel is jó északon, szívesen megnézem :D , csak jussunk el :roll: ...

Megyek porszívózni :? ...
dettyk

Anitja, Nolka csúúúúúúcs :shock: :D !!!!
dettyk

viranka: allergiás vagyok a szójára :?
Úgy néz ki, Zsófi a 17. fog miatt volt lázas, kibújt a foga, már nem lázas, doki egyelőre lefújva.

Fáradt vagyok, na...
Vendég

Anitja Nolka CSÚCS!!!!!Ne izgulj a pelus miatt, mondják egyébként, hogy ha tesó születik, sok gyerek visszaesik szobatisztáról pelusosra, majd Nati születése után próbálkoztok.
Mi is csak próbálkozunk, de semmi előrehaladás, de nem csinálok belőle semmit, majdcsak ráérez a dolog titkára.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Anitja Nolka video csúcs :lol: :lol:

Fleur gratulálok a kicsi Danikához :lol:
apa mit szólt hozzá? Kislányt várt ha jól emlékszem

Heni fasírt isteni lett, köszi a receptet :D

Házról majd teszek képeket. Csütörtökön megint megyek ki és akkor fotózok.
Fleur egy fagyi vagy közös játszóterezés?

Tegnap este kipróbáltam álmaim autóját. A szomszédunk az eurotax-nál dolgozik és egy Honda hibrid tesztautóval jött haza. Én meg poénból megkérdeztem kipróbálhatom-e, erre hozta a kulcsot és mondta menjünk :lol: :lol: Csajok egy autómata váltós csodában ültem és vezettem :lol: Nagyon szuper. Hangja semmi, pillanat alatt 100-al mész, ha leveszed a lábad a gázról és fékezel szép lassan leáll az autó. Ha újra gázt adsz hangtalanul beindul és már mehetsz is. Határozottan szuper érzés vezetni. Elfogadnám 8) :lol: :lol:

mennem kell, cica az ajtóban toporog

KépKép
Kép Kép
l.móni

R. elaludt, befejeztem a vasalást, rohanok meggyet magozni.
Este vezetek, de azért majd próbálok ide is jönni.

Korog a hasam, eszek egy banánt gyorsan :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Gyorsan bejelentkezek. Sajnos betegek vagyunk. :( Tegnap Gergő lázas volt, ma már Zsuzska is taknyos. Igyekszünk gyógyulni.

A szobatisztasággal kapcsolatban én is megkaptam már anyóstól, hogy ideje lenne már ránevelni a gyerekeket, h a pisi is a bilibe menjen. Az, h a kaki 90 %-ban oda megy, nem érdekes, az már természetes.
Puszi Mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Csak egy villam-bejelentkezes, hogy tudassam veletek, hogy tegnap hazaengedtek Alexet! :D
Tokeletesen egeszseges, szepen szopizik, es nagyon nyugodt, angyal baba! :lol:
Ne haragudjatok, hogy most tobbre nincs idom, most mindket gyermekem alszik, es ki kell hasznalnom, rengeteg a dolgom, az elmult hetekben semmire nem volt idom..Ja, es tegnap a vizsgamat is letettem, remelem sikerult! :)

Majd rakok kepeket, es megprobalok visszaolvasni is egy kicsit, ha utolertem magam valamennyire. :)

Sok puszi Nektek!
Vendég

Itt minden ok..bár kistücsök 2 óránként anyázott..alvás közben meg mondta h nem nem...szóval nem aludtunk sokat......lehet dolgozza fel a nappali eseményeket?? pedig nem igazán megyünk sehova új, sok helyre....vagy a bilizés lenne ekkora élmény...???? Alváskor is kérdezem mit vegyünk erre ő : BUGYI! :-) és szárazan ébred..jaja olyna büszk vagyok rá........

De minden gyerek maga döni el mikor akar lemondani a pelusról...és ez így jó..ki előbb ki utobb....

Móni: jó lehetet a ki autó!

Gica: jobbulást ! Sajnálom..

Panndi: akkor te is úgy jártál mint Vera.. :( Nem semmi kibírni..na de a gyerekért mindent.. Zsófinak akkor a foga volt a ludas :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki: ez szupr hír! Jaj de jó..akkor együtt a család!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Itt az elveszett bárány. :oosp: Ugye mondtam, hogy el leszek havazva! ;)
Viszont nagyon jól éreztem magam a ballagáson, a csajbulin, és a szülinapon is! :D Rengeteget sütöttem, főztem, mindennek hatalmas sikere volt! :D

Panndi! Sajnálom a diétát! :( Zsófinak jobbulást!

Fleur! Gratulálok a kisfiúhoz! :)

Csak az utolsó oldalt olvastam.

Mi egyébként jól vagyunk, bár Szeli egész nap "szirénázik". Vagy anya, anya, anyaaaaa, vagy azért kiabál, mert örül valaminek, szóval zsong a fejem... :? Szerencsére ma Apa itthon, így pakolászok, takarítgatok, folyamatosan szedjük le a cseresznyét, ezeket már fagyasszuk. Még jó, hogy a nyári konyhában hagytak itt egy nagy fagyasztó ládát! :)
Szombaton megyünk a barátnőmékhez, bográcsos halászlét fogunk enni :D, bár sajnos a rossz idő miatt pénteken fogják elkészíteni, így abból kimaradunk... :?
Tegnap elmentünk az élményfürdőbe, gyorsan kihasználtuk a jó időt, hétvégén elromlik, aztán egy darabig úgy is marad. :(
Szeli továbbra is élvezi az úszást, a medence széléről ugrál! :lol:

Igyekszem olvasni!

Kép

Kép
regcsiken14

Niki de jó:-)

Kaqk lehet, hogy a pelus nagy élmény ám, mert ugye nagy koncentrációt igényel. Mi is próbálkozunk, hát.... majdcsak. Én speciell már 1.5 éves koromban szobatiszta voltam!Na hadnemondjam :evil: anyám most Péterkét állandóan hozzám hasonlitgatja.

Gica jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Egyébként most újra elkezdem a fogyókúrát, hogy vége van az ünnepsorozatnak a családban. Ha minden igaz, nyaralásig fogom tudni teljesíteni. Kilóra meg majd meglátjuk, jó lenne 65... :roll: 2 kiló jött vissza, amire számítottam is, a régi ruháim továbbra is jók rám! :)

Panndi! Augusztus 10-15-ig megyünk Siófokra nyaralni.
Fruzsi milyen bájos! Szép kisbaba! :)

Péterke ari a bilin! :)

Délutáni alvás
: Szeli már nagyon jól bírja! A szülinapomon itt voltak az unokatesók, a nagy nyüzsiben 5-kor dőlt ki, aludt a babakocsiban fél órát (nem volt kedvem bejönni altatni :oops), aztán 9-kor feküdt le, mint általában! :)
Egyik nap meg a babakocsiban elaludt, és 1 óra volt, mire hazaértünk, akkor fel is ébredt, mert át akartam tenni az ágyába, de már nem tudott visszaaludni, és elvolt ennyivel egész nap! :) Én azért örülök ennek, mert jobban lehet programot szervezni, nem kell az alvás miatt hazarohanni! :)
De az az általános, hogy a babakocsiban elalszik, fél órán belül hazaérünk, átteszem az ágyába, így alszik összesen 2-3 órát. Viszont nem kell aggódnom, ha valami miatt ez borul! :)

Anikó15! Gratulálok a vizsgáidhoz! :)

Ja, ki kell teregetnem...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Anitja: gratulálok a kis fütyisetekhez! :D
Nolka valami tüneményes a videón, nagyon ügyes már! :)

Bili: nekünk még nincs, majd veszünk egyet :) . :oops: Ha kaki van, akkor mutatja a popsiját, egyelőre ennyi.

Ma voltunk először fodrásznál, és elég jól bírta. Akkor tört el a mécses, amikor a fülénél vágták a haját, de hősiesen végigülte a macerát, nagyon cuki lett a haja. Majd teszek fel képet róla :wink:

Niki: nagyon örülök, hogy otthon van a kisfiatok is, így már teljes a család! :)

Kép
aniko15

Dávidka nagyon helyes!
Chamomillát lehet naponta többször is adni, de a 9-est kicsit kevésnek találom, van 15-ös is!

LMóni! Meg is érdemelted azt a dicsit! 8)
Lesz.rom tablettát vegyél! ;)

Zsolti családjában meg van egy nyugdíjas védőnő, és állítólag a végletekig szekál mindenkit gyereknevelés terén, én meg mindig azt hallom, hogy milyen jól csinálom, így is kell! :) (Részleteket nem tud... :lol:) Szerintem kedvel! :D

Tündi! Darázs... :(

Vera! Jó lett a hajad! :)

Szeli is rengeteg szót utánoz, több-kevesebb sikerrel... :lol: Anyu meg betanította, mikor ballagásra mentünk, hogy hová ment anya meg apa... „buji” (bulizni)... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: