A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Kikocska!
Januártól már nem dolgozom, de mivel múlt héten végig tanultam, így eddig nem nagyon élveztem még.....ma egy kicsit takarítgatok, aztán nézek egy filmet!! A mai nap az enyém!!!!!!!!

Cat!
Igen ezt mondtam a páromnal én is, hogy úgyse látszik a felirat, de meggyőzhetetlen volt... :lol: :lol:
Nagyon könnyű, de mégis biztonságosnak látszik...végül is francia gyártmány.....

Jaj, úgy örülök, anyu most telefonált, hogy mégsem indulnak el........még bőgtem is örömömben..... :oops:
Komolyan én el se tudnám képzelni mi lenne velem nélküle....

Kép

Kép
tasin

Kikocska! Remélem, hogy a fájdalmaid nem komolyak, és a pici is jól van! :(
Örülök neki, hogy a máv-ról azt írtad, hogy jó. Remélem, hogy nekem is ilyen tapasztalatom lesz. :)

Judy

Kép
judy_76

Ilyen időben a legjobb otthon maradni mindenkinek!

Tasin!

Örülök, hogy anyukádék végül mégsem mennek.

Én reggel nem tudtam lebeszélni a páromat, de akkor még szerencsére minden rendben volt nálunk. Most már csak az este miatt izgulhatok, mert az erdőn át vezető utat nem szokták hamar letakarítani.
Vendég

tasin nagyon jól nézki az ülés.Na igen ez apukák kedvence...

Hallgattam a hireket, még a buszok sem indultak a környéken, mert felborult valamelyik. Felhivtam mamáékta, mert minden szerda, szombat mennek piacra, hogy elne induljanak, de mondta, tegnap rosszul volt és a kórházba kell menniük, de lehet ők is zoknit húznak a cipőjükre. Jajj remélem nem esnek el.
Hívtam húgomat is, h. remélem nem megy dolgozni, mert elég friss a jogsija, de még én sem bírnám korrigálni az autót. Mondta, már az udvarban majdnem seggre ült, így otthon is maradt.
Ti se menjetek sehova!!!!

De jó neked kikocska,hogy tudod mikor fordul meg. Én folyton mondom neki, mikor kidugja magát a hasam 1ik oldalára, hogy remélem visszafordultál.Egyébként karácsony előtt csinálta először ezt a nagyon kidugos,haseltorzulós dolgot és utána 7főn voltunk !D-n és akkor volt,hogy először nem fejen állt, tehát valószínű,hogy ilyenkor forgolódik.De mult 7 hétfőn még mindig nem fejen állt,de most már párszor púposodott.DE megnézném :D

kocska

Tünemény, sajnálom a gyűrűdet, de tényleg nem ezen múlik a kapcsolatotok! Hátha előkerül azért még.. drukkolok!!

Judy, örülök a jó híreknek. Nem is értem, h miért csinlják a tej-zsemléset, ha ennyivel megbízhatóbb a glükózos megoldás?! Fő, h minden ok!! Azért nem irigyellek, h még1szer meg kell innod ezt a nyavalyát!

Tasin, igen különleges neve van min3 lányodnak!!!! Összeillenek!
A vizsgához is gratula, jöhet a megérdemelt pihenés!
Végül babakocsit milyet vettetek? Vagy írtad, csak nem emlékszem? :oops:
Én most kinéztem egyet a teszveszen- sokkal könnyebb, mint a Bergonunk és a testvérfellépő is jobban elférne, csak nincs regisztrációm sajna!

Kikocska, végül sikerült megvenned azt a ruhát Nándinak? És Réka miben megy az esküvőre?

Cat, én is gondoltam rá, h diabetikus édességet kéne vennem, de abban meg mesterséges édesítők vannak. Amik pl. aszpartam (nyilván csak nagyobb mennyiségben) de rákot is okozhat. Hát akkor inkább semmit…
Mit tudsz erről?

Gizu, haláli a fiad dumája, bár akkor nem lehetett ennyire vicces!!!

Evike, köszi a friss infokat. Szerinted ezt a kórházak is felfogják, vagy ragaszkodnak a bevett szokáshoz, hiszen abból bajuk nem lehet?! Azért én biztos rákérdezek majd a kórházban.

Mi se megyünk ki, ebben a csúnya, csúszós időben. Emma ráadásul betaknyosodott, valszeg elkapta hétfőn egy kislánytól. Remélem a jövő heti síelésre már nyoma sem marad!

Zsu
svs

sziasztok Lányok!

Gyűrű persze nincs meg, most hivtam a mávot is, hátha találkoznak vele, még jó, hogy egyedi volt, és nagyon jól beazonositható is. ilyen volt, csak 3brillel, és sárga aranyból: Kép
hát most csináltatunk egy újat...

Cat, Gizu, irtó jók ezek a gyerkőc beszólások, és még milyen kicsik, és ilyen szövegük van! :lol: nem is lehet rájuk haragudni, az biztos! és előbb utóbb majd önállóak lesznek, és már egyedül alszanak, addig meg gondolom néha nehezebb, de mégis jó lehet, hogy milyen fontosak vagytok nekik!

esti mesék párti vagyok én is, nekem régen mindig tata mesélt ebéd után, (akkor még volt mese a nők lapja utolsó oldalán, nem tudom van-e még ilyen, de mindig azt olvasta nekem) viszont mindig ő aludt el előbb, sőt, néha a mesét se fejezte be! :lol: de ezek az emlékek olyan jók!

Tasin GRATULÁLOK a vizsgádhoz! én egyszerűen úgy érzem, nincs kedvem tanulni...pedig folytatni kellene a mérlegképest, mert lemaradok róla, és ezt pedig a cég fizette, nekem csak el kellene végezni :roll: olyan mintha nem mennének a fejembe a dolgok. szóval le a kalappal, mert szerintem én nem tudnék ilyen jól teljesiteni! és a hordozó is nagyon menő! elhiszem hogy apukáknak ez tetszik, és igy megvan az ő öröme is! képzelem ahogy büszkén fogja majd vinni benne a bébit! :lol: :lol: jó hogy nincs még kocsink, mert lehet apa is ezt szúrná ki legelőször! :lol:

Kikocska örülök, hogy jókat irsz a mávról! remélem azóta nem változott, és ahhoz képest, hogy kicsit lepukkadtabb mint Ettike luxusszoba fotói, én is pozitiv élményekkel megyek haza! Remélem jó időtök lesz jövö héten az esküvőn! A gyerkőcök biztos nagyon jól fogják magukat érezni! Te meg ne fáraszd ám le magad! Egyél jó sok finomságot és érezzétek jól magatokat!

Judy szuper a cukoreredmény! örülök, hogy a végén mégis jó érték lett! és az a kis édesség meg belefér!

Kocska jót röhögtem ezen a névlexikonon! :lol: :lol:

Zsu ha kell teszveszes regisztráció akkor elküldhetem az én belépésimet, én is a héten regisztráltam, mert gondoltam lehet hogy majd kinézek valamit, de még nem használtam, vagy nem licitáltam semmire. irj, ha kell, nem probléma. Emma meg gyógyuljon meg hamar!

ónos eső... útálom a csúszós utat, és szerencsére reggel nem csúszott, de most mondta kolleganőm hogy az iroda előtt vastagon fel van szórva sóval meg homokkal, igy gondolom nem lesz vészes...unokatesómmal kellene ebédelnem, de ha nem lesz jó az út, nem megyek. apa meg jön értem este, igy vele haza merek menni!

Kép
tünemény

sziasztok.

most hívott apa hogy valószínűleg estig benn kell lennie mivel leálítottak minden buszjáratot és a délutánosok nem tudnak bemenni.persze hogy pont akkor mikor ő délelőttös :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ezt a hülye időt.most is szakad valami trutyi.
esne inkább hóóóóóóó.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!
Remélem mindenki megussza ezt a csúszkát!
Reggel itt még nem volt gáz, de azóta.... kicsit félek a délutáni hazameneteltől! remélem addigra csinálnak valamit az utakkal.

Kikocska megnyugtató amit a MÁV-ról írsz! remélem minden rendben lesz majd! Én szerencsére még sosem voltam kórházba, vagy olyan kicsin hoyg nem emlékszem rá ezért tartok ettől az egésztől egy kicsit, de hát csak túléli az ember azt a pár napot bármilyen is! Az fontos hoyg az ott dolgozók segítőkészek legyenek!

Tünemény nagyon szép gyűrű... az új is pont ilyen szép lesz! :)
Próbáld a sulit befejezni mert azt hallottam hogy megint szigorítani fogják a mérlegképes végzettséghez kapcsolódó tanfolyamokat/iskolákat, és a tapasztalatot! Szóval jobb túlesni rajta! tudom nem könnyű.... én is végigtanultam!

Tasin nem szabad a rosszra gondolni! persze így megnyugtatóbb hogy otthon maradtak! :)
Ezt az ülést ponjt néztük hétvéggén! Persze mi a párommal nagy ferrari (főleg régen míg volt Schumi) drukkerek vagyunk szóval nekünk nagyon bejött! :)
De láttam MClaren márkájú babakocsikat is! Jókat hallottam róla, de mondtam a páromnak hyog olyat elvből sem vehetünk! :lol:

Na pesrze mindez vicc! De azért....

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Ma én sem mentem dolgozni. Nálunk már elég rendese esik az ónos és egyből le is fagy -2 fok van, ki se mozdultam a lakásból, Párom majd du elmegy vásárolni, még szerencse, h Ő itthon dolgozik, bár tavaly januárban, amikor hasonló idő volt akkorát esett a kocsibejáróba szegénykém.

catherine
még 8 évesek voltak a fiúk amikor azt mondták, h Hűvösvölgybe akarnak maradni az apával, és nem akarnak elköltözni. Az édesanyjuk ezt akkor elfogadta, és külföldre ment élni. (A mai napig a papíron az anyuka nevén vannak a fiúk)

Kocska: 3 lépés távolságot meg kell tartani, így lehet idilli

Tasin: jó lehetett az esküvő! mi is valami ilyesmit képzeltünk el, h a fiúk kisérnek engem, és a lánykánk hozza a gyűrűt. Szépen csengő nevet választottatok!

Tünemény: Akkor lesz meg a gyűrű amikor nem is gondolnád...

Kép
karneol

Sziasztok!

Szerencsésen beértem a munkahelyemre.

9-től rendelt a védőnő, megbeszéltük, hogy miattam bejön 8.45-re, velem kezd, és akkor mehetek utána dolgozni. Persze nem sikerült neki időben odaérni, így csak 9-től kezdett velem. Mondtam neki, hogy igyekezzen, mert szeretnék még az eső előtt beérni a munkahelyemre. Természetesen, pont amikor végeztem nála, akkor kezdett el esni nálunk az ónos eső. Szép lassan vezettem, így nem volt, teljesen jól jöttem. Remélem, hogy estére már jobb lesz a helyzet.

Most először nézte meg Lucának a szívhangját a védőnő. Azt mondta, hogy a 30. hét körül szokás elkezdni, de lehet már a 27. héten is hallani, úgy hogy próbáljuk meg. Először nehezn találta, mert az én kis babócám szokás szerint össze-vissza vándorolt a pocakomban. Meg is jegyezte a védőnő, hogy jó kis mozgékony baba :P
Végül sikerült megtalálnunk a szívhangját, 147 ütés/perc. Azt mondta, hogy az teljesen rendben volt. Az én vérnyomások és vizeletem is oké.
Megbeszéltük, hogy eljön majd hozzánk, ha megvan a bababútor, segít tanácsot adni, mit hova tegyünk.

Évi!
Szerinted az új törvényre hivatkozva elfogadják a kórházak az 5 évvel ezelőtti házassági kivonatunkat? Biztos, ami biztos, én beszerzek egy újra. Nehogy ezen múljon a papa kiléte :)

Sziszike!
Mostanság jól vagy? Minden rendben veled?

Tasin!
Gratula a 4-eshez, nagyon kis ügyes vagy! Tényleg jól néz ki az ülés.

Kikocska!
Remélem, hogy csak átmenetileg fáj a pocakod. Tessék rendbe jönni gyorsan!

Kép
gesztenye74

Sziasztok lányok!

Én ma hívtam fel az anyakönyvvezetőt, szerinte nincs új törvény, tehát be kell újból szerezni a házassági anyakönyvi kivonatot. Egyedül változás a bejegyzett élettársi kapcsolattal van.
giunta

MÁV-OS LÁNYOK!
A Páromat megkértem, hogy hívja fel a Máv kórházat és kérdezze meg az anyakönyvi kivonatot. Nekik kell. Kérdezte a Párom, még akkor is ha jan. 1-től más a jogszabály? Erre összejött egy kisebb kupaktanács és arra jutottak, hogy nekik akkor is kell a kivonat. 90 NAPNÁL NEM RÉGEBBI!!!!

Az anyakönyvezetőnket még nem érte el....

Ilyenkor mindig rájövök, ha esetleg elfelejteném, hogy Magyarországon élek. Kihozak egy jogszabályt és szarnak rá, nem is azt csinálják amit kell. Érdekes ez a jogállamiság.... :?

Kép
Kép
tisa

Kocska! haláli a videó! most felviditott! itt kuncogtam a monitor mögött! :lol:

Gesztenye vigyázz nagyon, ezen a hülye úton! Meg persze a többiek is! az én ebédem le lett fújva, unokatesóm mondta el ne merjek indulni! igy jön apa és együtt eszünk. Ja, és örülök, hogy hallhattad a kis szivhangot! én is megyek hónap végén, kiváncsi vagyok milyen lesz! mit fog mondani.

és egy kérdés, mert tudom korai még, de tapasztalt anyukák csak tudnak válaszolni: június elején meg júliusban lesz egy-egy esküvő amire pont meghivást kaptunk. én ugyebár mondtam, hogy ez babától függ majd, mert ugye picike lesz még, és amúgy se mennénk egy egész napos eseményre. másra meg nem fogom hagyni! szóval ilyenkor szerintetek lehet mozgatni egy pindurkát, mivel az egyik szeged mellett lesz, a másik meg orosházán, de kocsi hiányában valahogy el kell zötyögnünk busz/vonat vagy mindkettő kombinációjával. szivem szerint nem mennék a babával mig pici sehova, jöjjön inkább hozzánk aki akar. vagy túl rugalmatlan vagyok??? sőt, valahogy azt se nagyon akarom, hogy a család jöjjön ahogy kiérünk a kórházból, szóval lehet azt kérni hogy 6hétig ne nagyon bolygasson senki??? és van olyan, aki egy ideig nem viszi ki a picit, hanem addig fent van a lakásban, és 4-6hét után mennek először ki?? (kollegámék nem vitték a babát ki 6hétig, bár ugye ő téli baba, nem tudom nálunk változtat-e valamit?) remélem nem sok hülyeséget irtam itt össze, de ezekben bizonytalan vagyok! szóval ha irtok valami okosat akkor tisztul a kép a fejemben! :D

Kép
tünemény

Sziasztok!
Itt is esik ez a nyavalya,egyet értek Ettikével,hogy inkább esne hó!!!!
Kikocska,Botond reggel fél nyolc körül ált. ébred,legkésöbb negyed egykor,ha nem jön közbe semmi magától megy lefeküdni,ha háromig nem kel fel bizony felébresztem,és mégsem sikerül korán altatni este.Pedig próbálkozunk.Bár azt is hozzá kell tennem,hogy karácsony óta van igy amikor egy kicsit az ünnep miatt lazábbra fogtuk a dolgot.Csak furi,hogy egy-két nap "szabadság" igy bekavar.Belegondolok mi lesz ha bent leszünk a kórházban kistesóval és a nagyszülök meg majd ugy ugrálnak ahogy afiatalúr mondja :shock:
Judy,örülök a cukrodnak :D
Sziszike mi újság felétek!minden rendben?

Ja,ha már a vonalzó nem sikerült-bár még nem adom fel,bocsi a bénázásért-legalább tettem fel pár képet,végre pocakfotót is sikerült,bár nem a legjobb sztárfotók...
Vigyázzatok magatokra!
gizu

Tünemény!
Én Botondot anno 2 hetesen vittem ki elöször a lakásból,akkor csak pár percre,majd minden nap kicsit tovább,kb 4 hetes lehetett amikor az elsö babakocsis "nagyobb" sétára elmentünk,ez kb. háromnegyed-egy óra lehetett.És ö januári,bár ennyire hidegek nem voltak,de jól be volt takarva,és szemmel láthatóan nem zavarta a levegö.
Hat hetesen mentünk elöször a szüleimhez vidékre,bár az csak 45 km,három hónapos volt az elsö hosszabb útján(kb 150 km),de mindezek autóval!Busszal vonattal én biztos nem vágnék neki olyan pici babával,olyan távolságnak!De ez az én véleményem,más biztos másként vélekedik a dologról!
Látogatásról meg annyit,hogy hozzánk csak a szük család (nekem hat tesóm van :lol: ),meg a nagyon közeli barátok jöttek el az elsö hat hétben,bár öket direkt hivtuk is!Ha meg én ismerösömnek született babája,én mindig megkérdezem,hogy mikor lehet menni,ha 6 hétig nem,akkor elfogadom.Nyilván függ a kapcsolat mélységétöl is.Szerintem... :wink:
gizu

Tünemény bár én még nem vagyok anyuka de július 5-én volt a mi esküvönk és a barátnőm május13-án szülte meg a babáját!
annyit tettünk hoyg foglaltunk nekik szobát a helyszínen, és eljött velük az anyukája is... így a barátnőmék is részt tudtak venni az esküvőn! /Sőőt hajnal 4-ig velünk voltak/ és a babához meg tudott menni amikro csak akart!
Nagyon jól esett hoyg ilyen rugalmasan megoldotta!

Ott volt vele de mégse, mert velünk volt végig, és így a picinek is nyugta volt, senki nem piszkálta mert a nagy esemény az esküvő volt meg a pár! Korábban jöttek mint a többiek hoyg a babát el tudják rendezni!
Szóval valami ilyesmi megoldást tudnék ajánlani ha fontos neked annyira az az ember aki meghívott!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok,

én is megvagyok ám csak nagyon sokat kell még dódóznom... Március közepéig tervezem, mert a melo mellett lassan haladunk a baba körüli intézendőkkel. Majdnem minden nap olvaslak benneteket és a ti tapasztalataitokkal rövidítem meg a mi intézkedésünket.... ezért millió köszi Nektek!! Ma van egy kis időm, mert az eső miatt nem mentem be dolgozni.... persze ennek is meglesz majd a böjtje :cry:

Babóval minden OK. Nagyon sokat mozog a Drágám! Pénteken megyek 4D-re és jövő hétfőn a nőgyogyimhoz +cukorterhelés eredménye.... Utánna mindenképpen jelentkezem, h mi újság!
Gmailra tettem fel friss pocakképet :D Óriási vagyok :oops: :oops:

Nagyon vigyázzatok magatokra további szép babavárást....

Ha elmúlik ez a rossz idő és esetleg terveztek megint talit, akkor ott szívesen ott lennék ismét.... :lol:
Puszi
Adri

Kép
padri75

Tünemény már ezért megérte!

gizu jó nagy a pocid :D :D

kocska

tünemyény:

én a saját példánkat tudom mondani.Patrik 5 hetes volt mikor az esküvőnk volt.igaz csak szűk családi.ott volt velünk végig(este 9 kor mentünk haza,de abban az utcában voltunk ahol laktunk.)
nagyobb távolságot szerintem féléves koráig nem túl jó ötlet buszon,vonaton megtenni.kocsival más de tömegközlekedéssel.....
a levegőztetést pedig szerintem felesleges 6 hétig húzni.Patrik téli baba révén 2 hetes volt mikor elkezdtük.15/30/45 percel és utánna ameddig aludt vagy én bírtam.most ráadásul jó idő lessz és annyit te sem fogsz otthol kibírni.Alexot a hazajövetel utánni napon le fogom vinni egy picit,vagy minimum kiállok vele az erkélyre.Patrikkal nem tehetem meg hogy itthol fogom.
a rokonokat meg te döntöd el hogy mikor menjenek.ahogy neked jó.nekem biztos jól fog jönni ha anyumék és anyósék jönnek az elején.de ugye nekem itt van Patrik.

Kép
Kép
ettike

Köszi Kocska!Az a baj,hogy nem csak a pocim nagy,hamem én magam is :? A cicikröl meg nem is beszélve!Már hónapok óta keresek magamnak melltartót és mindenhol csak nagymamisat adnak! :roll: vagy tizezrekért árulják... :shock: vagy nagymamis és tizezer... :lol:
gizu

Tünemény, nagyon szép ez a gyűrű!!!Köszi, egyelőre még gondolkodom!

Kivinni sztem simán ki lehet majd a bébiket akár 2 hét után is (én tuti kiviszem majd), ha az idő engedi. Nagy közösségbe, buszozni nem vinném, de lehet, h másképp látnám, ha nem lenne autónk!
Amit Bogi írt, az sztem is működhet, persze ha az utat bevállaljátok!
Ha anyatejes, akkor még a közösség sem biztos, h gáz mert védi a tejci!

Gabka, jók a videó! Meg is állapítottam, h tényleg a fürdőben kell ezek szerint fürdetni, viszont nem kell hozzá semmilyen állvány! :wink: :lol:

Ettike, sajnálom, h Apátok bent ragadt, de hátha kap cserébe egy extra szabadnapot majd!

Zsu
svs

Hú, lányok! Isteni paradicsomos káposztát ettem fasírttal. Lucának is tetszett a dolog. :D

Tünemény!
Én, mint első babás, inkább a barátnőmről írok, aki márciusban szülte meg a kislányát, és májusban kezdtek el lejárni a balatonfüredi házukba. Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy autóval mentek mindig. A vonatozás szerintem is gázos lenne még ilyen korán, bár ebben én nem vagyok mérvadó, mert szinte mindenhova autózom.

Valamelyik újságban olvastam erről a bizonyos "nem látogatható 6 hétig" időszakról. A megszólaló szakértő szerint ez már egy elavult dolog, ami viszonyok között nem állja meg a helyét. Tény, hogy nem kell túlzásba vinni, és vigyázni kell, hogy beteg ember ne menjen a babánk közelébe, de a nagyszülők nyugodtan látogathatják már az első naptól.

Kép
gesztenye74

zsu:

szabadnapot kétlem hogy kapna.sőt ha ilyen idő marad még holnap lehet be is kell mennie.és lehet holnaputánn is.(szabadnapjai)mivel ő helyi,és lehet a vidéki buszok tobább maradnak inaktívak :? :?

Kép
Kép
ettike

Kocska!
Nagyon jó a fürdetős videó, jókat röhögtem, meg a germekvállalás örömei is......minden igaz...

Valamelyik nap bementem a Korihoz, és valami mesét nézett és kívülről elkezdtem mondani előre a szöveget...

Tágra nyílt szemmel kérdezte, anya honnan tudod.....

kislányom Te már megnézted 500 x ezt a mesét, a Tina kiskorában szintén 500X, SZERINTED???? :lol: :lol:

De-mondtam neki--mire a hugi megnézné, addigra eltüntetem.... :lol:

Kép

Kép
tasin

Köszi a véleményeket a sok kérdésemről! Lehet, hogy sértődés lesz belőle barátnőm részéről, de szerintem kihagyom a leutazást Szegedre, és az biztos, hogy nem szivesen hagynám egyedül a babócát senki kedvéért. Ha elég jó barátnő, megérti úgyis. Ha nem, majd talán akkor, ha nekik lesz babájuk. és a levegőztetéshez való edzetés tippet is köszi, erre nem is gondoltam, hogy mindig egyre hosszabb-hosszabb időre lehet menni! látjátok, tanul ám az ember lánya! :wink:

Ettike remélem nem kell a apának a szabadnapjait bent töltenie, csak rendbejön az idő, vagy nem húzódik olyan sokáig! nálunk is apa lakik ugye legközelebb az irodához, és ha az egyik biztonsági őr nem tud bemenni, neki szólnak először, hogy elvállalja-e a műszakját. (mondjuk ő kért is több napot, vagy felajánlotta, hogy ilyen alkalmakkor ő elvállalja a túlmunkát)

Gesztenye úgy látszik jól tartjuk ezeket a Luca lányokat! én most adtam neki paprikáskrumplit virslivel, utána meg ugyebár kell az édes, igy somlói galuska egy cappucinoval! :D hogy én hogy tele vagyok! :lol:

apának most nagyon örült a kis feje! ebédre átmentünk ugye a west endbe, és a kávézós részen ült egy csapat plázapasi, erre apa odaköszön az egyiknek, és közben mondja hogy nézd ott a Balázs... háát én azt hittem a balázs-show-s Balázs, oszt nem láttam senki ismerőst...erre ő, hogy nem AZ a Balázs, hanem a focista Dzsuzsák Balázs, akivel anno ő is együtt játszott még egy kisebb csapatban, és hogy a Dzsuzsák köszönt neki előbb!!! hogy őt megismerte ez a fociisten-nemtudomki :lol: :lol: PASIK :lol: de legalább örül a kis lelke! biztos ha hazamegy vagy visszajön a kollégákhoz, egyből elújságolja mindenkinek! :lol:

Kép
tünemény

Eszembe jutott egy régi karácsonyunk, amikor a Kori még nagyon kicsi volt...Ült az ajándékhalmaz közepén és nézegette a játékokat, mi beszélgettünk a párommal és egyszer csak megszólalt:

- anya, én olyan magányos vagyok.......

Mi nevettünk és odaültünk hozzá.....

Eltelt pár másodperc, és megkérdezte:
-anya, mi az a magányos???

Kép

Kép
tasin

Tünemény!

Ezt nevezem ebédnek! Nagyon jól hangzik.

Lassan itt a hazamenetel időszaka. A rádió szerint már javultak az útviszonyok. Remélem, hogy tényleg így lesz!

Kép
gesztenye74

Tasin esküszöm azt várom leginkább hyog ezeket a szövegeket hallhassam majd tőle, csoda aranyosak!

Tünemény, és sem haragudtam volna a barátnőmre ha nem jön el a babóca miatt az esküvőre, de azért nagyon jó volt hoyg ott tudott lenni! Majd idén lehet viszonzom :)
Lehet idén ők házasodnak..... nekünk meg tuti lesz babánk! :))
És pici! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

ja csládom azt mondta hogy BP-en nem gáz a közlekedés a főutak nagyon jól le vannak takarítva és járhatóak! Nem csúszik!

Azért mindeki vigyázzon majd hazafelé!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Tünemény!

Beni április 25-én született. Igaz, 3 évvel korábban, mint Luca fog.
Az első esküvő amin jelen volt, május 13-án volt. Tehát kb két és fél hetes volt. Igaz, csak a szertartáson voltunk, és az Budatétényben volt egy tangazdaság szőlőskertjében. Kb. 23°C fok volt kint is, ami ideális szobahőmérséklet, így korlátlan ideig lehetett már kint. Idegenek nem fogdosták, csak messziről nézték meg.
Ezután még voltunk együtt esküvőn júniusban, júliusban, augusztusban és szeptemberben is.
Ezeken már a vacsorán is jelen voltunk. Ő a babkocsiban aludt, vagy nézelődött. Annyi, hogy szeptemberben a pesti esküvőre mentünk, és nem a németországira, mert egy napon volt két barátunknak is, és alig pár nappal előbb értünk haza Horvátországból.

De két és fél hónapos volt Beni amikor a 10. érettségi találkozónk volt. Pásztón, 2 napon keresztül. Oda is velünk jött. Este az étteremben aludt a babkocsiban amíg mi vacsiztunk. Éjfélre értünk vissza a koleszba, gyors szopi és aludt tovább az ágyban.

Tehát igazából minden a szülőkön múlik.

Igaz, nekünk volt kocsink, így könnyebb volt a közlekedés.

Beni nem is volt beteg egy éves koráig.

Látogatók: Ahogy Te érzed. Ha zavarnak, akkor ne engedd, hogy menjenek.
Én csak annyit kértem, hogy az első pár napban egyedül szeretnénk lenni otthon, úgyis láthatják előtte a kórházban, ha akarják. (Persze anyukámék beállítottak aznap, amikor hazaértünk a kórházból, és alig akartak elmenni. :twisted: :twisted: :twisted: )

De hidd el, egy-két hét után már Te fogsz örülni a látogatóknak. Legalábbis velem így volt.

És a babának az a legobb, ha minél több inger éri. Amíg anyatejet kap, az megvédi az immunrendszerét. Ha beteg valaki, akkor ne engedd közel hozzá, de egyébként sokkal erősbb és egészségesebb lesz, ha az immunrendszerének vannak tapasztalatai.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Már jobban vagyunk kicsit. A gyerek szuperül, apa meg én még kicsit döglődünk.

Tegnap voltam dokinál. A babó elvileg jól van. Bőszen kortyolgatta a magzatvizet.
A sok keményedés és görcs még egyenlőre elmegy, mert nem rövidült meg miatta a méhnyakam és a méhszáj is zárva. Ha esetleg sokat keményedek akkor mennem kell ctg-re, és megnézik milyen sűrűn jönnek ezek a „fájások”. Akkor kapok egy gyógyszert, hogy a baba ne akarjon még kijönni. De amíg a méhnyak/száj rendben van addig ezzel kapcsolatban no para.
A skarlátra írt fel a dokim rendes antibiotikumot és elcsodálkozott, hogy nem kaptam egyből én is. (Kendével egyidejűleg) Szóval felírt egy bogyót, de telcsiznem kell ez ügyben, mert még megkérdezi a koraszülött osztályt, hogy mit javasolnak még. Ja és azt mondta elvileg a baba nem tud megfertőződni. Őt védi a burok. A fejlődési rendellenességet nem mondta, hogy lehet, bár én sem kérdeztem rá. De ezek után én nem hiszem, hogy bármi rendellenesség lehet majd ebből. Bár ezt csak én gondolom. Mondjuk igazán akkor leszek nyugodt mikor a kezemben tarthatom az egészséges kicsi fiamat.

Délelőtt elmentünk boltba meg gyógyszertárba. Itt akkor még nem fagyot. Persze mire leértem eleredt az eső. Hazafelé úgy jöttünk, mint a pingvinek. Kende élvezte, hogy csúszik, én kevésbé…

Tasin: szuper a vizsgaeredmény! Hátad jobban van? Jópofa a férjed ezzel a ferraris ülésel :lol:

Gabka: én nem játszok semmilyen szerencsejátékon. Sose nyertem, pedig évekig 5-ös lottóztam. Olyan kis kedves nagymamis arca van a mamádnak. Sajnálom, hogy nem örülhet veletek együtt a kicsinek!
A bodyból nem baj ha több van. Bár én nem vittem túlzásba. Kb. 5 rövid 5 hosszú u. volt. Én 20 db textil pelust vettem. Én nagyon sokat is használtam. Pl. kiságyba a feje alá, a játszószőnyegen a feje alá, a babakocsiba a feje alá, büfiztetéshez, meg nekem elég bukós volt, így naponta többször kellett cseréltem neki.

Sziszike: apukád hogy van?

Evike: én nem kaptam D vitamint. Azt mire kéne szedni?
Nekem Kendének szivacs volt a kiságyba. (a kicsi ezt örökli) Rendeltem egy 8 cm vastag szivacsot, szerintem tök jó volt. Bár valaki esküszik a kókuszra.

Tünemény: a nagypapid egy tünemény ember. :)
Elhiszem, hogy elkettyentél, mert elveszett a gyűrűd. Azért ilyen csak egy van, bár pótolható. De a pót az akkor is kicsit más.
Annak örülök, hogy Luca baba jól van!
Jajj vigyázz a náthás, beteg kollegákkal. Nehogy elkapj valamit.
A kérdéseidre a válaszom: Én nem utaznék egy 1-1,5 hónapos babával egy 15 perces szertartás és egy kis mosoly kedvéért órákig, pláne nem vonattal. Még kocsival okés. Meg azért számíts arra, hogy lehet akkor már hőség lesz és azért az nem hiszem, hogy jó lenne a kicsinek.
Hozzánk jött pár családtag szülés utáni hetekbe, de csak a szűk család (tesó, nagypapa, nagymama) A többi családtag szépen sorjában jött és nem kellett nekik mondani, hogy az első hetekben hagyjanak békén, valahogy tudták maguktól.
4-6 hétig nem vinnéd ki szülés után a gyereket???? Jesszus ez mekkora baromság. Még ha téli baba akkor is ki lehet vinni őket persze akkor nem órákig. Én Kendét először 1 hetesen vittem ki. Igaz csak egy 20 perces kis sétára. Utána fokozatosan minden nap többet.

Zsu: aranyos vagy, hogy nézelődtél nekem a skarláttal kapcsolatban. Én is átkutattam a netet, de nem sokra jutottam. Azt gondolom, ha nagyon nagy gond lenne vele akkor tán a net is jobban foglalkozna vele nem?
Jobbulást Emmának!

Dharma: szuper, hogy megvan a kocsi! Nekem is Pc sportkocsim van ez: igaz az enyémnek még nem forgatható a karja, de szerettem nagyon, mert könnyű.
http://www.babakocsit.hu/index.php?page ... &Itemid=58
Egyébként a fekvős babakocsi mellett ezt is fogom használni kisebb utakra, mert azért ez is majdnem vízszintig dönthető.
Ja az hogy a szemébe süt a nap, esik az eső: ezt a dolgot megoldhatod esővédővel, vagy napsütésben napernyővel ;)

Annaszuszi, Sildi: kitartást a felújításhoz!

Annaszuszi: a lakótársak miatt részvétem. Mi mikor felújítottunk kitettük a hirdetőre, hogy bocsika 2 hónapig sajna zajosak leszünk, de próbáljuk a lehető leggyorsabban megcsinálni a dolgokat. Nem is csöngetett senki, csak a gyerekesek kérték, hogy du. 12-15-ig ne zörögjünk, mert alszanak a gyerekek. Be is tartottuk. Így nem volt vita.
Egyébként nálunk is lakik egy két barom. Van amelyik képes este 9-10 órakor ütvefúróval fúrni. Oké, hogy a betont nem viszi más, de este 9-10-kor azért már nem kéne. De volt aki hajnalok hajnalán tette ugyanezt. No comment.

Gesztenye: a szmogriadó miatt paráztunk, hogy feloldják-e, mert mi kedden mentünk a dokimhoz (ugye vidékről jövök Pestre) és páros rendszámunk van, és kedden a páratlan mehetett. Már le is szerveztük a sógor kocsiját, hogy adja kölcsön, de szerencsére kedd reggel feloldották a tilalmat. Mi lesz akkor, ha majd büntetni fogják és épp szülni mész???? Gyorsan kerítesz egy másik kocsit??? De honnan? Vicces lenne. Apa azt mondta na akkor leszarná a rendőröket.

Cat: örülök, hogy te megúsztad a bárányhimlőt. Az unokahugidnak meg jobbulást!
Aranyos a bútor! Örülök, hogy rendben volt minden a dokinál!

Ettike: én pont ma mondtam le a bölcsit. Nálunk is akkor mehet a gyerek, ha dolgozol. Másképp fel sem veszik. Kendén is látom, hogy unatkozik néha. Már kevés vagyok neki.
Hű micsoda szülőszoba. Nem semmi. Mint egy hotel.

Tisa: de jó te is előkerülsz lassacskán. :) Én a bevezetőben írtam mi volt tegnap a dokinál. Hát én is reménykedem, hogy nem lesz baja a kicsinek! Kende köszi már jól van. :)
Köszi az infót a házasságival kapcsolatban!

Gizu: pacsi neked. Az én gyerekem is ugyanezt műveli. Nem akar sem du sem este aludni. Egyik nap elaludt 9-kor de éjfélkor közölte hogy meg susi és tekergőt nézni. Na persze még mit nem :lol: Egyébként ha nem is alszik napközben akkor is este fél 10-10 mire elalszik. Meg akkor is ha alszik egy órát délután. Vannak ilyen későfekvő gyerekek (kevés az alvásigényük). Csak abban bízok, hogy a tesó nem ilyen lesz.

Bogi: szuper az eredményed! Én akarok menni a szülésfelkészítőre a mávba csak nem tudom mikor. Te mikorra tervezed? Mondjuk én csak olyan február-márciusra gondoltam.

Judy: engem is érdekel a szülésfelkészítő. Majd írj mi volt a dokinál! Szuper, hogy végülis rendben a cukrod!

Karneol: üdv minálunk! Melyik kh-ba fogsz szülni?

Padri: de jó hogy te is írtál magadról! Jó lenne tényleg megint egy tali, de csak ha egy kicsit jobb idő lesz.

Bébihordó: látom most ez a téma. Na az én véleményem: nagyon praktikus szerintem a babakocsira felszerelhető fajta. Nekünk nem ilyen van sajna, hanem külön van hordozó és külön a babakocsi. Viszont mikor csak a városba ugrottunk le akkor nagyon jó lett volna, ha a babakocsira szerelhettük volna, mert irtó nehéz cipelni, plusz még amit vásárolsz. Szóval nálunk ez úgy működött, hogy apa cipelte a gyereket a hordozóba és meg a nehéz szatyrokat.
A sima hordozót én spéci azért is szerettem, mert nekünk nagyon hasfájós volt Kende és abba olyan jól összegömbölyödött és akkor a hordozóba ringattuk és az tök jó volt neki. Meg nekünk is, hogy nem üvöltött. Meg én arra is használtam, hogy mikor már hozzátápláltam és az etetőszékbe még nem lehetett betenni őt, de a hordozóba tök jól lehetett etetni. Meg sokszor vittem magammal a fürdőbe, konyhába.. meg a lakás egyéb pontjaira. (bár erre a pihenőszék is jó) De nekünk az nem volt, de most sem fogok venni.

Szülőszoba: én 3 ágyas szülőszobán voltam. Nem se rossz, se jó. Furi volt. Az egyik ágyon épp stoppolták össze az egyik lányt, a másikon a csajszi a csaszis műtőre várt, én voltam a 3. én meg ott szenvedtem. Mikor már a vége felé jártunk már csak én voltam egyedül, meg az összes szülésznő, nővér, gyerekorvos, én orvosom, szóval voltak vagy 8-an bent. És tudjátok mi volt a legviccesebb? Én ott szenvedtem és mikor felemeltem a fejem látom ott ül mind egy félkörbe kb. 5 méterre tőlem és mind engem néz, mint a moziba. Olyan morbid volt az egész, de nekik ezt szerintem tök természetes volt.
Az osztályon meg 2 ágyas szobában voltunk. Hát jókat röhögtünk a csajszival. Csak az volt a gáz, mikor ő éjjel elkezdett fejni én meg nem tudtam aludni tőle. Bezzeg ő napközben jókat aludt én meg szenvedtem a fáradságtól. Egyébként nekem is sokat segített és adott egy csomó jó tanácsot!

Vérvétel: nekem is mennem kell most egy teljes vérképet csináltatni. Azt mondta a dokim rég voltam (16.hét) és menjek. Úgyhogy jövőhéten megyek én is. Nektek nem kell????

Hű már megint jó sokat írtam. :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

Szia Kisvirág!
Szerintem biztos minden rendben lesz veletek!!!
Az én hátam egyenlőre változó állapotban van, de azért mostanában annyira nem vészes......

A mávban jó kis nyugodt szülőszobák vannak, a szobák háromágyasak, bár nem voltunk egyszer se hárman...én speciel nem bántam, hogy nem kellett egyedül lennem...a látogatók meg úgyse jöhetnek be, csak a látogatófolyosóra...

Tünemény!
Én se vinném a gyereket a vonaton, mert olyan piszkosak és tele van idiótával....gondolj rá, hogy fogod megetetni???

Svs! Végül is ABC +rodeo babakocsit vettem, mert jó könnyű és nagy kereke van.Meg ennek nagy bevásárló kosara van, tudom majd apának vinni az ebédet :lol: ( mint a piroska)

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Csajok látta már valaki a Felkoppintva című filmet?
Ha nem akkor nézzétek meg minden képpen mert teljesen úgy éreztem mintha rólunk szólt volna.
Apa , babóca+én.
Röviden annyit róla, hogy a terhes lesz egy csaj és nem tervezte.AZ A LÉNYEG NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma még az ajtón sem mentem ki.Apa hozott a boltból mindent.
Este eszek egy jó adag sültkrumplit már előre érzem. :lol: :lol: :lol:

Tünemény:a levegőztetésnél én is szerintem gyors leszek 1 hét után kiszeretnék menni, majd fokozatosan növelni a kint létet.
Szerintem én bunkó leszek :twisted: mert már előre látom, hogy utálni fogom ha fogdossák és puszilgatják.Én sem nagyon szeretném, ha azon a héten jönnének már látogatni.Csak a szűk család jöhet majd és ők is csak ha nem betegek.Mondtam is apának, hogy mikor hazajövünk a kórházból akkor vesz ki szabit és szépen összecsiszolódunk.

Én este úgy érzem mikor lefekszem, hogy a torkomban van a gyomorsavam és általában 2 reni után tudok elaludni.Tegnap ez éjjel 1kor történt meg.Pedig nem fekszem alacsonyan.

Kép

Kép
gabka7926

Vendég

Cat:én nem tudok hozzá szólni mert egyiket sem vesszük meg.

Mérleg:a védőnőhöz nyugodtan mehetek egész héten majd méretkezni.

Bébiőrző:nem emeletes a házunk és nem messze lesz a szobánktól ha külön megy majd kb. 3 m

Kép

Kép
gabka7926

Én a védőnőt eddig kétszer látam.
Hallomásból úgy tudom, hogy a baba születése után sem lesz aktívabb. Így jól jön majd egy mérleg.
Beninek nem vettünk, és annyit költöttünk a kölcsönzésre, amenniyből vehettünk volna egy újat.

Bébiőr: Emeletes a ház, nyáron mi sokat leszünk a kertben és a melegben Marcit inkább bent altatom. Illteve kirándulásokkor, nagyszülőknél elengedhetetlen.
Az a baj, hogy amit Beninek vettünk, Chiccot, az már nagyon rossz állapotban van.
Vendég

Szerencsésen hazaértem, ma már ki sem teszem a lábam itthonról. 8)

Kisvirág!
Örülök, hogy nincs nagy baj. Reméljük, még jó sokáig a pocakodban marad a "kicsi pöttyöd".
Vérvételre engem valószínűleg jövő héten küld majd el a dokim. Ma reggel a védőnő is mondta, hogy most aktuális lesz.

Gabka!
Jó korán megkezdődött nálad a sav-probléma. A barátnőimnél csak a 8. hónap második felétől vagy csak a 9. hónaptól indult meg. Ők is arra panaszkodtak, hogy nem tudtak elaludni, mert fekve sok volt a savuk, így félig ülő helyzetben aludtak. Szerencsére, nekem eddig még csak egyszer jelentkezett Karácsony környékén, akkor is valószínűleg a nagy kajálásoktól.

Cat!
Szerintem jó a bébiőr, elég komolynak tűnik. Persze, ez attól is függ, hogy neked milyen igényeid vannak, minek kell, hogy megfeleljen. Egyébként, ez a netes ár alacsonyabb, mint a bolti ára?
Mi egy egyszerűbbet kaptunk, nekünk az is megteszi, mert tényleg nincsenek nagy távolságok az egyszintes házunkban. Arra lesz majd jó, ha kiteszem az udvarra (teraszra), én meg benn leszek.
A mérleghez nem tudok hozzászólni, mert azt valószínűleg hetente a védőnőnél használjuk majd. Vagy ennyi mérés nem elegendő?

Kép
gesztenye74

gesztenye:
Nekem a terhességem előtt is eléggé kényes volt a gyomrom.A mostani állapot se semmi.Úristen mi lesz amikor tényleg felnyomja a cuccost odabent . :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Gesztenye!

Mi is hetente egyszer mértük Benit. Most sem tervezem többet.
De pontosabbnak érzem, ha itthon, mindig azonos feltételek mellett történik ez meg.
És így a védőnőt sem kell látogatnom.

A mostani bébiőr nekünk is egyszerűbb sokkal.
Ez a hőmérő miatt tetszik, mert az emeleten mindig hidegebb van, és a thermostat lent van a nappaliban. Így viszont mesziről is ellenőrizni tudom a fenti hőmérsékletet.
Vendég

Megvacsiztam (borzasztó, hogy mennyit foglalkozom mostanában a kajával) :shock:

Vacsi után eldőltem egy kicsit. Olyan történt, ami korábban még soha: Luca akkora táncba kezdett odabenn, hogy a többréteg ruhán keresztül is lehetett látni mit művel. :P

Emlékszem, nem rég még azon aggódtam, hogy mikor mozdul már meg. Mostanság meg állandóan nyomja... :lol:

Holnap felhívom a bankot, ahol a házépítésre felvettük a hitelt, illetve a megelőlegező kölcsönt. Ősszel ugyan aláírtunk egy meghatalmazást számukra, hogy kiadhatják az adatainkat a MÁK-nak, így nem kell külön bejelentenünk a gyermekvállalás teljesítését (ami persze külön procedúra lenne). Ehelyett automatikusan bejelentésre kerül a családi pótlék igénylésekor. Ennek ellenére, kérek inkább most egy megerősítést a banktól erre vonatkozólag, sem hogy majd akkor kelljen utánajárnunk. :evil:

Tényleg, Ti már végiggondoltátok, hogy milyen ügyintézést kell tennünk a babák megszületése után? Én bele sem merek gondolni.
A barátnőm azt mondta, hogy az első dolog az legyen, kikérjük a kórházunk önkormányzatától a születési anyakönyvi kivonatot. Gondolom, ehhez a kórházban kapjuk meg a szükséges papírokat. Aztán el kell menni a TB-hez kártyát intézni, illetve a MÁK-hoz az egyszeri anyasági segélyt (lehet, hogy nem így hívják) és családi pótlékot kérelmezni.
Ezen kívül van még valami?

Cat!
Ti korábban honnan béreltetek mérleget? És mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét?

Kép
gesztenye74

Gesztenye:
én már nem is 1szer gondoltam bele ebbe a procedúrába.Az anyakönyvi kivonat után a kártyát kell és majd csak azzal a kezedben tudod a többit folytatni.Előre félek!!!!!!
KOMOLYAN!!!!!!! :? :? :? :? :? :?
Az az igazság nekem tök bonyolultnak tűnik minden ebbe az egészben.
Valaki írhatna pontos felvilágosítást ez üggyel kapcsolatban.

Kép

Kép
gabka7926

Cat! Klassz ez a bébiőrző. Én is fogok venni, de én eddig a philips-et néztem ki. Nekünk is kell, mert kertes házban leszünk.

Lányok a Kismama magazin januári számában tök jól leírják, hogy a baba születésekor milyen papírokat kell intézni (2 oldalon keresztül). Pl. tudtátok, hogy adószámot is fognak kapni a babakötvény miatt? :D Szóval ha szeretnétek, akkor szívesen beszkennelem nektek, hogy eltudjátok olvasni!

Judy

Kép
judy_76

Judy!

Nagyon szeretnénk, ha beszkennelnéd a Kismamás infokat, szerintem mindenkinek jól jönne.

Állítólag a MÁK-ba több napi hideg élelemmel kell menni az apukáknak, olyan baromi gyors az ügyintézés! :evil:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Én is olvastam ezt valahol de most nem találom.

Engem apa holnapra is házfogságra ítélt szóval egész nap csak unatkozom.Szerintem megnézek pár filmet amin jót röhögök. :D

Kép

Kép
gabka7926

Nem tudja valaki, hogy a mai House is ismétlés lesz?

Kép

Kép
gabka7926

Nem tudja valaki, hogy a mai House is ismétlés lesz?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Örömmel olvastam, hogy mindenki éppségben otthon van :-)
Én is lemondtam a bőrgyógyit, de hála égnek jövő keddre kaptunk időpontott :-)

Cat!
Szerintem mind a kettő nagyon jó :-) A mérleget én is kinéztam. a bébiörböl egy kicsit rosszabbat néztem, de nekünk elég lesz az is.

Kisvirág!
Biztos minden rendben lesz a pici babával :-) Csak nyugi!

Tünemény!
A levegőztetéssel semmi baj nincs. De vonatra én se raknám a picit.
Én hozzám jöttek látogatok, de csak család tagok a többiek nem is erősködtek.Nekik pedig nagyon örültem.

Csajók!
Én amondó vagyok, hogy mikor megszületnek a babák apák legyenek otthon. meghatlmazással tudnak mindent intézni. a kórházban már megkapunk minden iratott amivel lehet menni ügyintézni. igazából két helyre kell menni, de türelem játék, mert iszonyú pepecs és sokat kell várni....! Apa nálunk két napig intézte, de utána minden rendben volt.... Persze ez a pest megyei ügyintézés volt. máshol nyilván más....

Valaki kérdezte, hogy van apukám! Hál isten már otthon van csak nagyon sok idő a lábadozás 8 hét..... Gondoljátok el fuvarozó, örökmozgó saját vállalkozása van és nem kellhet fel.....

Valaki kérdezte én hogy vagyok köszönöm jól-. bár iszonyatosan sokat keményedik illetve görcsöl a hasam. aggodok. Mosmát már gőz erővel készítjük beni szobáját meg a korházi csomagom, mert nagyon sok minden kell. dokik meg elégé vészjoslók..... :-( Hétfőn uh. remélem még nincs nagy baj..... Mondtam aának annyira készülünk, hogy még a 40. héten is bent leszBeni. bár ezt nme kívánom, de még 8 hetet jó lenne ha bent maradna....

na mennek
puszimindnekinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok! Akkor akit érdekel annak írom, hogy beszkenneltem a kismama magazinban lévő ügyintézést, teendőket a baba születésekor/után. Felraktam oda, ahol a táblázatot is vezetjük.

Judy

Kép
judy_76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: