A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bogyra!Tessék szépen öltözni,és menni a dokikához!!!!!!!!Te aztán tudod,miért is!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hol vagytok? :roll:

Kép
niki30

Csak nem mindannyian szülni mentetek Csajok?!

Kép
niki30

Hello!

Én itt vagyok, csak aludtam egyet, bevettem plussz egy fél gyógyszert és máris jobb a helyzet.

Holnapra meg hozok egy pontosabb mérőt, azzal nézem majd 2-3 óránként, ha magasabb akkor bemegyek.

De szegény Geri ma jön haza, nem lehet csak úgy kórházba menni...

KépKépKép
bogyra

Na, de akkor már jobban vagy szerencsére.
Örülök.
Pihenjél még!

Kép
niki30

Amúgy sem érzem magam rosszul,abból veszem észre, hogy hirtelen lever a víz... Tudod, mint amiko rlázas vagy, és úgy hirtelen kipirulsz és izzadni kezdesz.

De ilyet éreztem már egy ideje, csak azt hittem hogy hormonális... eszembe nemjutott vérnyomást méregetni...

De mostmár kétszer is ezután volt magas, úgyhogy tuti olyankor jön rám a banyaláz! :)

Persze pihenek, én sem szeretném ha baj lenne, csak hát ugye már két gyerek közt kell lavírozzak... Azt sem szeretném, ha Gergő elszomordona, hogy nem tudtam elémenni.

De mostmár elhatároztam, hogy ha holnap is lesz ilyenkiugrás... akkor bemegyek.

KépKépKép
bogyra

Amúgy lehet csak azért szökött fel a nyomatom,mert tényleg olyan izgalomban vagyok, hogy a kis pulyám hazajön!

Olyan üres volt nélküle a lakás, már nagyon hiányzik, de mindjárt itt lesz! :)

Ééés megyünk fagyizni, bevásárlásból már lehet kimaradok... összeírom apának, hogy mit vegyen, egy péntek délutáni osanozást már nem szívesen veszek részt!

Majd később jövök!

KépKépKép
bogyra

Csajok én is kiütöttem magam... nem is tom mikor sunytam utoljára délután :roll:
most meg mint egy bébi lenyomtam egy órát a rekamén a TV előtt :shock: még mindig kótyagos vagyok tőle..
pici76

te Bogyra, a pénteki osanozás felér egy mount everest megmászással... jobban teszed valóban ha kihagyod..
pici76

sziasztok!

FÁÁÁÁJ A HASAMMMM!hülyeség az,ha megkérdezem,lehet-e az időtől?mármint nem is tudom,mim fáj pontosan,mintha épp meg őhajtana jönni a havim,hol erősebb,hol gyengébb... :roll: jaaaaajjjjj!!!!! :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

az hagyjám,lassan megszokom,de még a derekam is rázenditett......megyek aludni.este jövök!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Csajok jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horilda ma délután kettő óra tíz perckor megszült!!!!!!!!!!!!

Elina 3380grammal és 50 centivel jött a világra,baba és mama jól vannak!

Kép
bringababa

HORILDA!!!!HATALMAS GRATULA!!!

csajok.ez nem fog elmúlni?nagyon sz.r,aludni sem tudok tőle.mensis görcs,enyhe derékba nyilalással....fááájjj...arra sem emlékszem már,8 éve talán igy kezdődött-e.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!a statisztikánk szerint ugyebár majd minden eseményünk páros volt! :roll: :lol: Lehet most ti lesztek a páros másik tagja,hiszen az első mára már megvolt!
Gondolok rád,remélem azért jól vagy?!
Puszi sok!
Csak a mi kis nyuszilányunk jött egyedül a világra!

Kép
bringababa

ILDA,

SZÍVBŐL GRATULÁLOK !! Sok boldogságot és tejcsit a bébinek
!!
:):)
Vendég

Gabi!

Én még nem készültem fel, nem szülhetsz mééég!

Jajjjjj neee!

Ilda! hatalmas nagy gratula a kis Elinához! :)

És még engem neveztek törtetőnek???? Tessék Ilda még engem is átugrott! :(

Eliza, mi a helyzet veletek????

KépKépKép
bogyra

Lányok itt valami félre értés van én azt mondtam előlem fogyjanak az emeberek, nem mögülem! Hüpp-hüpp!

Már kezdem is érezni azt a csalódottságot, amit Gergővel is, mindenki megszült körültöttem csak én ragaszkodtam hetekig a terhemhez. Olyan reménytelen.....

Anyám hörcsöge már háromszor ellett amióta terhes vagyok,és épp tegnap ragta őket dugcsizni újra... ha így folytatom még ez az alom is előbb lesz meg mint Levente! :D :lol:

KépKépKép
bogyra

Dóri!
Megerősített stippistoppi Marci legényre! :lol:
És minden elismerésem Neked!
Amióta megismertelek így az éteren keresztül, azóta sok gyerekes mami szeretnék lenni!
Pedig én 1általán nem vagyok egy gyerekcentrikus,hű de mami,de amikor a Ti képeiteket nézegetem,egészen 1szerűnek tűnik a történet:úgy érzem ez lenne az én utam is.
szóval puszi nektek,sok! :wink:

Kép
bringababa

Bogyra!igyekszem várni méééég!!!de úgy fááááj!amúgy jól vagyok.. :? :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nah jó Gabi bízom benned! :)

De ha indulsz szülni, azért írj! Hogy fel tudjak rá készülni én is...

Szuszáááá lassan eljön mindenki ideje!:) :shock: 8)

Végülis erre várunk 9 hónapja, vagy nem? :roll: :?

KépKépKép
bogyra

hozza a párom anyutól az elektromos vérnyomás mérőt, kíváncsi leszek... holnap diagrammba foglalom az értékeket. :D

Most hogy már megnyugtatott az orvos, hogy valszeg nem kell császározni, most persze már ez sem elég nekem, mostmár azt sem akarom, hogy megindítsák! :)

Boglár, a telhetetlen teher viselő. :D

KépKépKép
bogyra

Jobban vagy Bogy?

Kép
bringababa

erre várunk...de én lélekben még nem vagyok rá készen...eddig könyörögtem,ki ne jöjjön,tegnap óta van a tudat bennem,hogy jöhet....szóval jó lesz beszélnem magammal lassan... :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

A hörcsögalom párhuzam után,kérdésem költői:Bogyra jobban van! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Gabi!Brendon teljesítette a feladatot,ami azért valljuk be a 32.hét környékén úgy tűnt nem biztos,hogy sikerül!
Most már engedd ha jönni akar,jó fiú volt! :wink:
Ügyes leszel,én tudom! :wink: :) :wink:

Kép
bringababa

Ezzel a vérnyomással az a baj, hogy egyaltalán nemérzek semmit...

épp mondtam Nikinek, hogy max annyit hogy lever a víz... de nem vagyok benne biztos hogy az nem-é hormonális inkább... és lehet a hormontól emelkedik meg.

Szóval azt gyanítom, nem folyton magas a vérnyomásom, hanem inkább csakilyenkiugrások vannak, ami állítólag veszélyesebb, mintha folyton kicsit magas lenne.

A páromat is felkészítettem, furcsán érzem magam 1-2 napja, olyan kis izgága vagyok, fáj a hasam a derekam a csipőm, Levi szorgosan liftezik... nem egy határozott egyéniség, olyan lesz mint az apja! :) A csajok álma! De majd én jól megválogatom azokat a csajokat... 8)

Amúgy szerintem Levőke segíteni akar, biztos ő is érzi, hogyminden féle bajom van és nem akarja hogy anya szenvedjen... :)

Lyányok, asszonyok! Lábakat keresztbe, mert állítólag iszonyatos front át vonulás lesz, nem kevés vízzel és villámmal. Tavaly aug 20-as vihart jósolnak... és az orvosi front előre jelzés is, egymás után vonuló meleg, hideg frontot jelez! Én teljesen bepánikoltam...
és a párom édesen a tudtomra adta, ha gondolom akkor csalogathatunk Leventét! :shock: :shock: :shock:

Hát szegény ettől a sok sokktól lehet kugrik belőlem, vagy a másik lehetőség egy életre elmegy a kedve a kinti világtól és úgy dönt bent tengeti kamaszkorig az életét! :) Amúgy má lehet írtam, de bnőm megkérdezte a minap, hogy amíg megitatok vele (Levivel) egy liter eperturmixot naponta, addig csak nem gondolom hogy azért a szar anyatejért kijön! :D :shock:

KépKépKép
bogyra

Ilda, sok sok puszi és gratula nektek!!! Várunk vissza!!!

Gabi, hááát ez elég szüléstájinak hangzik lenni... de már volt ilyesmid pár hete nem? Lehet hogy még csak jósolgat, de ha nem
hát jobb ha hamar összeszeded magad :wink: ha Brendon kész nincs apelláta :)

De biztos a meleg front is bekavar, mert nekem is olyan a hasam mint a beton :shock:

Bogyra... csak nem irigykedsz hörcsögékre? :lol: :lol: :lol:
örülök hogy jobban érzed magad.

Bringa te még minig tanulsz? vagy már tucc mindent? :)
pici76

Pici!
Tucccccctucccccc :wink: :lol: :wink:
Holnap tanulok,ma vergődtem egész nap,délben kolbászoltam egy órát,alig bírtam hazavánszorogni,el és bele is fáradtam rendesen.Aztán sisikamisika,kb úgy,mint te,gyors barátnőzés,most pedig szorítom a lábaimat össze,nehogy Lili úgy érezze neki si jönnie kell! :roll:
Mert nekem is betonkemény megint a hasam,le is dőlők,nem élném túl,ha mégiscsak megszülnék ma! :shock:
Puszi csajok

Kép
bringababa

Sziasztok!

Tesomnal voltam delutan...most meg hazaerek es Ilda szult??? Nekem ez most nagyon gyors!!!!!! :) De minden esetre nagyon nagyon orulok!!!!! Gratulalok ilda!!! :) Sok puszi nektek!!!

Lanyok ma en is eleg szarul vagyok. Egesz delutan gorcsolgettem es kemeny a hasam...most mar talan annyira nem veszes!!! De delutan mar neztem az orat, hogy hany percesek, eloszor negyed orankent jottek..de aztan rendszertelen az egesz..most meg mar jobb is. Asszem en ma nem szulok!!!! :)
Gabi te szulsz ma??? Hogy vagy? Jobban mar?
Bringa mi a helyzet? A sok izgalomtol fogok megszulni, nem a fronttol!!!! :D

Milyen front fog vonulni? Holnap? Jezus!!!! Akkor tuti megszulunk!!!! :D :D Augusztus 20-hoz hasonlo?? Huha mindjart megnezem a neten, mert most erven haza, lemaradtam mindenrol!!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Nem holnap ma éjjelre mondták... az TV2-n a csaj már valami viharvert övezetből jelentkezett.... világvégét jósolt, de hát itt elborult egy kicsit, talán a levegő is megmozdult, de sehol semmi...

Ha ennyi akkor ettől tuti nem szülönk meg.

Viszont rossz hír... megint 160 a vérnyomásom. Gyanítom holnap kórház járat lesz, de még megpróbáljuk természetes úton módon kicsalogatni a lurkót, Elizának sikerült! :D

Hátha nekünk is! :)

Drukkoljatok, majdnem olyan mintha gyertyát tartanátok! :D

Nah megyek lubickolok egyet, lehet holnaptól már csak zuhi lesz... :(

KépKépKép
bogyra

Ja hogy ma lesz cunami, meg vilagvege??? OKe. Akkor holnap grillezhetunk!!! :D :D
Szerintem akkor azert nyamvad ma mindenki. Most megint kemenyedek. Nem kene ma szulni, mert ha ilyen front lesz, tuti tele lesz minden szuloszoba, es akkor nem vajudhatok az alternativ vajudoban!!! :D :D

Hat Bogyra tenyleg vigyazz magadra, jo? Ma este csalogattok? :) :) Sok sikert!
En meg tok ingerult vagyok most megint!!!! Idegbajt kapok mindentol, es a fejem is faj egesz nap...borzalmas vagyok!!!!!!!!Roncsgyar!!!! :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? :oops: :oops:

Na asszem lezuhanyzok en is es megmassziroztatom a nyakam emberkevel.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok. Ilda nagy gratula nektek. Gabi szólj ha van valami. Hát én se vagyok ma valami jól még estére elértem azt is hogy hasmenésem van-szőrnyű. Csajok tudnátok segíteni abba hogy fél liter vízbe mennyi málnalevélteát kell tenni? Bogyra hajrá remélem nem lesz gond a vérnyomásoddal.

KépKép
rena10

Sziasztok Lányok :shock: ,

Ilda megszült???? :shock: :shock: Jajj istenem. Ő is ugyanúgy volt tágulva, mint én..... :shock: :shock:
Pont ma véglegesítettem az én és babó cuccainkat.....Eddig hetekig csak össze volt pakolva, ma tettem be táskákba 4 kibontott babaszappan kiséretében, hogy jó illatuk maradjon.....

ILDA GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!! Sok tejecskét és boldog babázást kívánok :D

Csajok, azért most rámjött a parácska, ma egész nap keményedett a hasam és olyan fura volt. A nap elment a takarítással, elmentem homeos bogyóért, mert a szülés alatt félóránként adják, nem biztos, hogy elég az egy doboz.....vettem mellvédő krémet is.Aztán hordozókendőért a barátnőmhöz és végül bejelentkeztem a kozmetikus barátnőmhöz jövő hét szerdára teljes szörtelenítésre mindenhol........Remélem kihúzom addig, mert tegnap is úgy mentem dokihoz, hogy nem szedtem le, hogy jövő héten ne legyen gondja a barátnőmnek vele.......Nemtom feltünt-e a dokinak, de így még soha nem voltam nála, három hetes hosszal :shock: :shock: :shock:

szóval vettem hordozókendőt, mikor hazajöttem fél óráig próbáltam a számomra legegyszerűbbbet megkötni, de nem sikerült. De majd holnap újra próbálkozom.....

A táblázatban lévő szülési sorrend kezd felborulni....asszem már nem követhetünk semmi logikát :wink:

Jó éjszakát mindenkinek..... :wink: Nem is tudom, várjam a frontot vagy sem.....Dokim jövő héten szabin lesz.....

Puszika
Melcsi

Kép
melcsi6

Rena: En 7 dl-be teszek egy evokanal malnalevelet.
Mindnekinek jobbulast....en mindjart levagom a fejem, annyira faj!!!! :( :(

Kép

Kép
lorcika

Rena, amit én olvastam, az egy literbe egy evőkanál tea, de én kétszer egy csészét iszom reggel este (2,5 dl) egy teáskanál teával csészénként, nekem ezt mondta a szülésznőm.

Remélem ez segít. :wink:

Pussz.

Kép
melcsi6

sziasztok!

Horilda,
gratulálok Nektek! :D :D hosszantartó boldogságot kívánok Nektek és sok-sok örömet a babában!

Dóri, már lassan közhely lesz itt a fórumon, de nekem is pont ez jutott eszembe a képeitekről: olyan édik a gyerekeid, annyira helyesek h én is kedvet kaptam a nagycsaládos létmódhoz - pedig eddig ilyesmiről szó sem volt... :shock: :lol:

Niki, nekem mindig kihozták a babót és hanyatt fekve is rá lehetett tenni a mellemre - olyan ügyesen szopizott h csak na!!! még azt is elnézte nekem h én mit bénáztam vele :D de a csecsemősök valóban rendesek - gondolom, nálatok is, úgyh biztos segítenek ők is. nem mondom h nem fájdult meh a fejem, de a nyakam jobban, viszont érdekes módon, ha a baba velem volt, akkor minden fájdalom leredukálódott - és ezt nem csak utólag mondom! pedig én egy nyafka anyuka vagyok ám, nem mondanám, ha nem így lenne. nekem be is indult a tejem 3. napon, pedig csak 3 óránként hozták ki a kis mucurkát.

Brigi, a táncolást úgy képzeld el h körbe pörgök és egy-két lépést ide-oda billegek - valójában a tánc szó csak eufemizmus volt, mert olyat én nem tudok :oops: :roll: :lol:

szal Bogyra, beállhat még rendesbe egy ilyen arctartás a szülés idején is?

és ne maradjon le a mai élménybeszámoló:
leánykám ma kissé nyügi volt de., viszont du. meg Tündérkirálylány!! déltől egészen 5-ig aludt - elengedett a születés hetére Tatán. meghallgattam egy La Leche Ligás csajszi előadását, ami megerősített eddigi szopis gyakorlatunkban, úgyh tökre fel is töltődtem pozitív energiákkal! addig anyu sétált vele kint - úgyh én töltődtem szellemileg, Viktória pedig napfénnyel és közben nyomta a szundit. de ezt úgy gondoljátok el h ehhez álmában kellett felöltöztetni, áttenni az autósülésbe, beapplikálni a kocsiba, áttenni a babakocsiba, miután megérkeztünk, majd az előadás után vissza az autósülésbe és végül a textil mózesben hoztuk fel a lakásba és ezt követőelg kb 10 perccel ébredt meg! ja, bocsi, nem dékltől aludt, csak akkor szopizott utoljára és kb fél kettőkor szundikált el.
nekem meg baromira fáj a fejem! na jó, kibírom, de azért marha szar :( úúúútálom a melegfrontot!! :evil: :evil:

kíváncs vagyok, holnapra hány babával leszünk többen! :wink: :D
Vendég

Hát Lányok, mi van itt, de tényleg. Mindenki keményedik, görcsöl, ezek tényleg előjelek!
Hihetetlen miket produkáltok. Kezdem azt érezni, hogy én nem is vagyok terhes. Nem vizesedek, nem bálnásodom, nem görcsölök....néha pici keményedés, pici gyomorégés, de ez elviselhető. Szóval velem van baj, már látom! :roll:

Bogyra, érted szorítok, h. az a ronda vérnyomás be legyen állítva. Vagy akkor most mit csinálnak vele holnap?

A görcsölősöknek és keményedőknek kitartást!!!

ILDA NEKTEK PEDIG SOK BOLDOGSÁGOT ELINÁHOZ! Látod, nem vártál meg! Nagyon beelőztél itt most mindenkit!

Tényleg nem érdemes már a táblázati sorrendet követni, főleg így front idején...bármi megtörténhet.
Bár én úgy érzem, Emma szépen kivárja a 25.ei császárt. Egyelőre borzasztó jól érezzük magunkat így.

Mindenki vigyázzon magára, aludjatok jól és tartsatok ki! Ha meg menni kell, akkor meg hajrááááá!

Kép
niki30

sziasztok!

Köszönöm,hogy drukkoltok nekünk,magam sem tudom,mi a helyzet velem.Még minden teljesen elviselhető,Brendon pedig tényleg egy imádni való bébi,mert megtette,ami nekünk elég fontos volt.Furcsán vagyok,remélem aludni fogok tudni!Kiváncsi leszek,hoz-e ez a front babát.Lehet,én leszek az egyik aki megy?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

már megint szenvedek,10 percenként,de nem elég erősen a szüléshez,ahhoz viszont igen,hogy aludni ne lehessen... :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jo reggelt..kisse korait! :)

Gabi kivancsi vagyok mi van veled, egyben vagytok meg, vagy volt egy ejjeli futas?? :shock: :shock: Izgiiii!!!!
Gondolkoztam Ildan, hogy akkor csak a magzatviz szivaroghatott neki, nem? Meg, hogy o is be volt kisse parazva a szulestol, mint en es tessek hipp-hopp mar van is egy babaja!!!! :oops: :D Ugy orulok, tok jo az egesz!!! :)

En kb. ejfel fele aludtam el, semmi nem volt kenyelmes...nyuglodtem, aztan meg 5-kor felebrdtem es azota fent vagyok. Megint kicsit gorcsolgetek, de nem vesz. Ezek joslok vagy csak sima mitomenmik??? Mert nekem napok ota jonnek mennek. Na mindegy.
Amugy Nikihez hasonloan az en kis pocikam is szerintem nagyon jol erzi itt bent magat. Esze agaban sincs lemenni, riszalja a posijat, kidugdossa a labacskajat...szoval nem tudom mikor ohajt kicsusszanni a kis ebihalam!!! :wink: :lol:

Mi lehet Riellaekkal?? Remelem mar otthon van a babuka is es minden oke!!

Lanyok ki szul ma? (Jatek es muzsika 10 percben :lol: :lol: )
Most akkor ma lesz vilagvege vihar vagy mikor? Most vonul a front, Epp most?? Labakat osszezarni! :) :)

Na akkor ebredezzetek szepen! :)

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Tegnap teljesen beindultam, kitakarítottam este a konyhát, kimostam-kiteregettem három adag ruhát... Gondoltam jön a front mindeféle természetes módszerrel rásegítünk Levike gyenge próbálkozásaira...

Erre romatikusan beülök egy jó meleg fürdőbe, persze a pocakomat nem érte (mielőtt azt hinnétek túl drasztikus vagyok), de felduzzadt lábamnak nagyon jól esett... erre mit hallok a tévében?????????
épp bemondják, hogy kicsit tévedtek, mert magyarországot már csak igen legyengülve érte el a hideg front :twisted: :twisted:
Mindegy azért feláldoztam magam a házasélet oltárán, volt minden ami kell egy szüléshez, prosztaglandin tartalmú tudjátok mi :? ,meg méhgörcs keltő orgazmus....

Levi szunyál a két mellem között, megint feljött.... :D :D Szóval úgy döntöttem, nincs még itt az ideje, úgyhogy hagyom békében és nem erőszakoskodom vele. Nem szeretném ha felkészületlenül érkezne ebbe rút világba! :)
Úgyhogy most úrrá lett rajtam a beletőrődés, hogy akár még egy hónapot is kihúzunk így kettesben. :)

Bár inkább naponta kétszer szex a lépcsőn, mint hogy megindítsák mesterséges módókkal! :) Az olyan drasztikus.... én nem szeretem a drasztikus megoldásokat.

Nah ennyit a beszűkült tudatállapotomról és rólam, gondolom mindenki többet tud már a házaséletünkről, mint amennyit valaha is szeretett volna! :D De se baj :lol: :lol:

Gabi!!!! Mi a helyzet? Ha nem tudsz tőle aludni az nem igazán joslófájás... legalábbis az okosok ezt mondják. Ezekszerint mégsem együtt hozzuk világra a második gyerekünket is??? Nah se baj, jelentkezz és hajrá! :)

Ildán még minidg kivagyok, nem ír egy délelőtt aztán már ott is a baba a kezében...kíváncsi leszek a részletekre, hogy is történt ez a hirtelenbabázás! :)

Eliza, Riella! Jelentkezzetek, én már aggódom, mi van veletek??? Babák hogy vannak? Szopi megy? Remélem nincs semmi gond! :? :wink:

Már a múlthéten sem tudtam elmenni szombat reggel a pékhez... egyszerűen nem tudtam időben felkelni, merthát ugye kilencig érdemes odaérni, különben elvisznek mindnet... eddig én voltam a korábban kelő és elmentem Gergővel... de mondom már a múlt héten sem tudtam. Úgyhogy jó előre szóltam a promnak, hogy ma menjen ő 7-8 között, aztán majd visszafekszik.... erre most tudtam csak kidobni az ajtón.... tuti nem lesz semmi és akkor nagyon szomorúak leszünk. :( :(

Lábra én a DM-es hűsítő zselét használom, elég reakciós a krém, mert az eleve feszülő, égő lábamra még rátesz egy lapáttal, oylan érzés mintha lángra kapna , ez tart úgy félórán át, majd pikk-pakk, lehűsítit és viszi magával a duzzadást! :)

KépKépKép
bogyra

Jó reggelt Lányok! :)

Komolyan mondom egészen meghatódom azon, amiket írtok. :oops: :oops: :oops: Örülök, ha kedvet kaptok a többgyerekhez :) . Már írtam talán én is 1x, hogy én csak egyet akartam, aztán "becsúszott" Viki :oops: :D és aztán kicsi korkülönbséggel akartunk egy harmadik babócát. És szerencsére minden a terveink szerint alakult szerencsésen. :D
Lehet, hogy most rontok az összképemen, ami kialakult rólam, de elmondom, hogy Vikit nagyon nem akartam munka és egyéb okok miatt, férjem viszont nagyon szerette volna. Addig jutott a helyzet, hogy a kezemben volt az abortusz engedély, a huszonezres csekk befizetve a műtéthez, és jelentkeztem a kórházban, dokimmal minden lebeszélve, várt a műtőben. Férjem a folyóson kiborulva, sírt (pedig kemény csákó :D ), majd elküldtem onnan is. Felvettem a műtős szerkót és elindultam a műtősfiúval a folyóson, a dokim bemosakodva várt. De akkor és ott visszafordultam és nem tudtam megtenni. Annak ellenére, hogy sem vallásos nem vagyok és megvoltak az indokaim, amik akkor és ott fontosnak (fontosabbnak) látszottak. De meggondoltam magam. És van egy gyönyörű kislányom. :D Remélem nem ítéltek el ezért, de úgy gondoltam itt a helye és ideje, hogy elmondjam nektek.
Szóval, én magam sem vagyok az az "ősanya" típus és kezdetektől nem akartam, csak egy gyereket. de az élet máshogy hozta. :wink: És semmit nem bántam meg. :wink: :D

Tényleg, Eliza hogy vagytok?? :?:

Riella? :?:

Gabi,

ebből itt szülés lesz. :wink: :wink: :D Ki fog üzenni? Apa vagy vkinek tudod a telcsiszámát?
Drukkolok nagyon!!!

Bogyra,
Te is bármelyik pillanatos vagy. :) Annyira izgi már a dolog.
Vendég

Lanyok!!!

Megint ramjott nagyon a para a szulestol!!! :( Lehet mar untok...de en annyira felek!!!! :( :( Hogy fogom birni a fajdalmat? Mi van ha nem tudok nyomni es oxigenhianyos lesz a baba? Tisztara beparaztam most!!!!! Pedig azert legtobbszor mar lenyugodtam, hogy mindenki kibirja, meg van erzestelenito is...de most annyira rajtam van!!!!! :( :( :oops: :oops: Es parom sincs itthon, mert ilyen ceges orvosi vizsgalatra kellett mennie.....szoval itt ulok egyedul es lever a viz, ha arra gondolok, hogy majd jon az ido! Az ismertlen!!!! :(
Utaltok, hogy ennyit aggoodok?? Ti nem feltek?

Kép

Kép
lorcika

Dori tok jo, hogy megosztottad ezt velunk. Nem itellek el, vannak az ember eleteben olyan esetek, amikor meg kell hozni egy nehez dontest. Te a vegen maskepp dontottel...a legutolso pillanatban valtoztattad meg es ez annyira szep!!!! :) Semmi sem veletlen az eletben....es te akkor hallgattal arra a belso hangra, ami megis Viktoria mellett dontott. Ez nagyon szep! Teljesen elerzekenyultem! :oops:
Es jol dontottel, mert tenyleg gyonyoru csaladod van! Buszke lehetsz rajuk es magadra is. :)

Nekem is egyszer hoznom kellett egy nehez dontest....bar az mas volt, mert ott Down koros volt a babank.....en nem hatraltam meg az utolso pillanatban.....es az igazsag az, ha mar az oszintesegnel tartunk..nem tudom valaha ezt meg tudom-e bocsatani magamnak. Akarmi is volt azzal a babaval, egy kis emberi leny volt. :( Minden esetre minidg a szivemben orzom ot...talan o is megbocsat egyszer! :(

Na jo befejezem, nem huzom le jobban az amugyis fura kedvem! :(

Kép

Kép
lorcika

Én magam is rettegtem attól, hogy valami rendellenességet kimutatnak az UH-n. Szülészeti klinikán ugye sok ilyet láttam, mert nem sok helyen csinálnak vetélés indukciót nagy terhességekben...
Szóval láttam egy párat, és mind ott motoszkált a fejemben.

Persze már az Uh előtt átbeszéltük, hogy mi lesz, ha. A párom egyértelműen és gondolkodás néklkül a terhesség megszakítás mellett döntött volna... persze az ember esze tudja, hogy ez jobb, de akkor is az egy kis élet odabent... De hálisten semmi gond nem jelentkezett eddig! KOPP-KOPP!

Amúgy nekem ez is egy rémálmom de már írtam, hogy nem tölthetek elég időt a gyermekeimmel, vagy mert nekem vagy mert nekik valami bajuk lesz.... ettől teljesen beteg leszek, ha erre gondolok.

Van egy unoka tesóm, akiknek az első gyermekük most 6 éves, downos, pedig volt magzatvíz vétel, mert rosszak voltak az eredményei, de elcserélték a mintát az utána következővel... lényeg uncsi tesóm megszülte a downos fiút... a másiktól elvették az egészséges kislányt. Fény sem derült volna az egészre, ha nem különböző neműek a gyerekek. Így nagy nyomozás és stb után sikerült előszedni a másik nőt és együtt pereltek...nem ez a lényeg amúgy. Szóval megszületett a downos kisfiú, akit beadtak intézetbe, kb egy-vagy két hónapig volt bent, mikor kihozták.

Idióta orvosa azt mondta bármikor terhes lehet, amiko rmegtudta hogy intézetbe adták a kisfiút, semmi várakozás... mikor kihozták már terhes is volt egy kislánnyal, aki viszont 26-27 hétre született meg, valszeg épp azért mert ők tényleg elhitték hogy nem kell két terhesség között várni.... Oxigénhiányos lett, agyvérzése is volt. Hálisten szellemileg ép a kislány, de a mozgása korlátolt. A bal oldala gyengébb, szóval sántít, egyensúlya rossz stb stb...

Mindkét lurkót hordják minden hová fejlesztésre, hálisten én is tudtam nekik ajánlani egy ismerőst aki vízben fejleszt, és az nagyon bevált nekik...

De ha rájuk nézel (családra), látszik hogy szeretik egymást is a gyerekeiket is és elfogadták ezt a szörnyű szitzuációt. Mert persze én aki egészséges gyereket nevelek látom hogy ez szörnyű... ők nem tudják hisz nekik az az egészséges, mindemellett nagyon büszke vagyok rájuk...Amúgy csak annyit hogy downos kisfiú kb testileg mint egy 3-4 éves, szóval olyan picike, de olyan humor érzéke van hogy az döbbenet... Persze látszik, hogy szellemileg is visszamaradott, de én szerintem el fogja látni magát a későbbiekben. És elevenek és hangosan kacagnak és futnak. De érdekes dolgo a Down kor....

Minden esetre én nem tudom mit csinálnék egy sérült gyerekkel... :?

KépKépKép
bogyra

Jajj Bogyra ez szornyu, ami az unokatesodekkal tortent! Az ember azt hinne, hogy egyszer mar tortent valami rossz, es meg eygszer az nem tortenhet meg!!!! Az elet pedig racafol! :(
Tisztelem azokat az embereket, akik ennyire erosek, hogy vegig tudjak csinalni!

Kép

Kép
lorcika

sziasztok!

kemény éjszaka után kemény témát olvasok.nem is szólok hozzá,én vagyok ezen a téren a főpara.

lorci!!nálam jobban tuti nem félsz,nyugi!!!!az éjjel is úgy féltem,úgy izzadtam,csupa viz volt a pizsim.azt hittem,megyünk.azt viszont nem értem,hogy maradt abba minden?szabályos 10 percenként egy egy már jó erős fájás... :?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi te valami anomalia vagy!!!! :) Multkor is a fraszt hoztad rank, aztan baboca maradt bent. Mindig meggondolja magat Brendon? :D :D

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Hú tömény dolgok ezek így egy olvasásra. Dori nagyon megható amit írtál de akkor ott biztos nem volt könnyű. Lorcika a te eseted se semmi ebben a szituációban én is így döntöttem volna. Az embernek mérlegelni kell ha megtudja valószínűleg beteg lesz a gyermeke hogy el tudja e majd látni mind érzelmileg mind anyagilag és hát ez nem egyszerű, talán az élet legnehezebb döntése. bogyra unokatesódéknak sm lehetett egyszerű nem is tudok mit mondani de nagyon jó hogy ilyen jól megoldották és szép kis családi életet élnek, csak dühítő hogy miért alakúlt ez így.
Tőlem jobban aztán szerintem senki sem fél a szüléstől. Én is annyi szörnyűséget láttam melóba főleg mikor az intenzíven voltam és hát kerültek oda szülés után...Na meg nekem is ez a másik félelmem hogy mi van ha elakad a baba szülés közben, vagy oxigénhiányos lesz. Meg kell próbálni jobban hozzáálni a dologhoz mert így megőrülök. Senkinek nem lesz semmi baja és mindenki egészséges picivel fog pár hét múlva a gép előtt ülni és írni hogy most miért sír, most miért nem eszik eleget, most túl csendbe van...:)

KépKép
rena10

Sziasztok!
Csak gyorsban elköszönök,mert elutazunk 7végére,ott is van ugyan net,de azért vendégsében ugye kérem mégsem illik ott ülni előtte :roll: :wink: !azért szóltam,mert jelen állapotunkban nem ér csak úgy betűnni,még a végén szülőre aggódnátok magatokat miattam :wink: :lol:
természetesen,ha bármi van felrúgva az etiketett írok majd! :lol:
jók legyetek,mindenkinek szép 7végét,amint tudok jövök!
tsóóóóóóóóóóóóók

U.I.:ez már igenis függőség,mert már most hiányoztok :oops: :wink:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: