Jó reggelt!
Tegnap teljesen beindultam, kitakarítottam este a konyhát, kimostam-kiteregettem három adag ruhát... Gondoltam jön a front mindeféle természetes módszerrel rásegítünk Levike gyenge próbálkozásaira...
Erre romatikusan beülök egy jó meleg fürdőbe, persze a pocakomat nem érte (mielőtt azt hinnétek túl drasztikus vagyok), de felduzzadt lábamnak nagyon jól esett... erre mit hallok a tévében?????????
épp bemondják, hogy kicsit tévedtek, mert magyarországot már csak igen legyengülve érte el a hideg front
Mindegy azért feláldoztam magam a házasélet oltárán, volt minden ami kell egy szüléshez, prosztaglandin tartalmú tudjátok mi

,meg méhgörcs keltő orgazmus....
Levi szunyál a két mellem között, megint feljött....

Szóval úgy döntöttem, nincs még itt az ideje, úgyhogy hagyom békében és nem erőszakoskodom vele. Nem szeretném ha felkészületlenül érkezne ebbe rút világba!
Úgyhogy most úrrá lett rajtam a beletőrődés, hogy akár még egy hónapot is kihúzunk így kettesben.
Bár inkább naponta kétszer szex a lépcsőn, mint hogy megindítsák mesterséges módókkal!

Az olyan drasztikus.... én nem szeretem a drasztikus megoldásokat.
Nah ennyit a beszűkült tudatállapotomról és rólam, gondolom mindenki többet tud már a házaséletünkről, mint amennyit valaha is szeretett volna!

De se baj
Gabi!!!! Mi a helyzet? Ha nem tudsz tőle aludni az nem igazán joslófájás... legalábbis az okosok ezt mondják. Ezekszerint mégsem együtt hozzuk világra a második gyerekünket is??? Nah se baj, jelentkezz és hajrá!
Ildán még minidg kivagyok, nem ír egy délelőtt aztán már ott is a baba a kezében...kíváncsi leszek a részletekre, hogy is történt ez a hirtelenbabázás!
Eliza, Riella! Jelentkezzetek, én már aggódom, mi van veletek??? Babák hogy vannak? Szopi megy? Remélem nincs semmi gond!
Már a múlthéten sem tudtam elmenni szombat reggel a pékhez... egyszerűen nem tudtam időben felkelni, merthát ugye kilencig érdemes odaérni, különben elvisznek mindnet... eddig én voltam a korábban kelő és elmentem Gergővel... de mondom már a múlt héten sem tudtam. Úgyhogy jó előre szóltam a promnak, hogy ma menjen ő 7-8 között, aztán majd visszafekszik.... erre most tudtam csak kidobni az ajtón.... tuti nem lesz semmi és akkor nagyon szomorúak leszünk.
Lábra én a DM-es hűsítő zselét használom, elég reakciós a krém, mert az eleve feszülő, égő lábamra még rátesz egy lapáttal, oylan érzés mintha lángra kapna , ez tart úgy félórán át, majd pikk-pakk, lehűsítit és viszi magával a duzzadást!