Robcsi:
Olvastam a cikket... már mint a hazamenetelről... hát... hja! Minden bőrt lehúzni minden normális adófizetőről... csak erről szól a dolog! Ok, az se normális, hogy ha kell ha nem benn tartanak, de azért másnap?! Igen, szívesen mentem volna én is haza... de nem biztos, hogy az a legjobb.... nálunk mindhárom gyerkőc a 3. napon sárgult be... kékfény... nino-nino-nino..... Itthon hova tettem volna a kis kínait? Max kék nylonzacskót húzok a villanykörtére...
Ráadásul nekem meg a gátsebem gyulladt be a második nap délutánjára, de piszkosul.... egy csajszi aki mellettem feküdt, meg majdnem kinyúlt... benn maradt egy lepénydarab.... és nem vették észre csak harmadnap, amikor már annyira sz@rul volt, hogy mi rohantunk orvosért... na, ő otthon tuti meghalt volna! De nem baj, csak hadd menjünk haza.... itthon remekül el tudnak látni... a védőnő kijött ahogy hazaértünk másnap... hozzá sem ért a gyerekhez, csak osztotta az észt.... hogy így szoptassak, meg úgy, meg adjak cumisüveget, meg adjak teát, meg adjak cumit, meg adjak tápszert ha éhes.... meg az apja füle!!! Na, ezektől is csak többen vagyunk... úgyhogy én mondtam, hogy a negyediknél már sok újat úgysem tudnak mondani.... hagyjanak inkább békén... ha gondom van, majd jelentkezem...
Bee: pusza Lizának.... kitartás! Most már tényleg visszafelé számolunk...
Franciska: hogy hol van a kétéves gyerek fejlettsége....?! Tudom.. költői kérdés volt!

És mi van ha még szoptatnám csórikámat?! 9 hónaposan menj vissza dolgozni... a cicit meg hagyd otthon...
Betsy: Na, hát pontosan erről van szó! Minden szavaddal egyet kell, hogy értsek!
Jucu: csak hogy kicsit megnehezítsem a döntést: Mirosz voksolt a 27-re, én azt mondom: jó lesz a 30-a, mert ő lesz a legszebb virág a neved napjára....

nagyon ügyes vagy! Még a végén karcsúbb leszel szülés után, mint amennyivel kezdted! Bezzeg én... mostanában rámjön este a csokivágy.... iszonyat! Még éjjel is azt álmodtam, hogy tortát zabálok... és az bosszantott, hogy nem éreztem az ízét....
Moni: a mobil klímát megkérdem a férjemtől, náluk az előző telephelyen az volt az irodában... Kitartás a festőkkel kapcsolatban! Gondolj arra, hogy milyen gyönyörű lesz ha kész.... ez talán ad egy kis erőt....
Mirosz: sztem is a hőségtől van.. meg ezek az összevissza frontok... tényleg pihenni kéne, az jó, mert nekem pl. reggel sose keményedik, este viszont már alig vonszolom magam... hát, jó, majd megmondom a három gyerkőcnek, hogy lássák el magukat... anya pihen....