A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="szanet"]h írta:szaneta nem megyek el, akkor ezeket viszem:
popsitörlő, pelus, popsikrém, hintőpor, testápoló, textil pelus, kis kesztyű.

ha mégsem kell, majd jó lesz itthonra:)

Szerintem... hintőpor, testápoló felesleges...
Hintőpor összecsomósodhat a baba hajlataiban, kisebesítheti az érzékeny bőrét.
Testápolóként meg a fürdető kenőcs a legjobb :lol:
Vendég

[quote="banika"]
írta:
banikavörösvértest 3,43
hemoglobin 106
hematokrit 31,1

Fogalmam sincs ebből hogy állapítja meg,hogy vas kell meg folsav.De olyat írt fel ami nem is volt a patikában,várnom kell hétfőig.

Eddig úgy tudtam,ha lábgörcsöm van,az a magnáziumhiány jele,tehát logikus ha magnéziumot szedsz rá.Erre tegnap közölte velem,hogy arra kalciumot szedjek.Ki érti ezt?Mondjuk ez nem a saját dokim volt,hanem a terhesgondozóban akihez "hivatalból" kell menni.

Vérszegénységet a hemoglobin alacsony szintje mutatja... ezért kell a vas és a folsav...
Izomgörcsöket gyakrabban okoz a kalcium-hiány... oda kell figyelni a magnézium-kalcium arányra... :wink:
Vendég

Lili
Én igyekszem valamiféle napirendet tartani... (+/-fél órás eltérések).
Főként azért mert én napi 4 órában dolgozom... gyártom másoknak az ikrecskéket :lol: :wink:
Vendég

Tdanie

Olyan jó,hogy vagy nekünk.Tudtam,hogy rád számíthatok :lol:
Mit értesz a kalcium-magnézium arányon?
Vendég

Luca

Az elevit-től nekem gyomorgörcsöm volt.Majd belepusztultam az elején,mire rájöttem,hogy azokon a napokon amikor nem vettem be,akkor semmi bajom nem volt(a normál hányinger mellett).Én abba is hagytam,vettem helyette hipp natal-t.Igaz,hogy drágább,de legalább nem fáj tőle a gyomrom.
Vendég

Elevit:

Én is azzal kezdtem, de nekem a doki mondta, h Gravidát szedjek, mert abban van jód!

A centrumnak is van terhesvitaminja. Nem szed vki olyat? mert nekem van egy heti adagom. kaptam a gyógyszertárban.
odaadnám, ha kell vkinek.

Tdanie:

Én is hallottam már, h hintőport nem ajánlják, meg testápolózni sem akarom őket. de már magam sem tudom mit csináljak, vigyek.

Kicsit kezdek megőrülni, így a vége felé. :oops:
Azt sem tudom már néha, h mihez kapjak...Lehet kicsit bepánikoltam!?? :shock: :roll:

szanet

Banika
http://shop.builder.hu/csoport_list.htm4?id=9
http://www.vitaminstation.hu/termekek/calcium/02.html

Szanet
Nyugi...
Mindent a lehető legegyszerűbben... nem kell túlbonyolítani a dolgokat...
Vendég

Tdanie
Köszi :D

Szanet

Szerintem is nyugi.Amit nem viszel magaddal,azt majd a kis családod beviszi utánad.Nekem még hálóingem sincs,csak egy,de az nem kismamahálóing.Ha kell sürgősen,akkor a pasim fut majd egy kört a barátnőmmel ezügyben.Ne stresszeld magad emiatt.Minden rendben lesz ahogy lennie kell. :lol: :lol:
Vendég

A SOTE II.-n, az intenzíven füdetőkenőcsöt nem szerették, mert hogy csúszós. Ők Sábát használtak fürdetőnek is és testápolónak is. Ott vettük meg tőlük. De a normál csecsemőosztályon tudtommal nem kellett ilyeneket vinni.

Én Sanofi Aventis MagneB6-ot szedtem...

Hogy mit kell vinni...kórháza válogatja. Érdemes érdeklődni olyanoktól, akik ugyanabban a kórházban szültek már vagy szülésznőtől, ha van választott.

KépKép
lili73

tdanie,

tudom, hogy jó a napirend, de ha megfeszülök, sem tudom betartani, anniyra változó, hogy hogyan viselkednek és annyira különbözőek. Barni legszívesebben egész nap csak enne, Alizt meg egyáltalán nem érdekli az evés, ő inkább sokat alszik...Pedig próbálkozom...

KépKép
lili73

Banika, most én is a Hipp Natal-t eszem, bár abban mindenből fele annyi van, mint az Elevitben.De biztos annyi is elég, eszünk mellé még egészséges dolgokat.
Elevitet majd hetente egyszer elkoptatom.

Szanet, ne izgulj, tényleg, ami még kell, majd utólag beviszik Neked!Te már nagyon közel vagy a célhoz!
Már teljesen kifejlődtek a babáid, még egy kicsit híznak, és a karodban tarthatod Őket!

Most mekkorák uh szerint?
Vendég

Lili, Tesómék 3 hónapos babája is Barnabás! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Totál kórház válogatja, hogy mit kell vinni: ahol én szültem, még babaruhákat is kellett vinni, mert nem volt elég...Asszem, hétvégén ráadásul nem is mostak...Egyébként még pelus kellett meg popsikenőcs. Ja, és babatakaró, mert azt sem tudtakl adni :?

Lili!
Még én is megzavarodom a napirendünk miatt, ami nincs...Tök nehéz ugyanúgy kezelni őket, mert sosem alszanak ugyanannyit, éjjel abszolut máskor kelnek, így a nap is máskor kezdődik, a fürdetés mindig máskor van (5 és 8 között), mert mindig máskor kelnek a délutáni alvásból...
Akiknek van napirendjük, hogy csináljátok????

Kép
Kép
maminti81

sziasztok!jajj lányok teljesen kivagyok!!!!tegnap este rokakomához vér is társult ,nagyon megijedtem :cry: ma azt mondta a dokinőm,hogy lehet az erőlködéstől vagy vm. virus :shock: .
Lanyané,benéztem egy másik topicba és láttam a poci fotódat!!!huha ,nagyon szép ,csinos.nekem nemtom mikor lessz ilyen,mert még semmi nem látszik . :?
Luca! te kb velem egy sulyban vagy,neked látszik már valami?én ingázok a 46kg és 47 kg között :?
hétfőn megyek 4d-re és vérvételre .annyira izgulok :oops: ha minden okés akkor rakok fel vonalzot :)
s.csilla

Luca,
tök jó!!! :lol: :lol: :lol:

Maminti,
ugye? már azt hittem én csinálok rosszul valamit... :oops: :oops: :oops:

Csilla,
nyugi, bár tuudom, könnyű azt mondani. Ne gondolj rögtön rosszra, bár tudom, ezt is könnyű mondani. Hány centi vagy ahhoz a hatalmas 46 kg súlyodhoz?? :shock: :shock: :shock:
Én meg már azt hittem, nálam kisebb senki nem lehet a 156 centimmel és 52 kilómmal.

KépKép
lili73

Lili!154cm vagyok,de tavaly 64 kg voltam :shock: annyira jo , hogy te már karjaidban tarthatod a picurokat :!: :!: sztem a napirenddel én is gondban leszek,mert a kisfiammal sem tudtam betartani :? hát még kettővel. :roll: kitartás neked,biztosan könnyebb lessz :)
s.csilla

Csilla, szerintem nekem már látszik.Délután már nagyon szorítanak a nadrágok.
Én is 46 és 47 kg között vagyok.És 164 cm.
Vendég

Biztos minden oké lesz, majd meglátod!Szorítok Neked nagyon!
Én majd csak 2 hét múlva megyek.
Vendég

[quote] írta:n is 46 és 47 kg között vagyok.És 164 cm.

Hát akkor nagyon kövérek vagytok! :wink: :wink: :wink:

KépKép
lili73

Maminti, Lili!

Az elején én is aggódtam, mert nem percre pontosan ugyanoda jött ki a fürdetés.
Nálunk a kis rituálék bevezetésével ( masszázs, torna, olvasás ) tervezhetővé vált a nap, mert ha ébren vannak, akkor sem akarnak rögtön enni, tudják, hogy mikor mi van még előtte.
Mi most úgy néz ki, hat órai kelésre álltunk be ( Dorka, mire vele elbabrálok, Lili is felébred). A sétával is tudom alakítani a kaja időpontját kicsit, ha reggel mondjuk korábban v. később kelnek. Persze nem ma, mert nálunk viharos szél van...

Puszi!

Judit

jucicuki

Anyukák!

Akinek korábban jöttek a babái és PIC-en is voltak, segítsetek már nekem lszi priviben.
Meghívtak minket (lelkisegítők) a szegedi Születés Hetére és ikres témában én tartom az előadást ( aki már a szóbelin is meg akartam halni félelmemben :wink: )
Szóval pár gondolattal segíthetnétek az anyagom összeállítását, mi az ami "tetszett", mi az amit hiányoltatok, mivel lehetne jobbá tenni az orvos-szülő kapcsolatot.

Köszi előre is a segítséget!

Judit

jucicuki

Juci,
gondolom, hogy nagyobb babáknál már alakítható a napirend. Két hósan talán még nem tudják, hogy mikor mi fog következni, nem?

PIC: én maximálisan elégedett voltam. Az orvosok mindig tájékoztattak mindenről. A nővérek szeretettel fordultak a kicsik felé, viszont előfordult, hogy majdnem elpityeredtem, mert velem, mint anyukával, nem mindig bántak kedvesen. Kicsit olyan effektus volt: "ez az én terepem, én jobban tudok itt mindent, én vagyok itt az úr". Ezért aztán az anyuka sokszor meghúzta magát, meghunyászkodott. Olyan is volt, hogy az orrom előtt vette fel a gyerekemet büfiztetni, olyan közel hajolt hozzá, hogy majd összeért az orruk, én meg csak néztem, és nem mertem szólni, hogy hé...én is itt vagyok!!!. Szerintem ilyet nem szabad csinálni egy anyukával. Olyankor szabad, ha nincs ott az anyuka, sőt kell is. De ettől függetlenül nagyon értették a dolgukat, és ők is készségesen tájékoztattak, ha kérdeztem valamit. Ilyesmire voltál kíváncsi?

KépKép
lili73

Sziasztok!
Juci!
Küldtem pü-t.Még annyit hozzá,hogy amit Lili írt az nagyon találó:
Kicsit olyan effektus volt: "ez az én terepem, én jobban tudok itt mindent, én vagyok itt az úr". Ezért aztán az anyuka sokszor meghúzta magát, meghunyászkodott.Ezzel én is nagyon egyetértek!
Lili,Maminti!
Én nagyon sokat "dolgoztam" rajta,hogy összehozzam a napirendjüket.Aztán lehet hogy tényleg vannak olyan babák akik annyira más ritmusban élnek hogy nem jön össze.Azért kitartás és próbálkozzatok :D :D .Olyan hamar megnőnek ám az ember észre sem veszi.
Szanet!
Ne pánikolj! :D Ez már a célegyenes ami nem lesz nálad azt majd utánad viszik :D

bognartundi0727

Hát, köszi a bíztatást! :D
Próbálok nem pánikolni, de sokszor sajna nem megy :oops:
Már tényleg jó lenne túl lenni rajta, m tuti , h csak akkor fogok megnyugodni. Mondjuk azért azt nem szeretném, h hamarabb szülessenek! jó még nekik ott néhány hétig! :D

Csilla: Biztos minden ok lesz! Drukkolok!

szanet

Lilli, Maminti!

Nálunk a napirend kialakítása, az első bébivel nem ment olyan simán, de rájöttem, ha délben még nem szeretnék hálóingben zsíros hajjal rohangálni, valamit lépni kell.
Az ikrekkel már rutinosabb voltam, én biza keltettem az egyiket, ha még aludt, de a másik felkelt kajálni, és nem hagytam, hogy nagyon eltérő mennyiséget egyenek.
Kezdetben nehéz, de a lurkók könnyen alkalmazkodnak, és ez az igény szerinti szopi hát le a kalappal az előtt, aki ikrek mellett megcsinálja.

Szanet!

Az, hogy ki mit használ, csak a picik születése után derül ki, én csak az ikreknél használtam a felírt fürdetőt, Ágival nem, mert utáltam, hogy nem oszlik el, oldódik fel rendesen a vízben. Az ikreknél is csak áprilisig, mert utána kikerült a 90%-os tbfinanszírozási körből a pospsikrémmel együtt (anno 120 Ft volt 3 tégely), azóta dm-s krémert és fürdetőt használok, abból is keveset.
Én egyáltalán nem használtam se a púdert, se a testápolót, se olajat, semmit.
Nyugi, amikor eljön az idő, valahogy ösztönösen menni fog minden, majd meglátod!

Szorítok, hogy még két hétig 3 in 1 legyél :wink:

Tdanie!

Dolgozol? Addig bébiszitter van, vagy bölcsi?
Én is gondolkoztam a 4 órán, de nincs szívem őket állami bölcsibe adni,a magán meg olyan drága, hogy nem éri meg :? Talán majd egy év múlva.
Meddőségi centrumban dolgozol?

[/i]
Vendég

Juci!

Pü ment a PIC-ről!
Habár én nem vagyok túl pozitív véleménnyel a témáról, bár lehet, hogy az a bajom, hogy a legtöbb eüs, mindenkit egy meglehetősen alacsony szinten kezel (mintha kb. idióta lenne), biztos foglalkozási ártalom, és ránézésre ugye nem látszik, ki az "atomtudós", de akkor is. :roll:
Persze tisztelet a kivételnek, mert abból is akad, de sajnos nem ők vannak többségben. :?

Dóri
Vendég

Lili!

Két hónaposan már el lehet kezdeni, hogy mire 5-6 hósak lesznek, addigra már hozzászokjanak.

Judit

jucicuki

Dóri, Juci,
Kezdetben én egész nap pizsamában voltam, mert nem volt időm átöltözni :lol:
Az a baj, hogy annyira különbözőek a lurkók, hogy el nem tudom képzlni az evésük összehangolását. Pedig az lenne mindennek az alapja, hiszen az evések a fix pontok, és az evések közti időt kell valahogy eltölteni, megszervezni. Én hiába keltem fel Lizit a legszebb álmából, nem fog enni, mert nem egy jó evő. Barni meg legszívesebben kétóránként habzsolna. Úgy érzem, később menni fog, amikor már lehet velük mindenfélét csinálni.

KépKép
lili73

Kár, hogy mindenki privátban írt a PIC-ről, kíváncsi lettem volna a véleménykre.

KépKép
lili73

Csilla, szorítok Neked holnap!
Vendég

jó reggelt!

Napirend:
mi próbáljuk kialakitani. egy napi 5 ször esznek. mi próbálunk a megfelelő mennyiséget adni nekik, aztán hogy ebből ki mennyit eszik az más kérdés. Fanni általában megeszi, Gergő nem mindig.
esznek éjjel 2 körül, aztán 7 körül, majd 12 és 16 órakor és fürdés után. a fürdés általában 7kor van. +- fél óra van mindig. aztán ha valaki nem ette meg a kaját a bizonyos időben, édeskömény teát kap. de éltalában kibirják, kivéve ha nem ették meg az adagjukat. fürdés előtt olyan fél 6 -tól 7-ig megy a cirkusz. ezt sosem hagyják ki. pedig tudom semmi bajuk nincs.de orditanak. aztán a fürdést imádják, aztán kajcsi, aztán alvás.
nehéz néha ezt betartani, sétával lehet csúsztatni. de ha nem lenne valami féle napirend, én reggeltől estig etethetnék, mosogathatnék, semmi idő nem lenne másra pedig arra is kéne.
egy ismerős ikerpár 3 hónaposak, átalusszák az
éjszakát. :shock: :shock:
tök jó nekik, én egyszer kelek fel, de ez a jó eset,de van amikor 10-szer is, mert kiesik a szájukból a cumi, és sirnak.
nekünk is megy.

szép napot!

zs.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, szerintem ennyi idősen szép tőlük, hogy csak egyszer esznek.
Ez a cumi dolog érdekes, nálunk Lili alszik el cumival, ami reggelre soha nincs a szájában, de még egyszer sem sírt, hogy kiesett :?

Szép napot!

Judit

jucicuki

Juci! 5 ször esznek, csak éjjel egyszer :)

Ja, nálunk is van ilyen hogy azzal alszik, de nem azzal kel, de valamikor nem sir..attól függ milyen alvási szakaszban van.

Gergő napok óta hisztis. egész nap sir, vagy nyüsszög szinte semmit nem alszik. ez van napközben. de éjjel viszonylag jó gyerek. szegény egy kicsit szorulásos, sztem a Nutritontól -ami bukás ellen van-.valami ötlet szorulás ellen?
Nutritonról: sztem nem sok változott azóta is bukik...talán nem annyiszor...de jobb tőle az étvágya...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska! Én is úgy gondoltam :oops:

Mi Beba HA. AR-t eszünk, szerintem sem sokat használ...

Székrekedésre találtam:

1 hónapos kortól lehet adni:

1 csipet fekete-tea
3-4 szem ánizs
3-4 szem édeskömény

Ezt leforrázni 1 dl vízzel,picit hagyod állni.
A babának 4-5 kávéskanál naponta háromszor.

A kamillateát mondják még, hogy az is székletrendező. Próbáld ki.

Judit

jucicuki

sziasztok!!!sajnos baj van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

teljesen ki vagyok :cry: az ultrahangon minden jo volt.a vérvétel viszont nem.meg kell ismételni 3 hét mulva :cry: de láttam oket az ultrahangon mindenuk meg volt ugrándoztak!!!!nem tudom elhinni ,hogy down korosak lennének :cry:
ha valakinek közöttetek volt olyan hogy meg kellett ismételni a vérvételt akkor légyszi irjatok!!!!!!!!!!!!!
s.csilla

Tontica,
Szép a szoba! Ügyi vagy a hímzéssel! :D

Szanet,
Megkérdeztem a védőnőt kocsi ügyben. Azt mondta, hogy ami 150 fok alá, de nem teljesen vízszintesig dönthető azok jók. Ő személy szerint nem javasolta a hordozóban való sétálást, csak akkor ha autóval megyünk valahova, amúgy ő a kocsit javasolja a sétához.
Elhiszem, hogy parázol egy kicsit, természetes, néha én is arra gondolok, hogy te jó ég, még csak most mondták hogy sikerült a lombik, most meg már a 24. hetet tapossuk. :shock:

Lányok, olyan jó hogy leírjátok a napiendeteket, már ebből is lehet tanulni. De azért kicsit félek mi vár rám! :oops:

Csilla,
Milyen vérvétel eredményed lett rossz? Hol voltál, az Istenhegyin genetikai vérvételen?
Azt hozták ki, hogy esély van a Down kórra?
Sajnálom! :( Nekünk anno azt mondták, hogy ha nem jó a vérvétel eredménye, akkor javasolják az amniocentézist!
Próbálj picit megnyugodni, bár tudom könnyű ezt írni, és is borzasztóan izgulnék. Még ha a vérvételnek nem is lett jó az eredménye, az nem azt jelenti hogy betegek lennének.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci!

köszi szépen tuti kipróbálom.
Nektek a Beba AR HA a doki irja fel? és csak azt eszik vagy mást is? ti hányszor esztek és mennyit??

Csilla nyugi!! még semmi ok az aggódalomra!nekem a nyaki redőnél volt gond...egy hétig nem aludtam. nekem is mondták a magzatvizvételt, de én nem csináltattam meg. szóval még nyugi!!!

nézd meg aztán ilyenek lettek:

Kép Az IKREK :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska és a többiek!
Le a kalappal, hogy majd két hósan tudod tartani ezt a napirendet! Tényleg felnézek rátok! Én nem tudnék pontos evési időpontokat mondani, mert annyira változik. A fürdetés időpontja is esetleges, a sétáról meg nem is beszélve. Azt mondjátok meg, hogyan tudtok kaját eröltetni egy alvó babába, akinek esze ágában sincs felébredni. Pl. elalszik a cicin, pedig még pótlásra lenne szüksége, mert ha nem eszi meg az adagját, egy-két óra múlva már sír :!:

Csilla,
egyelőre ne izgulj, mekkora lett az arány, egy a hányhoz, hogy Down kór? És mi a helyzet az orrcsont meglétével? Az is a Down kór kiszűrésére hivatottak. Azt nem nézték? A tarkóredő? Az a nyitott gerincre vonatkozik? Nem emlékszem.

KépKép
lili73

Zsuzska!
tündériek!!!

KépKép
lili73

Mutatok én is egy haláli édeset. Barni arckifejezése zabálniavló, sztem... Kép

KépKép
lili73

most irtam egy regényt és eltunt :twisted: most akkor roviden

orrcsont megvolt mind a két babámnál , a nyakiredő is jo volt, 1,5 és 1,6

Free b-hCG: 5,71 MoM
PAPP-A : 0,66 MoM

Anya életkora: 26 év

életkori kockázat: 1:1 219
számitott kock.(magzat 1 ): 1: 490
számitott kock.( magzat 2 ) : 1:557

nagyon aranyosak a babáitok, anyucik :)
s.csilla

Csilla én ugyan nem vagyok orvos de nem hinném hogy baj lenne Down-os babáknál az orrcsont csak a 15 hét körül fejlődik ki és a tarkóredő is tökéletes nálatok.Talán csak az arányszám alacsonyabb mint ahogy az pl nálunk volt ....A testsúlyodat tuti pontosan adtad meg ? (ismerek 1:5 -höz arány után egészségesen született babát -szal nyugi max. oda fognak figyelni rátok.... )

Kép
Kép
panni7

Csilla,
nem értem, hogyan lehet a kockázat különböző a két babaánál. A vérből egy arányszámot tudnak kihozni, és aztán azt osztják szét két baba közt. Nem?

KépKép
lili73

sajnos fogalmam sincs hogyan hozzák meg az eredményt,mert amikor azt mondta a csaj,hogy az eredmény negativ ugyan ,de csak azért mert az uh-án rendben talált mindent a doki.Ezért kell megismételni 3 hét mulva.és teljesen forgott velem minden a mikor mondta hogy nem kell megijedni de sajna meg kell ismételni. :( Azért nagyon köszönöm nektek a biztatást.most néztem meg 2-szor a dvd-t amit adtak és olan szépen látni az orrocskájukat,meg mindenüket,hogy biztatom magam ,na meg persze a férjem is ,hogy minden rendben velük :)
s.csilla

Csilla

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Tudom, h ilyenkor nem rosszra gondolni nagyon nehéz, de próbálj csak a jóra gondolni, és arra, hogy egészségesek!
Szerintem már gondolatban sok minden eldől!

Nekem nem kellett két vérvétel, de azt hiszem ha ilyen helyzetben lettem volna és a magzatvízvétellel jó eséllyel megmondanák, hogy nincs semmi bajuk, én biztos megcsináltattam volna!mert a félelemnek, hogy bajuk lesz, szerintem nagyobb károsító hatása van, mint a magzatvízvétel kevéske kockázatának.

De ez csak az én álláspontom.Biztosan egészségesek!!!!!

szanet

Közlöm veletek is a nagy hírt:

Ma férjhez mentem :lol: :P

szanet

Sziasztok!
Szanet!
GRATULÁLOK!!
Csilla!
Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi gond!!!!!!!Annyi eredmény változik egy terhesség alatt,annyi mindent képesek "helyrehozni"!Remélem nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!
Lili!
Kit érdekel a napirend amikor ilyen szép babáid vannak :D :D :D !Gyönyörködj bennük,úgyis olyan hamar megnőnek!!!
Lányok!
Jó Nektek!Nekem már 21 hónaposak a lányok, de még mindig sokszor kelek hozzájuk éjjel.4 hónapos koruktól 10 hónapos korukig jobban átaludták az éjszakákat mint az elmúlt 1 évben. :cry:

bognartundi0727

szanet! gratula!!!

Lili! nagyon édesek!!!! hány kilok???

egész délután aludtak....Fanninak kimaradt egy etetés...mi lesz ebből éjszaka...felborul a napirend?? :shock: :shock:

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Igen a gyerekorvos írja fel. Gyümölcsöt eszünk tízóraira, ill. uzsonnára gyümölcsös Sinlac pépet ( a Sinlacot szintén a doki írja fel, teszek hozzás saját v. üveges gyümölcspépet)
Ötször eszünk. 160-200 ml között.

Szanett! Gratula :!: Képet kapunk?

CSilla, ne aggódj, nálunk is tarkóredő gondok voltak, aztán itt vagyunk :wink: Szorítok, hogy minden rendben legyen. Viszont, ha felmerült a betegség gyanúja, akkor szerintem csináltass chorionbiopsziát, az biztosra megy.

Lili, helyesek nagyon :lol:

Mi ma két órát sétáltunk :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: