Lilli, Maminti!
Nálunk a napirend kialakítása, az első bébivel nem ment olyan simán, de rájöttem, ha délben még nem szeretnék hálóingben zsíros hajjal rohangálni, valamit lépni kell.
Az ikrekkel már rutinosabb voltam, én biza keltettem az egyiket, ha még aludt, de a másik felkelt kajálni, és nem hagytam, hogy nagyon eltérő mennyiséget egyenek.
Kezdetben nehéz, de a lurkók könnyen alkalmazkodnak, és ez az igény szerinti szopi hát le a kalappal az előtt, aki ikrek mellett megcsinálja.
Szanet!
Az, hogy ki mit használ, csak a picik születése után derül ki, én csak az ikreknél használtam a felírt fürdetőt, Ágival nem, mert utáltam, hogy nem oszlik el, oldódik fel rendesen a vízben. Az ikreknél is csak áprilisig, mert utána kikerült a 90%-os tbfinanszírozási körből a pospsikrémmel együtt (anno 120 Ft volt 3 tégely), azóta dm-s krémert és fürdetőt használok, abból is keveset.
Én egyáltalán nem használtam se a púdert, se a testápolót, se olajat, semmit.
Nyugi, amikor eljön az idő, valahogy ösztönösen menni fog minden, majd meglátod!
Szorítok, hogy még két hétig 3 in 1 legyél
Tdanie!
Dolgozol? Addig bébiszitter van, vagy bölcsi?
Én is gondolkoztam a 4 órán, de nincs szívem őket állami bölcsibe adni,a magán meg olyan drága, hogy nem éri meg

Talán majd egy év múlva.
Meddőségi centrumban dolgozol?
[/i]