A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek haza, nem tudom, mikor jövök.

KépKép
benó

Sziasztok!

Heni, tessék pihenni!!!!! Irgum-burgum! Ez parancs! :D
Benó, gondolok rád sokat és várom a részletes beszámolót én is!

A túlórákat nálunk sem számolják el, nálunk is összejön havi 60 óra körül. :evil: Egyszerűen lenullázódik! Csúsztatni nem tudunk, mert akkor ki dolgozik???? :evil: Tegnapelőtt jött egy értesítő, amelyben leírják, hogy mindenki tartsa be a szabályzatot, hogy minimum két ember legyen az irodában!!!! Ezt hogy oldjuk meg???? :evil: Most is egy hónapja hárman vagyukn, akkor a 60 helyett lenne vagy 120 óra túlóra! :evil: Kivitelezhetetlen! És legyél mindig kedves, tiszta, ápolt stb... :evil:

Kép
szilzi

Na de én ma nem háborgok, mert képzeljétek, megyünk az A-val az új Aqua-parkba! :D :D :D :D Itt nyílt mellettünk dec. 5-én, biztos láttátok a tv-ben! :roll: Na és este hat után (tízig van nyitva) 2.200Ft a belépő! Ez annyira nem gáz és én nagyon szeretek fürdeni és csúzdázni is! :D A. húzta picit a száját, de ugyebár amennyi balhé volt az utóbbi időben, próbál jópofát vágni a dologhoz! :wink: Hát ajánlom is! :lol: :lol: :lol:
És most, hogy igazi hülye p....a legyek, elmegyek szoláriumba! Nekem nagyon jót tesz a pattanásaimnak!

Kép
szilzi

Jajj, Márti, remélem kutyusod jól van már! :wink:

Puszi Nektek, majd jövök, de már szerintem csak holnap, bár az uh-ra nagyon kíváncsi vagyok! :wink:

Kép
szilzi

Halihó.Csavarogtam,meg itt volt a tesóm.Takarítok egy picit vagyis nagyon,mert béna voltam :x Meg akartam mikrózni a gyantát a szemöldökömhöz,beleraktam a gyantapatront egy műanyag tálkába,hogy el ne dőljön.Erre túl vékony volt a tálka szétolvadt eldőlt a patron és a mikró tiszta gyanta lett. :oops: :evil:
Szóval súroltam mint egy hülye gyerek.De így akkor már a konyhát is rendbe raktam(függöny,ablak,stb).

Kép
martik77

Kutyus jobban van de tegnap nagyon meg voltam ijedve,hogy baja lesz.Most már játszani is akar,de nem hagyom ugrálni. :)

Benó:Jöhetnél még dokibácsi előtt is egy picit!

Kép
martik77

Várok még mindig,hogy jöjjön valaki!! :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Márti, olvasom, hogy kutyus jobban van, szerencse :D

KépKép

KépKép
nadina01

Á.Szia.Hogy vagy? :D
Már egész jól van kutyi.Hála.

Kép
martik77

Velem semmi különös, szabin vagyok még szerencsére és mászkálok ide-oda :D

KépKép

KépKép
nadina01

Kíváncs vagyok Benó ultrahangjára. Most olvasom, hogy ma mennek :D

KépKép

KépKép
nadina01

Karácsonyi sohppyng??
Benó ma megy UH-ra :D ,én meg holnap :D

Kép
martik77

Te mikor mész?

KépKép

KépKép
nadina01

Holnap délelőtt :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Szia Flóra. :D

Kép
martik77

Letelt ez a hosszú nap. Amint megjöttem, azonnal raktam be egy kenyeret sülni. Most pedig ideültem és itt pucolásuom a krumplit,mert tegnap nem főztem végül levest, így ma pótlom. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Márti! Bíztam benne, hogy jössz!

Kutyu hogy van?

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

De jó Márti, akkor holnap látni fogod te is a bébid :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, helló! Na összejövünk páran? :D

Kép
flóra 11

Kutyu most vacsizik már éled.
Tudod Flóra én mindig vagyok! :D

Kép
martik77

Na, visszaolvastam. Tehát holnap a Te babádat is látjuk,Márti. :D

Kép
flóra 11

Remélem ad a doki Uh képet mert nem mindig adnak de az én dokim eddig mindig adott.Csak ki tudja mi fér bele a képbe a babáról. :D

Kép
martik77

Én ma hívtam a dokinőt az eredmények miatt. A nővérke felírta a számomat és mondta,hohy majd visszahív a dokinő. Vártam,nem hívott. Három után már nem is vártam,mert addig rendelt ma. És képzeljétek, egyszercsak hívott, most 5 előtt. Csodálkoztam, hogy így rendelési idő után, de azt mondta,én nagyon fontos páciens vagyok. :lol: Persze,biztos mindenkinek ezt mondja,mert visszük a pénzt neki.

Kép
flóra 11

Flóra, és mit mondott a leletekről? Jók?
Reméljük is, hogy azért a sok pénzzért már fontos páciensek vagyunk ám :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szal lényeg, hogy felhívott. Az eredményeim viszont nem jók. :( Mondott valami bacikat,amik a hüvelyemben vannak,mondjuk ezeket még egyszerű gondolom kikezelni. Aztán valamit a véralvadással kapcsolatosan is mondott de ezt nem értettem jól, recsegett a vonal. Majd rákérdezek. Aztán ugye ami a legroszabb,hogy a pajzsmirigy eredményeim még mindig nagyon rosszak. Még mindig nagyon alultermel a pajzsmirigyem. :(

Kép
flóra 11

Kérdezte, hogy mikor tudok elmenni. Mondom amikorrra ad időpontot,mikor van szabad hely, kérdeztem. Erre azt mondja,hogy semmi szabad nincs, de mivel én sürgős eset vagyok, engem bármikor fogad. :D Megegyeztünk kedd fél háromban.

Kép
flóra 11

De a pajzsmirigyet is kezelik gyógyszerrel és akkor gyorsan rendbe jön, nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor mindent konkrétan megbeszélünk és felírja milyen vizsgálatokra kell mennem,meg hová. Aztán rám bízza, hogy azokat mikor végeztetem el.

Kép
flóra 11

Nem tudom Edina. Én már július óta szedem a bigyót a pajzsmirigyemre és semmi. Biztosan kicsi a dózis.

Kép
flóra 11

Pajzsmirigyemmel január 26-án kellene ellenőrzésre mennem,de elmegyek hamarabb, csak kell holnap kérnem egy időpontot.

Kép
flóra 11

Én úgy veszem észre,hogy ez a dokinő alapos és mivel mindent elmond tuti nem hiteget semmivel.Tehát van remény amíg ő így látja!! :D

Kép
martik77

Szerintem is jónak tűnik ez az egész!
Ez az új doki jól kivizsgál, aztán majd jól kitalál valami jó megoldást :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Lányok egy pill. Mindjárt jövök, csak le kell mennem a ház elé átvenni egy számlát.

Kép
flóra 11

Megyek hajat mosni majd még jövök. :D

Kép
martik77

Na, vagyok.

Márti, szerintem nincs sok reményem. A dokinő is azt mondta, ha kivizsgálnak mindenütt és azt mondják, nincs esély,bele kell törődnöm. :(

Kép
flóra 11

Jó én várok, vagy addig pakolászok. De jövök.

KépKép

KépKép
nadina01

Na jó, de még nem mondták...még lehet akármi is.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!
Flóra ez a dokinő tényleg tud és akar is! Hajrá! :D :D :D

Márti, örülök hogy kutyu jobban van! :D :D

Heni pihenj sokat és gyógyulj meg teljesen!

Helló Edina!

Kép
muzsuzska

Szilvi jó pancsolást! :D :D

Ma anya napot tartottam és csaviztam, vettem egy kabátot magamnak , kaptam a szakszervezettől 7000Ft és ma 6900vettem egy drapp kabátot. Féltem,hogy megromlik a pénz.Párom meg kapott egy párnát és egy paplant.

Ja és apámnak mondom,hogy szép az új kabátom erre: Itt sírsz,hogy nincs pénzed erre kabátot veszel!
Azt hittem szét durranok! :evil:

Kép
muzsuzska

Benó, nagyon várom az uh-híreket! Hátha látszik a babák neme is! :D

Kép
muzsuzska

Közben felraktam a levest főni,meg telefonált a kolléganőm.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi! Én örülök, hogy vettél kabátot. Megérdemled. :wink:

Kép
flóra 11

Kész vagyok.Jót zuhanyoztam és a hajam is kimostam.De még meg kell szárítani,vagy becsavarni. :?

Kép
martik77

És Szilvi is megérdemli a pancsit meg a szoláriumot.

Edina,igen még lehet.... Ezért is nem zárkózom el a vizsgálatoktól. Csak nagyon félek attól az időtől,mikor kimondják, hogy ennyi volt....

Kép
flóra 11

A pajzsmirigy dokim meg megint azzal fog jönni, hogy fogyjak le. :? Ha az olyan egyszerű lenne! :evil: Miért nem segít valami bigyóval?

Kép
flóra 11

Nem baj Zsuzsi te örülj a kabátnak az a lényeg!!!Meg én is örülök,hogy vettél. :D

Flóra amíg a dokinő mindent megtesz addig te is!!!!!

Majd akkor kezdj rágódni ha tényleg nincs esély!Addig van !!!!!És kész!!!! :D

L:tiszta bunkó.Pedig nem szokott az lenni.Nappal,éjszakás műszak után most egy alvója van és holnap megint nappal megy szombaton meg éjszaka.
Én elhiszem,hogy fáradt de attól nem kell bunkónak lenni. :?

Kép
martik77

Ja, fogyjunk le és fiatalodjunk! :evil:

Kép
muzsuzska

Te akkor jódozott sót használsz Flóra?
Milyen bogyót kell szedned rá?
És az nem befolyásolja a másik bogyót?

Kép
martik77

Lehet hogy az új dokinéni tud megoldást a pajzsmirigyre is!

Márti az én apám csak azért van nekem ,hogy bosszantson!Két kedves szava még sosem volt hozzám! :evil:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: