A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

viranka: én csak másolatot küldtem :)
Vendég

Viranka ja csak másolat kell nekik 8)

Niki kitartás!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Hello!
Túl egy borzalmas éjszakán!
Botond már 10-kor ébredt ordítva. De szó szerint ordítva. Először az volt a baja, h a nappaliban látta a tv fényét. Nem volt hajlandó elaludni a saját agyában. Hiába mondtam neki szépen-csúnyán, hogy mi még nem alszunk. Elaludt és 5 perc múlva újra csak hisztizett. Éjfélkor beadtam a derekam és lefekeüdtem vele. Akkor az volt a baj, h az apja még nem jött. Nagy nehezen elaludt. Majd ezt a hisztit óránként produkálta amíg 5.30-kor végleg felkelt. Fúúú de elegem volt már belőle. Persze minden alkalommal felkeltette Lottit, akit csak szopival tudtam visszaaltatni.

Kézreütés és tsai:
Én nagyon ellenzem. Azt hiszem mániákusan. Egyszer Balázs ráütött Botond kezére. 2 napig nem álltam vele szóba. :oops: Persze nem akarok ezzel azt mondani, hogy mindent rá kell hagyni a gyerekre. Sőt. De inkább értelmes büntetést próbálok kitalálni. Ált. azt csinálom, hogy egyszer rászólok, hogy amit csinál nem helyes (megmagyarázom miért), és közlöm vele, hogyha tovább folytatja, akkor ez és ez fog történni. Ha folytatja, akkor következetesen végrehajtom, amit mondtam. Olyat próbálok kitalálni, ami tudom, hogy zavarná.
Mostanában, gyakran előfordul, hogy tovább folytatja a rosszalkodást, majd magától végrehajtja a büntetést. (na ilyenkor megzabálom. :lol: ) Bünteteések pl : adott tárgy elvétele, másik szobába küldés stb.
Egyelőre működik, de Botond nem egy nagyon belátó egyed! :wink:

Maggie:
Látom Bercó is autózik. :lol: :lol: :lol: Édes!
Irina!
Atya ég! Hogy Ádi miket mond!
Vindo!
Kis kőműves! :lol:
Niki!
++++++++++++++

Most ennyi jutott eszembe!
Puszi Mindenknek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Niki +++++++++++++++++++++++++++

Most csak ennyire futotta :oops: :arrow:

Kép
vindolanda

Niki, nagyon drukkolok!!!
Vendég

Niki: +++++++++++++++++++++++++hogy bent lehessen még Alexander egy kicsit!

Csak egy képpel jövök amit ígértem....megkaptuk..vagy 100...nem tudtam választani.. :lol:

Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Na sikerült nem beforgatni.. :( de nem teszem fel még egyszer...aki meg akarja nézni kicsit fordítsa el a fejét jobbra.... :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera! Megjött a naptár! :) Köszönöm! Majd kérek pü-t, mennyit és hova! ;) Puszi érte!

Tündi! Ó, majd csak augusztusban! :)

Nem hagy, úgyhogy most csak ennyi...

Még annyit mindenképpen, Mesi, hogy Zsozsinak szerintem is szüksége lenne egy kevés napközbeni alvásra. Attól simán lehet ilyen hisztikirálynő. Esetleg melléfekvéssel? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Hú, de sokat írtatok mióta nem jelentkeztem. :D

Először is a képek: kőműves Rugó nagyon jól nyomja, teljesen szakszerű, már amennyire én meg tudom ítélni. :lol: Tényleg rendesen a sűrűjében van. :lol:
Hááát Vindo, combija B-nak aztán van, alig bírom cipelni a fenekét, mert ugye lusta ahhoz, hogy sétálgasson. Ráadásul annyira anyás, hogy csak én cipelhetem, csak én tolhatom a babakocsiban, a bevásárló kocsiban is. :oops: Maximum most Wasdikának engedi meg, ő G. barátja.

Emma angyalka meg csodálatos, ahogyan megszoktuk. Az a gyönyörű mosoly. Kész vagyok tőle.

Tünde, Domikádhoz is elkelne még egy ember nem?

Anikó, sok sikert, remélem utána már sűrűbben tudsz jönni.

Irina, ez a szómenés..... Szuper. Lehet, hogy ő indult el a legkésőbb, de ebben az élen jár. :lol: :lol: Bercó még nagyon messze van ettől, bár egyre többet beszél, utánmond. Még kicsavarva, de érthető. Vizsgákról még én sem tudok többet, csak azt az egyet.

Niki, én is nagyon szorítok! Remélem marad még a herceged.
dmaggie

Mesi! Cumit mikor hagyta el Zsozsi? Nem lehetne újra bevetni? Inkább az, mint ez... persze, ha elfogadja... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: nagyon sajnálom... :cry: De nemsokára vége lesz és boldogan mentek haza!!!

Vindo: Rugó nagyon cukor, igazi legény a falon! :-) Jól látom, h sokat világosodott a haja?

Sense: sajnálom, remélem, egyszeri eset volt ez az éjszaka :-((

Viranka: hát akkor nincs több ötletem... Én a húgod helyében biztos Rád, egy kétgyerekes, sokáig szoptató anyukára hallgatnék, ha már van egy a közelben és segíteni is akar, de ő tudja...

Móni: stramm csaj vagy ;-) Képet okvetlenül tegyél fel!

Tündi, Viranka és többiek: aranyosak vagytok, köszönöm! Ádi már szinte teljesen rendben van, enyhe hasmenése van, és rosszalkodik ezerrel (virágtépés, hiszti), úgyhogy oké. ;-) Sanyi is eléggé rendbejött, de neki érzékeny a gyomra, sokáig szenved vele, ha fáj. Elég ronda vírust kaphattunk el, még szerencse, hogy Ádó ennyivel megúszta. Én még délelőtt elég vacakul voltam, csak aludtam volna, meg valami migrén is társult napokra a dolog mellé, most szimplán csak erős hasmenésem van. Remélem, gyereknapra rendbejövünk teljesen, hogy menni tudjunk vhová.

Kaqk: Emma valami gyönyörű! :-)

No, próbálok fürödni meg KRESZ-feladatokat megoldani :lol:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Heni, megnéztem Áronkát (végre az új gépemen tudok ilyeneket nézni), hát valami zabálnivaló a videón!!! És nagyon édes az ásítás a végén! :-)

Kép
Kép
irina

Móni
sajnálom, h nem jött össze a tali végül. Még jó, h a hazaút jobb lett...buszozás nem egyszerű.

Regi
Remélem már jobban vagy. Anyud nem kapta el ugye?
GYED igen szerintem nem akkora érvágást csináltak, a legtöbb ember már most is visszamegy dolgozni 2 év után. Itt csak azzal lesz gond, amikor egymás után szeretnék a babákat. Mert az nem jön ki....
Nem vagyok ám olyan kitartó, most inkább mégis úgy altatom, h mellé fekszem.

A többi betegeskedőt is sajnálom...:( mindenkinek jobbulást. Lilla nem lett beteg. Másnapra már nem volt lázas. Viszont elég nyűgös. A másnapot végig sírta szinte. És azt hiszem a foga jön. Néha akkor is sír, ha ráharap valami ételre.
Ahogy észrevettem hátul és potyognak a könnyei. Meg kívülről próbáltam neki nyomogatni és akkor is sírt...meglátjuk, a szájába nem tudok benézni.

Nagyon cuki Gegi meg Zsozsi.

Meryke
Még szerencse, h apának nem lett baja :( remélem a kocsira sem kell ráfizetnetek.

Vindo
:( nyelvvizsga, de ne add fel nagyon közel voltál, ha most belehúzol legközelebb tuti meglesz.
Kutatást elvállalod végül? Szerintem el kellene, főleg, ha olyan jól fizet és érdekel is.

Niki
Nagyon szorítok, h még picit maradjon babuci bent.

Dettyk
Jajjaj Lilla is sérti a fülem nagyon néha.

Emma nagyon helyes.

Ami az időt illeti érdekes, mert eső itt sem nagyon volt, viszont hideg az van de rendesen. Ma nem esett jól lent lenni, főleg hogy még az eső is fújt.

Ruhák: egy két szűkebb darabot kivéve (felső :lol: ) minden jó volt rám, most megint nem :lol:

Áron, Fruzsi, Zsófi és Bercó nagyon édesek. Szopizós lavóros nagyon édes.

Hisztivel kapcsolatban én is a nem figyelek rá taktikát igyekszem választani. Ami ugye teljes figyelemvesztést igényel, már hogy ő úgy érezze és a 20. próbálkozásnál nem könnyű megvalósítani, de igyekszem. Ha nem vészes továbbra is terelek.

Ágica
A te lányod ilyeneket is tud. Te vagy az első aki írt apa ellökést. Csak mert kérdeztem, mert nálunk is van és más nem reagált rá. Ti mit csináltok ilyenkor vele?
Gratula foghoz!

Engem is megviselt a verés és sztem semmit nem ért. Nem attól lettem jó. Én nem szeretném Lillát, de talán kézre csapás belefér. De inkább felemelem a hangom, ha olyat csinál, mert azért a nem veszek róla tudomást nem működik, ha egy másik gyereket bánt, meg a jajj ejnye bejnye sem hiszem, h hatásos lehetne.
Dettyk igen látom megint egy húron pendülünk :) vannak iker tesóid????

Kakq
Hurrá!!!

Mesi
:( :( pedig már kezdtem reménykedni, h javul a helyzet.
Amúgy Regi ötletéhez társulva én ezt próbálgatom Lillával, h apa elviszi kicsit minden héten. És akkor kettesben vannak. Persze nekem könnyebb mert egy cseppet kevésbé akaratos és még egyedül van ....:?

Rugó a kis kőműves :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

amúgy tudom eltűntem kissé, de megint hideg frontos vagyok....:( olyan rémesen sz@rul vagyok 2 napja, h az nem kifejezés. Fejgörcs, nincs étvágyam. Ha éhes leszek és eszek utána gyomrom rossz...:( remélem hamar elmúlik.
Lilla hiszti hangulata is változó, délelőtt sokat hisztizett, du meg minden ok volt.
Velem is sokszor van probléma, sajna vagy nem annyira egy húron pendülünk. Ha én nyűgösebb vagyok ő is. Ha igyekszem türelmesnek maradni és jobban figyelni rá, érdekes módon ő is kevesebbet hisztizik.

no megyek, mert aludni kellene, holnap megyünk szüleimhez. P ha minden igaz maratonozik vasárnap.
Lilla már be van sózva 2 napja mama, cica, papa, Bájint van :)
Már ma is nekiindult volna gyalog 1x :)

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Újabb rekord: Fruzsi este egy maratoni szopi után elaludt, be a kiságyba, és fél hatig aludt 8) Alakul a dolog, el sem hiszem, hogy végre a saját ágyában alszik, én meg hozzá tudok bújni Apához :wink:
Vendég

Köszönöm a tanácsokat, folyamatosan próbálunk mindent.
És a boszitopik működik! :wink: Nálam mondjuk úgy, hogy ha leírok valamit, annak mindig :shock: az ellenkezője történik.

Mivel nem akarom elkiabálni magam:
Nem írom le, hogy tegnap, miután kipanaszkodtam magam, Zsozsi nem aludt el mellettem a kanapén, nem vittem át az ágyába, miközben Gegi nem aludt a saját ágyában, és Zsozsi nem aludt 2,5 :!: órát, és azt nem is együtt Gegivel, és Apjával nem tudtunk kávézni, és nem tudtuk nyugodtan megnézni a Walle-t vagy Wall-e-t vagy mit.
És egyáltalán nem töltődtem fel ettől. :wink:
És azt sem írom le, hogy Zsozsi nem aludt éjjel jól. :wink:

Úúúúgy szeretem a képeket, amiket feltesztek. Emmácska igazi kiscsaj!
Bercó meg hogy megnyúlt. Jaj, a lányoknak! :D

Viranka! Másolat elég!

Miléna??????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Alakul ez! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: :lol: Örülök, hogy Ti is alakultok! :)

Jaj, van valaki, aki gyűjti a Sparos törp-pontokat? Van 12 pontom, de nem fogom beváltani, szívesen odaadom valakinek. Meg azt hiszem van négy felesleges törpünk is, ha érdekel valakit, azt is szívesen elküldöm :)

Meg esetleg van valaki, aki libero pelenkát használ, de nem gyűjti a vonalkódokat? :wink:
Vendég

most csak Panndi :9
milyen törpjeid vannak? met pár még hiányzik :)

:arrow: B. mászna fel :)

KépKép
viranka

Szép Reggelt!

Olyan édesek a képek és tényleg mennyit változnak napról napra :D

Itt kunfehértón iszonyat hideg van. Petrát 7-kor felzörögte az apja a zokni keresésével kicsit sem kaptam idegrohamot :? Most meg kint van az udvaron és folyamatosan vau vau-zik de igy is aludt el :lol:

Fleur
: Az az igazság hogy ha pl fekszünk egymás mellett az apjával és észre veszi hogy összeért a kezünk rohan és sír és szedi le rólam az apja kezét.Egyenlőre nem csinálunk ellene semmit előbb utóbb változni fog szerintem vagyis nagyon remélem :roll: :)

Mesi:
Drukkolok hogy minden sikerüljön! :)

:arrow: Petrát összeszedem

Kép

Kép
agica1126

viranka: Törppicúr, Okoska, Törperős, meg van valami törp egy kék valamivel a kezében, fogalmam sincs, az ki lehet :)
Vendég

Jó reggelt!

Túl egy szörnyű éjszakán, tegnap nem kakilt Áron, igy egész éjszaka nyomott :shock: még mindig sehol semmi :evil:

Panndi jaj de jó, az én gyerekeim nem rendelkeznek ilyen génekkel :cry: Péter 10 hós koráig kelt szopizni éjszaka, remélem Áron nem fogja követni példáját.

Emese :D na majd csak!

Fleur én ugyanezeket a tüneteket produkálom 2 napja, lehet tényleg csak a front?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, mi reggel hat óta fenn :shock: :?
A reakciókkal majd akkor jövök, hogyha a csodálatos baba elaludt.

A nyelvvizsgára kérek azért felülvizsgálatot, mert a normál szóbeli része 78% lett, a labor meg 20 pontból 2 :shock: És ezt azért kicsit kevesellem :roll: Sz...ul sikerült, de azért ennyire talán mégsem. Ha már három pont lenne, meg is lenne az egész.

Bocs, hogy mindig erről beszélek, de annyira idegesít.

G. most egy kisebb fellépésre ment. R. közben felpróbálta a cipőjét. Így teszek egy cipős képet, bár nem a katonai bakancs szerepel rajta. A pizsamája rosszul van begombolva rajta.

Emese, örülök, hogy alakul a dolog.

Törp-ügyben és amatőr vagyok :oops:

Kép Kép

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

viranka, közben lett egy Törppapa is :)

Heni: nálunk nincs éjjel kaja, szigor van :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi csak gyorsan átfutottam amit írtatok.

Niki!
Nagyon sok+++++++++.

Rólunk:
Gyerekek jól vannak.
Ezerrel házat keresünk,sajnos a szomszédék
házáról le csúsztunk.
De nem adjuk fel. :)

Na ennyire futotta gyerekeim felfordítják a szobát.
Azért dobok mindjárt 1-2 képet.

A képek szuperek! :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A ritka pillanatok egyike amikor a két gyerek egyszerre alszik.
Kép
Kép
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

kaqk: Emma nagyon édes :)

horcsog: tesók :) Együttalvás nálunk is kincs :)

indo: Rugó :) Zsófi is mindig a papucsomban járkál :lol:
Vendég

Na, R. fél 11-ig húzta, így most felszabadultam.

NIKI???????????????????

Heni, lehet, én lemaradtam valamiről, de milyen csomag és milyen futár jött hozzátok? :oops:
Péterke hogy van pocakilag?

R. néha két-három napig nem produkál, de látszólag semmi baja. Ami viszont tuti meghajtja, az a szőlő, elég belőle pár szem. Szőlő-fiú :roll: Persze imádja.

Tünde - Domi a lépcső tetején :D

Anikó - egy kalappal a vizsgához. Azért igyekezz ám sűrűbben jönni :wink:

Móni - akkor pihenjétek ki magatokat :wink: JÓ étvágyat a cseresznyéhez.

Sense - rossz éjszaka :?
R. is ezzel szokott boldogítani. Ha filmet néznék, valahogy megérzi, és felkel közben vagy 3-4 alkalommal. Ha kinn tanulok vagy olvasok a konyhában, bezzeg alszik, mint akit leütöttek :shock:

Kaqk
, micsoda képek! Szerintem a másodikon a legszebb Emma :D

Irina - na, hogy állsz a tesztekkel?
Hát igen, logikus, hogy Ádi ilyen kis ügyesen beszél, elvégre az anyjának is köze van valamennyire ezekhez a dolgokhoz :wink:
Csak tudnám, hogy R. mit fog majd csinálni a legügyesebben? Lehet, a kérdőívszerkesztésben és a interjúzásban hamar profi lesz.

Lehet, hogy világosodott R. haja a naptól. Nem hajlandó sapkát hordani, a madzagosat is kioldja. Biztos kiszívta neki. Én is ilyen voltam anno, minden nyáron olyan kis szőkés.

Fleur - Lilla jó lehetett, mikor elindult magában :D Kellemes rokonlátogatást akkor.

Hát, a kutatás témája olyan rettenetesen nem érdekel, de hát ha fizetnek érte, akkor lelkesedek az oktatás és a demográfia kapcsolatáért.

Ágica - Gábor is így keresi a zoknijait :evil: :evil: :evil:
És soha nem talál semmit. Van kb. három hely, ahol a ruhák lehetnek (fogas, fehérneműs polc, hajtogatott ruhák vagy vasalatlan) - nem képes a fejében tartani a rendszert :idea:

Amikor mi összébb bújunk, akkor R. inkább odafurakodik harmadiknak, és őt is meg kell szeretgetni. Úgy látom, nem féltékeny. Igaz, mikor számára kedves embereket lát meg, néha vadidegeneket is, csak a nyomát látom, úgy otthagy :roll: Néha nem is keres órákig :roll:

Hörcsög - egy kalappal a házkereséshez. Hogy csúsztatok le a kiszemelt portáról?

Panndi - igen, a cipő-próbálás nagyon vicces :roll: G. leginkább annak örül, hogy R. most már nem csak az én magassarkú cipőimet próbálgatja, mert azokért odavan.

Bármelyik napszakban képes odahozni nekem egy párat, amit fel kell vennem, és csodálja. Ja, és ha harisnya van rajtam, azt is imádja, ölelgeti :roll:

Szóval nem árt, ha egy kicsit erősíti a férfias vonalat is. :lol:

Na, akkor mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Zsófi egyik reggel fogta a bőröndjét, közölte, hogy hintacsúszda, és elindult az ajtó felé :lol:

Kép
Vendég

Hmmm. De mi lehetett a bőröndben, ami szükséges a csúszdázáshoz? :shock: :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Panndi, akartam írni, hogy van az ismeretségi körünkben két olyan baba is, akik ugyan kicsit fiatalabbak a mi gyerekeinknél, de szinte semennyi hajuk nincsen. És lányok. Vsz. szőkék lesznek később.
Zsófi hozzájuk képest egy kis Sámson 8)

Kép
vindolanda

vindo: kirakó :lol:
Vendég

Netezés közben megettem egy tábla narancsos-kekszes Boci csokit :roll: :oops:

Megint sikerült hülyeségekkel oldalt kezdenem :roll:

Kép
vindolanda

vindo: :lol: :lol: :lol: Azt mondták a múlt héten a lányok, hogy nem is igaz, hogy nincs haja :roll: Na de pl Zsozsi meg Szeli mellett tényleg nincs :shock:
Vendég

Ja, akkor értem :idea:

:lol: Az tényleg kell hozzá :lol:

Kép
vindolanda

Senki nem lehet tökéletes :wink:

Nekem sincs sok hajam, mégis milyen tuti pasi a Gábor 8) Nem azon múlik :wink:

Kép
vindolanda

Halihó, Lányok!
Fleur: magamban én is arra jutottam, amire Te, hogy nem lehet ésszerűen az új rendszer szerint gyerekeket egymás után vállalni. De azért remélem, nem ez lesz pontosan, mert igazából az a rendszernek jó, gazdaságilag mindenképpen: az anya így nem tölti ki feltétlenül a teljes gyedes időt otthon, egyszer esik ki a munkából, nem többször. Talán csak úgy lesz, hogy a tgyás-gyed-időszak kivétel legyen. Mert a 2 év az inkább a jogosultságot akarná az eddiginél is jobban szabályozni (hiszen a tgyás és a gyed nem jár alanyi jogon, csak a gyes), de ha én elmentem szülni és kaptam, és utána ismét gyereket akarok, akkor hadd ne kelljen már megint 2 évre visszamennem dolgozni. Ez abszurd elvárás lenne (pl. lehet, hogy mi sem akarunk még egy évet várni a következő próbálkozással, így meg...)

Vindo: a fellebbezés remek ötlet szerintem. Nagyon gyanúsak az arányok valóban. Az meg teljesen érthető, hogy zavar, én hetekig paprikás hangulatban járkálnék. A laboros dolog esetében amúgy arra gondoltam, hogy ha mégsem működne a fellebbezés, csak olyan nyelvvizsgára menj, ahol valóban laborkörülmények között csinálják a szóbeli azon részét.
(A nyelvvizsga amúgy tényleg nem tükröz semmit az ember nyelvtudásából, legalábbis abból, hogy miben erős-gyenge. Nekem pl. a magyarról angolra fordítás lett messze a legjobb, amiből a legbénább vagyok azóta is, és a szövegértésem szolíd lett, amiből a legjobb, és a nyelvsuliban az összes elővizsgán maximális lett. Meg az is rejtélyes, ugyan miért kap az ember a szóbeli társalgás részére 5-ből 3 pontot a szövegértésre, amikor minden kérdést megértett és reagált rá...? :shock:)
Rugó édes a bakancsokban ;-)

Hörcsög: két álomszép gyereked van! Nyugodtan nyakon boríthatsz minket a képeikkel! :-)

Kép
Kép
irina

sziasztok!
már megint új oldalt kezdtetek... ha vmi kimarad bocsi :)

Panndi!
ha nem gond igényt tartanánk a Törppapa kivételével mindegyikre :oops: mert nálunk törpdili van :)
múltkor ovistársak bevitték a minikékségeket :9 nekem haza kellett bicajoznom B-vel és a miénket bevinni :) még házikót is csináltak az óvónéni segítségével :)
csúszda+börönd :) :) éjszaka de jó :)

Mesi!
akkor "nem " kívánok Nektek ilyen rossz napokat :wink:

Ágica,Fleur!
ez Míránál is megvolt,Bálint is elkezdte :) rosszul van kispasi ha az apja átölel :) veszi el a kezét rólam,közénk furakszik és bújik hozzám,apját löki el :) majd kinövik :)

Hörcsög!
csak megtaláljátok álmaitok házát :) jó h. írtál :) gyerekek édesek :)

Irina!
Ádó szövege :) :) nem semmi kispasi Ő is :)

Vindo!
csoki :lol: :lol: de megéheztem :) ne aggódj Rugó is elkezdi :) akkor meg visszasírod azt h. alig dumált :) nem lesz fél percig sem csend :) max. ha alszik :) vagyis Mírából kiindulva :)

nálunk megvolt az ovis évzáró ünnepség :) Míra szokás szerint hozta formáját,Bálint is élvezte,elején még ült a széken,aztán ölbe,végül már nem lehetett visszatartani :) neki is mennie kellett a gyerekek közé :)

:arrow: kigúvad a szemem az éhségtől :) :)

KépKép
viranka

viranka: nem gond, ne viccelj :) Elküldjem? Pontok nem kellenek?
Fruzsit már lehet meitaiba menni? Kell majd vele mennem Pestre vonattal, nem babakocsiznék, ha nem muszáj :roll: De ő nem kicsi még hozzá?
Vendég

Törpök:
Nekünk van 3 duli-fuli, egy hókuszpók, egy aki palacsintát süt..ezeket tudom ajánlani..csere is érdekel.. :lol: pl: törppapánk és okoskánk nincs! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, lányok, ez kezd olyan lenni, mint amikor általános iskolában kitűzőkkel, levonókkal meg match box-okkal (hogy kell írni) csereberéltünk :lol:

Viranka, kösz a biztatást, de néha eléggé elkettyenek. Most amúgy sem vagyok jó passzban, és mindig kombinálok, hogy biztos valami baja van, azért ne beszél.

Irina, neked is kösz :wink: Hát, nem tudom, mi lesz. Egyelőre fellebbezek, aztán meglátjuk.

Kép
vindolanda

kaqk: a palacsintásért és a duli-fuliért cserébe küldenék egy Törppapát és egy Okoskát, ezekből túltengés van nálunk :)
Vendég

Most nézem, összesen három Okoskánk van :)

A pontok senkinek sem kellenek?
Vendég

vindo: jah, meg lutra albumba való matricás csere-bere is volt :lol:
Vendég

Panndi: ok akkor pü-ben küld a címet..és megy a palacsintás és duli-fuli. Szupi lesz okoska meg törppapa

mindjárt reagálok csak épp moccachino..( hogy kell ezt írni) gyártok a családnak!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Emma gyönyörű! :)

Fleur! Úgy tűnik, rajtam kívül senki nem lett itthon beteg! :)
Ezt a 2. babás dolgot nem értem. Azt akarják, hogy 2 gyerek között is dolgozzunk 1 évet??? Itt nem áll fenn az a szabály, hogy ha gyed miatt nincs meg az 1 év, akkor jár a gyed rendesen??? (Én így gondolnám logikusan.)
:lol: Én meg visszatettem a cumiláncot, ugyanis 2 éjjel semmi baja nem volt, aztán meg kezdődött az óránkét kelés, sírás, cumikeresés... :roll: Most éjjel inkább előkerestem, és feltettem újra a hálózsákjára... Majd csak leszokik a cumiról... nagyon függő... :? megint... :roll:
Így most nem is tudtam külön aludni, de ezt folytatni szeretném, mert a lánccal simán fog aludni! 8)
„még az eső is fújt” ? :lol: (bocsi, ezen jót nevettem!)

Itt egyébként most már zuhog. Két napig itt is szimplán hideg volt. Nincs is kedvem kimenni... :?

Nálunk volt már rá példa, hogy Szeli levette a kezemet Apáról (vagy fordítva), de ennyi. :) Ja, és akkor is vissza szoktam tenni! Ebből nem engedünk! Mi így 3an vagyunk 1! :)

Panndi! Jól alakul az alvás! :)

Mesi! :lol:

Heni! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, a Lutra album :D

Gábor élete cseréje volt, a mai napig emlegeti, mikor egy Modern Talking-os jelvényt elcserélt egy matchboxra a harmadik szomszéddal 8)

Kép
vindolanda

Rugó közben fél 11 óta alszik :roll:

Kép
vindolanda

Vindo! Jól teszed, fuss még egy kört! +++++
Rugó :lol:

Panndi! És akkor mit csinálsz Fruzsival éjjel, ha ébred??? :shock:
:lol:

Hörcsög! Édesek! :)

Kép

Kép