Sziasztok Lányok!
Hű, csak kapkodom a fejem és olvasok, mint egy jógyerek
Nomi! Hű, nem nagyon jók ezek a kilátások, 4 hónap és bébiszitter… tényleg szurkolunk, hogy a párodnak összejöjjön valami jó munka! Azt azért jól teszed, hogy nem idegeskedsz! 30 fok? Uhhh… mikor volt itt annyi… mondjuk a napos őszt is szeretem, ha az lesz, én nem bánom! Szuper, h megvan a teljes kelengye.
Vivi! Akkor túl vagy a védőnőn, az a lényeg. Úgy néz ki, hogy a lényeges infók (nagy részét) nem tőle fogod megkapni…Sebaj!
Evita! De jó neked, hogy már ilyen jól érzed a babó mozgását!
Böbe! Neked is gratula az első rúgásokhoz!
Már én is nagyon várom, de addig még kell aludni párat…
Andi! Tündéri pici lányod van…bekukkantottam a blogodba is, na ott is vannak ennivaló képek!
Szandrii! Sajnálom, hogy nem volt teljes élmény a lagzi, de az a fő, hogy nem fáztál meg! Hú, a frontérzékenység nagyon dög tud lenni. Amúgy én is úgy gondolom, hogy még mindig jobban jársz, ha beveszel egy fájdalomcsillapítót, mintha vég nélkül szenvedsz.
Ami a támogatásokat illeti, én azt tapasztaltam, hogy nem kötik az ilyesmit az orrodra. Én is csak hosszas keresgélés után bukkantam rá és le is leveleztem az OEP-pel, nehogy félreértsem és pofára essek…
A párom sem szereti a sütőtököt, de így, leves formájában neki (is) bejön, mert a pikáns-fűszeres íz más karaktert ad neki.
Kismamatornára szeretnék járni, mert a mozgás hiányzik. Most eseti jelleggel kocogok (de csak lassan és finoman) és nagyokat sétálok gyorsabb tempóban. De a terhestorna más jellegű mozgás, elvileg a szülésben is segít, azért is érdekelne. Nézegettem én is helyeket, de még nem jártam túl alaposan utána. A Klinikán is van heti 1x, az is egy alternatíva nálam. Én a Klinikára járok dokihoz és hozzánk viszonylag közel is van, ezért. Jó ötlet ez a Zsebibaba, majd megnézem magamnak én is.
Nagyon szép pocak! Ééés a vonalzód is jó lett!
Maumackó! Szia Neked itt!
Menion: tényleg no komment, hogy milyen emberek vannak…
Gyevacska! Szia Neked is!

Igen, tényleg közel vagyunk! Időnként átutazunk Bonyhádon, ezentúl azt hiszem, emlegetni foglak Téged/Titeket (babanet)

A Te vonalzód is tetszik! Pénteki UH-hoz megy a drukk, hogy megmutassa magát a bébike!
Tényleg, Ti mikor álltok/álltatok neki beszerezni a babaholmikat? Én néha „bevadulok” és pl a babakocsit már megvenném, de igazság szerint jövő év elejére tervezem. De ez van, ha az ember lánya leül a net elé…

Hvégén meg babaruha börze lesz. Még gondolkozom, hogy kimenjek-e (ruhákat azért fogok kapni, előbb talán megvárom azt, utána listázom, hogy mi kell még).
Érdekes ez az alvás dolog. Én rengeteget tudnék aludni, de mostanában egyre többször fordul elő, hogy éjjel három-négy körül felébredek és nem tudok visszaaludni, vagy csak nagyon nehezen.
Én jövő héten megyek dokihoz, konkrétan endokrinológushoz. A pajzsmirigyemre szedek gyógyszert és azt ellenőrzik, hogy elegendő-e. Remélem, hogy jó lesz az eredmény! Bár úgy tudom, hogy a babának már a saját pajzsmirigye is működik a 13. héttől, addig igazán fontos, hogy az enyém jó legyen (és eddig jó volt...), de majd akkor leszek nyugodt, ha látom a vérvétel eredményét!
Szép estét, nagy alvás mindenkinek!