Akik voltak uh-on,meg jó eredményt kaptak kombinálton stb ahhoz gratula,nem írom név szerint,csak gyorsan olvasgatom fórumot,nehezen bírom meleget,szédelgek,kislány is nyűgös,éjszakázunk,most alszik így kicsit írok...
Fogászat,ekg:már mindkettőt hamar "letudtam",egy fogam amúgy is letörött,tehát esedékes volt fogászat,ekg-n is gyorsan túlestem,első vérvételes beutalókor,kaptam ekg-ra is háziorvostól beutalót,előrelátó voltam, ne a nyári szünetben,melegben
Szerintem nincs időhöz kötve,védőnő mondja,hogy menjél el,az a lényeg,hogy be legyen írva kiskönyvbe...Szemészetre szoktak még küldeni,ha valaki szemüveges,vagy kontaktlencsét hord.
Úgy látszik mindegyik babonát,megfigyelést pont fordítva hallottam,illetve nálam is fordítva volt...
Kevés rosszullét,pattanásos bőr-első baba fiú lett,második sok rosszullét,sima bőr,nem volt pattanás kislány, most a harmadik kevés rosszullét,sok pattanás,eddig lányt mondtak uh-on(helyesebben szólva nem látszott kuki,de más sem...),szóval még bárki lehet...majd kiderül,érdekes uh óta lenyugodtam,örülök,hogy egészséges,jól van,most már mindegy ki lesz...
Ha érdekelnek mindenféle megfigyelések,babonák,ezt olvastam, de ez is olyan,hogy 50% mindenre az esély vagy bejön,vagy nem...
http://velvet.hu/poronty/2009/06/11/az_ ... nyt_varsz/
Bettike83: Nekem is görcsölget a hasam, de nekem minden terhességnél szinte havonta előjött,sőt olyan erős görcseim voltak,hogy jobban fájt,mint a vajúdás,mégis minden rendben ment...Már hozzászoktam bár kb 2napja alig bírtam menni,de attól még ugyanúgy sétáltunk babakocsival Noémivel,nem foglalkoztam vele, hogy fáj(legalábbis próbáltam elterelni figyelmemet)...Minden nap szedek magnéziumot,ez kicsit segít...
Nyufó: aranyos lehetett a kislányod

Sok szót mond már?
Nekem olyan furcsa,hogy Levi 1évesen már beszélt Noémi pár szónál tart,minden gyerek másként fejlődik
Afp: hétfőn megyek vérvételre,nagyon meglepődnék,ha jó eredmény jönne ki,fiammal 0,7mom volt ami alacsony de határeset,a másik érték meg magas volt,első babát várva egyik reggel arra ébredtem,hogy csörög a telefon doki hívott,hogy rossz lett az eredmény azonnal menjek be hozzá,megnézett uh-on,kaptam beutalót genetikai tanácsadásra...Egész délelőttömet ott töltöttem,féltem,izgultam baj van,erre behívtak megkérdezték,hogy hívnak hány kg vagyok,hány hetes terhes stb,erre mondták nem javasolják magzatvízvételt,minden rendben(uh-ot sem csináltak semmit...).
Ebből tanultám második babánál,mondtam (másik orvoshoz jártam),ha rossz az afp-m nem megyek el genetikai tanácsadásra,megkérdeztem mennyi lett 0,5még alacsonyabb,elmentem egy 4d-re megnézetni,minden ok-e,jó volt a kombinált is,be lett írva kiskönyve,hogy saját felelősségre nem mentem el gen.tanácsadásra...
Ezek után nem fogok megijedni,ha alacsony lesz afp,tehát nem megyek sehova(bár most 3.doki van,nem tudom mi a protokoll nála...),max majd még egy 4d-re bár most azt sem tervezem,ha minden rendben...
Egyébként azt olvastam,az alacsonyabb afp lányra,a magasabb fiúra utal,mármint a normál határon belül is,végülis relatív mi a magas,de tény,hogy a 0,7magasabb,mint a 0,5mom.(egyébként 0,7-0,8alatt mondják alacsonynak)
Ezt csak azért írtam le ha valakinek esetleg nem lesz jó afp értéke, nem kell nagyon megijedni,lehet csak rossz időben lett levéve,vagy bármi apróság is lehet oka...ha minden más rendben van...
Nlzs:Jó a kép amit felraktál pocakodról,teljesen ilyet érzek én is,mikor bekeményedik méhem,mivel elég vékony vagyok,nekem is látszik,meg teljesen érezhető a dudor,szerintem semmi baj,nincs vele

Egyébként kicsit kellemetlen érzés,de elmúlik
Most már egyre jobban érzem babát olyan jó,persze még csak este fekve,figyelve