Jó reggelt!
Csupa jó híreket kaptunk

A vérömleny teljesen felszívódott, megszűnt a leválás, mint szép és jó, ahogy annak lennie kell

Jó alaposan végigmutogatta Picúrt, és ő is azt mondta, hogy ez a gép nem a legtutibb, de nagyon fiúnak néz ki

Mondta, hogy na akkor most lehet fellélegezni

Láttam a doki arcán, hogy ő is megnyugodott - eddig nem is nagyon UHozott, mindig csak a leválást nézte, hogy mekkora, meg hogy azért dobod a szívecske, de most olyan átéléssel magyarázta nekünk, hogy mi micsoda

Tök jó volt látni, hogy ő is velünk örül
Ja és nem kell tovább feküdnöm, hanem fokozatosan felkelhetek és egyre többmindent csinálhatok, de persze csak kíméletesen! Ha bírom gond nélkül, akkor február közepétől vissza is mehetek dolgozni!
Niki! Tök jó, hogy nálatok is minden OK

Nem mondom, hogy na majd legközelebb megtudjátok a nemét, mert engem is megölt a kíváncsiság amíg nem tudtam

Apropó: mikor voltunk babamozizni Emmával, akkor láttam, hogy már csinálnak olyan UHot, ami csak arra megy, hogy megmondják a nemét

Nem átfogó mozizás, csak arra mennek, hogy mi van a lábak között
Maki, örülök hogy nálatok is minden rendben!
Álmok - Bibar, nálam a tied nyert

(bár Poci ma éjszakai sztorija erős versenyben van

) De a többieké se semmi

Nekem "mocskos" álmaim voltak már az utóbbi időben, de megvan rá a magyarázat: december eleje óta el vagyunk tiltva egymástól Apával

Na de most ez a tilalom is feloldódott
Emma! Én anno amikor Emmával

voltam terhes, csak sima testápolóval kentem magam, és nem volt elég. OK, tudom, hajlam kérdése is, csak azért írom, mert nem elég hidratálni a bőrt, hanem fokozni kell a rugalmasságát, hogy tudjon nyúlni, úgyhogy a sima hidratáló testápoló helyett én most mandulaolajos, E vitaminost haszbálok, ami táplálja is

Baromira nehezen szívódik be, ahogy Bibar is írta, de remélem ez legalább annyiban segít majd, hogy több csíkom nem lesz mint ami már eleve megvan
Nálunk anno én jártam a védőnőhöz, aztán a szülés előtt egyszer kijött, meg utána is. Nagyon rendes nőci, most amíg feküdtem, kijött, de megintcsak én megyek majd szülésig ha minden okés.
Edi, remélem ma nyugisabb napod lesz
Bibar, már mindjárt mész Te is

na meg az eredmény is hamarosan megjön! Szuper!!!
Poci, nálunk is Apa a napokban érezte először

Jaj olyan jó ez
Dodó! Vigyázz magadra! Szerintem nincs olyan terhes nő, aki ne esne el pocakkal

Nekem alapból baj van az egyensúly érzékemmel lépcsőn (nagyon alacson a vérnyomásom) - na ez pocakosan brutál
Jelentem: kimaradt az éjszakai pisi, úgyhogy jól aludtam
s most megyek reggelizni