A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Jo reggelt Csajok!

Ma igazan koran van, oraval ebredtem, nem magamtol, meg tudtam volna egy kicsit aludni, csak mennem kell a konyvelohoz. Remelem mindenki jol aludt, nalam ossz 5 pipi volt, es egy jo nagy marhasagot almodtam, iskola helyett elmentem Ganxsta Zolee-hoz, ahol az uj zold pizsamajat mutogatta nekem, aztan meg meseltem neki meg a haverjanak, hogy nekem baboca van a pocakomban, erre ok megkerdeztek, hogy de kiskutya??? Istenem ekkora marhasagot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy drukk a mai uh-osoknak...Edi Neked pedig mar csak par nap es megkapod a vegleges megerositest, hogy Botika csucsul a pocakodban.

Emma: nem tudom, hogy milyen volt Finnorszag, arra mar nem emlekszem..de biztos szep lehetett, csak azt tudom, hogy ott voltam, de nem ertettek a nyelvem, hiaba magyaraztam, hogy pedig nyelvrokonok vagyunk.

Dodo: na jol megjartad, csak ovatosan a lakasban is, bar ez barkivel es barhol elofordulhat, latod meg a labad sem kell kitenned.

Itt tovabbra is zuhog az eso, mar 3. napja, szep napot Nektek Lanyok!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Jó reggelt!
Titeket megelőzni képtelenség! :lol:
Bár én is tudnék még aludni, de hát Lizy nem. Lényeg hogy csak egy öklendés volt reggel, aztán abba is maradt. Reggel tök észrevehetően kifeküdt arra az oldalra Manócska, ahol volt a kezem! :)

Mára nincs semmi program, férjem megy egy barátnak segíteni lakást felujítani negyed 10-től. Igy mi Lizyvel kettesben leszünk!
Változatosság kedvéért esik a hó! De még fujja is mint állat....igy séta nem valószínű hogy lesz.

pocak!
Nemsemmi álom! :lol:

d.dodó

Sziasztok!
Csak gondoltam amíg megiszom a kakaóm, addig írok. Meg olvasok. Drukk a mai uh-soknak!!!Ki megy ma????
Hű, poci, micsoda álmok!!Én is álmodtam, de nem emlékszem mit. Engem a férjem és az álmai borítanak ki. Már sokadjára álmodja azt, hogy Erik köztünk fekszik, és én ráfekszem, és rángat kegyetlenül, és beszél hozzám, hogy ráfeküdtem a gyerekre, és menjek arrébb.Ma éjjel egész komolyan ráncigálta a karom, úgyhogy pici pofonocskákkal ébresztgettem, hogy hahó, ez nem lesz jó.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodo: gondolom olvadoztal, amikor Manocska a kezed ala kuszott.
Hany centis ho van nalatok?
Ha minden jol megy mara megalszik a tejem, figyelj csak, mikor jo allagu az aludtej, vagyis milyennek kell lennie, hogy az jo legyen a turofozeshez?

Niki: ti mar tettlegessegig fajultok...aszta.. micsoda remalmok...mintha a parod is terhes lenne, regisztrald ot is aztan majd jon meselni kozenk az almairol, mert pont beleillik a bandaba ugy latom.

Lanyok elkoszonok, mert indulnunk kell, majd jovok.
Puszi mindenkinek :D :D :D :D :D
pocaklako

Niki!
Gratula a betöltött 16. héthez.
Nemsemmi álmai vannak a párodnak.

d.dodó

Poci!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szép jó reggelt mindenkinek :wink: !

Tegnap este kb. 7 órától feküdtem, mert bekeményedett a pocak, és fájt is :( , úgyhogy már nem jöttem. Picit még most is fáj...
Most végig aludtam az éjszakát, csak reggel 6-kor pipiltem :wink: .
És most korán itt vagyok :D !
Émelygés persze most is van, de (egyelőre) nem vészes, remélem nem is lesz rosszabb ma már, és akkor talán ehetnék is rendesen :oops: .

Edi, szerintem az kuki, biza :wink: :wink: :wink: ! Más mint Luna képén, de szerintem azért mert Boti oldalról van, Luna babája pedig alulnézetből. De hát úgyis nemsokára pontot teszel a bizonytalanság végére :wink: !

Tegnap akartam még nektek az orrdugulásra írni, hogy kismamák is használhatják (én is szoktam néha) az AquaMaris orrspray-t! Ez nem vegyi anyagokat, hanem tengeri sót tartalmaz, nyugtatja az orrnyálkahártyát, és kidugít, tisztít, és akár gyakrabban is használható mint a többi orrspray! Gondoltam segítek a párotokon is ezzel az ötlettel :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Poci!
Hát nagy hó van. Bár január 11-én mikor visszajöttünk még nagyobb volt, és akkor gyönyörű volt, mert a fák zuzmarásak is voltak, igy minden tök fehér volt....mindjárt megpróbálok képet keresni róla. Azóta olvadozott egy kicsit, de most ujra esik.
Aludtej olyan (ha van savó, öntsd le róla, és össze kell keverni), mint egy higabb tejföl..vagy inkább joghurt.

Kár volt örülnöm, hogy egy öklendéssel megusztam....előbb megéreztem a wc illatosító szagát, és már hánytam is! :?

d.dodó

Maki!
Sajnálom a pocifájást! Magne B6-ot nem szedsz??

d.dodó

Jó reggelt :-)
óóó nem idegeskedek, csak meglepődtem, hogy micsoda kuki van kérem 12 hetesen már.... Maki igazad lehet, hogy szemből van azért nem annyira kitűnő, bár szerintem rendesen látni kellene.... :S
Na már csak 2 nap és kiderül.... teljesen izgatott vagyok... :D:D:D
Vendég

Jó reggelt!
Csupa jó híreket kaptunk :D A vérömleny teljesen felszívódott, megszűnt a leválás, mint szép és jó, ahogy annak lennie kell :P Jó alaposan végigmutogatta Picúrt, és ő is azt mondta, hogy ez a gép nem a legtutibb, de nagyon fiúnak néz ki :P Mondta, hogy na akkor most lehet fellélegezni :D Láttam a doki arcán, hogy ő is megnyugodott - eddig nem is nagyon UHozott, mindig csak a leválást nézte, hogy mekkora, meg hogy azért dobod a szívecske, de most olyan átéléssel magyarázta nekünk, hogy mi micsoda :P Tök jó volt látni, hogy ő is velünk örül :D
Ja és nem kell tovább feküdnöm, hanem fokozatosan felkelhetek és egyre többmindent csinálhatok, de persze csak kíméletesen! Ha bírom gond nélkül, akkor február közepétől vissza is mehetek dolgozni!

Niki! Tök jó, hogy nálatok is minden OK :) Nem mondom, hogy na majd legközelebb megtudjátok a nemét, mert engem is megölt a kíváncsiság amíg nem tudtam :oops: Apropó: mikor voltunk babamozizni Emmával, akkor láttam, hogy már csinálnak olyan UHot, ami csak arra megy, hogy megmondják a nemét :shock: Nem átfogó mozizás, csak arra mennek, hogy mi van a lábak között 8)

Maki, örülök hogy nálatok is minden rendben! :P

Álmok - Bibar, nálam a tied nyert :lol: (bár Poci ma éjszakai sztorija erős versenyben van :lol: ) De a többieké se semmi :shock: :lol: Nekem "mocskos" álmaim voltak már az utóbbi időben, de megvan rá a magyarázat: december eleje óta el vagyunk tiltva egymástól Apával :oops: Na de most ez a tilalom is feloldódott 8)

Emma! Én anno amikor Emmával :wink: voltam terhes, csak sima testápolóval kentem magam, és nem volt elég. OK, tudom, hajlam kérdése is, csak azért írom, mert nem elég hidratálni a bőrt, hanem fokozni kell a rugalmasságát, hogy tudjon nyúlni, úgyhogy a sima hidratáló testápoló helyett én most mandulaolajos, E vitaminost haszbálok, ami táplálja is :wink: Baromira nehezen szívódik be, ahogy Bibar is írta, de remélem ez legalább annyiban segít majd, hogy több csíkom nem lesz mint ami már eleve megvan :?
Nálunk anno én jártam a védőnőhöz, aztán a szülés előtt egyszer kijött, meg utána is. Nagyon rendes nőci, most amíg feküdtem, kijött, de megintcsak én megyek majd szülésig ha minden okés.

Edi, remélem ma nyugisabb napod lesz :wink:

Bibar, már mindjárt mész Te is :wink: na meg az eredmény is hamarosan megjön! Szuper!!! :P

Poci, nálunk is Apa a napokban érezte először :P Jaj olyan jó ez :D

Dodó! Vigyázz magadra! Szerintem nincs olyan terhes nő, aki ne esne el pocakkal :roll: :oops: :lol: Nekem alapból baj van az egyensúly érzékemmel lépcsőn (nagyon alacson a vérnyomásom) - na ez pocakosan brutál :lol:

Jelentem: kimaradt az éjszakai pisi, úgyhogy jól aludtam :D
s most megyek reggelizni :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Örülünk a jó híreknek! De azért még most is pihizz amennyit tudsz, ne nagyon emelgess....
Ja, és gratula a kisfiuhoz!!!

d.dodó

Én meg asszem nem várok péntekig a telefonálással, hanem ma kérek időpontot......ugye nem nagy hazugság, ha azt mondom 15 hetes vagyok? :lol:

d.dodó

Barbus
jaj de jó,nagyon örülök nektek :lol: :lol: :lol: jöhet a boldog pocakosodás :lol: mocskos álmok nekem is vannak,ugy nálunk sincs szex :oops: :oops: nem is lesz még egy darabig :oops: :oops: jaj annyira jó lehet most neked hogy megnyugodtál,talán a héten már én is megnyugszom :wink: :wink:

Dodó
én is szoktam előrébb füllenteni :wink: :wink:

Mamaki
jaj szegénykém,pihizzél sokat ilyenkor :oops: :oops:

Edi
ezen a héten szinesedünk,kiderül és kész :lol: :lol: :lol:

na most megyek sétálni a manóval,majd alvásidőben jövök :wink: :wink:

bibar

Barbi
szupeeeer hírek :) Nagyon örülök, bár nem akarok menőzni, hogy megmondtam előre 8) 8) 8) 8) 8) meg azt is, hogy kisfiúúúú 8) 8)
Én vagyok a kivétel, Én még sosem estem pocakosan, remélem nem is fogok :D:D:D

Én most Meme-vel álmodtam, ami vicces, mert nem is találkoztunk még, de valószínű a tegnapi megérkezett kúponok miatt, annyira örültem neki :D:D:D

Meme
Álmomban kislányod lett... :oops: :oops: :roll: nem direktbe csináltam, csak egyszerűen puncis volt. Találka volt, valami Pocaktali és előbb értem oda, mintha Nálatok lett volna... és rohantál kifelé, és kiabáltad, hogy Edi Edi képzeld kislány... :roll:
Majd a következő kép már valami park volt, ahol ott volt a párod is, meg a klassz kék babakocsitok, és benne rózsaszín takaróval egy édes csöpp lány, olyan kis angyalarcu, tünemény....

"Mocskos" álmok, háááát jah... majd, ha lesz Apa bepótolom a lemaradást, bár amikor a fiamat vártam, ugye detto dobbantott Apuci, így 5 évig nem volt senki az életemben, és bírtam, de azért remélem most nem leszünk ennyi ideig egyedül... :roll: :roll:
Vendég

Dodó, sajnálom, hogy téged utolértek már megint a rókák :oops: !
Engem csak kerülgetnek, de az is bőven elég...
Folyamatosan szedem a Magne B6-ot, korábban 3x2-t szedtem, és kb. 1 hete már csak 3x1-et. De ilyenkor, ha fáj a pocakom beveszek egy nagy (500 mg-os) magnéziumot, vagy egy felet, és persze pihizek, mára már jobb is, már csak kicsit érzem.

Jajj, Barbuss úgy örülök, hogy végre fellélegezhettek :D !
Gratulálok a kis fütyishez :lol: :lol: :lol: ! Fiút szerettetek volna amúgy is, ugye? (Tudom, mindegy csak egészséges legyen...de azon túl?)
De azért tényleg csak óvatosan továbbra is, vigyázz magatokra!

Bibar, aranyos vagy, persze pihizek (sajnos néha már unom a sok pihenést :oops:, és megértem ezért Barbusst is ), de már jobb a pocakom sokkal :D !
Húúú, ebbe a nagyon hidegbe (nálunk -10 fok van) is kimentek sétálni??? Brrrrrr, én bármennyire is beöltöznék, kb. 10 perc után már megfagynék :oops: !
Amúgy nálunk már október óta nincs szex :oops: , és még egy jó darabig nem is lesz talán, aztán meg már lehet, hogy nem is akarom majd nagy pocakkal, de csak kibírjuk valahogy, mindent a kis drágánk érdekében 8) !

Anikó

Kép
mamaki73

Ugy tűnik a tegnapi nappal aláírták a szerződést!!! MEGVETTÉK A SAAB-ot! Drukkokat kérünk, hogy mielőbb elinduljanak a munkák, és párocskám is kaphasson munkát!

d.dodó

Sziasztok lányok! Micsoda álmokról van itt szó :D Most végre én is jól aludtam, 11-től 9-ig :D Párom nagyon rendi volt, nem szólt reggel, elvitte Benit a bölcsibe! Képzeljétek tegnap el kellett mennem a háziorvoshoz, fél négy után ott voltam (fél négytől van rendelés és ketten voltak előttem) gondoltam, négyre végzek (egy recept és egy táppénzes papír kellett volna). Egyébként fél négy felé szoktam menni a bölcsibe (nagyon közel van a háziorvoshoz), most gondoltam, négyre érek oda. Hát fél hatig vártam a dokinál, senki nem engedett volna maga elé :twisted: , már a sírás kerülgetett, és hiába telefonáltam a bölcsibe, hogy később megyek, nem vette fel senki. Szörnyű volt, a gyerek persze utolsó (férjem hatig dolgozik, nagyszülők pedig nekünk vidéken laknak), úgy rohant elém a folyosón, hogy mindketten sírtunk :cry: , annyira nagyon rosszul éreztem magam. De muszáj volt kivárnom a dokit, mert tegnaptól elfogyott a szabim és táppénzre kellett mennem, amit ugye csak aznaptól írnak ki és ugye én még szedem a Merckformint az IR miatt és az is elfogyott, kellett a recept. Utána szólt a doki, hogy máskor telefonáljak előre, hogy jövök és majd előre behív, mert hiába kértem, nem engedtek maguk elé, mondanom sem kell, hogy csupa nyugdíjas, pletyiző vár előttem. Na, bocsánat, hog yilyen hosszú voltam, de szörnyen érzem magam a bölcsi miatt :roll:

Barbuss, nagoyn örülök, hogy eltűnt a hülye hematóma, úgy tűnik, hognálunk is felszívódott már :wink: Én majdnem hét hetet feküdtem, Te is kb. ilyen sokat, nem? Amikor én felkelhettem, na, akkor pár napig kb. öt métert tudtam menni, mert nagyon elfáradtam, de most már mindent bírok :wink: (szex mehet nálatok? mert nálunk még mindig tiltólistás :oops: ) És de jó, hogy visszamehetsz még dolgozni (már ha Te is szeretnél), engem nem engedett vissza a doki :roll:

Kép

Kép
bébike4

MAmaki, neked nincsen hasmenésed a magnéziumtól? ha én is érzek valami feszülést vagy keményedést, akkor pezsgőtablettát szoktam inni, de abban is olyan sok a magnézium, hogy utána mindig hasmenésem van (gondolom az izomlazító hatástól)

Dodó, nem találom a túró rudi receptet, amit leírtál, pedig annyira ínycsiklandó a képen :roll:

Kép

Kép
bébike4

Holnap reggel megyek AFP-re, szerintetek éhgyomorra kell menni?

Kép

Kép
bébike4

bébike!
A recept a 69. oldal közepe táján van.

d.dodó

Bébike
Én is leálltam most a Magne B6-ról, mert bíz elkezdtem szédülni, és hasmenés is rámtört egyszer.... Na de durván 3X2 szedtem, a rózsaszínezés miatt, de az már hetekkel ezelőtt volt, azóta semmi baj nincsen :D:D:D koppkopp Szóval most picike pihit tartok :)
Vendég

Megjöttünk terhesgondozásról.Szerencsére nem voltak sokan, de mivel orvos sem volt, így egy óra alatt végeztünk. AFP-t nem vették le, majd csak hétfőn, mert még korán van.Hát ennyi.
Összefagytunk, Riki itt alszik a babakocsiban a szobában. Olvasok vissza.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dóri ,megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bébike, de sajnálom.Én nem tehetek róla, de útálom az öregeket. Nagyon undok, bunkó népség. Na jó tisztelet a kivételnek, de nagyon nem szeretem őket. Kértem is Danit, ha ilyen leszek lökjön a busz elé. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Most próbálnék UH időpontért telefonálni...meg van adva hogy 8-9-ig lehet meg 11-12-ig. Naná, hogy 3 foglalt jelzés után magától lerakódik a telefon..... :evil:

d.dodó

Jelentem, hogy éjszaka nem kellett felkelnem pipilni...viszont reggel?!! :D

Barbuss: Gratu a kis kukishoz! :) És,hogy elmúlt a haematoma! :D Szuper!

Én az AFP-re éhgyomorra mentem...

Emi

Emi

email4
Budapest

Éhen akaroook halni, basszus.... Reggeliztem 1 kis szelet pirítóst 7-kor, de mostanra mindjárt kilukad a gyomrom :D:D:D:D tízóraiznom is kell úgy érzem :) :D

Ma paradicsomos káposzta lesz fasírttal by City Food.... hááát nem is tudom :S:S
Vendég

Hú Edi, ne is mondd!!!!Most falom a tarjás pizzát. :lol: :lol: Aztán etetem a gyereket is.Szép sorrend mondhatom. :oops: :oops:
F0ú, meg anyukám hoz mignont.Csajok, én meghalo2k a sütiért most
.,,,

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Juhééééééééé!!!! Van időpontom (bár olyan "távoli").
Február 15-e, reggel 9:00!!!!

d.dodó

Niki
nyamm, pizza..... nem értem mi van velem:P Az édesség most már nem csúszik, de emlékszem rá, mikor nem is kicsit csúszott minden nap :D:D:D:D
Vendég

Dodó
remek :-) a fő, hogy van, az már alapból is szuper :D
Vendég

Én is éhes vagyok már....ma csak sajtos ketchupos tészta lesz...azt Lizy is szereti, és apácska meg nincs itton!

d.dodó

Dodó, köszi, megkeresem :)) Éljen az időpont, nincs is az olyan messze!

Niki: ma már Te is töltöd a 16 hetet, ez még korainak számít AFP-nél? mert én holnap megyek, remélem nem túl korai! Hát igen, én sem akartam írni, de a rendelőben én is baromi ideges voltam, tuti, hogy ezek az öregek minden héten ott ülnek órákat receptért meg minden apróságért, azért láthatták, hogy babát várok és még mondtam is, hogy a bölcsibe kéne mennem :twisted:

Én tonhalas spagettit csinálok :D iimádom a tonhalat

Kép

Kép
bébike4

Bébike, nekem azt mondták, hogy a 16. hét végén menjek, legyen közelebb a 17-hez, mert fals eredményt hozhat.Ahány ház, annyi szokás ez is. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bébike, most, hogy mondod 1x-2x nekem is volt hasmenésem, de amióta csak 3x1-et szedek nincs ilyen, de amikor beveszem a nagyobb dózist, akkor sajnos valóban hígabb a "termés" :oops: .
Nem is gondoltam erre, hogy a magnéziumtól lehet!
Nagyon sajnálom a háziorvos-bölcsi eseteteket :cry: ! Szegénykék :( !!!
Én sajna nov. óta táppénzen vagyok, eleinte odatelefonáltam, beszéltem az asszisztenssel, és tök rendi volt, mondta, menjen nyugodtan a férjem, nem kell kivárni a sort, majd ő kijön, vagy ha nem jön ki, kopogjon be a párom. Most meg már nem is telefonálok, 2 hetente megy szegény férjem a táppénzes papíromért, de már megismerik és csak minimális a várakozás.
Tényleg nem is az ott tanyázó nyugdíjasokkal kellett volna ezt egyeztetned, hanem esetleg ahogy nyílt az ajtó lecsaphattál volna esetleg az asszisztensre :? ...vagy nálatok nem így megy? Bocs, ne érts félre nem okoskodni akartam, ráadásul te tudod, milyen volt a szitu.

Anikó

Kép
mamaki73

Niki, ezzel az AFP-vel is most jól felhúztam magam, mert nekem, miért is ne, 15+3 hétre adott időpontot a doki asszisztense :? !
Nagyon mérges leszek, ha nekem is azt mondják menjek vissza később, hiszen ők hívtak akkorra :evil: ! Nekem sajnos nem egyszerű itthonról a közlekedés, mindig a férjem hoz-visz minden vizsgálatra :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Niki: gratu a tegnapi jó hírekhez!!! Majd megmutatja magát a Babócátok, a lényeg az, hogy minden rendben van!
A párod is átérzi milyenek az álmok terhesen :)

Poci: ez az álom?! Viszi a Tiéd is a pálmát! :D

Maki: sajnálom a keményedést, pihenj sokat és sok-sok magnézium!
A tengeri sós orrsray jó, én a Fluimare-t használom és azóta nincs orrvérzésem sem, teljesen jól kitisztít, nincs vagy csak kevés orrdugulás. Szóval én is csak ajánlani tudom!

Barbuss: ezek ám a jó hírek! De jó, de jó!!!!! Örülök, hogy minden okés!! És gratu Zalánhoz!! :D

Dodó: remélem, nem ütötted meg magad nagyon! Valóban a súlypont most máshol van, mint megszoktuk, én is folyton el akarok esni itthon. És ahogy Barbuss is írta, nálam is még hozzájön az alacsony vérnyomás, katasztrófa tud lenni. Bár ha jól értettem, Nálad a fő gond az volt, hogy megcsúszott a szőnyeg (vagy lábtörlő?!) alattad. :(

Edi: 2 nap? Nem holnap mész UH-ra?

Csipetnyusza: igen, 1 zsömit és 2 dl tejet kellett megennem, meginnom az AFP előtt, vércukrot is néznek ilyenkor. És pont egy órával előtte kellett elfogyasztanom, mint hogy leveszik a vért.
Szerencsére csak 2 kémcsővel vettek, a legelső vérvételem a 8.hét körül az valami nagyon brutál volt, mert 9 kémcsővel vettek le. Szédelegtem is rendesen. Most ez nem volt vészes.

szex: mi is tiltó listára kerültünk még a kezdetek kezdetén és azóta is tart sajnos. Biztos ezért jönnek az efféle álmok is

Bébike: érthető, hogy kiakasztott a sok-sok várakozás és hogy nem értél oda Benikéért. Tényleg csörögj oda legközelebb, adnak gondolom időpontot. Az én házi dokimnál is így van és nem kell várni. A sok ráérős nyugdíjas nem veszi nagyon emberszámba a másikat, tisztelet a kivételnek. Ők ott jól érzi magukat, társaságban vannak és ők a legfontosabbak, mert a tisztelet kijár a koruk miatt - gondolják ők. Múltkor a nődokinál engem is megszóltak a idősebbek, hogy protekciós vagyok és azért mehettem be. Persze nem nekem mondták, hanem jó hangosan, hogy halljam. Nem tudtam szó nélkül hagyni és rámutattam a kiírt telefonszámra, hogy legközelebb jelentkezzenek be telefonon és akkor őket is időre fogadják, ehhez még protekció sem kell. Brrrrrr
Nem sok ember tiszteli egyébként a kismamákat, mindenki a saját problémájával van elfoglalva. Pl. egy bevásárlóközpontban simán nekem szoktak jönni, megy mint egy birka, mert elkapja a vásárlási láz és nem törődik vele, hogy ott állok. De volt már párszor, hogy lánykámat is kupán vágták a kosárral. Ilyenkor tiszta anyatigris tudok lenni.
Én kedden voltam AFP-n, pont csipetnyuszának írtam az előbb, hogy nekem cukorterhelés miatt kellett enni a vérvétel előtt pont egy órával 1 db zsemlét és 2 dl tejet. Esetleg nem tudsz rákérdezni? Mert úgy látszik, ahány hely, annyi szokás, mert sokan közülünk írták már, hogy éhgyomorra kellett menniük. Ja, és nekem még annyit mondtak, hogy be kell töltsem a 16.hetet és utána menjek.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Itt szerencsére nagyon előzékenyek a kismamákkal. Engem már multkor előreengedtek itt a boltban:).

d.dodó

Köszi a jókiviket :P
Igen, kisfiút szeretnénk :) Már kaptunk egy ígéretet erre vonatkozóan, csak rá akartunk erősíteni :wink:

Edi, akkor remélem nem is fogsz esni :wink: Nekem ez az egyensúly dolog kiakasztó :? Pedig egyébként nem vagyok "defektes", meg sportoltam versenyszerűen, stb. Mondjuk a vérnyomitól van, de akkor is ciki :oops:

Dodó! Megy a drukk a párodnak!!! :) Szuper, hogy megvan az időpont!

Bébike! Sajnálom, hogy így alakult a házidokis vizit :( Szerintem szívbaj nélkül kopogj be legközelebb! Én még decemberben vittem Emmát gyerekdokihoz. Leültünk, ki akartuk várni a sorunkat, erre behívott és doki és leszúrt, hogy miért nem kopogtam be :wink:
Igen, én is kb annyit feküdtem... Hú de jó, hogy már nem kell :oops: Persze a fokozatosságot megtartom, de már a tudat is sokat számít :wink: Kb 2,5 hónapra megyek vissza. Nem bánom, sőt. Ráadásul talán már meglesz az új ember addigra, és akkor nagyrészt betanítok, a többit meg megosztjuk :) Meg azt tervezem, hogy csak 6 órába megyek vissza, és majd kiírunk annyi napot, amennyivel így kevesebbet leszek.

Magnézium: tényleg hajt :?

AFP: én is éhgyomorra mentem... Én úgy tudom, hogy mindenhol betöltött 16. hét kell :roll: Pont ez az a vizsgálat, aminél nagyon nem mindegy, hogy mikor veszik le a vért :roll:

Gábor szokta mondani, hogy az öregség nem erény, hanem állapot :? Nem vagyok tiszteletlen velük, de azért én sem szeretem ha visszaélnek a "helyzetükkel" :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Most hívott a főnököm, mondtam neki, hogy mi a szitu. Tökre örült, és nagyon rendi volt: mondta, hogy igyekszik úgy intézni, hogy addigra meglegyen az új ember, és akkor tényleg csak betanítok meg annyit csinálok amennyi jól esik, és persze mehetek kevesebb órában, ahogy bírom, na meg ha kell, akkor akkor dolgozhatok itthonról amikorcsak úgy érzem :D Hú de jól esett :) Na ezért tepertem, hogy ide vegyenek vissza szülés után :wink: kár, hogy a fizu messze nem olyan jó mint a hozzáállás :? Na de minden nem stimmelhet :lol: Nem vagyok én telhetetlen :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Manorka, hogyhogy csináltak neked cukorterhelést is? Van vmi spéci oka, vagy ez csak kórház függő?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Kép Sziasztok lányok :D !

jelentem mééég élek én is.... :? de olyan hasfájás gyötör napok óta már megint,hogy az ágyból nem tudtam mostanáig felkelni.... :?

na mindegy,megpróbálok hozzászólni a témákhoz....

Pisi: nálam csak lefekvés előtt elviselhetetlen....aztán közölni szoktam a babóval,hogy anya már aludni szeretne....(éjfél körül...)
ugyhogy hagyjon most egy picit békén...aztán legközelebb már hajnal 4-5 körül megyek és aztán kb.:egy óráig nem tudok visszaaludni....utána meg alvás van kb.:10-ig.....

ha hagy a baba...mert már most olyanokat rugdos hogy vergődök tőle az ágyban.... :lol: :lol:

Álmok: hááát :oops: belőlem egy szexmániás állat lett.....minden nap van szex,hétvégén többször is.....éééés ha mindez még nem lenne elég álmomban össze-vissza flörtölök ééééés egyebek ....... :oops: fűvel-fával.......... :oops: :lol:

Gratu mindenkinek a megnyugtató eredményekhez.......!!!!!

megy a drukk a maiaknak :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Barbi, nálunk is így volt.Annyira imádtam a melóhelyem, megbecsültek, és rettenet nehéz volt otthagynom, de mondták várnak vissza,stb. Erre a válságnak hála, átszervezték az egészet. A részlegemet megszüntették, a főnököket lecserélik. Igaz az én státuszom marad, és a helyettem felvett csaj a főnök szerint "nem ér a közelembe sem" és csak határozott idővel van, de az új főnök csak őt fogja ismerni. Ha elégedett lesz vele, engem vissza se vesz, csak a kötelező időre. Ááááá nagyon betett ez a válság. :cry: :cry: :cry:
Maki, én igazán nem tudom hogy van. Úgy tudtam én is, hogy kell a kötelezően betöltött 16. hét. De hogy annak még az eleje sem jó, arról fogalmam sem volt. Ha Neked így mondták, akkor gondolom úgy is kell, csak ők értenek hozzá.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hű, bevágtam az egész pizzát és még egy mignont is a biztonság kedvéért. :oops: :oops: :oops: Ennyit arról, hogy 3 hét alatt nem híztam. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja igen, ilyen álmom a múltkor nekem is volt, de szerintem azért mert a fejfájások miatt kimaradt két hét. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hű, ráadásul valami boxoló volt az ipse. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss: nincs semmi spéci oka, itt így szokták. A XV.kerületi Rendelőbe szoktam ilyeneket intézni és ott úgy látszik ez a szokás. Nórival is nézték az AFP-nél. Pedig most nem az én dokim intézte, de ő is rákérdezett, hogy ettem-e, mit és hogy mikor. Mert hogy pont 1 óra kell legyen az evés és a vérvétel között. :roll:
A dokim, aki pedig máshová tartozik, ő is elmondta múlt héten a teendőket. Ő MÁV-os.
Szerintem mindenkinél szoktak nézni vércukrot, csak lehet, hogy itt egybe veszik az AFP-vel?! Nem tudom.
Van egy korongom, amivel a dokik szoktak számolni, hogy hányadik hétnél tartunk, biztosan ismeritek. Egyszer egy kismama magazinban volt benne. És azon is be van jelölve a 16.héthez ez a vércukor. :roll:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Moki! Jó, hogy jöttél! Mitől fáj a pocid? Görcsölsz? Remélem hamar elmúlik!!

Niki, na igen... :? Persze ki tudja mi lesz másfél év múlva :? Nálunk is előszeretettel szervezik át a dolgokat, de eddig az emberkék maradtak, csak a feladatkörök változtak és egyre több lett a munka meg a felelősség :twisted:

Bibar! Most nézem, hogy ugyanabba az általános isibe jártunk! És az osztályfőnököm ott van a közös ismerőseink között :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Manorka
Nem nem, Pénteken délután megyek 4D-re :D:D az még 2 nap :D:D:D:D

Moki
A fő, hogy rendben vagy.... és a kis ribizli is tudatja veled minden nap, hogy jól van :-)))

Szex témához nem tudok hozzászólni, lévén nincs párom, majd egyszer.... :evil: :twisted: :twisted: :twisted: csak ilyenkor szét csap az ideg, hogy basszus a francért kell ennek így lennie....
na mindegy, majd lesz ez még így se... :)
Vendég

Niki
Na igen, ez a munkahely dolog nem kedvező, bár ki tudja... lehet az új főnök sem fgoja elégnek tartani a mostani kollégát, pláne ha a többiek is jelzik majd nekik....

Nálunk most az a szitu, hogy a főnököm nagyon ragaszkodik hozzám, így megpróbálja elintézni, hogy felvegyenek valakit határozott időre, és utána jövök vissza én. Manóseggűvel meg otthon marad Anyu, míg én dolgozom.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: