A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Sziasztok!

Örülök,hogy senki sem szült meg az ünnepek alatt. :D Nálunk is jól teltek az ünnepek,bár tegnap este nagyon fájt a hasam,azt hittem szülünk,de elmúlt.Megmutizom a sok szép pocak láttán én is a sajátomat. :wink: Kép

Mindenkinek Boldog Új évet kívánok!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter szép pocak :wink:

Mi most ilyenek vagyunk:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nálunk felépült a babaszoba!!! De belül még nincs kész. Kész van viszont végre az ágy, mármint az ágyneművel együtt.
Kép
Kép
Puszi mindenkinek és boldog mindenfélét!!! :D

meri

Ja, az ágy a mi szobánkban van. :)

meri

Jaj, lányok, tudom, hogy nem idevágó téma, de van egy nagyon szép állapotban lévő cceresznyeszínű számítógépasztalunk eladó, meg 6 db fiókos cd-tartónk. Ha esetleg tudtok valakit, akit érdekelnek, szóljatok! Köszi. (Kell a hely. ;) )

meri

Pandi!

Neked is jó nagy lett ám a pocakod! :D

Meri!

De szép! :D Nagyon tetszik a rószaszín csoda,ne nekem megint marad a világoskék. :lol: Jó rég írtál te is! Minden rendben? Te is jósolgatsz fájásokat? :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Meri,
Látom hasonló a forgónk :wink: szép lett a szoba! Hogy vagytok?
Vendég

Hello Lányok!

Pandi, Anubias!
Szép nagy pocitok van! Főleg Eszternek! :-) Nagyon helyesek vagytok.

Meri!
Édes a kiságy, ugyanilyen forgót szeretnék rá én is. Ez az a vetítős ugye?

Ma rám is rámjött a készülődési láz, érzi a belsőm, hogy közel van már a "vég" :-) Elrendezgettem a kiságyat, lemértem a helyét a szobánkban, mert ott lesz eleinte, kibontogattam a pelenkázót, kiskádat, elrendeztem a babakocsi belsejét, stb.
Ja, és elkezdtem összerakni a kórházi csomagomat. Biztos, ami biztos. Inkább előbb legyen kész, minthogy akkor kelljen pakolásznom. Mindenesetre elég nagy lett a pakk, a köntösöm meg még benne sincs. :-)

Tegnap elég szarul sikerült az esténk. Elindultunk a Diótörő és az Egérkirály című családi musicalre GYőrbe, majd a bejáratnál közölték, hogy sajnos betegség miatt elmarad.... :twisted: :twisted:
Gondolhatjátok, hogy felforrt az agyvizünk hirtelen! INterneten rendeltük a jegyet egy hónapja, de még arra sem voltak képesek, hogy egy szaros e-mailt dobjanak, hogy ti hülyék ne induljatok el, mert nem lesz ma semmi.. :shock:
Végül is el-vissza 100 km, megvettük a jegyet, nem beszélve arról, hogy Vikike már egy hónapja ezt az előadást várta. Szegényem olyan megértő volt, hogy hát betegek a szereplők, nem tehetnek róla, de azért nagyon szomorú volt, hogy nem nézhettük meg. Persze hozzáteszem pótelőadás egyenlőre nem lesz, szóval futkoshatok visszaváltani a jegyeket.
Vigasztalásul kaptunk egy Cd-t, bögrét, pólót, gyerekújságot. Szóval ennyivel elintézték a dolgot :-(
És akkor azt mondták, hogy mindenhol kihirdették, hogy elmarad, ehhez képest a MInimaxon még a mai napon is ment a reklámja, egy szót nem mondtak arról, hogy elmaradna bármelyik előadás is.
És az interneten is úgy hirdették csak, hogy ha beírom a Google-be, hogy "elmarad a Diótörő....", akkor bejön egy-két oldal, amin valóban van 3 sor erről. De ki keresi így az előadást, hogy elmarad????? RÁadásul olyan honlapokon hirdették, amit én, vagy a párom még az életben nem nézett meg....
Na erről ennyit. Helyette plázáztunk egyet, tekeregtünk, csak az embernek elég keserű marad így a szájíze...

Szép estét! HOlnapra mindenkinek jó bulizást! De csak szolidan!!!:-) :-) :-)

Holnap nem hiszem, hogy jelentkezem, főzök egész nap, vendégeink lesznek! Úgyhogy el leszek foglalva rendesen! :-)

Boldog Új Évet Mindenkinek! (erről a boldogságról az érkező babáink gondoskodni fognak!!! :-) )

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Jól vagyunk, köszi. Az a helyzet, hogy még kari előtt kitalálta apa, hogy mégiscsak megcsinálja a babaszobát (későbbre terveztük, hiszen egydarabig úgyis velünk lesz). Úgyhogy ezzel teltek az ünnepek. Jóféle hulla vagyok. :D A falak állnak, kívülről olyan, mintha mi sem történt volna. Belül is készülget, de egyikünk sem egyszerű eset, tele vagyunk ötletekkel, úgyhogy az picit lassabban halad. :D Majd arról is dobok képet, ha kész lesz. A lényeg, hogy Bia helye megvan, összekészítve a cuccaink, de azért mondogatom neki, hogy nem bánnám, ha megvárná, amíg elkészül a szoba is. ;)
A forgót használtan vettem, mert én is azt néztem ki, mint Panda, de nagyon megtetszett ez, mert ez csillagokat vetít! Viszont ez egy régebbi verzió. Mostanában többen hirdették a vaterán meg a teszveszen is.

meri

Sziasztok!

Eszter, Pandi!

Nagyon szép nagy pocitok van! :D

Katuci!

Sajnálom, hogy elmaradt az előadás! :(
Pakolás: ma rám is rámjött! :wink: Voltunk a dm-ben nagybevásárolni, így minden megvan már, ami a kórházba kell, meg a kicsinek az elején. Valamikor januárban lemegyek a gyerekorvoshoz is, hogy felírja a "kezdő csomagot" Mármint a pecepteket, amik az elején kelleni fognak a kicsinek. Csak nem akarom vinni Petit is, mert nagyon üvölt már a váróban :?

Meri!

Szép a kiságy és az ágynemű is, márcsak Bianka hiányzik belőle, de van még kb 3 hete neki is! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BABÓCÁS ÚJ ÉVET KIVÁNOK!!!!

Kép

Ági
Vendég

Meri,
Az enyém meg pillangókat vetít :wink:
Vendég

Panda, igen, tudom, mondom, hogy én is azt néztem ki először. Csak mivel ez olyan igazi alvós, ezért döntöttem ez mellett végül. ;)

meri

Meri!

Nekem is tetszik ez a forgó,ilyen van Titinek is,csak a pillangós.Ügyi vagy,hogy használtan vetted.Én is használtan vettem a miénket,csak az egyszerűbb,a sima egy dalos kézzel felhúzós.Sok sikert a babaszobához.

Katuci!

Ez tényleg nagyon bosszantó lehetett.Én ilyenkor a gyereket sajnálom a legjobban.Meg persze ki tudja mikor tudsz vele legközelebb ilyen programot szervezni. :roll:

Viki!

Nekem azt mondta a doki,hogy nem írja fel előre,hanem ha megvan a baba,akkor telcsizzünk és egy családtag menjen le a receptekért.Hogy ez miért jobb nekem :evil: ,azt nem értettem,de még azt sem,hogy neki miért jobb!

Mi ma rendeztük be a babasarkot.Mi is együtt fogunk aludni a babával.Tudom,hogy már mutattam az ágyat,de most a helyére került, a nappaliban meg egy bölcső lesz amiben pihizhet majd a drágám. :D Kép Kép

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Szép lett a babasarok! :)
Nem értem egyébként,miért jó, ha szerencsétlen családtagnak (gondolom itt minden doki a férjre gondol) még ezer felé kell rohangásznia abban a 3 napban, amíg a kórházban vagyunk, pláne, ha még meg van spékelve egy "nagytesóval" aki 2 éves, vagy esetleg még kisebb. Én már Petinél is szerencsés voltam, mert felírta előre és kiváltottuk, és minden itthon volt, mire hazajöttünk, kivéve tápszert, mert azt nem gondoltam, hogy kelleni fog, de most tuti iratok, csak hogy legyen itthon. Ha nem kell, majd beviszem a rendelőbe, hogy adják oda annak, aki rászorul. Csak nem akarom, hogy szegény babám 1,5 napig éhezzen, ha esetleg megint később indulna be a tejem! :(
A bölcső is nagyon aranyos kis darab! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!
(Egészség legyen, a többit megvesszük :lol: :lol: :lol: )

Panduska, Nektek holnaptól mehet a drukk?
Izgulsz? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK AZ ÖSSZES KISMAMINAK ÉS BABÁNAK!!!

2008.

NŐJÖN HATALMASRA A POCINK
Kép

PERSZE CSÍKOK ÉS NAGY SÚLY NÉLKÜL
Kép Kép

EGÉSZSÉGES, GYÖNYÖRŰ KISFIÚK ÉS KISLÁNYOK SZÜLESSENEK, PROBLÉMA-MENTES POCAKOSSÁG ÉS CSODÁLATOSAN SZÉP SZÜLÉS UTÁN
Kép Kép Kép

BABÁINK NYUGODTAK LEGYENEK, MOSOLYGÓSAK, MINKET MESSZE KERÜLJÖN A DEPI
Kép Kép

SOK FINOM TEJCSITŐL NŐHESSENEK A CSEMETÉINK
Kép

MINDEKÖZBEN MI CSEPPET SE LEGYÜNK ÁLMOSAK
Kép

KAPCSOLATUNK ZÖKKENJEN A NORMÁL KERÉKVÁGÁSBA A SZÜLÉS UTÁN LEHETŐLEG MIELŐBB
Kép Kép

ÉS A LEGFONTOSABB: EGÉSZSÉG LEGYEN!!!!! (A TÖBBIT MEGVESSZÜK :wink: :lol: )
Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok,

Mindenkinek Kellemes estét és Boldog Új Évet Kívánok.

Most nem tudok jönni, de szerintem megértitek 2 lurkó mellett. Csütörtökön már ujra egyedül leszek akkor már tudok majd netezni.

Rólam csak annyi, hogy szombat este a Tesco-ban azt hittem szülök. Kb 45 percen keresztül 10 percenkénti görcseim voltak. Nagyon megijedtem. Gyorsan hazajöttünk, bevettem 2 Magne B6-ot és lepihentem. Szépen elmulott.
Azt hiszem ez a történet arra nagyon jó volt, hogy megtanuljam sajna nem szabad már egyfolytában sokat mászkálnom. Január 23-a után már megnyugszom. Utána jöhet.

Pandi,Eszter,

Nagyon szépek vagytok pocak terén. Olyan igazi "mutogatnivaló" kis pocakok amin egy deka zsír sincs. :lol: :lol:

Meri,

Nagyon szép lett a babócabirodalom. Tuti jól néz ki a huzatotok, olyan jó meleget áraszt. :lol: :lol: :lol:
Az ünnepek után mi is elhozzuk az ágyat a barátnőmtől, mert még kell rá vennem olyan rácsvédőt és baldachint is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pati,
Jaj de jó hogy írtál :lol: hogy vagytok? Igen holnaptól mehet a drukk nincs több gyogyi, magnézium izgulok rendesen. Ma bepakolom a kórházi csomagomat, de azért örülnék ha kibírnánk még egy hetet. 8-át néztem ki az szimpi lenne, persze majd Dorka eldönti hogy mit akar :D Tegnap este óta görcsöl a pocim megint front lehet :roll:

Eszter,
Szép lett a babasarok :D
Vendég

Mindenkinek:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pati,

Nagyon szépen köszönjük az Újévi Köszöntést. Nagyon tetszik. :-)

Pandi, Anubiás,

szép a pocakotok! Anubias, jó nagy pocikád van.

Pandi,

ez a fölső nemrégen még eltakarta a pocidat. :-) De ennek így kell lennie.

Meri,

örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon cuki a kiságy. De ugye te csak mutogatsz, hogy mit hova kell rakni?
Nekünk is úgy lesz, hogy most felírja a gyerekorvos a cuccokat. És ha megszületik csak el kell érte menni. Miért akarja, hogy kellemetlenkedjetek. Ezt nem értem. Lehetm hogy sok szülő nem fogta fel, hogy akkor lehet csak kiváltani ha a gyermek már megszületett.

Anubiás,

szép a gyerekszoba. A komód az IKEÁS? Azért kérdem, mert mi is vacilálunk, hogy melyik legyen. Szintén az IKEÁn.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Én is kívánok Mindenkinek:

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandika, legyen úgy, ahogy szeretnétek!!!!
Az tuti, hogy végig nem húzzátok ki?

Mi jól vagyunk, moat mosom-vasalom a gyerekruhákat, a kórházi cuccos 90%-ban összepakolva, a gyerekszoba parkettázás+bútorok összeszerelése, stb. jövő hét végén lesz, aztán gyakorlatilag mondhatnám, készen várom a dedet.
Szerencsére, Gordonhoz hasonlóan, nálam ez az időszak probléma-mentes (kopp-kopp :wink: ), azzal a különbséggel, hogy most a keményedések sincsenek, amik vele voltak. Csak a banzáj odabent, ami néha már fájdalmas is :D . De legalább tudom, hogy jól van a fiatalúr. Jan. második hetében csináltatjuk az apasági papírt, akkor van doki és uh-ra is megyek Barna Csillához, lepény-vizitre. Mi még marhára ráérünk :D :D asszem addig dolgozni fogok, mert márciusig megesz az unalom. :? amúgy is híresen türelmes vagyok, mint tudjuk........ :oops:

Viki, anyucid hogy van?

Kép
Kép

mpatr

Dobok egy karácsonyi pociképet is:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket.

Én is kívánok mindenkinek Boldog Új Évet! :D

Vikci!

Igen,az ikeás és szerintem gyönyörű.Van benne anyag,nem az a tákolmány,aminek ha nekidőlsz elferdül :lol: ,az ára nagyon jó, és szerintem nagy előnye,hogy utána is használható,ha már nem kell pelusozni.Könnyű volt összerakni is,úgyhogy én javasolni tudom másnak is. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Pati,
Szép a pocakod! Hát van esély arra is, hogy végig egyben maradunk, persze nem annyi mint másnál, de én úgy érzem hogy nem így lesz. Sokat keményedek, görcsölök pedig most még szedem a dolgokat, nélkülük biztos romlik majd a helyzet és egyszer csak beindul. Ha kész a szoba várjuk a képeket :wink:
Vendég

B. U. É. K.
Mindenkinek Nagyon nagyon nagyon Boldogat....tiszta szívemből kívánom
Vendég

MIndenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt,

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN MOST ÉBREDŐNEK.

Már 2008-at írunk ami azt jelenti, hogy mindjárt szülünk. Én egyre izgatotabb vagyok, várom is és egy kicsit félek is, hiszen tudom mivel jár. De nagyon jó lenne már látni az én kislányomat végre. :lol: :lol:

Remélem mindenkinek jól telt a tegnap este.

A tegnap este nálunk négyesben telt. TV2-n (ez itt a reklám helye) néztük a humort, ettünk, ittunk és az ablakból néztük a tüzijátékozókat. Már este 6 körül elkezdték, és meg sem álltak hajnalig. Gyerekek nagyon élvezték, szinte odatapadtak az ablakhoz. :lol: :lol: :lol:

Pandi,

Neked és Dórka babának nagyon menek a drukkok. :lol: :lol: :lol:
Főleg most hogy abbahagytad a gyógyikat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, és reggel óta nagy pelyhekben hull a hó. (bezzeg karikor nem volt semmi, jellemző :cry: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Köszi :D olyan hihetetlen hogy betöltöttük ezt a bűvös hetet mennyire vártam, vágytam rá... Nálunk is esik a hó de már tegnap óta, minden fehér lehet menni szánkózni, na persze nem nekem. Én lehetek mondjuk hóember az alakommal :lol: :lol: este kölyökpezsit ittam de kár volt sikerült egy utolsó 2007-es vukkot dobnom tőle :? hihetetlen savat csinál.
Vendég

Pandi,

Elhiszem, hogy nagyon vártad ezt a bűvős 36-os számot az előzmények miatt. Most már megnyugodhatsz, bármikor is jön Dorka baba, már szép nagy és érett a kinti világhoz. :lol: :lol:

Gyomorsavval én is kínlódok nagyon, egy hete már csak a buborékmentes ásványvizet tudom meginni,(de azt flakonszámra :lol: :lol: ) mert minden mástól nekem is hányingerem van. Szörnyű érzés.
Amugy mi is csak kölyökpezsiztünk, a gyerekek is és apa is, mi nem szeretjük a pezsgőt. Sosem isszuk meg, még szilveszterkor sem.
Inkább sörösnek mondhatnánk magunkat, persze nekem most semmi. :wink: :wink:

Délután mi is kimegyünk anyuékhoz, ők családiban laknak, hagy élvezzék a gyerekek egy kicsit a hóesést. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Boldog Új Évet Mindenkinek! :lol:

Kép
blani28

Sziasztok Én is mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!Remélem mindenki jól van.
Nekem két napja nagyon aktív a picúr,eddig csak kicsit rugdalozott most meg már mintha bukfencezne egész nap.Kicsit kellemetlen de legalább tudom h jól van. :D
Vendég

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! :)

Pandácska!

Gratula a 36. héthez, mostmár mennek a drukkok! :)

Én átaludtam az új évbe :oops: :oops: :oops: na mindegy mostmár :oops:
Férj csinált Petinek este fél 8-kor tüzijátékot, mert ugye az éjfélit még én sem bírtam kivárni :oops: tetszett neki az is! Meg koccintottunk mielőtt aludni ment Kópé pezsgővel! :) Arra is azt mondta, hogy : anya, ez jóóóóóóóóóóóó. :D

Itt olyan 20-30 cm-es hó van és még mindig esik! Nekem már elég volt bőven, nem akarja valaki elvinni esetleg ? :wink: :lol: :lol: :lol:

Már ettünk lencsét, Peti megevett egy nagy tányérral és azt mondta, finom :D Voltunk nagyot sétálni a hóesésben, kellőképpen hóember formánk lett mire hazaértünk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Pandi!

Én is gratulálok a 36. hét betöltéséhez és izgatottan várom,mikor kezdenek el potyogni az érett egészséges nagy babák babaeső formájában a topicban.Mert lassan elkezdődik ám,és lehet,hogy Dorka is az elsők közt lesz,az előzmények ismeretében. :D Nagyon drukkolok neked,hogy minden úgy alakuljon,haogy te szeretnéd és ahogy Dórinak a legjobb. :wink:

Nálunk is óriási hó van,de már elállt.Én nem is bánom,mert ha véletlen menni kell szülni azért nem árt,ha járhatók az utak. :lol:

Puzsi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Örülök, h. a karácsonyi/ újévi banzájban mindenki egybenmaradt (és nem bújt ki senki sem idő előtt).

Ezalatt az 1 hét alatt amíg nem voltunk nagyon sokat írtatok, nagyon sok szép képet raktatok fel (majd és is fogok).

Hójelentés: nálunk is 20-30 cm-es (szép fehér) hó volt Somogyban, de mire felértünk ide Pestre csak a fekete latyakot láttuk az utak mentén. Egy kicsit lehangoló volt.

Pandi!
Drukk neked, azért jó lenne, ha a kismanód még legalább 2 hétig kibírná bennt.

Eszter!
Nagyon szép a pocid!

Szilveszterről: mi csak éjfélig maradtunk fenn (és kövezzetek meg, de én ittam 3 korty pezsgőt). Tüzijátékról: amikor nekikezdték a pici Márkuci a pocakban annyira megijedt, hogy utána még 10 percig rugdalózott meg csuklott.
(Mostanában nagyon sokat csuklik szegényem...)

Kórházi csomag: én a héten szeretnék nekiállni az összerakásának, apa meg a jövő hétre ígérte az ágy (és a polcok) összeszerelését. (Most már az egész család nyaggatja ezért...)

Na elmegyek aludni mégegyet, jóéjt mindenkinek!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok Lányok!

Hójelentés: itt egy csepp sincs Komárom és GYőr között...

Pandi Gratula 36. héthez és nagyon szép töbek között a Te pocid is :) és örülök hogy rajtam kivül más kiamam is hord halálfejes dolgokat :) nekem is vannak mivel 21 éves vagyok és hát nem cseréltem le azért a ruhatáram mert Anya lesz a Nagylányból :)

Aztán meg Boldog Ujévet Mindenkinek!

Mi is éjfélt megvártuk és alvás :)
Én 2 pohár pezsgőt is megittam egész este...
áfonyásat..boralapú koktélt nem is pezsgőt...mivel az orvosom szerint 2 dl bor vagy egy üveg sör nem árt...szóval ne mhiszem h bűnöztem :)

Megyek mert édesapám ma 52 éves :) viszem a nagyiékhoz :)

Mindenkinek kellemes napot
Vendég

Így szilvesztereztünk tegnap:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

S.O.S!!! Kérdésem lenne. Hátha valakinek van tapasztalata... Bia már második napja ali-alig mocorog, van, hogy beindul, de sokkal enyhébb és kevesebb mozgást produkál, mint szokott. Nektek volt már ilyen? Valahol olvastam, hogy ilyenkor már nem mozognak annyit... Na de mennyi az az annyi??????????

meri

Meri, napi 10 mozgást kell összeszámolnod, ha nincs annyi, irány az ügyelet!!!
(nekem 5 volt, és emiatt lettünk korababák)
Vendég

Köszi, Lafi: napi 10-szer biztos, hogy megmoccan, csak valahogy ez kevesebb, mint eddig, és nem olyan intenzív. Mármint sokkal finomabban érzem: ez is számít?

meri

Sziasztok

Pandi, gratulálok a betöltött 36 héthez : ) hipp- hopp és itt lesz Dóra baba

Meri, én is úgy tudom, hogy legalább 10 X kell érezni; a nap kb. 90 százalékában alszik, és hát egyre kisebb a hely...

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok !

Andi

Kép
danidaniel

:lol: Mióta írtam ezeket a kétségbeesett hsz-okat, azóta folyamatosan ficánkol. :lol: Rendes kiscsaj: mintha meg akarná nyugtatni anyáját!!! :lol: De köszi, lányok, a gyors válaszokat!!!!

meri

Meri!

Én is épp így vagyok ma,mint te,csak az én babám most is nyugis.Folyamatosan mocorog,de kisebb és kevesebb mozdulattal. :? Persze a napi 10-et azért többszörösen meghaladjuk,de én sem örülök.Ráadásul mára elkezdett vizesedni a lábam.A vérnyomásom ok,de azért aggaszt.
Nektek van hasonló tünetetek?Ki vizesedik még? :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, én is ezt érzem, hogy máshogy mozog... Nekem is volt dagadás a héten, de én tudom a konkrét okát is. ;) :lol: 8) (Azért így a 9. hónapban nem semmi volt ez a hét ezzel a babaszhoba-építéssel. ) Ja, akartam már a múltkor is kérdezni: te nem szőkébb voltál???

meri

Meri!

Domi is rákezdett,majd ki ugrik az oldalamon,de most hihetetlenül örülök minden fájdalmas rugásának,mert annyira megijedtem.De igen,másként mozog és szerintem ez valóban azért van,mert már nincs helyük szó szerint.Mert két ilyen kicsi anyuka nem túl kényelmes. :lol: Igen szőkébb voltam,mert melírcsíkok voltak a hajamban,de a barátnőm,aki fodrász úgy megnyírt :evil: (ezt nem egyeztettük előre),hogy alíg maradt hajam,és a szőkeségem is levágta.Ez a mostani a saját sötétszőke színem,ami most duplán előnytelen,mert fal fehér is vagyok hozzá,és most még a bevizesedett elefánt lábaim. :lol: Na azt hiszem most nem vagyok egy bombázó :lol: ,de ha megszülök majd regenerálódok remélem. :D Amúgy én ma egész nap álltam,mert sütit,kenyeret sütöttem és lehet,hogy ez nekem is besegített a lábdagadásban. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Vera!

Valóban ideje a kiságy összerakásnak! :lol: Ne hagyd tovább halogatni. :wink: A kórházi pakkom olyan 90%-os,ha gondolod majd egyeztetünk,ki mit tesz bele,hátha kapunk egymástól tippeket. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

:lol: :lol: :lol: Kiderült a turpisság!!! :lol: :lol: :lol: Végre befeküdtem egy kád vízbe... És mit látok, hogy a kisasszony mozgolódik folyamatosan, de olyan óvatosan, mint aki "lábujjhegyen" csinálja. :lol: Ha nem láttam volna, elbizonytalanodom, hogy egyáltalán őt éreztem-e. :lol: Szóval valószínűleg a nagy építkezésben, rendrakásban, takarításban, ezeket a mozgásokat (szégyen szemre) talán nem is éreztem. :lol: De most a kádban vagy 20-szor mozdult, úgyhogy rövidke félóra alatt túlteljesítette a napi tervet, és most is megállás nélkül érzem. De ez olyan jóóóó!!!!
Apa még festi a szobát, de már csak egy fal hiányzik, annyira jól néz ki!!!! Lennék gyerek!!! :D

meri

Ja, én teljesen össze vagyok csomagolva + egy lista, amiket csak induláskor fogok tudni betenni...

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: