pagika!
[quote="pagika"]M írta:pagikaost már heti szinten taliztok? De jó nektek! Kár, hogy mi olyan messze lakunk. Bár megmondom őszintén, semmi pénzért nem laknék Budapesten. Inkább laknátok ti közelebb...
[quote="pagika"]H írta:pagikaozzánk kedden jönnek a bölcsiből, a jelek: Natali epe, Nikol cseresznye és Noémi alma. Nekem katica volt, jobban tetszett volna mondjuk katica, pillangó és szitakötő változat, de nálunk nem lehetett változtatni. Keresztfiam is ebbe a csoportba fog járni, azaz a csigacsoportba (itt vannak a kicsik) és a jele csiga.

Epe?????????????

Aztán leesett.
Szerintem szép jelek amiket felsoroltál.
Csiga csoport:
Bocs, de nem tudom megjegyezni.

Noémi az "egyke"? Van különbség az ikreknek egymással illetve a vele való kapcsolatukban? (Remélem, érthető

)
tike!
Jóvanmána!

Sokat kellett pótolnom, és már fáradt volt az agyam. Azt írtad, hogy lehet, hogy meghűlt Hédi, mert mezítlábaztad. Ezt sikerült összekötnöm katy76 Petrájával, mondván lehet, hogy egy kis immungyengeség fellép ilyenkor. És ők is bölcsibe mennek.
De azért Hédinek se legyen árpája, jó?
Gratula a Dévény végéhez! A házi feladat nektek már nem lehet probléma.
[quote="tike"]a írta:tikezt is megtudtam,hogy velem miért nem formabedobózik (csak nagy ritkán), apával meg miért megy neki úgy mintha 1000 éve csinálná

Anyától tanul ( mivel velem van egész nap), apával csinálja
Na, ezt nem értem.

kicsidodi!
Tudod mikor vásároltam volna inget Apának úgy, hogy nincs ott!?

Egyrészt mert az ő cuccáról van szó, másrészt meg szeretném látni hogy áll rajta. De a legjobb lenne, ha ő intézné magának sk.
Hülye.

nyuszi81!
Alapvető dolog, hogy egy húron pendüljetek Apával ilyen komoly dolgokban, de ha mégsem, akkor is legalább közelítsenek egymáshoz az álláspontok.
Nehéz egy ügy. Mert minden gyerekhez van egy "kulcs", csak élből a fene se tudja, hogy hol van.

Van, aki egyből megtalálja van, akinek keresgélnie kell egy ideig, és bizony van olyan is, aki "elveszti", és a büdös életben nem találja meg. Ők azok, akiknél abszolút csőd a szülő-gyerek kapcsolat. Ti most keresgélitek Apával, csak nem egyformákat.
Ha nálad nem megy a lefekvés, akkor tényleg csinálja ő, és kiderül, hogy mi lesz.

Rosszabb már nem lehet, gondolom.
Mindazonáltal őket is meg lehet érteni valahol.

A pasik köztudottan nem bírják a sírást, könnyeket, a fájdalmat. Ráadásul ők dolgoznak, és amikor hazajönnek a melóból, akkor nem
nevelni szeretnék a gyereket, hanem egy kis "nyugira" (csendre) vágynak inkább. Ezért is sokkal engedékenyebbek, hárítanak át minden ilyesmit az asszonyra (aki tényleg jobban ismeri a gyereket még ilyenkor), és veszik fel, csitítják el a gyereket, ha sír.
[quote="nyuszi81"]R írta:nyuszi81onmay! teljesen egyetértek veled,ugyanezt mondtam apának,hogy lehet,hogy csak 1 éves a gyerek,de tuti megérzi,ha mi más elveket vallunk és bizonytalanok vagyunk.
Megérzik??? Az nem kifejezés!

Konkrétan képesek visszaélni vele.

Biztos lehetsz benne, hogy már előre parázol a fektetés miatt, pedig még el sem kezdtétek a procedúrát. Nem beléd akarom dumálni, de a tudalatti nagy úr! És Lili is leveszi a dolgot.
kispocok13!
[quote="kispocok13"]s írta:kispocok13zóval azt mondta a gyerekorvos, hogy a legjobb a vérző sebeket azonnal lenyomni, mert ˙így áll el leghamarabb a vérzés.... na meg a hideg cucc, amit Bond is ˙írt.
Én egészen pontosan azonnali, valamilyen hideg cuccal történő lenyomásra gondoltam.
Nekem is így csinálta anyám gyerekkoromban. Nevesítve a kenyérvágó késsel.

Amikor az első ilyen balesete volt Manónak, akkor én is azzal próbálkoztam először, de annyira sírt, és rángatta a fejét, hogy letettem, mielőtt elvágtam volna a tokát.

Helyette letámadtam a fagyasztót, és borsót kapott a homlokára. Nagyon már nem volt hová fokozni az üvöltését, de rugdosni azért még elég jól tudott.

Elszámoltam 10-15-ig, és levettem róla. Pillanatok alatt megnyugodott.

Még 3-4 napig érdekesen nézett ki a feje, de az már smafu volt ahhoz képest, amilyen lenni akart, ráadásul tényleg nagyon szerencsétlenül esett.

(Le is fényképeztük, de a kép nem adta vissza. Szerencsére

)
Azóta már bab, virsli, répa, és zeller is volt az étlapon.
[quote="kispocok13"]A írta:kispocok13zért nekem az a tornaterem-dolog kicsit fura... ott játszanak is meg alszanak is? Nekünk anno ez két külön szoba volt az oviban.
A tornatermi megoldás színtiszta kényszer.

Főtt is a feje rendesen az óvódavezető nőnek. Egy csoportban elvileg csak 20 gyerek lehetne, de még ilyen-olyan esetben ez feljebb tornázható 25-re. Hiperszuper kivételes esetekben pedig a 30-as létszámot is engedélyezik. Na, ezek lennénk mi.

Akkora a túljelentkezés, hogy csontra be van töltve minden hely.
Szerencsére nagy a terem.

Minden ott lesz, és ha tornára kerül a sor, akkor majd lekerítik egy részét, és az áll majd rendelkezésre. Legalábbis ez most az elképzelés, aztán majd kiderül, hogy mennyire lesz így működő képes a dolog.

De ott van még a jóóóóóóó nagy udvar

, illetve egy saroknyira (se) a Rákóczi gimi, és ők kölcsönadják a tornatermüket, állítólag. Ámen!
Jajjjjjjjjj, de kis cselesnek tetszik lenni valakinek!

Így már más! (De azért nehogy ellazulj!

)
A taplót tényleg ne vedd magadra. Bár mérges te is tudsz lenni, nem csak a gomba, bocskorod, kalapod is lehet, pöttyeid is akár, de te nem fán élsz, mint amaz.
(Különben is minden relatív.

A fagyöngyöt is szeressük, pedig valójában élősködő növény.

)
(Érdekesen néznek ki az „í” betűid

)
[quote="kispocok13"]h írta:kispocok13ajmosást mi úgy csináljuk, hogy ül a kádban, és vizes kézzel nedves˙ítjük meg a haját, ugyan˙így samponozzuk és öbl˙ítjük. Nem parázik. (bár Enyémgyerek imádja a zuhanyt, áll a kád mellett és folyatni kell a kezére a vizet, mikor zuhanyzom.)
Egy az egyben nyilván nem igaz, de ha megnézed a többiek tapasztalatait, és elárulom, hogy nálunk sem Manónál, sem Huginál nem volt gond belőle sosem, akkor talán bevillan, hogy mi jártunk babauszira.

. Nem azt mondom, hogy ettől tuti a dolog, de biztos, hogy köze van hozzá.
[quote="kispocok13"]N írta:kispocok13yaraláskor pedig szervezett nekem tortát, nagyon ügyi volt, nem is sejtettem egyáltalán, és becsempészte az ajándékokat is ügyesen.)
De kis ügyes, aranyos!
[quote="kispocok13"] írta:kispocok13szerintem egy gyerek születésénél pl az anyukát ugyanúgy, ha nem jobban meg kell ünnepelni ]
Ez nekem is eszembe jut mindig. A gyerek is tehet róla, hogy a világra jött, de azért az édesanyjának is van benne némi része.

Virágot nem szoktam vinni, köszönetet sem szoktam mondani, de amikor gratulálnak, akkor mindig anyámra hárítom, mondván neki köszönhetem a dolgot.
Ki a tököm tud elleni 38-40 fokban??? Pláne mozogni, és izzadni. Brrrrrrrrrrrrrr......................

boo!
Mármint nyuszi81-re?
Nyugodtan rajta hagyhattad volna a jégkrémet a száján, mert annnyira azért nem hideg, hogy vele együtt nőjön fel.
A fogai miatt meg ne aggódj, annyi féle képpen fognak még állni, mire kihullanak a tejfogaik! (Előtte szerintem nemigen szoktak fogszabályzást csinálni. Passz.

)
Futsz még?
Tény, hogy voltak gázos fazonok az X Faktorban, de nagggggyyyyyyyyyonnnnnnn jó hangok is

! Ferónak bírom a dumáját

, de a Keresztes Ildikó kezdi elveszíteni a szimpátiámat

. Lehet, hogy inkább csak hallgatnom kéne?
Megasztárt nem néztem, de sanszos, hogy inkább ezt fogom.
Ééééééééééééés még egy jóóóóóóóó hosszút írtam szonibabának, de azt sikerült felülgyalulnom, úgyhogy azt hiszem, hogy mindörökre elveszett.
Röviden összefoglalva:
- üzenet ronmay-nek:
- részemről mindig kíváncsi vagyok egy 3 gyermekes anyuka tapasztalataira. Ugyanúgy, ahogy gabi1-nél is. (Aki is hol van????????

)
- kéregetéssel kapcsolatban én is kerültem már hasonló szituba.