A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok!
ma nem sokra jövök,mert hulla vagyok.
végre megvolt a nagy takaritás aztán apa is hazaért aztán közös
progik voltak mostanáig,de apa már ki is dőlt és sztem én is mindjárt
követem,csak Boo-nak akartam irni,h Kiara is retteg a zuhanytól,de
születése pillanatától fogva.
mi úgy mossuk a haját,h a homokozó szettjéből a vödörrel fürcsizik
és azzal öntöm le úgy ahogy van.
nálunk már eléggé rég óta igy mossuk a haját,szóval tökre megszokta.

Nyuszi,pocok!
Lili és Nimród járásához gratula

Nyuszi!
nálunk is pont ez a baj apával,h ilyen téren ő a lágyszivübb sajna
és nehéz megértetni vele,h ez igy nem jó.
de már az alvásszakértőt felvetettem neki és nem találja hülyeségnek.
reméljük nekünk is tud segiteni,mert már kicsit sok ez.

viszont ma feküdtem az ágyban erre Kiara is felkéredszkedett
és ahogy feltettem lefeküdt és elaludt.

Kép
Kép
csibe83

pocok!
brendonban is lehet hálózsákot kapni.

lois!
üdv újra itthon.majd az élménybeszámolót és képeket várjuk.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
mi néztük az X faktort!
sirtam a röhögéstől a sok idiótán.
de az aki a because of you-t énekelte...fú iszonyat jó hangja volt.
de még volt 1-2 akinek brutál jó volt a hangja.
ja és a 7-8hónapos kismama :shock: :shock: :shock:
az hogy fog ezen résztvenni?mi lesz a babával??

Kép
Kép
csibe83

na jól itt ragadtam és persze magamban irogatok.
holnp megyünk Feri atyával beszélni a keresztelő időpontjáról
meg úgy mindenről...
talán apát egy brendonozásra is rá tudom venni még utána :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!
Úgy látszik mindenki félreért (szándékosan v. én nem fogalmazok jól, nem tudom).
Ha azért nem alszik a gyerek, mert az anyját akarja, akkor mehetnek bmilyen alvásszakértőhöz, nem fog csodát tenni.
Amúgy meg tényleg ne kötöszködj, mert felkopogok ha hazajössz :lol:

Dodi!
Tesco-s kéregetős sztori: engem rendszeresen a "szívbeteg gyerekeknek gyűjtünk"-től találnak meg. Mire én mosolyogva közlöm, h köszi, de van a családban, a húgom is az, inkább őt támogatom. Erre mély elnézések közepette el szoktak sunnyogni.

A gyerekorvos, akinek a csecsemők alvásproblémája a szakterülete már jobban hangzik. Nem mintha egy normál alvásszakértő megenné a gyereket, csak nem tudom elképzelni, h mit tudna vele kezdeni.

Nyuszi!
Ugyan, ne mentegetőzz! Nyilván mindenki a tőle telhetőt megteszi, keresi a megoldásokat. Én csak egy vélemény vagyok és amúgy is le lettem ugatva. szóval ne foglalkozz vele(m).
Amúgy biztos Lili is érzi, h apával nem egyezik a nézetetek és mivel a végén úgyis eléri amit akar (kiveszitek vis apa kiveszi) ezért világos, h nem hagyja abba az üvöltést amíg nem éri el a célját (én sem hagynám abba a helyében). Én ilyenkor azt csinálnám, h odamennék hozzá, visszasimizném, elmondanám neki, h éjszaka van, alvásidő, puszipuszi, nayon szertünk, reggel találkozunk, stb. Amúgy Bodzit is így szokta, lefektetni: van egy szöveg, amit mindig elmondok neki (már születése óta) és sztem ebből már össze tudja kapcsolni, h mi a szitu.
Lili sétájához gratula!

Pocok!
Hálózsákot nem tudom milyet keresel, de mi Ikiben vettünk és én nagyon szeretem.
Mivel én nem akarok fogyni, ugrottam a jógás témát

Lois!
Képek, élménybeszámoló?

Boo!
Nem vettem a szívemre, csak jól kibeszéltem az egész bagázst apának :lol:
Amúgy nem szeretem az észt osztani, nehogy azt gondolják rólam, h ez azt hiszi magáról, h mert 3 gyereke van, akkor ő tudja a tutit. Plusz nálunk sajnos mivel a nagyszülőkkel lakunk egy házban, sokminden nem az én szájízem szerint zajlik, így van, amiben nem is tudnék okosat mondani.
Ne legyen lelkifurid, tényleg nincs harag :wink:

Hajmosás-zuhany: próbáljátok ki, h a kádba engedj vizet és amikor már pancsizik, akkor nyisd meg a zuhanyt, nyomd le a víz alá (mármint a zuhanyrózsát, ne Zsirit) és annyira emeld ki, h mint egy szökőkút fröcsögjön a víz, hátha tecc neki. Hajmosást mi sokáig úgy csináltuk a nagyoknak, amikor nem szerették, h felfújt úszógumira fektettük a fejüket. Pont jó szögben voltak, semmi nem ment a szemükbe és mindkét kezünk szabadon volt, gyorsan meg tudtuk mosni a hajukat, leöblíteni.

X faktor: Én azt nem értem, h akinek olyan gáz hangja van, h már én égek tőle itthon, az mi a töknek megy oda? vagy nem hallja magán, hogy gáz? A kismami sztem nagyon jó volt. És az a liba, aki azt hangoztatta, h neki észak, közép és dél olaszországban milyen sikerei voltak, Húúúdenagyon gáááz volt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

pagika!

[quote="pagika"]M írta:pagikaost már heti szinten taliztok? De jó nektek! Kár, hogy mi olyan messze lakunk. Bár megmondom őszintén, semmi pénzért nem laknék Budapesten. Inkább laknátok ti közelebb...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="pagika"]H írta:pagikaozzánk kedden jönnek a bölcsiből, a jelek: Natali epe, Nikol cseresznye és Noémi alma. Nekem katica volt, jobban tetszett volna mondjuk katica, pillangó és szitakötő változat, de nálunk nem lehetett változtatni. Keresztfiam is ebbe a csoportba fog járni, azaz a csigacsoportba (itt vannak a kicsik) és a jele csiga.

:shock: :shock: :shock: :shock: Epe????????????? :shock: :shock: :shock: Aztán leesett. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szerintem szép jelek amiket felsoroltál. :wink:
Csiga csoport: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs, de nem tudom megjegyezni. :oops: :oops: :oops: Noémi az "egyke"? Van különbség az ikreknek egymással illetve a vele való kapcsolatukban? (Remélem, érthető :roll: :roll: :roll: )

tike!

[quote="tike"]B írta:tikeond: Hédinek szerencsére nincs árpája :lol: :lol: :lol:

Jóvanmána! :roll: :? :lol: Sokat kellett pótolnom, és már fáradt volt az agyam. Azt írtad, hogy lehet, hogy meghűlt Hédi, mert mezítlábaztad. Ezt sikerült összekötnöm katy76 Petrájával, mondván lehet, hogy egy kis immungyengeség fellép ilyenkor. És ők is bölcsibe mennek. :roll:
De azért Hédinek se legyen árpája, jó? :roll: :lol: :lol: :lol:

Gratula a Dévény végéhez! A házi feladat nektek már nem lehet probléma.

[quote="tike"]a írta:tikezt is megtudtam,hogy velem miért nem formabedobózik (csak nagy ritkán), apával meg miért megy neki úgy mintha 1000 éve csinálná :idea: Anyától tanul ( mivel velem van egész nap), apával csinálja

Na, ezt nem értem. :roll: :roll: :shock: :shock: :?: :?: :?:

kicsidodi!

Tudod mikor vásároltam volna inget Apának úgy, hogy nincs ott!? :twisted: :twisted: :evil: :evil: Egyrészt mert az ő cuccáról van szó, másrészt meg szeretném látni hogy áll rajta. De a legjobb lenne, ha ő intézné magának sk. :x

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiár ez epe, vér, gyomorsav hármas se lenne rossz :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Hülye. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nyuszi81!

Alapvető dolog, hogy egy húron pendüljetek Apával ilyen komoly dolgokban, de ha mégsem, akkor is legalább közelítsenek egymáshoz az álláspontok.
Nehéz egy ügy. Mert minden gyerekhez van egy "kulcs", csak élből a fene se tudja, hogy hol van. :? Van, aki egyből megtalálja van, akinek keresgélnie kell egy ideig, és bizony van olyan is, aki "elveszti", és a büdös életben nem találja meg. Ők azok, akiknél abszolút csőd a szülő-gyerek kapcsolat. Ti most keresgélitek Apával, csak nem egyformákat. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:
Ha nálad nem megy a lefekvés, akkor tényleg csinálja ő, és kiderül, hogy mi lesz. :roll: Rosszabb már nem lehet, gondolom. :roll: :roll:
Mindazonáltal őket is meg lehet érteni valahol. :roll: A pasik köztudottan nem bírják a sírást, könnyeket, a fájdalmat. Ráadásul ők dolgoznak, és amikor hazajönnek a melóból, akkor nem nevelni szeretnék a gyereket, hanem egy kis "nyugira" (csendre) vágynak inkább. Ezért is sokkal engedékenyebbek, hárítanak át minden ilyesmit az asszonyra (aki tényleg jobban ismeri a gyereket még ilyenkor), és veszik fel, csitítják el a gyereket, ha sír.

[quote="nyuszi81"]R írta:nyuszi81onmay! teljesen egyetértek veled,ugyanezt mondtam apának,hogy lehet,hogy csak 1 éves a gyerek,de tuti megérzi,ha mi más elveket vallunk és bizonytalanok vagyunk.

Megérzik??? Az nem kifejezés! :!: Konkrétan képesek visszaélni vele. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol:

Biztos lehetsz benne, hogy már előre parázol a fektetés miatt, pedig még el sem kezdtétek a procedúrát. Nem beléd akarom dumálni, de a tudalatti nagy úr! És Lili is leveszi a dolgot.

kispocok13!

[quote="kispocok13"]s írta:kispocok13zóval azt mondta a gyerekorvos, hogy a legjobb a vérző sebeket azonnal lenyomni, mert ˙így áll el leghamarabb a vérzés.... na meg a hideg cucc, amit Bond is ˙írt.

Én egészen pontosan azonnali, valamilyen hideg cuccal történő lenyomásra gondoltam. :roll: :wink:
Nekem is így csinálta anyám gyerekkoromban. Nevesítve a kenyérvágó késsel. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Amikor az első ilyen balesete volt Manónak, akkor én is azzal próbálkoztam először, de annyira sírt, és rángatta a fejét, hogy letettem, mielőtt elvágtam volna a tokát. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: Helyette letámadtam a fagyasztót, és borsót kapott a homlokára. Nagyon már nem volt hová fokozni az üvöltését, de rugdosni azért még elég jól tudott. :x :x :lol: :lol: :lol: Elszámoltam 10-15-ig, és levettem róla. Pillanatok alatt megnyugodott. :) Még 3-4 napig érdekesen nézett ki a feje, de az már smafu volt ahhoz képest, amilyen lenni akart, ráadásul tényleg nagyon szerencsétlenül esett. :? (Le is fényképeztük, de a kép nem adta vissza. Szerencsére :) )
Azóta már bab, virsli, répa, és zeller is volt az étlapon. :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]A írta:kispocok13zért nekem az a tornaterem-dolog kicsit fura... ott játszanak is meg alszanak is? Nekünk anno ez két külön szoba volt az oviban.

A tornatermi megoldás színtiszta kényszer. :roll: :? :? Főtt is a feje rendesen az óvódavezető nőnek. Egy csoportban elvileg csak 20 gyerek lehetne, de még ilyen-olyan esetben ez feljebb tornázható 25-re. Hiperszuper kivételes esetekben pedig a 30-as létszámot is engedélyezik. Na, ezek lennénk mi. :? Akkora a túljelentkezés, hogy csontra be van töltve minden hely. :( :( :(
Szerencsére nagy a terem. :) Minden ott lesz, és ha tornára kerül a sor, akkor majd lekerítik egy részét, és az áll majd rendelkezésre. Legalábbis ez most az elképzelés, aztán majd kiderül, hogy mennyire lesz így működő képes a dolog. :roll: :roll: De ott van még a jóóóóóóó nagy udvar :wink: , illetve egy saroknyira (se) a Rákóczi gimi, és ők kölcsönadják a tornatermüket, állítólag. Ámen! :lol:

[quote="kispocok13"]a írta:kispocok13sztalnál vs kanapénál kajáéás: igen, egyetértek, a gyerekek hamarabb rászoknak és követik a rossz példát, DE előtte nem eszem a kanapén, mert amikor fennt van, együtt t˙ízóraizunk, ebédelünk az étkező részen :lol: :lol: :lol: :lol: ugyan˙így nem kapcsolok TVt, mikor ébren van, aztán utána mi este persze nézzük a hülye dobozt...)

Jajjjjjjjjj, de kis cselesnek tetszik lenni valakinek! :lol: :lol: :lol: Így már más! (De azért nehogy ellazulj! :lol: ) :wink:

A taplót tényleg ne vedd magadra. Bár mérges te is tudsz lenni, nem csak a gomba, bocskorod, kalapod is lehet, pöttyeid is akár, de te nem fán élsz, mint amaz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Különben is minden relatív. :roll: A fagyöngyöt is szeressük, pedig valójában élősködő növény. :lol: :lol: :lol: )

(Érdekesen néznek ki az „í” betűid :shock: )

[quote="kispocok13"]h írta:kispocok13ajmosást mi úgy csináljuk, hogy ül a kádban, és vizes kézzel nedves˙ítjük meg a haját, ugyan˙így samponozzuk és öbl˙ítjük. Nem parázik. (bár Enyémgyerek imádja a zuhanyt, áll a kád mellett és folyatni kell a kezére a vizet, mikor zuhanyzom.)

Egy az egyben nyilván nem igaz, de ha megnézed a többiek tapasztalatait, és elárulom, hogy nálunk sem Manónál, sem Huginál nem volt gond belőle sosem, akkor talán bevillan, hogy mi jártunk babauszira. :wink: . Nem azt mondom, hogy ettől tuti a dolog, de biztos, hogy köze van hozzá. :wink:

[quote="kispocok13"]N írta:kispocok13yaraláskor pedig szervezett nekem tortát, nagyon ügyi volt, nem is sejtettem egyáltalán, és becsempészte az ajándékokat is ügyesen.)

De kis ügyes, aranyos! :P :P :P

[quote="kispocok13"] írta:kispocok13szerintem egy gyerek születésénél pl az anyukát ugyanúgy, ha nem jobban meg kell ünnepelni ]

Ez nekem is eszembe jut mindig. A gyerek is tehet róla, hogy a világra jött, de azért az édesanyjának is van benne némi része. :roll: :roll: :lol: :lol: Virágot nem szoktam vinni, köszönetet sem szoktam mondani, de amikor gratulálnak, akkor mindig anyámra hárítom, mondván neki köszönhetem a dolgot. :lol:

Ki a tököm tud elleni 38-40 fokban??? Pláne mozogni, és izzadni. Brrrrrrrrrrrrrr...................... :x :x :x :x :x :x

boo!

[quote="boo"]m írta:booi lett volna, ha többet iszol? :roll: :twisted: na mindegy, igyál még egyet és fogd rá a nyuszira :lol: :lol: :lol:

Mármint nyuszi81-re? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nyugodtan rajta hagyhattad volna a jégkrémet a száján, mert annnyira azért nem hideg, hogy vele együtt nőjön fel. :lol: :lol: :lol: :lol:

A fogai miatt meg ne aggódj, annyi féle képpen fognak még állni, mire kihullanak a tejfogaik! (Előtte szerintem nemigen szoktak fogszabályzást csinálni. Passz. :roll: :roll: )

Futsz még?

Tény, hogy voltak gázos fazonok az X Faktorban, de nagggggyyyyyyyyyonnnnnnn jó hangok is :shock: :shock: ! Ferónak bírom a dumáját :twisted: :lol: :lol: , de a Keresztes Ildikó kezdi elveszíteni a szimpátiámat :roll: :? . Lehet, hogy inkább csak hallgatnom kéne? :roll:
Megasztárt nem néztem, de sanszos, hogy inkább ezt fogom.

Ééééééééééééés még egy jóóóóóóóó hosszút írtam szonibabának, de azt sikerült felülgyalulnom, úgyhogy azt hiszem, hogy mindörökre elveszett. :x :x :x
Röviden összefoglalva:
- üzenet ronmay-nek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- részemről mindig kíváncsi vagyok egy 3 gyermekes anyuka tapasztalataira. Ugyanúgy, ahogy gabi1-nél is. (Aki is hol van???????? :?: :?: :?: :?: :?: )
- kéregetéssel kapcsolatban én is kerültem már hasonló szituba. :x

Kép
Kép
200907?

Bond! Te meg mit csinálsz itt fél 5-kor?????
KÉrdésedre: Natali az "egyke", Noémi és NIkol a tojások. És igen azért van különbség közöttük, mármint úgy értve, hogy azért látszik, hogy Noémi és Nikol jobban megértik egymást, Natali többször eljátszik egyedül, sőt! sokszor még zavarja is a másik kettő közelsége. Fura,de így van. Persze eljátszanak egymással, Nagyon sokszor odamennek egymáshoz, pl. Noémi és Nati és mondjuk a szék egyik oldaláról az egyik a másik oldaláról a másik fel-le kukucskálnak és röhögcsélnek. VAgy csak megsimogatják egymást, összeérintik a homlokukat és durmolnak, nevetgélnek. A kedvencük a függöny mögötti bújócska. Ja, meg sokszor beleül az egyik a hordozóba (nálunk még ugye használatban van a lift hiánya miatt) és a másik meg odamegy és hintáztatja.
NOéminek meg még mindig nem volt kakija, már 3. napja, pedig tegnap délután vettem ezt a Laveolac szirupot, fel is hígítottam, ahogy írta, kétszer is kapott, délután meg este és még most reggelre se lett tőle kakija. Rostosat eszik, minden nap kap gyümölcsöt is, próbálok nem székletfogó kajákat adni. A másik kettőnek semmi baja a székletével. VAlószínűleg inkább az, hogy keveset iszik, de hát hogy tömjek bele több innivalót? Negyed-fél óránként ölbe is veszem és úgy itatom, mégsem akar inni. Sokszor csak beveszi a vizet a szájába és kiengedi.

Nyuszi, én nem akarok ünneprontó lenni, de így nem is fog menni szerintem soha az alvás. Alapból bizonytalan vagy te is, hogy kellene, ezt is érzi, apja nem bírja a sírását, ő sem tudja hogy kellene, csak azt, hogy sírás nélkül, ezt is érzi, az közöttetek lévő feszültséget is érzi. Apának fel kellene fognia, hogy ez a dolog sírás nélkül nem fog már menni. Az kizárt. Vagy fog, csak lehet majd csak még 1-2 év múlva. Tényleg ki kellene találnotok valami módszert és ahhoz tartani magatokat, közös megegyezéssel, kitartónak lenni, és pár nap, max. egy hét alatt össze is jönne. Szerintem.
Nálunk is hasonló volt a helyzet (sőt még most is vannak olyan dolgok, amikben nem értünk egyet) Alapból nem szeretem én őket hagyni sírni, de ez nem megy másképp - lehet egy gyerekkel mondjuk lehetne, de hárommal biztos nem! De ez más kérdés. Aztán nálunk jól jött, hogy apjuk kiment HOrvátba 4 éjszakára, ez pont elég volt a leszoktatáshoz. Aztán hazajött, elmondtam, hogy még lehet felnyikkannak éjszaka, de csak egyszer megyek át hozzájuk, ha utána is sírogatnak, de menjen ő se. Aztán mit mond erre, azt, hogy de ugye ha majd azért átmegyek megnyugtatni őket, ha sokáig sírnak. (nála az 5 perc is sok) MOndtam nem, de szerencsére azóta nem is sírnak éjszaka. Szóval sikerült leszoktatni őket, most már csak fél 5-5 körül kelnek egyszer esznek. Nekem ez már szuper.
Csibe, szerintem nálatok meg az van, ami nálunk is, hozzászokott a keléshez, nem éhes ő sem, csak megszokás az egész.
Na, most megyek, bocis

Kép
pagika

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:43-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:43-kor.
Vendég

Bond!
Húú, akor az ovitokban van létszám rendesen :shock:

Czigka!
Szonjinak is van elvileg "fogszabályzója". De nem a hagyomásnyos, hanem egy trénernek nevezett szilikon izé. Szintén amiatt, hogy az álkapcsa rendeződjön a normális fazonra.
Amúgy ezelőtt nem is gondoltam volna, h tejfogat is illik szabályozni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pagika!
Akrtam én is írni, h nagyon cukik lehetnek a lányok, ahogy egymással elvihognak :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, Pagika!
Kaki ügyben nincs ötletem, viszont egyszer azt olvastam vhol (ami sztem hülyeség, de azért leírom, hátha mégsem az, ki tudja), h akkor sincs gáz, ha a babának akár 10 napig nincs kakija. Hogy ezt csak nagyon kis babákra értették v. a mieinkre is vonatkozik, nem tudom?
Laevolac-on kívül nem tudom mit lehetne még csinálni? Gyerekorvosotokat nem hívod fel? Vagy babamasszázs?
Egyik barátnőm kisbabája (aki ugyan még csak két hónapos) sírdogálós volt, voltak a 6 hetes uh-on, ahol azt mondták nekik, h minden ok, csak a normálisnál több légbubi van a pocakban. Elkezdték a babamasszázst és azóta nem sír, látszólag nem fáj a hasa ÉS végigalussza az éjszakákat.

Tényleg Nyuszi, ti nem próbáljátok ki? Bár Lili asszem már nagyocska hozzá, ha eddig nem maszíroztátok, mert az is megszokás, hogy engedje magát a ded. De hátha?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Jelentem,Lili ma csak egyszer kelt :lol: ,éjfél körül,akkor is odamentem simiztem egy kicsit és aludt reggel fél 8-ig :D Apa fektette le,elmondása szerint,berakta az ágyba,elköszönt tőle és áll egy picit az ágyánál és aludt. Úgy tűnik,hogy most működik ez a verzió,most épp anyát száműzi estére :lol:

X faktor: én is ezt fogom nézni,mint a Megasztárt,mert sokkal tehetségesebbek vanna benne.Ok vannak itt is katasztrófálisak,de hol nincsenek?! nekem az egyik kedvencem a terhes csaj és a srác,aki a Hallelujah-t énekelte :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

azt is megtudtam,hogy velem miért nem formabedobózik (csak nagy ritkán), apával meg miért megy neki úgy mintha 1000 éve csinálná Anyától tanul ( mivel velem van egész nap), apával csinálja
[quote] írta:- engem megfigyel, apának meg megmutatja mit is tud ő - azért néha nekem is bemutatja :)

Minden járó babának gratula

Dévényes házi feladat már igazán egyszerű - sokat kell buborékfújózni, állathangokat gyakorolni, kisvonatot utánozni úgy hogy közben lássa a szánkat, hogy le tudja utánozni :lol: :lol: :lol:

Kaki ügy: Hédi a hozzátáplálás kezdete óta küzd ezzel, nálunk bevált a szilva és sárgabarack minden formában - az elkövetkező időszakban leginkább lekvárként. Ja és próbálj vele többet itatni...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

hoppá - ezt nem egészen így akartam :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok.
köszönöm az érdeklődést.megvagyunk,szarul,de büszkén.a helyzet változatlan sajna.
most játssza ép a vasárnapi apukát,levitte a játszóra.ennyit van vele.ő, a mintaapa.és mindenről én tehetek,mert velem nem lehet együttélni.15 évig tudott,most hirtelen nem.ha minden igaz holnap megkapom a lakásom kulcsait a bérlőktől,és elkezdhetem egyedüli,magányos életemet.
ez van.pannika amúgy nagyon aranyos.
nagyon gyorsan fut,főleg a nagy gyerekek után.kedvenc szavai,anya,mama,cica.
mutatja hogy ugat a kutya,hogy köhög a dédi.még mindig nem egy alvásbajnok!

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:44-kor.
Vendég

Szonibaba

Jaaa :lol: :lol:

Pocok

4500 az sok?Fogalmam sincs :oops: mi mindig mindent kaptunk... :oops: ezt is anyám vette meg :lol:

Boo
Én ugyanezt írtam, hogy nem venném ki...vagyis mindig ezt írom :lol:
Kajálás nálunk is van hogy így megy, vagyis ment. Mert eddig felkínáltam neki ezt vagy azt. Most csak ez van. Ha kell kell ha nem nem. Idegroncs voltam már hoyg miért nem eszik. Most kvázi leszarom. Ha 2 kanállal eszel annyival eszel.Így is van 4 kaka naponta. Ha éhes úgyis eszik rendesen..
Nyugi éhen halni nem fog.

ÖÖ ti meddig adtok tápszert neki? ÉS biztos buta kérdés, de miért adtok? Roló nem kap tápit, de azt se tudja milyen. Ő gyümi levet kap, vagy házi Bodza szörpöt vagy csak vizet...
Vagy nem folyadék miatt adtok hanem kaja? De de azt meg miért? Vagy nem értem..tom hülye vagyok :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok,

oooolyan boldog vagyok, vettünk Nimródnak egy hihetetlenül édes hálózsákot (vilkék-fehér, Micimackó+Tigrises, levehető ujjú, 98-as méretig nagyobbitható) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és a DMes bababónuszos kuponnal 50%-os kedvezménnyel 8) 8) 8) 8) 8)
(meg ha már ott voltam, találtam még neki ezt-azt, tehát végül igy is egy kisebb vagyont hagytunk ott :roll: :roll: :roll: :roll: )

Szonibaba,

ugye már nem vagy morc??????? Ne is legyél, mert nem neked ugrásról volt szó, és különben is, még ha az is lett volna, engem igenis érdekel a véleményed! Punktum :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond,

nálunk is a kés volt anno - mármint amikor én voltam gyerek. Na de a doki azt mondta, hogy a vérzés az ujjunkkal nyomjuk le, azonnal, ˙így hamar eláll :arrow: ha mégsem, akkor egyértelműen sebészet, ahol összevarrják. Utána lehet jegelni, ha már elállt a vérzés :wink: :wink: :wink: (nálunk állandó jelleggel van a hűtőben ez a zselés műanyag tasakszerűség, ami direkt erre van 8) 8) )

Tornaterem tudom hogy kényszer :arrow: attól még nem biztos, hogy jó :evil: :evil: :evil: :evil: viszont le a kalappal a kerületetek előtt, hogy legalább keresett és talált megoldást. Nálunk egyszerűen közölték a nyílt napon, hogy első gyerekesek konkrétan felejtsék el, hogy abban a kitüntetésben lehetne részük, hogy felveszik a gyermeküket a bölcsibe. Illetve azok se reménykedjenek, akik kétgyerekesek ugyan, de a kisebbel Anyuka otthon van, mert akkor ott a nagyobb is elfér... (játszótéren Anyuka mesélte, hogy a szülőin pedig azzal nyitottak, hogy érezzék magukat megtisztelve és kitüntetve hogy a gyermekük ide járhat...ja, ezért fizettem adóba és egyéb járulékokra az elmúlt 15 évben vagyonokat, hogy most még küszöb alatt közlekedve menjek be a bölcsibe... )
Döntést szociális rászorultság alapján hoznak: a jelentkezési lapra rá kellett ˙írni, hogy mekkora lakásban lakunk, saját tulajdon-e, milyen beosztásban dolgozik Anya/Apa és hol... az, hogy mennyi hitelünk van, persze senkit nem érdekelt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
na, jól kipuffogtam magam... most jó ideges lettem
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Babauszi :arrow: jártok még???

[quote]K írta:i a tököm tud elleni 38-40 fokban??? Pláne mozogni, és izzadni. Brrrrrrrrrrrrrr......................

először én is pontosan ezt gondoltam... aztán kipróbáltam, és büszke voltam rá, hogy végigcsináltam + nagyon jól kikapcsolt a munka-stresszből, mert iszonyatosan kell koncentrálni arra, hogy ki tudd tartani a gyakorlatokat a megfelelő ideig, szépen, pontosan. Tehát agy totál kikapcs, leizzadás miatt úgy érzed hogy minden mocsok kiszállt belőled :arrow: a 90 perc végére testben-lélekben totál megtisztulva érzed magad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pagika,

videózd le nekünk légyszíves ahogy rötyögnek, és egymást szórakoztatják a csajok! Annyira édesek lehetnek!

LÁNYOK!!!!!!!
Nem csinálunk egy talit Kecskeméten am˙íg még jó idő van? Kb Szfehérvár távolság... és akkor megcsodálhatnánk Pagika lányait... biztos van ott is valami szép park, és a közelében egy menekülőnek használható étterem... NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka,

[quote] írta:gyhogy én ezentúl egy szót se szólok arról, hogy a gyerekem jól alszik, mert akkor feltétlen be kell bizonyítania, hogy mégsem

hát, ez bennem is megfogalmazódott, ugyanis Nimród is kb azóta nem alszik jól, mióta itt le˙írtam, hogy sajna semmi okosat nem tudok mondani, mert az én fiam mekkora király hogy állandóan átalussza az éjszakát, és semmi gond az alvással... (ma pl napközben sem tudtam lerakni, kétszer 15 percet aludt... az a gyerek, aki amúgy standard hármat alszik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

Apa és Bende kézfogásos alvása azért valljuk be, aranyos lehetett!!!! Mondjuk ott és akkor biztos nem ˙így gondoltátok...
(enyémapa már alig várta hogy kisfia elinduljon, hogy kézenfogva fesz˙íthessen vele... korábban azt próbálta, hogy mikor babakocsiban toltam Nimródot, ő mellette sétált és próbálta fogni a kezét, de ez nem jött össze, mert Nimródnak nem tetszett az ötlet. Ma viszont a Római parton végre büszkén sétálhatott vele :lol: :lol: :lol: )

Nyuszi,

remélem, a jó éjszaka ma is folytatódik!!!!!!

Lola,

nem akarom Boo-t ismételni, szóval inkább nem ˙írok semmit :evil: :evil: :evil: :evil:

Ronmay,

hálózsák: fogalmam sincs, mert eddig mi is kaptuk a dolgokat nagyrészt (most lesz az első szezon hogy mindent vennem kell), csak úgy hirtelen soknak tűnt... valszeg nem az egyébként :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (a C&A-s alapáron 7000 lett volna... na annyiért tutira nem vettem volna meg, de ˙így az 50%al királyság volt :-) )

Tápszer: mi Milupa Junior Tejitalt adunk (kb olyan mint a tápszer, csak könnyebben emészthető). Egy kisgyereknek ha jól tudom, napi fél liter tejalapú folyadékra van szüksége (már nem tudom, hol olvastam) de am˙íg nem iszik tehéntejet, és már nem szopizik, ezt valamivel át kell hidalni. Mindjárt rákeresek vhol :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

Az 1-3 évesek étkezésében a tejalapú táplálkozás különösen fontos szerepet játszik, napi 2 pohár (kb. fél liter) fogyasztása javasolt számukra.

http://www.milupa.hu/termek.php?key=p_juniorgyerekital

KépKép

KépKép
kispocok13

TALI JÖVŐHÉTEN?

- ki jönne?
- hova menjünk?
- mikor? (csütörtököt vagy pénteket javasolnám: http://www.idokep.hu/elorejelzes)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!! Nyugi,ezt már tapasztalatból mondom,hogy ki fogja nőni :lol: Nem is olyan régen(talán még amikor itt voltatok,akkor is csinálta) Lili ugyanezt adta elő kajálásnál. Visszaköpte,ledobta,szétkente. Akkor én is idegbeteg voltam,de abbahagyta. Ti még etetitek Miront vagy egyedül eszik? Mert ha nem egyedül eszik,nem lehet,hogy ez a baja? Én odateszem Lili elé a kaját és felcsipegeti,ami pedig olyan,hogy nem tudja,azt hagyja,hogy etessem vele. Szóval ne idegeskedj,ez egy átmeneti állapot.

Köszi,hogy megnézted nekem! Igazából meg kell reformálunk a gyerek nevelést,mert sok mindent elrontottunk,amit így utólag nehéz lesz korrigálni,de ez már a mi bajunk. :D

Ronmay! Én sem adok tápszert Lilinek,mert nem issza :cry: Sajnos a joghurtokat sem szereti,így ő nem igazán eszik sajton és túró rudin kívül tejterméket :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok

Khm.. és a joghurt, túró sajt, kefír..stb? Folyékonynak kell lennie vagy a tejterméken van a hangsúly?
Roló reggel 4-5dl gyümiturmixot nyom, amibe van joghurt is. Imádja.
És mi van azokkal a kajákkal amikbe tej van? pl. Tejberizs. Nálunk nagy favorit. Én adtam már neki tejet, nem lett baja..de direktbe vhogy nem adok, elfelejtem :lol: Én a természetes anyagok híve vagyok ezért ragadok le mindnig a tápinál. Tom be vagyok kövülve. :oops: :lol:
Szonibaba?Vélemény? :lol:

Lola, Boo
ÖÖ én nem ismerem a körülményeket és Lolát se ismerem :oops: És annyira elemezni se akarom a kapcsolatát mert nem látok bele.
De egy kapcsolat széthullása KÉT emberen múlik. Én nem kövezném annyira a férjet. BÁr nehéz és szar is...de én olyan vagyok hoyg első sorban magamba nézek és elemzem hogy hogy jutottunk ide, mit nem vettem észre, milyen jelek voltak, amik visszafordíthatatlan dolgot okoztak. Igen, nem korrekt lelépni ilyen szituban...de mikor lett volna korrekt?sose. Az idő meg megy és gondolom ő is szenvedett vmi miatt. Mondom ezt úgy hogy nem ismerem a körülményeket de biztos van oka.és nem másik nőre gondolok.
szar dolog. Nekünk is voltak bajaink...külön is voltunk nem keveset.
Lehet 15 évet éltetek együtt, de lehet hoyg az utóbbi 5 év neki már nem volt jóó, csak vmi mellett elment az ember és ő is dillemmázott...persze persze nem akarok én senkit se védeni, csak vhogy tudni kell egy kicsit a másik fejével gondolkodni.

KépKép

KépKép
ronmay

pocok!
hogy is van az a dm-es kupon most???
mert nekem is van egy csomó pontom és ha rucira lehet most
levásárolni akkor engem is érdekelne.

Kép
Kép
csibe83

tali:
mi vagy csütörtökön vagy pénteken megyünk templomba az atyával
beszélni a keresztelőről.
de amúgy nekem mindkét nap jó csak akkor hamar irjátok meg,h
melyik nap legyen,mert akkor úgy egyeztetek apával.

Kép
Kép
csibe83

pocok!
holnap 9től 30-60% a crocs cipőkre

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nekünk katolikus lesz úgy,hogy nem vagyunk házasok és meg sem
vagyok keresztelve,szóval szerencsénkre ez eléggé laza atya,
bár ezt sejtettem,emrt úgy hivattatja magát,h Feri atya.
ebbe a templomba csak az a lényeg,h az egyik keresztszülő
katolikus legyen és elsőáldozó.
de szerintem templomja válogatja.érdemes abban a templomban
megérdeklődni ahol megszeretnétek keresztelni.

de azért belinkelem a templom honlapját:
http://www.kovi-maria.hu/

Dodi!
az engem is érdekelne,hogy mennyibe kerül kb,bár gondolom jövőhéten
ezt is megtudjuk.

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

Boo!
bocsika ez madocsai :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
gondolom nem ott szeretnétek megkeresztelni...

Kép
Kép
csibe83

Boo, a reformátusok sokkal lazábbak, mint a katolikusok. Szerintem simán lehet. NÁlunk katolikus mindenki, és még az se számított, hogy pl. keresztszülők közül volt aki csak keresztelkedett, de nem volt se elsőáldozó, és nem is bérmálkozott. A papír szerint ők csak tanúk lettek, de amúgy meg a keresztlevélen keresztszülőként szerepelnek. Amúgy meg nem muszáj ugyanolyan vallásúnak lennie a gyereknek mint a szülőknek.
Tali: jajj, de örülnék neki!!! De én nem mondok semmit, nem akarok senkit se befolyásolni... :D (de gyertek, gyertek, gyertek!!!!!!)
Főleg, hogy a videó nem jön össze sose, mert amint előveszem rögtön rástartolnak és vége a játéknak. Ez a baj a képekkel is. Lesből kell csinálni mindent.
Ronmay, a csajok is kapnak tápszert minden este és reggel, én is ittam nagyon sokáig tejet, ők még azt nem kaphatnak (elvieg igen, de majd inkább csak 2 éves kor körül akarom bevezetni) És igénylik is.

Kép
pagika

hanyadik kerület lenne jó amúgy??

ez első ker:
http://www.gyulekezet.hu/index.php?opti ... Itemid=204

Kép
Kép
csibe83

Boo!
ez az óbudai-é:
http://refobuda.parokia.hu/1.html

pagika!
mi is azt hittük,h nem lehet katolikus Kiara,de mégiscsak és ahogy
most olvasgattam a református templomoknál a keresztelés feltételeit,
hááát...
a "mi" atyánk sokkal lazább,mint amiket olvastam igy hirtelen,de sztem
templom és pap válogatja...

Kép
Kép
csibe83

még én sem adtam Kiarának tejet,de nem is bánom.húzom amig lehet,
bár szerencsémre még szopizik...

képzeljétek kibújt a 11. fogunk is,a bal alsó hátsó

Kép
Kép
csibe83

Na, újra, csak közben Apával megnéztünk egy filmet :lol: :lol: :lol:

Czigka,

remélem mindketten jobban vannak!

Ronmay,

ebbe beleszám˙ít minden tejtermék :arrow: a reggeli joghurmennyiséggel Ti már jók vagytok :wink: :wink: :wink: :wink:

Boo,

ne aggódj, ezen a jógán senki sem marad kultúrált külsejű... ez nem arról szól :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

ez a DM-es Bababónusz izé, amire ha regisztrálsz, kapsz kuponokat az adataidért cserébe.
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/bababonusz/bababonusz.html
Amire te gondolsz, az az active beauty szerintem:
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ab/active_beauty.html

köszi a crocs-ot, majd ránézek, de már annyideannyi pénzt elköltöttem
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

11 fog????? Jesszusom! Gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tali:

Boo - csütörtök
Csibe - csütörtök, péntek - csak döntsük el hamar :lol: :lol:

többiek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Csak a keresztelő kapcsán.
Nálunk mindkét gyereknél ugyanúgy volt. Az én illetve Apa unokahúgai a keresztanyák. Ők még javában tanulnak, és keresztapák nincsenek.
Apa katolikus, én evangélikus vagyok, Manóékat is evangélikusnak szerettük volna. Elmentünk megbeszélni. Egy-két kérdést tett fel csak a pap. Természetesen a vallásukra is kíváncsi volt. Az én unokahúgom katolikus, de Apa unokahúgáében nem voltak biztosak, hogy római, vagy görög katolikus-e. Nehezen jött össze, hogy ők legyenek a keresztszülők, ezért summantottam: azt mondtam, hogy római katolikus, pedig görögnek rémlett. :roll: :oops: :oops: :oops: Nem kért sem keresztlevelt, semmit. Manót megkereszteltük. Oké.
Eljött Hugi keresztelője is. Megint elmentünk egy kis beszélgetésre az unokahúgommal. Akkor derült ki, hogy katolikus ugyan, de nem volt elsőáldozó. Így nem lehetett volna keresztanya. De ezen nagyvonalúan átsiklott a pap. A másik lányzó görög katolikus mivoltáról viszont a mai napig nem tud. (Bevalllom, erre nem vagyok büszke. :roll: :oops: :oops: :oops: )
Szóval, elvileg egyikőjük sem lehetett volna keresztszülő, de nem kötöttek bele semmibe. :wink: (Egyedül akkor volt cinkes a dolog, amikor az apostoli hitvallást kellett mondani. Csak ketten tudtuk anyámmal. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kissé érdekes volt... :roll: :roll: :oops: :oops: )
(Hogy kerek legyen a történet. Korábban ugyan ő keresztelte az unokatesóimat Miskolcon, de Apa szülőhelye melletti községben is szolgált. Majd felköltöztek Pestre, és véletlenül ugyanabba a templomba jártam hittanra, ahol lelkipásztor volt. Nála konfirmáltam, és az esküvőnket is ő celebrálta. A feleségét anyám még gyerekkorából ismerte, az iskola kapcsán. Szóval "családinak" mondható. De ez a közvetlenség nem nekünk szólt, hanem mással is ilyen nyitott, befogadó szellemű)
A keresztelés menete vallásonként meghatározott, NEM a templomtól, vagy a paptól függ. Az más kérdés, hogy melyik lelkipásztor mennyire "vaskalapos", és melyik humánusabb, megengedőbb.

Kerülni semmibe nem került, de adományokat mindig szívesen fogadnak. Én azt mondanám, hogy ebben az esetben mindenki annyit adjon, amennyit jónak lát. :wink:

Bevallom, hogy hozzám a protestáns vallások sokkal közelebb állnak hozzám, mint a katolikus. Sokkal megengedőbbek, élet közelibbbek. Soha nem fogom tudni megugrani, hogy egy papnak miért kell lemondani a szerelmről, szexről, házasságról, gyerekekről. Miért ne lehetne egy nő is lelkipásztor? :?: :? :? :?
Már voltunk a Holdon, egyre inkább a virtuális világban élünk, már ismerjük a DNS-t, de ezen még kétezer év alatt nem sikerült túllépni... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Egyszer volt egy sorozat a Spektrumon "Szexualitás" címmel. (Sose hagytuk ki Apával. :oops: :oops: :lol: :lol: ) Az egyik részben egy férfi szexuálpszichológus beszélt, aki korábban papnak(!) tanult, de kiugrott, még mielőtt felszentelték volna. :lol: Tehát, ha valaki, akkor ő pontosan ismeri a helyzetet.
Azt mondta, hogy a cölibátus egy borzasztó kényszer a fiatal férfiak számára, és ha vállalják, akkor nem képes teljesen kifejlődni a pszichéjük ezen része, és egész egyszerűen megrekednek egy gyerek szintjén, nem érik el az egészséges felnőttét. És ennek akár olyan következménye is lehet, hogy fiatal gyerekekhez vonzódnak, és velük szeretnének szerelmi, szexuális kapcsolatot létesíteni.
Nyilván semmi sem fekete, vagy fehér, és demagóg sem szeretnék lenni ("vallásháborút" meg végképp nem szeretnék :roll: :lol: :lol: ), de csak nem véletlen, hogy ezek a botrányok a katolikus papokhoz kapcsolódnak. :roll: :roll: És ezt nem a nagy számok törvényének tudnám be. :roll: :roll: :roll:

Végül, de nem utolsó sorban.
Szépek a katolikus templomok, de néha már majd' összedőlnek a sok márvány szobor, meg arany alatt. Ezzel szemben a protestáns templomok sokkal egyszerűbbek, puritánabbak, de számomra cseppet sem szegényesebbek. Nekem ez amolyan a kevesebb több jellegű dolog. :roll:
A szertartások, imák is egyszerűbbek, nincs akkora körítésük. A gyónás is más. Nálunk nem fülkében történik, hanem az úrvacsora vétele előtt, együttesen mindazokkal, akik élni szeretnének vele. A pap felteszi a bűnbánatra vonatkozó kérdéseket, az érintettek pedig kórusban válaszolnak.

Nem olvastam át a csibe83 által feltett budai linket, de a gyerekek kereszteléséről szóló részbe belepislantottam. Nem tudom pontosan, hogy miket írtak, de ami tuti, hogy nálunk nincs miséhez kötve a keresztelő.

Kép
Kép
200907?

Röviden: nem mondom, hogy ateista vagyok, de az is biztos, hogy én nem akartam a lányokat megkereszteltetni, vagyis úgy voltam vele, nekem mindegy.
Igaz, volt templomi esküvőnk is, de azt is inkább azért akartam, mert sokkal szebb. Persze figyeltem, amit mondott az atya, és sok olyan dolog volt benne, ami nagyon is igaz és tetszett is. Nem is ez a bajom a papokkal meg a templomokkal meg ezzel az egésszel. Hanem inkább ami mögöttük van. De ebbe inkább nem is megyek bele. A lényeg az, hogy én inkább a papokban nem hiszek. (és tényleg beteg egy világban élnek a katolikus papok, baromság a cölibátus és az a sok szegény kisfiú!!!!! Mennyi, de mennyi, ami ki sem derül!)

Pocok, ez az 50%-os kupon még nem járt le? Én még az első kuponfüzetbe kaptam ilyet, de szerintem azt már le kellett vásárolni, nem? H&m-ben lehet beváltani?
Ja, amúgy meg qrva sok a 4500 !!!! Gondoljátok el, 3-szor ezt megvenni, és ez még csak hálózsák.... Az a rohadt cipő, ruhák! Ajjjajjajjj! És a bölcsibe kell váltócipő is. Szóval nem elég csak egy-egy pár. (mert amúgy minek vennék kettőt, hisz 2-3 hónap is kinövik, az pont egy szezon) De hát ez van. JÓ lenne, ha legalább az egyik nagyobb lenne, és akkor máris tudna örökölni az egyik a másiktól.

Akkora pukli lett ma reggelre Nati fején! Gondolom a tegnap esti esés, mikor el akart dőlni az ágyában és lefejelte az egyik rácsot. De akkor nem tűnt vészesnek a dolog. Most nézem meg reggel mi az a nagy piros folt a fején, meg a pukli. Holnap meg jönnek a bölcsiből.... :D

Kép
pagika

Boo!

kösz hogy megvédtél!
ronmay!
igen,nem ismertek,és nem is lehet ezt a szitut egy egy mondattal felvázolni.de azért ne haragudj,nem hiszem hogy olyat elkövettem volna,hogy ilyen helyzetben elhagyjon!
most hívott különben ,és közölte nem kapom meg azt a 30 ezret sem amit a múlt hónapban elutalt,mert nem jár,mert annyi a hitelünk,és most a legújabb hogy adjam el a lakást,és menjek a gyerekekkel albérletbe.
szóval nem hiszem el,hogy ezt csinálja velem.higgyétek el nem követtem el semmit,és nem is vettem észre semmit

Kép

...

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
megvolt az első cici mentes éjszakánk,hát kelt Kiara,de inni azért adtam még
neki,ez a következő lépés lesz,hogy leszoktatom...

Bond!
a "mi" templomunk katolikus és megnem mondod róla,mert annyira szerény...
meg is lepődtem,h katolikus templom,mert nem látszik.
és nálunk nem kell semmi a keresztelőhöz csak az atyával egy
megbeszélés aztán meg már csak a keresztelő van.
ráadásul mivel ilyen laza az atya,úgy döntöttem,hogy én is megkeresztelkedek... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lola!
hát a férjednél tuti elmentek otthonról.én Booval értek egyet teljes mértékben...

Boo!
örülök,hogy segíthettem...
amit belinkeltem,hogy mi hol keresztelkedünk ott a bal oldalsó sávban láttam,
hogy van vmi magyarországi ref. honlap
várjcsak...
http://www.kovi-maria.hu/

ez:
http://www.reformatus.hu/
talán ők tudnak segíteni.

és látom,hogy evangélikus is van:
http://www.evangelikus.hu/nyitolap
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.08.30 07:49-kor.

Kép
Kép
csibe83

Szerintem: Budapesti református egyházközösség
vagy reformatus.lap.hu

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: