Jó reggelt Lányok!
Először is
Moncsi: szóhoz sem tudtam jutni, amikor olvastam mi történt veled

Na én biztosan elővettem volna a nagy szám, és rendesen kiosztom azt a nőt! De tudod mit nem értek? a doki nem szól rá? Míg ő vizsgát ez a nő egyfolytában pofázott?
Egyébként a babamozgásról annyit, hogy én is kétségbe voltam esve, nem is mertem tegnap elutazni anyukámhoz, pedig ilyenkor sosem hagyom ki a temetőzést, már 8 éve, de még mindig nagyon hiányzik apukám.
Szóval Barni is belassult pár napra, fájdogált is itt-ott, így inkább úgy döntöttem orvos és kórház közelben maradok. Na persze felesleges volt az izgalom, már megfigyeltük, hogy úgy kb 3 hetente lelassul a gyerek 2-3 napra, aztán újra beáll a normál üzem ééééés ilyenkor látványosan nagyot nő a hasam
Annus: jaj, de jó, hogy már otthon. Vigyázz magatokra nincs már sok
LKata: remélem Norbi már jobban van

és te is többet tuidsz pihenni.
Bár nekem nincs másik gyerekem, de már azért jól jön a segítség. Lásd takarítónő. El se tudtam volna képzelni, hogy az én lakásomban más takarítson, de az uram tavaly rávett, hozzá ugyanis 2 hetente járt, míg nem voltunk együtt. Aztán mikor összeköltöztünk csak azt látta, hogy esténként napi 10-12 óra meló után szenvedek a vasalással, a hétvégénk fele meg a takarítással megy el. Erre azt mondta, hogy legalább annyit dolgozom mint őt, nem elvárása velem szemben, hogy házitündér legyek - amúgy kényszeres rend és tisztaság mániám van

és szépen rávezetett. Ő csütörtökön (akkor nincsenek olyan sokan)esténként bevásárol, utálja ugyan, de ő is akar valamit vállalni. Mára már beleszoktam, de azért hibát mindig találok.
MOst anyósom segít annyiban, hogy hétvégére főzött nekünk is küldte, megkértem, hogy mivel mostantól itthon vagyok, ő pedig úgy is főz magukra, 1-1 adagot küldjön már nekem is. Anyukám 150 km-re, de ismerősükkel ő is szokott kaját küldeni, de majd jön 19-e körül. Azt mondta addig ne csináljak semmit a babaszobában, na de úgy sem bírom ki.
Edit: kismami szülésznő

jót röhögtem, de nagyon édik a kölykök, gratula
Katinka: Kinga hogy van?
Bei: mindenféle palacsinta jöhet, imádom már egy hete csak erre gondolok, meg a tejbegrízre. Na de ma egyedül vagyok, lehet, hogy neki is ugrok.