A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Meseszép,formás kicsi fiatok született!Még egyszer minden jót az egész családnak,és nagyon köszönjük a képeket!

Hát meg született az első októberi topik baba!!!
Vendég

GRATULÁLOK KATA!!!!!!! :D :D :D DE ÉDES BABA!NAGYON SZÉP!!!
MILYEN MEGHATÓ! :D SZINTE HIHETETLEN!"nem lelelem a helyem" :wink:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kata!
Hát gyönyörű kisfiad született! Nem is hasonlít egy újszülöttre, már annyira szép! És milyen formás a fejecslkéje is! Hatalmas gratula hozzá és gyors felépülést neked na meg sok tejcsit a babának! GRATULÁLOK!

Szilvi
KépKép
ceyla

Kri,
Ez tényleg nem olcsó! Nagyon kellene hezitálnom, hogy megvegyem. :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Kata: GRATULÁLOK NEKTEK, NAGYON ÖRÜLÖK!!SOK SOK TEJCSIT ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNOK NEKTEK! CSODASZÉP KIS FORMABABA! :-D

Hát ez tényleg izgi!!! :-) És milyen husis szép baba!
Csajok jövünk sorba szépen. :wink:

dinuci01

Kata,
nagyon édes a kisfiatok! Még egyszer gratulálok az első topikbabához!

Így stílszerű, Anyukája nyitotta a topikot, Noel pedig a sort!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sissy:cuki a babakocsi és nagyon nem volt drága! kifogtad! Köszi a képet :-)

Ceyla: jah jo lenne valahonnan tudni hogy jön a magzatviz. Ha megérem elmegyek a patikába ilyen valamiért :-) Nem hülyeség.

Megyek most nem irok annyit mert szörnyen fáj a derekam muszáj elfeküdnöm :-( Majd holnap jövök.

További szép estét mindenkinek!

dinuci01

Gratulálok a kis Noelhez, Kata. Gyönyörü formás kis legény. Nagyon Boldogok lehettek. Amint tudsz jelentkezz, várjuk a beszámolót is. Köszönjük a fotokat a férjednek.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Kata, gyönyörű :) és tényleg nem úgy néz ki mint aki most született. Szép kis pufi :) én is ilyen pufira gyúrok :D
Köszönjük a fotókat :)
Sok-sok tejecskét :)

Ceyla: nem tudom mennyi a magzatvíz ph-ja :D

Kriszta
Kép
cherryke

Az a 3X azt jelenti, hogy 3db van benne? Jó ára van :D Mondjuk, ha gyanús a dolog, beteszel egyet aztán meglátod, hogy az vagy nem az. Arra jó, hogy megnyugodj, vagy hogy indulj a kóházba.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
Hát igen, de ennyi pénzért már lehetne benne minimum 10 db...

Szilvi
KépKép
ceyla

Kata!Gyönyörű Noel!Sok tejcsit,Apának köszi a képeket,Te meg gyere,amint tudsz!

Csajok!Ki lesz a következő??Hajrááááá!!!!!!!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Van még itt 37 hetes :)

Kriszta
Kép
cherryke

Kedves Kata, és nagyon büszke Apuka :) Nagyon-nagyon gratulálok!!!! Gyönyörű a kisfiatok!
Edit

Kép
Kép
etus79

[quote="cherryke"]V írta:cherrykean még itt 37 hetes :)

Én nem ismerek egyet sem! :lol:
Na jó.. az én Nikim még kap egy kis időt. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Dinuci: Nem tudom, hogy konkrétan mi történ, csak azt vette észre a csajszi, hogy puha a hasa. Hát igen, tényleg nem lehet tudni, a biztosítékot ezzel a őssejt dologgal kapcsolatban.
Kfmares: Én is attól félek, hogy az nem is jósló fájás, ha nem más, és a kórházba rohangálok, mert azt hiszem, hogy szülök. Amúgy pénteken nagyon fájt a hasam, nem tudtam mi a manó az, na mondom, szuper a dugóban ülök a kocsiban, és ha most akar jönni a Bogyi, mi a túrót csináljak. Szerencsére nem Bogyi volt, ha nem a beleim, elronthattam a pocimat. Na ennyit erről.
Iceberg:Engem 5 kor dobott ki az ágy, pedig nem szokott, ez nekem is furi volt. De én még szeretném, ha bent maradna a babóca. Mi még csak 36 hetesek vagyunk
Kata: Most este olvastam a nagy hírt. Nagyon gratulálok nektek. Szép babóca :) Nagyon szépen köszönjük a képeket. Mutiztam a férjemnek is,hogy neki is ez lesz a dolga, mikor megérkezik Bogyika. Sok tejet, egészséget kívánok ,és várunk a fejleményekkel.
Ez a betét tényleg kicsit húzós.Inkább rábízom a testemre, biztos jelezni fog (remélem). Anyunak pl: folyása volt és egy idő után véres lett, amivel be is ment a kórházba, és neki az volt a szülés jele. Csak bízzunk az ösztönökbe :) (vagy is, mindenki ezt mondja).
gira06

Ja amúgy a neomagnol másra is jó. A sógornőm mondta,hogy a gátmetszésre is nagyon jó,ő azt használta, hamar rásegít a gyógyulásra.
gira06

Sziasztok!

Legelőször is:KATA NAGYON GRATULA ,ÜGYESEK VOLTATOK HOGY ILYEN GYORSAN MEGLETT NOEL,ÉS TERM.GRATULA A KISPAPÁNAK IS!!
sOK-SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!

Na csajok köszönöm én is a biztató szavakat , úgy néz ki csak egy könnyebb megfázás volt ma már jobban vagyok, az orrom is tisztul ,igaz 2 naponát feküdtem és teáztam, de most már jobb!
Látom írtatok jó sokat és persze a legnagyobb örömhír Kata babája.

Iceberg: fiadnak jobbulást kívánok, remélem ő is olyan gyorsan túllesz rajta mint én.

Amúgy csajok tegnap én is azt hittem a kórházban kötök ki, egész nap keményedéseim voltak, feküdnöm kellett és néha görcsöltem, de úgy látszik a kicsim meghallgatott, hogy a papája még nincs itthon , 34+3 napos és még nem szabad megszületni.Utána gondolkoztam meglehet hogy a sok trüszkölés és a sok tea nem igazán tett jót a dolognak, de ma totál aktív voltam ki lett festve a konyha és ha minden oké akkor holnap az ajtókat is be tudom fejezni, mivel hétvégén a fiamnak babzsúrja lesz így a szülés előtti nagytakarítást is meg kell csinálnom meeg elkezdem a meglévő babaruhák kimosását, már csak a kiságynak kellene felérnie vidékről, de remélhetőleg 2 héten belül mindennel megleszek csak most már semmi ne kapjon el.

Magzatvíz: Én mint írtam nekem a felső burokrepedéssel indult a szülés és csak csöpögött plusz pisilni jártam, kb. 2 óra elteltével szükségem volt a betétre, tehát ez is egy jel, azóta ha 2 óra alatt min. 3x ki kell menni pisilni kezdk én is parázni, de úgy néz ki most a lányom sokszor szeret a hólyagomon csücsülni.

A 37 heteseknek kitartás már ti is nagyon a finisben vagytok, várjuk türelmetlenül a köv. babákat.Jövő hétre megint időjárás változás tehát valszeg megint lesz egy pár babaánk!!!

Tünde
btunde

Köszönjük! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon boldog vagyok!!!!!! Végre van egy gyönyörű kisbabám! A sok év megpróbáltatása már a múlté!

Noel szép, jó, aranyos...próbál szopizni, de tej még nincs...

Neomagnol
Egyszerű hipó-tabletta. Műanyag egy idő után nagyon beveszi a szagát.

Kifőzésnén a vízkő ellen egy kicsi citromlé, vagy ecet nagyon jó!

Magzatvíz-szivárgás
Nekem nem volt sok, és nem is jött folyamatosan.
Akiben felmerül a gyanú, inkább feleslegesen menjen doktorhoz, mert ha a burok megrepedt (erre utal a magzatvíz szivárgás) nagyon kell vigyázni, figyelni, hogy a baba ne fertőződjön.
Vendég

Kata: Én a neomagnolt azért írtam, hogy azzal fertőtlenítani dolgokat baba mellett jobb mint a domestos... A másik, hogy nem a cumisüvegre stb-re gondoltam, hanem bűtor, wc, mosdó, kilincsek stb. Na meg a kezet azzal leöblíteni. Ha valaki beteg a családban akkor is jó.
Látom nem tudsz aludni :)
Olyan hülyeséget álmodtam... mentünk autóval és a sofőr nem nézte a fekvőrendőrt. Átugratott rajta, én meg azt hittem leszakad a méhem. Leizzadva ébredtem, de nem fájt semmim. Akkor szokott az ember ilyeneket álmodni, ha pont fáj valamilye.

Kriszta
Kép
cherryke

Tegnap este megint jött ilyen görcs... de 20 percig tartott és hullámzó volt. Hol erősebb volt, hol gyengébb. Ha gyengült, a baba mocorgott. Nagyon sajnáltam őt.
Aztán késő este is jött egy, de amikor csökkent a fájdalom, elaludtam.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok,jó reggelt!

kata:elhiszem,hogy boldog vagy!ott tarthatod a gyermekedet a kezedben,akit eddig a szíved alatt hordtál,ennél csodásabb érzés nincs!Nagyon édes és szép baba!Beindul a tejcsi biztos!!
mesélj majd a szülésről,ha lesz időd írni!!Biztos mindenkit érdekel!! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Nekem nagyon rossz éjszakám volt,felváltva pisi járat és Mátét nézni 2 óránként!Beállítom ilyenkor a telcsimet,de nem is kellene mert bennem van az aggodalom és ébredek magamtól,hogy mi lehet vele!
Este is volt láza és hajnal 4 felé is,majd most visszük délelőtt orvoshoz!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Jajj de nagyon gyonyoru baba! Gratulalok!

NEkem 2 eve mondtak hogy vol ilyen ami kimutatta hogy magzatviz, de mar nincs, de akkor ujra erdeklodom.

Kata: igen igen, milyen volt a szules?
A fiad gyonyoru!

En vegre aludtam:))))Annyira kellett mar! Flora i hamar lenyugodott, most joslok se voltak( hiaba ha nem csinalok egegsz nap semmit azert meg birom a dolgot) pii is csak ketszer, lanyom se kiabalt az ejjel!
Szoval vagy 6 orat aludtam:)
Ennek koszonhetoen tiszta fitt vagyok. Gyors megyek is porszivozni, sutit kesziteni, 3ra meg ctg-re.

KépKép
tavasziszel

Sziasztok szép reggelt!

Hogy vagytok? Ma nem akar senki lebabázni? :-D Na jo csak vicc volt, még maradjunk egyben :wink: Ma azért egész jo kedvem van fogjuk rá. Ti hogy vagytok vele? Mosok takarítok meg szilvásgombit fogok főzni a husileveshez. Párom meg dolgozik gőzerővel hogy legyen pénz. De mit hajt ennyire.... :roll: Éhen nem halunk.Amugy nem, tudom mi van de annyit eszek.....ez őrület. :oops:

Mit főztök?

Kata1002: örülök ennek a kislurkoak hogy végre valóra vált az álmotok :-)Ezekszerint minden rendben ezzel a csodaszép kismanóval :-) Lesz majd tejcsike is, türelem. Csak magatokra figyelj :wink:

Tavasziszél:ez tök jo hogy tudtál is valamit aludni :-) Én nem nagyon kb 7 szer pisi, Attika 3*kisértett az ágyunknál :-D Szóval....Na látod ne menj sokat aztán nem lesznek joslok.

Iceberg:sajnálom az éjszakát :-( Eggyütérzek nekem is hasonloan sz..r volt.

Cherryke: emlitsd majd meg ezeket a görcsöket a dokinak. nem hinném hogy ezt most még kéne. :roll: az álmokban igazad van, valóban akkor fordul elő ilyesmi.

Btünde: örülük hogy jobban vagy, igy már nyugodtan készülhetsz a babazsúrra :-)Fiad biztos el lesz ragadtatva.Hát talán igazad lesz és beindulnak a babák. Én épp azon gondolkodtam hogyha azt mondta a doki nem biztos hogy 2in 1 leszek péntekre még mindig itt ülök egybe. :-)

Gira:hát szép lett volna ha a dugóban jön rád. Ne is gondoljunk ilyesmire!

Ceyla:nem ismersz olyat? Pedig mi már azok vagyunk :-D Azthiszem a sort ELVILEG én folytatnám, majd Te aztán Kri :-) De még fordulhat a kocka. A végére biztos nem maradunk :wink:

Mók???merre vagy? költözés pakolás meglett? Hogy vagytok?

dinuci01

Itt egy pocakkép tegnapról! Kép

dinuci01

Dinuci: nah ez azert meret....
Sajnalom hogy te nem tudtal aludni.
En ma tolott patisszont keszitek holnapra, mara Annanak leves, ferjemnek ilyen pita szeru cucc van.

Itt egesz emberi az ido, szovla mi mindjart megyunk le, delutan meg nst.
Kedvem hullamzo, unatkozok, nem talalom a helye,, sok gondolat kering a fejemben....
de jol vagyok:)

KépKép
tavasziszel

dinuci:pedig sztem te leszel a következő!úgy ahogy mondod :) utána ceyla :) én így érzem.én katát is megéreztem csak így utólag hülyén hangzik!!

tavasziszél:már írni akartam neked,hogy én pont így vagyok kórházi pihenéssel mint te és ebben semmi elítélendő nincs!!ha sikerül simán szülnöm akkor 1-2 éjszakára én beadom a babucimat,utána úgy is lehet pörögni itthon!ha császár márpedig a dokim tegnap is ezt
mondogatta akkor meg még nem tudom mi lesz.

btunde:köszönöm,ha ugyan az a tipusú megfázása van Máténak akkor hátha!most értünk haza a dokitól,kapott antibiót és egész héten nem mehet suliba!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

tavasziszél:ezt írta kata is tegnap reggel!!"nem lelem a helyem" :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kata,
tényleg ne izgulj, lesz majd tejcsi bőven. Nálam kb. a 4. napon indult be. Noel babának már most is van annyi amennyi kell.

Dinuci,
szép nagy neked is a pocid. Enyém is nem azért mondom. :lol: :lol:
A sorrendre kiváncsi leszek.
A sógornőm előtt nem szeretnék lebabázni, bár valószínű megindítják neki.

Tavasziszél,
neked is mindjárt 37. hét.

Cherryke,
sajnálom a görcsöket. Dokihoz mikor mész?

Tünde,
nekem is voltak fájásaim a 35. héten, elhiszem, hogy megijedtél. Készülődik a szervezeted a szülésre. Látod még én is egyben vagyok és remélem még maradok is egy kicsit.

Ceyla,
elég húzós a betét ára. És ami a legjobb az egészben, hogy nem is 100%, hogy el fog folyni a magzatvíz!

:lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Most írt sms-t a sógornőm. Tegnap óta hagyják szenvedni, valami érlelőt kapott - bár már betöltötte a 40. hetet, fogalmam sincs mi lehet - ha holnapig :evil: :evil: :evil: nem szül meg császár. Folyamatosan nst-n van. Nem elrettentésnek írtam, de nagyon kiakadtam.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kata1002!

Itt a nagy költöyésben sikerült lemaradnom. Óriási gratula nektek. Noel gzönyörű, és a súlya is tökéletes!!!! :D
Apukának is gratulálunk!!!!!!

Dinuci!
Átköltöztünk.... :lol:
Szokatlan az új ágy, viszont a hely nagyon rendbe van! Gyerekszoba egynelőre atomvillanás!!!!!! :oops:
TV hiányzik, de csütörtökre bekötik az adókat.
Így marad az olvasás!

Hát nem semmi hogy megvan az első babánk!!!! :)

Kép
mók

Csajok!

Ez már a vég...elsírtam magamat Noel baba érkezésén...

Kép
mók

Dokihoz pénteken megyek. Leírtam, hogy mikor voltak a görcsök. Pedig szedem a magneB6-ot, tehát tök mindegy. Ha ez olyan görcs, akkor nincs mese...

Dinuci jó nagy poci :) Még 2 heted van :)
Az enyém most olyan mintha kisebb lenne, de nem az, mert most alul nőtt megint, és felül is magasabbról indul. Szemből meg tök csálé :D a köldököm el van tolodva bal oldalra :D

Kriszta
Kép
cherryke

Kata: Nagyon sok boldogságot a Kis Noelhez! Gratulálok nektek!!!

Látom tegnap nem olvastátok a hozzászólásomat, de nem baj, mindenesetre csak Cherrynek szeretném mondani, hogy feltétlen beszéljen a dokijával, mert én épp ugyanezt éreztem, görcsöltem és tessék már 1 hete itt benn fekszem a kórházban, és szerintem ha nem kapnám folyamatosan a görcsöldókat akkor lehet beindulna a szülés. Pedig még cherrynek is korai lenne. Szóval én csak tanácsolni tudom hogy nézesd meg magad nehogy baj legyen belőle. Én két napot görcsöltem és 1 újjnyira kinyílt a méhszájam cg: 2111-1111 lett. Nézesd meg magad!

ancsika82

Védőnőnek mondtam, azt mondta ez rendben van. De persze a doki a biztos. Csak még messze van a péntek. És máskor meg nem tudok elmenni, mert csak pénteken van du.

Lifenetworkon most volt egy sorozat 1 része. Babák háza a címe. Vízben vajúdott a nő, ott is szült. Amikor a baba válla is kint volt, mondta neki a szülésznő, hogy fogja meg a babáját, nyomjon és húzza ki. Nagyon komoly volt. Persze a szülésznő segített neki, de majdhogynem saját maga húzta ki a babát.

Kriszta
Kép
cherryke

Kri: sajna lattam mar olyant amit most sogornod vegig csinal:( Gondolom feltettek a zselet, hatha meginditja, nst-n kell maradni, mondvan a gyerek szivhangja, fajasok erossegenek nezese, vagyis fekudni kell. Akit lattam igy vajudni neki is vegul caszar lett 2 nap utan. Szerintem embertelen. Nincs sajat orvosa??? Nem tudna megmondani adjanak oxitocint is, es ha az se inditja csaszar? Amugy meg miert inditottak meg betoltott 40nel? Hisz meg egy hetet lazan maradhatott volna benn.

Ice: Sajna nekem semmi tunet. Epp most megyek majd ctg-re es mar elore latom egy fel fajast se fog mutatni a gep:(

Ancsika: nem torvenyszeru ami veled tortent.en mindket terhessegem vegig gorcsoltem, nem kicsit, es az elsot tulhordtam es most sincs jele hogy hamarabb erkezne...
Perze komolyan kell venni a gorcot, de Cherryke mar van annyi idos terhes hogy ne okozzon nagy gondot ha elkezd kinyilni.
Teljes nyitott mehszajjal is ki lehet huzni egy honapot.
nem okokodni akarok csak azert irom nehogy Cherryke megijedjen nagyon.

KépKép
tavasziszel

Kata,
Mégegyszer Óriási gratula! Tejcsid majd biztos lesz bőven, ha ez a kis vasgyúró ilyen szépen próbálkozik tovább.

Dinuci,
Hát remélem a végére tényleg nem maradunk! :lol: Férjem agyvérzést is kapna. Tegnap is mondja, hogy mikor lesz meg már Niki. Mondom neki hová még, hiszen a lámpája sincsmég fent a helyén (Már 3 hete csinálgatja) na ma hajnalban felszerelte a lámpát. :lol:
Néztem a pocidat. Nekem pont fentről lefelé látszanak az erek. :D

Iceberg,
Legyen igazad. Dátumot nem tudsz mondani? Azért jó lenne tudni pontosan, meddig tervezhetek.
:)

Kri,
A magzatvíz elfolyás tényleg nem 100%, sőt az esetek többségében a szülés nem így indul, de mivel anyunál így volt, ezért én is így képzelem el most. :)
A sógornőd valószínű méhszáj érlelőt kapott, az valami gél amit a méhszájra kennek ami miatt elindul a tágulás és a szülés is remélhetőleg. Drukkolok neki. Szegény nem jó szenvedni! :(

Mók,
Ez teljesen normális. Én is megkönnyeztem.
Ja és ne feledd ha már TV nincs és az olvasást is unod, itt a fórum. :wink: :D

Szilvi
KépKép
ceyla

cherryke:én 2 dolgot adnék tanácsnak!vagy felhívod most a dokidat és elmondod neki mik vannak és majd mond valamit!!vagy szigorúan pihizel péntekig!te látod,csak közben idegeskedsz,hogy mi lehet!!mert tuti!nem vagyunk egyformák csak leszűrni lehet dolgokat a másik történéséből!(ezt nem rossz hiszeműleg írtam!!!!)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

ceyla:ari vagy!de jó lenne,ha ezt is érezném! :lol:
akkor te is rafi vagy a pároddal ugye :wink: egyből felkerült a lámpa a helyére!! :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Hát valahogy fel kellett juttatnom azt a világítótestet a helyére. :wink: :lol:

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Kata, én ma megint azzal kezdtem, hogy megnézegettem a fiacskádat. Nagyon szép kisfiú, és bár én még nem szeretném, ha Andris kibújna, azért már szinte irigykedtem kicsit :)
A tejcsi nekem is 4. napra indult be. Általába a 3-4.napon szokott. DE akkor meg annyira, hogy majd leszakadtak a melleim :) Szóval csak próbálkozzatok ügysen. Az a jó, ha Noel szívesen próbálkozik, mert azzal sokat segít :)

Cherryke, és hogy görcsöl? Szúr? És húsz percig, vagy 20 percenként? Bocs, csak nekem ne volt teljesen világos. Mert a fájások azok inkább rebdszeres időközönként (mondjuk eleinte 20 percenként) jönnek de csak olyan fél-1 precig tartanak. Talán csak rosszul fekszik kicsi fiad, vagy hiretel mozdulsz. Ha én hirtelen kelek fel például, akkor néha csillagokat látok, de az meg azt mondják a nyúló szalagok miatt van. Mindegy azért, ha te úgy érzed valami nem stimmel, inkább legyél rámenős.

Mók, gratulálok az átköltözéshez.

Akiknek rossz volt az éjszakája. Hát én is csatlakozhatok. Nálunk JUlit még mindig többször felketi a köhögés, én meg nehezen alszom el- meg viszza mostanában. Egy jó volt, hogy legalább sokáig aludtunk (7.30).

Iceberg, fiacskádnak jobbulást. Juli is lázasodós fajta, nem is értem, hogy ezt a betegséget hogy csináljuk most egy gramm hőemelkedés nélkül. Cserébe tovább tart... Szóval Tavasziszélnek igaza van, a láztól legalább hamarabb gyógyulnak a gyerekek. Itt Svájcban az a módi, hogy csak akkor mondják, hogy vidd be agyereket a rendelőbe, ha már 3 napja lázas, vagy tényleg irtó magas a láza, és nem megy le.

Ancsika, vigyázz magadra. Remélem, jót tesz a pihenés, és nem bújik ki a babátok idő előtt. Nem lehet könnyű most neketek. Kisfiad most kivel van?

Nukadával vajon mi lehet? Őt is befektették már vagy 2 hete.

Na megyek, mert azért lenne dolgom...
Edit

Kép
Kép
etus79

etus79:Köszi!!!Igen azért gondolom,mert a láz öli a bacit!Csak ha olyan a gyerkőc,hogy hírtelen felmegy neki vagy figyelni kell,mert nehezen megy le akkor jobb orvoshoz vinni sztem!
Nekem az itteni gyerek orvos azt mondta,hogy a 38 még nem láz! :shock: háát nem tudom!!!onnan már könnyebben felszalad nem!!!???

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

ceyla:az én párom is ilyen!!!majd......... :roll:
és én is rafizni szoktam ,mert másképp várhatok!persze nem azt akarom,hogy rögtön ugorjon mint egy papucs!!!!!!csak ne keljen sokszor megkérnem meg több napig! :roll: férfiak :lol:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ancsika,
olvastam amit írtál, de annyira Kata körül forogtak a gondolataim. Sajnálom, hogy be kellett feküdnöd. A kisfiad hogy bírja? Én is azt mondom, hogy inkább 1 felesleges vizsgálat, minthogy valami baj legyen. Azért a 32. hét még elég korai.

Tavasziszél,
nincs fogadott dokija, de mivel egészségügyit végzett, ismeri a kórházban a dokikat és a szülésznőket. A szeptemberi topikban olvastam egy kismamáról aki hasonlóan sokáig vajúdott és a végén császár lett. Azt én sem tudom, hogy miért indították meg, már az is furcsa volt, hogy a túlhordás első napján be kellett feküdnie. Erre másnap már indították is. Szerintem is jobb lett volna még 1 hétig békén hagyni, max utána indítani. De hát én nem vagyok doki.

Edit,
Brigi kivételesen elég jól aludt éjjel, én is érzem, hogy pihentebb vagyok.

Ceyla,
valami tablettát írt, ezért nem értettem. Erről a zseléről már én is olvastam, de most amíg nem írtátok nem is ugrott be.

Mók,
gratula az átköltözéshez. Most már csak a babára kell koncentrálni.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sissy,
néztem a babakocsit is, jó üzletet csináltatok. És mivel nem is kifejezetten csajos - a mienk narancssárga - sötétkék :lol: - így jó lesz az öcsinek is. :lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Iceberg, hát itt az van, hogy mikor Juli először lázas volt (mármint itt Svájvban), gyorsan levittük, ahogy otthon. Erre azt mondták, hogy nézzük meg, hogy 3 nap alatt elmúlik-e, és csak akkor vigyem vissza, ha nem. Persze megvizsgálták, és gondolom semmi olyat nem láttak, ami komolyabbra utal. DE, ha csak vírus, azon itt nem izgatják magukat. Dolgozik a szervezet :) Meg azt is mondta a dokinéni, hogy 39,5-ig ne is adjak lázcsillapítót, de azért 40 meg ne legyen :roll: Hát én azért 39 nél nem várok tovább, és estére akkor is kap, ha mar 38.5 körül van. Nekem ez a hozzáállás egyébként viszonylag tetszik, de azért csak mértékkel követem :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Halihó!

Egy pöttyet benézek aztán rohannom is kell!Nem akarok panasznapot tartani, de kicsit igy elhatárolodva a szülés témátol,nagyon magam alatt vagyok. Mennem kell át apuhoz most jött emg kötözésről és valszeg vágják tovább a lábát. Anyám egész nap csavarog, apu szinte magatehetetlen :-( Nem tudom hogy fogoma pici babát és ezt összeegyeztetni. Apu meg sir hogy neki kéne nekem segiteni, meg főzni meg jönni majd a korházba. Ugyhogy áll a bál, a fejem azt se tudom hol áll, nem tudom mitévő legyek :roll: De borzasztó ez, főleg egy olyan embernek aki egész életében jött meg ment biciklizett. Anyámnak meg annyi esze se hogy felfogja micsoda komoly dolog ez és veszélyes.Ugyhogy most mehetek át kaját is kell neki is adni, nem mintha megterhelő lenne csak folyton az hogy hogy tovább? :roll:

Na mindegy azért picit visszaolvastam és látom mindenki szuperül ugy ahogy :-) Ennek örülök.

Kri:jaja, lehet még te leszel a következő befutó :-D

Tavasziszél:tényleg Te is jössz nemsokára a 37.dikbe. Én meg már 38 holnap.

Etus: érdekesek kinnt ezek a lázcsillapítási módszerek, de Te azért inkább tényleg hagyatkozz a saját megérzéseidre sztem.

Mók:dejóó akkor mostmár van egy kis nyugi :-) A gyerekszobát azért még van időtök befejezni.

Cherryke: akkor szép lehet a Te pocid is. :-) Dokival mindenképp beszélj!!

Ceyla:húú van nálad is rafkó :-D Itt meg ugy vagyunk mihez mikor van kedve... Pl tegnap elmosogatott meg ablakot pucolt stb. Szóval....egyszer igy egyszer ugy.

dinuci01

dinuci:ez szomorú a helyzet,nem hiányzik most neked!de a helyedben én is segítenék amíg tudok!szegény apukád,nagyon rossz lehet neki!!!!!!!!!!!!!!!!lelkileg és minden téren!most mindenkinek mellette kéne állni nem csak neked!az írottakból úgy veszem le,hogy nincs testvéred!?ugye?

Én most nagyon nyügi vagyok és ingerült! :?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Etus: 2-3 naponta jön és 10 percig szokott tartani, tehát nem vészes. 20 perces az tegnap este volt.

Amúgy se keményedés, se más nincs.

Kriszta
Kép
cherryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: