A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

200907?! Nagyon jó tippjeid vannak, bár akkor lehet a szülőszobára már érdemes lenne bevinni egy webcamet, nem? Főleg, ha altatnak császár közben! :lol: Aztán majd elmesélitek,milyen volt... :D
Boo, köszi az értékelést, bár ismerem a saját horoszkópom, meg még egy jó pár jegyét, de jó volt újra olvasni. Ja, mert hát én Rák vagyok. Bár nem tudom mi az aszcendensem (lehet oroszlán? ), de sok minden igaz rám. De kacatgyüjtő kifejezetten nem vagyok, én legszívesebben mindent kidobnék, ami tényleg kacat, és fura, mert ez az otthon dolog totál igaz. És ki vagyok akadva, hogy a páromnak meg miért nem egyértelmű, hogy senkit nem hívunk magunkhoz csak úgy, főleg, ha előtte nem szól nekem róla. Viszont nem húzom minden zokszó nélkül az igát, sajnos (?) hamarabb kinyílik a kicsi szám, ha valami nem tetszik. És sértődékeny sem igazán vagyok, sőt, mások órákig, napokig tudnak rágódni dolgokon, én összeveszek/ vitatkozok valakivel, és 5 perc múlva már le is tojom nagy ívben. Ha erősebb dolgon megy a vita, akkor is az idő simán segít. Bár ha belegondolok, van a környezetemben másik rák, aki meg iszonyatosan sértődékeny. Na, de hát tényleg mások vagyunk, ezek csak nagy általánosságokban vonatkoznak ránk. De én is hiszek a horoszkópban. Épp ezért nagyon szeretném, ha sikerülne addig kihordanom a babákat, hogy rákok legyenek. Nem szeretnék ikreket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval ikrek ikreket! Rák ikreket szeretnék! Bár nekem esélyem lett volna az oroszlán ikrekre is, de arról már letettem... Pedig az is jó jegy. És Boo, azt mondod, hogy tényleg nincs jó, vagy rossz jegy, de azért én akkor se szeretném, ha ikrek lennének, vagy ha skorpiók a gyerekeim.
Na, elteszem magam holnapra! Nektek jó éjszakai netezést!

Kép
pagika

Pagika!

Épp most vettem egy lehajtható derekú "fitneszgatyót", mert ezt tudom hordani baba után is (meg le volt értékelve :wink: ).
Amúgy már volt egy hasonló, lehajtós Megawear-em, abban vagyok itthon hetek óta :oops: , mert csak az kényelmes. meg van már egy kismamafarmerem, de anyu vette és még nála van, amúgy C&A-s

Na, megmutatom szemből az új szerzeményt, mert most nem a poci a lényeg :D ! De tényleg nagy jó, és jó nyúlós anyag, szóval van benne hely! Sztem szabadidőre inkább ilyeneket vegyetek, ráadásul olcsobbak is, nemcsak praktikusak :wink: !

Pici képek, de sztem, látjátok a lényeget :D ! Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok. Már hetek óta olvaslak benneteket, úgy döntöttem mostmár írok. Volt időm olvasni, mert sajnos márnovember 13 óta táppénzen vagyok.
Pagikát külön üdvözlöm, én is kecskeméti vagyok, a nővére az osztálytársam volt a gimiben.Talán még emlékszik rám, igaz akkor még elég kicsi volt.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Még nem alszik a lányom! van valami a levegőben, úgyhogy lehet én is bekukkantok még párszor ma éjjel.

Érdekes ez a horoszkópos dolog.
Én skorpió vagyok, és a jegyről írt sok (általában nem túl hízelgő) jelző igaz rám, de bizony van olyan is, ami teljesen ellentmond a papírformának.

Ancsurti! Boldog szülinapot!
Orsi, jó hogy itt vagy!
És Pagika: örülök, hogy látlak!

Kép
Kép]
hendegabi

Boo!

Persze, hogy dagadt a mellem :D :wink: ! Amúgy eleve dagad folyamatosan a terhességtől, néha már fáj! :lol: :lol: :lol:
Te nem teszel fel képet?

Viszont képzeld, bár én eleve hívő vagyok, és Istenben hiszek, beismerem, hogy a személyes horoszkópnak lehet igazsága, de az általánosításban nem hiszek! Amit te csinálsz, hogy így "személyesíted", az engem is érdekelne :oops: :D ! Főleg, hogy a szűz jegy jellemzői közül nagyon-nagyon kevés jellemző rám, mondhatnám totál nem vagyok szűz alkat :D !!!! Talán emiatt vagyok szkeptikus! Ha van "uncsis" időd, megnézhetéd mizújs velem :lol: ! 1987.09.20-án születtem, 18:50 körül, Budapesten.

Előre is köszike! Kíváncsi vagyok nagyon :wink: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.23 22:27-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Ebben az anyakönyvezési procedúrában lehet vmi tényleg. Szóval én Anyu 2. házasságából vagyok és már jóval azelőtt elvált az első férjétől hivatalosan is, mint ahogy én születtem. És Apuval nem voltak még összeházasodva a születésemkor. Erre mikor Apu jött a kórházba megnézni, majdnem elájult, mert a "karperecemen" az "ex férj" neve volt vezetéknévként. Utána egy kis ideig Anyu nevén futottam. De aztán megkaptam a valós és nekem járó nevet a Papám legnagyobb örömére (hú, azt viszont nem tudom, hogy ez a házasságkötésük után történt -e meg, majd megkérdezem). De ezek szerint 32 éve is ilyen idióta törvények voltak már....és még azóta sem sikerült megreformálniuk :wink:
Szegény Babáknak okozzák itt az identitás problémákat, már ideje korán:lol:

Pagika! Jó, hogy rendben vagytok!

Ancsurti! Örülök, hogy ma már sokkal jobb a kedved!

Jók a pocifotók és mindenkié milyen más!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

Manó sleep, én pedig kakukk üzemmódban. :lol:
Most kicsit hamarabb sikerült letennem és csak szopizott. Remélem, hogy nem fog felébredni! Ha nincs teljesen bekómázva, akkor a másik szobából meghallja, hogy gépelek. :shock: Így most igyekszem lábujjhegyen ütni a klaviatúrát (pedig nem vacak vagy hangos) és diszkréten fuldokolni köhögés címszó alatt. :roll:

Az utóbbi időben mindig felkel hajnal 4-5 tájban és valamelyikünk mindenképpen kell neki. Ha hozzám kerül az ágyba, akkor vagy kér enni vagy nem, de hamar elalszik. Akkor visszateszem a saját ágyába. Egyrészt mert nem szeretném, ha rászokna a mi ágyunkban való alvásra, másrészt pedig nem tudok pihenni, ha egymás mellett fekszünk. Pedig olllyyann jó érzés, ahogy hozzám bújik ... :cry:
Nem tudom miért kel fel. :?

Kép
Kép
200907?

200907?:azert ez nagyon jo hogy meg szopizik...mindegy is hogy miert!Azt olvastam,sok baba elutasitja a tejet,ha a mamaja ujra babat var...

Boo:Azert rendesen ratapintottal a lenyegre :shock: :shock: :shock: Igy lattatlanban mennyi dolog leszurheto egy emberrol a szuletesi idejet tekintve :shock: Igen,ilyen vagyok,nehez velem sokszor,nehez magammal is sokszor :lol: :lol: :lol: !
Egyebkent budapesten szulettem,es koszonom szepen a gratulaciot :wink: !
Sokat kuzdok onmagammal az teny...es kuzdott sokat az anyukam is...makacs vagyok,es tulsagosan is kemeny...hiaba tudom esszel hogy mit is kene lepnem,ez sokszor nem ugy sul el,ahogyan azt szeretnem :(
Azert jo lenne ha vegre mar tudnam ezt iranyitani...igen,eleg vegletes vagyok,es erdekesen reagalok...holott ez nem rosszandekbol fakad :roll:
Na kitarulkoztam rendesen...kar hogy nem mellekelnek egy hasznalati utmutatot magunkhoz-magunknak :idea:

Orsi szijjjja! Udv itt :wink: !

Kicsidodi:szuper a nacid!nekem is kene vadaszni egy ilyesmit itthonra,mert eleg neccesek a gatyoim,amikben itthon leledzem :)

Kép
Kép
ancsurti

Boo:En sosem voltam hazassagparti...valahogy nem gondoltam hogy szukseges,ha szeretek valakit,es o is engem...Aztan jott a nagy elhatarozas,a nagy kerdes,es lam ferjnel vagyok :lol:
De ez,hogy "kenyszerbol"azert tenyleg durva.Mondjuk nem hinnem hogy a parod ezt ellenezne..csak olyan furi na...ertelek nagyon is.Hat ha maskepp nem megy...ujra "be kell adnod a derekad"!Es biztos csini lennel :wink:
Es orulok annak hogy jo visszajelzest kaptal a baratnodtol...azert furcsallottam volna,megha neki nem is lehet eppen...hogy ezert haragudjon Rad.

Hendegabi:Koszonom szepen :wink: !Skorpio az ocsikem,es a tesom kislanya is...nehez veluk is,de nem annyira szornyu!Azert en oket is lekorozom neha :oops: De mindenkinek megvan a maga keresztje,csak meg kell tanulni kezelni ezeket...
Alommanot kuldok a lanyodnak!

Breki:Igen,jobb azert mar...vannak napok mostanaban amik nehezek,bar fel sem kelnek...de azert rendezem soraimat :) !
Olyan ritkan jossz mostanaban :roll:
Indentitas zavar :lol: :lol: :lol: Lehet nalam is volt valami,ezert kemenyitek...

200907?:Mennyi idos is Manocskad?Nem lehet hogy most szeparacios gondjai vannak?Anyahiany...csak megoldod valahogy...vagy erzi o is hogy nemsokara ketten lesznek!

Kép
Kép
ancsurti

Breki!Micsoda szuper vonalzod van :shock: :shock: !

Kép
Kép
ancsurti

pagika! :)

Webkamerázni mindenki tud, az nem kunszt. Na, de a szülőágyról írni aaaz már az! :lol: :lol: :lol: :lol: (Az altatás meg nem lehet kifogás. Legfeljebb több és hosszabb szóköz lesz benne... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nem tudom miért nem szeretnél Ikrek ikreket, de szerintem "jól járnál" velük. :roll: :wink:

kicsidodi! :)
Es ist very harasó littlemummy naci! :wink:

orsi777! :)
Üdv a körünkben! :)

boo! :)
Ezt írtad ancsurtinak:
"Közlekedéssel óvatosan, mert a lelki problémáidat vonzhatod azon keresztül."
Közlekedést akartál írni vagy közeledést...? :o :o

pagikának meg azt írtad, hogy nagyon kéne figyelni az időt. Hát, elképzeltem, ahogy szegénykém a szülés közepette irogat ide nekünk és közben fél szemmel az órát is lesi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Méla Oroszlánnal még nem találkoztam (az altatólövedékeset leszámítva :lol: :lol: :lol: ), csak olyanokkal, akiknek nagy baráti körük van, fontos számukra a társaság, előszeretettel vannak középpontban. Ezért nagy party-arcok, de önzőek is ám. A Fontos Dolgok Dobogóján az első 3 helyen az EGO áll. Utána már jöhet minden és mindenki. De első körben ha lehet, azért neki legyen jó...:roll: :P :P :P :P A pénzzel leginkább akkor tud bánni, ha NEKI van szüksége valamire, egyébként könnyen kifolyik a mancsából.
Én szeretem őket. :D

A válással kapcsolatban meg még az jutott eszembe, hogy szerintem nem vagy köteles jelezni a terhességedet. Különben azt jelentené, hogy egy válóper esetében állampolgári kötelességed lenne alapból tájékoztatni a bíróságot arról, hogy terhes vagy-e és ha igen, akkor mennyi ideje. Ez már azért kicsit durva lenne...
(Az más kérdés, hogy -remélhetőleg- a lehető legjobban úgy jársz, ha az ügyvéded mindent tud)

hendegabi! :)
Kukkants csak bátran! :wink:
(Kíváncsi vagyok tabati benéz-e, mert este 8 magasságában olvasgatott... :roll: )

breki76! :)
Jó a vonyigád! :wink:

Kép
Kép
200907?

ancsurti! :)
Igen, elvileg a terhesség hatására "elromlik" a tej egy idő után, hogy a baba leszokjon róla. De nem törvényszerű. Illetve ebben a korban (márciusban lesz 1,5 éves) már nem annyira a kaja a lényeg, hanem az együttlét. Odabújik, kajál, érzi a szagomat (szegény... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ), ellazul és közben matat a kezével mindenfelé, ami puha, meleg, lehet gyűrmölni, tehát olyan mint a cici. :roll: :roll: :D

Tulajdonképpen önmagában nem is zavarna igazán, hogy fel kel, mert -általában- hamar elalszik újra, de pont most, amikor ekkora és jön a tesója??? Kb. 2 hetes korától végig aludta az éjszakát. Ez pár hete van. Most, hogy jön a Kicsi ő neki majd másik ágya lesz, ahonnan nem kéne máshol landolnia még átmenetileg sem és jó lenne, ha nem verné fel az éjszaka kellős közepén. :? :? :?

Használati útmutató nem rossz ötlet. :P Bár, ha jobban belegondolsz, akkor mindenkinek van, de csak a bátrabbak merik forgatni. Úgy hívják: önismeret. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Edes kismano...olvasgatok masik topikot,ahol Anitja baratnom kezdte a babanetezest.Ott is elofordul,hogy egyszercsak ujra ebrednek ejszaka a kicsik,hiaba aludtak at eddig rendesen az ejszakat.Ok is ennyi idosek eppen :wink: !Az egyik mami a napokban fog szulni ismet,es rengeteget kuzd evvel a problemaval...ami most csak azert nehezebb,mert egy icipici mellett eleg nehez lesz a picivel,aki ejszaka ebred,raadasul csak kezben lehet altatni...
Annyira varom mar ezt a bujos szopis idoszakot....a tesom is sokaig szoptatott,sot meg tovabb is mint kellene.De nehezen tudja levalasztani a kiscsajt,mert nagyon igenyli ezt a fajta osszebujos-megnyugvos-matatos hangulatot.(marmint most mar csak a kicsi igenyli ennyire)

Kép
Kép
ancsurti

Boo:Nem semmi a parod!Akkor aztan ne habozzatok,ha szabad az ut :wink: :wink: !Lattam mar nagyon csini pocakosokat az oltar elott!
Akkor korultekinto leszek,az biztos!Egyebkent is ovatosan kozlekedem,csakeszre kell vennem,es osszekell kotnom a jeleket az eletemmel,es a reakcioimmal.
Onismeret :) avval nincs bajom,de nehez ugy lereagalnom a dolgokat,ahogy azt igazan szeretnem.Es ez okoz vajudast sokszor!

Kép
Kép
ancsurti

Okés, így már értem a dolgot! :D Csak első löketre nem tudtam hova tenni a közlekedési balesetek és az érzelmi életet közötti összefüggést. (Leszámítva azt a verziót, hogy valaki bánatában a metró alá veti magát... :roll: )

Az SMS-ben, az üzi végén nem volt valamilyen szmájli? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

A könyvcím tetszik. Ha megjelenteted, akkor kérek egy dedikált példányt! Danke. :wink:

Úgy megkérdezném, hogy miért kel fel, de még nem tudja megmondani. :( Anélkül, meg nehéz rájönni a helyes megoldásra. :?

Kép
Kép
200907?

Extra szép fehér kismama felsőt könnyen beszerezhetsz. Bármelyik kórház hálóinge tökéletes erre a célra és ráadásul még klassz, színes bélyegző mintás is. Hogy tudják, hova kell vinniük, miután elájultál az "Igen" előtt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A vajúdás jó - még, ha sz@r is. A végeredmény ugyanis elfeledteti veled a fájdalmat. (De legalábbis egy életre az eszedbe vési, hogy minek, mi az ára. Átvitt és mindenféle egyéb értelemben is... :wink: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

200907?Jol fogalmazol :lol: :lol: :lol: !Csak ugy sziporkazol ilyen kesei oran!!!Ugy latszik nekem ez nehez szules lesz :wink: de aztan....

Mostmar nagyon regota varom a parom...letoltottem a Valami amerika2-t.Ez a mai tervem :wink: Remelem tenyleg vicces annyira,amennyire mondjak...

Kép
Kép
ancsurti

Van kedved játszani?
Ez tök jó, amit kicsidodinak írtál. De mi a helyzet fordítva. Benyomások alapján vissza tudnád-e fejteni, hogy durván ki, milyen jegy lehet? :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:

:oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

200907?:
Erre en is kivancsi lennek,de azert biztos sikeresen beletrafalna a jellemvonasok alapjan...jo ideje tanulmanyozza mar ezeket.Ha meg part is ilyen sikeresen talal 2x is,eleg jo "emberismero"lehet...

Kép
Kép
ancsurti

ÉNÉNÉNAKAROKAZELSŐLENNIMAAAAAAAAAAA:

BOLDOG SZÜLINAPOT, ANCSURTI!!!

:wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907?:

ANNYIRADEANNYIRA KOSZONOM :lol: :lol: :lol: !
Nagyon jol esik am ez nekem most!Nem vagyok szomoru,sot most akkorat nevettem!!!

Jo itt dumcsizni nagyon!

Holnap megyunk egy jot kajalni,de banom hogy ez nem megy mar olyan egyszeruen...nem sok fer be egyszerre :lol: sebaj,3 oran keresztul megoldhato az emesztes is es az ujrazaba is :wink: :wink: :wink: Jo sok sushit fogok enni!Nyami-nyami!Adok a Pocoknak,szokja a kulonleges izeket!

Kép
Kép
ancsurti

...

KépKép

KépKép
boo

Remélem, tényleg komolyan gondolja! Nemcsak lemaradt a nagy sietségben... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs. :oops: :lol: )

Bajusz és makkos cipő: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vigyázz! A legelső is jó választás(nak bizonyult) és mégsem (lett) az...

A szusit nem kéne most inkább mellőznöd a nyers volta miatt? :shock:

Éééééééééésss akkor most játékot hirdetek (ancsurti te most ne nézz ide! :wink: :lol: ): aki 15.-ként felköszönti ancsurtit, az meglepit kap tőlem! :wink: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
200907?

Boo:Annyira felcsigaztal ismet ezekkel a dolgokkal...na egyszer majd ha mar tudom a nyelvet,keresek egy sulit...nem vagyok annyira oreg :lol: :lol: :lol: Es ez az orvosi asztrologia,tenyleg nagyon komoly lehet...jaj de banom hogy nem alakult ez a suli ugy anno...

A vajudas a szules resze nem?Vagy nem?

De jo! Nemsokara mozizunk!Elotte meg becsuszik 1 resz a szokesbol :wink: is!

Ja itt meg csak este 6:22! Na ezert nehezek az estek nekem...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

"Ancsurti!!! Figyuz az előző hsz-det: "nehéz szülés lesz"
szóval a vajúdásod is hosszú lesz, meg a szülésed is???

Te is figyelhetsz, boo! :lol: :lol: :lol: Ancsurti a vajúdása hosszú lesz, a szülése pedig nehéz. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Illetve, ahogy nem olyan régen mondta valaki az imént: Vagy pedig tessék tudatosan figyelni a szavaidra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orvosi asztrológiáról még nem hallottam. :shock: :shock: :shock: De jól hangzik. :) Mondjuk azt ilyesfajta ismeretek nélkül is el lehet mondani, hogy a pszichés, mentális állapot rányomja a bélyegét a fizikai állapotra.

Kép
Kép
200907?

Boo:Az elobb egy reszt kihagytam az olvasasbol!Eppen jott a parom,es megzavart!
Hogy ezt Te hogy vagod!
(de utalom ezt a szot)
Szoval igyekszem,de mindig ezen bukok ki,amit irtal,hogy sosem zuhanhatok ossze rendesen,emberesen,mert nekem kemenynek kell lennem.Talan ezert nem tudom elfogadni ezt,mert szinte mindenki azt hiszi,hogy sosem erzek ugy igazan...ha igen,az meglepo!
De en is hasonloan kicsapom am idonkent a balhet!Aztan minden okes lesz :wink: :arrow: mehet tovabb a dolog!

Hajra SOTE I. :lol: :lol: :lol: en kesz vagyok am toletek rendesen!!!

(nem ertettem ezt a makkos cipot es bajuszt...gondoltam valami nagyon kimaradt...)

200907:nem neztem oda!!!
Van olyan sushi,amiben nem nyers hal van,hanem zoldseg,illetve van mar rantotthalacskas is,stb!Ha mar most erzi a baba a magzatvizben az erosebb izeket,hat hagyszokja...egyik nap a kardamon nem izlett neki...pedig en szerettem

Kép
Kép
ancsurti

A vajudas a szules resze nem?Vagy nem?
Erről tudod mi jut eszembe?
-Jaj, doktor úr! Mostanában olyan bizonytalan vagyok. Vagy...mégsem...? :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyugi! Ezek szerint kakaóból jó vagy. :D Én pl. nem tudok teát csinálni. :shock: :shock: Apa mindig olyan finomra főzi, én meg egyszerűen képtelen vagyok. Max. iható, de nem élvezetes. :? :? :? :? De én bajba lettem volna a sajtkrémmel is. :shock: Ugyanis az összes ilyen kencés dolognál MINDIG sikerül összekennem a kés nyelét is, de elég alaposan. :evil: :evil: :evil:

A horoszpókodra egyelőre annyit mondanék, hogy:
langyos, langyos, melegszik... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen,ertettem!!! :oops: Akkor rendesen ossze kell kapnom magamat onfigyeles szempontjabol!Azert jo ha van aki segit!Koszi csajok!
Ez a szo hogy hadszokja,vagy hagyszokja hamar itt tartunk,hogy is van?Ez ciki,de most ezt nem tudom hirtelen!Nem beszelni madzsar :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Leesik az állam, hogy tényleg nem néztél oda!!! :shock: :P :P :P
Nem semmi vagy! :wink:
És igenis tessék összeomlani, ha úgy van! Egyedül állambácsi nem engedheti meg magának. Mindenki más igen.

hadszokja,vagy hagyszokja helyes formája: a "szokja meg!" :lol: :lol: :lol: :lol:

A reggel egy relatív fogalom. Mert mihez képest? Van egy pár időzóna... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plussz lesz asztrológiai etika: vagyis mit közlünk és mit nem, és amit közlünk, azt hogyan tesszük. Nem befolyásolunk, nem jósolunk, és nem determinálunk. Legfőképpen célzottan kérdezünk, és gondolkodtatunk, önálló munkára ösztökélünk
Cseles, nagggyonnnn cselessss... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, ugye boo, tudsz te főzni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Manónál Apa is bent volt, most is ez a kiindulási pont.

Segítséghez meg nyomd meg az F1 gombot. Az általában bejön... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.24 00:48-kor.

Kép
Kép
200907?

Jo ez a buli!Szulinapom van!
Es hangosan rohogok rajtatok!!!!
Csak frissiteni felejtek el rendesen :arrow: faziskesesem van...vagy mi?Vagy csak a terhesseg ranyomja a belyeget az agyamra?ez lehet csakis!

Boo:lassan atlendulsz ezen a konyha dolgon...van meg idod!

Ha erdekel,holnap fozelek keszul nalunk!

Kép
Kép
ancsurti

Egyebkent eletem elso sargaborso fozeleke a kukaban landolt...labossal egyutt!
Nalam a normal palacsinta az az ami nem sikeral..bezzeg a tej es tojasmentes....

Ja a reggel az eleg tag fogalom...innen nezve meg aztan...

Kép
Kép
ancsurti

Na pizsi fellove mi?
Regen nevettem ekkorakat...persze nincs nagyon kivel itt rohogcselnem...

Kép
Kép
ancsurti

Ha belehúzol, akkor főzi készítésre épp odaérsz. És menet közben még a kutyát is megsétáltatod. Az lesz aztán a kielégító séta, egészen Kanadáig! :lol: :lol: :lol:

A nagymamája tanácsolta boonak, hogy legyen nőiesebb. Csak boo gyorsan odaírta, hogy nem a bajuszra és a makkoscipőre gondolt. :D

Múltkor lebbencslevest csináltam. Ízre jó lett volna, de az egyik pillanatban még volt alatta lé, a másikban meg már full semmi. :shock: :? Így elneveztem lebbencsnek, leves nélkül. Apát megkérdeztem milyen. Azt mondta, hogy azért megeszik egy tányérral. Én meg arra gondoltam, hogy de legalább borsófőzelékre nem hasonlít... :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jobb volt mint egy fuvescigi az biztos!Aludjatok csajok,szep almokat Nektek!
Apakok lassan hazaterenk...

Kép
Kép
ancsurti

Hááát ancsurti, a pizsi már rég rám ugrott, de Apa legutóbb reggel 6 órát emlegetett - nagy vonalakban. :cry:

A Kútfejeket láttad? Abban van egy poén, amit nem tudok pontosan, de valahogy így van, hogy:

-A Jupiter rajta áll a házamon.
-És nem fáj?

:lol: :lol: :lol:

Jó éjszakához most még korán van nektek, de addig is érezzétek jól egymást, később pedig egysmást. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na megsem?Mar azt hittem...
Ammeg jo leves lehetett 200907?...figyu.Ilyenkor azt kell mondani,hogy valami kulonleges specko etel!Nalam bevalik :wink:
Jo is lenne ha atsetalhatna...kutyaznek is egy jot mar...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem lattam,de tervben van! Ez jo duma...most viccesekre vagyom!
Hu apa akkor sokara erkezik...
Enyem jollakott szerencsere izlett a "specko"tepsis cucc :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Tiszta hülyeség, de én nem gondoltam volna, hogy el lehet felejteni főzni. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Kamaszkoromban komplett ebédeket csináltam, aztán elköltöztem otthonról, egyedül voltam, miazmás és tizenvalahány év után vettem most újra kezembe a fuckanalat. (De most is csak ritkán. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ) Hihetetlen... :? :? :?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: