Boo, köszi az értékelést, bár ismerem a saját horoszkópom, meg még egy jó pár jegyét, de jó volt újra olvasni. Ja, mert hát én Rák vagyok. Bár nem tudom mi az aszcendensem (lehet oroszlán? ), de sok minden igaz rám. De kacatgyüjtő kifejezetten nem vagyok, én legszívesebben mindent kidobnék, ami tényleg kacat, és fura, mert ez az otthon dolog totál igaz. És ki vagyok akadva, hogy a páromnak meg miért nem egyértelmű, hogy senkit nem hívunk magunkhoz csak úgy, főleg, ha előtte nem szól nekem róla. Viszont nem húzom minden zokszó nélkül az igát, sajnos (?) hamarabb kinyílik a kicsi szám, ha valami nem tetszik. És sértődékeny sem igazán vagyok, sőt, mások órákig, napokig tudnak rágódni dolgokon, én összeveszek/ vitatkozok valakivel, és 5 perc múlva már le is tojom nagy ívben. Ha erősebb dolgon megy a vita, akkor is az idő simán segít. Bár ha belegondolok, van a környezetemben másik rák, aki meg iszonyatosan sértődékeny. Na, de hát tényleg mások vagyunk, ezek csak nagy általánosságokban vonatkoznak ránk. De én is hiszek a horoszkópban. Épp ezért nagyon szeretném, ha sikerülne addig kihordanom a babákat, hogy rákok legyenek. Nem szeretnék ikreket!
Na, elteszem magam holnapra! Nektek jó éjszakai netezést!