Nekem csak most esett le amit szegény Riella írt!
Riella! Mielőbbi jobbulást a kisbabónak, te meg vigyázz a tejecskédre, fejjed szépen hogy ha már szopizhat tudjon bőséggel! És várjuk a fejleményeket! Mindenképp írj, hogy van a babuszka!
Apás szülés: hogy őszinte legyek, kb pont leszrtam hogy bent van-e vagy sem. Sokat nem tud csinálni, sőt én is ilyen befordulós vagyok, leginkább hátat fordított neki és üvöltöttem!

Néha vele is persze.. kb. ennyi haszna volt hoyg bent volt! Kitolásnál tartotta a fejem, de nem hiszem hogy azt nagyon tartani kéne, mert az ember ösztönösen úgy nyom, hogy a fejét is emeli... szal ennyi.
Most igazából jobb szeretném, ha a szülésznő barátnőm van bent, de Zsolti mindenképpen bent akar lenni, önző. Még az én szülésemnek is neki kell hogy jó legyen... Amúgy a napokban rájöttem, hogy azért nem bújik ki a kis Levi, mert mindketten úgy érezzük, hgy apuka mostanában nem érdemli meg...
Úgyhogy most bosszú bentlakás van!
Ma is úgy ment el dolgozni, hogy mondtam ne haragudjon ha nem neki szólok ha szülnöm kell... napok óta utáljuk egymást, persze csak felületesen, nah de akkor is...háthogy legyen így Levicsalogató szex???? Amikor elönt az elmebaj, ha csak hozzám szól...
Vagy ez már a szülés előtti stressz?

Napokóta beletudnám fojtani egy kanál vízbe, de csak úgy indok nélkül... a puszta jelenléte is zavar
Asziszem abba az állapotba kerültem, hogy csak én meg a gyerek vagyunk a köztudatomban!
Valaki löjjön le!

Különben az ember teszi és akkor ki neveli fel a gyerekinekt?