A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szerintem a hasleszorító pont nem segít. :roll: :roll: Legalábbis ha logikusan próbálom végiggondolni, akkor a hasleszorító által pont nem kell annyit dolgozniuk az izmoknak, nem? Hiszen folyamatosan tartja valami a has-derék részt. :roll:
Én vettem a császár utáni napokra, de nem vettem fel egyszer sem, mert valahogy nem éreztem szükségét.

Szerintem leginkább alkati kérdés, hogy kinek milyen marad a hasa, de sokat számít az is, hogy mekkorára nő, és hogy előtte mennyire volt edzett a hasfal. :roll:

Teszek fel pár képet Petráról, már olyan régen mutiztam (Bondnak sok szeretettel! :lol: ) meg!

Bogikával:

Kép

Pancsi
Kép

Samu kosarában, Samu keféjét rágva (volt sírás is!!! :lol: )
Kép

Tánci a tanuló szék tetején:
Kép

Olyan hülye vagyok, még mindig nem csináltam járós képet, pedig már legalább 1 hete egyáltalán nem mászik, csak jár. Majd hétvégén csinálok.

Kép
katy76

katy!
képek nagyon jók!!!Petra nagyon édes és már nagyon nagy lányos...

Kép
Kép
csibe83

Bond

Persze több opció is van hova megy...az első államiba bekerülni ami igen csak nehéz lesz...és meg kell mozgatnom köveket... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Katy

Húú mennyit változott Petra!!Kész kiscsaj.. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
voltál már dokinál?mostanság kell menni a 12hetes uhura nem?
van már amúhy uhu képetek a kis pöttömről?

Kép
Kép
csibe83

nem furi,h újra növekszik egy babóca a hasadban??

bocs,ha a kérdésimmel bombázlak.

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Persze, én sem arra gondoltam, hogy halózzon a szobanövénnyel :lol: . Hanem most pl. itt van előttem a telefonja a DVD-irányító mellett. Mindkettő ugyanolyan méretű, ugyanolyan színű, és tele vannak gombokkal. Annyi, hogy a telefonon van antenna, de ez inkább csak zavaró tényező, mert nekünk egy telefonunkon sincs, és van rajta kijelző, de az is tök fekete. Na, ezért csodálkozom, hogy honnan tudta mégis egyből, hogy mire való a telefon, és miért nem halózott soha a DVD irányítójába, mikor még szegény nagypapám is összekeverné :roll: :lol: .

A hasleszorítot csak az első pár napban szokták általában javasolni pont azért, hogy a hasizmok dolgozzank, ne tunyuljanak.
Az én hasleszorítomat elvileg 6 hónapig kell viselni :roll: . Állítólag különben semmit sem ér. Merthogy terhesség alatt a hasizmok valamilyen szinten szétválnak, és a kidudorodó has (ami nem háj)abból adódik, hogy a has izmai nem nőttek úrja össze rendesen. A szorító funkciója, hogy a lehető legközelebb hozza ezeket az izmokat, hogy jól rögzüljenek vissza. A feszesítés majd csak ezután jön :wink: . (Vagy nem :oops: :lol: ). De én nem is érzem, hogy gyengébbek lennének a hasizmaim, pedig hordtam.

Czigka!

Hát, ezzel nem tudok vitatkozni, mert még csak egyszer szültem, és hordtam :wink: . De én akkor is ajánlom, mert elsősorban esztétikai szerepet szántam neki, végül mégis inkább azért hordtam, mert nélküle rosszul éreztem magam :? :lol: . Ellenpélda viszont Ikoka, aki szintén felvette a kórhátban, de neki car volt, így nem hordta többet. Viszont neki maradt is pocakja, amit folyton átkoz szegény, de hogy neki segített volna-e, sose tudjuk meg.
Nekem tényleg "kellett" a komforthoz, mert lötyögtek a beleim :evil: :lol: .

Pagika!

további babaprojekt válóoknak számít.
:twisted: :lol: :lol: :lol:
Nekem tegnap mondta apa, hogy úgy érzi, hogy 3 gyereknek tudnánk biztosítani eegendő szeretetet, és törődést, így legyen 3 gyerekünk. Vagy max. 4. Ó, mondom, drágám legyen előbb meg a második, aztán majd egy 6-8 év múlv visszatértünk erre :twisted: :lol: :lol: .

Czigka!

Ejj, de jó kedved van mostanában! Örülök neki :wink: :D :D :D .

Katy!

Képek :D :D :D :D .

Ja, lőttem ma pár édes csajozós képet, mindjárt felteszem :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

ó, apa már kikapcsolta a gépet... Na, akkor majd holnap.
Jóéjt!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
enyémapa is mondta,hogy lehetne 3 gyerekünk,de én is kb hasonlót
mondtam neki.
bár én most előbb az épitkezésre összpontositanék és csak
utána a kistesóra.az az igazság nem szeretnék nagy pocakkal
épitkezni...

Kép
Kép
csibe83

de amúgy 2 gyerek szobát terveztünk a házba...
viszont,ha úgy adódna,akkor bővithető lesz...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe

De furi.Még nem igazán fogtam fel, de ha igen akkor elég vegyes dolgok kavarognak bennem. Párommal van hogy legszívesebben otthagynám úgy idegesít vmikor meg megeszem....persze jó hogy ő mellettem van ezekben a szeszélyekben is. Egyenlőre elméletben tervezgetjük a kecót, mert még pénz nem nagyon van rá..de lesz.
Jövő héten megyek UHra. Persze van, de ott még nem az igazi, majd a mostaninál jobban látszanak a dolgok.
Rolónak mindig mondjuk hogy kistesó van a pocakban, tök cuki mert megpuszilja...bár fogalmam sincs azért vagy csak úgy..

És képzeljétek, most már ha kérdezem tőle hogy hol a kaka, mutatja hogy a pelusban..előszőr azt gondoltam véletlen, de most már egyértelműen válaszol hogy itt és mutatja, persze tom, hogy csak jövőre lesz ebből bármi is, mert fejletlen hozzá. De örülök neki hogy tudatosul benne, hogy mi is a kaka :lol:

Formabedobó nálunk is megy, de most kezdte el két hete, azelőtt le se tojta :lol:

Roló két éves korban ment volna bölcsibe, most csak fél évvel korábban megy. Megoszlanak persze a vélemények, sztem jót tesz nekik. Igaz kicsit para van a betegségektől, amit hazahoz esetleg a picihez, ezért kell picit előbb beadnom, hogy edzem. BÁr remélem a sok játszizás meg az hogy gyerekek között van segít neki :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

tike!

"jóóóóó van na most miért kellett lebuktatnod"
:twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mitől ropogott a térded? Volt már valamilyen porc problémád? :roll: Jobb most?

Ööööööööö...egészséges ennyi idő alatt csak 1 kilót hízni? :roll: :roll: :roll: :?: (Vagy korábban hányós volt? :roll: )

czigka!

"Apa viszont kiment, de ő sem látott , amit nem csodálok, mivel kb 3 percet volt kint. "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ejnye, be akartátok csapni szegény Bendét, amikor a nagyi nem is állt az ablakban! :( :lol: :lol: :lol: :lol:

pagika!

Elköttetni a vezetéket? :shock: Jó, hogy jogos volt a kérdés, és nem lenne akadálya, de 27 évesen ki tudja előre, felelősségteljesen megmondani? :roll: (Némi esélye van ugyan, hogy mégsem sikerül tökéletesen, és sikerül teherbe esni.)

Nagoyn ügyesen repkedtek a csajok! :wink: Natali és Noémi mindent egyszerre, ugyanúgy csinálnak?
(Tényleg! Honnan jöttek a nevek? :o )

csibe83!

Mi a gond? :shock: :roll: Nem azt kérdezték, hogy milyen, hanem, hogy alkohol-e. Márpedig igen. Legfeljebb nem tiszta, vagy emberi fogyasztásra nem alkalmas. De azt már nem volt a kérdés tárgya. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

katy76!

A terhestornán nekünk is mindig azt javasolta a gyógytornász, hogy ne hasfogózzunk, hogy a hasizmok gondoskodjanak a regenerálódásról. De ha szeretnénk hordani, mert tényleg hülye érzés, hogy az ember lötyög belülről (mondjuk nekem sosem volt ilyen érzetem, emlékeim szerint :roll: ), akkor se legyen több, mint 2-3 nap. :roll:

Most vagyon nagyon régen láttunk képet Petráról, vagy távolról fényképezted, vagy nagyon megváltozott, vagy mindez egyszerre. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nagyon ügyes, hogy már így jár! :P

ronmay!

"és meg kell mozgatnom köveket... "
Ez nagyon stílszerű volt, még ha nem is vagy bányász. :lol: :lol: :lol:

Aranyos lehet, ahogy puszilja a hasadat, és ügyes, ahogy megmutatja, hogy hol van a cucc! :wink: :P :P

kicsidodi!

A megkülönbözetéshez a másfajta gombok, az antenna illetve a kijelző megléte vagy hiánya tökkkéletesen elég. :wink: :lol: :lol: :lol:

Milyen az a hasleszotító, amit 6 hónapig KELL viselni? :shock: :shock: :roll: :roll: :?: Valami speckó, vagy műtét utáni? :roll:

Én azért nem hordtam, mert megőrültem volna, ha valami szorítja a hasamat. :evil: Nem nagyon tűrök meg semmi ilyesmit. Még a szabadidőnadrág gumija is bír zavarni, ha olyan. :roll: :roll: :roll: :oops: :?

Bírom, hogy apákok milyen lelkesek mindig a gyerekek számát illetően! :roll: :? :lol: :lol: De ha egy hétre a nyakukba akasztanának egyszerre hármat biztosan átgondolnák mégegyszer a dolgot, akármennyire jók is a gyerekek. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gyereknevelés azért nem csak buksi simogatásból áll. :roll: :lol: Egy és két gyerek között nagy a különbség. :roll: A többedikeknél már nem annyira (állítólag).

csibe83!

Én is az építkezést részesíteném előnyben. :roll: (Már csak azért is, mert nagyon probára tudja tenni a kapcsolatot. :roll: :roll: :( )

boo!

Ha olyan slank voltál szülés után, akkor mitől híztál meg újra? Rosszul kajáltál? :roll: :(

ÉREZZÉTEK MAGATOKAT NAGYON-NAGYON JÓL!!!

Kép
Kép
200907?

[quote] írta:öööööööö...egészséges ennyi idő alatt csak 1 kilót hízni? (Vagy korábban hányós volt? )

Ez bennem is felmerült, főleg hogy egyetlenegyet sem hízott, semmit, egy dekát sem és nem volt hányós, állítólag 1x hányt, de akkor még nem is tudták,hogy baba lesz. Jó most nem azt mondom,hogy mindenki rántson magára egy 20-ast mint én,de azért na. Ha a baba rendesen fejlődik, akkor viszont ő fogy és így tartja a súlyát nem? Mondjuk ha őszinte akarok lenni kicsit felelőtlennek tartom. 6 év után jött ez a baba, a párja a helyi és a megyei kórházban is dolgozik, szülők mindketten kórházi dolgozók, csajszinak gondok vannak a pajzsmirigyével és a cukrával is, a megyeiben egy profhoz járt mielőtt terhes lett :arrow: most a szembeszomszéd nőgyógyászhoz jár, aki csak ügyel a helyi kórházban, szülést nem vállal ( max ha ő az ügyeletes), mióta pár éve volt egymás után több bajos szülése ( 2 baba meghalt szülés közben, 1 anyuka elvesztette a méhét császár után és ez időben nagyon közel volt egymáshoz).Kérdeztem,hogy kinél fog szülni: szülésznőt választ és az ügyeletes dokinál. Hát ő tudja...de abból amit mesélt én már rég máshova mentem volna...Volt laborja a cukra miatt, állítólag jók az értékek,csak a vizeletében volt cukor, de az éhgyomri vizelet negatív - ami a poén,hogy ő nem adott le éhgyomri vizelet mintát :roll:

Holnapi szülinapi bulira minden előkészítve, lakás kitakarítva, apa tortájára most dermed a zselatin, csak ezeket a buzi lufikat nem tudom felfújni...... :twisted: :twisted: 25-ből 9-et tudtam felfújni :twisted: tesco gazdaságos :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bond!

nekem Anita hasleszorító bugyim volt, és a Brendonban mondta az eladócsaj, hogy 6 hónapig kell hordani. Mondom, nem 6 hét? Nem, 6 hónap, mert a hasfal addigra éri el kb.a végleges állapotát. Én elhittem neki, felvilágosultnak látszott :roll: :lol: .
És a bugyi abban segít, hogy jó helyen rögzüljenek vissza a hasizmok, nem azért hogy erősebbek legyenek. Attól lehet, hogy hamarabb megerősödik, ha nem hordom, de előfordulhat (nem törvényszerű), hogy rossz helyen rögzül, és kidülledő marad a has.
De sztem ez ugyanolyan, mint a haskenegetés, vagy a melttartó-kérdés: mindenki mást mond, és tapasztal :roll: . Nekem tényleg bejött, bár azt nem tudom, mi lett volna nélküle, de hangsúlyozom: nekem a kényelem miatt vált be nagyon. Nyílván, ha kényelmetlen, nem hordom, mert örültem, hogy lyuk van a fenekemen. Vagyis még annak se örültem :? :lol: .
(Nekem iszonyatosan ki volt nyúlva a hasam-azért lett ilyen a bőröm is :? - és 4300grammnyi hely lett hírtelen a hasamban. Nekem lötyögött :? . Mázlista vagy, hogy neked nem :wink: . Meg ugye császár után lassabban is húzodik össze :? )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

képzelem, mi lenne, ha Botond mondana is dolgokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
első szavak: sosem lehet tudni - unokatesóm kisfiáé: lámpák. így, többes számban :arrow: mondanom sem kell, lámpamániás volt, mindíg mindenhol kapcsolgatta őket :D :D :D
Telefon itt is nagy sláger, TV távirányító izgalmas, de mivel mi vele/előtte nem tévézünk, így nem is rendeltetésszerűen használja, csak nyomogatja a gombokat.

Csibe,

Kiara nagyon édes a képen :!: :!: :!:

Czigka,

a "tiszta"-t mint szót, inkább Katy Petrájától vártam volna :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: De jó, hogy Bende is ilyen kis házias!
(Nimród is pakol be a mosógépbe, és "felsöpör")

Nyuszi,

"Hááááá"
:arrow: jaj de édes lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lánc már megvan, ha találkozom az unokatesómmal jövő héten, lehet hogy nem postázom :arrow: kb 10 méterre laknak tőletek 8)

Ronmay,

ez a bölcsi dolog jó elgondolás, én is valahogy így csinálnám, ha kistesó lenne.
Én ettől a csúszdárafelmászástól teljesen készen vagyok :arrow: mondjuk tényleg hülye vagyok hogy csodálkozom, ezt látja állandóan tőletek :arrow: van akinek a gyereke telefonál, a másiké meg a könyvet is úgy nyitja fel mint a laptop-ot, másoké meg mászik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(enyémfiam is a repülőt mutatja egy ujjal, meg utánozza (berreg és szétrakja a kezeit:-))) eddig még szerencsére nem akart sehonnan sem kiugrani, a'la Apa)

Tike,

mindezt az előkészületet szétment térddel adtad elő? Azért pihenj is :lol: :lol: :lol: :lol:
A kép gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Katy,

Petra képei tündériek! A táncis a legédesebb!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

Ha gond van a cukrával, biztos, hogy szigorú diétán van, és az simán lehet, hogy emiatt nem hízik! Én több kismamát is ismertem, aki nem inzlunnal kezelt cukros volt, csak diétázott, és akkor azt nagyon komolyan kell venni! Többjük nem hogy, nem hízott, hanem fogyott, hiszen a cukra normalizálása érdekében kevesebb szénhidrátott ehetett, mint azelőtt. A baba szempontjából sokkal fontosabb az, hogy rendbe legyen a cukra, mint, hogy hízzon. Ha terhesség előtt nem volt alultáplált, a baba összeszedi azt, amire szüksége van :wink: . Persze normál esetben, nagyoniy illett volna már híznia, de azért így más a szitu...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tegnap elmentünk Apával moziba :lol: :lol: :lol: az Eredet-et néztük meg, baromi jó volt :!: :!: :!: :!:

Ma délután meg Állatkerteztünk (hétvégén soha többet, b@zi sokan voltak, meleg volt...), de azért jó volt :arrow: utána még kicsaptuk Nimródot a Ligetben az egyik játszótérre a homokozóba :arrow:

basszus, ment oda a nagyokhoz (5-6 év) homokozni! Azok persze furán néztek, és elmentek 2 méterrel odébb, erre az eddig visszahúzódó nyuszi-fiam ment utánuk, nem hagyta magát :shock: :shock: :shock: :shock: Apával besz@rtunk a röhögéstől!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

van akinek a gyereke telefonál, a másiké meg a könyvet is úgy nyitja fel mint a laptop-ot
Kire cééélzol, hmmmm? :roll:
:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

Boo!
jó hetet anyukáddal!!!

mi ma strandiztunk,amikor apa reggel hazaért a melóból.
mondanom sem kell,h ezáltal apa már fél8kor elaludt,pedig még
a strandin romantikázást terveztünk,de hát szegényke hulla volt.

Bond!
végül kiderült azért,h pink szinű alkoholt kerestek amivel takaritani
lehet,de fogalmam sincs mire gondolhattak...

Kép
Kép
csibe83

Van valakinek tapasztalata Pediped kiscipővel?

(vettem Nimródnak egy Falcon Tesorino cipőt, annyira jó puhi gumi talpa van, imádom!
Ráadtam, egyáltalán nem feszélyezte, míg a szandi amit vettem anno, zavarta :arrow: állt terpeszállásban, és csúsztak szét a lábai a konyhakövön, szegényem, meg sem mert mozdulni...

Tényleg, Lois, mi volt az ortopédián??????

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Az Eredetet én is meg akarom nézni, nagyon dícsérik :wink: .
Nimrod de cuki lehetett :D .
Botond is nagyon szeret nagyobbakkal lenni. A szomszéd gyerekek 4 és 7 évesek, és velük órákra eltűnik a gyerekszobába. (persze gyakran rájuknézek, de tündérien játszanak :wink: ). Barátaink gyerekei meg 5 és 11 évesek, vekül is mindig elvonul :lol: .

Ja, a múltkor tök édes volt:
Ha valami rosszat csinál, amit naaagyon nem szabad, akkor az ember ugye reflexből rákiabál, sőt én még tapsolok is egyet :oops: :lol: . Nem direkt, csak vhogy reflex, hogy ha épp 220-at kostolgatna, azonnal befejezze :? :lol: .
És a múltkor ittvoltak a szomszéd gyerekek, és összevesztek valamin. Erre Botond rájuk kiabált, és összecsapta a kezét :shock: :lol: . Aztán újra. De rendesen, kioktató hangnemben leugatta őket, hogy fejezzék be. Becartam, olyan édes volt :D .
De a tapsolásról le kell szoknom :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

[quote][ írta:i]van akinek a gyereke telefonál, a másiké meg a könyvet is úgy nyitja fel mint a laptop-ot
Kire cééélzol, hmmmm?

nemistudom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

Eredet tényleg nagyonnagyon jó, mindenképp érdemes megnézni.

Botond kioktatása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kemény, ahogy ezek a kis Törpök tükröt tartanak elénk, nem????

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
mi is megnéztük már az eredetet,aztán párom tesója is és megkérdezte tőlünk,h szerintünk,hogy lett vége??
szerintem ha mindenki megnézte aki megakarta,akkor majd megvitatjuk és
akár körkérdés is lehetne...

(javitva)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.08.14 20:52-kor.

Kép
Kép
csibe83

innen kitöröltem amit az Eredet végéről válaszoltam Csibének :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2010.08.14 20:54-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Rákerestem neten, és ki is néztem Botond őszi cipőjét :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Melyik, Pediped vagy Falcon?

Csibe,

ne lőjük le a poént, mert Dodi minket lő le :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote]E írta:gy és két gyerek között nagy a különbség. Rolling Eyes A többedikeknél már nem annyira (állítólag).

De van!!!! Igen, ezt biztosan állíthatom!

[quote]( írta:Tényleg! Honnan jöttek a nevek? Surprised )
Hát a listánkról... :lol: :lol: :lol: ÍRtunk egy listát, apa is és én is, aztán összeraktuk, lett vagy 20-25 név és abból válogattunk. Először volt Liza, Leona, Leila is a nevek között, de a család leszavazta (meg még más nevek is, d eazok már nem jutnak eszembe). Így maradtak ezek. És később, mikor már eldöntött volt, akkor mondták mások, hogy jé, mind N betűs. Akkor vettük észre, de már nem változtattunk.

Bölcsis dolog: én teljes mértékben megértem, ha valaki beadná a nagyobbikat, mikor jön a kistesó, főleg, ha nagyon szereti a gyerektársaságot sé nem is vagyok bölcsi ellenes egyáltalán. (sőt!) Csak az a baj, hogy kevés a hely és nagyon sokan rosszallóan néznek ilyenkor az ember lányára, mert épp aki meg dolgozni akarna menni, annak a babáját nem veszik fel. Szóval csak annyi, hogy ezt nem szabad elárulni. (mondjuk, a terhességet nehéz titkolni... ) Ilyenkor jól jön egy magánbölcsi, de az meg baromi drága!

Boo! Remélem, jól telik a hét!!! Érezzétek jól magatokat!

Kép
pagika

Dodi!
én is néha tapsolok amikor hangosan rászólok Kiarára,de nekem is
akaratlanul jön,de már elég ügyesen leszoktattam magam róla.
már csak néha-néha felejtkezem el róla.

nézte valaki ma a 3méteres műugrást??
Barta Nóra 3. lett úgy,hogy 18hónapja volt gerincműtétje.
gimibe osztálytársam volt.

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
oksa,akkor törlöm is a kérdést,h Dodi előtt ne lőjjük le a poént...

Kép
Kép
csibe83

Kispocok!

Falcont. Azt dícsérted :wink: .

Eredet:
Húú, még jó, hogy pár percig nem voltam, és nem láttam mit írt Csibe :wink: . Különben ha végre valahára eljön egy talira ( :twisted: ) meg kellett volna, hogy pöcköljen a jobb cimpáját :lol: :lol: .

Csibe!

Hú, nekem ezek a műugrók amúgy is ufonauták :lol: . Na meg a kommentátorok :shock: ! A versenyző 3 tizedmásodperc alatt ugrik 36 fordulatot, a kommentátor meg magabiztosan közli, hogy "szépen kivitelezett ugrás, bár a lábfejét néhol nem tartotta tökéletesen". És tényleg :shock: :shock: :shock: . Nagyon durva!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én ma letöltöttem a Nagyfiúk-at. (Ja neeeem, amúgy én sose töltök le :twisted: ). Tök jó felvétel, és állítólag nagyon vicces. ALig várom, hogy megnézzük :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
amúgy az,de azért örültem a sikerének.
hát akkor tényleg szerencse,hogy gyorsan módositottam a hsz-em...

nem is irtam emgint,h Kiarának áttört a 9dik foga is.
vagy 2hónapig semmi nem volt most meg már 2 is áttört.

ja még a Dodi féle Botizásról jutott eszembe(bocs Dodi),hogy
észrevehetően a Kiarát sem nagyon lehet becézni,amit persze
én nem is bánok,viszont párom szülei tesója barátnője állandóan
le Kikizik amitől nekem a hátamon feláll a szőr.
szóval megértelek Dodi teljes mértékben,h mennyire utálod a Botizást...
mondjuk ebbe még az a pláne,h nem is hallgat rá,mert fingja sincs
szerencsétlen gyereknek,h az neki szól és csak ezt hallod,h
Kiki-Kiki-Kiki-Kiki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
már azt is láttuk apával és nekünk tetszett,szóval ajánlom.

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

jajaja, nagyon jó kis cucc! Pihi puha bőr, fincsi és magyar márka, csodálkoztam rendesen!

Csibe,

Kiki :arrow: kemény. Mint a Nimi...

gratula a 9. foghoz!

KépKép

KépKép
kispocok13

na, asszem megyek aludni, az előbb már beszundiztam a kanapén :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

jó éjt kispocok!
lehet,h én is elteszem magam holnapra.
eléggé fáradt vagyok,Kiarának nagyon szar éjszajáa volt...

Kép
Kép
csibe83

most én is megkukkoltam a falcon cipiket és tényleg jók és az áruk
sem annyira durvák...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Minden oké vele, annyira szuper a gyerek lábija, hogy ihaj. Nincs is semmi amire figyelni kellene, még szupinációs cipőt sem javallt, gyönyörűen álla sarka. El is kocogtunk rögvest cipőt venni, végül mégis szandál lett belőle, zártra nem vitt rá a lélek, a félzártak meg esélytelenek volt, barbie-lábra való volt az összes nem mackólábikóra :roll:

Hasleszorító :arrow: Én is a Boo típus vagyok, másnapra már semmi hasam nem volt, de azért felvettem, mert ugye rákészültem, volt Anita hasleszorítós bugyim is, meg Triumpf haskötő is. Körberöhögtek vele a kórházban, hogy ugyan már mit akarok vele, ez annak kell aki úgy néz ki még 2 nap múlva is, mintha meg sem szült volna. Mondta hogy gondolom nem csak az ennyire sarkos esetekre van (mikor a méh nem húzódik össze), hanem esztétikum meg izmok ésatöbbi, és akkor mondták, hogy ja, max. császáros kismamáknak jó még, akiknek mintha ki akarnának esni a belei (tényleg így mondták), na hogy nekik van ez kitalálva. És mivel 40 fok volt én szépen elcsomagoltam rögvest. És többé elő sem vettem.

Katy!

Petralányzó :arrow: Cukiiiiiiiiiiii :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Gyerekem mai új tudománya :arrow: Páros lábbal felugrással kísérletezik :shock: És teljesen pöpec labdavezetést csinál lábbal :shock:

Cipőkön ne csak témázzatok :arrow: Képeket plííííííííííííz :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A legjobb film a Másnaposok!

Becézés: én nagyon nem szeretem ha egy név agyon van becézgetve. Én Ágnes vagyok (nehéz volt kitalálni?? :lol: ) és igazából még azt se nagyon szeretem, ha Áginak hívnak, a többiről nem is beszélve. Ehhez képest egyedül anyukám hív Ágnesnek. Általában a lányokat sem becézem, Natalit szoktam Natinak hívni. De ha valaki Nikolnak azt mondja Niki (apósom pl. ) akkor nekem is feláll a szőr a hátamon. Pont ezért nem NIkolett lett. Max. még a NIko tetszik, de nem, ő NIkol és kész. Múltkor láttam egy filmrészletet és képzeléjétek, pont egy olyan jelenet volt, hogy egy srác találkozott egy lánnyal, akinek ott volt még két barátnője és épp őket mutatta be a srácnak, hát hogy hívták őket? Natali és NIkol. Csak olyan furcsa volt hallani. Az már nem derült ki, hogy a főszereplő netán Noémi volt e .

De ez a KIki honnan jött????? Fú, még a hideg is kiráz tőle, de a Nimi se egyszerű. Nővérem kisfia Dárius, anyósa meg néha Dádinak becézte. Az is szörnyű.

Gratulálok Kiara 9. fogához! És melyik az, ha szabad kérdeznem? Rágófog? Nekünk 8-8 van Noéminek és Nikolnak, Natalinak meg 5 talán 6. Az ő szájába benyúlni kb. olyan, mint egy oroszlánéba (amúgy Kistigris a beceneve.... )

Na, megyek megszeretgetem őket, talán már hatott is a kávé. Szörnyű volt a mai éjszaka is, a tegnapi a vihar miatt a mai meg egy hülye szomszéd miatt, aki azt gondolta a 27. lakásos társasház majd szépen torelálja neki, hogy ők kiírják az ajtóra, hogy házibulit szerveznek mellé füldugókat adnak és ennyi. Persze szerintem torelálta is volna mindenki, ha ott a földszinten nem úgy hallgatják a zenét és üvöltve énekelnek, hogy mi itt a harmadikon tisztán hallunk mindent. Meg persze az utcára ki be járkáltak, összevesztek, kiabáltak (persze egy "szerelmes" pár) A meleg miatt meg hiába volt nyitva az ablak, majd megdöglöttünk. Aztán hajnalra még egy rohadt légy is előkerült valahonnan, persze a jó kis zümmögő fajtája, amit csak 6 körül tudtunk levadászni, arról már nem is beszélve, hogy alányok mindig akkor ébredtek fel, mikor én már épp elaludtam volna.
Ma lehet ingerültebb leszek a megszokottnál.... 8) 8) 8) 8)

Kép
pagika

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:43-kor.
Vendég

Tényleg, csak az a furcsa, hogy az előtte lévő is a 3000. hozzászólás... :roll: :roll: :roll:
Szomszéd: kis hülye fiatalok ( :P :lol: :lol: ), akik most költöztek albérletbe ide, és szerintem fogalmuk sincs arról, hogy mi hogy működik a nagy világban...

Kép
pagika

sziasztok!

hát nem sokat kellett olvasnom.
merre járt mindenki ezen a fülledt napon??
Boo-nak kimenője van :wink: :wink: ,de a többiek???

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:43-kor.
Vendég

Sziasztok,

nem pörögte túl magát a topic ma sem :roll: :roll: :roll:

Lois,

hurráhurrá Zé-lábi :lol: :lol: :lol:
(focistának edzitek?)

Szerintem maci-lábakra a Falcon-nál is találnál, amit pl vettem most neki, az kicsit szélesebb, Nimródnak kicsit el is áll a lába oldalánál. Ilyen:
Kép

És ha majd jár, őszre egyenlőre ezek tetszettek meg:

Kép
Kép

amúgy: http://www.falconshoes.hu

A Pediped-et meg azért néztem, mert olyan, mint a puhatalpú, csak kicsit masszívabb - az Originals, és a Grip'n'Go (persze van több kollekciója, és mind nagyon királyságos, majd később tutira rendelek Flex-et :-), és talán még egy szandi most nyár végére jól jönne.
http://www.pediped.com/home/home.aspx

Merthogy tipródok: még nem jár magától, de ha lerakom, álldogál támaszkodva. Babakocsiban hosszabb úton már uncsi, viszont a puhatalpút kissé zártnak találom erre az időre... aztán lehet hogy ki kellene húznunk, és nem elkölteni megint egy v@l@g pénzt szandira, amit max másfél hónapig fog hordani...szerintetek?

Pagika,

ez az éjszaka nem hangzott valami jól...
Tuti leordítottam volna a fiatalok fejét... basszus, öregszem...

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:44-kor.
Vendég

Czigka,

dagonyázó Bendéről kérünk szépen képeket ám!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: