Sziasztok!
tike!
"jóóóóó van na most miért kellett lebuktatnod"
Mitől ropogott a térded? Volt már valamilyen porc problémád?

Jobb most?
Ööööööööö...egészséges ennyi idő alatt csak 1 kilót hízni?

(Vagy korábban hányós volt?

)
czigka!
"Apa viszont kiment, de ő sem látott , amit nem csodálok, mivel kb 3 percet volt kint. "
Ejnye, be akartátok csapni szegény Bendét, amikor a nagyi nem is állt az ablakban!
pagika!
Elköttetni a vezetéket?

Jó, hogy jogos volt a kérdés, és nem lenne akadálya, de 27 évesen ki tudja előre, felelősségteljesen megmondani?

(Némi esélye van ugyan, hogy mégsem sikerül tökéletesen, és sikerül teherbe esni.)
Nagoyn ügyesen repkedtek a csajok!

Natali és Noémi mindent egyszerre, ugyanúgy csinálnak?
(Tényleg! Honnan jöttek a nevek?

)
csibe83!
Mi a gond?

Nem azt kérdezték, hogy milyen, hanem, hogy alkohol-e. Márpedig igen. Legfeljebb nem tiszta, vagy emberi fogyasztásra nem alkalmas. De azt már nem volt a kérdés tárgya.
katy76!
A terhestornán nekünk is mindig azt javasolta a gyógytornász, hogy ne hasfogózzunk, hogy a hasizmok gondoskodjanak a regenerálódásról. De ha szeretnénk hordani, mert tényleg hülye érzés, hogy az ember lötyög belülről (mondjuk nekem sosem volt ilyen érzetem, emlékeim szerint

), akkor se legyen több, mint 2-3 nap.
Most vagyon nagyon régen láttunk képet Petráról, vagy távolról fényképezted, vagy nagyon megváltozott, vagy mindez egyszerre.
És nagyon ügyes, hogy már így jár!
ronmay!
"és meg kell mozgatnom köveket... "
Ez nagyon stílszerű volt, még ha nem is vagy bányász.
Aranyos lehet, ahogy puszilja a hasadat, és ügyes, ahogy megmutatja, hogy hol van a cucc!
kicsidodi!
A megkülönbözetéshez a másfajta gombok, az antenna illetve a kijelző megléte vagy hiánya tökkkéletesen elég.
Milyen az a hasleszotító, amit 6 hónapig KELL viselni?

Valami speckó, vagy műtét utáni?
Én azért nem hordtam, mert megőrültem volna, ha valami szorítja a hasamat.

Nem nagyon tűrök meg semmi ilyesmit. Még a szabadidőnadrág gumija is bír zavarni, ha olyan.
Bírom, hogy apákok milyen lelkesek mindig a gyerekek számát illetően!

De ha egy hétre a nyakukba akasztanának egyszerre hármat biztosan átgondolnák mégegyszer a dolgot, akármennyire jók is a gyerekek.
A gyereknevelés azért nem csak buksi simogatásból áll.

Egy és két gyerek között nagy a különbség.

A többedikeknél már nem annyira (állítólag).
csibe83!
Én is az építkezést részesíteném előnyben.
(Már csak azért is, mert nagyon probára tudja tenni a kapcsolatot.
)
boo!
Ha olyan slank voltál szülés után, akkor mitől híztál meg újra? Rosszul kajáltál?
ÉREZZÉTEK MAGATOKAT NAGYON-NAGYON JÓL!!!