Czigka!
Ajjj, lemaradtam a csillaghullásról

...
Ronmay!
Na csak várj még azzal a "kisöcsizéssel"

. Tegnap mesélte Zsuzska férje, hogy a bébikéjük lehet hogy max. Norbi lesz, nem Nóri

. Kérdezte a dokija, hogy tudja-e a nemét. Zsuzska mondta, hogy igen, kislány. Hát, szerintem fiú

. Szóval most fingjuk nincs, hogy ki lakik odabent.
Lois!
Ja, tényleg azt is mondja Botond, hogy va-va

. Pedig én se mondtam neki soha

. Nálunk kutya van, vagy kutyus, neki mégis va-va

.
(Na jó, nem mondom többet, hogy nem beszél

. Milyen anya vagyok én?!?!? NEm is merem el a gyerekem képességeit

).
Tegnap este meséltem sógornak a telefonos mutatványt, erre mondja, hogy az is tök fura, hogy tanítás nélkül csak így "elleste" a dolgot, de az is, hogy honnan tudja, hogy az egy telefon. És tök igaza van! A mi telóink tök másmilyenek, ráadásul pl. a távirányítót sose emelte a füléhez. Honnan tudják vajon

?
Tike!
Hédi olyan nagylány

.
Boo!
Igen, eszembe is jutottatok, hogy írtad, hogy Miron is mammog, ezért is kezdtem gyanaokdni

.
Röhögés, de cuki lehet

!
Kistesó-bölcsi-kérdés:
Nálunk nem lesz bölcsi. Nem azért mert bajom van vele, hanem mert felesleges. Apa tud majd Botonddal lenni, amíg én a kicsivel kell hogy foglalkozzak. ráadásul anyum tuti megint idejön majd pár hétre, szóval lesz segítségem, amíg belerázódunk, utána meg ha melósan is, de sztem menni fog. Egyedül (mármint 8-10 órában dolgozó férjjel) én nem vállalnék ilyen hamar babát

. Vagyis lehet, de akkor tényleg bölcsibe menne Botond. Amúgy bnőm is beiratta a kisfiát, mikor született a hugi, és annyira imádta, hogy hétvégén rendesen le volt törve, hogy nem találkozhat a barátaival

.
Ja, amúgy Botond imád közösségben lenni, szóval azért így sem kizárt a bölcsi, ha ő szívesen menne napi pár órára, mondjuk délelőtt. De alapvetően nem tervezzük.
Lois!
Kövi. gyerek legyártáshoz én tervem még továbbra is áll
Úgymint...

? NEmemlékszem
Boo!
hasam nekem "bőrileg" ugyanolyan (huh legalább ez mák)
Kussojjá'!

. Na jó, nem panaszkodom. Nekem laposabb a hasam, mint szülés előtt

. Őőő, vagyis rosszul fogalmaztam meg, mert a lapostól ez olyan távol áll, mint Pamela Anderson mellkasa, szóval maradjunk annyiban, hogy kevésbé nagy a hasam

. Viszont ordenáré hasam volt, és nagyon kinyúlt a bőröm

. Mostanra egész tűrhető (vagy csak megszoktam), de a köldököm így is "lejjebb van" 1-2 centivel, és ha összenyomom a bőrt, olyan, mint a mamám szemzuga

.
Pagika!
Sztem ez nem a császártól függ, hanem alkati dolog

. Gyorsan végiggondoltam az ismerőseimet, és tényleg nem látok összefüggést. Az annyiban számít, hogy később nyeri el a végleges formáját, de másban nem sztem

. Persze az ikres pocak az más

. (A kocsog JLo-nak hogy lehet ilyen hasa ikrekkel?!?!?!

. ) Mondjuk úgy tudom, hogy most már meg lehet csináltatni a császárral együtt. És ha belegondoltok tök logikus dolog, hiszen így egy műtét, egy vágás, egy lábadozási idő.... Én nagyon gondolkodom rajta, mert gyönyörűen meg tudják csinálni! Tényleg nem olyan gáz a hasam, de vlsz. a következő még nagyobb lesz, még nagyobb pocakom lesz, még jobban kinyúlik

. Ráadásul nekem nagyon sanszos a császár...