A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

katy!
le a kalappal előtted...
részemről én többé nem is írom,mondom sosem mennyire fáradt
vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Pagika!

Botond jól nem mond semmit :twisted: :lol: ! Vagyis annyit, hogy ha megüt vagy megpaskol vmit, mondja, hogy "dádá" :lol: . Esküszöm, nem verjük a gyereket :oops: :lol: ! Csak mikor kiskorában elesett, és sírt, azzal vidítottam fel, hogy ökörködtem neki, hogy "híí, buta asztal/szék/padló, dádá-dádá", és jóóól elvertük az adott dolgot, ő meg ezen felvidult :lol: . Na, azóta van dádá. Meg, ha mondom vmire, hogy nem-nem, közli, hogy "de!" :shock: :lol: :? .
Mondja még, hogy oda, de az valójában "oggya", és a vágyai kifejezésére egyetlen "szót" használ "meeme-meme-meme" :lol: . Értsd: ha éhes, ha szomjas, ha fáradt, ha kakis, ha menni akar, ha bugócsigát akar úsztatni a Temzén, akkor is "meme". Fasza. :? :lol: :lol:
(Bár arra gyanakszom, hogy a meme leginkább a cumija, mert mégis arra használja a leggyakrabban, na mindegy, majd kialakul :wink: ).

Azt mondják a lányok előbb beszélnek, és úgy tűnik valóban :wink: .

Amúgy meg tök jó szavak ezek! Bnőm kisfiának az első szava (a napokban :) ): papucs :lol: .

Játszótérre mi nem járunk :oops: . Általában minden nap megyünk valahová (akár csak "ügyintézni", vagy vásárolni, vagy barátokhoz), szóval a "világjárás" megvan, és itt a nagy kert, ahol imád lenni, na meg apával amit jóidő van, bent vannak a medencében. (már tegnap is fürödtek. Brrr... :lol: ).
A keresztanyja szokta kivinni, ha nála van, mert ők közvetlenül az egyetlen helyi játszótér mellett laknak. A hintát szereti a legjobban. Homokozó nincs :evil: . Pedig Bulgáriában tetszett neki :wink: .

Katy!

Bocsiiii :oops: . Devégül nem feküdtem vissza :? :wink: . Botond még nem akart aludni, úgyhogy nekiálltam takarítani, most meg hogy alszik, már nem vagyok álmos :wink: . Mindjárt megyek főzni...

Hú lányok, nálunk totál bébibumm van :shock: :D :D .
Babát várnak Botond keresztszülei, apa egyik gyerekkori barátja, apa üzlettársa, második baba jön az "alvásproblémás" barátainknál, harmadik a fóti barátainknál, (és persze úton van Ronmay-ék bogyókája.)
Ez 5 (6) baba a közvetlen környezetünkben :D :D :D .
Ááá, én inkább nem is esek most teherbe, nem is lenne már érdekes :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én Botondot már nem kezdem el hordozni, alig van a kezembe, szinte mindig gyalog megy már.
És pár napja elkezdett felállni kapaszkodás nélkül :D !!!!!

Viszont a kistesót biztos hurcibálom majd, mert két gyerekkel könyebb úgy sztem :wink: .[/url]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
neked Botond hogy megy?még a kezét felemelve és egyensúlyozik kicsit??
ugyanis nálunk Kiara így ment,de már annyira biztos szinte a
járása,hogy le szokta ereszteni és most még olyan muris és fura,hogy
úgy jár mint mi felnőttek...ráadásul már tökre megszoktam felemelt kézzel...

Kép
Kép
csibe83

a felemelt kezet kb így értsétek
Kép
itt érzett rá egy hónapja,hogy milyen jó sétálni...

Kép
Kép
csibe83

kicsidodi!

Anyám is csinálta ezt a fajta "dá-dá"-t. Nem értékeltem, mert úgy láttam, hogy ettől csak ingerültebb lesz Manó. :roll: :roll: :? De szerencsére abbahagyta anélkül, hogy szóltam volna. :)

Hugi sem dumás még. :roll: Leginkább a "tá-tá", "pá-pá" mennek, próbálja utánozni az állathangokat (azaz ahogy én csinálom, és leginkább a dallamukat) Mostanában mintha valamit nyannnyogna, amit meg nem döntöttem el, hogy anyának halljak, vagy sem. :roll: :roll: :lol: :lol:

"bugócsigát akar úsztatni a Temzén"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó első szava a gomb volt úgy, hogy tudta, hogy hol van.

Az alvásproblémás barátaitoknál nem kicsi még a baba? Vagy keverem valakikkel? :roll: :roll: :oops: :oops:

"Ááá, én inkább nem is esek most teherbe, nem is lenne már érdekes"
:lol: :lol: :lol: :lol:

Botond is ügyes már a felállással! :D

csibe83!

Nagyon aranyos Kiara! :P :P :P :P
Nálunk is így megy Hugi. :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:38-kor.
Vendég

czigka!

papágapapa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tiszta: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P Nagyon kis okos! :wink:

Kép
Kép
200907?

Csibe!

Igen, még fent van a keze. Tudod, bármikor érheti egy rablótámadás, és akkor legalább már ezzel nem kell húznia az időt :lol: :lol: .

Bond!

Jé, ez eszembe sem jutott, pedig tök logikus lenne, hogy ettől agresszívabbá válhat. Mondjuk én rajta abszolút nem láttam (még), de talán ezért sem, mert ezt ő nálunk egyértelműen viccnek veszi. Máskor nincs dád, szóval sztem nem köti össze, hogy pl. rosszat csináltam, és akkor dádá. Hanem elesek, akkor dádá, mert az vicces :lol: . A talin is püfölte a bociklitárolót, és közben mondta, hogy dádá, de közben teli pofával vigyorgott Nimródra :lol: . szóval neki a paskolás=dádá, nem a fenyítés.
Ugyanakkor meg tök igazad van, mert akkor is hülyeség arra szoktatom, hogy bármikor is van dádá :oops: . mert más gyereknek mást jelent.... Na szóval le kéne szoktatnom (mondjuk én már nem is mondom elesésnél, csak ő használja, ha játszik).
Szóval egy szót tud, az is hülyeség :? :lol: :lol: :lol: . És a dádá nem is szó :evil: :lol: .

De, Roni még csak 15 hónapos, és a kistesó, meg -4 :lol: :lol: :lol: . Szeptembertől akartak próbálkozni, de Isten másképp gondolta :twisted: :lol: . Egyszer jött meg Zsuzskának, aztán 2 hónapig nem, de nem foglalkozott vele, mert még szoptatott, meg hát ilyenkor úgyis össze-vissza jön még, ráadásul védekeztek is. Aztán egyik nap rosszul lett a kávétól, meg bizonyos szagoktól, csinált egy tesztet, majd a doki közölte: 10 hetes terhes :shock: :D .
Visszagondolva azt mondják, talán volt egyetlen alkalom, hogy nem védekeztek, de az elég is volt :lol: . Nóra Petra decemberben érkezik :lol: .

Bocsi.....folyt....főzök

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi!

"Tudod, bármikor érheti egy rablótámadás, és akkor legalább már ezzel nem kell húznia az időt "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az agresszivitást én úgy vettem észre, hogy ha valami nem úgy sikerült esetleg, vagy szerettük volna megfogni, hogy maradjon már nyugton, akkor nekiállt püfölni. De ez ő volt. Lehet, hogy másnál sehol sem köszön vissza. Amikor ez el lett hagyva, akkor ezek a püfölések is megszüntek.
(Egyébként meg szerintem olyan hülye szinezete is van a dolognak, hogy ha elesik mondjuk, akkor nem ő a hibás, hanem a parketta, a kisautó, vagy akármi, amiben eltaknyolt. Tehát másra vetíti ki a saját hibájából elkövetett balesetet, mást tesz felelőssé azért, amiért neki rossz lett. Pedig az a szekrény eddig is ott állt. :lol: :lol: :lol: )

"Szóval egy szót tud, az is hülyeség "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor jól emlékeztem. Akkora baráti körötök van, hogy nehéz kiigazodni. :lol:
Jól számolok, hogy akkor 13 hónaposan lett terhes a csajszi? Mert akkor köztük is ugyanúgy 22 hónap lesz a korkülönbság, mint Manó és Hugi között. :roll:

Kép
Kép
200907?

Czigka!

Azért legtöbbször megérteti magát valahogy :wink: . Ráadásul, ahogy ezt leírtam nektek, arra gondoltam, hogy talán jobban meg kéne figyelnem ezt a "meme"-zést. De aztán megoldotta ő: válogattam a főtt zöldségeket a levesből az ebédjéhez, erre odajött, és nyújtózkodva elkezdte, hogy "mememe". Aztán rájöttem, hogy nem jól írtam nektek, mert ez nem meme, hanem memm, memm, memm, ráadásul olyan "vidékies" mély e-vel mondja, ami tulajdonképpen inkább "a" is lehet... :roll:
Vagyis valójában így hangzik: mamm-mamm. Na, itt már kezdtem gyanakodni, de aztán cseles voltam: volt az asztalon egy cumi, odatartottam, és megkérdeztem, hogy ez-e a mamm-mamm. Persze egyből bevette a szájába, de nem szólt semmit. Aztán kivetettem vele (kérésre kiveszi, és odadja 8) :lol: ), és egy répát elétartva is megkérdeztem, hogy ez-e a mamm-mamm. Elvette, és közölte vigyorogva, hogy mamm-mamm 8) :lol: :lol: :lol: .
Tehát a mamm-mamm=ham-ham=kaja :wink: .

:shock: :shock: :shock: Bende nagggyon okosügyes:D:D:D:D!
Peeeersze, tiszta :evil: . Én meg itt menőzök a memémmel :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Bond!

Nem, kevesebb lesz köztük. A -4 hónapost úgy értettem, hogy 4 hónap múlva születik. 19 hónap lesz köztük :wink: . Bevallom, én nem irigylem Zsuzskát :oops: . Már neki is mondtam, hogy továbbra is szeretnék teherbeesni, és próbálkozunk, de azért most mégsem bánom, hogy nem vagyok még pocakos :roll: . Fasza lenne most rohangászni akár csak kicsi pocakkal is Botond után :? :lol: . Persze így is rohanhatok majd, de addigra, mire pocakom lesz, már sztem stabilan fog járni, meg így mire születik a kistesó sztem már beszélni is fog valamennyire. Azért úgy sokkal könnyebb lesz vele :wink: . Meg lyan jól elvagyunk most: jövünk-megyünk, szórakozunk, havaiidizsi :lol: ...
Azért érdekes dolog ez, hogy az Isten (vagy a sors, vagy az élet, kinek mi :wink: ) hogy elrendezi ezeket a dolgokat.

Ha már témánál vagyunk: vettem (megint) ovu-tesztet. Eddig egyszer próbáltam, akkor egy napon se lett pozitív, igaz nem is csináltam rendesen végig (10-18-ig). Most a ciklusom 10. napján elkezdtem, 12. napon pozitív volt (egyforma a két csík), 13.-on még pozitívabb (sötéttebb a tesztcsík), ma koradélután negatív. Szóval most nem tárt karokkal várom haza apát, hanem tárt lábakkal :lol: :lol: :lol: :oops: . Mindenesetre, örülök, hogy megcsináltam, legalább tudom, hogy hogy "működöm", és nyugodt vagyok, hogy nem rajtunk múlik :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

És megint:
Memm-memm, mamm-mamm=banán :lol: .
Teljesen logikus, nem? :lol:

Na, de amitől elolvadtam az előbb:
állandóan vadássza a telefonokat, meg a távirányítókat, de az tilos. Ezért sógor nekiadta az egyik régi telóját (aminek amúgy nem nagyon örülök, mert az eredeti terv szerint minden telefon tilos neki, de ennyit erről :lol: . tudom, hogy kedvességből adta neki, és nem is tudhatta, szóval most már azt szabad, az Botond telefonja :lol: ). És az előbb játszottunk vele, megnyomkodta a gombokat, a füléhez emelte és közölte, hogy "ájó" :shock: :D :D :D :D :D :lol: . Aztán újra megcsinálta többször is, szóval nem véletlen volt :D .
Jó-jó, fordítva volt a kezében, de az részletkérdés :lol: .
Oooolyan büszke vagyok rá :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi!

Nem lehet, hogy a répát, és a banánt is cuminak nézi? :roll: :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ez a barátnőd volt velünk a bölcsiben, ugye? Van segítsége? Mert különben szép kihívás. :roll:

"Szóval most nem tárt karokkal várom haza apát, hanem tárt lábakkal"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Telefonnal vigyázz, nehogy egyszer egy emeltdíjas tengerentúli számot hívjon! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Igen, ők azok :wink: . Egy telken laknak Zsuzska szüleivel, de nem szeret tőlük segítséget kérni.... :roll: Majd megszereti :twisted: :lol: . Amúgy nagyon kedvesek, meg lelkesek a szülők, de pont ez a baj, hogy kicsit sok belőlük szerintük. De a férje dolgozik, ráadásul Roni nem az a lerakomésottmarad gyerek :roll: :lol: .

Telefon: ne is mondd, legutóbb megkaparintotta az enyémet, és felhívta az egyik rég látott rokonomat. Így kénytelen voltam beszélni vele :? :lol: :lol: . ebben szerencsére nincs sim :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi!

"Majd megszereti "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Telefon: látod, éreztem én. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nincs rajta billentyűzár?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Dodi! Lili kapott egy "vonalas" telefont szülinapjára,amit még életében nem látott,és basszus,egyből odarakta a kagylót a füléhez(ő is fordítva) és mondta,hogy:Háá :lol: Megzabálom!! Azóta is mindig lelkesen "beszél" valakivel. :lol:
Én is azt hallottam amúgym,hogy a lányok előbb kezdenek el beszélni,ezt Lili be is bizonyítja,ő már nagyon dumál.

Ma kemény 45 percet aludt egész nap a gyerekem :shock: Reggel fél 9-kor kelt,így úgy gondoltam,hogy akkor úgy tűnik,hogy 8) ebből ma egy alvás lesz ebéd után. Lett is,de csak ilyen rövid,ugyanis nem itthon voltunk és ő úgy tűnik idegenben(sem) nem alszik jól :oops: Arról nem is beszélve,hogy ölben aludt el,ami már elég régóta nem így van...Mindegy,szerintem lassan beáll az új rend és akkor nem csinálok semmi programot,amikor alszik.Aztán ki tudja,lehet,hogy ez csak egy ilyen nap volt,holnap lehet,hogy marad a délelőtti nagy szunya.

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:39-kor.
Vendég

Hellooo!

Most milyen kis korkülönbségről beszéltek? :lol: Roló és "kisöcsi" között 20 hónap lesz :wink: és tom kemény lesz, de Roló januártól megy bőőcsibe. Igazából szeptember közepétől beadom majd egy két órára vhova...hogy szokja a rendszert nélkülem. :roll: Én nem bírnám két gyerekkel ami ebből csecsemő és lehet mint pl. Roló is 1,5órát lóg csöcsön. Ezt Rolóval nem akarom megtenni, hogy ideges legyek vele vagy kiabáljak egész nap vagy ne legyen türelmem hozzá.
Inkább legyen ott ahol tanul is vmit és én majd repülök hozzá amint lehet..Arról nem is beszélve hogy tesónak is megakarom adni azt, hogy ő van csak napközben..amit Roló is megkapott..Alkat kérdés. Én becsülöm azokat akik két gyerekkel vannak otthon, és van türelmük hozzá.

Roló szavai:
ott, oda, olyat, ótóó, Maa(Maja a kutya), brrrr és most kezdi mondogatni a buszt. AMúyg qva sokat beszél csak halandzsa nyelven.Szal ez nem igaz hogy a fiúk később tanulnak meg beszélni :lol:

Pocok

Mindkét irányból felmászik a csúszira. Nem kell segíteni neki, ha elölről mászik nem mindig vagyok közvetlen mellette mert nagyon biztos benne. persze mezítláb a legbiztosabb. A létrán is magától megy fel, de ott vagyok, mert nem bízok benne, félek hogy egyszer mellé teszi a foknak a lábát.. :roll: miközben mutogatja hogy repülőőő

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok, csak gyorsban mert zajlik az élet felénk :roll: Hédi is dumál, egész nap nyomja a babahalandzsát :lol: :lol: értelmes szót meg kettőt tud: nem és vau.A nemet tudja rendeltetésszerűen használni, egyébként meg minden vau :twisted: :twisted: ( a múltkor rámmutatott és mondta vau, erre én: anya kicsim,nem vau, erre apa röhögve? igazad van kislányom anyád néha sokat ugat :arrow: aztán rögtön hozzátette,hogy csak vicc volt, amit nem lehetett kihagyni :twisted: :twisted: )
Mozgásban nagyon beindult, már javarészt megy, cipő nélkül szaladni is tud.Egyébként nálunk előbb tudott felállni kapaszkodás nélkül,mint menni.Még ő is kezeket fenntartva megy/szalad, nagyon mókás :lol:

Hétvégén duplaszülinapibuli :arrow: szétment ma a térdem,most felpolcolt,fáslizott lábbal irogatok pedig lenne más dolgom is :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo

Én olyan kendőt vennék mint Lois. Az kényelmes nagyon. És sajna nem mindegyik gyerek jár egyből, pl Roló még mindig sokat mászik és hallottam olyat aki 1,5 hónapig keverte így. De ha jár is, sokat nem tudnak gyalogolni, muszáj felvenni...
Nekem már jó mert ha cuccolok le, akkor kézen fogom és jön, az autó mellé állítom és mondom neki várj egy picit. Be kúrom a csomagokat bekötözöm őt és elrendezem a csomikat...

KépKép

KépKép
ronmay

Hali,
Verbálisan Zé sem túl erős, mi a mozgásfejlődésre feküdtünk rá.
Felemelt kezek itt is volt sokáig, de most már múlóban, ha nagyon "siet" akkor kell az egyensúlyozáshoz.
Ami van, az "add ide" (ade vagy ede), meg a tessék mikor odaad valamit. Ez utóbbi olyan Gizi-szerűségnek hangzik, tehát egyenlőre van edénk és gizink :roll:
Telefonálás itt is megy, neki van Fp tanulótelefonja, meg minikorától egy Chicco telefon, ezek nagy slágerek voltak anno, és most újra-felfedeztük. Ő is teszi a füléhez. Meg a távirányítót ráirányítja a tv-re :shock: Meg mondja még a kutyákra hogy va-va, gőzöm sincs honnan szedte, és sose mondtam neki a kutyára hogy vau-vau, mindig kutya, vagy Pizsi.

Tike!
Tök jó képek, jó kis nyaralás lehetett :) Én nem látok fókazsírt :shock:

Talis képekre nem is reagálok, mert még mindig szomizok, hogy nem voltunk ott :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay: Én egyet értek veled ebben a tesókérdésben,ezért is van nálunk oviskorra tervezve a tesó. Arról nem is beszélve,hogy nálunk sanszos egy veszélyeztetett terhesség és egy fekvésre ítélt anyuka meg egy örökmozgó nem kompatibilis sztem :roll:

tike

Ja igen, úgy van ahogy Ronmay mondja, az erszény csípőhordozásban egész nagykoráig bejátszik szerintem, elsősorban szerintem erre a vegyélfel-tegyélle korra van kitalálva.

Tike!
Térd :? Sajnálom.

Öööö, mi se játszóterezünk :oops: Szerintem ezt a kertes ház miatt van, kevésbé vagyok motiváltak, de azért tervezem, hogy megyünk majd :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát nálunk Kiara semmit nem mond már ami értelmes csak a nemet,
de azt ő is rendeltetésszerűen használja.
viszont rinmay eszembejutatta,h Balcsin nekünk is volt a kertben
csúszdánk és igy Kiara is felmászik rajta mindkét oldalán,majd
leül és lecsúszik.
telefont a füléhez tenni ő is tudja,de mondani nem mond semmit.

Dodi!
Kiara is kapott apumtól egy nem használatos mobilt,de az neki nem
jó.
mindig a miénk kell,m az világit és ha megnyom egy gombot történik
valami.

mi is múltkor lementünk sétálni tricajjal,de az elején séta volt és
úgy kellett már a végén könyörögnöm Kiarának,h pihenjen kicsit és
üljön bele a triciklibe,m nem akart.pedig már össze-vissza sétált,
mint egy részeg,m annyira fáradt volt.

Kép
Kép
csibe83

Hédi is tud tv-t irányítani,sőt ha ki van kapcsolva hozza a távirányítót és mutogat rá a tv-re vele.Zoknit,cipőt próbálja a lábára húzni, pelenkázás után kiviszi(szük együtt) a használt pelust a kukába és pár napja fújjog is,hogy milyen büdi :lol: :lol: Egyébként sztem nagyon értelmes, egyszerűbb utasításokat megcsinál, formabedobózni viszont nem tud. 1x próbálja,nem sikerül, legtöbbször utána dühből odavágja, ritkán próbálja újból :D

Lois: nem is igazán fókazsír maradt a hasamon, hanem megmaradt egy része olyan kiállónak.Be sem tudom húzni, de nem is lötyög a zsír rajta. Arra gondoltam,hogy nagyon megnyúltak a hasizmok és azért maradt ilyen.Egyébként ettől tényleg olyan mint egy kismamapocak,mert láthatóan kiáll viszont feszes :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Barátnőm nagy hobbifotós csinált pár képet a hétvégén,most küldött át egyet ezt fel kell raknom :lol: :lol: Kép

tike

tike!
nagyon szupi ez a kép.

nálunk a hűtőajtó és a konyha ajtó becsukása most a nagy favorit.
mindig mondom amikor kiveszünk valamit a hűtőből,h akkor most
becsukjuk és olyan édesen totyog ilyenkor,h be tudja csukni az ajtaját.

na meg már régebben is akartam irni,h tudja brümmögtetni a száján a kezét...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Gyönyörűűűűűűűű :D És ügyes is nagyon.

Én nem vágtam fel, de elég ügyesen formabedobózunk, ha mutatom hova kell. Nagyon kis kitartó, addig tuszakolja, míg bele nem megy :roll: Pelust nem pfujozunk, csak a zoknit, az nagyon tetszik neki, gurgulázva röhög közben.
Hasizmok nyúlnak? Huhh, micsoda szerencse hogy nekem már előtte sem voltak :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nem tudom hogy azok nyúltak-e meg,de más magyarázatot nem találtam :roll: :roll: mondjuk gigapocakom volt és műtét után is nagyon nagy maradt, lassan húzódott vissza :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Semmi gáz nincs azzal hogy vauzik, csak furcsállom, mert nemtom hol hallotta :) Azért az meglepne, hogy annyira zseniális, hogy már most "hangutánoz" :roll:
Kövi. gyerek legyártáshoz én tervem még továbbra is áll :roll:

Hasam sosem volt kockás, gyanítom már nem is lesz, de cserébe ugyanolyan mint gyerek előtt volt. Bár én még mindig nem vagyok annyi mit Zé előtt közvetlenül. Viszont sokkal vékonyabb vagyok mint a terhesség előtt kábé fél évvel, ez vigasztal :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gyors:

Boo,
vagyunk 3ig, utána húzunk strandra :-)

babaerszényt egy ismerősöm innen rendelt, ez vmivel olcsóbb. Viszont ha mentek Mironnal a Mammuthiz kipróbálni a cuccost, szívesen csatlakoznánk, ha lehet.

borameitai.gportal.hu

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, hát akkor én mit mondjak a hasamra???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nektek gyönyörű hasatok van!
Hoxa portál, hasplasztika galéria, na ott lehet találni olyat, mint az enyém..... Na, de majd egyszer mikor ketté leszek vágva-varrva... akkor is sokkal szebb lesz (remélem!) . Már csak egy kis pénz kéne, meg idő, meg bátorság meg talán egy jó doki!

Amúgy meg császár után szinte mindenkinek kötényhasa lesz, még ha nagyon minimálisan is. Azoknál akkor látszik, ha pl. lehajolnak, akkor ott lóg a has. Pont amiatt, mert az izmok annyira megnyúltak, hogy nem bírja tartani a súlyt. De nekem akkora van, hogy le se kell hajolnom, de ha még le is hajolok... :? :? :? 8) 8) 8)

Kép
pagika

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:40-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:40-kor.
Vendég

Czigka: Én sem cserélném el Hédit...még jó hogy annyira hasonlít az apjára,hogy tuti nem cserélték el :lol:

tike

Czigka!

Ajjj, lemaradtam a csillaghullásról :( ...

Ronmay!

Na csak várj még azzal a "kisöcsizéssel" :wink: . Tegnap mesélte Zsuzska férje, hogy a bébikéjük lehet hogy max. Norbi lesz, nem Nóri :shock: :lol: . Kérdezte a dokija, hogy tudja-e a nemét. Zsuzska mondta, hogy igen, kislány. Hát, szerintem fiú :roll: . Szóval most fingjuk nincs, hogy ki lakik odabent.

Lois!

Ja, tényleg azt is mondja Botond, hogy va-va :wink: . Pedig én se mondtam neki soha :shock: . Nálunk kutya van, vagy kutyus, neki mégis va-va :lol: .
(Na jó, nem mondom többet, hogy nem beszél :oops: . Milyen anya vagyok én?!?!? NEm is merem el a gyerekem képességeit :? :lol: ).

Tegnap este meséltem sógornak a telefonos mutatványt, erre mondja, hogy az is tök fura, hogy tanítás nélkül csak így "elleste" a dolgot, de az is, hogy honnan tudja, hogy az egy telefon. És tök igaza van! A mi telóink tök másmilyenek, ráadásul pl. a távirányítót sose emelte a füléhez. Honnan tudják vajon :roll: ?

Tike!

Hédi olyan nagylány :shock: :cry: :D :D .

Boo!

Igen, eszembe is jutottatok, hogy írtad, hogy Miron is mammog, ezért is kezdtem gyanaokdni :lol: .
Röhögés, de cuki lehet :D !

Kistesó-bölcsi-kérdés:
Nálunk nem lesz bölcsi. Nem azért mert bajom van vele, hanem mert felesleges. Apa tud majd Botonddal lenni, amíg én a kicsivel kell hogy foglalkozzak. ráadásul anyum tuti megint idejön majd pár hétre, szóval lesz segítségem, amíg belerázódunk, utána meg ha melósan is, de sztem menni fog. Egyedül (mármint 8-10 órában dolgozó férjjel) én nem vállalnék ilyen hamar babát :roll: . Vagyis lehet, de akkor tényleg bölcsibe menne Botond. Amúgy bnőm is beiratta a kisfiát, mikor született a hugi, és annyira imádta, hogy hétvégén rendesen le volt törve, hogy nem találkozhat a barátaival :lol: .
Ja, amúgy Botond imád közösségben lenni, szóval azért így sem kizárt a bölcsi, ha ő szívesen menne napi pár órára, mondjuk délelőtt. De alapvetően nem tervezzük.

Lois!

Kövi. gyerek legyártáshoz én tervem még továbbra is áll
Úgymint... :roll: ? NEmemlékszem :oops:

Boo!

hasam nekem "bőrileg" ugyanolyan (huh legalább ez mák)

Kussojjá'! :evil: :lol: :lol: . Na jó, nem panaszkodom. Nekem laposabb a hasam, mint szülés előtt :roll: :D . Őőő, vagyis rosszul fogalmaztam meg, mert a lapostól ez olyan távol áll, mint Pamela Anderson mellkasa, szóval maradjunk annyiban, hogy kevésbé nagy a hasam :? :lol: . Viszont ordenáré hasam volt, és nagyon kinyúlt a bőröm :? . Mostanra egész tűrhető (vagy csak megszoktam), de a köldököm így is "lejjebb van" 1-2 centivel, és ha összenyomom a bőrt, olyan, mint a mamám szemzuga :? :lol: .

Pagika!

Sztem ez nem a császártól függ, hanem alkati dolog :roll: . Gyorsan végiggondoltam az ismerőseimet, és tényleg nem látok összefüggést. Az annyiban számít, hogy később nyeri el a végleges formáját, de másban nem sztem :roll: . Persze az ikres pocak az más :( . (A kocsog JLo-nak hogy lehet ilyen hasa ikrekkel?!?!?! :evil: . ) Mondjuk úgy tudom, hogy most már meg lehet csináltatni a császárral együtt. És ha belegondoltok tök logikus dolog, hiszen így egy műtét, egy vágás, egy lábadozási idő.... Én nagyon gondolkodom rajta, mert gyönyörűen meg tudják csinálni! Tényleg nem olyan gáz a hasam, de vlsz. a következő még nagyobb lesz, még nagyobb pocakom lesz, még jobban kinyúlik :( . Ráadásul nekem nagyon sanszos a császár...

KépKép

KépKép
kicsidodi

JA, amúgy én váltig állítom, hogy nagyon sokat számít, hogy hordtam hasleszorító izét :lol: . Én már első nap magamracibáltam(-tattam), és hónapokig hordtam. Az első pár hétben kifejezetten jól esett, hogy összetart, mert én úgy éreztem nélküle, mintha "lobognának" a belsőszerveim, meg az egész hasam olyan volt undin szét volt esve, és ha rajtam volt a kötő, akkor viszont "egyben voltam" :lol: .
Én mindenkinek nagyon ajánlom, akár császárral szül, akár spontán, mert a belsőszervek akkor is szanaszét vannak, és a pocak akkoriz laza... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A hasplasztika tb-támogatásának egyik feltétele, hogy bizonyítani kell a nagyfokú súlyvesztést (elvileg 25 kilót!). Szerintetek, ha megmutatom nekik a szülőszobás Jabba-fotómat, az megfelel? :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Amúgy ez totál f@szság! Pont azoknak szokott nagyon kinyúlni a hasa, aki csak oda hízik. A bnőm csak 9 kilót hízott a kislányával (nem direkt, csak végig hányt :? ), de az mind a hasán volt, így azóta is szét kis pocakot hurcibál, pálcika végtagokkal. Na, neki pl. nagyobb szüksége lenne hasplasztikára, mint egy 160 kilós pasinak, aki lefogy 135-re, de továbbra is Jabba :? . Sztem nem az a hasplasztika fog javítani a kontúrjain :twisted: :lol: .

Mondjuk anyu egyik kollégájának csináltak hasplasztikát, mert nagyon dagadt, és akkor lógós hasa volt, hogy már mozogni, meg dolgozni alig bírt :? . Leszedték neki a kötényt (5 kilónyi cuccot :shock: :? ), azóta jó neki. :lol:

Megnéztem a képeket, de sztem nagyon brutál ez a "faltólfalig" vágás :( . Láttam egy-kettőt, ami alig hosszabb, mint a császáros hegem, azzal kibékülnék :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi a dumcsit :evil: !
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, én a kötényhast értettem, hogy a császárosoknak van. Mivel a vágásnál feszes a bőr és arra rálóg a has, ami már igencsak nem feszes. (legalábbis ezt mondják, hogy ez a császárosoknak van csak, mivel nekik van csak vágásuk)
Jlo nak biztos egyben volt a plasztika a szüléssel. Biztos van aki szépen meg tudja cisnálni, én még keresem azt a dokit, mert a legtöbb ilyen műtétnél felvágnak oldaltól oldalig, kivágják a hasat köldöktől lefelé és úgy varnak össze. Meg sok esetben aköldököt is el kell fordítani és azt is vágják-varrják. Szóval nem egy kis műtét. De én már bejelentettem a férjemnek, akárhogy is, de erre össze kell hoznunk a pénzt, mert nem akarok 28 éves koromtól fogva állandóan egyrészes fürdőruhában rohangálni, azon agyalni, hogy mit vegyek fel nap mint nap, hogy ne higgyék azt, hogy jönnek az újabb tesók (mert én már jó párszor megkaptam ezt akérdést... :roll: :roll: :roll: ) egyszerűen szarul érzem magam így és kész. Főleg azrét, mert tudom, hiába tornázok, erősítek, akkor se fog változni (talán egy ici-picit)

Tike! Szuper ez a kép! Ahhoz képest, hogy hobbifotós jól elkapta a pillanatot!

Ronmay, Dodi! Nekem is van egy barátnőm, már lassan 30. hetes és még mindig nem tudják biztosan, hgoy fiú vagy lány. Egyik uh-n ezt mondták a másikon meg amazt. Szóval.... ????

Na, most megyek.

Kép
pagika

Juhuuuu!!!!!!!!!!
Botond kimondta az első igazi szavát: labda :D :D :D :D :D . Na mondjuk nem vagyok meglepve, hogy ez lett :lol: .
Többféleképpen is próbálkozott vele: volt babla, és ábda, de végül a jábdát elfogadtam :twisted: :lol: :lol: :lol: . Azóta kergetem egy labdával, és zakalatom, hogy "mond szépen, hogy labda! Botond, nézd, labda. Hú, de szép labda. Mondd, labda!" :lol: :lol: :lol:

Kellett nekem mondani, hogy nem beszél... :lol:
Na akkor, képzeljétek, a fiam nem mos, nem főz, nem vásárol be :? .
(Hátha holnap akkor ezeket is elkezdi, nem? :roll: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

czigka!

Mi volt a tegnapi hatalmas jó kedv oka? :)

Csillaghullást láttál, kívántál valamit titokban? :wink:

ronmay!

A 20 hónap kb. annyira kis korkülönbség, mint a 22. :lol: :lol: :lol: Már most kinéztél valamilyen bölcsit?

Roló is jó sokat dumál ezek szerint! :)

[quote="ronmay"]n írta:ronmayem bízok benne, félek hogy egyszer mellé teszi a foknak a lábát.. :roll: miközben mutogatja hogy repülőőő

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, mikor máskor kell az ilyet mondani. Egyértelmű. :lol: :lol: :lol: :lol:

tike!

Apa nagyon "kedves" volt. :evil: :evil: :evil: (Mindazonáltal, be kell valljam, hogy nevettem egy kicsit. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Mit csináltál a térdeddel? Valld be, hogy csak lazsálni szeretnél! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Édes lehet Hédi, ahogy viszi a pelust kidobni, és konstatálja, hogy igen büdös. :lol: :lol:

Gyönyörű az a kép! :shock: :P :P :P

loislane!

[quote="loislane"]e írta:loislanegyenlőre van edénk és gizink :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Biztos, hogy Pizsitől vette a vau-vaut. :wink: Senki mástól nem hallotta, és hozzá társította automatikusan. :) Annyira már meg tudja különböztetni az állatokat, hogy teszem azt egy galambot ne nézzen kutyának, tehát a többi, Pizsihez hasonló élőlényt és kutyának tekinti.

„Hasizmok nyúlnak? Huhh, micsoda szerencse hogy nekem már előtte sem voltak”
:lol: :lol: :lol: :lol:

boo!

Jól érezhettétek magatokat Fóton. :) Volt valami apropója a bulinak?

„Kispocok
most mit csodálkozol, hogy Roló felmászik a csúszdára? nem is értelek, ilyen szülőkkel ”
No igen, ebben van valami. :roll: :roll: :lol: :lol:

Miron már maga szeretne felöltözni? :lol: :lol: :lol:

Mitől fogytál megint, folytattad a futást? :o :roll:

Bogrács szag az ooooolyan jó tud lenni! :wink: :oops: :oops: :lol: :lol: (Egy bizonyos pontig. :roll: )

kicsidodi!

Voltaképpen nem sok csodálkozni való van azon, hogy a telefonnal nem enni akarnak, és nem a kanalat irányítják a tévére. :roll: Ez a tanulás folyamata. A csip-csip csókát csak akkor fogja tudni, ha te megtanítod neki, mert nem tudja máshonnan lekopírozni. De ezek egyfolytában sasolnak minket, és utánozni akarnak. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodimúgy bnőm is beiratta a kisfiát, mikor született a hugi, és annyira imádta, hogy hétvégén rendesen le volt törve, hogy nem találkozhat a barátaival :lol: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És a barátnőd ennek mennyire örült? :roll: :lol:

Az én hasam alapvetően nem változott. Szerintem max. az vehet rajta észre egy kis lógást, aki szült már (pláne, hogy van 4-5 kiló plusz. Vékonyabban azért jobban látszana, de azt be lehet tudni a hasizmos hiányának. Ami tényleg nincs.)

Praktikusnak tűnik a császárral összekötött hasplasztikával, de azért az nem durva egy kicsit? A méh akkor még jóval nagyobb, a belső szervek sem az eredeti helyükön vannak, stb

A hasleszorítot csak az első pár napban szokták általában javasolni pont azért, hogy a hasizmok dolgozzank, ne tunyuljanak.

"Kellett nekem mondani, hogy nem beszél...
Na akkor, képzeljétek, a fiam nem mos, nem főz, nem vásárol be .
(Hátha holnap akkor ezeket is elkezdi, nem? )"

Részemről drukkolok a tendenciának. :lol: :lol: :lol: :lol: Labdához pedig gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83!

Kiara és a tricikli: :lol: :lol: :lol: :lol:

pagika!

Tudom, hogy hülyének tűnik a kérdés, mert egyszerre 3 ikret nevelni nehéz. :roll: :roll: :roll: Szóval, nem úgy kérdezem inkább, hogy tesókat (mert abból most van bőven :lol: :lol: :lol: ), hanem terhességet szeretnél még? Vagy letudtad előre? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert fiatal vagy még, és akkor innentől már csak védekezzéssel mehetne az entyem-pentyem. :roll: Ami sok-sok évet jelent még remélhetőleg. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote]M írta:it csináltál a térdeddel? Valld be, hogy csak lazsálni szeretnél!

jóóóóó van na most miért kellett lebuktatnod :twisted: :twisted:
egyébként pár hete eléggé ropogott már mikor legugoltam,tegnap rosszul léptem :arrow: estére bedagadt és alig bírom hajlítani.Ma már jobb, de még mindig dagadt :roll: :roll:

[quote]( írta:Mindazonáltal, be kell valljam, hogy nevettem egy kicsit. )
- és én is nevettem rajta, tényleg jó poén volt :lol: :twisted: :lol: :lol:

Képzeljétek ma voltam bent a cégnél és a 17 hetes babás kolléganőm eddig egyetlen kilót sem hízott :shock: :shock: és ráadásul csak az veszi észre,hogy babát vár aki tudja. Na lehet hogy nekem giga hasam volt és maradt,de én nagyon büszke voltam rá kismamiként, azért nem örültem volna,ha ennyire nem látszik rajtam :roll:

tike

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:41-kor.
Vendég

Nem tudom, mi van most veletek, merre vagytok, de legalább simán tudom követni az eseményeket.

Hasleszorító: na, hát én hordtam, és tényleg használt (még ha most nem is látszik... :twisted: ). De az is biztos, hogy hajlam kérdése is. De amúgy meg kényelmi szempontból is nagyon jó, pont amit Dodi írt, én is úgy éreztem, külön mozog minden belső szervem... Fú, deszar is volt az!

Bond: röviden és tömören: nem tom. :lol: Amúgy mikor megszülettek a lányok azt beszéltük a férjemmel, hogy további babaprojekt válóoknak számít. Nem is vágyom most rá, az biztos. De hogy később hogy fogom gondolni, nem tudom. Lehet majd pont 40 évesen hülyülök meg újra, hú, akkor már 13 évesek lesznek a lányok! Amúgy kérdeztek a császár előtt, hogy el akarom e köttetni a petevezetéket (vagy azzal mit is csinálnak?), de hát hogy mondhattam volna azt, hogy igen, hisz még meg se születtek a lányok!!??

A csip-csip csókát (és gondolom minden mást is) tényleg perceken belül megtanulják! Képzeljétek 3-4 nappal ezelőtt mutogattam Natinak és Noéminak, délután csak elkezdtem mondani nekik és már mutogatták is (csipték a kezüket, meg aztán hessegettek) Nikol akkor látta először, mikor ők már tudták, de a következőnél beszállt ő is, és azóta minden nap többször eljátszuk. Vannak ezek az univeres címkék, amiket ha visszaküldünk, kapunk ajándékot. 100 darab után jár egy ringató könyv. Nekem tetszik nagyon, csak nincs időm olvasgatni, és nem ismerek egy csomó mondókát.

Én voltam kinn, néztem, lestem az eget, hátha látok legalább egy csillagot (meteort), de olyan fátyolfelhős volt az ég, hogy épp csak a fényesen csillogó csillagokat láttam. Szóval fel is adtam, de azért vagy 10 percig meresztgettem a szemeit.

Kép
pagika

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:42-kor.
Vendég

sziasztok!
ma nagybevásárláson voltunk az auchanba,hát ezek a szigetesek fúú...
volt egy csapat akik kinéztek valamit a kosarunkból és megkérdezték,
h alkohol?-közben ablakmosó folyadék volt eper illatú,ezért piros szinű :shock: :shock: :shock:

Bond!
az tuti,h mindent lemásolnak amit csinálunk,mert ma takaritottam és
Kiara jött utánam a szilviával és ő is törölte vele a port..
azt hittem majd megzabálom...meg is álltam egy kicsit és párás
szemmel figyeltem,h mennyire cukor falat,ahogy törölget mindent...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: