A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na mire idekeveredek, mindenki bekómázik??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mi van veletek, fiatalok?
(Dodi, te most ne szőlj, ösztroribi tudjuk mit csinál :lol: :lol: :lol: :lol: )

Margitsziget remek ötlet, megyünk :-)

akkor most jól nem reagálok, hanem én is megyek hunyni egyet 8) :!: :!: :!: :!:

Jóccakát!

ja,
Dodiiiiii,
küldjé' pár képet légyszi, olyan jók lettek! (én lányos zavaromban egyet sem lőttem már megint :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Majd vmi ilyen címmel írom a könyvem: Egy ösztroribi kalandjai :lol: . Vagy: Ki, ha én nem? - Az ösztroribi viszavág :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo! hajam: kényszermegoldás :oops: Most van abban a stádiumban,hogy nem tudol elviselni már ha lóg,de még nem annyira hosszú,hogy rendesen össze lehessen fogni.

Katy! Igen,H&M.es a nadrág,nagyon szeretem,van legalább 6 db belőle :lol:

tali:kár,hogy nem jöttetek,nagyon jó volt,bár Lili megint negyon agresszor volt,úgyhogy Boo,azt hiszem kell egy kis zabolázás Miron részéről :lol:
Jövő heti tali nekünk jó egyelőre bármikor!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Neemiiis, Lili nem volt gáz :wink: . Igazából egyszer ugrott neki Botondnak, mint egy valóságos tvájlájtvámpírlány :lol: , de Nyuszi azt is kiváló reflexszel hárította, mi meg Kispocokkal nagyon jót derültünk rajta :oops: :lol: :lol: :lol: .

Boo, Nyuszi már ott is többször mondta, hogy megint össze kell hoznotok egy randit, mert csak a fiad tudja megzabolázni Lilit. Hiába no, az Isten is egymásnak teremtette őket :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nyuszi, amúgy az jutott eszembe, hogy (teljesen érthető okok miatt!) "visszatartod" Lilit, ha gyerekek felé közeledik. Mondjuk nem tudom, mi a megoöldás erre, de nem lehet hogy ettől:
1. még agresszívabb lesz, mert tudja, hogy nem érhet a többiekhez, ezért direkt kihasználja az óvatlan pillanatokat. Vagy
2. Később visszahúzódó lesz, mert azt tanulja meg, hogy a többiekkel nem szabad érintkezni.

Ez csak úgy eszembe jutott, nem alapozom semmire :oops: . Csak nehogy ez vmi frusztrációt okozzon benne.
Én amúgy azért sose haragszom, ha egy baba mondjuk megtépi Botondot. Anyukára nem haragudhatok, hiszen nem tehet róla, a babára nem haragudhatok, hiszen nem direkt csinálja, ráadásul az én gyerekem is ebből tanul :wink: . a játszótren rosszallóan néző anyukáktól a hideg kiráz :? ! Vigye akkor a gyerekét a Szaharába homokozni :twisted: :lol: . (persze én is vigyáznék, ha Botond "agresszorkodna", de nehogymár ebből vki problémát csináljon!)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

pagika!

[quote="pagika"]I írta:pagikagazából majdnem ugyanez van most is nap, mint nap, csak anyósomékhoz járunk és még ott is uzsonnázunk, aztán jövünk haza. Vagyis előtte egy kis séta még a városban. Úgyhogy ők hozzá vannak már most szokva, hogy nem itthon töltjük a napjainkat és nem itthon alszanak napközben.

Igen is, meg nem is. Mert a családban azért hiába nem veled vannak a gyerekek mégiscsak a te igényeid, nézeteid szerint vigyáznak rájuk, figyelembe veszik amit kérsz (mármint normális esetben :roll: :? :lol: )
De bölcsi, ovi már nem arról szól, hogy akkor mindenki Jenőkével van elfoglalva, hanem Jenőkének illetve a családjának kell alkalmazkodni egy csomó dologhoz, amivel vagy egyetértenek, vagy nem. Lesznek szimpatikus szülők aranyos gyerekekkel, és olyanok is, akiket nem bánnál, ha sosem látnád többet :twisted: .

[quote="pagika"]A írta:pagika játszótéren mit csinálnak a ti babáitok? Mármint mivel tudnak játszani és rendeltetésszerűen is használják a játékokat? Nálunk talán csak a hintát, de a homokozóban is inkább csak ennék a homokot, kivül a füvet, faágakat stb. Így még nem sok értelmét látom a játszóterezésnek. HInta van anyóséknál is, de ott se maradnak 3-5 percnél tovább. Motorozni szeretnek, de azt meg még nem nagyon tudnak, csak amihez van tolókar.

A rendeltetésszerű használat az ő korukban azt jelenti, hogy szeret vele játszani. Mindegy, hogy mi az, és hogyan. :wink: A játszótéren sok gyerekkel lehet ismerkedni, megtanulni az alapvető önvédelmi szabályokat lapátügyben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , és az immunrendszert erősíteni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"][ írta:kicsidodii]Olyan az asszony, mint a tej. Selymes, édes és ártatlan szórakozásnak tűnik, aztán se szó, se beszéd megsavanyodik, és úgy megfosat, hogy a lelked a porceláncsészére fröcsöl.
Cserna-Szabó András
:twisted: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

katy76!

[quote="katy76"]. írta:katy76 Szoktunk csúszdázni óvatosan, hintázni, mérleghintázni, azokkal a rugós b@szásokkal játszani (illetve ülni rajtuk).

Azért ez szép volt, lássuk be! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Azért vigyázz, hogy át ne ess a ló tulsó oldalára: esténként azért fürdesd meg Petrát! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

boo!

Este tizes hazaeséssel jó kis napotok lehetett! :shock: Azért vegyél egy kis levegőt, fújd ki magad, hogy jövő héten teljes erőbedobással legyel anyukáddal. :wink:

kicsidodi!

Kikezdhetetlen érvem: ha beteg lenne a gyerekem, akkor nyilván nem vinném sehová. Jó, hogy mindig azt mondom, hogy Hugi milyen "strapabíró", de ennyire hülye ezért nem vagyok. :roll:
Kértétek, hogy betegen ne vigyem. Nem vittem. Pedig egészséges, de ha képesek voltatok azt hinni, hogy magam miatt elvonszolom akárhová is betegen, pláne BKV-val...

Kép
Kép
200907?

Dodi! Igazad van,de tudom,hogy mennyire fáj nekem is ha megharap,akkor mit érezhet egy másik baba... csak ezért tartom vissza,amúgy engem nem zavarna :lol: De majd Miron megint kezelésbe veszi :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!
reggel 8 óta meg sem álltam...
eléggé elfáradtam...
mosok,takarítok,főzők...

nyuszi!
egymástól el se hinnéd mit el nem tűrnek ezek a kicsik.
szóval szerintem ezen ne aggódj.meg max egyszer hagyod,hogy
had csinálja Lili amit akar és ha végül sírás lenne a vége,akkor
legalább tudod,hogy joggal aggódtál,de sztem simán eltűrik
egymástól a fájdalmat...

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Ha pedig ez volt az indok, pláne nem értem, miért nem szóltál, hogy nem jössz :roll: . Mindenki tudomásul vette, hogy Hugi, mintamakk :lol: , és jöttök.
Amikor a zeneovinál mondtam, hogy sztem ne gyere, mert senki más nem jön a fórumról, akkor írtál egy "tudomásul vevős, beletörődős " hsz-t, aztán mégis jöttél (félre ne érts, nem bántam, csak meglepett), most meg (nyílván joggal) hárítottál, hogy Hugi jól van, és nem is hoznád, ha..., tehát mindenki azt hitte, hogy számíthatunk a jlenlétetekre, aztán mégsem jöttetek :shock: .
Nincs sértődés vagy ilyesmi, de korábban te is velünk együtt nehezményezted, ha vki a megbeszéltek ellenére nem jött. Nem kell csinadratta, csak máskor csörögj rá légyszi valakire, ha mégsem jöttök, hogy ne várjunk hiába! Vagy légy kicsit kevésbé félreérthetően titkosügynökös :lol: :lol: :lol:
:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi!

Jó akkor fordítom.
Ha 2 év után az a benyomás rólam, hogy betegen is vinném valahová Hugit, ahová nem muszáj menni, pláne egészséges emberek közé, akkor itt vagy én alakítottam ki magamról ilyen képet, vagy ti ismertetek ennyire félre. Akárhogyis, elgondolkodtató. :roll:
Tegnap szar napom volt. Lehet, hogy túlreagáltam a dolgot lehet, hogy nem. :roll: Mindazonáltal a fentieket maradéktalanul fenntartom. :?
Zanzásítva: megsértődtem, és direkt nem telefonáltam, holott valóban nem szép dolog.

Kép
Kép
200907?

megsértődtem, és direkt nem telefonáltam, holott valóban nem szép dolog. :twisted:

Nagyra értékelem az őszinteségedet, tényleg :wink: ! Én az egyenes beszédet szeretem :wink: .

Valahol megértem a viselkedésedet, (bár én senkitől sem szeretem a durcit. Még Bootól se :twisted: :lol: , nemhogy tőled), de egész konrétan én egy árva mukkot nem szóltam a dologhoz, mégis engem is megszívattál :? . Szóval legközelebb nekem (vagy a nem érintetteknek) írj egy sms-t, esküszöm, nem köplek be :lol: :lol: :lol: .

Amúgy valóban túlreagáltad :roll: . Itt nem a személyedről volt szó, hanem a pár napja beteg babáról, legyen az Hugi, Botond, vagy akárki más! A múltkor a babák több, mint fele beteg lett, és nyílván senki sem vágyik 3-4-5 napos kínlódásra :( . Ronmay makkegészségesen hozta át Rolót, Botond mégis beteg lett, ergo még akkor se biztos, hogy meg tudjuk óvni őket, ha odafigyelünk. Ez persze nem baj, ez ezzel jár, de azért az ember ahogy lehet, óvja a gyerekét. Nem tőled, vagy Hugitól, hanem a betegségektől! :wink:

Én azt hittem, a sértődősek már leléptek :twisted: :lol: :lol: :lol: !!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi!

Itt nem a személyekről, vagy az érthető aggódásról (mert ki aggódjon a gyerekéért, ha nem a szülei :roll: ), hanem a feltételezésről. :?

Kép
Kép
200907?

Na jó, sztem túl van tárgyalva... Legalábbis részemről. Nem is érint a dolog, csak fontoskodok már megint :oops: :oops: :oops: :lol:
Ne durcizz már naaa.... :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond,

túlreagáltad valóban :evil: :twisted:
Nem feltételeztem semmit, csak arra gondoltam hogy egy kisgyerek, aki két napja tünetmentes, még fertőzhet :arrow: te már azt gondolod hogy egészséges, de ő akaratlanul mégis továbbpasszolhat valamit. Ennyi. Pont.
Sajnálom hogy szar napod volt, valószínűleg a két dolog együtt ütötte ki a biztosítékot. Kár.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nagyon ügyi Miron!!!

Bond!
szerintem is túlreagáltad a dolgot.mi volt a baj tegnap??

Kép
Kép
csibe83

mindenki apázik vagy esetleg megy valami jó a tv-be???
enyémapa már 7 óta alszik és én az axn-en a gyilkos elméket találtam max,m
semmi más jó nem megy sztem a tv-ben...

Kép
Kép
csibe83

tud valaki egy jó almás-fahéjas receptet???
mert kicsit sok almát kaptunk a telken a nagyimtól és kéne lkezdenem
valamit végre velük...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

köszi Boo!
próbáltam keresni a neten,de nem nagyon találtam.
mondjuk Budakeszin vagy egy finom réteses és jól lenne valami
hasonlót alkotni.
bár annyi szakácstudással ami nekem van,szinte lehetetlen :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

boo!

Miron nagyon ügyes! :wink: :) :) :) Viszont a verekedés tényleg nem buli. :?

csibe83!

1. 2 napi kialvatlanság
2. Sértődés
3. Veszkedés.
A sokéves átlagra alapozva az évi egyszeri rossznap remélhetőleg letudva. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond!
hát ez igy tényleg nem hangzik jól,főleg egyszerre...
és ma már jobb a kedved??sikerült kialudni magad?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Húú csak nagyon rapidban, mert nincs netünk, és most mobilról nyomom ami nem ócsóóó.

Tali jó lehetett, jövő héten mi Horvátországba megyünk....de biztos szuper lesz megint! :wink:

Pagika

Játszótér:
Mi elég régi motorosok vagyunk, gyakorlatilag, mióta jó idő van(április) azóta járunk. És igen azóta túrja a homokot és koptatja nadrágjait. Ő szeret homokozni, különösen lapátolni, az volt az első amit megtanult. Imád csúszdára felmászni mindkét irányból és lecsúszni hason ülve háton. Szeret a rúgós baszokra felmászni és rángatja mint egy félőrült. Hintázni ritkán bekéredzkedik de 2 percnél tovább nincs bent, de az első egy percet végig sikítja örömében :wink: :lol: Szeret mások által hozott markolókkal játszani. Figyeli a nagyokat és tologatja az összes babakocsit ami a játszin létezik :lol: De most a járás nála az abszolút fun. Hol egyedül hol nyújtja a kezét, hol csak álldogál magában 5 percet és tördeli a kezét :lol:

Az ucsó két oldalt olvastam vissza...bocsi :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

csibe83!

Ühüm. :)

Kép
Kép
200907?

Bond!
na ez a lényeg... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay,

Roló nagyon édes lehet a játszótéren! Csúszdára kajakra egyedül mászik fel??????

Boo,

IKeaban békás van, meg csíkos, én imádom :-)

csípőnhordó: nekem az első olyan furi valamiért... A másik meg nem egyszerűbb, m egy kendőt felkötni. Én erszényt vennék, gondolkodom is rajta, mert a fülemenislógatáskamígleérekagarázsba dolgot én is unom már.

Talira nekem csak a hétfő és a kedd lenne jó, elfelejtettem hogy elutazunk...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és mutatványok :shock: :shock: :-) :-) :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:37-kor.
Vendég

Sziasztok!

ronmay!

Látszik, hogy korán kezdtétek: Roló nagyon ügyes! :wink: :)

boo!

Tudom, hogy a kocsiból kifelé is ki kell szállni, ott meg kiszállni, ahová menni szerettél volna, de amikor elindulsz otthonról, legalább akkor nem tudod két körben lenyomni? :roll: Először berakod a cuccost, aztán Miront (vagy fordítva. Mindegy)
Illetve ha már jártok, akkor Zsirit nem kell cipelni, akkor csak egyszerűbb lesz, ha magától jár. Nem?

A törülközőt illetően nem csodálkoznék, ha az lenne a nyeremények egyike, tehát kereskedekmi forgalomban nem lenne kapható itthon. :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első
szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:
- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő csigát rajzolt. - mondja az óvónő.
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így
hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki.. Talán volt
más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak
madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska.?
- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.
- Csonka tehén? Hm,..Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka..
- ...és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, ..kertek alatt a
ludaink megfagynak. ... Basszus!

Kép
katy76

Katy! Basszus, tényleg! De durva!

Hugi betegségébe nem akarok belefolyni, de szerintem betegség után már nem fertőző. Általában minden betegség vagy a lappangási időben (tünetek előtt) vagy közben fertőz, olyanról még nem hallottam, hogy utána.

Azt mondtam már nektek, hogy Nati eddig három szót mondott ki tökéletesen: Dag (apósomék kutyája - sokan azt is hiszik, hogy már angolul tudnak, mert ha ugat egy kutya, mindhárom rázendít, hogy dag, dag), kép és a hinta. Lehet több szót is kimondott, de ezeket többször egymás után és érthetően. De hát milyen szavak már ezek első szavaknak???? Még az anyát és apát se tudják kimondani. Az anya még úgyahogy megy, de az apa az a tata, ata, taa. De a képet ki tudja mondani és mutogat is rá. Mondjuk van is jó pár festmény a falon nálunk is apósoméknál és anyuéknál is és nagyon tetszik neki már kiskora óta, mindig nézegette és mutogatott rájuk, mi meg mindig mondtuk, hogy kép (miért nem azt, hogy festmény??? :twisted: :twisted: ) A hinta eddig meg ta volt, a labda az a da, szóval minden szónak csak a végét mondják ki.

Boo, nekem olyan fura ez az izé (második). Hogy van ez most, csak egy öv, ami meg van szélesítve és azon ülhet a gyerek, de amúgy nekünk kell tartani? Meg hogy lehet etetőszékként használni? Én még szerintem egy ilyen segítségével se tudnám őket egyszerre levinni. Majd ha már szépen sétálnak egyedül a lépcsőn fel-le. Bár felfelé már egyre ügyesebbek, mert persze mindig úgy megyünk fel, hogy mindenki kísér egy-egy gyereket, ha anyuék segítenek, így talán gyorsabban ráéreznek a lépcső titkaira.

Játszótér: akkor nem vagyunk lemaradva semmiről, (csak a csúzdáról). De ej, ráérünk arra még!

Na, kezdődik a hiányolásom, megyek.

Kép
pagika

Idegen, nagyobb gyerekek: kipipálva.
Nagyszülők felügyelete: kipipálva.

Nagyon szeretik is a nagyobb gyerekeket, meg a kisebbeket is. Nagyszülőkkel, és másokkal is elvannak. Ha idegenek akarják megfogni őket, akkor kell nekik 15-20 perc, de utána már semmi gond. Kivéve a Mariann nénit, aki már az első perctől állandóan meg akarta valamelyiküket fogni ezért még fél óra, sőt egy óra után is sírva fakadtak tőle. Nagyon rájuk akarta kényszeríteni az akaratát.
Szóval remélem, nem lesz gond. Persze egyalátlan nem csak ezektől függ a bölcsi.
Hát az meg, hgoy mennyibe kerül... Nekünk hogy hárman vannak féláron van. , de ezenkivül már most kaptunk másfél oldalnyi a/4-es lapot, amire fel voltak sorolva, amiket még be kell szerezni (pohár, fésű, füzet, lepedő, fotóalbum, mesekönyv. stb. stb. )

[quote] írta:és nagyon tetszik neki már kiskora óta,

Szóval kiskora óta.... :lol: :lol: :lol:

Kép
pagika

Őőőő, én megyek vissza szundizni (Botonddal együtt), mert ma korábban keltünk, és nem akarom hogy nyűgös legyek egész nap :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Az erszény arra tökéletes sztem, hogy néhány percre legyen egy szabad kezed. Egy piacozást, vagy kutyasétáltatást viszont pl. nem valószínű, hogy bevállalnék vele, mert nehéznek ugyanolyan nehéz a baba, csak máshová terhelődik a súlya, de attól még pár perc után ugyanúgy nehéz, mint ha a kezeddel tartod. Legalábbis én így éreztem :wink: . Viszont más kérdés, hogy pár percre előveszed-e, és fölveszed-e az erszényt, vagy csak foglalná a helyet a táskádban :roll: . Ez neked kell tudni. De mondom, sztem arra, hogy bejuss a lakásba tartós kézdeformitás nélkül, arra jó :wink:

.
.
.
:arrow: Szundi 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
legalább egy kis empátiát basszus! Nyűgös leszel egész nap? :shock:
Én szülés óta nyűgös vagyok! És soha nem pihentem még ki magam! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe is tegnap írta késő délelőtt, hogy főzött, mosott, takarított..... Én is így kezdem a napjaim nagy részét és mikor végzek, még mindig csak 8 óra szokott lenni. Aztán megyek dolgozni. :oops: :oops:

Úgyhogy mindenkinek KUSS, hogy milyen fáradt és nyűgös! Légszi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

pagika!

Fotóalbum????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

katy76!

[quote="katy76"]C írta:katy76sibe is tegnap írta késő délelőtt, hogy főzött, mosott, takarított..... Én is így kezdem a napjaim nagy részét és mikor végzek, még mindig csak 8 óra szokott lenni. Aztán megyek dolgozni. :oops: :oops:

Úgyhogy mindenkinek KUSS, hogy milyen fáradt és nyűgös! Légszi! :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Csak rapidban :arrow: Azokra a derékra rakható cuccok nekem szájenszfiksön nem is láttam még ilyen. A babaerszény nem ilyen. Ezzel a cuccal nem szabad a kezed szerintem, csak kicsit könnyebb vinni talán. Az erszényt ekkora távra, hogy kipakoljak, még sosem vettem fel, de amúgy nekünk remekül bevált. Dodi mikor felpróbálta valamelyik okostojás lehúzta a vállán, amit már nem tudtam visszaráncigálni rá, úgy elhiszem hogy nem volt kényelmes :oops:
Én múlt héten rendeltem egyet innen, és ilyen fajtát:

http://www.bohem-mama.hu/index.php

Én nagyon szeretem, ahova nem babakocsizunk, vagy valami ácsorgós a móka, arra nagyon tuti. Én már hallgattam végig koncertet vele, végigtalpaltam vele Kapolcsot két hete, ésatöbbi.
Ez méretre van, szóval csak te tudod felvenni. Vagy aki veledméret, ergó a férjed valszeg nem :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
ez az erszény tök jó.kár,h nekünk már nem nagyon van ilyenre szükségünk...
de a következő babánál lehet,h majd beújítok egy ilyet.

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:37-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:38-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: