Sziasztok Lányok!
Én eddig "passzív szemlélőként" voltam itt a babaneten, mivel sajnos meglehetősen problémás, ágybanfekvős, vérzős, hányós első harmadon vagyok túl (megjegyzem, az emúlt két évben már volt két vetélésem, ami nagyon rányomta a lelkemre a bélyegét, így most állandó félelemben élek, ha értitek miről van szó...).
Na szóval most az integrált teszt eredményére + a 18 hetes genetikai vizsgálatra várok, s amíg ezeken a procedúrákon nem vagyok túl, semmiképp nem akartam "belépni" közétek. Babonából.
De most
Boo és
Tabati között kialakult egy olyan beszélgetés, amibe muszáj beleszólnom, pontosabban
Boonak elmesélni dióhéjban a mi történetünket.
Boo!
Sajnos, ami az apasági dolgot illeti, én még a következő "jó hírrel" fejelném meg a Tabati férje által elmondottakat: 6-7 hónapos terhesen nem kell bíróságra járnod, ugyanis: az apaság vélelmének megdőntése iránti pert CSAK akkor lehet kezdeményezni, ha már MEGSZÜLETETT a baba!!!!!!!!!!!!! Tudom-tudom, hihetetlen, de mi az élettársammal PONTOSAN ezen a procedúrán mentünk keresztül 2008 tavaszán, tehát nem is régen!
Nem akarlak untatni, de ha gondolod, nagyon szívesen leírom, kicsit részletesebben, mi, hol, hogyan merre volt.... (Az élettársam volt még hivatalosan nős, de már x éve együtt élünk, aztán az asszony bebabázott, és a sztorinak az lett a vége, hogy tavaly tavasszal, az élettársam, a volt felesége, és a gyerek apja EGYÜTT megjelentek a bíróságon, aztán még arról is kellett nyilatkozniuk, ki, hogyan kivel volt intim kapcsolatban.... )
A lényeg az, hogy amennyiben nem házasodtok össze a baba megszületése előtt, a fejed tetejére is állhatsz, a baba most már biztosan az exed nevére kerül, mivel a
fogantatás napján még házasok voltatok!!!! Bazi mindegy, hogy mikor lett benyújtva a válási kereset! Ez senkit nem érdekel! Szóval a válás ilyenkor már nem segít, ezt annak idején a saját két fülemmel hallottam a bíróságon.
És ha már megszületett a baba, akkor kezdeményezhetitek az apasági pert, de amíg nincs meg a bírósági végzés, addig a volt férjed nevét viseli a baby. És ennek az egész dolognak lesz még egy résztvevője: méghozzá a gyámhivatal, ugyanis ők "védik" a baba érdekeit.
ÉN NEM VAGYOK SEM ÜGYVÉD, SEM JOGÁSZ, CSAK A SAJÁT TAVALYI TAPASZTALATAMAT íRTAM LE NEKED, DE A TÉMÁBAN TERMÉSZETESEN TABATI FÉRJE AZ AUTENTIKUS SZEMÉLY!

Ugyhogy nem akarlak elkeseríteni, de kezdhetsz menyasszonyi ruha után nézni!!!
Magamról pár szót:
elmúltam 16 hetes babás, az AFP eredményét várom, 33 leszek, és van már egy 8 éves csodálatos nagy fiam, akivel szinte semmi problémám nem volt a terhesség alatt. És a szülés is gördülékenyen ment. Most viszont veszélyeztetett terhesnek vagyok nyilvánítva...
Fősulira járok, ma lesz az utolsó féléves vizsgám, úgyhogy szídom is magam, hogy tanulás helyett itt kószálok köztetek. Ezért most le is kell lépnem , mert lassan indulnom kell. Csak késő este érek haza, úgyhogy
Boo, ha esetleg lesz még kérdésed felém, bocsi, de majd csak ma este, vagy holnap reggel fogok tudni válaszolni!
Na csá, SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkarabeusz 2009.01.23 08:41-kor.