A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pagika!

Ez nagggyon komoly :shock: :D ! Rendesen megtisztelve érzem magam, hogy "ismerhetlek" :lol: ! Komolyan! A férjed tényleg nem semmi! Párom szokta mondani (mivel első hónapban összejött), hogy "sas nem csinál verebet", na de ezek után elbújhat a párod mögött :lol: :lol: :lol: ! A 4-es ikrekkel tényleg összekeveredtem, de a 3 is döbbenet :roll: :D !
Amúgy nagyon örülök ám, hogy írtál, pihizz sokat, de azért nézz be gyakrabban :oops: :D !

Boo!

Én ingyen járok Siklóshoz, mert anyu főnöke, és majdhogynem kiakadt a borítékom láttán :wink: ! Persze nagyon örülök neki, és kedves tőle, de azért számítottam is erre, mert anyu is mindig első szóra megnézi minden kolléga gyerekét, persze ingyen, szóval ez így korrekt! Amúgy a bnőm is hozzá jár, 10.000-ért, de nagyon meg van vele elégedve :D ! Miért? Gondolkodsz rajta? Amúgy én az István kórházat nagyon ajánlom! Persze, ha szeretnél koraszülött osztályt, akkor megértem a SOTE-t, de alapból én nem oda mennék... De nézz utána fórumokon tényleg!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, még egy utolsó sziasztok mára! :)

pagika!
Az "edzőm" nem ugrabugrál, mert ő egy idősebb gyógytornásznő, aki általában kényelmes székből vezényli a dolgokat. (És rád szól vagy kijavítja a testtartásodat, ha rossz. Az ilyet szeretem. :D )
Jó neked, hogy tudsz inni! :)
Vigyázz magadra továbbra is (és esetleg próbáljatok beszerezni egy laptopot, akkor pihi közben is tudsz Netezni. Uram bocsá' még a kórházban is tudnánk így tartani a kapcsolatot... :wink: )

gabi1!
Mindenképpen beszélj a dokival. Ha fájnak a lábujjaid is, akkor ez akár még influenza is lehet. :(

tabati!
Nem szedek semmilyen gyorsítót, csak itt élem ki magam rajtatok. :wink: (Bocsika mindenkitől. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: ) Mivel az itthoni 4 falon kívűl nemigen vesz körül más környezet muszáj valahol kapcsolódnom a külvilághoz, különben én is bekattannék. :roll: Társaság centrikus vagyok és most azért hiányzik, hogy nincsenek körülöttem emberek. Soha nem volt bajom a munkával (szeretek dolgozni :roll: 8) ), de az most nem hiányzik. Csak a közösség. Illetvem hogy egy kis borsot törhessek mások orra alá... :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Manócska ráadásul általában megengedi, hogy írjak. Na, ennek isszátok most ti a levét... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kíváncsi vagyok neked milyen tapasztalatod lesz a tornáról. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok Lányok! :D

Én eddig "passzív szemlélőként" voltam itt a babaneten, mivel sajnos meglehetősen problémás, ágybanfekvős, vérzős, hányós első harmadon vagyok túl (megjegyzem, az emúlt két évben már volt két vetélésem, ami nagyon rányomta a lelkemre a bélyegét, így most állandó félelemben élek, ha értitek miről van szó...).
Na szóval most az integrált teszt eredményére + a 18 hetes genetikai vizsgálatra várok, s amíg ezeken a procedúrákon nem vagyok túl, semmiképp nem akartam "belépni" közétek. Babonából.

De most Boo és Tabati között kialakult egy olyan beszélgetés, amibe muszáj beleszólnom, pontosabban Boonak elmesélni dióhéjban a mi történetünket.

Boo!
Sajnos, ami az apasági dolgot illeti, én még a következő "jó hírrel" fejelném meg a Tabati férje által elmondottakat: 6-7 hónapos terhesen nem kell bíróságra járnod, ugyanis: az apaság vélelmének megdőntése iránti pert CSAK akkor lehet kezdeményezni, ha már MEGSZÜLETETT a baba!!!!!!!!!!!!! Tudom-tudom, hihetetlen, de mi az élettársammal PONTOSAN ezen a procedúrán mentünk keresztül 2008 tavaszán, tehát nem is régen!
Nem akarlak untatni, de ha gondolod, nagyon szívesen leírom, kicsit részletesebben, mi, hol, hogyan merre volt.... (Az élettársam volt még hivatalosan nős, de már x éve együtt élünk, aztán az asszony bebabázott, és a sztorinak az lett a vége, hogy tavaly tavasszal, az élettársam, a volt felesége, és a gyerek apja EGYÜTT megjelentek a bíróságon, aztán még arról is kellett nyilatkozniuk, ki, hogyan kivel volt intim kapcsolatban.... )
A lényeg az, hogy amennyiben nem házasodtok össze a baba megszületése előtt, a fejed tetejére is állhatsz, a baba most már biztosan az exed nevére kerül, mivel a fogantatás napján még házasok voltatok!!!! Bazi mindegy, hogy mikor lett benyújtva a válási kereset! Ez senkit nem érdekel! Szóval a válás ilyenkor már nem segít, ezt annak idején a saját két fülemmel hallottam a bíróságon.
És ha már megszületett a baba, akkor kezdeményezhetitek az apasági pert, de amíg nincs meg a bírósági végzés, addig a volt férjed nevét viseli a baby. És ennek az egész dolognak lesz még egy résztvevője: méghozzá a gyámhivatal, ugyanis ők "védik" a baba érdekeit.
ÉN NEM VAGYOK SEM ÜGYVÉD, SEM JOGÁSZ, CSAK A SAJÁT TAVALYI TAPASZTALATAMAT íRTAM LE NEKED, DE A TÉMÁBAN TERMÉSZETESEN TABATI FÉRJE AZ AUTENTIKUS SZEMÉLY!
:D :D Ugyhogy nem akarlak elkeseríteni, de kezdhetsz menyasszonyi ruha után nézni!!! :D :D :D :D :D

Magamról pár szót:
elmúltam 16 hetes babás, az AFP eredményét várom, 33 leszek, és van már egy 8 éves csodálatos nagy fiam, akivel szinte semmi problémám nem volt a terhesség alatt. És a szülés is gördülékenyen ment. Most viszont veszélyeztetett terhesnek vagyok nyilvánítva... :( :( :(
Fősulira járok, ma lesz az utolsó féléves vizsgám, úgyhogy szídom is magam, hogy tanulás helyett itt kószálok köztetek. Ezért most le is kell lépnem , mert lassan indulnom kell. Csak késő este érek haza, úgyhogy Boo, ha esetleg lesz még kérdésed felém, bocsi, de majd csak ma este, vagy holnap reggel fogok tudni válaszolni!

Na csá, SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkarabeusz 2009.01.23 08:41-kor.
szkarabeusz

007!

Én pozitívumként írtam,. hogy pörögsz! :D Szerintem nagyon feldobod a topicot! :D

Én is kíváncsi vagyok mi lesz, de nagyon családiasnak tűnik, a gyógytornász még azt is megüzente telefonon, hogy nem kell cipő, zokniban tornászunk. :lol:

Boo!

Férjem is azt mondta, mint a lányok, hogy mindenképp az ügyvédeddel beszéld meg a dolgot. Egyszer úgyis meg fogják tudni a barátnődék, hogy babát vártok, úgyhogy szerintem ess túl rajta. És akkor ő fogja tudni, mi a teendő. Amúgy meg ez a per... Nem minden pert kell úgy elképzelni, hogy vérre menő. Ezt csak mi gondoljuk. Ez az eljárás és kész, még akkor is, ha a férjeddel teljes az egyetértés mindenben.

Én sem értem amúgy, hogy minek ez az egész, nekem is sokszor logikátlan ez a jogrendszer, de párom mindig meg tudja magyarázni mi miért van... :roll: :lol:

Képzeljétek, egy ismerősöm mondta tegnap, hogy ők is próbálkoznak a babával. Amikor megkérdeztem, hogy mióta alig akarta elárulni, aztán mondta, hogy ez bonyolult, mert épp most kihagyják a hónapot, mert nem akar októberi babát. :shock: Állítólag az októberi skorpiókkal nem jön ki jól. :lol: Amikor mondtam neki, hogy kombinálhatnák mondjuk egy Jónás, vagy kínai módszerrel, mert úgy a nemét is be tudnák lőni, mintha elgondolkozott volna... :lol: Valaki? Valami külső belső tulajdonságokat kimutató módszer, táblázat? :lol:

Kép
Kép
tabati

Üdv köztünk Szkarabeusz! :)

Hát nem semmi, hogy ennyire problémás a várandósságod, de azért szerintem jöhetnél közénk, ha már így felfedted magad! :wink:

Amúgy Boonak a férjem csak segített egy picit, mert elmeséltem neki mit írt és mondta, hogy ha Boo így áll hozzá akkor nagyon meg fogja szívni, szóval így legalább tiszta minden. Persze egy ilyen per sokféleképpen alakulhat, mert ezt is megkérdeztem ám, mert gondoltam, ha mindenki mindenben egyetért, akkor sima ügy gyorsan megy. Szóval Boo! Ezt inkább azért nem írtam le, mert párom azt mondta, hogy sok mindentől függ egy ilyen per, bírótól stb. Lehet, hogy csak vérvétel lesz, de az is lehet hogy valami komplettebb genetikai vizsgálat, hogy megállapítsák ki az apa. Ezt sajnos nem lehet előre tudni. De komolyan az a legfontosabb, hogy megbeszéld a te saját ügyvédeddel, mert azt utálják a legjobban, ha valamit eltitkolnak előlük, ahogy 007 is írta még tegnap.

Szkarabeusz!

Jó tanulást! :wink:

Kép
Kép
tabati

Boo

Persze megértem, én nem is azt mondtam ha indokolt s kiderül baj van, akkor ne tegyék meg. Én azt furcsálom, hogy ők nem mozgattak meg minden követ, hogy 100% bebizonyítsák nekik, hogy a baba nem egészséges. egy doktornak hittek.
De nem akarok feszegetni semmit, hisz gondolom fájó pont az életedben, meg most hogy olvasom miket írsz, nem könnyű...
Kitartás!

Pagika

Örülök, hogy jól vagytok, s tök sokat gondolok rátok, remélem sikerül benn tartani őket!

Gabi

Te vagy az az ember ki taníthatna másokat! Igazad van , az ember akkor vállaljon kutyát ha tud rá időt szentelni, sajnos ezt sok ember nem tudja..dugig van a menhely ezért.. :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Rengeteget termeltek 1 nap alatt.... Jelentem nálam biológiailag is elkezdődött a másokik harmad, kezdem a reggeli hányást :twisted: Nem igaz, hogy már harmadszor is ugyanaz a műsor. Más ezt a részt élvezi a legjobban és meg ilyenkor ütöm ki magam.

Tudtok valami klassz melegvizes - de nem termál- fürdőhelyet? Lasan ki kellene taláni hová megyünk nyaralni/azaz inkább tavaszolni.

Ezekhez a jogi dolgokhoz nem tudok hozzászólni, de én szüléskor vittem az összes fellelhető anyakönyvi kivonat másolatot. Így nem volt elírás. Azt azért nem értem mi köze az okmányirodának, hogy volt-e vetélésem és az spontán volt-e. A meglepetéstől eddig meg sem kérdeztem, de most kiverem a balhét, ha megint előhozakodnak vele. Mi közük hozzá?
Nem elég Boo-nak egy apasági nyilatkozat? Újra meg kell házasodni? Ezt furcsállanám a mai világban.

Tabati, a tulajdonságokra nem hallottam még módszert, de a hold állása, a Jónás, a kínai és az egyéb handabandákban én személy szerint nem hiszek. Vannak is ellenpéldák bőven. A kislány gyártásra nagyon sikeresnek mondható módszer van, 85%-os a siker, mi beleestünk a 15%-ba :? Kisfiút is elég nehéz tudatosan gyártani, legalábbis peteérés figyeléssel az elmúlt 1 évben a "Megterveztük a kisbabánk nemét" topiban senkinek nem jött össze.
Akárhány kínai fogamzásnaptárt nézek, most lányt ír, a fiúkra fiút, úgyhogy nálunk 66,66%.

Megyek én is kúrálom magam, tiszta nátha vagyok.

Éva

KépKépKép
agmano

Tabati, itt vagyok még de lassan indulok is! :D

Ami ezt a tárgyat illeti, kicsit már veszett fejsze nyele (vagy ezt hogy is mondják??? :D ) , a kettesre fogok játszani, csak hogy ne kelljen tovább cipelnem a terhet magammal a következő félévre... De sajnos a kettes is nagyon necces, szerencse kell hozzá! Amúgy eddig csak négyeseim-ötöseim vannak, úgyhogy elfér ez is köztük...

Fogalmam sincs mások hogyan csinálják, hogy nagy pocakkal diplomáznak, doktorálnak, a disszertációikat írják, meg még Isten tudja miket csinálnak... Nekem, amióta megtudtam, hogy baba növekszik bennem, az agyam akkora mint egy kisebb méretű dió, és CSAK a babákkal és terhességgel kapcsolatos irodalomra van kiélezve!!!! Szégyen ide vagy oda... Az agyam egy katasztrófa súlytotta területté vált... :? :?

Úgyhogy Kicsidodi és az ötösei előtt le a kalappal! :)

Szóval Tabati, köszi a jókívánságot, rám fér... :)

Na lépek! ÜDV!

(Ja, amúgy én júli 4-re vagyok kiírva) Majd csinálok vonalzót ha lesz időm.
szkarabeusz

Agmano, hihetetlen, de sajnos Boo esetében nem elég az apasági nyilatkozat, sőt annyira nem, hogy a Gyámhivataltól ki is tessékelik őket, hogy "tessék majd visszajönni, ha megszületett a gyerek, aztán majd mi rendelünk ki mellé egy embert, aki képviselni fogja a babát a bíróságon!". TUDOM, RÖHEJ, DE VELÜNK PONTOSAN EZ TÖRTÉNT.
Apasági nyilatkozat csak akkor lenne elég, ha már min egy éve el lennének válva.
szkarabeusz

...sszus, középkor.....

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Üdv köztünk Szkarabeusz! MEgy a drukk a vizsgádhoz :D :wink: !!!
Tényleg, nem is mondta, a tegnapi vizsgám is 5-ös lett :mrgreen: ! Mondjuk nagyon jó fej volt a tanár, csak belekérdezgetett, látta, hogy tudom, így nem nyaggatott, hanem inkább beszélgettünk egy picit a 15 hónapos Eszter nevű unokájáról, és a júliusi babákról 8) :lol: !
Jó, hogy ez az utolsó vizsgád! Ezen túllenni a legjobb érzés :mrgreen: ! Amúgy én is írtam már, hogy elég szita az agyam, szóval arra nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fogok vizsgázni nyáron, 8. hónapban :roll: ! Na, majd meglátjuk! Te mit tanulsz amúgy?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tabati:
Az én sógornőm is azt mondta egyszer a lombikos progira, hogy az olyan macerás. 8) Az ilyenre és az olyanra, hogy "nelegyenmároktóberibaba" azt mondom, hogy az a nő nem is akar gyereket igazán. És lehet, hogy nem is való még neki...

szkarabeusz:
Üdv. Neked, jó, hogy csatlakoztál. Én is nyugtalan vagyok az integrált miatt, azt mondták ha gond van, 30-án telefonálnak. :roll: :cry: Szorítok.:)

A tanulásról: tavaly fejeztem én is be a főiskolát és úgy gondoltam, hogy utolsó évben már lelevághatunk a baba projektbe, legalább lesz időm készülni a záróvizsgára stb. Én is olyan kis maximalista voltam, mint a kisdodi...csak az ötöst szerettem. Végül megoldódott a vetéléssel a probléma. Az olyan hányós, fejfájós, nyűgös napokon végiggondolom, hogy vajon mennyire tudtam volna rákoncentrálni egy-egy tétéelsorra. Nem bánom, hogy végül így alakult, most totál a pindurira koncentrálok és nagyon együttérzek veletek. Munka, tanulás, babavárás....szép hármas. :D Kitartás! 8)

bertina

Majdnem el is felejtettem...
Tegnap este feküdtema TV előtt és az egyik oldalon olyan bélmozgásszerűt éreztem. Figyeltem jó ideig, hogy bél vagy baba. Abból, hogy csak a hasam egyik oldalán jelentkezett...gondoltam, hogy az utóbbi. Ma reggel pedig félre nyeltem...köhögtem nagyot és akkor meg 3 dörömbölés volt a válasz szintén arról az oldalról.
Ez már a kisbabám lehet? Ha igen, ha nem...annyira jó volt!

bertina

Sziasztok!

Ancsurti!
Az lesz az.
Nekem a wc-vel most a vas miatt van gondom. A vérképem a körzeti szerint is elég gáz, muszály szednem pluszban, de persze most próbáljuk nyomatni a brokkolit.

Ja! brokkoliról jut eszembe: ma reggel voltam a körzetinél és képzeljétek ki volt ragasztva egy táblázat, ami a kaja-féléket rengsorolja (könyörgöm meg ne kérdezzétek, hogy milyne kutatás alapján és milyen intézet végezte, de vmi külföldi) és a legmagasab pontot (100) a brokkoli és az áfonya kapta. A tészta 50-es, a többit nem tudtam megjegyezni, de a lazac is elég jó helyen van.

Ronmay!
Hát én is tuti mentem volna tovább, nem rögtön elhinni az első dokinak.
Este beszéljünk már, fontos!

Boo!
Szegény. Pedig a főzelékek tényleg nem vmi bonyolultak. De hát akinek ilyen jó dolga van kéremccépen :)

200907?
Hát azt meg nem mondom, hogy kifliburi meg édesburi uaz-e?! Az édesburi hosszúkás és olyan kis rszínes árnyalatú. A hiperekben az extrém gyümölcsöknél alul szokott lenni kb. 10db egy karton dobozban, cirka 900ft körül/kg (v. még több, már nem is emlékszem)

Pagika!
Sokat gondolok rátok, nagyon szorítok értetek (remélem számít vmit). És akkor ezek szerint a 20-24. hét után már babákkal jössz ki a kh-ból? Azért nem lesz könnyű ilyen sokat bent lenni, de ott legalább tuti pihenni fogsz.

Conversano!
Gratu a nega kombihoz.

Bertina!
Neked pedig a mocorgós babához :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ime szöcske a 12. heti UH-ról:

Kép szöcsi

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok,

Ma megvettem első kismama gatyómat, igaz sokat autóztam érte (munkaidőben :lol: ) de megérte.
Azt gondoltam vmi gagyi izé fogad, de nem, jó mínőség, s bazi kényelmes..gyorsba már rendeltem is egy szoknyát. :) Ja és ami a legfontosabb: olcsó is.

aszem itt linkelte be vki, de meg teszem mégegyszer ha vki szűkében van:
http://www.kismamaruci.hu/index_elemei/page0001.htm

SzoniMSE

Ma benézek, após is lesz? :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Csinálok neked, bár most nem lesz vmi nagy, mert nincs még este, akkor már igazi pocak :wink: ! Meg nekem eleve totál más, mint pl. minimanóé, mert neki egész fentről jön, nekem meg csak alul nő :roll: !
Szemből ugyanúgy megvan a derekam, és hátulról sem látszik :roll: :D ! Viszont tegnap az egyik csoprttásam (aki eddig nem tudta), a hasamból jött rá, hogy jön a bébi! Tökre örültem! :D

Nem lett vmi jó, homályos, de íme: Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és nekem pont, hogy ruhában látszik jobban :shock: !
Tegnap csináltam induláskor, azt is felteszem! Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
nekem reggel ekkora a hasam,de este 2szer ekkora.
krissy3

Sziasztok

Én ma tök jól vagyok. Este apa csinált nekem forró teát, bebújtam az ágyba, vettem be egy fél algopyrint. Elaludtam, tök jól aludtam éjjel, és márra mintha elvágták volna semmi bajom nincsen, enni is tudtam. Semmim nem fáj, és hőemelkedésem sincs.

200907. Nem influenza, nekem ha hőemelkedésem van mindig így fáj mindenem, innen tudom hogy hőemelkedésem van.

12-13. héten tutira nincsen még szülés. 15-16. hét után kell megszülni a babát ha valami olyan rendellenesség. De az biztos hogy én is elmentem volna legalább egy 4-d-re ha valami olyat állapítanak meg.

Szépek a pocakok. Jól látszódnak mindenkinek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Képzeljétek! Végre levizsgáztam! Szabadság, szeretem...:)

Nagyon arik a pocijaitok! No meg persze Szöcsi is! :D

Kép
gumilany

Na csináltam én is most friss képet.

Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gumilány gratula a vizsgához:)

Kép

gabi1

Sziasztok!

Boo:Szegenykem,jo kis bonyodalom kerekedett...de ne idegeskedjetek,lassan a helyere kerulnek a dolgok.A baratnok meg ha ezen megsertodnek...hat szerintem ez nem sertodes targya igazabol.
Kutyusodnak jobbulast,es nyugi!Szocsiked cuki!!!!

Szkarabeusz:Udv koztunk,jo hogy bejelentkeztel!Mar tudunk szurkolni Neked,hogy minden rendben legyen!Egy kalappal a vizsgadhoz!

Kicsidodi:Ugyes vagy :wink: !

Agmano:Kehidakustanyban voltatok mar?Szerintem nagyon jo hely,rengeteg medencevel,csuszda is van a sracoknak,elmenyfurdo,stb.Es elegjo kis apartmanok vannak a kornyeken.

Pagika:Jo hogy beneztel kicsit :wink: !Igen,Nyuszoval szoktunk levelet valtani...koszonom!Jo mas hasonlo helyzetben levovel beszelgetni...

Szonibaba:Ez a franya kaka ugy...sajnalom...de a sok zoldseg azert segithet.Hala az egnek,azert most is napi 2x megyek a "dolgomra".En eszem a brokkolit is,holnap spenotra keszulok mert a pasikam is nagyon kivanja :lol: es az afonya is azert bejatszik,itt kaphato ilyenkor is.Meseltem a paromnak az edesburit,hogy mennyire draga otthon...erthetetlen,mert szinte ugyanaz kell neki,ami a sima burgonyanak :roll: Es mennyivel finomabb...

Bertina:Mindennap figyelek befele erosen en is...de meg nem hinnem hogy Ot ereznem...de lehet nalad mar igen :wink:

Ronmay:Gratula a nacihoz!Nagyon kenyelmes viselet...

Es egy par pocifoto:

Kép 13 hetesen Kép 16 hetesen Kép 16 hetesen

De talan nekem is nagyobb volt 9 hetesen a hasam...most neztem a regebbi kepeket :roll: !

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!
Gyorsan felugrottam!
Persze, hogy számít, hogy gondoltok rám, és szorítotok nekem! Annyira jól esik! És erre fogok gondolni a kórházban is. Mert szerintem nem merek én oda bevinni laptopot. Sokan írták a lopásokat. Az egyik lány azt írta, neki a ruháját is ellopták!!! TEljesen leakadtam rajta. Sok erőt ad nekem az, amikor nekem írtok!
Pocakról: hát pont nézegettem Krissy hasát, hogy nekem is olyasmi, áá, mondom akkor nem is aggódom annyira. Mert mindenki mondja, hogy jaj, már mekkora, és mekkora lesz majd! Aztán rájöttem, te már 17 hetes vagy.... :roll: :lol: Na, de hát csak hárman laknak odabenn. Majd ha hazajön a párom akkor megpróbálom lefényképezni magam megint a telefonjával, meg az uh-s képeket is. Azt nem is írtam, hogy csináltattunk cd-t is, amin már hárman vannak, persze még akkor nem tudtam, még mondtam is a dokinak, hogy szeretnénk cd-t, de csak, ha minden rendben van. (ez a 12. uh-n volt)
Gabi! Neked is szép nagy pocid lesz! Ill. már van!
Kicsidodi, gondolom már neked is van kismamagatyód!
Ancsurti, azért növöget a tied is. Ez is kismamanadrág?

Kép
pagika

Szép, jó reggelt! :D

boo!
Ez hihetetlen! Végre van egy normális pár, akik kulturált, intelligens fehér emberek módjára képesek viselkedni a válás során is, erre a bíróság az, aki megbonyolítja a dolgokat. :shock: :evil: :evil: :evil: Mindenben segít még most is a férjed, rajta nem múlna semmi, nem szeretne a cseresznyebefőtt felét is (megtörtént eset :shock: :shock: :shock: ), abszolút pozitívan áll mindenhez és mégsem befolyásol semmit... :shock: :evil: Dögöljek, meg ha értem... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Azok a barátnők akik ezért képesek rád megharagudni vagy féltékenykedni azok szerintem max. ismerősök, és nem vesztesz sokat, ha elpártolnak mellőled... :x

Szöcske aranyos! :wink:

szkarabeusz!
"Ugyhogy nem akarlak elkeseríteni, de kezdhetsz menyasszonyi ruha után nézni!!! :D :D :D " Jajjj, de milyen vagy te is...! :roll: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ne szidd magad azért, mert inkább itt vagy és nem tanulsz. Ezt nyugodtan ránk hagyhatod... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!
Gratula a vizsgához! Látod, jobban fel lehet itt készülni rá, mintha a könyvet molyolnád. :wink:

szonibaba!
A kiflikrumpli kicsit hasonlít a csicsókához. Az is jóval drágább, mint általában, de azért nem ennyire. :shock: (Salátákhoz nagyon nyamm... :roll: )

gabi1!
Örülök, hogy jobban vagy! :)

gumilany!
Akkor itt az idő, hogy pihenj és szétlazuld az agyad! :wink:

pagika!
Hozzáláncolod magad a laptophoz. Így majd a szülőágyról is tudósíthatsz on-line. (A helyesírási hibákat majd elnézzük valahogy... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Ma voltam dokinál, minden rendben. Ez jó. :)

Ami viszont nem jó, hogy Apa ma csak hajnalban vagy reggel jön haza valamikor. :cry: Addig ketten vagyunk Nyuszival. Hajnal 1 előtt amúgy sem szoktam lefeküdni, most pláne nem fogok. Beszélget velem valaki majd még késő este? Ancsurti?????????????????

Kép
Kép
200907?

200907?

Az naggggyon jo ha minden okes :lol: !
Eleg szar egyedul lenni az biztos...de legalabb ott van Neked Kispruntyod :wink: !
Termeszetesen gepkozelben leszek,dumcsizhatunk...

Anyukammal beszeltem az elobb,es allitolag Miskolcon egy 6,2kg-os baba szuletett :shock: :shock: :shock: Jesszusom :shock: !Az azert durva egy meret...
Jaj remelem Kismonyok nem lesz oriasbebi :roll: !Csak talan hosszu.A pasikam is 193cm,en 174 vagyok.A parom nem egy vaskos alkat,remelem azt orokli majd... :wink:

A horoszkoprol jut eszembe...nem igazan ismertem meg rakot...bebikenk meg rak lesz ha minden igaz...Az ismeroseim,csaladom tulnyomoreszt vizonto,bak,kos jegyuek.Kivancsi leszek...allitolag kicsit sertodekeny,de oriasi igazsagerzettel rendelkeznek,hajlanak a muveszetek fele,(ennek orulok nagyon,akkor engem is orokol rendesen...)jo a szeperzekuk,visszahuzodoak....
Erdekes...sajnos otthon hagytam az asztrologias nagykonyvemet,mert nem fert be :cry: Erdekelne a dolog...

Kép
Kép
ancsurti

Én is épp most olvastam teletexten a miskolci babát. 6200g és 64cm, persze császáros a lányzó:)

Kép
gumilany

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

ancsurti! :)
Köszike, ha egy kicsit virrasztasz majd velem. :D
Nemsokára befejezem a vacsit, aztán veszek egy kis levegőt és megyünk pancsizni Manóval. Ez a-z-ig most biztos lesz 1 óra, készülődéssel, játékkal, mindennel. Aztán egy kis szopi és esetleg a joghurt, majd az ágyikó. Általában 11 körül szokott lefeküdni, nagyjából így lesz most is.

A rák elég érzékeny alkat, vannak művészi hajlamai, de az óriási igazságérzetet nem velük kapcsán emlegetném. Ha azt csinálja amit szeret, akkor "bulldog". :lol: :lol: :lol: (Tudom, hogy hülyeség de én nem bántam volna, ha tűz jegyűek lesznek a gyerekeim. :roll: De aztán mindig eszembe jut, hogy hülye vagyok, mert az, hogy milyen ember lesz valakiből az nagyban a szülőn múlik. :roll: )

Kép
Kép
200907?

boo! :)
Akkor 11 körül...? :wink:

Kép
Kép
200907?

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Ha valakin esetleg kitörne a horoszkópozhatnék, akkor itt kiélheti magát:

http://horoszkop.lap.hu/

:wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)
Egy keresztkerdés. Tudom, hogy ilyen nincs, de szerinted melyik jegyet lehetne a "legjobbnak" mondani? És azt "Isten ments!" kategória? :roll: Csak azért kérdem, mert ha már évek óta foglalkozol a dologgal, akkor már van valami képed... :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én nem szoktam megmosni a hónom alját. Csak a tetejét. De azt viszont minden hold újévkor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

yyyyggggggggggggg ÍNQAWGZI
wezt7ccccbbbbbbbb sqg s we

Kép
Kép
200907?

Ez az utóbbi bejegyzés Manótól van. Úgy érezte neki is muszáj beleszólnia (csak tudnám, hogy kitől örökölte... :roll: :oops: :oops: :oops: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen, valami ilyesmi válaszra számítottam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907?:teljesen igazad van,hogy sok/rengeteg dolog mulik azon,hogyan neveljuk,tanitjuk gyermekeinket.Remelem legalabb is :wink: De sok olyan tulajdonsag van ami "hozott",es a megkozelitese a nem mindegy.En ezt gondolom legalabb is,ezert erdekel ez a tema.Mert sok jellemzo vonast kapunk mar eleve,es ezt kell megfeleloen iranyitani tudni...
Tudsz most is szopiztatni?Mit szolt Pruntyid a tejcsihez mikor varandos lettel?Nem erzelekte?

Boo:de jo-de jo!Engem mindig is erdekelt ez a dolog,csak valahogy elkallodtam...szerettem volna errol tanulni.
Azert egy vizonto,oroszlan aszcandensel elegge"gyilkos"nem? :lol: :lol: :lol: Ez volnek en!Legalabb lesz kihez fordulni ez ugyben,ha meglesz Kismonyok.Nehez ugy lesz az biztos...de sosem az alapjan terveznem a gyermekem szuleteset ,hogy milyen jegyeben szuletik...Alakitani azert remelem mi fogjuk,a Szulei!

Azert ne vidd tulzasba a furcsit :lol: :lol: :lol: !Mondjuk en is azt tettem nemreg...De ez az allando kencefice,alaposan mindenhol...hat kivagyok.Mondjuk eddig is kentem a sokeves uszas miatt,de most :shock: Tegnap is estere viszkettem rendesen a hasamon.Vagy lehet a furcsi miatt :lol: :lol: :lol: ?

Kép
Kép
ancsurti

Az idoeltolodas hogyan alakitja?Es mihez kepest?Es?Es???
Huuu de irigyellek most ezert Boo!Jokat tudhatsz nagyon.Legalabb is szamomra erdekeseket.
(en holnap szulettem este 3/4 6-kor...34 eve :oops: )

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)
Igen, én is a "hozott" dolgok miatt tökre örültem volna a tűznek, de megette a fene, ha inkább az a domináns, nem pedig a szülők nevelése. :roll: Ha nem különböznének élből az emberek, akkor például minden édestestvér egyforma lenne. A felnőttek feladata, hogy rendes embert (húúú, de utálom ezt a kifejezést! :x ) neveljenek a gyerekből, amin majd egyre inkább átüt az ő kis saját személyisége.

Még megy a szopi, nem ment el a kedve tőle teljesen. Nem tudom, hogy az íze vagy inkább az együttlét miatt (vagy is-is) igényli még mindig, mindenesetre kéri. Egyre kevesebbet, de azért még kitartóan. :)

Kép
Kép
200907?

Nnna, kérem.

Ma már ugyan csobbantam egyet, de most jön a második kör Manócskával. :D 11 körül jelentkezem (de azért nyomok néha egy F5-öt... :roll: 8) :lol: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: