A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Most végeztem a képek felkutatásával. :lol: Sajna nincs rólunk csecsemős kép, de remélem ezekkel is beéritek:

Kép én totyogósan

Kép én ovisan bátyámmal

Kép párom ovisan

Kép
moffli82

Sziasztok!

Kicsit pihentem és ettem is,talán nem lesz semmi gond!

Mágnes a lányod gyönyörű!!!
A bacik miatt pedig egyenlőre valóban mellőzni kellene az ülőfürdőt.

Moffli szerintem a baba jól van csak olyan pózokat vesznek most még fel, hogy nem látszik minden amit a dokik akarnak.Még van hely és kész ficánkák! :lol:

Biga.csiga a leves után én is iszom,szerintem ez nem furcsa.Túróstésztát édesen,egyszer próbáltam szalonnával hát nem mondom mi lett a vége :?

Kép

Kép
poszani

De hogy könnyebb legyen elképzelni, milyen is lesz a babónk: eskövői meghívónkra is a kiskori önmagunkat tettük fel, hogy lássák, milyen szépek is lesznek majd az utódok. :lol:

Kép mi

és mi lett belőlünk: :lol:

Kép esküvőn, tavaly júniusban

Kép
moffli82

poszani: Én nem leves után iszom, hanem leves evés közben :lol:

moffli: Szépek vagytok, s te még külnösen csibészes is a kiskori képeken! :D

biga.csiga

Megyek ledőlök egy kicsit, mert beszakad a hátam :?

biga.csiga

biga.csiga:oh, köszi! És nem csak kiskoromban voltam csibészes! :lol: Jajj, mi lesz ebből a babóból! Párom is rosszcsont volt, én is. :? Bár most nem valami izgága. :cry:

Kép
moffli82

nem működik az apafej.hu honlap. :cry:

Kép
moffli82

egy kis vidámság mindenkinek! És persze a kis csemetéknek is ajánlom!HA másért nem,a videóklip jó!

http://www.youtube.com/watch?v=9t048-ns5cE

Kép
moffli82

Moffli!

Ez jó, ezt nem is tudtam, hogy van a YouTube-on Méhek!!!
A kolléganőmmel ha már nagyon kivagyunk, bezárkózunk az irodába és majdnem max. hangerővel nyomtajuk a MÉHEK számokat!

Khm, khm...

batka :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

batkata:akkor most jajj a munkatársaknak! Most már neten is elérheted őket! És van azért pár számuk!

Kép
moffli82

Moffli:
Most a Barbie-szám megy. :lol:
Már meghallgattam a Sárga tengeralattjárót, búcsúzóul meg fogom hallgatni a Banándalt!

Asszem jól fog sikerülni a hétvégi rendezvény... 8)
Csak a lábam fog lefagyni addig! Ja, és valószínűleg nekem is van néhány állatom a vizeletemben, mert már megint felfáztam... (Szegény Méhek hisz ez borzasztó!... :twisted: )

Bocsánat, a komolyabb reagálásokra próbálok este sort keríteni!
Köszi a türelmet...

Egy kissé fáradt, ezért isszonyatosan infantilis batkata :mrgreen:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Katuska, igen, mi sósan kaptuk. És tényleg azt hittem, hogy csak vicceltél. El sem tudom képzelni. Fokhagyma is és cukor is. Brrrr!
Érdekes, a káposztástésztát és a túrós tésztát így is, úgy is szeretem. És az is igaz, hogy a mézes kenyeret néha megsózom, de attól még édes marad, csak tompítja a vad édes ízt.

Mágnes, nagyon szép a kislányod! És bátor is! Ekkora nagy lovon ilyen pici lány…

Moffli, ne izgulj, nekik is vannak nyugis, pihis időszakaik! Vannak olyan napok, hogy alig mozdul. Olyankor én is kiakadok, de rendes kislány, mert mikor már az őrület szélén állok, mindig rúg egyet, jelezve, hogy minden rendben. Majd beindul, meglátod.
Klasszak a képek.

Biga.csiga, nekem legtöbbször egészen lent van. Néha már azon izgulok, hogy kidugja a buksiját :shock: . De tényleg, néha kb. 3-5 centin múlik.

Kép
petne

Biga csiga, na vegre valaki aki leves eves kozben is iszik:)
na en kepes vagyk otbb poharral is. mindenki hulyenek nez, mert ugye folyadekhoz folyadekot. Na de ez van, nekem nagyon jol esik. De jo hogy nem vagyok egyedul :lol:

Kép
brestovsky

Petne: nekem is nagyon lent szok mozogni, koldok felett meg soha nem is ereztem, nagyon szeret a nuni korul mocorogni, mar en is izgultam e miatt, habar fogalmam sincs, hogy normalis e vagy nem. Lehet az, es csak en parazok ilyenen :)
Persze mikozben meselem ezt, attila fent nyomul es nem lent, csak, hogy bebizonyitsa az ellenkezojet.
:twisted:
moffli: en is megneztem a szamot :lol: tok jo.
Hanna a ferjemnek, meg megmondom, hogy mondtad milyen szep kisfiu volt, mert persze mikor emlitettem, hogy feltettem kepet rola kisbabakent, mindjart mondta: "ugye es megdicsertek milyen edi voltam kisfiu koromba" :x egocentrikus ferfiak....en meg mondtam, neki i"gen mondtak is, hogy pont az ellenkezoje mint ami most vagy" :lol:

Kép
brestovsky

Rita, én kérdeztem a dokit, hogy baj-e. Azzal bíztatott, hogy volt már olyan páciense, akinek annyira lent volt a méhnyaka, hogy néhányan pénisznek nézték, mégis normálisan kihordott egy terhességet. Nem mondhatnám, hogy ettől olyan nagyon megnyugodtam, de amíg így ficánkol a pöttöm, addig nem izgulok.

Kép
petne

Sziasztok!

Ma nem voltam napközben, vásárolgatni voltam. És íme, ezt szereztem be:
Kép
Amúgy almazöld és majmok vannak rajta. :D

Tudjátok mi volt a vacsi? :wink: Hát sajtos bundáskenyér teával. :lol:

moffli82:
- nyugi, szerintem is csak azért tűnhetett kisebbnek a gyomra, mert meg volt tekeredve. Azért úgy elég nehézkes lehet jól mérni. Nyugi, nem lesz semmi baj!
- Mi 1 napra vagyunk kiírva, de napközban Kristóf nekem sem nagyon mozog. Inkább este indul be, de van, hogy akkor is csak 1-2X érzem őt.

katuska79: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy a szemüveget kellett volna tényleg megmosni benne. :lol: :lol: :lol: :lol:

poszani: hogy vagy?

mágnes: - remélem kórokozók minél hamarabb jól messze elhúznak. :evil:
- én mindig is ülőfürdőt vettem esténként. Engem a dokim nem tiltott el szerencsére ettől.
- gyönyörű a kislányod. :)

biga.csiga: te kis konyhatündér. :wink: Elveszett őstehetség vagy, látod! :D

petne: apának Kristóf sem mozog. Mintha megérezné, hogy nyújtja felé a kezét. :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem Zalaegerszegről :evil: Jól kidolgoztuk magunkat, hulla vagyok!! Főzni már semmit sincs erőm, szerencsére Apa hozott nekem sárgaborsó főzeléket, nyami :-)
Cukros bundáskenyér? :roll: Ez valami egzotikus, én még sosem hallottam, el sem tudom képzelni -- majd egyszer megkóstolom!

Hanna: köszi a bókot :D :wink:

Katuska: nekünk talán picit édes volt a spenót, de annyira nem, mint a finomfőzelék 'leve'. Attól a hideg is kiver, sosem ettem belőle :oops: De fokhagymás spenót, nyami!!!

Moffli, nagyon cukik a képek, tényleg, az esküvői képen is ott van rajtatok az a kiskori csibészes mosoly :wink:
Haláli ez a szám! :lol:

Mágnes: bacik tűűűnés!! Annácskát meg fel kell falni, annyira édes!

Biga.csiga: nem tudom, Hanna tesztjén 75%-kal nyert a barna szem :lol: Bár Apa is olyan kis kutyaszemű, nem bánnám, ha Martinnak olyan lenne -- aztán rágyúrunk a hugira, ő meg lehet, az én szememet örökli :lol:

Rita: tünemény az urad, de jó lesz Attilának a tenger mellett!! Én is kicsit irigy-irigy :lol:

Fürdés: tényleg, lehet? Én mióta Martint várom,csak zuhizok -- általában egyébként is, de olyan jól esne néha a meleg fürdő, mondjuk most -- nem forró, csak hogy felmelegítsen...

Csajok, kinyúvadtam, megint kinyúlok, mint egy béka, aztán csak pihegek :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok

Olvaslak benneteket,csak napok óta kínoz a rosszullét de ez már uncsi téma

A bundáskenyeret én is imádom,és annyira rákaptam hogy egy héten keresztül mindennap azt sütöttem magamnak külön vacsorára.Néha vannak ilyen ilyen szélsőséges napjaim,vaníliás danett puding akár 4-5 db is egyszerre,de általában nincs étvágyam

Jó ötlet volt ez a gyerekkori képek felrakása,én is tennék fel ha nem vidéken lenne az összes fényképem.

Fürdés:Én csak zuhanyozni merek,az urulógusnál egy egész paksamétám van,már évekkel ezelőtt megmondták hogy se ülőfürdőt nem vehetek,és lehetőleg strandon se tegyem be a lábam a vízbe.

Nagyon szépek az esküvői képek

liuska

Lemaradt a lényeg Kép

liuska

liuska: jaj de szép pisze nózija van. :D
Vendég

kata8110: tessék most már pihenni, lassítani.
Vendég

Sajnos nem bírtam ki a 30.-adik hétig,látni akartam Tomi babát azonnal.A genesisben voltunk,majdnem 3/4 órát moziztunk,azt mondták nagy baba,hát nem kizárt,az apja 193cm.

Mostmár csak én írogatok,jó éjszakát

liuska

Jó reggelt!

Kivetett az ágy...vagyis a torokfájás :( Úgy látom,engem sem kerül el, gyrsan iszom is a mézes teát :wink:

Liuska: Tomika gyönyörűséges! Az a kis nózi! El is hiszem, hogy nem bírtad ki a 30.hétig, én is kérdeztem a dokimat, hogyha meglesz végre valahára a 4D majdnem a 26.héten, ás 32 hetesen megyek a következőUH-ra kb, közte lehet-e egyet mozizni? :oops: Mosolygott, hogy persze, mondjuk hetente nem lenne értelme, de az belefér, hogy a 29.hét környékén... Asszem, bejelentkezem :D

Picuranyu: értettem, azon vagyok :oops: Jót nevettem a lenti dokin, akivel dolgozom, meghökkent, hogy ilyen pocival még az országot járom...és megjegyezte,hogy kellemes szülést :lol: Ez olyan viccesen hangzott -- mert sok mindent hallottam már, gyorsat, problémamenteset...na de kellemeset? :lol:

No, készülök a dolgozóba, végre péntek!

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok

van egy aventes kézi mellszivom etetörendszerrel együtt elado
kb 1 honapot használtuk
9 ezer ft-ot szeretnék érte kapni az uj ára 14 ezer
ha valakit érdekel irjon pü-t

további kellemes baba várást

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

Rita! Édes lehet a Férjed! :wink:

Liuska! Csodaszép Tomika!

Kata! Jobbulást!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!Mostanában nem nagyon tudtam irni,mert még tart a felújitás talán jövő hónapban végzünk :roll: Liuska:Nagyon szép Tomika,gyönyörü kis pofikája van :D Minden beteg kismamának jobbulást :D

Kép
gizella82

Jo reggelt, na mi ez a reggeli faradtsag, ilyenkorra mar oldalakat szoktatok alkotni, alig birom olvasni, oda meg sosem jutok, hogy irjak, mert addigra meg van munkam. Habar ha nalunk is ilyen szar ido van mint itt akkor nagyon megertem...itt esos borongos, na spanyolorszagot is utolerte. azert remelem meg lesz egy kis nyar, befuteni meg nagyon nem akarok :?
Liuska, de gyonyoru kep, nagyon nagyon tisztan latszik, es tenyleg fantasztikus a nozija, azt hallottam ilyenkor mar az nem valtozik.
Kata8110: tessek egy kicsit pihenni

Kép
brestovsky

Gizella! Jó felújítást! Azért vigyázz Magadra!

Rita! Vagyok, csak lustán. :oops:
A többieket nem tudom hová lettek. Csöre van igazoltan távol.

Kép
hanna30

Sziasztok!
Liuska:
Gyönyörű kispasitok van! :) Olyan formás kis fejecskéje és nózija van :)

Halihó!
Tegnap nagyon mérges voltam, úgy felidegelt párom főnöke.. A kollegáját most dobta a menyasszonya 5 év után, nagyon maga alatt van. Erre a drága főnök közölte, hogy elege van már abból, hogy ő lelki beteg, Norbi a (párom) pedig "a terhes nőjét fuvarozza. Egyáltalán minek kell egymás után gyereket szülni? " Hozzáteszem a főnökük nő, akinek 4 éves kislánya van. Hát én úgy berágtam rá! Nem azért cipeltetem a seggem, mert olyan kényelmes vagyok, hanem mert Annát nem tudom magammal vinni be a dokihoz,kell valaki, aki kint vigyáz rá. Ha nincs ott Apa, vigyem be magammal? Mit mondjak neki? Kislányom ,amíg Anya szétteszi a lábát a doktor bácsinak, te légyszíves kapaszkodj a köpenyébe? AAArrgggh! :twisted:
Nekünk senki sincs, akire rábízhatnánk a gyereket, mindenhová visszük magunkkal. Ezt egy nő nem tudja megérteni?

Ma meg voltam védőnéninél, megdícsért, mert összesen 2 kilót híztam :) Cipőstül! :)
Katuska:
Megkérdeztem a pneumo elleni oltást, még mindig nem tudnak semmi konkrétat róla... Szerintem le fogunk csúszni róla...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Nem semmi főnök. :twisted:
Én soha nem tudtam volna ilyet mondani, pedig nekem nem is volt gyerkőcöm.
A hízásért gratula!
Én ma száműztem a mérleget. :(

Kép
hanna30

Sziasztok! Most már én is vagyok! :D

kata8110: jobbulást! Ez a fránya idő sajna csak kedvez a baciknak. :(
És nyugi, te majd megmutatod milyen az a KELLEMES szülés. Gondolom olyan, mint mikor télen át van fagyva a lábad, és meleg vízbe lógatod. :lol:

gizella82: kitartást a felújításhoz! Nekem a gyerekszoba kifestése is nagy szám volt. :( Még mindig nem szellőzött ki totál a szoba. :cry:

mágnes: de tudkó ez a pali! :evil:
És gratula a 2 kg-hoz.
Én csatlakoztam Hannához, eldugtam a mérleget. És amilyen feledékeny vagyok, szerencsére el is felejtettem, hogy hová. :lol:

hanna: gratula a 21. héthez! :D
Vendég

tudkó= tuskó :lol:
Vendég

Picuranyu! Még nem szellőzött ki? Hűűűű... Mi a hétvégén akarunk pakolni.
Köszi szépen.

Tegnap voltam dokinál. Méhszáj zárt. :)
Kicsit több a magzatvíz. Gyönyörű a kisfiam. Amikor mocorog, a pici feje dudorodik ki.

Sziasztok!!!!!
Kép

Kép
hanna30

Hanna:köszi, igyekszem. És gratula a 21. héthez! Csak én maradtam le, hogy mi volt a dokinál?? Nem most voltál a napokban?? :oops:

Mágnes: főnök :evil: :evil: :evil: Normális?? Miért, a párod lökjön ki a kocsiból Annával együtt, aztán csinálj amit akarsz?? :shock:

Rita: igyekeszem pihizni, ígérem :oops:

Gizella: ügyesen és főleg óvatosan a felújítással!

Picuranyu: hjja, ha csak ennyi lenne, mint egy jó kis meleg lábfürdő -- de bizti kellemes lesz, mert láthatom végre a kicsi fiamat!!! :D

Mérleg: nekünk otthon nincs, Anyuéknál elfelejtem mérni, nem is akarom :lol: De ugyanazokat a rucikat hordom, mint pár hete és ha lehet, még kényelmesebbek. Nem mondom, hogy megint rosszul levős vagyok, de nincs olyan nagy étvágyam, így talán leröppen pár deka -- na nem mintha érdekelne, mert az eddigi +3kg nekem megfelel :lol:

Ma jön Martin baba bútorkája!!!
És bejelentkeztem a 4D genezisbe, a 29. hétre, nem bírtam ki, hadd mozizzam meg a kis cicámat! :oops: :D

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: Csak kérdeznem kellett, látom, majdnem egyszerre postoltunk :lol:
De szuper, hogy Zsebi csodaszép és remekül van,nagy gratula a dudorodó kis buksihoz :D

KépKép

KépKép
kata8110

hanna: még mindig lehet érezni a festéket. :( Pedig nappal nyitva vannak az ablakok. Igaz, már nem kell gázálarccal berohanni a szobába, de még mindig érzem. Szóval, Duluxot nem ajánlok. :(
Olivár pedig tündéri. :) Integet nekünk, ugye? :wink:

kata8110: kérünk majd képet Martin baba bútorairól, hagy olvadozzak. És álmodozzak. :lol:
És gratula a 25. héthez!
Vendég

Kata! :lol:
Kíváncsi leszek a bútorotokra. Majd mutasd meg!
4D. Én is mennék, de még várok, hogy legyen husisabb.
Bár, az uh súlybecslése szerint tökéletes mérete van. :)
Még mindig harántfekvésben, bár folyamatosan tekergett az uh alatt. :)
Mérleg: mi vettünk, mert a védőnő mérlege elromlott. Csak 5-kg-mal mért kevesebbet. Azóta itthon mérlegelés, majd séta a védőnénihez. :)

Kép
hanna30

Picuranyu! Pedig nekünk is az lesz.
Most is azzal van festve, de kell egy tisztasági festés.
Akkor felkészülök...

A kiskezét olyan látványosan megmutatta. Nem tudom, integet-e.
A blogomban fent van a videó, de láttad is.

Kép
hanna30

Hanna: de edi kezecske, ennivalo
Magnes: ne mond, hogy osszesen csak 2 kilot hiztal meg eddig. MIndjart irigy leszek nagyon. Kata te meg csak 3-at?
MIndjart elsullyedek szegyenembe, mert en meg mar osszesen 4.5-5 kilonal tartok.

Kép
brestovsky

Hanna: nekem személy szerint azt mondta az UH-s dokinénim, hogy a 25-26.hét körül a legjobban láthatóak, ilyenkor készülnek a legjobb képek. Persze, nem tudom, nulla a tapasztalatom. De hétfőn meglessük a dokinál 4D-ben Martint, majd hozok képet, meg a többiekén is lehet látni, hogy szinte napról napra husisodnak :lol:

Picuranyu:Hozok majd képet a bútorokról, bár lapraszereltek, úgyhogy gondolom csak nagy dobozokat fogunk látni :wink: azt meg nem ígérem 100%-ra, hogy a hétvégén mindent összedobunk, de igyekszünk :oops: :lol:

Egy praktikus kérdés: ti milyet szőnyeget vesztek?? Láttam pl a Brendonban olyan cuki Micimackósat, stb.Vagy egyszerűbbet, ami szépen passzol színben a berendezéshez? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Rita! Ne foglalkozz vele! :wink:

Kata! Én nem tudom, veszünk-e most szőnyeget.
Én a Kikában néztem. Bár lehet, hogy csak habitapit veszek.

Kép
hanna30

Rita:
Én is megdöbbentem ezen, pedig eszem rendesen, de aztán belegondoltam, hogy most nincs nass, mert nem érek rá nassolni, pluszban mégiscsak egy 20 hónapos után rohangálok,pakolok..:)
Ráadásul sosem voltam az a nádszál alkat, hízásra nagyon is hajlamos vagyok... :cry:

szőnyeg:
mi Romániában vettünk, nagyon szép macis középszőnyeg, de kevés a szobába, mert a gyerekszoba elég nagy. A Kikában láttam virág formájú, meg ovális kis ágyelő szőnyegeket, ezeralahányszáz forint, szép színes, szerintem abból veszünk még 2-3 db-ot..

Ja és ami nagyin praktikus lesz, az a habtapi! Leteszed, szép mintás, gyerkőc pedig pöröghet, foroghat, bukhat, kakilhat rajta, könnyű tisztítani.

Kép
Kép
Kép
mágnes

hanna: akkor küldöm a gázálarcot! :lol:

bretovsky: nehogy írígy legyél, 22 hetesen 4,5- 5 kg fantasztikus!

kata8110: sebaj, mindig is imádtam puzzlezni. Majd fejben összerakom a bútorokat. :lol:
Szőnyeg: nálunk a Micimackó és a Noddy eléggé ütné egymást. :) Én az IKEA-ban láttam nagyon vidám, csíkos szőnyeget, lehet az lesz beszerezve. De magában a játszósarokban habtapi lesz. Már van egy 10 db-os, de még vennem kéne 2 csomaggal.
Maga az egész szoba nem lesz szőnyeggel borítva, én parketta mániás vagyok, nálunk sehol nincs szőnyeg. Egyedül a gyerekszobába tervezem, hogy azért mégiscsak legyen. :)
Vendég

Csajok, köszi a véleményeket!
Én azért vagyok gondban, mert ugye (egyelőre) nincs más minta pl bordűr, így akár lehetne is nagy Micimackó mintás, de félek, hogy agyonnyomja a szobát, bár jó, hogy színes, aranyos....meg kell nézzem. Nem mondom, ha lenne valami hasonló, csak apróbb mintás, nem gondolkoznék.

Habtapi, naná, hogy lesz! Azt majd rárakom a szőnyegre, de a szőnyeg kelleni fog, mert hiba szeretem a parkettát, mivel alulról nem nagyon éri majd fűtés, félek, hideg lenne a parketta magában.
Amúgy a szőnyeget én is a szoba közepére tervezem, ahol nincsenek bútorok, és ahol feltehetőleg mászkálni fog kis porontyom :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Ja, jó is,hogy beszélünk a habtapiról? hol lehet nagyon szépet venni?? Így elsőre valami állatosban gondolkozom :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

katuska8110: Én az Auchanban vettem. 1 csomagban 10 db volt, és 700 Ft volt. Nekem tetszik. Így néz ki:
Kép
Igaz, itt csak 9 van kirakva. Amúgy ebből, hogy azért egy normálisabb méretű szőnyeget össze lehessen kell hozni, szerintem kell 3 csomag.
Vendég

Ja, és állatok vannak benne. Halacska, teknősbéka, strucc meg miegymás. :)
Vendég

Picuranyu: köszi,szuper! Lehet, akkor belesek valamikor az Auchanba, úgyis útba esik hazafele itt Budaörsön :D Milyen emberi ára van,klassz :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Liuska, gyönyörű Tomika. Nagyon jól sikerült ez a kép!
Ezek után lehet, hogy én is a Genesisbe megyek.

Gizella, további jó munkát, és leginkább gyors végzést kívánok!

Mágnes, nem csodálom, hogy kiakadtál. Hogy milyen hülye emberek vannak?!

Nekem is aktuális lenne a védőnéni, de csak akkor akarok menni, ha végre kilábaltam ebből a makacs nyavalyából.

Hanna, nem semmi mancsa van Zsebinek!

Kata, de jó, hogy már jön a bababútor. Irigy.
Lehet, hogy én is bejelentkezem még ma a Genesisbe?? Meghoztátok a kedvem.

Rita, ne izgulj, én az 1. és a 2. védőnői látogatás között (kb. 3 hét) híztam 5 kilót. Ezt persze nem csodálom, mert akkoriban gyakorlatilag folyamatosan ettem. Azt hittem, majd megszid, de azt mondta, hogy olyan vékony voltam előtte, hogy ez egyáltalán nem baj, ne izguljak. Szóval ha a huszonegynehány hét alatt híztál 5 kilót, ne aggód! Amúgy is olyan szép kismama vagy a legutóbbi képen!

Kép
petne

Én isaz Auchanban vettem a habtapit, rögtön 2 garnitórát, így elég nagy kijön belőle. Készülj fel, hogy irtó büdös, úgyhogy jól át kell sikálni :)
Ja és mikor már nagyobbacskák, kedvenc elfoglaltságuk, hogy az elemeket felszedegetik belőle.. ezzel nincs is gond, de vannak benne apró részek is, a másik topicban egy kislány le is nyelt egy habtapi korongot, orvosnál kötöttek ki. Szóval én azt csináltam, hogy cellux-szal hátul leragasztottam az elemeket, így nem tudja felszednbi őket.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: