A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sziasztok,

Márti, remélem nem nagyon tört az auto! :shock: Megtudtad nézni a képet?

Helló Benó, mi újság? Nézd meg az e-mailedtet!

Kép
szilzi

Helló Szilzi! Mindjárt megnézem. Most olvastam vissza. Ne mondjátok magatokra az Edinával, hogy bénák vagytok, meg halmozottan bénák, meg ilyenek. :evil: Szerintem nem a bénaság az oka. Én se voltam semmivel se kevésbé béna, mikor összejött. :roll:

KépKép
benó

Gratula a laptetőhöz! :D Én nem kaptam e-mailt. :cry:

KépKép
benó

Jó, ok a bénaság nem jó szó :roll: De nálam a ciszták, A-nál a katonák... ez halmozott valami :lol: :lol:

Kép
szilzi

Az nem lehet! :evil: Van egy másik e-mail címed?

Kép
szilzi

Fáj még a fejed? :x

KépKép
benó

sálálálálá
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.12.04 19:32-kor.

KépKép
benó

Szilvi, jó a kép! Nagyon ötletes az ajándékod!

Kép
muzsuzska

Szilvi, irány Tapolca! :wink:

Kép
muzsuzska

Nagyon kíváncsi vagyok arra az óralapra, biztos klassz és az ilyen tök jó ajándék. :D :D Kreatív, személyes stb. Kár, hogy nem én találtam ki. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen! :evil: Ma algopirinnel kezdtem, hogy ne vegyek be egyből nagyon erős gyogyit, de kettőt bevettem és csak rosszabb lett a dolog! :evil: Egy órája bevettem egy cataflamot, úgyhogy már javulok! :wink: De anyu múltkor elolvasta a papirját és állítólag akkor sem szabad már szedni, ha valaki babát akar :? Akkor mit tegyek? Én ezzel a fejfájással nem bírok dolgozni! :evil: Úgy érzem belebolondulok, mikor úgy fáj! :evil:

Kép
szilzi

Helló Zsuzsi!

KépKép
benó

Elhiszem, Szilzi, én egyáltalán nem bírom. :cry: :cry:
A Cataflan a tesóm szerint az egyetlen gyógyszer, amit kismamásan is lehet szedni (asszem). :roll:

KépKép
benó

Puszi mindenkinek, elnézést kérek de a fejem lefüstölt a munkahelyi dolgom végett és nincs erőm irni sem.
Holnap a 7.napja dolgozom és elegem van. :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! :D Hajrá Tapolca! :D Nekem ha lombik lesz, akkor Te már fogsz tudni mindent! :D Itt leszel Te, a Heni... :D

Benó, átküldtem újra, de elsőre is erre küldtem! :roll: Add meg a Gy-ét!

Kép
szilzi

Ne is foglalkozz most mivelünk. Csak írj magadról, ha gondolod.

KépKép
benó

A Quarelint is lehet szedni és nekem csak az használ a rögtönölő fejfájásra.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, tessék magad összeszedni, mert most én is ráérek!

Kép
szilzi

Ugyanaz, mint nekem, csak brunner.

KépKép
benó

Ja, oda hiába küldöd, mert én nem tudom megnézni, nem tudom a jelszavát. Mindegy, majd elküldi egyszer valaki (továbbküldi).

KépKép
benó

Bárcsak lenne igaza a tesódnak! Nekem ez néha az életemet jelenti! :oops: Ha dolgozom, főleg!

Kép
szilzi

Szilvi, én úgy bánom hogy nem mentünk előbb a dokihoz, te se várj nincs értelme. Szerdán pécsi, a többi 4nap Tapolcán rendel délelőtt, kérj ídőpontot amikor Füredre mentek menjetek el csak megbeszélni vele, aztán meglátod mit javasol.

Kép
muzsuzska

Márti biztos meg tudja mondani. Felhívom a tesóm.

KépKép
benó

Próbáld meg most megnézni, Benó!

Zsuzska ugye milyen aranyosak a tesóm gyerekei? :oops:

Kép
szilzi

Azt mondja a tesóm, hogy neki direkt ezt adták a szoptatás alatt, amikor valami baja volt. A Cataflant.

KépKép
benó

Én valószínű maradnék Pesten, mert ugye a munka miatt nem tudnék Tapolcára járni! :( Bár sok szempontból sokkal jobb lenne!

Kép
szilzi

Na vagyok,de csak írok és lépek mert L.tiszta ideg.Az autó eléggé tört azt mondja.Nem tudja felnyitni a motorháztetőt és mivel most váltott biztosítót így lehet,hogy minden kárt nekünk kell fizetni.

Kép
martik77

Hurrááá!!!! :D Köszi! :D Nem vagyok ám függő :oops:

Kép
szilzi

Jaj, jaj, Márti, akkor inkább tényleg ne gépezz, de figyi, MAGADAT NEM IDEGESÍTENI, oké????????? Csak nyugi. Több is veszett Mohácsnál (Zsuzsi tudja). Oké? Az a lényeg, hogy ő jól van és a kis család jól van.

KépKép
benó

Márti a váltással nem szűnik meg a biztosítás folytonossága.

Kép
muzsuzska

Márti, sajnálom! De idénre még volt biztosításotok! Ezt a hónapot még nem érinti a biztosítóváltás! Fel a fejjel, jó?

Kép
szilzi

Inkább ne szólj egy szót se, csak hallgasd meg. A Gy.-nál, ha ideges, ez jön be. :wink:

Szilzi, szívesen, nekem nem kell bemutatni a fejfájást.

KépKép
benó

Szilvi, aranyosak a gyerekek! :D

Benó milyen tengeri sós fürdőd volt mielőtt terhes lettél? 2x kérdeztem már! :evil:

Kép
muzsuzska

Zsuzska, azt Te tudod, hogy hogy működik, hogy mikor elkezded a lombikot, onnan mehetsz már táppénzre? Vagy csak a beültetéstől?

Kép
szilzi

Bocsánat, egyszer se láttam ezt a kérdést. :shock: Sima tengeri só volt ráírva, normál sós zacskó, bótban vettem, semmi extra, és jó olcsó volt. Ebből öntöttem rohadt sokat a vízbe minden este, aztán zutty bele.

KépKép
benó

Megkaptam az emilt Szilzi.Tényleg tuti :wink:
És fejfájásra a legjobb a Quarelin.A cataflam szétszedi a gyomrot. :?

Benó:Nekem a üzi az emilbe a spamba vagy mi az érkezett nézd meg ott.

Kép
martik77

1. Milyen típusú gyógyszer a Cataflam 50 mg drazsé és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Cataflam az ún. nem szteroid gyulladáscsökkentő (NSAID) gyógyszercsalád tagja. A nem szteroid gyulladáscsökkentők fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek.
A Cataflam enyhíti a gyulladás tüneteit, pl. a duzzanatot és a fájdalmat, és a lázat is csökkenti, de nem hat a gyulladást és/vagy a lázat kiváltó okokra.
A Cataflam az alábbi állapotok rövid távú kezelésére alkalmazható:
- Fájdalmas, gyulladásos izom- ínsérülések (pl. rándulás, húzódások).
- Műtétet követő gyulladás és fájdalom.
- Fájdalmas gyulladásos nőgyógyászati állapotok, beleértve a menstruációs fájdalmakat.
- A gerinc fájdalmas szindrómái, fájdalmas hát-nyak szindróma, teniszkönyök és a lágyrész-reumatizmus egyéb formái.
- Súlyos, fájdalmas, gyulladásos fül- orr- és torokfertőzésekben az alapbetegség kezelésének kiegészítésére.
- Migrénes rohamokban a fejfájás csökkentésére, valamint a kísérő tünetek (pl. émelygés, hányás) enyhítésére.
A láz önmagában nem javallat a készítmény alkalmazására.
Amennyiben kérdései vannak arra vonatkozóan, hogy a Cataflam hogyan hat és miért írták fel Önnek ezt a gyógyszert, forduljon kezelőorvosához.
A kezelőorvos a Cataflamot más kórállapotok kezelésére is rendelheti.
2. Tudnivalók a Cataflam 50 mg drazsé szedése előtt
Pontosan kövesse a kezelőorvos vagy gyógyszerész utasításait, még akkor is, ha eltérnek az ezen betegtájékoztatóban szereplő általános információktól.
Ne szedjen Cataflam drazsét:
- Ha allergiás a diklofenákra vagy a betegtájékoztató végén felsorolt egyéb összetevők valamelyikére.
- Ha valaha is allergiás reakciója alakult ki gyulladás vagy fájdalom kezelésére alkalmazott gyógyszer (pl. acetilszalicilsav, diklofenák vagy ibuprofén) bevételét követően. Ilyen allergiás reakció például az asztmás roham, orrfolyás, bőrkiütés, arcduzzanat. Ha azt gondolja, hogy allergiás lehet, kérjen tanácsot kezelőorvosától.
- Ha gyomor- vagy bélfekélye van.
- Ha emésztőrendszeri vérzése van, melynek a tünete lehet a véres vagy fekete széklet.
- Ha súlyos vese- vagy májbetegségben szenved.
- Ha súlyos szívelégtelenségben szenved.
- Ha a terhességének utolsó három hónapjában van.
Ha ezek bármelyike érvényes Önre, közölje kezelőorvosával és ne vegyen be Cataflam 50 mg drazsét.
A kezelőorvosa fogja eldönteni, hogy Ön szedheti-e ezt a gyógyszert.

Kép
muzsuzska

Rendben.
Hogy vagy egyébként? Ugye, nem őrülsz meg, robbansz fel stb.? :?

KépKép
benó

Kösz, Márti, nekem is oda jött.

KépKép
benó

- Ha a terhességének utolsó három hónapjában van. :arrow: még az első hármat sem bírom elérni :lol: :lol: :lol: Köszi!

Kép
szilzi

Szilvi ez nem ilyen egyszerű!!!!
Hivatalosan nem jár táppénz a beültetéskor sem, igazolt távollét vagy a háziorvos kiír.

Kép
muzsuzska

Nagyon klassz a kép, Szilzi! :D :D :D :D Ez kör alakú óra lesz?

KépKép
benó

Szilzi:L.azon idegeskedik,hogy a mostani ideiglenes biztosító akinél dec 31-ig van hogy fogja ezt behajtani?(a MÁV-nál volt és átment KÖBe nevűhöz aug-tól)Szerinted?

Kép
martik77

El fogod érni, Szilzi, rá van írva a fejedre, hogy lesz gyereked.

KépKép
benó

Nem, téglalap alakú. Mert a gyerekek ugye egészalakosak!

De kirúgni nem rúghatnak ki?

Kép
szilzi

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A QUARELIN TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Erős vagy egyéb kezelésre nem reagáló fejfájás, illetve enyhe és közepes erősségű migrénes roham kezdeti szakaszában a fájdalom csillapítására szolgáló kombinált készítmény.

Kép
muzsuzska

Hát, ezt a biztosítást sajnos nem tudom.

KépKép
benó

Márti, az nem ideiglenes, hiszen a MÁV biztosító ügyfelei voltak azok akiknek muszáj volt váltani! Szerintem! Az él az a biztosítás! De a KÖBE-nél van valamennyi önrész, nem?

Kép
szilzi

Oké, értem. Biztos szép lesz. És valami fószer rakja hozzá az óraszerkezetet, vagy te?

KépKép
benó

Nálunk a cégnél külön törvényejk vannak, tegnap kirúgták a vállalati jogászt, pénteken a munkaügyes- személyzetist. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: