Panndi! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Gyönyörű a Kishugi, és mindannyian sugároztok a boldogságtól!

Olyan jó benneteket látni!!! Tegyél majd fel képeket még!
Tali! Szuperek a képek, többször is megnéztem mindegyiket. Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de nem mertem bevállalni, nehogy, valaki megfertőződjön.
Niki! Ezt még olvasni is szörnyű volt!

Drukkolok, hogy a Fiad még pár hétig pocaklakó maradjon. Utána majd megtudod, milyen az, mikor saját magát, vagy téged pisil arcon.
Zsozsikámmal elég nehéz. Megkérdeztem anyut, a gyerekorvost, anyu egy több tíz éves tapasztalattal rendelkező bölcsis dadát, és a lényeg, Zsozsi több figyelmet szeretne, féltékeny a kistesóra, plusz dackorszak.....
Továbbra is nagy-nagy szeretet, és engedékenység. No meg Viburcol kúp.
Ma egy órán keresztül hisztizett. De valami félelmetes módon.
Kiabál, hogy gyere anyuci, de ha ott vagyok, az olaj a tűzre. "Ha van rajtam sapka az a baj, ha nincs, az a baj"- szitu.
Beadtuk neki a kúpot, de nem használt. A folyosón leöntöttem egy pohár vízzel, 20 perc múlva ráordítottam

, hogy kizökkentsem mégse.
Nem lehet megsimogatni, mert akkor feldühödik. Jaj, szörnyű.
Apa is segített. Kicsit magára hagytuk, majd bementem százszor...
Végül felkéredzkedett, és mikor felvettem, nem tiltakozott, és így megnyugodott. Nem aludt napközben semmit, f9-kor dőlt ki öccsével együtt.
Gegit nem is putyulgatom, mikor Zsozsi ott van, ne essen neki rosszul. Emiatt lelkiismeret furdalásom van, hogy Gegit hanyagolom, de anyu nyugtat, hogy ne legyen, ez nem így van.
Többgyerekes anyukák mondják, hogy a nagytesóknak sokkal több figyelemre van szüksége.
Gegi édesdrága, mindig mosolyog, nem szenved hiányt semmiben, csak én gondolom azt néha.
Ha Zsozsi nem látja, akkor szétpuszilgatom.
Nagyon sokat foglalkozom Zsozsival, vagyok vele kettesben, felveszem, ha kéri, de vannak esetek, mikor csak Gegivel kell foglalkoznom, mint pelenkázás vagy szopi.
Bevonjuk a fürdetésbe is, meg sok mindenbe, de ha olyanja van, kiakad, és jön a fekete leves.
Kitartunk, szeretjük, imádjuk, és remélem hamar vége lesz ennek.
Továbbra is rosszul alszik, nehezen dolgozza fel a nappal eseményeit. Felsír, vagy beszél álmában. De majd ez is lecseng.