A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, nálunk is ez van. Már ég a képemről a bőr, amikor átkéredzkedik valamelyik szomszédhoz :oops:
Szerencsére kb. 4 van, akihez átjár, így azért igyekszünk rotációs rendszerben nyomni.

Hát én is így gondolom, a munkások kapnak pénzt, meg tudják oldani maguknak. Nekem sem dugdostak a hallgatók kroaszonokat a zsebembe két óra között :wink:

Bár mikor terhes lettem, már volt aki megtette :D

Massát én is sajnáltam. Bár nekem azért Raikkonen-ért jobban fájt a szívem :roll:
Bár Buttont meg Vettelt is kedvelem, de azért Barichellonak örültem volna a legjobban a mai elsők közül :roll:

Kaqk - első rúgás :D
Amíg R. kicsi volt, komoly program volt megnézni, az biztos :roll:

Most jöttem angolról, megyek átöltözni.
Gábor elfelejtette megetetni és tisztába tenni Rugót :x
:arrow:

Kép
vindolanda

Móni: Zsófi most is szomszédol :roll: Kérdezd csak meg Móniékat, hozzájuk is állandóan átjár :wink:
Vendég

Ja, akartam még írni, de. vettünk Rugónak szandált. Bobbi shoes ez is, márka-hűek maradtunk :D

Meg a Takkoban két felsőt nekem :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Vindo!
Botondnak a tavaszi cipője (volt) bobbi shoes. Nagyon nem voltam vele elégedett. kb 3 nap után lejött a bőr az orráról (motor...), és kezdett elválni a cipő a talpától. (ez nem motor). Többet én nem veszek. A szandink szintén deichman-os, de másik márka. (nem tudom hirtelen mi) De ez szuper.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hát, nekünk eddig bevált. Mindig Bobbi Shoes cipője van, mióta hord valamit a lábán :wink:

Mondjuk R. nem hajlandó motorozni szabadtéren :roll: Csak a lakásban nyomul. Ha kinn is nyomulna benne, lehet, a tavaszin sem lenne már bőr, így viszont van :roll:

Kép
vindolanda

Na, elment a 2 szerelmem :cry: Igyekszem kicsit reagalni...

Eloszor is, Panndi, megegyszer szivbol gratulalok, haaat, nagyon stramm kis csak vagy, az biztos! :D Gyonyoruek vagytok, Fruzsi annyira gyonyoru baba! Es Zsofi milyen boldog! :D

Viranka-tali: szuper jo lehetett, kepek tenyleg gyonyoruek, Viranka, a portatok egy igazi paradicsom! Nyaron, ha haza tudunk latogatni mindenkepp beterunk hozzatok mi is!! (Ezt vedd fenyegetesnek!! :lol: )

Heni, Sense, Emese, a testverkek annyira edesek, hogy mindig megkonnyezem a fotokat, amit felraktok! :)

Kaqk, szurkolok a parodnak, hogy megkapja az allast!

Regi, milyen lelkes vagy a hastanccal! :D Egy idoben jartam en is, egy jo baratnom hastancoktato Pecsett, nagyon profi, a nagymamaja torok volt, o tanitotta. Parom utalja a hastancot, azt mondja, nem birja elviselni, amikor a nok hastancolnak... :shock: (Pedig nem veti meg a noi nemet amugy... :lol: )

Vindo, kroaszon.. :lol: :lol: Mikor epitkeztunk a volt ferjemmel, eszembe sem jutott, hogy fozzek a munkasoknak....esetleg, ha valami ismeros, dehat mire fol????
Arra gondoltam, hogy neked kuldenek sms-t, ha babukam megszuletik, ha nem gond....Elvegre Te vagy a legaktivabb tagja a forumnak.. :wink:

Hulye angolok....olyan huvos van itt a korhazi folyoson, en mindig felveszem a kontosomet, ha kimegyek..erre most mit latok: buszke nagypapa setalgat a par oras unokaval, aki egy szal ujjatlan bodyban van.... :evil: :evil: :evil:

Na, ezt elkuldom...
Vendég

Köszi Niki :D
Várom akkor majd, de még később :wink:

Anitja is nekem fog jelezni :D

MOst rohanok, G.-t keresik skype-on :arrow:

Kép
vindolanda

Akkor ez a szomszédolás általános :)

Ezt olvastátok?
http://www.mno.hu/portal/635469
Kicsit kiakadtam :? Gyakorlatilag csak 1 évet lehetsz majd otthon a gyerekkel a 3 év helyett :(
Nesze neked család centrikus kormány :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok...aki adott már be bölcsibe jelentkezési lapot ..csak az anyukának kell a munkáltatói igazolás? Nekünk azt mondták h apukának is kell..de az olyan vicces mert azt kérdezi a papír h gyes megszakítása után vagy gyes után mikor áll munkába...hm...

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, Adi annyira szep, olyan mint egy szoke fiu-angyalka.. :D Es milyen jo, hogy ilyen reg volt beteg! Emlekszem, mennyire sajnaltalak titeket az elejen, mennyit szenvedett szegenyke! Lenyeg, hogy mar minden ok!! :D

Emese, szegeny Zsozsi is milyen beteges....annyira sajnalom...uuuugy utalom, amikor egy gyerek beteg!!! :evil:
Remelem, mielobb rendben lesztek megint!

Kaqk, nagyon sajnalom a nagymamadat, oszinte reszvetem!

Anyak napja: itt maskor van, ugyhogy nekem 2 van egy evben, a nagylanyom a magyar szerint koszont, Rania pedig az itteni idejeben.. :D Nagylanyom Mo-on van, 27-en jon, olyan sms-t kaptam, hogy percekig bogtem...egy verset kuldott, az a cime, hogy: "Koszonom Istenem az edesanyamat!".... :)

Raniatol (Apatol) kinyithatos kepeslapot kaptam (itt az a meno, minden alkalomra, meg ha tusszentesz egyet, akkor is kepeslapot illik adni... :shock: ) szoval apa irta meg krix-kraxosan, mintha Rania irta volna... :lol: Tobbek kozott azt, hogy "Mumy, you are the best" :lol:
Vendég

Niki: jaj de cuki....,a vers szép lehetett!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, drága Lányok!

Móni: aranyos vagy! De szerintem csak ősz közepére lesz ebből jogsi... eléggé félek is vezetni.
Olyan szépek vagytok Cicussal a képeken, látni, hogy különleges kapcsolat fűz össze Titeket :-)

De amúgy is végigolvadoztam ezeket a képeket, Viranka, nagyon megható látni a kicsiket és az anyukákat... micsoda portrék!

Gyes: Móni, ne is mondd, mi lesz itt. De most már komolyan nem lehet babát normálisan tervezve vállalni, minden ez ellen dolgozik, úgy látszik.

Kaqk: fogacskák miatt +++++++++++++-t és gyógypuszit küldök Emmának! :-)

Vindo: igen, a csajos autósiskolába megyek ;-) Croissant :-))))))
No hát nálunk nem szomszédol soha a gyerek, az biztos. Ezekhez a szomszédokhoz semmit és senkit nem engednék át (sajnos).
Az egyik bnőm végig főzött a kőművesekre, a végére a hús szagát is megutálta, mint mondta. Én is arra gondoltam, hogy vannak a borravalós szakmák, de szerintem a kőművesé, burkolóé stb. nem ilyen. Múltkor a virágos csaj nézett furán a csak 100 ft borravalón, én is visszanéztem furán, és majdnem megkérdeztem, hogy most őszintén, a selyempapírba csomagolás két mozdulattal, ezért miért adjak több száz forintot az amúgy is drága virág mellé?

Niki: hú, nagyon megijedhettetek, de annyira örülök, hogy jól vagytok a kicsivel! Most már hamarosan tényleg kijöhet.

Ádi nagyon élvezi a Duna-partot és a napi sétáinkat ott (kb. 200 m-re van tőlünk), én meg tesztelem, milyen jellegű és hosszúságú hőségtől nem ájulok még el. A helyzet az, hogy már ezt sem igen bírom. Speciális, a fejet hűtő, ámde mégis divatos fejfedő alkalmatosságon töröm a fejem. Talán vizes zsebkendő? :lol:

Kép
Kép
irina

Panndi! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Gyönyörű a Kishugi, és mindannyian sugároztok a boldogságtól! :) Olyan jó benneteket látni!!! Tegyél majd fel képeket még! :)

Tali! Szuperek a képek, többször is megnéztem mindegyiket. Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de nem mertem bevállalni, nehogy, valaki megfertőződjön.

Niki! Ezt még olvasni is szörnyű volt! :shock: Drukkolok, hogy a Fiad még pár hétig pocaklakó maradjon. Utána majd megtudod, milyen az, mikor saját magát, vagy téged pisil arcon. :lol:

Zsozsikámmal elég nehéz. Megkérdeztem anyut, a gyerekorvost, anyu egy több tíz éves tapasztalattal rendelkező bölcsis dadát, és a lényeg, Zsozsi több figyelmet szeretne, féltékeny a kistesóra, plusz dackorszak.....
Továbbra is nagy-nagy szeretet, és engedékenység. No meg Viburcol kúp. :?
Ma egy órán keresztül hisztizett. De valami félelmetes módon.
Kiabál, hogy gyere anyuci, de ha ott vagyok, az olaj a tűzre. "Ha van rajtam sapka az a baj, ha nincs, az a baj"- szitu.
Beadtuk neki a kúpot, de nem használt. A folyosón leöntöttem egy pohár vízzel, 20 perc múlva ráordítottam :oops: , hogy kizökkentsem mégse.
Nem lehet megsimogatni, mert akkor feldühödik. Jaj, szörnyű. :cry:
Apa is segített. Kicsit magára hagytuk, majd bementem százszor...
Végül felkéredzkedett, és mikor felvettem, nem tiltakozott, és így megnyugodott. Nem aludt napközben semmit, f9-kor dőlt ki öccsével együtt.
Gegit nem is putyulgatom, mikor Zsozsi ott van, ne essen neki rosszul. Emiatt lelkiismeret furdalásom van, hogy Gegit hanyagolom, de anyu nyugtat, hogy ne legyen, ez nem így van.
Többgyerekes anyukák mondják, hogy a nagytesóknak sokkal több figyelemre van szüksége.
Gegi édesdrága, mindig mosolyog, nem szenved hiányt semmiben, csak én gondolom azt néha.
Ha Zsozsi nem látja, akkor szétpuszilgatom. :oops:
Nagyon sokat foglalkozom Zsozsival, vagyok vele kettesben, felveszem, ha kéri, de vannak esetek, mikor csak Gegivel kell foglalkoznom, mint pelenkázás vagy szopi.
Bevonjuk a fürdetésbe is, meg sok mindenbe, de ha olyanja van, kiakad, és jön a fekete leves.
Kitartunk, szeretjük, imádjuk, és remélem hamar vége lesz ennek.
Továbbra is rosszul alszik, nehezen dolgozza fel a nappal eseményeit. Felsír, vagy beszél álmában. De majd ez is lecseng. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Háti permetező! :lol:
Ádámod csudaszép őszibarack továbbra is!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Puszi mindenkinek az Ádi-dicsikért, csak el ne bízza magát a fiatalúr. :wink:

Kép
Kép
irina

Mesi: hú, ez pokoli nehéz lehet Zsozsimozsival... ehhez képest smafuk Ádi hisztijei. Csak erőt tudok kívánni (de az van, látom ;-).

Ah, de bunkó vagyok: PANNDI, VARÁZSLATOSAK VAGYTOK A KÉPEN!!! Csodás gyönyörűség Fruzsika! És csatlakozom a többiekhez: nem egy frissen szült anyuka látszik mosolyogni a képeken. A vitalitásod valami hihetetlen.

Kép
Kép
irina

Heni, még Neked akartam: sajnos mostanság nem bírom képeken látni magam... mégha a tükörben tetszik is a látvány, a rólam készült képektől rosszul vagyok... :cry: próbálok fogyni, de nagyon kevés siker övezi. Nyilván aszketikusabban kéne, de az meg nem megy, mert kell az energia.

Kép
Kép
irina

Emese!
Ez iszonyú nehéz lehet. És lehetséges az, hogy a féltékenysége csak Gegi születése után hónapokkal jött ki? Remélem, nagyon hamar túl lesztek ezen.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Igen, lehet, de Gegit szereti, őt nem bántja, puszilgatja, meg keresi "Gegikeeee?!" :D
Csak ő még annyira ösztönlény. Nem tudja elmondani, mi a baj. Nagyon nehéz most az ő kis lelkének. Hiába szakadok meg, ő azt látja, hogy Gegit felkapjuk ha sír, és mindenhova visszük. Őt meg miért nem? Miért mondom neki, hogy jöjjön a lábán, miközben ott van a karomon Gegi. Az én szempontom érthető, Gegi nem tud járni, persze, hogy viszem, Zsozsi meg tud járni, jöjjön a lábán. De Zsozsi nem így gondolja, és nekem az ő szemszögéből kell néznem a dolgokat. Ugye miért nem Gegi jön, és miért nem őt viszem?

Ezektől eltekintve édes bűbáj Zsozsimozsi, aki tele van energiával, szeretettel, minden jóval, csak most ez neki is nehéz. Ezerrel anyás is még mindennek tetejébe...
Néha azért elfogy a türelem, meg az energia, de apával egymásban tartjuk a lelket, mindig megbeszéljük a dolgokat, és felváltva vigasztaljuk, nyugtatjuk Zsozsit.

Ja, Gegi forgolódik ezerrel, a hátára. Annyira édes. Emlékszem, Zsozsinál sírtam örömömben, mikor tudatosan megfogta a majmocskát, most meg "nézd, Gegi megfogta a kockát". Vagy "nézd, átfordult, pedig nem is gyakoroltuk".
A harmadik gyereknél szerintem valami ilyesmi lesz: "Te hol voltál?" "Iskolában." "Jé, már oda jársz?" 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Most látszik a vonalzó-képhez viszonyítva, hogy eltűnt Gegi haja. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Huu, Mesi, micsoda foto!! Ez a szerelmes pillantas, uristen! :D
Szerintem Gegi gyonyoruseges ezzel a frizuraval, igazi pasi! :D En is mondtam apanak, hogy a kisfiunk hajat mindig vagni akarom rovidre, de o szivesen hagyna gondoren.. :? :D

Szegeny Zsozsika, milyen jo, hogy igy ossze fogtok apaval ebben a hiszti-temaban... Haaaat, ha nalunk ilyen lesz, akkor az nagyon meg fogja viselni a kapcsolatunkat, mert en is ilyen vagyok, mint te, hogy a gyerek szemszogebol is nezem a dolgokat, de apa eleg szigoru, nala nincs kecmec...(Erdekes, ennek ellenere minden gyereke isteniti, meg a 2 nagyobb is, jobban mint az anyjukat.. :roll: Rania is ot puszilgatja allandoan, engem nem nagyon... :roll: :D )
Vendég

Halihó!

Egyelőre felfüggesztettem a vasalást, hamarosan elteszem magam, de előtte még mindenképpen szerettem volna jelentkezni. Sajnos tegnap nem tudtam/tunk csatlakozni. Mivel jártak már a vonatok, csak egyedül indultam útnak. Egy biztos, jó kis muriból maradtunk ki. Sajnálom is nagyon, sőt szerintem a póttali esélytelen. :cry:
Tényleg képeslapra illő fotók készültek. Viranka, te tanulod ezt, vagy csak szimplán tehetséges vagy?A testvérpárok képein is olvadoztam, no meg Ádi is rendesen elvarázsolt ám.
A legifjabb topik-tagunknak meg nagy köszöntés jár ismét! Üdv itt, kedves Fruzsi! Panndi, tündériek vagytok együtt. Elolvastam a történetet, nem volt semmi.

Niki, én is nagyon megijedtem az első sorok olvasásakor. Szerencsére nem történt semmi gond, én is drukkolok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen a továbbiakban is.

Emesének meg sok erőt, kitartást kívánok. Nem egyszerű dolgokon mentek keresztül, Drága. Ez a sok betegség, Zsozsi hihetetlen érzékenysége. Én inkább ennek hívnám, mint hisztinek. Nálunk is kissé hasonló a helyzet, csak én azt kapom, hogy elkényeztettem a gyereket. Pedig minden nyűgösség, "hiszti" hátterében valami ok áll. Sajnos szerintem sem tehetsz mást, mint ahogyan eddig is rettenetesen szereted Zsozsit (is).

Kaqk, remélem már jobban vagy. Egyrészt a hátad gyógyulgat, másrészt némileg vigasztalódtál már, bár ehhez is sok idő kell még. Őszintén sajnálom a nagyikádat.
Kicsit off: Találkozhatnánk majd, csak egy dolog tart vissza. Az egyik barátnőm hívott, hogy miután együtt voltunk a ballagáson, rá két napra bepöttyösödött Kristóf. Bárányhimlője van. A két hét lappangási idő még nem járt le Bercónál. Hááát kíváncsi leszek. Nem is az a baj, hogy elkaphatja, inkább a Kedves miatt aggódom, ő még nem volt. Igaz, a nagyoktól sem kapta el.

Vindo, Bercó is szomszédol. Igaz ő engem is húz. De például a földszinti lakóhoz rendszeresen bejár, már tudja hol tartják a csokit. :oops: :lol: Édesen mutogatja, hogy kopogjunk be hozzájuk. Nyugi, meglesz az a vizsga! Rutinból mikor vizsgázol?

Most csak ennyit, irány a zuhi, majd az ágy.

Ja, még valami, Kaqk. Mindkét szülőnek kell igazolást kitöltetni.

Pusszancs!
dmaggie

Sziasztok :)

Köszi mégegyszer a gratulációkat, aranyosak vagytok :)

Zsófi nem alszik nappal, mióta itthon vagyunk :shock: Remélem visszaszokik rá, mert ez így kemény lesz. Fruzsi meg végigordította az éjszakát. Három és fél órát aludtam :roll: Azt is több részletben. Most dolgozom a napirendünkön :)
Vendég

Jó reggelt, lányok!

Maggie, kösz a biztatást. A rutint nem tudom még pontosan, hogy mikor lesz :roll: Szerintem olyan három hét múlva :roll:
Remélem nem kapja el senki a bárányhimlőt nálatok :!:

Én anno a nagyobbik bátyámtól kaptam el 14 évesen, december 24-én jöttek ki rajtam az első pöttyök :roll:

Ezeket a vasutas meg buszos sztrájkokat soha nem kedveltem.

Niki, én is sokkal rosszabbra számítottam az írás elején :roll: Pihenj sokat, biztos minden rendben lesz.
Tényleg, a nagylányoddal mi újság?
Milyen suliba jár? Milyen gyakran találkoztok?

Panndi - idővel kialakul minden.
Gondolom, Zsófi életében elég nagy változás zajlott most le.
Rugónak is volt már olyan periódusa, több is, mikor hanyagolta a délutáni alvást. Idővel visszaállt :roll:

De azt azért megjegyezném, hogy másfél éves koromtól nem alszok nappal. Anya nagy boldogságára. Ilyen is van :roll:

Emese - szerintem ügyesek vagytok. Mást nem is tehettek :roll: Az nagyon jó dolog, hogy Gegit szereti Zsófi, a képről is látszik. Biztos javulni fog, de gondolom, milyen idegtépő lehet :?

Irina, na, akkor sok sikert neked is a vezetéshez. Az elején én is eléggé féltem. DE: ha a vezető ülésben ülsz, kevésbé idegtépő a dolog, más helyekre is látsz rá :roll:

Most csak ennyire futotta, rohanok ki beton locsolni.

És a lényeg - ha minden jól megy, 23-án ott vagyunk. Gábornak lenne egy kis dolga Gödöllőn, így rá lehetett beszélni 8) Na, hátha.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hát, jól eltűntetek :roll:
R. felébredt, megyek is dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Hmmm. Ha néha leírom, hogy eltűntetek, hirtelen elő is kerültök, de most ez sem jött be :roll: :lol:

Tényleg megyek, néha azért be fogok nézni.

Kép
vindolanda

Jo reggelt Lanyok!

Na, most volt a doki, mar nem mehetek haza a szulesig... :cry: :cry:
Igazandibol orulnek is ennek, barmilyen furcsan hangzik, mert itt biztonsagban erzem magam, csak hat Rania....... :cry: :cry:
Persze, nem olyan sokkolo, mint amikor eloszor mondtak ugyanezt (aztan valtoztattak rajta) akkor voltam 25 hetes... :?
Ha addig nem tortenik semmi, 37. hetben lesz a csaszar.

Jovok meg kesobb, most emesztem a hallottakat.... :(
Vendég

Niki: Ügyes vagy erős vagy..Rania jó kezekben lesz...és így kistesó biztonságban lesz....így jobb lesz..te is nyugodtabb leszel...Kistündéred pedig biztos sokat megy be hozzád!!!

Vindo: itt vagyok..csak egy csúszdára licitálok...hátha sikerülne..mert Emma imád csuszdázni..annka hiányában a lábunkon....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Nnna, végre ideülhettem. Végigfutottam az előző oldalt. Szuper lehetett a tali, nagyon jó képek készültek!

Viranka!
Remélem mi is eljutunk még a nyáron hozzátok, de május nem hiszem, h jó lenne, mert a hétvégén elutazunk a szüleimhez és ott leszünk pár hetet.

Niki!
Tényleg nagyobb biztonságban vagy a kórházban. Próbálj nyugodt maradni. Már a 30. hétben jársz, szépen repülnek a hetek! Rania sokat lesz benn nálad, nem lesz semmi gond!

Kaqk!
Sikerült a csúszda?

Maggie!
Hess-hess bárányhimlő!

Panndi!
Remélem Zsófi hamar hozzászokik Fruzsihoz és visszatér minden a régi kerékvágásba, legalábbis a nappali alvás tekintetében!

Mesi!
Csodállak, h ilyen sok türelmed van! Nehéz lehet most Zsozsival. Kitartás!

Irina!
Nem hiszem, h olyan borzalmasan néznél ki! Ne legyél magaddal túl szigorú.

Mi túlvagyunk a lagzin. Hát, a gyerkőcöket persze nem érdekelte, úgyhogy alig láttunk valamit a szertartásból, mert kinn kellett velük lenni, enni sem ettek szinte semmit, hanem csak mászkáltak, következésképpen mi sem ettünk szinte semmit. Este 9-ig bírták, de már akkor nagyon hisztiztek, úh kénytelenek voltunk eljönni velük. Annyiból vagyok nyugodt, h a többi kisgyerekes család is hasonlóképpen nem látta a szertartást, nem evett és nem táncolt. Kizárólag kinn tudtunk beszélgetni azokkal a barátokkal, akik a saját gyerekeiket hajkurászták....
Egyébként tényleg érdekes, h 14 éves kor alatt a gyerekek kinn rohangásztak, és egyáltalán nem érdekelte őket a lagzi. CSak őket ugyebár már nem kellett terelgetni a szüleiknek.

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Niki!
hidd el jó kezekben vagy,most Alexander a legfontosabb,minél tovább bent maradjon és növekedjen :wink: ügyes csajszi vagy eddig is olyan jól vetted az akadályokat :wink:
a fenyegetést komolyan vettem :) várunk majd :) legalább kisci fiadat is megismerjük majd :)

Vindo!
cask olvasni volt időm,mert B. kissé nyüszi volt :) de már kidőlt :9 persze hajnal 6 előtt ébresztett :( meg 3-4ig fent volt :(

Én nem néztem F1-et :lol: mi abban a jó :oops: köröznek az autók körbe-körbe :) inkább vezettem bementünk Pestre tesóm barátnőjével,ha megyünk sógorékhoz,legalább tudjam hol kell leparkolnom :)

Mesi!
ne legyen Gegi miatt lelkiismeretfurdalásod :wink: nálunk uígy volt :oops: B. szinte elhanyagolva,M-val foglalkozva többet de sokkal :)
pár hónap múlva meg azt fogjuk olvasni,milyen csintalanok :)

Maggie!
a képeket nem én csináltam :oops: :oops: uramnak van érzéke hozzá :)

Panndi!
annyira jól néztek ki a képeken :) csak visszaáll arend és Zsófi is fog pihenni :wink: lehet h. még nagy az újdonság Fruzsi személyében és kicsit megzavarhatta.

Szerdán meg szerintem fél napomat a Heim Pálban fogom tölteni :( Bálint keze egyre csúnyább,hiába kenegetem azokkal a krémekkel amiket ott adtak :( sombaton apró kiütések voltak a csuklóján,mintha vmibe belenyúlt volna és azokat vasárnap reggelre el is kaparta :( ma gyógyszertárbe bementem kaptam krémet,de mindenképp bőrgyógyászat :( tegnap este már varrtam is neki egy kis kesztyűt kutyás mintásat és boldogan mutogatta :) aludni már nem igazán akart benne,de sikerült,kicsit szebb a kezecskéje :roll: de annyira utálom már ezt :evil: az állandó szenvedést,hol a keze,hol a lába néz ki borzasztóan... kíváncsi vok mit mondanak ...

Sense!
az nem semmi h. ennyit vártatok :shock: szerencse h. gyerkőcők jól viselték :) amúgy múltkor pont egy mentőssel beszélgettem,mondtam kihez járunk gasztróra és Ő is nagyon dícsérte a doktornőt :win
k:

:arrow:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2009.05.11 11:16-kor.

KépKép
viranka

jah műanyag hordozók :) itt van Mesié is,Dettyké is ,Mónié is,Kolbi is itthagyta múltkor azzal a feltétellel,ha megyünk hozzájuk akkor elviszem :) :) Sense majd megtömöm somlóival jó :) :) :wink: :lol:

KépKép
viranka

na most is mindenki eltünt Vindo :wink:

KépKép
viranka

Hát, én azért fél szemmel itt vagyok :wink:
Épp most jöttünk kintről, nagyon meleg van :?

Kép
vindolanda

Mármint nem úgy vagyok itt fél szemmel :roll:
Szóval fél szememmel figyelem a fórumot.

Kép
vindolanda

Vindo, akkorat rohogtem a fel szemen, hogy a ctg-n (ami epp rajtam van..) azt mutatta, hogy valami iszonyu nagy fajasom van... :lol: :lol:
Vendég

El is ment mindenki :lol:

Gica, a gyerekhajkurászós esküvő jó lehetett :D
Szerintem a miénk sem lesz jobb szeptemberben :roll:
Fülbevalós- esetleg lagzis képek a gyerekekről??

Viranka - velem is állandóan kísérleteztek, mármint a bőrömmel.
Szegény Bálint, biztos rossz lehet neki :(

A melegtől javulni fog vagy romlani szerinted? Hogy veszed észre?
(az enyém nyáron volt a legsz...bb, de másoknak meg a nap jót tesz)

És a gasztrósok mit tudnak még vele csinálni? Szóval újra kivizsgálják, a bőrgyógyászok meg más krémet írnak? :?:

Megyek enni :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk - megszerezted a csúszdát??

Na, akkor jöjjön a mai nap képekben. Rugónak közben egy B. Spencer - Terence H. film okoz katartikus élményt...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
vindolanda

Niki, akkor ilyet többet nem írok... Még valami bajotok lesz a végén :wink:

Kép
vindolanda

Most én vagyok itt... :wink:

Vindo!
Ha át lesznek töltve a szgépre a képek, teszek majd fel. Egyébként a képekből úgy tűnik, mintha minden rendben zajlott volna. Nem jön át az, h csak rohangászás volt a gyerkőcök után... :lol:

Viranka!
Szegény Bálint. :( Zsuzsunak is újból kezd előjönni az ekcémája (legalábbis a dokinéni szerint az van a kis kezén) és ha egy kis paradicsom hozzáér, akkor csípi. Remélem Bálintnak végre tudnak adni valami rendes szert.

Niki!
Alexander ugye azért mozgolódik szépen?

Gica

Kép
gica1

Most meg én maradtam egyedül..

Kép
gica1

Itt vagyok! Itt vagyok!

Kép
vindolanda

1 óra alatt megjártam Mírával az ovit :) Bálint meg még mindig alszik :)

Vindo!
gőzőm sincs elméletileg B. tej és tojás érzékeny,nem is kap semmit amiben van (ha csak nem csen el vmi olyat,de figyelünk) s akkor volt nagyon rossz a bőre mikor véletlenül evett vmit amiben tejszármazék van :( de mostanában nem történt ilyen botlás :( gasztrós nem ír kenceficét azt a bőrgyógyászaton adnak...bejelentkezni lehet csak 1 hónap múlva kapnék ip-t... addig nem várok :)
s a másik szemed min van? :)

Gica!
jó móka lehetett :) mi júliusban megyünk Robi fog fotozni :) a csaj fia 2 hónappal idősebb Bálintnál :) jó móka lesz :)

:arrow: mielőtt M. kiabálni kezd :)

KépKép
viranka

Rugónak tevékeny napja volt a mai is! :)
Látom a locsolás nagy kedvenc! Jó a szélfútta haj!

Kép
gica1

Ja, most derült ki, h az egyik barátunk hirtelen úgy döntött, h júni 13-án összeházasodik élete párjával. Újabb lagzi.... Jajjjj

Kép
gica1

Gica, Alex tulsagosan is sokat mozog...mondhatnam allandoan. Sokszor mar fel kell allnom, met egesz kellemetlen, ahogy tornaszik a csontos kis vegtagjaival.... :lol: Szoval, vele minden a legnagyobb rendben... :)
Varjuk a kepeket!!! :D

Viranka, szegeny Balint, a borgyogyaszat a legelmaradottabb szakag szerintem.... :roll:

Vindo, en nem hiszem, hogy az abszolut uniq humorodat vissza tudod fogni!! :lol:
Rugo.....mar nem is irok semmit!!!! :D
Egy abszolut tokeletes gyerek!!
Vendég

Viranka!
Akkor Ti is kétfele fogtok szaladni! :lol:
Bár, ha a férjed fényképez, akkor neked kell megtanulni kétfele szaladni...

Kép
gica1

Niki!
Örülök, h Alex jól érzi magát és nem problémázik a körülötte lévő bonyodalmakkal. Nagyon rendes kisfiú! Csak tornázzon, és növekedjen szépen! :)

Kép
gica1

A másik szemem mindig Rugót követi :shock: :roll:

Gica, Ti aztán kilagzizzátok magatokat :lol:

Viranka, én is tej-tojásos voltam két-három éves koromig. Végül azt kinőttem, de már akkor is csak ezek a borzalmas szteroidos krémek segítettek :roll: :?

Meg Bálint olyan kis szőke herceg-típusú, biztos kis vékony-érzékeny bőre is van ráadásul :roll:

Nálunk a Gábor bőre olyan, mint a rinocérosz. Meg barna is.
Mindig arabnak vagy cigánynak nézik. Egy barátnőm anyja mondta is egyszer, hogy milyen jó roma pasim van :shock:

Kép
vindolanda

Egyébként ma 8-ig aludtak a gyerkőcök. Gondoltam kibírják ebédig. Lementem velük a boltba f11 körül f12 kor feljöttünk, és megkínáltam őket kajával, de elfordultak és rohantak az ágyuk felé ágyikó, ágyikó felkiáltásokkal. Még alszanak, úhogy marad a régi rendszer, f 3 körüli ebéd...

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: