Hello Lányok,
olyan pipa vagyok, tegnap este megírtam a kisregényt, aztán áramszünet volt, úgyhogy minden elszállt. Ilyenkor képtelenség újra megfogalmazni ugyanazt
Panndi, hatalmas nagy gratula és jó egészséget az egész famíliának! Hihi, mondtam én, h megszülsz, mire elküldöm a hsz-t!
Szuperek a képek!
Dettyk, milyen komoly nagyfiú Bencéd. Olyan igazi "jógyerek"-nek látszik a képen.
Heni-család csúcs a szőnyegen. Az utsó képen nekem teljesen másnak tűnik Áron mint Péterke.
Szeli milyen jól elvolt a bölcsiben! Tök jó, h nálatok van ilyen. Itt nálunk összeteheted a két kezed, h egyáltalán bejutsz.
Hörcsög, úgy látom Ildike nem szenved játékhiányban

Te is ilyen profin nyomod a pecázást?
Regi, elmeséled nekem a keddi SZF-ket? Esetleg a múlt hetit is? Totál kiestem...
Kaqk, gyógyulást a hátadnak! Jaj, sajnálom szegény nagyit.
Zenebölcsi: mi is abbahagytuk fél év után, mert már jobban érdekelte a bordásfal és a sziklamászás, mint a zene. Szerintem kori sajátosság, főleg, ha túlmozgásos gyerekekről van szó. Láttam én már ott 3 évest, szó és mozgás nélkül ült az anyja ölében 50 percen keresztül. Szerintem se Szeli, se Boti nem ilyen
Gica, szuper! Rakj föl képet, nagyon kíváncsi vagyok, h milyen lett!
Regi, kaja nálunk így zajlik:
reggel közel 3 deci tápszer
de semmi (kivéve, ha valakitől lejmol a játszótéren

) De tőlem nem fogad el semmit
ebéd főzi/tészta/bármi egy rendes adaggal
ébredés után gyümi, kicsit később joghurt, most csak az ivót hajlandó meginni, azt is csak a békás bögréjéből
este uaz, mint délben. Utána kb 1/3- 1/2 tejszelet
Én is aggódom a szükséges kalcium miatt, ezért pl minden kajájába rakok tejfölt + sajtot. A húst egyébként is utálja, lehet, h vega lesz?

Ha darálva belekeverem, és nem veszi észre, akkor megeszi, egyébként kiköpi. Nyers zöldségnek semmi esélye, undorral tolja ki a nyelvével. Sajnos. Pedig én mostanában sok ilyet eszem.
Nagyon sok a betegeskedő gyerkőc és mami. Akkor tényleg influenza lehet...
Gyógyulást mindenkinek.
Nálunk úgy tűnik 1 nap alatt átfutott rajta. Tegnap már itt ugrándozott, ma meg addig verte az ajtót, így aztán ki kellett vinni sétálni. Úgy tűnik meg is gyógyult, majd dokinéni holnap rámondja az áment.
silka