A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sőt!Nagyobb lesz a baba és szebben fog látszódni mindene. :wink:

Kép
martik77

Igen, nekünk tényleg nem tragédia... és remélem, jövő keddre összejön egy másik időpont. Ha meg nem, hát nem. Pénteken most így i-úgy is megyünk orvoshoz, legfeljebb látjuk majd ott. Igaz, nem 4D-ben, (brühühü), de nekünk jó lesz kettőben is.
És most csak tőletek lettem vidámabb...
képzeljétek, feldíszítettük a házat kívülről és a lakást is belülről. Most lóg az ablakban egy kötélen felmászó Mikulás, és Sammy egész délelőtt őt ugatja... pedig már megszagoltattam vele, hogy érezze, nem is ember, de ő csak egy ablakon behatolót lát benne... :)

Heni

Kép
szheni

De édes lehet a kutyu :D

Nekünk csak rendes Uh felvétel van de én azzal is meg vagyok elégedve. :D

Kép
martik77

Herkulest most hozta haza L.Így most labda őrület van.De nem árt mert anyósék gombócra etették. :D

Kép
martik77

És még egy dolog: MI is jövő héten megyünk Mariskával. :D :D :D

KépKép
benó

Aranyos lehet a kutya. :D
Nekünk is 2D van. :D

KépKép
benó

Már jövőhéten menni kell? :shock:

Kép
martik77

Ja, ja. Te 12-én, én 11-én. :D

KépKép
benó

Kicsit vacakol a net.Későn tudok írni. :?

Kép
martik77

Semmi baj, én is mindennel foglalkozom egyszerre. Úgyse tudok azonnal reagálni. :roll:

KépKép
benó

L. zöldbab főzeléket hozott a szüleitől.Így ma már tuti nem kell főznöm. :D

Kép
martik77

Az jó. :D

KépKép
benó

Most mennem kell,mert el kell menni a coraba :D

Kép
martik77

Majd du kb 5 után jövök.Puszi

Kép
martik77

Oké, én 6-ig itt leszek, mert értekezlet, fogadó stb. Most viszont elmegyünk kajálni. :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Magne B 6!!!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok! :D

sajnos nincs időm visszaolvasni, mert egész nap zárásokat, kimutatásokat csinálok és mindjárt mennem kell a dokihoz!

Flóra, sajnálom az eredményeket, de legalább megtudtál valamit! K. pénz! Ígérem, ha nyerek a lottón, Ti lesztek az elsők, akiknek adok!

Kép
szilzi

Na, megint voltak...

Remélem a többiek jól vannak!? :roll: Bocsánat, bocsánat, de nincs időm... :cry: Lassan elindulok, haza, mert leszeretnék tusolni doki előtt! Ha valami érdekeset mond, jövök! :wink:

Puszi Nektek

Kép
szilzi

Heni, nem szabad betegen ablakot pucolni, irgum-burgum!

Benó.Márti tök jól elbeszélgettek! :D

Tancsu, tudom ,hogy jobb mint munkanélkülinek lenni de a fizim fele ugrott! :evil:

Flóra, örülök, hogy F. így áll hozzá. :D

Szilvi, tessék jönni doki után!!!!!!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Sziasztok.
Ezért mondtam tegnap Zsuszi,hogy így szar mert aki 3 v2 műszakba dolgozik annak a pótlékok teszik ki a fizu nagy részét.Az állandó de után semmi se jár.Csak az idegbaj.

Igaza van Szilzinek K:pénz :evil:

Kép
martik77

Igen Márti! Mondtam ha lenne fél millkám, most már lombikolnék!

Kép
muzsuzska

Á.Itt vagy!!Szia!!! :D

Kép
martik77

Délelőtt mindenféle főnők van, akiből egy megtalál rögtön és 100féledolog kell neki.
Én imádtam a délutánt és az éjszakát, persze a hétvégi munkát is mert akkor egyedül dolgoztam.
A bérem 60%-át a pótlékok tették ki! Ez most mind úszik! :evil:

Kép
muzsuzska

Ma lemondtunk a főtt kajáról, volt a hűtőben pecsenyezsír azt ettünk zöldhagymával. :D

Kép
muzsuzska

Én itt dühöngök a táppénzemen és jogosan.A barátnőm magánfogorvosnál dolgozik heti 20!!!!!órát de akkor már sokat mondok.Ünnepekkor meg péntektől hétfőig nem és ugyanannyi volt a táppénze mint nekem.Én meg heti 60 órát mostam a betegek valagát.És tűrtem amiket muszáj volt a pénz miatt! :twisted:

Kép
martik77

Tegnap este már 8kor elmentünk aludni. :D

Kép
muzsuzska

Na ez az a pótlék!!!

Kép
martik77

Tudom Márti!!!!!!! :evil: :evil: :evil: és örülök,hogy 4 ember helyett dolgozhatok félpénzért,de van munkahelyem.

Kép
muzsuzska

Arra gondoltam el kéne menni munkanélkülire és mellette dolgozni valamit nem bejelentve.Sokkal jobban megélnék.
Szarok én a tb-re meg ilyenek.

Kép
martik77

De amúgy azt se értem De miért nem jár semmi?Akkor is dolgozol vagy az éhbérre megy??? :twisted:

Kép
martik77

Jó de mit dolgozni? Errefelé sehol nincs munka. Meghalt ez a város!

Kép
muzsuzska

Van egy alapbér, ami a létminimum, arra jön a 33% műszakpótlék, és 30% prémium-amit most a válság miatt ig. rendelettel elvontak.

Kép
muzsuzska

Na Miskolc is.Én már azon voltam elmegyek valahová,vagy valakihez takarítani,vagy kocsmába vagy mit tudom én.De jobban élnék.Az tuti.

Kép
martik77

Itt a takarításért is ölnek már, a kocsmákban a tulaj és családja dolgozik...............

Kép
muzsuzska

Na nem sírunk!!!!!!!!! :evil: Így nem lesz több. :evil:

Kép
muzsuzska

Szóval létminimumért gályázunk délelőtt isk.végzettséggel,míg a "kisebbség"ugyan ezt a pénzt megkapja otthon ülve!! :evil:

Kép
martik77

Akkor Benó ma este megy dokihoz?

Kép
muzsuzska

Tényleg, kell vennem fekete cipő boxot!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Oké.Abba hagytam. :D

Kép
martik77

Benó??Nem ma nem.Heni ment volna,de a dokijának meghalt az anyukája. :(

Kép
martik77

Az én dokimnak meg az apja feküdt az osztályunkon.De a doki nem emlékszik rám pedig jó lett volna ha emlékszik :wink:

Kép
martik77

Azt olvastam,hogy Sajna Heni nem mehet.

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Végre vagyok kicsit. Hulla fáradt vagyok.

Kép
flóra 11

Na, most mindenki elment? :(

Kép
flóra 11

Jöttünk haza a coraból és egy oszlopra fel volt csavarodva egy autó.Mindenki ott nézte.Én csak a kocsiból láttam de nem láttam benne senkit.Utána értek oda a rendőrök meg a mentő.Most meg írja a Boon,hogy a sofőr meghalt. :(

Kép
martik77

Szia Flóra!

Kép
martik77

Szia Flóra!
Megyek mosogatni!
Flóra azt mondták, hogy jógáznom kell. :evil: kellene

Kép
muzsuzska

Később bekukkantok!

Kép
muzsuzska

Heni ne dolgozz! Az tilos neked.Nekem a Péterrel volt légcsőgyulladásom terhesen,rengeteget köhögtem,nem kezeltek ki,ésa gyerek szépen elkapta.Megszületett kétpldali tüdőgyulladássalés majdnem meghalt. :shock:
A baba miatt ki kell feküdnöd és meg kell gyógyulnod. Nem látogatóba járni,meg be a suliba. Az eszem megáll, hogy ablakot akarsz pucolni! :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: