A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dettyk! Coryzalia! Nagyon jó!!!
Szerintem ettől baja nem lesz... 8)

Sense! Mint az ikrek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sense gyönyörűek, mint 2 tojás, főleg a 3 hós képeken :D
a könyveiben lévő állatokról mesélek neki vagy a szomszéd kutyusáról, Bubiról, ezt szereti a legjobban.
A kutya a kedvence, múltkor a könyvesboltban egy kutyás könyvet beletett a kosárba. Azt naponta vagy 10* el kell mesélnem.

Vindo ti aztán beindultatok :D

Heni én 7 hónapig fejtem éjszakánként (cicusnak volt tejtestvére) a végén már nagyon utáltam azért hagytam abba :roll:

Niki csak így tovább :) otthon csak jobb :)

Viranka kulcsmánia nálunk is van :)

Gica magam elé képzelem ahogy Gergő és Zsuzsa pelenkázzák a plüssöket :lol:

Ágica borsos-mustáros sült hús lett kukoricás rizzsel.
de, hogy holnap mit csinálok :roll:

csajok, írjátok már pár napig megint ki mit főz :roll:
cserélhetünk ötleteket :)

Maggie jó tanulást

Panndi gyönyörű anyák napi ajándék lenne Fruzsitól ha vasárnap születne meg :lol:

Sóska és spenót között mi a különbség?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Drága Lányok,
bocsánat, átfutottalak Titeket, amióta nem voltam, meg a képektől olvadoztam (köszi minden gyönyörűséget, anyukák!!!), csak reagálni nincs időm normálisan, nézzétek el, kérlek!
Elég idegesek vagyunk, apunak kiújult a szívritmuszavara (ez elég komoly, mert őt kb. 6 éve műtötték egy hatalmas szívbelseji daganattal, amitől szívtágulata maradt). Ezt -- mivel egyszerűbb kezelések nem mennek -- úgy kezelik, hogy altatásban kiütik (defibrillátorfélével, gondolom), így próbálva helyrerázni a ritmust. Bár már csinálták neki többször, nem egy leányálom.
Szóval kérek szépen sok vudut apunak holnapra, boszitopik!
Előre is nagyon köszi!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Irina
++++++++++++++++++++++++++++apudnak

Sense!
hasonlítanak,bár Lotti arca mintha csajosabb lenne :) olyan cukik :)

:arrow: pattogatott kukorica maradványokat takarítani 8)

KépKép
viranka

Irina apudnak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cica 1/2 6-tól nyűglődik :( álmos de nem tudott visszaaludni.
ki kéne valahogy húzni délig az ébrenlétét mert másképp az egész napunk katasztrófa lesz :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina: apudnak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Spentót/paraj: sósan, fokhagymásan....
Sóska: édesen..

szerintem a reggeli igazi tejcsitől jön mindig a kaki...ma is szaladtunk a wc-be :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Kaqk: Küldtem pü-t! :wink:

Viranka: Pattogatott kukorica :lol: Nálunk is menő :lol: DOKI?

Lmóni: fél6?? :shock: Mi most keltünk 9-kor de annyira vacak az éjszakáink most már mondhatom vagy 3-4 napja állandóan felsír.Ennyiszer kb újszülőtt korában keltem hozzá :shock:

Irina: Apukádnak megy a drukk++++++++++++++

Lányok a gyerkőcöknek hány foguk van most? Olyan kiváncsi vagyok mi vagyunk e az utolsók :lol: Bár tuti fogadásom van rá hogy igen :lol:

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Irina, ++++++++++++++++++++++++

Sense, a képek nagyon jók, mint mindig :D Nekem az arcuknak a vonala eltérő egy picit, Lottié tényleg csajosabb, pufókabb :D

Móni - hát, akkor nálatok a kutya a befutó :D
Rugó is szereti őket, de élőben jobban :roll: Vigyázni is kell rá, mindegyik kerítéshez odaoson, ahol kutyát sejt.

Regina - egy gyík a mi udvarunkon is lakik. Kb. 20 cm hosszú és olyan szép élénkzöld. Mikor az akácfát áttelepítettettük (ami, megjegyzem, elég rossz bőrben van), megpiszkáltuk a lakhelyét, és azóta kinn rohangál szegény. Mi is próbáltuk megmutatni, de mindig elszelel :roll:

Dettyk - ez az állatos vásár jó lehetett a pónikkal :wink: :wink:

Kaqk - hogy ment az állásinterjú??
Ha sikerülne, akkor életed párja ingázna? Vagy csak az interjú helye volt Bp.?

Niki - nagyon ügyes vagy! Csak így tovább. Nem lesz semmi gond!!!

Viranka - elemtartó fedél - dettó. Nálunk bizonyos távirányítók elemei celluxszal vannak rögzítve. Kezdetben még így is a földhöz csapkodta őket Rugó, de aztán rájött, felesleges.

Rugónak voltak amúgy játék céljára elkülönített rossz dvd-lemezei tokokkal, és pusztító szándékait ezeken élte ki. Ez hónapokig tartott, ma már nem nagyon nyúzza őket. Összesen egy dvd-t tett tönkre, az egyik Spongya Bob-ját.

Amúgy tényleg leleményesek, és sokadjára is megcsinálnak a távirányítókkal és más eszközökkel olyan dolgokat, ami nekünk, a felnőtteknek nem megy.

Maggie - hajrá!

Gica - hát, egy vásárlás közben szétszéledés két gyerekkel nem egyszerű, az biztos :D

Ágica - magatokról nem is írtál :wink: Most nem tudok reagálni :lol: :roll:

Rólunk - hát, a betonszállító autók meg is érkeztek. Az egyik oldalt csak a szomszéd portáról lehetett megközelíteni (a szomszédunk nyitva hagyta a kapuját, így ez megoldódott). A másik adag a mi udvarunkon keresztül érkezett. Rugót lenyűgözték a hatalamas járművek :lol: :lol: :lol:
Nagyon félt is tőlük, de nem lehetett elrángatni onnan :roll:
Az egyik szembe szomszéd, ahogy meglátta a munkálatokat, jött ingyen segíteni :shock: Végül is adtunk neki bort meg elvitt egy kis maradék betont, de azért jól jött, hogy itt volt :wink:

Rugó annyira izgatott, ha gépek vannak itt, hogy szoptatással alszik, mert teljesen fel van pörögve délután. Még enni sem akar, az udvaron kell lennie :roll:

Viszont jól lefárad - megint alszik pl.

Tegnap délelőtt vettem neki két barna melegítőnadrágot, na, abban fetrenghet. Meg is vagyok elégedve vele, nem látszik rajta a délelőtti kosz, és délután megint ráadhatom, ha kimegy, és csak este szedem le róla :roll:

Képzeljétek, tegnap megint átment a szomszédokhoz. Ha megérkeznek a munkából, átkéredzkedik :D Még a kezüket is megfogja, és ez nála nagyon nagy szó 8)
Mi meg felszabadulunk egy negyed órára.
Megkérdezem mindig, hogy zavar-e, de azt hiszem, nem. Egy fiatal pár (tőlünk pár évvel idősebbek), és szeretnének gyereket, de azt hiszem, nem sikerül nekik (egyelőre). Remélem, azért össze fog jönni előbb-utóbb.

Most már a legkoszosabb munkákkal végeztünk.
Szegény Neo kutya meg volt kötve éjszakára, hogy a betont ne tapicskolja össze.
Ja, amikor kiásták, másnap egy méteres mélységben kutyalábnyomokat találtunk reggelre. Vajon hogy jött ki???

Most ennyit rólunk. Ma nincs semmi munka, jó dolgunk van.

Gábor szülei vasárnap jönnek, Addig szeretnénk még szombaton megcsinálni a zsaluzást vagy mit :roll:
HOgy ne kelljen segíteniük :lol:

Mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ágica, 16 db, már vagy fél éve :roll:
Rossz éjszakákhoz kitartás :!:

Végre tudtam Neked is írni valamit :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Képek szuperek :D :D Nagyon sok hasonlóság van a tesók között. :D

Irina!
Sok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát nem jól kezdődött a hét Ildike tegnap lázas volt
este majdnem 39 volt a láza.
De az orra nem folyik és nem is köhög.
Viszont még ma semmi jele láznak.kopp-kopp-kopp

Szerencsére apjukkal meg tárgyaltuk a dolgokat azt nem mondom,hogy simán ment,de én nyertem :D

Panndi!
Gratulálok.

Vindo!
Ti aztán jól beindultatok. :D

Hát csajok annyi visszamaradott gyermek van itt,hogy csak kapkodom a fejem :lol:

Most
:arrow: később jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nálunk is minden ok!

Áron baba tündérbogár, Péterke aranyvirág! Éjszaka bevetettük a teát, megállapitottuk, hogy azért nem szopik, mert amikor elkezd nyökögni, még alszik, félálomban meg nem megy neki. Na a teától felébredt és szopizott utána. Csak ugye igy jóval hosszabb a macera, de ha rájön, hogy nincs tejci üvegből, akkor megéri. Remeélhetőleg pár nap és minden okés lesz. Kérek vudut tőletek.

Vindo tessék felölteni azt az aksit! én már hiányolom a képeket!
Barna naci 8) 8) Anyósék :wink: de akkor mit fognak csinálni?

Ágica nálunk is 16 fog figyel már egy jó ideje.

Irina ++++++++++++++++++++++++++3

Móni mi is reggel 6 óta nyomjuk, de bőven birja mindig 12-1 ig, aztán 2 óra szunya és este 8 kor kidől. Ma megpróbáljuk kicsit később letenni, hátha később kel. :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sense, :lol: szerintem is két tojás, de Lottinak határozottan csajosabban a vonásai :D .

Regi, köszi, lehet hogy kipróbálom, ha nem javul a helyzet :roll: . Panka mostanában mindig a bilibe nyomja, ha a közelében van, de ruhástól :wink: :lol: . Ha megkérdezem, levegyük-e a ruhát, erősen tiltakozik 8) .

L.Móni, sóska alapból nagyon savanyú és édesen készítik, spenót fokhagymás, ahogy Kaqk írta.

És mikor kell leszedni a spenótot???? Mert mi ültettünk és szép kerek levelei vannak, de fogalmam sincs, mikor szedjem le :oops: ...

Irina, apudnak mára +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!

Ágica, nálunk is 16 fog van már ezer éve :D .

Vindo, a fáról még ne mondj le, megsínyli az átültetést, és lehet, hogy 1 év is kell neki, mire észhez tér és megszokja az új helyét. Vagy nem... :roll: . Nálunk is le van celluxozva szinte az összes távusz 8) :lol: . Mától unatkozni fog Rugó :wink: ???? Nem toporzékol az ajtóban, hogy ma mi fog történni, milyen autó jön?
Jó, hogy ilyen szomszédaitok vannak, néha én is szívesen átadnám 15 percre :roll: ...

Hörcsög, Ildikének jobbulást! Jó, hogy dűlőre jutottatok :D !

Heni, jó, hogy megoldódott :D . És ha nem vennéd fel, amikor nyökög, nem aludna vissza? Vagy nem is akarod?

Rólunk: Panka is elkezdte az utánzást. Persze megint elsősorban Bencét majmolja :wink: , csüng a szavain, és mond mindent utánna. Néha utánam is 8) . Alex kutyát elnevezte Alinak, lelkesen kiabál a boltban, hogy "sziasztok!!", kedvencem a "Csússzá' baba!", és énekli, hogy "Innta-palinnta-kiska-tona-duába" :lol: :lol: .
Repülőt ha hall, már kiabál, hogy repcsi és néz föl, de persze nálunk Grippenek repkednek, és sokszor mire felnézünk, már hét határra vannak :lol: ...
Egyre több szót mond magától, pl. hangya, bogár, bogyó (potyognak a kis zöld barackok a szélben :evil: ) stb.

Én ma gyorsan főzök, sajtos-tejfölös tésztát, és teraszt pakolok, míg alszik :arrow: .
dettyk

Móni!
gyeretek le és megmutatom a különbséget :) a sóskát én speciel nyersen szeretem,kicsit savanykás de isteni :) már míra is rágcsálja :) aspenót meg már elkezdett nőni kifele :) de uolyan zöld :wink: 8)

Ágica!
16 pár hónapja :) én is gondoltam rá :) de várjuk meg míg hugi megszül :)

ja húgom: ma volt ctg/nst-n(mittom én már az sztkba mi van) s adoki azt mondta neki,ha holnap is ilyen görbéket produkál akkor irány a kórház :) Panndi lehet h. beelőz Eszter :)

:arrow: mert egy kis bűzforrás mellettem guggol :)

ui: neketek gyereketek nem szokott írtozatosan büdiket pukizni? mert B. néha olyanokat szellent h. menekülünk a környékéről 8)

KépKép
viranka

Heni: na hátha megoldódik a dolog!+++++++++++++++++++++3

Hörcsög: ügyes vagy!! Ildikének jobbulást!

Vindo: hát minket a nagyik szoktak felmenteni kicsit és foglalkozni emmával..iylnekor érem utol magam......15 perc mindig jól jön.. :wink: klassz h haladtok..akkkor ++++++++++hogy befejezzétek anyós érkezéséig! :lol: Barna naci :lol: képek??

Ágica: fog:12..és most jönnke a szemfogak..+ szájpenész???? nem tudom de ecseteljük ..köszi Maggie! :lol:

Viranka: büdi puki. :lol: ..nálunk inkább büdi kaki..pelust gyorsabban ki tudtam dobni..de a biliből nem egy leányálom takarítani....apa szokta :wink: Ő jobban bírja én fuldoklok.. :( ...hamarosan áttérünk a szűkítőre....( szeretem ezt a kis wc-t, most kis wc..de lesz belőle szűkítő+fellépő)

Panndi:?????????????????????????????

megyek elpakolom a tiszta ruhákat..eszek...

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Irina! Ez nem hangzik jól... :( Apudnak megy a woodoo!!! +++++++++++++

Nekünk a mai bilibe kakilás elmaradt. Szeli éjjel fent volt egy órát, fogalmam sincs, miért. Egyfolytában kérdezte, hogy hol?, de nem jöttem rá, mire gondol. Kapott vizet, visszafeküdt, de nagyon nehezen aludt el újra, sokszor felsírdogált... :? Így reggel kómásan keltem. Mire mondta, hogy kaka, már benne volt a pelenkájában, most nem szólt előtte, lehet, azért, mert én még fetrengtem az ágyban... :oops: :lol:

Ágica! Én már nem tudom, hány foga van... :)

Felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Írtam jó sokat és elszállt :evil:

De a lényeg!

Viranka!
Zsuzsu is szokott büdit pukizni, utánna általában jön a kaki.
Hű, a húgod hamarosan szül!!!

Panndi!
??????????

Móni!
Mi is voltunk a Kopaszi gáton. Tetszett!!!
Ma milánóit főzök.

Irina!
Apukádnak +++++++++++++

Ágica!
16 fogunk van nekünk is fejenként! :wink:

Vindolanda!
Tök jó, h Rugó ilyen jól elvan a szomszédokkal!
Akkor az építkezés első felvonásán túlvagytok. Haladás!
Barna nadrág :)

Kaqk!
Remélem Apa megkapja az állást!

Dettyk!
Aranyos lehet Panka, ahogy magyaráz!

Niki!
Örülök, h újra otthon!

Horcsog!
Jobbulást
Rólunk:
Ma hármasban voltunk GYALOG a menőmanótornán. Nagyon ügyesen eljöttek. Hazafele már kicsit nehezebb volt, de egy tejszelettel lekenyereztem őket és az otthoni barackevés ígéretével sikerült viszonylag zökkenőmentesen hazajutnunk.

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Itt-itt :)

viranka: engem még a júniusiak is be fognak előzni :roll:
Vendég

Ágica: Zsófinak 16 foga van jó ideje, de nagyon folyik a nyála, meg matat is a szájában.

vindo: szomszédok :) Nekünk nagy szerencsénk van velük, Zsófi rengeteget van náluk, nem 15 percekre megy át, hanem órákra :shock: Ők vigyáznak rá akkoris, ha éjjel kell indulnunk szülni (de nem kell, mert sosem fogok szülni...), meg amikor Apa tejfakasztó bulit tart, akkor is a szomszéd fog Zsófizni :)

Volt itt ma a védőnő, azt mondta, úgy látja a fejemen, hogy nemsokára szülök. Mondtam, hogy igen, pár héten belül tényleg :lol:

Nagyon rosszul alszom már éjjel, háromszor keltem fel amiatt, mert viszketett a hasam és be kellett kennem :roll:
Vendég

Gica: tejszelet :-), barackevés :-)

Vindo: egész jól ment..de 2 hét múlva szólnak vissza..lenne még 1 forduló..aztán területi képvisleőként kell 1-3 hónapig dolgozni meg vmi nyári képzés is lenne..és aztá lenne a területi vezető...nagyon tetszett neki a cég..a munka, a fizetés..:-) jó lenne... :lol:
A tegnapi is jó lenne..onnan nem tudom mikor szólnak vissza..itt is lenne 1 hét képzés...szintén kellene területi képviselősködni..és csak aztán lenne..3 megye területi /kereskedekmi vezetője..

a 2.-interjúra nem ért oda. sokáig tartott az első és b.őrsről, pestre kellett volna mennie.:-( de valószínű így kellett lennie...az nekem nem is tetszett annyira. :(

már úton is van haza! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok!

Köszönöm a fogas kérdéseket.Most már kezedek aggódni érte hogy neki még mindig csak 5 foga van :shock:

Viranka: Május 13 a tesód? :wink: Addig még kibírom mert kell gyógyszert íratnom de addig pont okés :lol:

Vindo: :lol: Köszi a hozzászólást :lol:

Kaqk: Itt is köszi azért. :D Szájpenészetek van? Az nem jó mi nagyon sokáig küzdöttünk vele :?

Panndi: Küldök Fruzsi hívogatót+++++++++++ :D

Gica: Nagyon ügyesek a gyemekeid hogy egyedül jöttek mentek :D

Regi: Mi lehetett Szelivel hogy ilyen nyugatlanul aludt?

Ma voltunk egy kisfiúnál akivel egynapon született de megint elkezdte ha közelített felé egyből ugrott a nyakamba sírva :( Bár a kisfiú abszolút nem volt vele durva :roll: Jól állunk majd a bölcsinek ha igy fél a vele egyidősektől.Észrevettem hogy aki nála idősebb azzal nagyon jól elvan csak fiatalabb ne legyen :roll:

Kép

Kép
agica1126

Lányok, most csak képekkel jövök, rajta a barna gatyás Rugó. Az udvari kupit még nem kaptam le, de max. holnap le fogom.

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Most éppen összeszaladnak a dolgok. Lottiék gyönyörűek, és látom Panndi is még egyben. Többre nincs időm. :oops:

A ház eladása folyamatban, Zsozsival meg gondok vannak.
Remélem én reagálom túl, vagy nagyítom fel, és egyszerűen kezelhető dolog van a háttérben.
Három hete tart az überhiszti. Minden éjjel felébred, mintha rosszat álmodna, és 10-15 percig hisztizik, veri magát, nem lehet hozzáérni. Csak ha kicsit lenyugodott. Két napja vetettem be a Viburcol kúpot, de fogalmam sincs, hogy ennek hatására nyugszik meg, vagy amúgy is éppen megnyugodna. Nappal is van ilyen hiszti.
NAgyon sajnálom szegénykémet. :cry:
Ma felhívtam a dokinénit, mondta, van ilyen - nem részletezte.
Azt mondta, vigyem be, megnézi, hogy nincs-e szervi baja. (4 foga még hátra van, alul meg is indultak).

Anyukám elővette a gyermekorvoslás tankönyvét, és ott rátaláltunk a tünetekre.
Lényegében túl sok inger éri. Hát ige, foglalkozunk vele. Ilyenkor baj lehet a tv, a mesélés (fantáziál, és rosszat álmodik, csak éppen nem tudja megmondani, mi a baja), a vitatkozás, hangos szó, szóval sok minden.
Zsozsi meg irtózatos tempóban fejlődik, sorokat énekel, számol, mármint mondja a számokat, mondatokban beszél....

Nem tudom...
Aggódom, remélem ma eljutunk a dokinénihez és pont kerül ennek a szörnyűségnek a végére.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, Zsófi is sokszor álmodik rosszat éjjel, álméban sír, én is a sok ingerre gyanakszom, de szerintem nem tudok vele mit csinálni. Ő is rohamosan fejlődik, ragoz, beszél, énekel, stb, szerintem ez egy ilyen korszak :roll:
Vendég

Drága csajok,
köszönöm szépen mindenkinek a drukkot, hatott!!! Apu átesett a beavatkozáson, közben meguh-zták is, és egyelőre minden oké. A ritmust még figyelik pár napig....

Most csak pár dologra tudok reagálni:
Ágica: Ádinak 10 foga van, még 10-et várunk, és hát azok elég valószínű, hogy nem jönnek ki a maradék 4-5 hónapban...

Mesi: sajnálom :( Szerintem is a korán érő kicsik nyugtalanabbak lehetnek... remélem, mielőbb javul a helyzet.

Nálam a szokásos idegbaj, már egyre gyakrabban borulok ki a munka-család szorításban... nem tudom, hogy lesz.

Kép
Kép
irina

Vindo: micsoda képek! :lol: :lol: :lol:

Mesi: hátha meglesz hogy mi okozza...de valószínű h nagyon fejlődik, sok az inger..szegénykém...

Irina: örülök h hatnak...az ért még küldünk! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Maggie: vmelyik du-án kimehetnénk a játszira!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
Örülök, hogy Apuddal minden oké. Tőlem is mennek a +++++++++-ok.
Te pedig LAZÍTS! Ismered a mondást : nem kell tökéletes szülőnek lenni. elég ha csak ELÉG JÓ szülő vagy. Ez a munkára is áll.
(Persze a maximalistákat nehéz erről meggyőzni. Tudom magamról. :wink: )

Vindo!
Rugónak igazi "bugyileolvasztó" szemei vannak. :lol: Annyira szép!!!
Szomszédok: nekünk az egyik oldalon anyum nagynénje lakik. 75 éves. Imádja Botondot, és viszont. Botond gyakran jelzi, hogy át akar menni hozzá. Mondjuk ot van vele valaki, de szerintem simén ellenne vele egyedül is.

Mesi!
Nehéz lehet. Remélem, hamar kiderül, hogy mi az oka. Nem próbáltál esetleg egyén homeos bogyókat? Sedativ pc esetleg?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vindo!
Micsoda kis pasid van. :D :D
Olyan kis aranyos. :D

Mesi!
Mit mondott a doki?

Irina!
Örülök,hogy apukád jobban van.

Ildike ma láztalan volt de fogalmam sincs,hogy mi lehetett.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vindo
hát akkor tényleg ismerhetem vhonnan :lol:
wow nekem le sem esett, h építkezésbe fogtok...a házat bővítitek?
Bili fotel :lol:
Azért nem semmi ami most az udvarotok környékén folyik :?

niki
örülök, h megint otthon és szorítok, h most már maradhass

ktimi
bnőm is ajánlotta ezt az oldalt, megnéztem és tényleg nagyon jó
alvás: én besötétítek neki, ha otthon alszik, de pl babakocsiban verőfényes napsütésben is elalszik.

Mesi
Zsozsit, h szoktattátok le a cumiról??
Húha buli :) örülök, h kicsit kikapcsoltál.

Nagyon jók a minitalis képek :) Emma nagyon feszít a motoron :) BErcus meg nagyon csinos.
És hát Zsófinak mekkora a haja, Gergő meg, hogy minden képen mosolyog :)

Irina
Örülök, h segíthetek :wink:
És hát az esti munkázásért nem írigyellek én nem tudom, hogy bírnám. Minden tiszteletem a tiéd.

Cumi még 1x hát egyelőre nem úgy tűnik, hogy Lillától el tudnánk venni a cumit. Sőt mostanában ha rájön már követeli is, hogy cim cim :) érdekes, hogy azt mondja, h sisak, de az h cumi nem megy :lol:

Áron és Péterke is gyönyörű. Örülök Heni, hogy ilyen jól boldogultok a két gyerkőccel és jó babák mindketten.

Hát Ádinak meg a szeme sem áll jól.

Kaqk
Hurrá :)
Gazdasági válság és gyerek témában én is nagyon megértelek..szorítok, h párod mihamarabb találjon jó munkát.
Emma milyen jól halad a bilizéssel.
Kicsit lekéstem, de még tuti jól jön ++++++++++++

Móni
Lottót vettem :) akkor nem nyertünk :) mikor jöttök?
Fog, popó és egyéb bajságok :(

Heni
alakul már Péterke hasmenése? És a kicsi popója?
Ezt mindenki magának tudja beállítani, de egyszerre azt mondják csak 1 mell ha van elég tej akkor kiszívja a tartalmasabb tejet is és kisebb az esély a hasfájásra. Persze, ha nincs annyira sok tejed, akkor úgyis mindkettőből szoptatnod kell. Bízz magadban.
Jézus miket csinál ez a pici gyerek :shock:
DVDk jesszus miket csinál a fiad :roll:

Felmosás: hát a múltkor nekem sem volt semmi. Én ált akkor csinálom, amikor alszik v apa elviszi sétálni. Ez alkalommal nem jött össze, de már muszáj volt. Hát benne turkált a habban aztán azt tette ki a padlóra és kente szét a kezével...:roll:
még szerencse, hogy nem használok vegyszeres témát, csak olyat amiben kókuszolaj van....

Dettyk
Tök jogos volt a "hiszti" csak nyugodtan, legalább nekünk elmondhatod. Anyagi helyzet meg...szerintem sokan sz@rban vagyunk most gyerekesek és akkor van igazán gáz, ha időközben esetleg a férj elveszti az állását.
És ami a segítség hiányát illeti én rendszeresen kibukok ezen....pedig nekem ugye még csak egy és egy harmad gyerkőc van....de hát nagyszülők messze (tesó 5 éves) lakás kicsi ahhoz, hogy anyósom gyakrabban jöjjön.
És hát párom is dolgozik és viszonylag későn ér haza és persze ő is ki akar kapcsolódni, mert egész nap dolgozott és fáradtan munka után nem biztos, h mindig gyerekezni akar...nehéz ez.
Persze szerintem nekem ő még sokat is segít. A te párod többet dolgozik, ahogy olvasom.

Emma a kalapban csuda tünemény, Rugó így is kis kóci :) Panka meg...miben alszik?
Zsófi nagyon professzionálisan süti azt a szalonnát, látszik, ahogy koncentrál.

Papucs
Mi kaptunk ilyen gumi klumpát, csak Lilla nem hajlandó felvenni :?

Regi
Bazz ez a bilis story :lol: :lol: bocs biztos én is sík ideg lettem volna, de így olvasva hülyére röhögtem magam..párom is...bocsiiiii
Tök jó játszótér.

PAnndi
Tuti egy kosárlabdát dobtál a diplomaosztós ruci alá :wink:

Viranka
Húú ennyi minden van nálatok :) mi is megyünk bulizni hozzátok :lol:

Sense
De cukik vagytok!!!
Kikapcsolódás...hasonszőrű gondolataim vannak nekem is...régi barátok szép lassan lekopnak...:(és ugye a gyerekes nem gyerekes témán kívül nálunk a földrajzi máshol levés is nehezíti a dolgokat.

Mese: érdekes Lilla eddig köszöni nem kér mesét, a könyvekből sem tudom a szöveget felolvasni, csak elmesélteti, h mi van a képeken, meg ő is megjegyzéseket fűz hozzá. Van egy vonatos könyvünk amiben a bakternek egy piros pöttyös bögre van a kezében, arra mindig közli, h kakaó :)

Fagyi: nyalás az most nagyon menő, de sokat nem kap, viszont ahogy a tölcsért eszi az tiszta röhej. Keresztbe rág bele nagy lyukakat mintha kukoricát enne elég vicces.

Sense
HAsonlítanak, de Lotti sokkal csajosabb..

Irina
++++++++++++++++++++apudnak

Ágica:16 nál járunk még 4 rágó van és valószínű már azok is elindultak.

Mesi
Teljesen együtt érzek pont ugyanez van nálunk és teljes pánikban vagyok....írtam is korábban, h nekünk is a túl sok ingert mondták. Ha találsz valami megoldást kérlek azonnal írd meg.
Én is ezt teszem.

(bocsi mindenkitől kicsit késve)
Irina Boldog névnapot!
Heni Boldog szülinapot!
Timi Boldog szülinapot!
Marci Boldog névnapot!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

bocsi, ha voltak elírások örülök, h végre sikerült visszaolvasnom :) :wink:

Nálunk hasonló dráma van mint Mesiéknél. A mai napunkat nem is tudnám igazán szavakkal jellemezni, mindenen hiszti és sírás volt. Teljesen kötélen táncoltak az idegeim a nap végére. De állítólag ma a szél az oka :?
Mindenesetre nálunk is gyakoriak a hisztik. A múlt héten már úgy tűnt sikerül visszafogni (nem találkoztunk annyi mindenkivel és nem mentünk annyi felé-sokat voltunk kettesben és igyekeztem időben terelni) de ez a mai nap nagyon nem ezt igazolta. Mondjuk 7végén többször is mutatott be a szájába, h fáj, úgyhogy ez is lehet a baj. Mesi lehet nálatok is, te is írtál ilyesmit is.
Éjszaka detto ugyanaz mint nálatok. Felkel és dobálja magát kiabál, hogy nenenene közben rácsokon kidugja a végtagjait közben tekeredik vergődik. Csak én nyúlhatok hozzá senki más. Nálunk most az a megoldás, hogy magam mellé kell vennem és szorosan átöleli a nyakam és simogat és így nyugszik meg, de ehhez nem hagyhatom sírni hanem rögtön ki kell venni.
Próbáltam már a megnyugtat visszarak módszert de 3/4 óra múlva a hátam és a fáradtságom feladta.
Most valószínű nem is veszünk neki ágyat, hanem egy nagyon szivacsot vágatunk és ha sír odafekszek mellé.
Mi most a chamomilla-t próbáljuk (15 CH) eddig hol adtam hol nem és az 5 golyó nem nagyon tűnt hasznosnak, most próbálom a 2x5 golyót lefekvés előtt és rendszeresen, meglátjuk.

Majd írom, ha van fejlemény. Holnap megint megyek dokihoz, másikhoz, ha lesz időm :arrow: leírom miért.

Bocsi ez most nagyon negatívnak tűnt, de most annyira csak ez foglalkoztat, mert eléggé rosszul élem meg. A hisztire készültem, de arra nem, h ennyire.

KépKép
KépKép
fleur

Ma már nem, de remélem holnap sikerül képet raknom Lillusról.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, csak az utolsó oldalba olvastam bele.

Sense: én még nem vagyok benne, ha gondolod küld privit mert nem igazán követtem nyomon a dolgot. Nagyjából tudom mi a lényeg.

Hiszti: nálunk is van és sajnos van gyakori éjszakai nyűgi is. Dobálja magát, issza a vizet literszámra, felsír.... Érdekes módon ha mellettem alszik akkor semmi gond nincs. Már egy ideje a kiságyban alszik, de ma mellettem fog. Az éjszakáink rosszak és ma nagyon kis sírós volt. Azt hiszem ma mindenkire ráfér a nyugodt alvás. Mesi remélem megoldódik a helyzet hamarosan nálatok is!

Én megvagyok. Ingadozik a vérnyomim, de ha felmegy akkor pár napig nem megy vissza. :shock: Szerencsére most nyugiban van. Az első bogyóadagom két nap múlva elfogy. Így a második körben már ennek a mellékhatásai is jelentkeztek. Jövőhéten jön a másik ha megjön a mensim. Az lesz a rosszabb. A gyomrom teljesen megbolondult, közben étvágytól függetlenül elkezdtem hízni. :evil:

Pénteken megyünk haza anyukámékhoz "wellness hétvégére". Gyűjtöm az erőt a következő héthez.
Próbálok nem görcsölni a témán, azt hiszem elég jól sikerül. Viszont ha véletlenül jobban belegondolok a dologba elkap a sírógörcs. Pedig már van egy csodás gyerkőcöm, de mégis minden vágyam egy másik.
Szóval eldöntöttem: olyan nincs, hogy nem sikerül, igenis össze fog jönni.

A héten már nem fogok jönni, úgyhogy előre is mindenkinek kívánok pihentető hétvégét!

Puszi, vigyázzatok magatokra!

Gyönyörűek a gyerkőcök, majd én is dobok hamarosan képeket!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Szeli elaludt a kanapén, míg néztem a Született feleségeket. Tegnap bekötötték a digitális upc-t, így fel tudtam venni! :) De azt se tudom, ki kicsoda, úgy le vagyok maradva... Nincsenek valakinek meg ezek az új részek???

Vindo! Én most már rájöttem, hogy inkább többet öltöztetem Szelit, de napok óta ugyanazt a koszos (sötétkék) melegítő nadrágot és egy ugyanazt a koszos pulcsit adom rá, ha kimegyünk az udvarra.
Szupi a naci! Jól koszolható! ;) Nagyon bájos Rugó arca! :)

Ildikének jobbulást!!!

Heni! Ügyes vagy, hogy rájöttél a megoldásra! :) Szerintem minden gyerekhez külön „használati útmutató” kéne, mert mindegyik másképp „működik”... :lol:
Aztán lehet, hogy hamar le is szokik az éjszakai evésről, és már nem lesz éhes!

Dettyk! Szeli még csak ott tart, hogy „hiiiinta paiii-ta” :) És nagyon szépen mondja, hogy tessé(k). :)

Ne is mondjátok! Tegnap itt volt a barátnőm, vigyázott Szelire, míg vérvételre mentem (pajzsmirigy miatt, jövő szerdán doki). Miután hazajöttem, kimentek az udvarra, mondtam, hogy még gyorsan megcsinálok 1-2 dolgot. Hát ott lestem, hogy fél óra alatt kiteregettem, hajat mostam/szárítottam, összepakoltam és elmosogattam... :shock: Milyen gyorsan megy, ha nem csüng Szeli közben a lábamon, hogy anyaanyaanya... :lol:

Ágica! Nem tudom még mindig... :roll: Éjjel nem volt semmi gond az alvással.

Mesi! Sokat gondolok Rátok mostanában, mert Szeli most kezdett el féltékeny lenni. Ha felveszek egy másik babát, tisztára kiakad. Ha az apjának a kezére teszem a kezem, vagy fordítva, elveszi. Ha valaki megfogja a babakocsiját, már veszi le a kezét onnan... Szóval Zsozsinak meg pont ebben a korban van ott Gegi... Nem lehet, hogy emiatt hisztisebb mostanában??? De lehet a sok inger is, amit a többiek is írnak... :roll:
Cumit már egyáltalán nem kéri? Az nem nyugtatná meg?

Fleur! Szeli csisz/tyisz-nek (nem lehet kivenni) hívja a cumit... De hogy ez honnan jött??? :lol:
Azért írtam le, hogy nevessetek rajta! Utólag már én is azt teszem, akárhányszor eszembe jut a sztori! :lol:
Ó, akkor Nálatok se fényes a helyzet hiszti terén. :(

Szeli is hisztizik, főleg a délelőttöket viseljük nehezen. Totál álmos már 9-től, de nem aludna még olyan korán, csak szenved. Az udvaron elvan, ott meg én szenvedek, mert bent lenne dolgom, na, mindegy, ez van... :? Most is fél 11-kor dőlt ki a kanapén. Most is itt szuszog! :)
De ennyire nem vészes, bár mi nem is megyünk sokfelé, sokat vagyunk itthon, nem éri olyan rengeteg inger... :roll:

na, nem megy a babanet...

...most talán jó

Közben Szeli felébredt, csak fél órát aludt a kanapén... Hülye voltam, hogy nem vittem át a szobájába, mert ott többet aludt volna... :? Naivan azt hittem, majd itt is alszik 2 órát... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Na, megjavult a babanet :)
Vendég

No csak eljutottam ide is.

Rólunk: Zsozsit megmutattam a dokinéninek, nem a foga a ludas, megnézte. (Bár duzzadt az ínye, és szerintem meg-megindulnak az alsó örlők).
A dokinéni mondta, hogy van ilyen. A lényeg: túl intenzíven éli meg a nappalokat. Rengeteg az információ, száz felé figyel, ezer dolgot csinál...
Éjjel dolgozik gőzerővel a tudatalattija, és ez okozza a felriadásokat, rossz álmokat.
Azt kérdezte, hogy ilyenkor Zsozsi ébren van-e. Én meg erre nem tudtam válaszolni. Volt, hogy az arcába fújtam, és megriadt (ki akartam zökkenteni), meg volt, hogy úgy sírt, vergődött, hogy nem tudtam mi van.
De ha jól belegondolok, akkor ébren van ilyenkor.
Nappal is vannak hisztik, mióta buliban voltam, és feltöltődtem, jobban bírom ezeket.
Ami fontos (dokinéni mondta), a szerető, engedékeny család! Persze azok vagyunk, de most Zsozsi dackorszakban van. Ilyenkor engedékenyebbnek kell lennie a szülőnek. Persze nem mindent megengedni, vannak határok, de most jobban a kedvére kell tenni a kis drágának ,és nagyon sok szeretetre van szüksége.
Nálunk a kistesó-féltékenység is közrejátszik, ezért ez nehezebb.

Ja, és minden lefekvés előtt 1 hétig Viburcol kúpot kell adnom, 1 hét múlva kontroll, és meglátjuk hogyan tovább.

Úgy látom még anyásabb (Gegi miatt is), mint volt. Volt olyan, hogy rossz kedve volt, átjött (Gegi szopizott), és mikor ezt meglátta, durcogva visszafordult.
:(
Érzékeny a kis lelke/lelkük most ebben az időszakban.
Rengeteget vagyunk kint, napról napra mondja az új szavakat, mondatokat, egyre többet ragoz, a fantáziája is keményen beindult, és ezt nem tudja egyszerűen feldolgozni.

MA pl. a kakaó kilöttyent a nadrágjára. Erre mutat a foltra, és mondja: teki (teknős). Én meg: hol van teki??? Erre mutatja, hogy: ott! A kakaófoltnak teki formája volt... :lol:

Cumiról leszokás: Akkor kezdődött, mikor jöttünk haza a játszótérről, és elkezdődött az első nagy hiszti. Fogta a cumit, rázta, de nem tette a szájába.
Napközben nem kapta meg, csak a du-i, és esti alváshoz. De nem kérte, én adtam oda.
Apával azt beszéltük, ha nem kéri, nem adjuk oda. És nem kérte.
Napközben van a mai napig (de a 3-4 hét alatt talán 5 ilyen nap volt), hogy kérdezte: cui? Én meg mondtam: elvitte a cica. És ennyiben is maradtunk.
Ja, mert míg cumizott, nappal azt mondtam: elvitte a cica, majd este visszahozza az alváshoz.
És így is volt.
No meg jó nagy herpesz volt a száján, gondolom ez is közrejátszott.
A védőnő megmondta, hogy le fog szokni róla.
Most megyek aludni, mert holnap Gegit viszem rotára, és találkozom Virankával is, megkapom a minitalis képeket CD-n. 8)

JA, és HAJRÁ PANNDI!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

LÁnyok, ezt még délben írtam. Hát, de rossz volt babanet nélkül.

Sziasztok lányok, én is itt vagyok.

Egész nap nem volt babanet, aztán meg elment a netünk kompletten :evil: :evil: :evil:

Reakciók:

Hörcsög - ügyes voltál a tárgyalással :wink: Most már Ti is nemsokára koszosak lesztek :lol: Volt ma láza Ildikének?

Heni - na, hogy ment az éjszaka??
Beválik a technika?

Dettyk - kösz a fás infót. Mi is úgy vagyunk vele, hogy most jól visszavágtuk, és megnézzük, hogy jövőre kihajt-e. Ha nem, akkor kikapjuk onnan.
Amúgy igazad van, a tegnapi nap elég rosszul sikerült, szerintem Rugó várta a gépeket. Sokat hisztizett, de mára rendbe
jött.

Gica - ügyesek voltatok a sétával :D

Panndi - hát, ez a védőnő egy Kasszandra :lol: :lol:
HOgy vagy ma?

Kaqk - hátha összejön valamelyik állás :wink:

Mesi - jaj, de rossz lehet.
Rugónak a nagy hisztikhez gyors fejlődés sem kell :roll:
Na jó, azért ennyire nem komoly a helyzet, sőt :roll:
Remélem, megoldódik majd.

Fleur - igen, bővítünk. Egy nappali meg két hálófülke készül. Eddig egy szobában éltünk boldogan.
Kakaó :D

Irina - ++++++++++
Bejelentkeztél végül erre a szegedi konferenciára? Én küldtem egy absztraktot, reagáltak is.
Remélem, nem ütközik a szeptemberi lakodalommal, ahová megyünk majd.

Rólunk - nekem ma konferenciám lett volna, de Gábor nem tudott szabadságot kivenni ma, így itthon maradtam :roll: Mondjuk nem adtam volna elő, csak látványosan jelen kellett volna lennem :roll:
Hattól meg vezetnem kell majd.

Gábor a tüzépeket járja épp, szombaton zsaluznak vagy mi a szösz
:roll:
Vasárnap anyósék :lol: Nézhetik a végeredményt.

Rugó alszik. Ha még egy 10 percig húzza, jövök építkezős képekkel.

Szép napot, V.

És akkor két kép is jön.
Kép Kép

A téglakupac csak egy a több téglakupac közül :?

Amíg vezettem Gábor meg Rugó az akvarisztikában voltak, halat bizniszeltek. Egy nagyobb, az üveget nyalogató fajtát egy csigaevőre cseréltek. Na, majd meglátjuk, megeszik-e néhányat :roll:

Szép estét, V.

Most fáradt vagyok, nem angolozok, hanem aludni térek :arrow:

Kép
vindolanda

Miléna
Kitartás

Mesi
Köszi, h leírtad. A Viburcol kúpot még nem vetettem be, mert annyira utálja a kúpozást.
Valószínűsítem, h nálunk is hasonló okok lesznek a tesó féltékenység nélkül. Akkor igyekszem türelmesebb lenni....
Ja amúgy jövő héten megyek dokihoz a Vérhalom térre, van kedvetek összefutni?

Vindo
Hát tényleg jó nagy a kupi, de nagyon jó lesz, ha kész lesztek...tényleg mikorra várható, h befejezitek az építkezést? Szorítok, h a csigaevő megegye a csigákat :)

Ha minden igaz ma végre lesz autónk is ...remélem. Jön a szerelőtől, sajna henger fejes lett és persze egy valag pénzbe kerül...de a kocsi az kell.

A doki rémes volt :arrow: megírom. Teljesen kiborultam és még most is a hatása alatt vagyok.

Tegnap hihetetlen sűrű napunk volt, szegény Lillát ide-oda húztam egész nap, ahhoz képest tök jó fej volt, csak estére lett már nagyon elege. És hazafelé a buszon már nagyon nem bírt magával, apát sikeresen ki is akasztotta mielőtt hazaértünk (de szerintem jogos volt, hogy ennyire nem bírt magával)
Ugye reggel felkelt viszonylag korán 10 kor elindultunk otthonról és 1/2 12re mentünk Pestre a MÜPA-ba anyák napi Ringatóra. Persze szegényke a HÉV-en elaludt.
Ott ébredt fel előtte. No ott aztán nem bírt nyugton maradni az egész Ringatót végig szaladgálta, mondjuk sokan is voltak és hosszabb is volt, mint szokásos. De jól érezte magát. Hazafelé szaladás és épp csak elértük a HÉV-et. Mire hazaértünk és megebédeltünk már fél 3 volt. Akkor ledőltünk kicsit. 4 kor még aludt pedig igazából a fél 5ös HÉVet el kellett volna érni, h beérjünk a dokihoz. Hát nem jött össze. végül a 3/4 5össel mentünk, de eléggé rosszul esett neki, h rögtön ébredés után elrohantunk. A HÉVen azért már rendeződött és ugye doki, ott a Peti vigyázott rá. Utána kicsit hagytuk szaladgálni és indulás haza. Így is 9 óra volt mire hazaértünk.
Kocsi nélkül nem egyszerű.....

Szóval ilyen volt a tegnapi napunk.......leírva is sok. Ma pihizünk én is nagyon elfáradtam este eléggé görcsöltem, gondolom a sok szaladgálás, idegeskedés, meg a vizsgálat miatt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Voltunk ma UH-n és CTG-n, magzatvíz már picit kevesebb van, BPD 98 mm, FL 75 mm, THQ 102 mm, de méhszáj még 2000-es, egyelőre nincs jele a szülésnek a doki szerint, UH-n azt mondták, célegyenesben van, és mindketten azt mondták, bármikor bármi lehet. Hát velem ennyi :)
Vendég

Panndi, mindent bele! Fruzsival sem kapkodjátok el, úgy látszik :wink:
Szép nagy buksija lesz :roll:

Fleur - vigyázz magadra!!!! Szegény Lilla, nem csoda, hogy kikészült. Kocsival majd jobb lesz :!:
Várjuk a képeket Lilláról. Mit mutogatok Rugónak így? Egy távkapcsolatot ápolni kell :lol:

LÁnyok, hol vagytok?
Azt hittem, lesz egy csomó bejegyzés, mire felkelek. Mivel ugye tegnap nem működött.

A vezetés jó volt, most már a szlalom-résznél sem akadtam el. Gondjaim a gyorsítással vannak, de már jobban megy, mint korábban.
Ja, meg a kézifék-kezeléssel.

Rugó hajnalban randalírozott egy másfél órát, most bezzeg nyomja :roll: Gyorsan kirohanok betont locsolni, amíg alszik.

Jaj, jött a nyelvvizsga-behívóm :?

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hát, tényleg eltűntetek :roll:
Megyek akkor én is.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Éjszakák még mindig érdekesek. Ma pl. Péterke éjszaka 2 körül oda állt az ágyunk mellé és nézett minket, hogy hogy alszunk Áronnal, végül apa vitte vissza a helyére, én meg reggel nem tudtam álmodtam e :oops: viszont reggel 5kor kelt. Mostanában mindig 5-6 kötött ébred :evil: pedig 7kor keltünk mindig, csak amióta tesó van. Lehet annyira bizgatja, hogy nem tud aludni. Remélem nem marad ez igy.

Jaj de hiányzott tegnap a babanet, én meg még először azt hittem a netünk nem megy megint :evil: még egy hónap és felmondom a szerződést a pannonnal.

Panndi még egy hét és szülsz! nekem több mint egy hétig volt 2000 a méhszáj. Segitsetek Fruzsinak! :D

Vindo nagy munkába fogtatok, de szupi lesz ha kész lesz!

Emese remélem nálatok is rendeződik a dolog! mert nem könnyű 2 kicsivel, pláne ha gondok is vannak.

Miléna akartam már irni, hogy nagyon jó a babaerszényed:-) nagyon könnyen hasznáható! Áron baba sem tiltakozik ellene. Köszi, hogy kölcsizted!

Fleur hajrá kocsi!

Heni
KépKép
heni81

Vindo lehet még azt hiszik a csajok, hogy nem működik a babanet.

Péterke Vukkot néz, jaj nagyon teccik neki:-)

Nincs valakinek sok jó meséje?

Heni
KépKép
heni81

Heni, mi a youtube-on szoktunk mesét nézni - sok Vízipók fenn van pl.

Kivétel a Spongya B., az dvd-ről megy. Ugye, azt kezeli a drága :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi én vasárnapra tippelek és drukkolok :lol: :lol:

Vindo nagyon ügyesek és gyorsak vagytok

Fleur remélem csak a dokival volt probléma és nem mással :roll:
a hét sajna nem jött össze, talán a jövőhét.
Esetleg most hétvégén egy fagyi :lol: ?

Mesi-Fleur über hiszti nálunk is előfordul
Remélem a lányok hamar helyrerázódnak és rendeződik az egész.

Én mostanában átmentem parázóba :(
A héten az utcában több házba is betörtek, éjszaka miközben a tulaj az emeleten aludt. A rendőrök szerint hozzánk azért nem jöttek be mert leengedtem a redőnyt a terasz felől és túl nagy zajjal járt volna azt feltekerniük kivülről. (csak zárójelben nem szokásom, csak egyszerűen úgy éreztem valamelyik este, hogy jobb ha leengedem :roll: Z. azóta bosziz.) Azóta persze minden este leengedem. Félek, pedig nem vagyok/voltam az a félős típus
:oops: :?

Viranka oké :lol: :lol:
mikor nem zavarunk?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, nekem december közepe óta 2000-es a méhszájam :roll:

Móni, oké, vasárnap jó lesz :)
Vendég

Rugó és a 250cm3:

Ma is jól sikerült színösszeállításban kezdem a napot, de legalább megy a moci színéhez:
Kép

Bonyolult manőver közben:
Kép

Motorozás közben Spongya Bobra sandítok:
Kép

Móni, ez rosszul hangzik. Szerintem húzgáld még a redőnyt egy darabig :? Itt ezért kell kutyát tartani - a szomszéd településről átjárnak a szántóföldön keresztül. Míg nem volt, bejöttek az udvarra :roll:

Kép
vindolanda

Vindo Rugó tünemény és látszik a kis arcán, hogy sokat vagytok kint. Szép barna :)
A háznál nekünk is lesz kutyánk. Kettő is. Egy tacsi cicusnak meg egy naygobb testű nekünk :)

Regi megkérdezem apát, hogy le tudja-e neked tölteni.
Ha Szeli napközben hamar elalszik, hogy bírja estig? Nem szokott nagyon nyűgös lenni a nap végére?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!
Csak gyorsan a mhelyemről írok egyet:

Panndi: Neked még nem is gratuláltam a diplomaosztóhoz, megtenném most: SZÍVBŐL GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYES VAGY!!!
A szüléshez pedig csak ennyit: HAJRÁÁÁÁ!

Vindo: jelentkeztem én is, tegnap este küldtem el az absztraktot. Eléggé babanetes téma lesz, majd szerintem Titeket is érinteni fog (kérdőív az anyaképről, az anyákhoz kapcsolt sztereotípiákról)

Móni: ez rettenetes, megértelek Titeket. Felénk is az utóbbi években elharapóztak a rablások, pár hónapja egy nőt előttem raboltak ki Soroksár egy békés, virágos utcáján. Én mondjuk egy paranoid ember vagyok, anyámékat állandóan győzködöm, hogy ablakátalakítások miatt le ne szedjék a rácsokat (amiket anno épp egy betörés miatt rakattak fel). Csúnya, de biztonságosabb.
Izgulok értetek!

No, futok, mindjárt órám lesz.

Kép
Kép
irina

Akartam még gyorsan: Rugó valami csodaszép!!!

Kép
Kép
irina

Péterke 11 kor kint bealudt a hintaágyban, na nálunk is ma nagy nyügi estére :?

Móni betörők :evil: gondolom, most egy kicsit jobban figyelik a környéket a rendőrök.Vagy nem?

Vindo a rózsaszinű zokni nagyon 8)

Regi hát a felségek most már nagy kavarás, még azt megnézzük apával este, bár nekünk a nagy kedven a Rúzs és New York lett, de Áron mellett nem nézhetjük meg ilyen későn.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: